Maahanmuuttaja eliitti hallitsee Suomea

ClubJonestown

Moni on ihmetellyt vapaamuurarien jäsenlistaa katsoessaan, miten noin moni vapaamuurari on maahanmuuttaja taustainen. Tähän on olemassa kaksi selitystä, jotka kummatkin ovat mielestäni totta.

- Vapaamuurarit ovat Suomessa maahanmuuttajia suosivaa porukkaa
- Maahanmuuttaja eliitti on pesiytynyt vapaamuurareihin

Kun menette syömään, vaikkapa hampurilaisia huomaatte vuoropäällikköjen olevan maahanmuuttajataustaisia. Ihmettelette, miksi kantasuomalaiset eivät ylene niin helpolla johtoportaaseen ja johtaviin asemiin kuin maahanmuuttajat. Kun menette bussilla niin ihmettelette, miksi bussikuski on maahanmuuttaja taustainen - eikö suomessa ole paljon työttömiä ja bussikuski on monen heistä saavuttamaton unelma ammatti. Mietitte, miksi maahanmuuttajat saavat nämä kivat hommat. Menette kirjastoon, halusitte joskus olla varmaankin kirjastossa töissä: teitä palvelee siellä maahanmuuttaja - taas kiva ammatti. Entäpä toimistovahtimestarit - helppo työ ja ihan ok palkka, ihmettelette miksi niin moni maahanmuuttaja on toimistovahtimestari. Toteatte, että maahanmuuttajien suosiminen on tosiasia ja he saavat kaikki kivat työpaikat sekä ylenevät johtoon kuin raketit. Ajattelette, kyllä heillä kelpaa, kun heitä suositaan kaikessa.

Tämän päivän Hesarissa oli taas juttua maahanmuuttajien kokemasta "syrjinnästä". Apulaispormestari Nasima, väittää kokeneensa rasistisia kommentteja. Tosin hänen kertomuksensa on epäuskottava, epäilen hänen vain kalastelevan ääniä itselleen moisilla lausunnoilla. Nasima väittää, että häntä on haukuttu mm. rumaksi, mikään ei voisi olla kauempana totuudesta - maahanmuuttajat valitaan tänne pääasiassa juuri ulkonäön takia. Eli hänen juttunsa "kokemastaan" rasismista vaikuttavat hänen oman päänsä keksinnöiltä. Ajatellaanpa tätä hommaa apulaispormestari, kuulostaako hyvältä? Voiko kukaan täyspäinen väittää olevansa syrjitty, jos hänelle annetaan apulaispormestarin virka? Ettei kyseessä vain olisi kaikesta huolimatta tyypillinen ääntenkalastelukikka. Toinen Hesarin haastetelluista oli myöskin erittäin upean näköinen pakolainen, joka työskenteli Hugo Bossilla, eli siis unelma homma hänelläkin.

Maahanmuuttajat on parhaiten työllistyvä suurryhmä alle 36 vuotiaissa, mutta tämän jälkeen tilanne on tietenkin eri. Kun ihmisille tulee ikää, he eivät välttämättä halua käydä töissä ja nelikymppisellä tai sitä vanhemmilla se upea ulkonäkökin on rapistunut tai rapistumaan päin. He eivät saa enää palvovia katseita työpaikoilla niin kuin nuoruudessaan, ja heiltä menee motivaatio tehdä töitä. Maahanmuuttajien työllisyyttäkin voidaan tarkastella monelta eri kannalta, heidän kohdallaan joissain tilastoissa jopa opiskelijat on merkitty työttömiksi, eli tilastotkaan eivät ole suoraan verrannollisia yleisiin työttömyyslukuihin.

Summa summarum, maahanmuuttaja eliitti on totta ja kohta se hallitsee koko Suomea: nyttenkin löytyy jo apulaispormestareita, kansanedustajia, kunnanvaltuutettuja yritysjohtajia ja rutkasti vapaamuurareita. Tulevaisuudessa en usko kantasuomalaisia olevan juuri lainkaan, he ovat vain pieni vähemmistö, joka tekee orjatyötä maahanmuuttaja eliitin nauttiessa. Tähän menee vielä vuosikymmeniä, mutta tämä hetki koittaa varmasti. Selitän tarkemmin:
Maahanmuuttajia haetaan tänne koko ajan lisää yhä kiihtyvällä tahdilla, niin kova hinku jollakin taholla on saada Suomeen hallitseva maahanmuuttaja eliitti. Noin 70 % väestön kasvusta tapahtuu juuri maahanmuuton kautta ja ennustetaan, että vuonna 2023 yli viidesosa Hesalaista olisi maahanmuuttaja taustaisia . Hetki, jolloin Suomi on kokonaan maahanmuuttaja eliitin vallankahvassa voi olla lähempänä kuin luulettekaan.

Kysymys herää ketkä ovat tästä vastuussa? Vapaamuurarit, Illuminati, Bildenbergiläiset, rasismin vastustamisella itsensä eduskuntaan ängenneet turhantoimittajat, yliopistosalaseurat... epäiltyjä on vain niin monia.

135

3515

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ClubJonestown

      Huomatkaa kuinka toistamalla samaa valetta koitan muuttaa sen todeksi.

    • ClubJonestown

      Mukava, että minulla on nimimerkki kaima, jonka kanssa voin keskustella.

      • ClubJonestown

        Eikös olekin?

        Olemma aina kaikesta myös samaa mieltä, emmekö olekin?


    • ClubJonestown

      Tuskin olemme, ihminen on yllättävä kyllä yksilö, joka viihtyy joukossa. Tämä yksilö eroaa muista yksilöistä huomattavasti etiikaltaan, kiinnostuksen kohteiltaan, ideologioiltaan ja mielipiteiltään.

      Ihmiset hakeutuvat ryhmiin, eli ryhmäytyvät jonkin yhteisen harrastuksen tai aatteen yms. johdosta. Tämä ei silti tarkoita, että yksilöt ovat kaikesta samaa mieltä keskenään.

      Meillä yhteistä näyttää olevan nimimerkki, mutta muusta en sitten tiedä. Eli olemme ryhmäytyneet saman nimimerkin alle.

    • WoWmeipiisflät

      Heh heh, pidän sinusta hra ClubJonentown.

      Pidän myös kantrimusiikista kun se toteutetaan näin loistavalla tavalla:
      https://www.youtube.com/watch?v=-kowTcF3Hdo

      • ClubJonestown

        Täytyi korkata pullo, kun katselin tuota pätkää. Tänään olen ollut hiukan saamaton, aloitin juomisen vasta äsken tuon biisin innoittamana.

        Yleensä olen jo kännissä perjantaisin näihin aikoihin - täytyy pistää vähän vauhtia tähän juomiseen, että ehtii känniin tämän päivän puolella.


    • NakkiHernesopassa

      Muistelen että pidämme samoista juomista.
      Minulla on nyt Corona- brandya ja Kukko- kaljaa ja pelaan internet- shakkia aktiivisesti. Meneillään on yli 60 kirjepeliä. Näissä ovat miettimisajat max 3 pv. Toki siirron voi tehdä hetikin.
      Voitin juuri Kiribatin mestarin. Piti Googlettaa että mikä pirun maa tuo on?! Siellä on kuitenkin yli 200 aktiivista kerhopelaajaa.
      Maa saa toimeentulonsa turismista ja pähkinöiden myynnistä. Me emme myy mitään koska kaikki infamme on myyty kansainvälisille yritysjäteille.

      Maailman eliitin tarkoituksena lienee valkoisen rodun tyhmentäminen eli kansanmurha.
      Tyhmä massa on helposti hallittavissa ilmaiseksi orjajoukoksi.
      Tapanani on laittaa joku viihdyttävä linkki ja nyt pistän tämän koska olen seksimatkailun asiantuntija:
      https://www.youtube.com/watch?v=oCG3LovEMpk

      • ClubJonestown

        Onnittelut voitostasi!!!

        Itse pelasin shakkia jokunen vuosi sitten, nyt se on jäänyt kokonaan pois harrastuksistani. Minulla oli hyvä shakkiohjelma compuutterillani, mutta tässä Windows 10:ssä se ei enää toimi. Jokunen vuosi sitten kiersin pubeissa pelaamassa shakkia, hävisin mm. yliopiston mestarille (ihan täydelle juopolle siis). Hän oli niin lihava ja täysin alkoholisoitunet, että en kehdannut ottaa hänen asettamaansa rahahaastetta vastaan - minun onnekseni. En pärjännyt ollenkaan shakissa häntä vastaan, kiltistä ja mukavasta luonteestani on joskus hyötyäkin.

        Tänään olen ollut laiskalla päällä, olen juonut vasta pari karjalaa ja kolmasosan leijona-pullosta. Avasin juuri äsken uuden Corona-brandy pullon, se on mielestäni hyvää brandyä ja lisäksi se on kätevässä muovipullossa (mahtuu taskuun).

        Olen samaa mieltä kanssasi valkoisen rodun tyhmentämisestä ja orjuuttamisesta. Itse teen sellaista työtä, etten kehtaa sitä mainita (koulutuksestani huolimatta).


    • VoiHyväJumalani

      Kiitän lämpimästi vastineestasi.

      Muistatteko vielä kuinka riemuitsimme että tasa- arvo lähti toteutumaan Etelä- Afrikassa?
      Hra Mandela oli kansainvälisen rasimin vastaisen taistelun edelläkävijä? Osoittautui kuitenkin kuinka vaimonsa oli käyttänyt valtaansa valkoisten lapsien kiduksiin ja murhiin ja itse Mandela oli hirvittävien terrori- iskujen toimeenpanija?
      Hra Mandela oli ihmishirviö vailla vailla verta.

      Nyt valkoisia maassa teurastetaan. Varakkaat pakenevat maasta joukoittain mutta köyhät valkoiset tapetaan armotta.
      Linnoittautuneet valkoiset ovat kauhun vallassa:
      https://www.youtube.com/watch?v=Jq0GReiZyKc

      Tämä kauhujen maailma on jo nähtävillä Helsingin Itäkeskuksessa. Epäilijät; tervetuloa hengailemaan sinne iltaisin.

    • ClubJonestown

      Realistinen pätkä linkissäsi ja varmasti totta, surullista kuinka ihmisiä sorretaan Etelä-Afrikassa äärimmäisellä tavalla. Mandela oli häiriintynyt ihminen, joka halusi vain syrjiä ja murhata valkoisia ihmisiä - mitään muuta hän ei ollut.

      Mielestäni Itäkeskus on hyvä paikka, jos haluaa nähdä maahanmuuttajien suosimista ja kantasuomalaisten syrjintää. Myyjien maahanmuuttajataustaisuus ei ole mitenkään selitettävissä muuten kuin suosimisella, koska tämä on muuten tilastollisesti täysin mahdotonta. Heidän suosintansa kantasuomalaisten kustannuksella on selkeästi nähtävillä Itäkeskuksessa jo päivällä kauppojen lisäksi busseissa yms.

    • "vuoropäällikköjen olevan maahanmuuttajataustaisia. Ihmettelette, miksi kantasuomalaiset eivät ylene niin helpolla johtoportaaseen"

      Vuoropäällikkö -> johtoporras? Missä tynnyrissä sinä oikein elät? :'D

      • ClubJonestown

        "Vuoropäällikkö -> johtoporras? Missä tynnyrissä sinä oikein elät? :'D "

        Niin, onko asiaa vaikeaa tajuta. Vuoropäällikkö on se kuka määrää, ei se kantasuomalainen, joka luuttuaa burgeriravintolan vessoja. Väännettään nyt sitten rautalangasta, vuoropäällikkö (maahanmuuttaja taustainen henkilö) menee katsomaan vessan. Hän huomaa sinne pissityn ja kakitun pöntöstä ohi ja seinilläkin on jotain kirjoitusta kakalla. Hän laittaa kantasuomalaisen siivoamaan vessan. Jos vessa olisi ollut putipuhdas, olisi hän voinut laittaa jonkun maahanmuuttajan katsomaan vessan (ei tarvitse tehdä mitään, koska se on puhdas).


      • ClubJonestown kirjoitti:

        "Vuoropäällikkö -> johtoporras? Missä tynnyrissä sinä oikein elät? :'D "

        Niin, onko asiaa vaikeaa tajuta. Vuoropäällikkö on se kuka määrää, ei se kantasuomalainen, joka luuttuaa burgeriravintolan vessoja. Väännettään nyt sitten rautalangasta, vuoropäällikkö (maahanmuuttaja taustainen henkilö) menee katsomaan vessan. Hän huomaa sinne pissityn ja kakitun pöntöstä ohi ja seinilläkin on jotain kirjoitusta kakalla. Hän laittaa kantasuomalaisen siivoamaan vessan. Jos vessa olisi ollut putipuhdas, olisi hän voinut laittaa jonkun maahanmuuttajan katsomaan vessan (ei tarvitse tehdä mitään, koska se on puhdas).

        Vuoropäällikkö tuskin on osa johtoportaasta.


      • Sillei kirjoitti:

        Vuoropäällikkö tuskin on osa johtoportaasta.

        Ja sitäpaitsi, turhaa yleistämistä nuo sinun väitteesi.


      • ClubJonestown
        Sillei kirjoitti:

        Vuoropäällikkö tuskin on osa johtoportaasta.

        No niin tässä joku ottaa kaiken niin itseensä ja alkaa vuodattamaan minkä kerkeää. Ajatellaanpa nyt järkevästi asioita ilman fanaattisuutta: Pekko on saanut työn hampurilaisravintolassa ja ainoa johtaja, joka ikinä on hänen kanssaan tekemisissä on vuoropäällikkö. Vuoropäällikkö on maahanmuuttaja joka simputtaa Pekkaa ja kohtelee muita maahanmuuttajia kuin kukkaa kämmenellä.

        Pekalle tulee kaikkein paskamaisimmat hommat ja Abdullahille kaikkein kivoimmat hommat. Eräänä päivän nimimerkki "Sillei" tulee hampurilaisravintolaan ja huomaa kuinka Pekkaa simputetaan. Hän innostuu siitä ja alkaa sättimään Pekkaa, oikein vuodattamaan.

        Kaikki varmaan tajusivat mitä tarkoitin - et ilmeisesti lukenut edes viestiketjun aloitusta. Kyseinen lause oli osa isompaa kokonaisuutta, jossa mainittiin mm. apulaispormestari.

        Mitä yleistämiseen tulee, väitteesi on järjetön ja puhut sekavia - mistä sinä ylipäätään puhut.


      • ClubJonestown kirjoitti:

        No niin tässä joku ottaa kaiken niin itseensä ja alkaa vuodattamaan minkä kerkeää. Ajatellaanpa nyt järkevästi asioita ilman fanaattisuutta: Pekko on saanut työn hampurilaisravintolassa ja ainoa johtaja, joka ikinä on hänen kanssaan tekemisissä on vuoropäällikkö. Vuoropäällikkö on maahanmuuttaja joka simputtaa Pekkaa ja kohtelee muita maahanmuuttajia kuin kukkaa kämmenellä.

        Pekalle tulee kaikkein paskamaisimmat hommat ja Abdullahille kaikkein kivoimmat hommat. Eräänä päivän nimimerkki "Sillei" tulee hampurilaisravintolaan ja huomaa kuinka Pekkaa simputetaan. Hän innostuu siitä ja alkaa sättimään Pekkaa, oikein vuodattamaan.

        Kaikki varmaan tajusivat mitä tarkoitin - et ilmeisesti lukenut edes viestiketjun aloitusta. Kyseinen lause oli osa isompaa kokonaisuutta, jossa mainittiin mm. apulaispormestari.

        Mitä yleistämiseen tulee, väitteesi on järjetön ja puhut sekavia - mistä sinä ylipäätään puhut.

        Suurinosa johtotehtävissä toimivista henkilöistä on Suomalaisia, joten väitteesi on väärä.


      • perusteet.hukassa
        ClubJonestown kirjoitti:

        No niin tässä joku ottaa kaiken niin itseensä ja alkaa vuodattamaan minkä kerkeää. Ajatellaanpa nyt järkevästi asioita ilman fanaattisuutta: Pekko on saanut työn hampurilaisravintolassa ja ainoa johtaja, joka ikinä on hänen kanssaan tekemisissä on vuoropäällikkö. Vuoropäällikkö on maahanmuuttaja joka simputtaa Pekkaa ja kohtelee muita maahanmuuttajia kuin kukkaa kämmenellä.

