Varoitus ! Iisalmi GIN lonkero puolukka 5,0

Kiistämätön_mielipide

Iisalmi GIN lonkero puolukasta. 5,0%.

Aivan hirveän makuista !!!

Haisee oksennukselle ja maistuu tärpätille !!!

Miksi ihmeessä tuollaista kuraa tehdään. ???

Onneksi ostin vain yhden tölkin.

!!! Yök !!!

7

1095

Vastaukset

 • lol

 • tosi on, puolukka ei maistu juuri ollenkaan, ihme sivumaku jää haju

 • Koska suusi on luultavasti tottunut iänikuisiin massatuotettuihin gin-lonkeroihin, jotka on valmistettu käymisteitse ja sisältää aromeja ym. Tässä tuotteessa on käytetty aitoa giniä ja aitoja puolukoita. Oikein hyvä tuote. Ns. aikuiseen makuun.

 • Taitaa olla niin että tuohisuut vaan on tottuneet siihen että maku tulee kemikaalitehtaalta; kaikki vähänkään laadukkaampi ja luontaisempi juoma (tai ruoka) maistuu sitten oudolta.

  Onhan tuossa sentään ihan oikea puolukan ja laadukkaan ginin maku, eikä mikään esanssisotku ja teollisuusliuotin kuten "perinteisessä" viinalonkerossa.

 • Makuasioista ei voi kiistellä!

  • Aloittajan mielestä näköjään voi: "Aivan hirveän makuista !!!"
   Jos aloittajan on olluta tarkoitus kertoa oma mielipiteensä niin oikea muoto olisi ollut esim: "Mielestäni aivan hirveän makuista !!!"

   Lisäksi, aina voidaan spekuloida ja arvioida syitä siihen miksi laadukkaista raaka-aineista valmistetun tuotteen maku ei jotakuta miellytä. Tässä tapauksessa minä näkisin niin että syy on siinä että aloittaja on kaavoihinsa jumittunut esanssilonkeron lipittäjä joka ei ole koskaan aiemmin maistanut aitoja tuotteita eikä näin ollen ymmärrä hyvän päälle.


  • Makuasioista voi kiistellä loputtomiin. Jotkut hullut syövät jopa maksalaatikkoa minä en kiusaisi sillä sikojakaan. Rääkkäyksenä pitäisin.


Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.