        Pekalle tulee kaikkein paskamaisimmat hommat ja Abdullahille kaikkein kivoimmat hommat. Eräänä päivän nimimerkki "Sillei" tulee hampurilaisravintolaan ja huomaa kuinka Pekkaa simputetaan. Hän innostuu siitä ja alkaa sättimään Pekkaa, oikein vuodattamaan.

        Kaikki varmaan tajusivat mitä tarkoitin - et ilmeisesti lukenut edes viestiketjun aloitusta. Kyseinen lause oli osa isompaa kokonaisuutta, jossa mainittiin mm. apulaispormestari.

        Mitä yleistämiseen tulee, väitteesi on järjetön ja puhut sekavia - mistä sinä ylipäätään puhut.

        Voi lapsiparka. Et selvästi ymmärrä työelämästä(kään) yhtään mitään.

        Olettaen että puhutaan hampurilaisketjusta (kuten Macdonalds, Hesburger, Buger King ja mitä muita näitä onkaan), ei jostain "pekan hampurilainen" yrityksestä jolla on yksi toimipiste.

        Vuoropäällikkö ei ole mikään johtaja, hän toteuttaa yrityksen johdon strategiaa josta ei saa poiketa edes piirun vertaa tai hänet korvaa seuraava vuoropäällikkö. Kyseessä on siis yritystermein ns. tykinruoka. Johto ei kaipaa hetkeäkään jos hän jää esim. auton alle, eikä tule enää koskaan töihin. Eikä yrityksen toimintakaan siitä mihinkään muutu.

        Johtotehtävässä oleva henkilö on sellainen jolla on mahdollisuus muuttaa omin toimin ja päätöksin yrityksen strategiaa; ja istuu jossain kabinetissa muiden kanssa päättämässä tällaisista.


      • ClubJonestown
        perusteet.hukassa kirjoitti:

        Voi lapsiparka. Et selvästi ymmärrä työelämästä(kään) yhtään mitään.

        Olettaen että puhutaan hampurilaisketjusta (kuten Macdonalds, Hesburger, Buger King ja mitä muita näitä onkaan), ei jostain "pekan hampurilainen" yrityksestä jolla on yksi toimipiste.

        Vuoropäällikkö ei ole mikään johtaja, hän toteuttaa yrityksen johdon strategiaa josta ei saa poiketa edes piirun vertaa tai hänet korvaa seuraava vuoropäällikkö. Kyseessä on siis yritystermein ns. tykinruoka. Johto ei kaipaa hetkeäkään jos hän jää esim. auton alle, eikä tule enää koskaan töihin. Eikä yrityksen toimintakaan siitä mihinkään muutu.

        Johtotehtävässä oleva henkilö on sellainen jolla on mahdollisuus muuttaa omin toimin ja päätöksin yrityksen strategiaa; ja istuu jossain kabinetissa muiden kanssa päättämässä tällaisista.

        Tiedän kyllä, mikä on vuoropäällikkö: hän on se maahanmuuttaja, joka esimerkissäni muilutti kantasuomalaista Pekkaa ja suosi maahanmuuttajia Pekan kustannuksella. Tämä on ainoa "johtaja", joka käskyttää Pekkaa, koska ylemmät portaat eivät tee yleensä "likaista työtä". Olisiko pikkupomo sitten parempi kuvaus vuoropäällikön hommasta - vuoropäällikkö on kuitenkin se, kenet kansa näkee mennessään esim. hampurilaisravintolaan.

        Nyt ei pitäisi olla enää mitään vuodattamisen aihetta, koska käytin "johtaja" ja pikkupomo ilmaisuja vuoropäälliköstä

        . Mitenkä sitten varapormestari, kyllähän häntäkin ylempiä löytyy, mutta silti varapormestaria voidaan pitää päättäjänä. Lisäksi vapaamuurarit ovat yleensä johtoportaassa ja heissä on uskomattoman paljon maahanmuuttajataustaisia. Eli maahanmuuttaja eliitti on todellisuutta - aina pikkupomista suuriin kihoihin (esim. yritysjohtajat) ja päättäjiin (esim. varapormestari ja kansanedustajat) asti.


      • perusteet.hukassa kirjoitti:

        Voi lapsiparka. Et selvästi ymmärrä työelämästä(kään) yhtään mitään.

        Olettaen että puhutaan hampurilaisketjusta (kuten Macdonalds, Hesburger, Buger King ja mitä muita näitä onkaan), ei jostain "pekan hampurilainen" yrityksestä jolla on yksi toimipiste.

        Vuoropäällikkö ei ole mikään johtaja, hän toteuttaa yrityksen johdon strategiaa josta ei saa poiketa edes piirun vertaa tai hänet korvaa seuraava vuoropäällikkö. Kyseessä on siis yritystermein ns. tykinruoka. Johto ei kaipaa hetkeäkään jos hän jää esim. auton alle, eikä tule enää koskaan töihin. Eikä yrityksen toimintakaan siitä mihinkään muutu.

        Johtotehtävässä oleva henkilö on sellainen jolla on mahdollisuus muuttaa omin toimin ja päätöksin yrityksen strategiaa; ja istuu jossain kabinetissa muiden kanssa päättämässä tällaisista.

        Älä ole naurettava. Tiedät hyvin, että suurten konsernien johdossa on Suomalaisia. Ja sitäpaitsi, mitä pahaa on maahanmuuttajassa?


      • ClubJonestown
        Sillei kirjoitti:

        Suurinosa johtotehtävissä toimivista henkilöistä on Suomalaisia, joten väitteesi on väärä.

        Voisitko vihdoin lukea se avaustekstin, niin ymmärtäisit mistä tässä puhutaan. Jos asia ei kiinnosta sinúa, vaan haluat jatkaa fanaattisia vastuksiasi - käy se minulle. En syrji ketään ja vastaan lähes kaikkiin minulle osoitettuihin viestein.

        Aloituksessa mainitsin vuosiluvun 2023, jolloin epäilen vallan siirtymisen varsinaisesti alkavan todenteholla. Nyt on nyt ja vuonna 2023 kantasuomalaiset voivat olla jo orjakansaa. Tai ihmisiä, joilla ei tee mitään ja joista halutaan eroon. Seuraukset tulevat olemaan vakavia vuoden 2023 jälkeen, Tältä kantasuomalaisten tulevasisuus näyttää silloin

        https://www.msn.com/fi-fi/viihde/julkkikset/korkea-äo-katso-ketkä-ovat-maailman-välkyimmät-julkkikset/ss-AAvFuk1?MSCC=1523807294&ocid=spartandhp#image=26

        Lainasin linkin ylemmästä keskustelusta, jotta saisit jonkun idean, että missä tässä keskustelussa mennään ja mistä tässä viestiketjussa on kysymys mitä ennustan tapahtuvan vuoden 2023 jälkeen. Linkin nimi olisi voinut olla Suomi vuoden 2023 jälkeen.


      • ClubJonestown
        Sillei kirjoitti:

        Suurinosa johtotehtävissä toimivista henkilöistä on Suomalaisia, joten väitteesi on väärä.

        Sori väärä linkki.

        Tässä oikea: Suomi joskus vuoden 2023 jälkeen. Kenties vuonna 2033

        https://www.youtube.com/watch?v=Jq0GReiZyKc


      • ClubJonestown
        Sillei kirjoitti:

        Älä ole naurettava. Tiedät hyvin, että suurten konsernien johdossa on Suomalaisia. Ja sitäpaitsi, mitä pahaa on maahanmuuttajassa?

        Ai, että suurten konsernien johdossa on "suomalaisia". No tunnetuin tällainen on nokia.
        Nokian toimari:
        https://www.nokia.com/fi_fi/tietoa-meista/sijoittajat/hallinto/johtokunta/rajeev-suri-nokia-oyjn-toimitusjohtaja

        Nokian hallitus: https://www.nokia.com/fi_fi/tietoa-meista/sijoittajat/hallinto/hallitus/tutustu-hallitukseemme
        (okei, on siellä pari suomalaista toistaiseksi - mutta ei takuulla enää vuonna 2033)

        Johtoryhmä: https://www.nokia.com/fi_fi/tietoa-meista/sijoittajat/hallinto/johtokunta

        Saman huomaatte monista muistakin suomalaisista suurkonserneista, käykää vain katsomassa: maahanmuuttaja eliitti on tosiasia.

        "Ja sitäpaitsi, mitä pahaa on maahanmuuttajassa? "

        En tiedä, voitko kertoa ketä maahanmuuttajaa tarkoitat: itseäsikö?


      • ClubJonestown
        ClubJonestown kirjoitti:

        Ai, että suurten konsernien johdossa on "suomalaisia". No tunnetuin tällainen on nokia.
        Nokian toimari:
        https://www.nokia.com/fi_fi/tietoa-meista/sijoittajat/hallinto/johtokunta/rajeev-suri-nokia-oyjn-toimitusjohtaja

        Nokian hallitus: https://www.nokia.com/fi_fi/tietoa-meista/sijoittajat/hallinto/hallitus/tutustu-hallitukseemme
        (okei, on siellä pari suomalaista toistaiseksi - mutta ei takuulla enää vuonna 2033)

        Johtoryhmä: https://www.nokia.com/fi_fi/tietoa-meista/sijoittajat/hallinto/johtokunta

        Saman huomaatte monista muistakin suomalaisista suurkonserneista, käykää vain katsomassa: maahanmuuttaja eliitti on tosiasia.

        "Ja sitäpaitsi, mitä pahaa on maahanmuuttajassa? "

        En tiedä, voitko kertoa ketä maahanmuuttajaa tarkoitat: itseäsikö?

        Kerta toisensa jälkeen joudun muistuttamaan itseäni kun olen näemmä näin huonomuistinen.

        Jos joku on väärässä, vaikka vakuuttaakin olevansa oikeassa - ei hän silti ole oikeassa.


      • ClubJonestown

        Jippii, nimimerkkikaimani toistelee samaa lausetta jälleen! Olen minkäkin onnenpekka, minun käy niin kovain sääliksi muita, joilta puuttuu nimimerkkikaima!!!!


      • ClubJonestown
        ClubJonestown kirjoitti:

        Jippii, nimimerkkikaimani toistelee samaa lausetta jälleen! Olen minkäkin onnenpekka, minun käy niin kovain sääliksi muita, joilta puuttuu nimimerkkikaima!!!!

        Voi hyvä tavaton, unohdin jälleen sen että omia sanojanihan tuossa toistelen.


      • ClubJonestown

        Jihuu, on minulla kivaa!!!

        Pääsen keskustelmaan nimimerkkikaimani kanssa useissa ketjuissa!

        Voi, että minun käy sääliksi niitä, keillä ei ole nimimerkkikaimaa, jonka kanssa voisi keskustella!!!


    • LuojaArmahtaaMinäEn

      Naisiimme kohdistuu yhä enenemissä määrin raiskauksia ja väkivaltaa.
      Miehemme ovat alistettuja feministisille ajatelmille ja meiltä on viety munat. Itsensä puolustamisen mahdollisuudet on lainsäädännön keinoin tuhottu.
      Oikea koston tapa on tietenkin silmä silmästä eikä ehdollinen vankeus- ja sakkotuomio.
      Yhteiskuntamme yrittää antaa kuvan että heillä on eväät koston toteuttamiseen; se ei ole niin.

      Maahanmuuttajiemme rangaistukset raiskauksista ovat juuri näitä koska vankilamme pursuavat ulkomaalaisista rikollisista eikä uusia vankiloita ole edes rakenteilla.

      Ehdollinen tuomio ei ole näille mitään ja tuomituilla sakko- ja korvausvaateilla pyyhkivät takapuoltaan.
      Meillä tulisi olla vapaus oikeudenmukaiseen kostoon.

    • Veteranfan

      Maahanmuutto kuuluu Globalisaatioon jonka Vapaamuurarit ovat luoneet lähi-idän kriisillään.

      George Sorosin nimi pulpahtaa jostain syystä aina pintaan kun on kyse maahanmuutotosta tai pakolaisvirrasta.
      Soros lienee maahanmuuton arkkitehti manipuoloimalla maahanmuutto bisnestä omaan
      pussiinsa ???

      Jostain syystä Soros oli vielä Hillary Clintonin tukija vaalikamppanjassa Trumpia vastaan.

      • ClubJonestown

        Voisiko tämä olla juutalaisten salaliitto? Ihmettelen kovasti, miksi tänne valitut pakolaiset ovat niitä, keillä on komea tai kaunis ulkonäkö ja miksi tänne ei oteta niitä, ketkä turvapaikan todella tarvitsisivat. Vastaus on selvä, tänne ollaan luomassa maahanmuuttaja eliitti hallitsemaan Suomea. Nyt maahanmuuttaja eliitti on pesiytynyt yhteiskunnan valtarakenteisiin, pian se hallitsee koko Suomea.

        Vapaamuurarit ainakin ovat omalta osaltaan vastuussa Suomen maahanmuuttaja eliitistä. Kantasuomalaiset tulevat tulevaisuudessa, ehkä jo 2033 olemaan orjuutettu kansanryhmä jota hallitsee tämä maahanmuuttaja eliitti. Kun katsomme, miten maahan muuttajia suositaan aivan kaikessa ja se meno on pahentunut vuosi vuodelta. Minkälaista meno on Suomessa vuonna 2033?


    • ajateltavaa

      Tunnustan, en lukenut koko juttuasi. Intuitiivisella ja järkeilevällä ajatellulla voisi meitä ajatella hallitsevan juutalais-muslimilainen eliitti, lex talionis on suomessakin käytössä kulissien takana - toivottavasti olen väärässä. Muistakaa, että nyt täytyy ajatella geneettisellä tasolla; veri on vettä sakeampaa.

      • ClubJonestown

        Niin, juttuni ovat välillä pitkiä, ymmärrän hyvin etteivät kaikki lue niitä loppuun asti. Juutalaiset on mielenkiintoinen väestönryhmä, joka tuodaan usein maahanmuuton yhteydessä esille. Juutalaiset ovat erittäin tarkkoja rotuhygieniastaan, ja heidän rotunsa on säilynyt uskomattoman "puhtaana", vaikka he ovat eläneet toisissa valtioissa vuosisatoja. Juutalaiset ovat olleet vallankahvassa jo pitkään täällä Suomessa. Heissä on lisäksi mediavaikuttajia ja kansanedustajana ikuisuuden ollut Ben .

        Oliko tämä varapormestari muslimi? No kuitenkin muslimeista löytyy paljon yritysjohtajia, jokunen kansanedustajia sekä massiivinen määrä pikkupomoja joka lähtöön.

        Juutalaisten salaliitto on mielenkiintoinen näkökulma, koska itse Soros on maahanmuuton puolestapuhuja.


    • OletkoOsaOngelmaa

      Muistetaan että Suomalaiset ovat itse vastuussa paljonko lapsia tekevät. 60 luvulta asti se määrä on laskenut, kun vanhempia ei kiinnosta lasten teko tai kasvatus.

      Luvut on romahtaneet hälyyttävän alas.

      Käsi ylös, monellako teistä ei ole vähintään 5 lasta? Jos ei ole, olet osa ongelmaa.

      • OletkoOsaOngelmaa

        Ja ennenkuin joku alkaa kitisemään mitenkä ilmassa, vedessä ja ruoassa on sitä ja tätä; muistetaan että Lestadiolaiset yms hengittävät SAMAA ILMAA, juovat SAMAA VETTÄ, syövät SAMAA RUOKAA. Ja tekevät sen 10 lasta vielä tänäänkin.


      • ClubJonestown
        OletkoOsaOngelmaa kirjoitti:

        Ja ennenkuin joku alkaa kitisemään mitenkä ilmassa, vedessä ja ruoassa on sitä ja tätä; muistetaan että Lestadiolaiset yms hengittävät SAMAA ILMAA, juovat SAMAA VETTÄ, syövät SAMAA RUOKAA. Ja tekevät sen 10 lasta vielä tänäänkin.

        Suurperheitä on tosiaan paljon lestadiolaisissa ja maahanmuuttajissa. Suurperheet ovat aika kostonhimoista sakkia ja yhdistävät voimansa pienperheitä vastaan mielellään, he ovat vähän niin kuin pikku mini valtio valtion sisällä.

        En itsekään ole suurperheiden puolestapuhuja. Esim. viiltäjä Jack oli 99 % prosentin varmuudella ainakin yksi suurperheen jäsen, itse tosin epäilen muidenkin perheenjäsenten olleen mukana näissä hirvittävissä veritöissä!!!!


      • MustaKorppi2

        Syynä on seuraava lause:
        "kyllä ihmiset näkee mut,
        kyllä ihmiset muistaa mut,
        mut ihmiset esittää ettei mua ole,
        ihmiset nauraa makeasti ympärilläni,
        kun minä hammasta purren yritän pysyä kasassa."

        tämä lause kuvailee yksinäisen miehen eli minun mielen maisemaa ja siksi en pysty ottamaan kontaktia kehenkään eli en pysty koska tekemään lapsia.


    • ClubJonestown

      Näin siinä käy, kun maahanmuuttajia suositaan th-systeemissä:
      www.iltalehti.fi/kotimaa/201804182200887091_u0.shtml

      Oletteko hakeneet oppilaitoksiin, joissa koulutetaan sairaanhoitajia ,terveydenhoitajia tai lähihoitajia? Ettekä päässeet opiskelemaan, koska maahanmuuttajat veivät teiltä opiskelupaikan, no ette ole ainoita. Suomessa on tuhansia ihmisiä, jotka hakeutuvat hoitoalalle tietämättä sitä, että maahanmuuttajat ovat etuoikeutetussa asemassa hakijoina noihin oppilaitoksiin.

      Maahanmuuttajat työllistyvät kuitenkin huomattavasti kantasuomalaisia paremmin, tarkoitan siis ale 36-vuotiaitten ryhmää. Tämän johdosta he vaihtavat nopeasti alaa ja terveydenhuoltopuoli kärsii tämän johdosta henkilöstöpulasta. En ymmärrä, miksi th-systeemi ottaa opiskelijoikseen ihmisiä, joilla ei ole todellista motivaatiota toimia alalla vain sen takia, että he ovat maahanmuuttajia.

      Eräässä ryhmähaastattelussa, jossa hain kaupanalan töitä, oli mukana maahanmuuttaja, joka oli työskennellyt jo viidessä eri kaupanalan firmassa, vaikka hän oli nippa nappa 18 vuotias. Heidän suosimisensa on tehnyt heistä eräänlaisia työpaikan ja alan vaihtajia, jotka työllistyvät melkein missä vain. He vaihtavat ala ja työpaikkaa kuin sukkia seurauksista välittämättä.

      Tämä maahanmuuttajien suosiminen ei kuitenkaan ole ilmaista hupia, koska työttömät suomalaiset eivät työllisty maahanmuuttajien viedessä heidän työpaikkansa. Yhteiskunta maksaa työttömille kantasuomalaisille työttömyystukia ja maahanmuuttajat vaihtavat taas uuteen työpaikkaan vieden mahdollisuuden kantasuomalaisten työttömien työllistämisestä lopullisesti - elämme eräänlaisessa oravanpyörässä. Lisäksi terveydenhuoltosysteemi on tämän maahanmuuttajien alanvaihto vimman ja kantasuomalaisten syrjimisen johdosta kriisissä.

      Maahanmuuttaja eliitin infrastruktuurin hinta on valtava - oletteko valmiita maksamaan siitä???

      • uskallatko.luvata

        Eikö noin katkeran ihmisen kannattaisi muuttaa jo maasta pois?

        Ajattele kun muutut vielä vähän vanhemmaksi, jos et kuole ennen sitä, joudut hoitokotiin jossa maahanmuuttaja hoitaa.

        Kestäisitkö?

        Missä kohtaa tuota uutista tuotiin ilmi että syyllinen olisi maahanmuuttaja? Automaattisesti oletit että on vain YKSI vaihtoehto, jossa maahantulija on syyllinen. Et antanut edes kahta vaihtoehtoa.

        Syyllinen on ennemmin kotihoitoa harrastava firma joka selvästi ei ole kotihoitamassa käynyt; toivottavasti poliisi selvittää onko siitä huolimatta laskutettu.

        Olen kohtuullisen varma siitä että tuon jutun perusteella syytetyksi joutuvat ovat syntyperäisiä Suomen kansalaisia. Lupaatko pyytää anteeksi maahantulijoilta jos näin on?


    • ClubJonestown

      "Eikö noin katkeran ihmisen kannattaisi muuttaa jo maasta pois?
      Ajattele kun muutut vielä vähän vanhemmaksi, jos et kuole ennen sitä, joudut hoitokotiin jossa maahanmuuttaja hoitaa."

      Käytän itse nimitystä rikos ihmisyyttä kohtaan, koska se on totta. Katkera lienee väärä sana, vaikka kyllä sekin pitää paikkansa. Psykologinen retribuutio on määritelty rikokseksi ihmisyyttä kohtaan ja sellaisen tuomiot sellaiseen ryhtymisestä ovat siinä 20 vuoden hujakoilla. Minusta on perin juurin ikävä, että käytät tästä toiminnasta sellaista ilmaisua, että minä olen katkera. Sinun pitäisi ihmetellä, miksei stalkkaukseni järjestäjiä ole laitettu 20 vuodeksi vankilaan!!!!

      En ole rasisti, taidat elää jossain mielikuvitusmaailmassa, jossa jokainen vastaantulija on rasisti. Heidän suosimisensa on eri asia, siihen tulisi puuttua. Tämä yhteiskunta ei pitkän päälle kestä tällaista menoa.


      "Missä kohtaa tuota uutista tuotiin ilmi että syyllinen olisi maahanmuuttaja? Automaattisesti oletit että on vain YKSI vaihtoehto, jossa maahantulija on syyllinen. Et antanut edes kahta vaihtoehtoa."

      Mistä syyllisestä puhut? En tietääkseni syyttänyt ketään. kirjoitus koskee maahanmuuttaja eliittiä ja maahanmuuttajien suosimista. Sinulla on ilmeisesti jonkinlainen mielikuvitusmaailma, jossa elät, näet syytteleviä rasisteja kaikkialla: hakeudu hoitoon.

      "Syyllinen on ennemmin kotihoitoa harrastava firma joka selvästi ei ole kotihoitamassa käynyt; toivottavasti poliisi selvittää onko siitä huolimatta laskutettu."

      Syyllinen mihin? Terveydenhuoltosysteemin huono tila johtuu muun muassa maahanmuuttajien suosimisesta. He eivät ole motivoituneita alalle, ja vaihtavat alaa monesti pian. Silti heidät valitaan opinajoihin suomalaisia ennen, näin he vievät opintopaikat motivoituneilta kantasuomalaisilta. Kriisi on todellinen, maahanmuuttajien ylenpalttisesta suosimisesta ei ole muuta kuin haittaa.

      "Olen kohtuullisen varma siitä että tuon jutun perusteella syytetyksi joutuvat ovat syntyperäisiä Suomen kansalaisia. Lupaatko pyytää anteeksi maahantulijoilta jos näin on? "

      Minustakin olisi kiva saada ne syytteeseen, ketkä ovat tämän infrastruktuurin maahanmuuttaja eliitille luoneet sekä ne ketkä suosivat maahanmuuttajia kantasuomalaisten kustannuksella. Erityisesti minusta olisi kiva saada megalomaanisen gang stalkingin järjestäjät 20 vuodeksi vankilaan.

      • luet.omiasi

        Missä kohtaa sanoin että olet rasisti?

        Sulla on selvästi se mielisairaus edennyt jo sille asteelle että äänten lisäksi (?) luet omiasi.

        Onko kyseessä joku säteily joka tuottaa silmiin olematonta tekstiä jotta aivopeseydyt?


    • ClubJonestown

      "Missä kohtaa sanoin että olet rasisti?"

      Et suoraan missään kohtaan, mutta koko tekstisi oli omituinen ja selkeästi vihjasi siihen suuntaan. En oikeasti syrji ketään, olen syrjinnän uhri. Sen johdosta asia on minulle tärkeä, vastaan lähes jokaiseen viestiin, ettei kukaan vain tuntisi itseään syrjityksi.

      "Sulla on selvästi se mielisairaus edennyt jo sille asteelle että äänten lisäksi (?) luet omiasi."

      Nyt kuulostat maahanmuuttajalta, sanoinhan etten syrji ketään, juttelen paljon maahanmuuttajien kanssa ja heidän kohtelias puhetapansa on minulle tuttu. Huomaan kirjoituksessasi samanlaisia, ellen peräti ositttain identtisiä piirteitä maahanmuuttajien kielenkäytön kanssa.


      "Onko kyseessä joku säteily joka tuottaa silmiin olematonta tekstiä jotta aivopeseydyt?"

      En ihan ymmärrä tätä viestiä, ehkä haluat tehdä pilkkaa rankan vainon uhreista ylipäätään. No yritän kuitenkin vastata - koska en syrji ketään. Jonkinlainen säteily varmasti tuottaa asitiharhoja, mutta aivopesu on eriasia.

      Aivopesussa käytetään tietoisuuttamuuttavia aineita, esim. LSD. LSD on aika kesy, ehkä kesyimpiä aivopesuaineista, se ei aiheuta pahoja aivovaurioita, mutta muuttaa ihmisen käytöstä pysyvästi. Tunnetuin tapaus aivopesusta oli amerikkalaisen kapiaisen itsemurhaan johtanut aivopesu, siitä tuli dokumentti jokunen vuosi sitten telkkarista - tästä tapauksessa aivopesusta voisi käyttää nimitystä bad trip.

      Aivopesu em. tavalla on aina rikos ihmisyyttä kohtaan, eikä se ole leikin asia, koska kyseessä on kuitenkin äärimmäinen rikos. Mutta myös median, koulujen, puolueitten yms. levittämää probagandaa kutsutaan aivopesuksi - kyseessä on lähinnä pitkäkestoinen suggerointi. Vaarallista se on silti, ääriliikkeiden johtajat käyttävät suggerointia estotta omien henkilökohtaisten etujensa ja tavoitteidensa saavuttamiseksi esimerkiksi: paikka eduskunnassa, kansan suosio, yleneminen järjestössä tai taloudelliset hyödyt.

      • sentään.myönsit

        Niin, en sanonut rasisti, koska en sitä tarkoittanut. Mutta sinä niin halusit ymmärtää.

        Koetko jotain syyllisyyttä? Pelkäätkö olevasi rasisti?

        Tarkoitin sitä että et pidä siitä millaista työtä maahanmuuttajat saavat; oletan tässä tapauksessa että et välitä mikä on maahanmuuttajan ihonväri. Tästä loogisesti seuraisi, ilman rasismi-korttia, että et kenties pitäisi siitä että ollessasi vanha sinua hoitaa joku maahanmuuttaja (olkoon vaikka valkoinen, esim Venäjältä, Ruotsista jne), joka kenties ei puhu Suomea niin että ymmärrät.

        Miltä se tuntuisi? Kestäisitkö sitä?

        Ja tästäkin on jo keskusteltu, kyllä, olen maahanmuuttaja, mutta se maa mihin muutin ei ole Suomi, vaan se mistä lähdin oli Suomi. Kieli ei kenties ole jouheaa koska en normaalisti kommunikoi Suomeksi, perheeni täällä on muun kielinen eikä yksikään muu jäsen edes ymmärrä Suomea. Eikä perheestäni koskaan tule maahanmuuttajia Suomeen.

        Johtuen juuri siitä asenteesta joka Suomessa on ei-natiiveja kohtaan lapseni eivät koskaan tule Suomea oppimaan elleivät itse halua opetella vanhemmalla iällä. En ole nähnyt mitään tarvetta sille että puhusivat jotain pienen vähemmistön kieltä.

        Tuo säteily silmiin, mielessä oli ihan käytännön toteutus; koska olisi huomattavasti triviaalimpaa kirjoitella laserilla yksilön silmään kuin kohdistaa ääniaaltoja suuressa joukossa vain yhteen yksilöön (konsepti johonka sinä taas uskot). Intelillä oli tuosta jo käytännön sovellus esillä CES:ssä. Lasit jotka kirjoittaa datat laserilla silmään eikä muut taatusti näe sitä.


    • ClubJonestown

      "Koetko jotain syyllisyyttä? Pelkäätkö olevasi rasisti?"

      En ihmettelen vain, miksi niin moni maahanmuuttaja osallistui ja todennäköisesti tulee osallistumaan vainooni. He eivät selvästikään koe syyllisyyden tunnetta teoistaan.

      "Tarkoitin sitä että et pidä siitä millaista työtä maahanmuuttajat saavat; oletan tässä tapauksessa että et välitä mikä on maahanmuuttajan ihonväri. Tästä loogisesti seuraisi, ilman rasismi-korttia, että et kenties pitäisi siitä että ollessasi vanha sinua hoitaa joku maahanmuuttaja (olkoon vaikka valkoinen, esim Venäjältä, Ruotsista jne), joka kenties ei puhu Suomea niin että ymmärrät."

      Olet oikeassa heitä suositaan, minusta kantasuomalaiset tulisi työllistää ensin. Venäläiset lääkärit ovat hyviä, virolaisista lääkäreistä samaa ei voi sanoa. Mitä TH-systeemiin tulee, niin siinä on otettu käyttöön retribuutiolait suoraan helvetistä, eli Ausseista. Tämä tarkoittaa lyhyesti sitä, että lavastetut tilanteet, joilla pyritään syyllistämään hoidettava tai heidän omaisensa on ollut jo pitkään todellisuutta Suomessa. Todella moni maahanmuuttaja on juuri hoitaja, helppo ja kevyt työ, joka ei paljoa vaadi. Missään en ole nähnyt niin löysää porukkaa kuin hoitoalalla, vanhukset ovat päivät pitkät sängyissä kakat housuissa. Hoitajat ovat niin löysiä, etteivät tee muuta kuin juovat kahvia, levittelevät pahansuopia juoruja ja järjestelevät proxystalkin tilanteita Aussien malliin. Mielestäni lakien ja oikeuskäytännön muuttaminen olisi ensisijainen muuttamisen kohde. Uskoisin toisen tai kolmannen polven maahanmuuttajien lähtevän helpommin mukaan proxystalkingiin kuin kantasuomalaisten, mutta halveksi kaikkia proxyja väärinkäyttäviä tahoja.



      "Ja tästäkin on jo keskusteltu, kyllä, olen maahanmuuttaja, mutta se maa mihin muutin ei ole Suomi, vaan se mistä lähdin oli Suomi. Kieli ei kenties ole jouheaa koska en normaalisti kommunikoi Suomeksi, perheeni täällä on muun kielinen eikä yksikään muu jäsen edes ymmärrä Suomea. Eikä perheestäni koskaan tule maahanmuuttajia Suomeen."

      Ei se haitta, en syrji ketään ja vastaan lähes kaikkiin viesteihin.

      "Johtuen juuri siitä asenteesta joka Suomessa on ei-natiiveja kohtaan lapseni eivät koskaan tule Suomea oppimaan elleivät itse halua opetella vanhemmalla iällä. En ole nähnyt mitään tarvetta sille että puhusivat jotain pienen vähemmistön kieltä."

      Niin ei-natiiveja suositaan täällä suomessa uskomattomissa määrin.

      "Tuo säteily silmiin, mielessä oli ihan käytännön toteutus; koska olisi huomattavasti triviaalimpaa kirjoitella laserilla yksilön silmään kuin kohdistaa ääniaaltoja suuressa joukossa vain yhteen yksilöön (konsepti johonka sinä taas uskot). "

      Ääni spotti on mahdollinen, en ole itse sellaista kokenut, mutta ääniaallot ovat ohjailtavissa. Esim. kun laitat harman kardonit oikealle etäisyydelle toisistaan suhteessa kuuntelupaikkaa saat oikeanlaisen musiikkivaikutelman. Muistaakseni suhde oli jotain tyyliin 2/1, jotta saataisiin oikeanlainen stereovaikutelma. Lisäksi kaiuttimien jalustat täytyy säätää oikeaan kulmaan, jotta ääniaallot tavoittavat korvasi oikeassa kohtaa. Eli ääntä voidaan siis ohjailla ja spottauksessa ääni aallot tulevat niin kapeana, että ne voidaan kohdistaa vain yhteen ihmiseen. Uskoisin, että äänet lähetetään jotenkin voimalla eteenpäin, niin kuin ammus ammutaan kivääristä. Tarkempaa tietoa näistä ääniaseista minulla ei ole.

      "Intelillä oli tuosta jo käytännön sovellus esillä CES:ssä. Lasit jotka kirjoittaa datat laserilla silmään eikä muut taatusti näe sitä."

      Onko sinulla linkkiä tuohon juttuun?

      • "Olet oikeassa heitä suositaan, minusta kantasuomalaiset tulisi työllistää ensin. Venäläiset lääkärit ovat hyviä, virolaisista lääkäreistä samaa ei voi sanoa."

        Jos henkilöt arvostellaan itse henkilön osaamisen ja kyvykkyyden mukaan, mitä väliä sillä on mistä joku on tullut?

        "Todella moni maahanmuuttaja on juuri hoitaja, helppo ja kevyt työ, joka ei paljoa vaadi."

        Hoitajana oleminen on todella raskas ammatti jossa saattaa pienikin henkilö joutua pieneksi aikaa nostaa raskasta potilasta ja joutua kontaktiin vähemmän mukaviin tilanteisiin. Kuvailemasi kahvittelua (joka kuuluu muuten lähinnä Suomalaiseen ja Ruotsalaiseen kulttuuriin) ei useimmissa sairaaloissa ole tullut nähtyä. Joskin kunnioitus heille jotka on valmiita tekemään niin raskasta hommaa sillä todella matalalla palkalla joka siitä maksetaan :)

        "Ääni spotti on mahdollinen, en ole itse sellaista kokenut, mutta ääniaallot ovat ohjailtavissa. Esim. kun laitat harman kardonit oikealle etäisyydelle toisistaan suhteessa kuuntelupaikkaa saat oikeanlaisen musiikkivaikutelman. Muistaakseni suhde oli jotain tyyliin 2/1, jotta saataisiin oikeanlainen stereovaikutelma."

        Se tärkeä juttu kaiutinasettelussa on lähinnä että ne ovat symmetrisestä saman matkan päässä verrattuna korviin. Eli siis vasemman kaiuttimen etäisyys sekä saman puolen että toisen puolen korvasta on sama molemmissa.
        Teoriassa tosin optimaalinen asettelu olisi kuuloke-tyyppisesti heti suoraan korvien vieressä, joskin se saattaa kuulostaa oudolta koska normaalisti kaiuttimella kuunnellessa oikean ja vasemman korvan äänet sekoittuvat jonkin verran. Tämän tosin voit saada aikaan softalla kuulokkeissakin.

        "Eli ääntä voidaan siis ohjailla ja spottauksessa ääni aallot tulevat niin kapeana, että ne voidaan kohdistaa vain yhteen ihmiseen."
        Tässä menee taas tosi pahasti hakotielle... Ääni kimpoaa ihmisistä ja muista kohtaamistaan kohteista ja jatkaa eteenpäin sen kuulevasta ihmisestä, jopa jos se olisi täydellisesti tähdätty. Eli vähintään ihmisen lähellä olevat muut ihmiset pystyisivät kuulemaan.

        "Uskoisin, että äänet lähetetään jotenkin voimalla eteenpäin, niin kuin ammus ammutaan kivääristä." Kiväärin ääni on hallitsematon paukahdus joka menee kaikkialle yhtä voimakkaasti. Jos taas vertaat sitä siihen "luotiin", aallot (joissa ilma pysyy pääosin paikallaan, vain paine etenee aaltona) käyttäytyy täysin eri tavalla kuin luoti jossa massallinen objekti liikkuu. Jos ampuu ilmamassan paineellisesti, jopa jos saisit sen jotenkin pysymään yhdessä niin olisi sillä paljon suurempi vaikutus ympärille.

        Esimerkkinä ohessa maailman isoin ilmatykki
        https://www.youtube.com/watch?v=GHiTDsFTFQQ

        "Tarkempaa tietoa näistä ääniaseista minulla ei ole. "
        Eipä mitään, mutta kannattaa tutustua perusfysiikkaan niin tiedät mikä on mahdollista ja mikä ei

        "Onko sinulla linkkiä tuohon juttuun?"

        Kyseessä on normaali "virtual retinal display"-teknologia.
        https://en.wikipedia.org/wiki/Virtual_retinal_display

        Mutta se toimii vain jos projektori on ihan silmän vieressä. Muuten silmän linssin kaareutuminen tarkoittaa että saadakseen huomattavan kokoisen tekstin kirjoitettua tarvitsisi esimerkiksi parimetrisen laser-projektorin.

        Joskin takaisin alkuperäiseen aiheeseen... Miten se että maahanmuuttajia työllistyy enemmän kuin Suomalaisia matalapalkkaduuneissa tarkoittaa että kyseessä olisi "eliitti"?


    • ClubJonestown

      ""Hoitajana oleminen on todella raskas ammatti "

      Heeh, heeh, heee - tuo oli vuoden huonoin heitto. Ensinnäkin oikeanlainen nosto-ote ei ole vaikea hallita ja toiseksi nostossa käytetään jalan lihaksia. Tavallisten miesten ja naisten jalan voimissa ei ole suuria eroja erot muodostuvat lähinnä käsivoimissa. Merimiehet yms. oppivat myös oikean nostotekniikan, itseasiassa se on yllättävän helppoa ja kaikkea muuta kuin raskasta. Mutta väärällä nostotekniikalla joku tunari voi tietenkin rasittaa itseään. Ja tuo nostaminen on oikeasti ainoa "raskas" osa löysien hoitajien työtä.

      "Se tärkeä juttu kaiutinasettelussa on lähinnä että ne ovat symmetrisestä saman matkan päässä verrattuna korviin. Eli siis vasemman kaiuttimen etäisyys sekä saman puolen että toisen puolen korvasta on sama molemmissa. "

      Ei pidä paikkaansa, suhde on tärkeä, jotta stereo efekti toimii.

      "Eipä mitään, mutta kannattaa tutustua perusfysiikkaan niin tiedät mikä on mahdollista ja mikä ei"

      Sitten kehotan sinua tutustumaan siihen, sillä niin moni paikkansapitämätön juttu tarinassasi kummittelee.

      "Joskin takaisin alkuperäiseen aiheeseen... Miten se että maahanmuuttajia työllistyy enemmän kuin Suomalaisia matalapalkkaduuneissa tarkoittaa että kyseessä olisi "eliitti"? "

      Taas kerrot täyttä potaskaa, lukisit edes mitä aiemmin on kirjoitettu.

      Ensinnäkin noin viides Helsinkiläisistä tekee pätkätöitä ja esim. hoitajan palkat ovat ruhtinaallisia niihin nähden. Toiseksi maahanmuuttajat ylenevät raketin lailla ja vievät lisäksi juuri työllistävät opiskelupaikat hoitoalalta. He eivät kuitenkaan kovin kauaa viihdy hoitoalalla ja tämäkin kallis koulutus on mennyt hukkaan. Maahanmuuttajia on yritysjohtajina, varapormestarina, kunnanvaltuutettuina ja pikaruokaloissa yleensä vähintään vuoropäälliköinä. Monet vapaamuurarit ovat maahanmuuttajia, kuten myös monet toimittajat jne.

      • olet.tyhjän.toistaja

        Sen sijaan kaikki tyhjäntoimittajat ja omiaan höpöttävät, kuten sinä, ovat kantasuomalaisia.

        Jos olisit senkin energian millä valitat tauotta "maahanmuuttajaeliitistä" pistänyt siihen että opiskelet jonkun uuden taidon olisit jo pitkällä päätymässä johtajaksi itsekin.

        Voit toistaa tuon valeesi maahanmuuttajista niin monesti kuin haluat, se ei silti koskaan tule todeksi muuttumaan.


      • ClubJonestown

        Sittenkö kaikki syrjintä ja vaino loppuu, ja minut todella työllistetään? Miten aiemmat opintoni, eikö niillä sitten ole mitään merkitystä? Mikä on tuo superopintopaikka, jonka jälkeen saan ihmisoikeudet takaisin?

        Opiskeluko on lääke kaikkeen?
        Vaikka minulla on hyvät paperit, teen paskatyötä.
        Joillekin totaalinen gang stalking on todellisuutta, kuten esim. minulle.

        Voitaisiin sanoa, että olen antimaahanmuuttaja, jota kohdellaan päinvastoin kuin maahanmuuttajia. Saan aivan jotain muuta kuin jatkuvaa suosimista, hellimistä ja lellimistä: maahanmuuttaja jos oisin, kaikki olis toisin.


      • onko.muut.aina.syyllisiä
        ClubJonestown kirjoitti:

        Sittenkö kaikki syrjintä ja vaino loppuu, ja minut todella työllistetään? Miten aiemmat opintoni, eikö niillä sitten ole mitään merkitystä? Mikä on tuo superopintopaikka, jonka jälkeen saan ihmisoikeudet takaisin?

        Opiskeluko on lääke kaikkeen?
        Vaikka minulla on hyvät paperit, teen paskatyötä.
        Joillekin totaalinen gang stalking on todellisuutta, kuten esim. minulle.

        Voitaisiin sanoa, että olen antimaahanmuuttaja, jota kohdellaan päinvastoin kuin maahanmuuttajia. Saan aivan jotain muuta kuin jatkuvaa suosimista, hellimistä ja lellimistä: maahanmuuttaja jos oisin, kaikki olis toisin.

        Jos olen oikein ymmärtänyt huono kohtelu kohdallasi ei suinkaan alkanut silloin kun maahanmuuttajia alkoi enemmän ilmestymään; pari vuotta sitten; vaan se on jatkunut muutaman vuosikymmenen.

        Mikä oli se tekosyy jota käytit menestymättömyyteesi ennen maahanmuuttajia?

        Korjaatko jos olen väärässä.

        Kerrotko vielä mitä tarkoitat hyvillä papereilla? Uimamaisterin paperit ei ole osoitus "hyvistä".

        Kävit lukion? Kävit yliopiston? Jos kävit yliopiston, opiskelitko siellä jotain hyödyllistä? Vai onko taustalla joku opisto? Onko sitä alaa enää olemassa mihinkä kouluttauduit? Tämä on valitettava nyky-yhteiskunnan ongelma, maailma vuosikymmenessä ja parissa on muuttunut sen verran että jos joskus vaikkapa kouluttautui paperikoneen ohjaajaksi, joka aikanaan oli hyväpalkkainen työ, ei Suomessa enää juurikaan valmisteta paperia; jotenka en suosittelisi alaa enää tänäpäivänä.

        Muitakin aloja on joissa työllistyminen ei enää toteudu. Toisaalta on uusia aloja.

        Onko sinulla kenties korkea tutkinto alalta jota "ei enää ole"; mutta koska sinulla on korkea tutkinto katsot että se riittäisi; sinun ei tarvitse täsmäkouluttautua aloille joissa työpaikkoja vielä on?

        Jos olet kiinnostunut mitä pitäisi opiskella jotta ura on varma; kenties asiaa auttaisi tutustua listaan avoimista työpaikoista. Millä aloilla Suomessa on huutava työvoimapula. Ja kouluttaudut siihen. Olettaen ettei maailma niinä 4-6 opiskeluvuotena muutu, työpaikka pitäisi olla taattu. Jos näin ei jostain syystä kävisi olen varma että on olemassa maa Suomen ulkopuolella jossa kelpaisit.

        Ja oletko miettinyt muuttamista ulkomaille? On monia valtioita joihin Suomesta on helppoa päästä; ja joissa on jatkuva kymmenien tuhansien osaavien ammattilaisten puute. Mitä tulee taas palkkaukseen noissa, koska valtioissa on osaavasta korkeasti koulutetusta työvoimasta pulaa on palkat sen mukaisia niille jotka sinne menevät; toisin sanoen, palkat on paikalliseen keskipalkkaan verrattuna moninkertaiset.

        Kuten olet voinut tältäkin palstalta lukea muiden kirjoittamia mielipiteitä, Suomalaiset tuntuvat pääsääntöisesti haluavan että maahanmuuttajat pistetään töihin maksamaan veroa omasta ja kaltaistensa ylläpidosta; sen sijaan että Suomalaiset työllistettäisiin heihin nähden ensin. Sinä vaikutat sen valossa olevan vähemmistössä mielipiteen kanssa jossa Suomalaiset tulisi työllistää ensin ja jättää maahantulijat vain veronmaksajien huoleksi.

        Onko käynyt mielessä että maahantulijat työllistyy myös siksi että heitä on helpompi työnantajan riistää? Tai että ovat valmiimpia kouluttautumaan juuri tarvittavaan ammattiin?


      • Hanslankari
        olet.tyhjän.toistaja kirjoitti:

        Sen sijaan kaikki tyhjäntoimittajat ja omiaan höpöttävät, kuten sinä, ovat kantasuomalaisia.

        Jos olisit senkin energian millä valitat tauotta "maahanmuuttajaeliitistä" pistänyt siihen että opiskelet jonkun uuden taidon olisit jo pitkällä päätymässä johtajaksi itsekin.

        Voit toistaa tuon valeesi maahanmuuttajista niin monesti kuin haluat, se ei silti koskaan tule todeksi muuttumaan.

        Oikein vartuin, milloin vapaamuurari älähtää? Kauan mentiin ketjussa ,ennenkuin se tapahtui.


    • ClubJonestown

      Annoin vanhaa tietoa kaiuttimien etäisyydestä kuuliaan. Suhde parhaan kuuntelukokemuksen saamiseksi on aika järky nykyään, se on 1/1 ja tietenkin kyseessä on tasasivuinen kolmio. Artikkelissa kehotetaan, jopa suuntaamaan kaiuttimet ristiin kuuntelupaikan ohi.
      http://www.hifimaailma.fi/artikkelit/kaiuttimien-sijoitus/

      • KäytännönTasonHavainto

        Tuolla haetaan parasta kuuntelukokemusta; ääni tilassa kuuluu vaikka sijoittaisit kaiuttimet miten tahansa.

        Sijoittelulla ei koiteta, eikä voida, saada aikaan tilannetta missä täsmälleen yksi henkilö tilassa kuulee äänen; ja loput eivät äänestä kuule mitään.

        Äänispottaus vaatisi sen että äänen kuule vain ja täsmälleen yksi ihminen; eikä koskaan, missään tilanteessa, kukaan toinen.

        Ja se mitä tässä on koitettu kertoa ja jota kieltäydyt ymmärtämästä on se ettei tuo voi onnistua johtuen siitä että ääni on aaltoliikettä.


    • Hoh-hoijaaa. Nyt lopetan tämän höpätykseni

      • Quickness

        Päätin lahjoittaa nimimerkkini nimimerkkikaimalleni sekaannusten välttämiseksi. Hän niin kovasti halusi olla klubin ainoa jäsen.

        Uusi nimimerkkini kuvaa minua paremmin ja voittekin arvata jo sen.


      • CIubjonestown
        Quickness kirjoitti:

        Päätin lahjoittaa nimimerkkini nimimerkkikaimalleni sekaannusten välttämiseksi. Hän niin kovasti halusi olla klubin ainoa jäsen.

        Uusi nimimerkkini kuvaa minua paremmin ja voittekin arvata jo sen.

        Todettakoon tässä suoraan että tuo rekisteröiä ei ole se jonka kanssa kävit suurimman osan clubjonestown keskusteluja; nimikaimoja oli muutama, ei vain yhtä.

        Suosittelen rekisteröimään haluamasi nimimerkin, jos aiot yhtä käyttää; se joka rekisteröi tuon, ja kaiketi myös luciferianin, tuskin lopettaa kahteen.

        Mihinkä koitat viitata quickness nimimerkillä; vai tuloko typo, ja tarkoitit quackness?


    • Quickness

      Maahanmuuttajien suosiminen oikeudessa on tosi asia. Maahanmuuttajan pahoinpitelystä voi saada vuosien vankeusrangaistuksen, vaikka se olisi kuinka lievä tahansa. Jos asia käännetään päinvastoin, niin tuntuu siltä, että poliisi ei edes tutki maahanmuuttajien tekimiä pahoinpitelyitä. Jos sitten jostain syystä tutkiikin, tuomiot ovat suoranaisia vitsejä, koska poliisi päättää millä nimikkeellä tapaukset tutkitaan.

      Toki maahanmuuttajia tuomitaankin, jos kyseessä on paljon julkisuutta saanut tapaus, kuten vaikkapa Turun tapaus. Miksi kaikki paha näyttää aina tapahtuvan Turussa?

      Tässä Turun puukotus tragediassakin oli nähtävissä selvästi se, että maahanmuuttaja hallitsi käytöksellään koko oikeudenkäyntiä. Hän kieltäytyi istumasta, eikä häntä edes yritetty saada istumaan. Tästä lehdet riemastuivat ja Turun puukottaja sai lisää huomiota ja kannatusta aatteelleen. Vaikka maahanmuuttaja ei kuuluisikaan varsinaiseen maahanmuuttajaeliittiin, käyttäytyy hän silti arvonsa tuntien - hän tekee väksin ja hän pakottaa - mutta hän ei itse suostu edes istumaan penkille. Tämä on hyvin tyypillinen asenne suomeen tulleille maahanmuuttajille, heillä on hillitön tarve päteä ja heidän suosimisensa vain pahentaa asiaa. Monet heistä onkin vaivopesty luulemaan, että he ovat suomenvaltion valintoja ja niin paljon parempia ihmisiä kuin kantasuomalaiset.

      Itse en syrji ketään, vaan kannatan samanlaista kohtelua kaikille: tosin en saamaani rikosta ihmisyyttä kohtaan. Sitä en halua kenellekään, kummallista tässä tapauksessani on se, että kukaan ei ole tullut katumapäälle, vaan olen elänyt täysin ilman ihmisoikeuksia näennäisin kansalaisoikeuksin (maksan veroja). Törkeitä henkeen ja terveyteen kohdistuneita rikoksia ja vainoa, joka oikeuttaisi minut koska vain turvapaikkaan - miksi en saa sitten turvapaikkaa?

      Lienee selvää, että lähes jokainen työpaikka, mikä minulle tarjotaan on joko ihan täyttä kusetusta tai minut on valittu sinne pelkäksi uhriksi.

      Kantasuomalaiset ovat mielestäni perseestä, he suosivat maahanmuuttajia ja itkevät kuin pikkuvauvat jostain kummallisesta rasismista. Rasismista, joka kohdistuu heille tuntemattomiin ihmisiin, ja joka kaiken kukkuraksi ei ole edes todellista. Uskon mieluummin siihen, että Suomen Presidentti on avaruusolento kuin suomessa esiintyvään maahanmuuttajien sorsimiseen. Olen antanut käytännön esimerkkejä siitä, että maahanmuuttajia pelkästään suositaan ja minua syrjitään: miksi silti pidän perseestä revittyjen kantasuomalaisten puolia? Koska minusta epäta-arvo on väärin. Jos sama mitä minulle on tehty olisi tehty maahanmuuttajalle, lusisivat tämän järjestäjät vähintään 20 vuotta vankilassa ja maahanmuuttaja olisi muutamaa miljardia rikkaampi - ongelma on juuri maahanmuuttajien suosiminen ja minun syrjiminen.

      • huomaatko.taas

        Maahanmuuttaja, maahanmuuttaja, maahanmuuttaja.

        Jälleen tuhlaat energiaa jota voisit käyttää opiskelemalla jotain hyödyllistä.


      • Quickness
        huomaatko.taas kirjoitti:

        Maahanmuuttaja, maahanmuuttaja, maahanmuuttaja.

        Jälleen tuhlaat energiaa jota voisit käyttää opiskelemalla jotain hyödyllistä.

        En huomaa, pidän itseäni ihmisoikeusaktivistina, joka tuo yhteiskunnan epäkohdat julki. Mielestäni kirjoitukseni ovat tärkeitä ja yhteiskunnan kehittämisen kannalta välttämättömiä. Kun juttuja on tarpeeksi, niin joku päättäjistä lukee väistämättä edes jonkin niistä ja voi ryhtyä toimiin toimivan yhteiskuntamallin rakentamiseksi.


      • CIubjonestown
        Quickness kirjoitti:

        En huomaa, pidän itseäni ihmisoikeusaktivistina, joka tuo yhteiskunnan epäkohdat julki. Mielestäni kirjoitukseni ovat tärkeitä ja yhteiskunnan kehittämisen kannalta välttämättömiä. Kun juttuja on tarpeeksi, niin joku päättäjistä lukee väistämättä edes jonkin niistä ja voi ryhtyä toimiin toimivan yhteiskuntamallin rakentamiseksi.

        Olet erehtynyt sanan "ihmisoikeusaktivisti" merkityksestä.

        Kun ajetaan yhden kansanryhmän oikeuksia kyseessä on ihan muuta kuin ihmisoikeudet. Ihmisoikeusaktivistit ajaa, kuten nimikin jo sanoo, ihmisten oikeuksia - kaikkien ihmisten täysin agnostisesti siitä ketä nämä ihmiset ovat geeniperimältään, äidinkieleltään, ihonväriltään jne.

        Voit siis pitää itseäsi vaikka pupujussina, se ei todellisuutta muuta toiseksi.


    • dfdfgddfgdgdgd

      > Kantasuomalaiset ovat mielestäni perseestä

      Suomalaiset eivät koskaan ole kyenneet pitämään omaa maataan itsellään. Ei ole syytä olettaa, että nykyaikana he niin kykenisivät tekemään tai edes haluaisivat.

      Puolueiden taustalla toimii ylikansallinen puolisalainen puolue tavalla, josta monessa muussa maassa koottaisiin aina sopivin väliajoin potkupallostadionille - siellä niskalaukaus toimii esimerkkinä vastaavasta toiminnasta haaveileville.

      Sellaisessa maassa ei ole pelkoa siitä, että maa viedään jalkojen alta demokraattisella muilutuksella tai suurvallan kanssa yhteistyössä toteutetulla taukoamattomalla hybridihyökkäyksellä.

      • OlemmeSamaaMieltä

        "Sellaisessa maassa ei ole pelkoa siitä, että maa viedään jalkojen alta demokraattisella muilutuksella tai suurvallan kanssa yhteistyössä toteutetulla taukoamattomalla hybridihyökkäyksellä."

        Juuri tuon takia Venäjän toimet Suomessa pitäisi saada loppumaan. Hyvä että ymmärrät asian vakavuuden.


      • Hanslankari

        Tsot,tsot! !


      • Quickness

        "Suomalaiset eivät koskaan ole kyenneet pitämään omaa maataan itsellään. Ei ole syytä olettaa, että nykyaikana he niin kykenisivät tekemään tai edes haluaisivat"

        Niin he uskovat, että maahanmuuton kautta saadaan työvoimapulaan ratkaisu. Suomalaiset on aivopesty.

        Käsittelen seuraavaksi rakennusalaa:
        Rakennusala on läpeensämätä ja pitkälti rikollisten hallussa, ja muutenkin rakennusalaa pidetään läpimädimpänä alana globaalisti ajatellen. Afrikassa ihmisiä murhataan sadoittain, koska he eivät suostu antamaan asuntoaan ilmaiseksi rakennuttajille. Nämä rakennuttajat purkavat proxyjen turvin ihmisten asunnot ja rakentavat sitten uusia asuntoja niiden tilalle.

        Suomessa on paljon työttömiä rakennusalan työntekijöitä, joita ei haluta ikinä työlistääkään. Samalla tänne haetaan työvoimaa raksalle Virosta, ei siis maahanmuuttajista. Toki maahanmuuttajiakin on rakenusalalla paljon, koska heitä suositaan kaikessa -silmiinpistävin on kuitenkin virolaiset. Kukaan ei työllisty niin hyvin kuin virolainen rakennusmies. Virolaiset tekevät työtä hirveällä vauhdilla ja tienaavat hiton moisia omaisuuksia suomessa urakkapalkalla - jälki tosin on hirveää, juostenkustua.

        Sitten tullaan julkiseen liikenteeseen.
        En ole pelkästään hakenut bussikuskiksi, olen hakenut ratikka- ja metrokuskiksikin useita kertoja, pääsemättä edes haastetteluihin. Niin on moni teistäkin, nämä virat on tarkoitettu maahanmuuttajille, koska kielitaitoa niissä ei tarvita. Sitten vielä mielenvikaiset suomalaiset uskovat, että kantasuomalaiset eivät halua toimmia bussi-, ratikka- ja metrokuskeina. Tiedättekö te kuinka monta hakemusta noihin paikkoihin laitettiin - useita satoja?

        Sitten pahamainen TH-systeemimme.
        Useat kaverini ja minä haimme opiskelupaikkoja TH-systeemin oppilaitoksiin - kukaan meistä ei päässyt. Vaikka kaikki saimme hyvät pisteet kokeista - kuitenkin paljn huonommat pisteet saaneet maahanmuuttajat pääsivät opiskelemaan meidän ohitsemme. Nämä maahanmuuttajat vaihtavat alaa lisäksi nopeasti, koska heitä suositaan kaikkiala - olette varmaan törmänneet kaupankassahenkiöihin, jotka eivät osaa pätkääkään suomea. Eli kallis TH-systeemin koulutus on mennyt hukkaan maahanmuuttajien kohdalla, koska heitä ei valittu motivaation takia opiskelemaan - heitä suosittiin etnisen taustansa takia.

        Sitten ravintola-alaan
        Ravintola alalla kaikkein himoituimmat yö- ja viikonloppuvuorot on varattu maahanmuuttajille, koska palkka on tyyliin tuplat. Lisäksi he ylenevät hetkessä vuorpäälliköiksi yms. Joten heidän palkkauksensa on keskivertoa huomattavasti parempaa tällä saralla.

        Suomen nykytilanne:
        Suomalaiset työttömät pysyvät työttöminä ja parhaat duunit menevät maahanmuuttajille. Itse teen tyyliin orjatyötä lähellä olevaa duunia, koska muuta työtä minulle ei tosiaan haluta antaa hyvistä papereistani huolimatta ja saman ovat kokeneet kymmenet tuhannet kantasuomalaiset.

        Kivat työpaikat menevät lähes poikkeuksetta maahanmuuttajille ja maahanmuuttaja eliitti voimistuu päivä päivältä. Nokian johto koostuu pääosin kaikkea muuta kuin kantasuomalaisista ja niin on monen muunkin kansainvälisen yritykseen kohdalla. Monet yritysjohtajat pienemmissäkin yrityksissä ovat maahanmuuttajataustaisia, ravintoloiden pikkupomot ja omistajat ovat monesti maahanmuuttajataustaisia, yhä useampi vapaamuurari on maahanmuuttajataustainen ja kunnanvaltuustoihin sekä varapormestariksi on valittu maahanmuuttajataustaisia ihmisiä.

        Uskoisin, että jo vuonna 2033 maahanmuuttaja eliitti on suomen johdossa ja kaikki kantasuomalaiset saavat enää paskahommia. Maahanmuuttaja eliitti on tosiasia jo nyt näette selkeästi sen infrastruktuurin tehokkaan rakentamisen jäljet työttömyystilastoissa ja maahanmuuttajien saamissa virossa.


      • oletko.jotenkin.vajaa
        Quickness kirjoitti:

        "Suomalaiset eivät koskaan ole kyenneet pitämään omaa maataan itsellään. Ei ole syytä olettaa, että nykyaikana he niin kykenisivät tekemään tai edes haluaisivat"

        Niin he uskovat, että maahanmuuton kautta saadaan työvoimapulaan ratkaisu. Suomalaiset on aivopesty.

        Käsittelen seuraavaksi rakennusalaa:
        Rakennusala on läpeensämätä ja pitkälti rikollisten hallussa, ja muutenkin rakennusalaa pidetään läpimädimpänä alana globaalisti ajatellen. Afrikassa ihmisiä murhataan sadoittain, koska he eivät suostu antamaan asuntoaan ilmaiseksi rakennuttajille. Nämä rakennuttajat purkavat proxyjen turvin ihmisten asunnot ja rakentavat sitten uusia asuntoja niiden tilalle.

        Suomessa on paljon työttömiä rakennusalan työntekijöitä, joita ei haluta ikinä työlistääkään. Samalla tänne haetaan työvoimaa raksalle Virosta, ei siis maahanmuuttajista. Toki maahanmuuttajiakin on rakenusalalla paljon, koska heitä suositaan kaikessa -silmiinpistävin on kuitenkin virolaiset. Kukaan ei työllisty niin hyvin kuin virolainen rakennusmies. Virolaiset tekevät työtä hirveällä vauhdilla ja tienaavat hiton moisia omaisuuksia suomessa urakkapalkalla - jälki tosin on hirveää, juostenkustua.

        Sitten tullaan julkiseen liikenteeseen.
        En ole pelkästään hakenut bussikuskiksi, olen hakenut ratikka- ja metrokuskiksikin useita kertoja, pääsemättä edes haastetteluihin. Niin on moni teistäkin, nämä virat on tarkoitettu maahanmuuttajille, koska kielitaitoa niissä ei tarvita. Sitten vielä mielenvikaiset suomalaiset uskovat, että kantasuomalaiset eivät halua toimmia bussi-, ratikka- ja metrokuskeina. Tiedättekö te kuinka monta hakemusta noihin paikkoihin laitettiin - useita satoja?

        Sitten pahamainen TH-systeemimme.
        Useat kaverini ja minä haimme opiskelupaikkoja TH-systeemin oppilaitoksiin - kukaan meistä ei päässyt. Vaikka kaikki saimme hyvät pisteet kokeista - kuitenkin paljn huonommat pisteet saaneet maahanmuuttajat pääsivät opiskelemaan meidän ohitsemme. Nämä maahanmuuttajat vaihtavat alaa lisäksi nopeasti, koska heitä suositaan kaikkiala - olette varmaan törmänneet kaupankassahenkiöihin, jotka eivät osaa pätkääkään suomea. Eli kallis TH-systeemin koulutus on mennyt hukkaan maahanmuuttajien kohdalla, koska heitä ei valittu motivaation takia opiskelemaan - heitä suosittiin etnisen taustansa takia.

        Sitten ravintola-alaan
        Ravintola alalla kaikkein himoituimmat yö- ja viikonloppuvuorot on varattu maahanmuuttajille, koska palkka on tyyliin tuplat. Lisäksi he ylenevät hetkessä vuorpäälliköiksi yms. Joten heidän palkkauksensa on keskivertoa huomattavasti parempaa tällä saralla.

        Suomen nykytilanne:
        Suomalaiset työttömät pysyvät työttöminä ja parhaat duunit menevät maahanmuuttajille. Itse teen tyyliin orjatyötä lähellä olevaa duunia, koska muuta työtä minulle ei tosiaan haluta antaa hyvistä papereistani huolimatta ja saman ovat kokeneet kymmenet tuhannet kantasuomalaiset.

        Kivat työpaikat menevät lähes poikkeuksetta maahanmuuttajille ja maahanmuuttaja eliitti voimistuu päivä päivältä. Nokian johto koostuu pääosin kaikkea muuta kuin kantasuomalaisista ja niin on monen muunkin kansainvälisen yritykseen kohdalla. Monet yritysjohtajat pienemmissäkin yrityksissä ovat maahanmuuttajataustaisia, ravintoloiden pikkupomot ja omistajat ovat monesti maahanmuuttajataustaisia, yhä useampi vapaamuurari on maahanmuuttajataustainen ja kunnanvaltuustoihin sekä varapormestariksi on valittu maahanmuuttajataustaisia ihmisiä.

        Uskoisin, että jo vuonna 2033 maahanmuuttaja eliitti on suomen johdossa ja kaikki kantasuomalaiset saavat enää paskahommia. Maahanmuuttaja eliitti on tosiasia jo nyt näette selkeästi sen infrastruktuurin tehokkaan rakentamisen jäljet työttömyystilastoissa ja maahanmuuttajien saamissa virossa.

        Toistamalla tuota maahanmuuttaja-eliitti valetta ei edelleenkään muuta sitä todellisuudeksi.

        Miksi sinulla on vaikeuksia ymmärtää tätä?

        Elämäsi olisi paljon antoisampaa jos käyttäisit kaiken tuon energian itsesi kehittämiseen.


      • Quickness
        oletko.jotenkin.vajaa kirjoitti:

        Toistamalla tuota maahanmuuttaja-eliitti valetta ei edelleenkään muuta sitä todellisuudeksi.

        Miksi sinulla on vaikeuksia ymmärtää tätä?

        Elämäsi olisi paljon antoisampaa jos käyttäisit kaiken tuon energian itsesi kehittämiseen.

        No, jopas on. Katsotaanpa välillä sitten tilannetta Etelä-Afrikassa, jossa musta-eliitti on jo vallassa:

        Australian sisäministeri haluaa auttaa valkoisia - eikä hyväksy rasismia: miksi juuri Australian - minä vihaan Australiaa. Minäkin vastustan syrjintää, valitettavasti olen Aussin kanssa samaa mieltä:
        https://mvlehti.net/2018/03/21/huhtasaari-jakoi-rotuvihavideon/



        Kantasuomalaisten kohtalo maahanmuuttaja eliitin vallan alla vuonna 2033
        https://www.youtube.com/watch?v=Jq0GReiZyKc


        Niin tämä tulee olemaan todellisuutta kaikkialla Euroopassa pikemmin kuin osaatte arvatakkaan. Se on tapahtunut jo Etelä-Afrikassa - nyt se tulee kovalla tohinalla Eurooppaan.
        Maahanmuuttaja eliitti tulee hallisemaan Suomea, haluatteko olla heidän orjiaan ja asua hökkelikylissä?


      • Quickness kirjoitti:

        No, jopas on. Katsotaanpa välillä sitten tilannetta Etelä-Afrikassa, jossa musta-eliitti on jo vallassa:

        Australian sisäministeri haluaa auttaa valkoisia - eikä hyväksy rasismia: miksi juuri Australian - minä vihaan Australiaa. Minäkin vastustan syrjintää, valitettavasti olen Aussin kanssa samaa mieltä:
        https://mvlehti.net/2018/03/21/huhtasaari-jakoi-rotuvihavideon/



        Kantasuomalaisten kohtalo maahanmuuttaja eliitin vallan alla vuonna 2033
        https://www.youtube.com/watch?v=Jq0GReiZyKc


        Niin tämä tulee olemaan todellisuutta kaikkialla Euroopassa pikemmin kuin osaatte arvatakkaan. Se on tapahtunut jo Etelä-Afrikassa - nyt se tulee kovalla tohinalla Eurooppaan.
        Maahanmuuttaja eliitti tulee hallisemaan Suomea, haluatteko olla heidän orjiaan ja asua hökkelikylissä?

        Elät omassa pienessä kuplassasi, josta et näe totuutta.


      • Quickness
        Sillei kirjoitti:

        Elät omassa pienessä kuplassasi, josta et näe totuutta.

        Päinvastoin, suurin osa kantasuomalaisista näkee totuuden. Maahanmuuttajat pitävät itseään Suomen Valtion Valintoina ja näin ollen oikeutettuina suosittuun asemaansa, siksi heille on vaikeaa tajuta olevansa osa maahanmuuttaja eliitin infrastruktuuria.

        Sanoisin, että sinä yrität salata totuuden. Sammakko asui kaivossa, eikä uskonut, että muunlaista elämää olisi kaivon ulkopuolella. Vaikka monet vakuuttelivat sammakkoa hän ei uskonut, kunnes eräänä päivänä hän loikkasi kaivon ulkopuolelle ja tajusi todellisuuden.

        Eikö sinunkin olisi jo korkea aika hypätä kaivosta pois ja nähdä totuus!!!

        Katso vaikka linkkien videot Etelä-Afrikasta - Kantasuomalaisten kohtalo kenties jo vuonna 2033!!!


      • ne.maahan.muuttajat
        Quickness kirjoitti:

        No, jopas on. Katsotaanpa välillä sitten tilannetta Etelä-Afrikassa, jossa musta-eliitti on jo vallassa:

        Australian sisäministeri haluaa auttaa valkoisia - eikä hyväksy rasismia: miksi juuri Australian - minä vihaan Australiaa. Minäkin vastustan syrjintää, valitettavasti olen Aussin kanssa samaa mieltä:
        https://mvlehti.net/2018/03/21/huhtasaari-jakoi-rotuvihavideon/



        Kantasuomalaisten kohtalo maahanmuuttaja eliitin vallan alla vuonna 2033
        https://www.youtube.com/watch?v=Jq0GReiZyKc


        Niin tämä tulee olemaan todellisuutta kaikkialla Euroopassa pikemmin kuin osaatte arvatakkaan. Se on tapahtunut jo Etelä-Afrikassa - nyt se tulee kovalla tohinalla Eurooppaan.
        Maahanmuuttaja eliitti tulee hallisemaan Suomea, haluatteko olla heidän orjiaan ja asua hökkelikylissä?

        Etelä-Afrikan tilanne on katsottava historian silmin. Sorto kun viimein päättyi, historiallisesti vasta äskettäin, ei ole ihme että mennään vastakkaiseen äärilaitaan. Sen verran pahaa ja järjestelmällistä oli värillisten sorto siellä. Et pysty edes kuvittelemaan miten kamala se oli.

        Ja tuosta Australiasta, HV urli ei enää toimi. Kertoisitko lisää? Tarkoitatko sitä kun Australia haluaa antaa pikaviisumeita valkoisille Etelä-Afrikkalaisille joita sorretaan?

        Eikös tuon pitäisi olla sinun mielestä paha asia; tuossa syntyy maahanmuuttajia?


      • sinä.olet.kaivossa
        Quickness kirjoitti:

        Päinvastoin, suurin osa kantasuomalaisista näkee totuuden. Maahanmuuttajat pitävät itseään Suomen Valtion Valintoina ja näin ollen oikeutettuina suosittuun asemaansa, siksi heille on vaikeaa tajuta olevansa osa maahanmuuttaja eliitin infrastruktuuria.

        Sanoisin, että sinä yrität salata totuuden. Sammakko asui kaivossa, eikä uskonut, että muunlaista elämää olisi kaivon ulkopuolella. Vaikka monet vakuuttelivat sammakkoa hän ei uskonut, kunnes eräänä päivänä hän loikkasi kaivon ulkopuolelle ja tajusi todellisuuden.

        Eikö sinunkin olisi jo korkea aika hypätä kaivosta pois ja nähdä totuus!!!

        Katso vaikka linkkien videot Etelä-Afrikasta - Kantasuomalaisten kohtalo kenties jo vuonna 2033!!!

        Kuten hyvin voitaan havaita Suomalaisesta yhteiskuntakirjoittelusta, SINÄ olet se joka on siellä kaivossa pienen vähemmistön kanssa.

        Oletko tullut ajatelleeksi tätä vaihtoehtoa?


    • SammakkoKurkkasiKaivosta

      Hra Quickness on totuuksien jäljillä.

      Maassamme on 35 000 rakennustyöläistä työttömänä. Suomessa on 35 000 virolaista rakennusmiestä; tuloksena valtava kansantaloudellinen tappio. Laskekoon ken haluaa ja luulee osaavansa.
      Tämän on tuonut mukanaan EU joka tulee muutenkin tuhoamaan meidät itsenäisenä kansakuntana.

      Maahanmuuttajamassat tulevat kuristamaan hengiltä kantasuomalaiset lähiaikoina.

      Kaikkia syleilevä ja rotuja yhdistävä globaali maailma on surkuhupaisa paradoksi ja tulee johtamaan vielä verisiin sisällissotiin. Muuta lopputulosta en näe.

    • Quickness

      "Maassamme on 35 000 rakennustyöläistä työttömänä. Suomessa on 35 000 virolaista rakennusmiestä; tuloksena valtava kansantaloudellinen tappio. Laskekoon ken haluaa ja luulee osaavansa."

      Niin, tuo pitää varmaankin paikkansa. Samaa voisi ajatella hoitajista, maassamme on juuri sen verran kantasuomalaisia hoitajaopiskelijoiksi hylättyjä kuin on maahanmuuttajia opiskelemassa hoitajiksi. Ironisinta tässä on se, että maahanmuuttajat ovat päässeet opiskelemaan huonommilla pisteillä kuin näillä hylätyillä oli.

      Suuriosa maahanmuuttajista, jotka väkisin otetaan hoitajiksi opiskelemaan, paremmat pisteet saaneiden kantasuomalaisten sijaan, lopettaa hoitajan työt pian valmistuttuaan. Heidän valintansa oli virhe, jonka ainoa tarkoitus oli pönkittää maahanmuuttaja eliitin infrastruktuuria ja taata jokaiselle maahanmuuttajalle varma kohtuupalkkainen työpaikka. Terveydenhuoltosysteemimme tila on kriittinen - onko maahanmuuttaja eliitti todella sen arvoinen????

      Suomessa on liikaa syrjäytyneitä ja jokunen kliinisen syrjinnän uhrikin (muun muassa minä), joiden ainoa tulevaisuuden näkymä on olla syrjitty lopunelämäänsä!!!!

      • uskalla.pois.kaivostasi

        Ilman todisteita noista väitteistä ne ovat arvottomia.

        Miksi olet syrjäytynyt?

        Ei, ainut vaihtoehto sinulla EI ole olla syrjitty loppuelämääsi. Sinulla on lukuisia vaihtoehtoja, alla esitän niistä kaksi; ja nämä kaksi EIVÄT OLE ainoat vaihtoehdot joita sinulla on.

        Voisit esimerkiksi ryhtyä maahanmuuttajaksi, ja vaihtaa toiseen valtioon. Yleensä pelkkä paikkakunnan vaihto auttaa näkemään ettei maailma ole niin sulkeutunut kaivo kuin missä luuli elävänsä.


    • Quickness

      "Ilman todisteita noista väitteistä ne ovat arvottomia."

      En ihan ymmärrä mitä sanot, mutta kyllä nämä tosiasioita ovat. Terveydenhuoltosysteemin opinahjoihin otetaan ns. maahanmuuttaja kiintiö - eli he menevät pisteissä paremmin pärjänneiden edelle. Et taida asua suomessa, kun et ole tietoinen tästä käytännöstä?

      • oletko.vielä.kaivossa

        "En ihan ymmärrä mitä sanot, mutta kyllä nämä tosiasioita ovat."

        Tuossa yllä sanottiin "Maassamme on 35 000 rakennustyöläistä työttömänä" ja "Suomessa on 35 000 virolaista rakennusmiestä"

        Mihin tämä perustuu, vaikka sinä et tuota sanonutkaan (?) uskoit sen kysymättä missä on lähde. Uskoit koska halusit uskoa sen olevan totta, jotta voit jatkaa valitusta.

        Mitä tulee taas "maassamme on juuri sen verran kantasuomalaisia hoitajaopiskelijoiksi hylättyjä kuin on maahanmuuttajia opiskelemassa hoitajiksi" jonka sinä sanoit, onko tuollekin lähdettä.

        En, en ota mitään väitettä sellaisenaan ilman että esitetään lähde mihinkä lukumäärät perustuvat. Koko väite on arvoton niin kauan kuin sen sisältöä ei ole (luotettavilla/riippumattomilla) lähteillä todistettu. Niin kauan kuin väite on arvoton ovat myös sen väittämän perusteella tehdyt muut lausunnot ja päätelmät arvottomia.

        "Et taida asua suomessa, kun et ole tietoinen tästä käytännöstä?"

        Totta, katsoin jo muutama vuosikymmen sitten etten halua maksaa suuria veroja valtiossa joka menee päin helvettiä. Sen sijaan että olisin jäänyt sinne itkemään tätä päätin että voin elää paremmin muualla.

        Ja olin oikeassa. En ole sekuntiakaan katunut lähtöä.

        Itse käytäntö kuulostaa, jos se on totta, mahdollisesti järkevältä. Onko lähdettä siihen että tällainen kiintiö on olemassa? Pikainen Googlehaku ei tuottanut tulosta.

        Sen perusteella mitä eri lähteistä Suomesta kuulee, ylivoimaisesti suurin osa kansaa tuntuu myös olevan sen kannalla että maahantulijat maksakoon maassaolonsa, eikä olla yhteiskunnan elätteinä. Valitettavasti yhteiskunta usein toimii niin että enemmistö määrää mitä vähemmistö joutuu sietämään.


    • Quickness

      "Tuossa yllä sanottiin "Maassamme on 35 000 rakennustyöläistä työttömänä" ja "Suomessa on 35 000 virolaista rakennusmiestä"

      Ei se niin nöpönuukaa ole, jos niitä on 35 000 tai vain 28 000, idea on kuitenkin sama. Se ei muuta kokonaisuutta miksikään.

      "Itse käytäntö kuulostaa, jos se on totta, mahdollisesti järkevältä. Onko lähdettä siihen että tällainen kiintiö on olemassa? Pikainen Googlehaku ei tuottanut tulosta."

      Tuo on hyvä pointti, se on sellaista piilosuosimista. Sitä ei suoraan sanota, vaikka sitä tapahtuu. Jotkut käyttävät maahanmuuttajien suosimisesta nimitystä positiivinen syrjintä (kantasuomalaisia syrjitään ja maahanmuuttajia suositaan). Itse en näe mitään positiivista tässä. Mene Itäkeskukseen ja totea kaikki tämä maahanmuuttajien suosiminen todeksi tai älä mene ja katso tubesta

      Itäkeskus
      https://www.youtube.com/watch?v=Vb2NIqAMYXY

      rasisminvastustajat saavat näköjään sanoa ihan mitä vaan:
      https://www.youtube.com/watch?v=eXmfCaglsbU

      Entäpä onko Puhos tuttu?
      https://www.youtube.com/watch?v=2q89M8z67y0

      No, palatakseni takaisin siihen "kiintiöön". Valtaosa th-systeemiin hakijoista on suomalaisia, mutta uskomattoman moni maahanmuuttaja kuitenkin valitaan opiskelijaksi - tämä ei siis ole se suhde, mitä hakijoita on. Maahanmuuttajia suositaan estotta mm. th-systeemin opintopaikoissa - hoitajapula on ihan täyttä sontaa. TH-systeemiin hakeutuu valtavasti ihmisiä vuosittain opiskelemaan, mutta opintopaikkoja ei ole kaikille - niitä on vain kaikille maahanmuuttajille. Jos halutaan enemmän hoitajia, niin kannattaisi ottaa motivoituneempia opiskelijoita ja ennen kaikkea enemmän opiskelijoita.

      https://www.hdl.fi/tukea-ja-toimintaa/maahanmuuttajille/
      https://www.sdo.fi/opiskelijatarinat/aikuiskoulutus-toi-toita-ystavia-samiralle/

      Kyseisessä paikassa siis koulutetaan TH-systeemin tulevia työntekijöitä, osaatko laskea 1 1, mikä on totuus?

      "Sen perusteella mitä eri lähteistä Suomesta kuulee, ylivoimaisesti suurin osa kansaa tuntuu myös olevan sen kannalla että maahantulijat maksakoon maassaolonsa, eikä olla yhteiskunnan elätteinä. Valitettavasti yhteiskunta usein toimii niin että enemmistö määrää mitä vähemmistö joutuu sietämään. "

      Niin, tämä tapahtuu kantasuomalaisten kustannuksella. Maahanmuuttajat saavat varmat työpaikat ja valtaväestö elää veitsen terällä. Siinä missä maahanmuuttajat saavat kokoaikaista työtä varmalla toimeentulolla, kantasuomalaisista yhä suurempi joukko tekää osa-aikaista työtä paskalla palkalla. Suurin osa on kuitenkin sitä mieltä, että suomalaiset ensin - sinä ja rasisminvastustajat, maahanmuuttajat sekä vasemmistopoliitikot ette ole ylivoimaisesti suurin osa kansaa.

    • Quickness
      • MitäPelkäät

        Ruotsi on samanlainen hyssyttelijä-yhteiskunta kuin Suomikin missä 90% kotimaisista raiskauksista ei koskaan pääty tilastoihin jotenka kenenkään, paitsi uhrin, mielestä niitä ei ole tapahtunut.

        Ja tästä syystä nyt on se itku niistä muutamista ulkomaalaisista jotka raiskaa, on tullut kilpailutilanne ja se uhkaa myös kotimaisia raiskaajia. Heitän raiskaus-tulevaisuus on uhattuna koska uhri saattaakin ulkomaalaiskohun takia ilmoittaa myös heidät.

        Oletko kenties huolissasi että uhrit kertovat vanhoista teoistasi kun noin asiasta vaahtoat?

        Jokainen raiskaus on liikaa; jokainen raiskaaja pitäisi tuomita kuolemaan.


      • Quickness
        MitäPelkäät kirjoitti:

        Ruotsi on samanlainen hyssyttelijä-yhteiskunta kuin Suomikin missä 90% kotimaisista raiskauksista ei koskaan pääty tilastoihin jotenka kenenkään, paitsi uhrin, mielestä niitä ei ole tapahtunut.

        Ja tästä syystä nyt on se itku niistä muutamista ulkomaalaisista jotka raiskaa, on tullut kilpailutilanne ja se uhkaa myös kotimaisia raiskaajia. Heitän raiskaus-tulevaisuus on uhattuna koska uhri saattaakin ulkomaalaiskohun takia ilmoittaa myös heidät.

        Oletko kenties huolissasi että uhrit kertovat vanhoista teoistasi kun noin asiasta vaahtoat?

        Jokainen raiskaus on liikaa; jokainen raiskaaja pitäisi tuomita kuolemaan.

        Ymmärsit väärin viestilläni tahdoin viitata videoon, joka tuolla sivustolla on. Siinä käsiteltiin kokonaisuutta, jossa maahanmuuttajat ovat ottaneet kyseenalaisin keinoin vallan Ruotsissa tietyllä asuinalueella.

        Toki sivustolla käsitellään joukkoraiskauksia, joissa tekijät pääsääntöisesti ovat ulkomaalaistaustaisia nuoriamiehiä. Tällaisiin geimeihin kantaruotsalaiset raiskaajat harvoin, jos milloinkaan osallistuvat. Minun olisi pitänyt laittaa viestiini lisäys, HUOM!! katso video, koska pääjuttu tosiaan käsitteli joukkoraiskauksia.


      • MaanTavastaKyse
        Quickness kirjoitti:

        Ymmärsit väärin viestilläni tahdoin viitata videoon, joka tuolla sivustolla on. Siinä käsiteltiin kokonaisuutta, jossa maahanmuuttajat ovat ottaneet kyseenalaisin keinoin vallan Ruotsissa tietyllä asuinalueella.

        Toki sivustolla käsitellään joukkoraiskauksia, joissa tekijät pääsääntöisesti ovat ulkomaalaistaustaisia nuoriamiehiä. Tällaisiin geimeihin kantaruotsalaiset raiskaajat harvoin, jos milloinkaan osallistuvat. Minun olisi pitänyt laittaa viestiini lisäys, HUOM!! katso video, koska pääjuttu tosiaan käsitteli joukkoraiskauksia.

        Joukkoraiskaus ei ole kantaväen keskuudessa niin tuntematon käsite kuin tunnut olettavan otsikoiden perusteella. Muista että suurin osa ei koskaan tule julki.

        Itse tunnen joitain raiskauksen uhreja; ja yhden joukkoraiskauksen uhrin. Kaikki nämä tapaukset ovat sattuneet vuosikymmen tai enemmän ennen kuin maahantulijoita Suomeen ilmestyi.

        Tekijät ovat siis kaikki olleet Suomalaisia, ja uhrin tuntemia ihmisiä. Yksikään keissi ei mennyt poliisille. Kaikissa tapauksissa uhri itse kertoi tarinan ja oli tekoaikaan alaikäinen, joissain tapauksissa hyvin paljon alaikäinen. Alkoholi ei aina liittynyt asiaan.

        Näiden lisäksi tiedän vielä suuremman määrän samalta aikajaksolta olevia "pelkkää" seksuaalista häirintää koskevia taupauksia, joissa on sama malli. Aina pelkästään Suomalaisia, tuttuja, aina alaikäisiä, joskus paljonkin.

        Näistä puhutaan vasta kun ulkomaalaiset tuli kuvioon.


    • Quickness

      "Joukkoraiskaus ei ole kantaväen keskuudessa niin tuntematon käsite kuin tunnut olettavan otsikoiden perusteella. Muista että suurin osa ei koskaan tule julki."

      Kyllä se valitettavasti taitaa olla äärettömän harvinaista kantaväestön keskuudessa, niin kuin antamassani linkissä vihjailtiin. Sinulla ei varmasti ole linkkiä mihinkään tätä kumoavaan sivustoon.

      "Itse tunnen joitain raiskauksen uhreja; ja yhden joukkoraiskauksen uhrin. Kaikki nämä tapaukset ovat sattuneet vuosikymmen tai enemmän ennen kuin maahantulijoita Suomeen ilmestyi."

      Sepä mielenkiintoista, kylläpä sinä olet seuraan hakeutunut!!!

      "Tekijät ovat siis kaikki olleet Suomalaisia, ja uhrin tuntemia ihmisiä. Yksikään keissi ei mennyt poliisille. Kaikissa tapauksissa uhri itse kertoi tarinan ja oli tekoaikaan alaikäinen, joissain tapauksissa hyvin paljon alaikäinen. Alkoholi ei aina liittynyt asiaan."

      Voiko syy olla siinä, että yksikään tapaus ei ollut todellinen. Voiko peräti olla, että kertomasi "uhrit" levittelivät paskajuttujaan tyyliin jokaiselle vain mustamaalatakseen viattomia ihmisiä seksuaalisiksi predatoreiksi?

      "Näiden lisäksi tiedän vielä suuremman määrän samalta aikajaksolta olevia "pelkkää" seksuaalista häirintää koskevia taupauksia, joissa on sama malli. Aina pelkästään Suomalaisia, tuttuja, aina alaikäisiä, joskus paljonkin."

      No kylläpä sinulla tietoa riittää, ja jutuissasi maahanmuuttajat ovat aina niin kovin viattomia. Ehkäpä he eivät sitten olekaan raiskaajia lainkaan, vaan pelkästään gang stalking murhaajia?

      "Näistä puhutaan vasta kun ulkomaalaiset tuli kuvioon."

      Niin, taidat kuitenkin olla itse maahanmuuttaja ja keksit koko yllä olevan tarinasi omasta päästäsi?

      • KiellätTodellisuuden

        Ymmärrän ettet halua kohdata todellisuutta jossa Suomessa on raiskattu vuosisadat.

        Se on Maan Tapa.


      • KohtaaTodellisuus

        Ja kun halusit tietoa:

        https://fi.wikipedia.org/wiki/Raiskaus

        Tuossa viitteet osiossa pohjalla on listattuna lähteet; voit halutessasi tutustua niihin.

        Hieman enemmän kuin yksi sadasta raiskataan; eli sinäkin tunnet kymmeniä, he eivät vain koskaan puhu asiasta. Ja huomion arvoista tuossa on että tuo yksi sadasta on ne tapaukset jotka on tuotu julki, tuon lisäksi on tapaukset joiden uhri ei puhu. Sanovat että valtaosaa tapauksista ei tuoda julki.

        Yksi viidesta on ulkomaalaisen tai ulkomaalaistaustaisen raiskaama; NELJÄ viidestä on siis ihan perus syntyperäisen Suomalaisen tekemiä tekoja.

        Tuomiothan Suomessa on tunnetusti naurettavia noinkin vakavasta rikoksesta.

        Ja voit lopettaa uhrien halventamisen saman tien. Jälleen osoitus siitä että mitä ilmeisimmin kärsit vakavista mielenterveyshäiriöistä, kommenttisi osoittavat mm. psykopaattisia piirteitä.

        Pidätkö kenties nahka-hanskoista?


    • Quickness

      Mutta kun linkissäsi ei käsitellä joukkoraiskauksia, siinä vain mainitaan itsestään selvyys: jos tekijöitä on useita on kyseessä joukkoraiskaus. Joukkoraiskaus on jotain muuta kuin yleinen pohjoismaalaisten keskuudessa - raiskaus ja joukkoraiskaus ovat kaksi täysin eri asiaa

      "Ja voit lopettaa uhrien halventamisen saman tien. Jälleen osoitus siitä että mitä ilmeisimmin kärsit vakavista mielenterveyshäiriöistä, kommenttisi osoittavat mm. psykopaattisia piirteitä."

      MIttenkä ihmeen uhrien, sinähän keksit koko tarinan omasta päästäsi. Jos väitetyt kaverisi siis olisivatkin totta, mikä on äärimmäisen epätodennäköistä - silti en usko heidän joutuneen ikinä minkään rikoksen uhriksi. Ehkä te vain joukolla levittelette päästänne keksimiä törkyjuttuja viattomista ihmistä. En yhtään ihmettelisi, vaikka vihjaisit jopa minun olevan psykopaatti, koska sen verran tuttu töryn levittelijä olet.

      "Pidätkö kenties nahka-hanskoista? "

      En

      • EtKohtaaTodellisuutta

        "En yhtään ihmettelisi, vaikka vihjaisit jopa minun olevan psykopaatti"

        Tapa jolla esität välinpitämättömyyttä ja ylenkatsontaa kaikkia muita kohtaan ei jätä paljoa muita tulkitavaihtoehtoja. Psykopaatit ovat empatiakyvyttömiä.

        Miksi sinun mielestäsi kenenkään pitäisi välittää sinun kärsimyksestäsi kun et välitä muista?

        No, sentään et siis pidä nahkahanskoista, tai ainakin sanot niin.

        Olen jonkin aikaa miettinyt olisitkö kenties muuan M. Penttilä.


    • Quickness

      "Tapa jolla esität välinpitämättömyyttä ja ylenkatsontaa kaikkia muita kohtaan ei jätä paljoa muita tulkitavaihtoehtoja. Psykopaatit ovat empatiakyvyttömiä."

      Ahaa, olet siis trolli. Olen varmasti palstan empaattisin ja huumorintajuisin henkilö. Ymmärrän vitsin!!

      "Miksi sinun mielestäsi kenenkään pitäisi välittää sinun kärsimyksestäsi kun et välitä muista?"

      Mitä sinä luulet minun parhaillani tekevän, autan muita vainottuja ja pyrin lopettamaan syrjinnän kokonaisvaltaisesti Suomesta. Valitettavasti ihmiset kannattavat mieluummin maahanmuuttaja eliittiä kuin minua - joten yritykseksi tämä Suomen vainosta vapaaksi tekeminen tod. näk. tulee jäämään. Kuka muu on taistellut vääryyttä ja epäoikeudenmukaisuutta vastaan yhtä ponnekkaasti tällä palstalla pitäen vainottujen puolia, ei kukaan.

      "Olen jonkin aikaa miettinyt olisitkö kenties muuan M. Penttilä."

      Kyseinen henkilö on vaarallinen rikollinen, joka on murhanhimoinen psykopaatti todistetusti. Aika hauska juttu, että vertaat häntä minuun, heh. Olemme todellisuudessa toistemme vastakohtia, joten se tekee viestistäsi hauskan.

      • epä.pätevä.arvio

        Itsekin taannoin myönsit ettei yksilö ole pätevä arvioimaan omaa mielenterveyttään; miksi siis edes koitat?


      • Quickness
        epä.pätevä.arvio kirjoitti:

        Itsekin taannoin myönsit ettei yksilö ole pätevä arvioimaan omaa mielenterveyttään; miksi siis edes koitat?

        Totesin niin ja totean edelleen. Koulutetulta psykologiltakin yksilön mielenterveyden arviointi vie vähintään kuukauden verran. Kuitenkin yleensä käytetään oikotietä, jossa haastatellaan arvioitavan henkilön työkavereita, perheenjäseniä ja kavereita. Nämä sitten kertovat arvioitavan henkilön käytöksestä ja valinnoista pidemmältä ajanjaksolta, siihen tämä lyhemmillä tarkkailuajoilla tehty totuus henkilön mielenterveydestä usein perustuu.

        Empatia ja huumorintaju eivät ole mielentervedellisiä oireita, joten jokainen voi tehdä omat päätelmäsä näissä asioissa. Ihmettelen kovasti, miksi olet erimieltä asiasta.


      • stalkkereiden.tapa
        Quickness kirjoitti:

        Totesin niin ja totean edelleen. Koulutetulta psykologiltakin yksilön mielenterveyden arviointi vie vähintään kuukauden verran. Kuitenkin yleensä käytetään oikotietä, jossa haastatellaan arvioitavan henkilön työkavereita, perheenjäseniä ja kavereita. Nämä sitten kertovat arvioitavan henkilön käytöksestä ja valinnoista pidemmältä ajanjaksolta, siihen tämä lyhemmillä tarkkailuajoilla tehty totuus henkilön mielenterveydestä usein perustuu.

        Empatia ja huumorintaju eivät ole mielentervedellisiä oireita, joten jokainen voi tehdä omat päätelmäsä näissä asioissa. Ihmettelen kovasti, miksi olet erimieltä asiasta.

        Eikös tuo ole vain stalkkereiden toimintatapa? Osaava ammatti-ihminen haastattelee vain asianomaista itseään jos siihen joku tarve on. Jokainen tietää ja tuntee itse parhaiten sen kärsiikö jostain ongelmasta. Jos ei kärsi mutta joku muu kärsii niin sitten haastattelee sitä joka kärsii ja yrittää päätellä onko kysymys hänen vai jonkun muun ongelmasta. Yleensä ohjaa hoitoon sen joka kärsii, paitsi eräässä tapauksessa, mitä en nyt kerro, koska minusta se on kuitenkin täysin laitonta stalkkerihommaa eikä osaavan ammattilaisen tapa toimia.


      • Quicknes
        stalkkereiden.tapa kirjoitti:

        Eikös tuo ole vain stalkkereiden toimintatapa? Osaava ammatti-ihminen haastattelee vain asianomaista itseään jos siihen joku tarve on. Jokainen tietää ja tuntee itse parhaiten sen kärsiikö jostain ongelmasta. Jos ei kärsi mutta joku muu kärsii niin sitten haastattelee sitä joka kärsii ja yrittää päätellä onko kysymys hänen vai jonkun muun ongelmasta. Yleensä ohjaa hoitoon sen joka kärsii, paitsi eräässä tapauksessa, mitä en nyt kerro, koska minusta se on kuitenkin täysin laitonta stalkkerihommaa eikä osaavan ammattilaisen tapa toimia.

        Ai, että puolen tunnin haastattelu riittää?
        Ei mitään testejä, ei mitään tarkkailua ei mitään. Ovatko asiat kuitenkaan näin?


      • stalkkereiden.tapa
        Quicknes kirjoitti:

        Ai, että puolen tunnin haastattelu riittää?
        Ei mitään testejä, ei mitään tarkkailua ei mitään. Ovatko asiat kuitenkaan näin?

        En minä niin sanonut.


      • Quicknes
        stalkkereiden.tapa kirjoitti:

        En minä niin sanonut.

        "En minä niin sanonut."

        Et niin, koin vain aiheelliseksi korostaa asiaa. Joku voisi tulkita mielenterveydenhoitomme kovapalkkaisten puoskareiden toimivan niin edesvastuuttomasti. Kuukauden tarkkailu lienee jokin standardi alalla, jotta voidaan varmuudella tehdä päätelmiä. Katsoppas on paljon hulluiksi tekeytyjiä, jotka eivät oikeasti ole hulluja laisinkaan ja he kertovat satutarinoitaan näille puoskareille.

        Eräässä tapauksessa puoskarin vastaanotolle oli tullut häiriintynyttä esittävä henkilö, hän antoi itsestään kuvan täysin mielisairaana henkilönä eli lähes australialaisena. Hän kertoi kiusaavansa sairaalla tavalla eläimiä kuin perseestä revityt aussit ikään. Viattomien eläinten vahingoittaminen kertoo yleensä vakavista mielenterveydellistä ongelmista ja silloin on todella syytä olla huolissaan, joten puoskarin sydän pamppaili kauhusta ja hän ajatteli "tässä on vaarallinen hullu, onkohan hän Australiasta". No, useiden tapaamisten kuluttua, kuukauden päästä, tämä hulluksi tekeytyjä viimein paljasti, että hänen eläimille tekemänsä kauheudet olivat olleet vain pulujen perässä juoksemista...


      • huomatkaa.hullu
        Quicknes kirjoitti:

        "En minä niin sanonut."

        Et niin, koin vain aiheelliseksi korostaa asiaa. Joku voisi tulkita mielenterveydenhoitomme kovapalkkaisten puoskareiden toimivan niin edesvastuuttomasti. Kuukauden tarkkailu lienee jokin standardi alalla, jotta voidaan varmuudella tehdä päätelmiä. Katsoppas on paljon hulluiksi tekeytyjiä, jotka eivät oikeasti ole hulluja laisinkaan ja he kertovat satutarinoitaan näille puoskareille.

        Eräässä tapauksessa puoskarin vastaanotolle oli tullut häiriintynyttä esittävä henkilö, hän antoi itsestään kuvan täysin mielisairaana henkilönä eli lähes australialaisena. Hän kertoi kiusaavansa sairaalla tavalla eläimiä kuin perseestä revityt aussit ikään. Viattomien eläinten vahingoittaminen kertoo yleensä vakavista mielenterveydellistä ongelmista ja silloin on todella syytä olla huolissaan, joten puoskarin sydän pamppaili kauhusta ja hän ajatteli "tässä on vaarallinen hullu, onkohan hän Australiasta". No, useiden tapaamisten kuluttua, kuukauden päästä, tämä hulluksi tekeytyjä viimein paljasti, että hänen eläimille tekemänsä kauheudet olivat olleet vain pulujen perässä juoksemista...

        Saa olla melkoinen hullu että lähtee tuollaista vitsiä kertomaan.

        Olitko tuon jälkeen suljetulla pitkäänkin?

        Muista jälleen kerran että omat vakuuttelut mielenterveydestäsi on merkityksettömiä; muut sen näkevät selvästi.


      • Quicknes
        huomatkaa.hullu kirjoitti:

        Saa olla melkoinen hullu että lähtee tuollaista vitsiä kertomaan.

        Olitko tuon jälkeen suljetulla pitkäänkin?

        Muista jälleen kerran että omat vakuuttelut mielenterveydestäsi on merkityksettömiä; muut sen näkevät selvästi.

        "Saa olla melkoinen hullu että lähtee tuollaista vitsiä kertomaan."

        Kuka sanoi, että kyseessä on vitsi? Voisiko kyseessä olla tositarina, johon lisäsin vain Australia jutut. Katsoppas monet ihmiset haluavat kertoa elämästään ja ihmisistä, jotka ovat heitä kohdelleet kaltoin psykologeille. Sen takia psykologien täytyy karsia joukosta hulluksi tekeytyjät, joita on sivumennen sanoen paljon. Nämä hulluksi tekeytyjät vain haluavat kertoa tylsää elämäntarinaansa kaikille, mutta huomaavat pian ihmisten alkavan karttaa heitä. Siksi he hakeutuvat psykologin vastaanotolle, jotta edes joku kuuntelesi heidän tylsiä juttujaan.


      • näinhän.se.on
        stalkkereiden.tapa kirjoitti:

        Eikös tuo ole vain stalkkereiden toimintatapa? Osaava ammatti-ihminen haastattelee vain asianomaista itseään jos siihen joku tarve on. Jokainen tietää ja tuntee itse parhaiten sen kärsiikö jostain ongelmasta. Jos ei kärsi mutta joku muu kärsii niin sitten haastattelee sitä joka kärsii ja yrittää päätellä onko kysymys hänen vai jonkun muun ongelmasta. Yleensä ohjaa hoitoon sen joka kärsii, paitsi eräässä tapauksessa, mitä en nyt kerro, koska minusta se on kuitenkin täysin laitonta stalkkerihommaa eikä osaavan ammattilaisen tapa toimia.

        Ei taida yleensä tajuta kuka kärsii ja edes piitata siitä. Yleensä hommaa hoitoon sen, jota on ennenkin hoidettu, oli hän sitten sairas tai ei. Keksii jonkun diagnoosin, jota väittää hänen sairastavan jos ei ole sairas. Oikeasti sairaat kun ovat yleensä kuitenkin kokonaan hoitamattomia, paitsi ne jotaka ovat hoidosta sairastuneet, ja heitä pitäisi siksi kaikin voimin hoidoilta suojella.


    • Quicknes

      Maahanmuuttaja eliitin takana saattaa olla Antikristus, Merkel. Videossa kerrotaan tarkemmin "turvapaikan" hakijoista, kuten jo varmasti tiesittekin: he ovat niitä, ketkä vihoviimeiseksi turvapaikkaa tarvitsevat.

      https://www.bing.com/videos/search?q=youtuve merkel antichrist&mkt=fi-fi&httpsmsn=1&refig=32337565d05047dfa7b5b58d4a5c00f8&sp=-1&pq=undefined&sc=0-21&qs=n&sk=&cvid=32337565d05047dfa7b5b58d4a5c00f8&ru=/search?q=youtuve merkel antichrist&form=EDGSPH&mkt=fi-fi&httpsmsn=1&refig=32337565d05047dfa7b5b58d4a5c00f8&sp=-1&pq=undefined&sc=0-21&qs=n&sk=&cvid=32337565d05047dfa7b5b58d4a5c00f8&view=detail&mmscn=vwrc&mid=4627B59156050C914FF64627B59156050C914FF6&FORM=WRVORC

      Suomessa maahanmuuttaja eliitti ei ole niin pitkälle kehittynyt kuin esim. Saksassa tai Etelä-Afrikassa. Uskoisin kuitenkin, että maahanmuuttja eliitti on kaapannut kaiken vallan Suomessa kenties jo vuonna 2033.

      Afrikasta ja lähi-idästä on tulossa tulevaisuudessa valtavat massat maahanmuuttajia Eurooppaan ja Suomessa on erittäin vahva maahanmuuttaja eliitin infrastruktuuri - joten maahanmuuttaja eliiti tulee väistämättä kaappaamaan vallan koko Europaassa.

      • Quicknes

        HUPS! Minulle tuli pieni virhe, Etelä-Afrikan kohdalla kyseessä on siis värillisten hallinto (kyse ei siis ole maahanmuuttajista), joka korvasi hyvin toimineen valkoisten hallinnon. Joka tapauksessa tämä on hyvä esimerkki siitä, miten käy kun värilliset ottavat vallan. Etelä-Afrikassa ihmiset elävät köyhyydessä ja kurjuudessa, AIDS on sangen yleinen sairaus siellä mustien keskuudessa, vähän niin kuin heinänuha keäsisin Suomessa suomalaisten keskuudessa.

        Etelä-Afrikan mustilla meni hyvin Apartheid hallinnon aikoihin, kukaan ei nähnyt nälkää, nyt lähes kaikilla on asiat erittäin huonosti. Apartheid politiikka oli syrjivä, ei väkivaltainen ja kaikilla oli runsaasti ruokaa. Jos ei saa mennä muutamiin paikkoihin sen takia, että on musta, onko se tosiaan ollut niin paha juttu. Se mitä siellä nyt tapahtuu on äärimmäisen paha juttu. Värillisten hallinto on tehnyt vauraasta Etelä-Afrikasta kehitysmaan - sama tapahtuu väistämättä Suomessa.


    • Quicknes

      Alamme lähestymään lopunaikoja, Australiassa maahanmuuttajat ovat jo vallanneet kokonaisia kaupunkeja ja ihmiset muuttavat kauhunvallassa pois.

      https://www.youtube.com/watch?v=zX-sfqL4HVo


      https://www.youtube.com/watch?v=KCnSIZ07QHg


      https://www.youtube.com/watch?v=ZaXJZp1tK4Y


      https://www.youtube.com/watch?v=jprCbdklzng


      Jopa maahanmuuttajien pikkulapset kuuluvat maahanmuuttaja eliittiin, jonka tarkoituksena on järjestää hirmmuvalta kaikkialle sivistyneeseen maailmaan. Tässä taas esimerkki a la Australia
      https://www.youtube.com/watch?v=L3YPxWfA2Dc

      Tästä vielä muutama vuosi, korkeintaan 10 vuotta, eteenpäin, niin Australia on kokonaan maahanmuuttaja eliitin hirmuvallan alla. Sama tulee tapahtumaan kaikkialla sivistyneessä maailmassa se on vain ajan kysymys. Maahanmuuttaja eliitti tulee ottamaan vallan ja se on varma, Suomi on maailman maahanmuuttaja myönteisin paikka, jossa maahanmuuttajat työllistyvät huomattavasti keskivertoa paremmin aina 36 ikävuoteen asti. Alle 36 vuotiaiden ryhmässä toisen ja kolmannen polven maahanmuuttajat ovat niitä eniten suosittuja, he saavat opintopaikat helpommin kuten myös työpaikat. Tällä hetkellä maahanmuuttajia toimii kunnanvaltuustoissa, toimitusjohtajina, pikkupomoina ja erittäin kovapalkkaisissa töissä, esim apulaispormestareina.

      Suomi on tuhon oma - maahanmuuttaja eliitti ottaa vallan kenties jo vuonna 2033, muutama vuosi sinne tänne. Sen jälkeen Suomesta tulee kehitysmaa ja pian tämän jälkeen koittaa Antikristuksen aika.

      • historia.kutsuu

        "Tästä vielä muutama vuosi, korkeintaan 10 vuotta, eteenpäin, niin Australia on kokonaan maahanmuuttaja eliitin hirmuvallan alla."

        Mitähän kohtaa historiankirjoista et ole lukenut?

        Australia on ilmeisesti ollut 40000 vuotta Aboriginalien asuttama alue, heillä on hyvin vanha kulttuuri; kenties yksi vanhimmista planeetalla.

        Maahanmuuttaja-eliitti, tässä tapauksessa todellinen sellainen, alkoi vyörymään alueelle 1788 jälkeen ja on aikojen saatossa tehnyt hirmuisia tekoja alkuperäisväestölle. Ja edelleen hallitsee aluetta suvereenisti, tosin onneksi jotain parannuksia Aboriginaalien asemassa on sentään tehty.


      • Quicknes
        historia.kutsuu kirjoitti:

        "Tästä vielä muutama vuosi, korkeintaan 10 vuotta, eteenpäin, niin Australia on kokonaan maahanmuuttaja eliitin hirmuvallan alla."

        Mitähän kohtaa historiankirjoista et ole lukenut?

        Australia on ilmeisesti ollut 40000 vuotta Aboriginalien asuttama alue, heillä on hyvin vanha kulttuuri; kenties yksi vanhimmista planeetalla.

        Maahanmuuttaja-eliitti, tässä tapauksessa todellinen sellainen, alkoi vyörymään alueelle 1788 jälkeen ja on aikojen saatossa tehnyt hirmuisia tekoja alkuperäisväestölle. Ja edelleen hallitsee aluetta suvereenisti, tosin onneksi jotain parannuksia Aboriginaalien asemassa on sentään tehty.

        "Australia on ilmeisesti ollut 40000 vuotta Aboriginalien asuttama alue, heillä on hyvin vanha kulttuuri; kenties yksi vanhimmista planeetalla."

        Australiassa kaikki ihmiset ovat perseestä, jopa aboriginaalit.

        "Maahanmuuttaja-eliitti, tässä tapauksessa todellinen sellainen, alkoi vyörymään alueelle 1788 jälkeen ja on aikojen saatossa tehnyt hirmuisia tekoja alkuperäisväestölle. Ja edelleen hallitsee aluetta suvereenisti, tosin onneksi jotain parannuksia Aboriginaalien asemassa on sentään tehty. "

        Kiitos tästä tuikitärkeästä tiedosta!

        Oleellista kuitenkin on se, että australialaiset ovat perseestä. Australiaan roudattiin häiriintyneitä rikollisia, joiden kuona-aines perimää kantava valtaväestö loi maahan lait. Nämä lait ovat syvässä ristiriidassa oikeudentajun kanssa ja ne ovat tehty psykopaatteja ja sosiopaatteja varten. Elikkäs psykopaateista ja sosiopaateista koostuva australian pääasiallinen populaatio tekee hirveyksiä, koska ne ovat tuossa perseestä revityssä persreikämaassa laillisia.


    • Orjuuttavastaan

      Eliitti hakee meille moderneja orjia. Ei bussikuski kirjoita pelejä kännykkään.
      Muuten olet puoliksi oikeassa.

      • Quicknes

        Olet oikeassa turvapaikanhakijoita onkin alettu kouluttamaan koodaajiksi. Tämä koulutus on vain ja ainoastaan maahanmuuttajille, tätä perustellaan sillä ettei kaikkea koulutusta voida laittaa korkea koulujen hartioille. Koulutus kestää vain puolivuotta ja 7:n kymmenestä työllistyy jo ennen valmistumistaan. Keskipalkka on huimat 3050 €/kk.

        Hyvä pointti sinulta, maahanmuuttaja eliitti tekee pian jopa pelejä kännykkääsi!!!!!!!


      • VältteletKysymystä
        Quicknes kirjoitti:

        Olet oikeassa turvapaikanhakijoita onkin alettu kouluttamaan koodaajiksi. Tämä koulutus on vain ja ainoastaan maahanmuuttajille, tätä perustellaan sillä ettei kaikkea koulutusta voida laittaa korkea koulujen hartioille. Koulutus kestää vain puolivuotta ja 7:n kymmenestä työllistyy jo ennen valmistumistaan. Keskipalkka on huimat 3050 €/kk.

        Hyvä pointti sinulta, maahanmuuttaja eliitti tekee pian jopa pelejä kännykkääsi!!!!!!!

        Siitä sun kohtelusta, olit sitä mieltä että ennen oli mustilla Etelä-Afrikassa asiat hyvin, kiva elämä ja sillei.

        Haluaisitko siis itsellesi saman kohtelun kuin värilliset saivat Etelä-Afrikassa 1970 luvulla?


      • Quicknes
        VältteletKysymystä kirjoitti:

        Siitä sun kohtelusta, olit sitä mieltä että ennen oli mustilla Etelä-Afrikassa asiat hyvin, kiva elämä ja sillei.

        Haluaisitko siis itsellesi saman kohtelun kuin värilliset saivat Etelä-Afrikassa 1970 luvulla?

        "Siitä sun kohtelusta, olit sitä mieltä että ennen oli mustilla Etelä-Afrikassa asiat hyvin, kiva elämä ja sillei."

        Niin oli, he eivät vaan päässeet muutamaan pubiin yms. En ole ihan varma, oliko siellä vielä eri paikat busseissa valkoisille ja mustille, no jenkeissä kuitenkin oli. Joka tapauksessa Etelä-Afrikka kukoisti apartheidin aikoihin ja mustilla oli paljon korkeampi elintaso kuin heillä on nyt.

        "Haluaisitko siis itsellesi saman kohtelun kuin värilliset saivat Etelä-Afrikassa 1970 luvulla? "

        Totta helvetissä, onko mahdollista saada niin paljon ihmisoikeuksia? Minulta kun puuttuvat ihmisoikeudet kokonaan, ehdotuksesi kuullostaan hiton hyvältä!!!!!!!!!!!!


      • KiintoisaEhdotus
        Quicknes kirjoitti:

        "Siitä sun kohtelusta, olit sitä mieltä että ennen oli mustilla Etelä-Afrikassa asiat hyvin, kiva elämä ja sillei."

        Niin oli, he eivät vaan päässeet muutamaan pubiin yms. En ole ihan varma, oliko siellä vielä eri paikat busseissa valkoisille ja mustille, no jenkeissä kuitenkin oli. Joka tapauksessa Etelä-Afrikka kukoisti apartheidin aikoihin ja mustilla oli paljon korkeampi elintaso kuin heillä on nyt.

        "Haluaisitko siis itsellesi saman kohtelun kuin värilliset saivat Etelä-Afrikassa 1970 luvulla? "

        Totta helvetissä, onko mahdollista saada niin paljon ihmisoikeuksia? Minulta kun puuttuvat ihmisoikeudet kokonaan, ehdotuksesi kuullostaan hiton hyvältä!!!!!!!!!!!!

        ""Haluaisitko siis itsellesi saman kohtelun kuin värilliset saivat Etelä-Afrikassa 1970 luvulla? ""

        "Totta helvetissä"

        Voitaisiinko tehdä tästä kirjallinen sopimus? Palan halusta tarjoilla sinulle samanlaista kohtelua mitä mustat sai 1970 luvulla Etelä-Afrikassa; esimerkkinä vaikkapa Steven Biko. Ja uskoisin että tältä palstalta saadaan muutama muu halukas joilla sormet syyhyävät antaa sinulle ansiosi mukaan.

        Mutta kirjallinen sopimus siitä että olet vapaaehtoisesti mukana vaaditaan viranomaisten takia.

        Voidaanko vielä lopettaa Soweton mallilla?


      • Quicknes
        KiintoisaEhdotus kirjoitti:

        ""Haluaisitko siis itsellesi saman kohtelun kuin värilliset saivat Etelä-Afrikassa 1970 luvulla? ""

        "Totta helvetissä"

        Voitaisiinko tehdä tästä kirjallinen sopimus? Palan halusta tarjoilla sinulle samanlaista kohtelua mitä mustat sai 1970 luvulla Etelä-Afrikassa; esimerkkinä vaikkapa Steven Biko. Ja uskoisin että tältä palstalta saadaan muutama muu halukas joilla sormet syyhyävät antaa sinulle ansiosi mukaan.

        Mutta kirjallinen sopimus siitä että olet vapaaehtoisesti mukana vaaditaan viranomaisten takia.

        Voidaanko vielä lopettaa Soweton mallilla?

        "Voitaisiinko tehdä tästä kirjallinen sopimus?"

        Voitko todella palauttaa ihmisoikeudet? Enpä usko, sopimus on siis järjetön!!!

        " Palan halusta tarjoilla sinulle samanlaista kohtelua mitä mustat sai 1970 luvulla Etelä-Afrikassa; esimerkkinä vaikkapa Steven Biko. "

        Kyseinen henkilö rikkoi lakia pahemman kerran, miksi haluat antaa minulle samanlaista kohtelua kuin tunnetulle rikolliselle, joka btw lienee ainoita apartheidin uhreja????????? Yleisesti mustia kohdeltiin hyvin ja heillä oli hyvä elintaso, miksi tuot yhden poikkeustapauksen julki?

        Kukaan ei väitä, että rikollisia kohdeltiin hyvin Etelä-Afrikassa apartheidin aikoihin. Mustien tilanne yleisesti ottaen oli erinomainen apartheidin aikoihin verrattuna nykyiseen mustaan hirmuhallintoon.


      • PysytIlman
        Quicknes kirjoitti:

        "Voitaisiinko tehdä tästä kirjallinen sopimus?"

        Voitko todella palauttaa ihmisoikeudet? Enpä usko, sopimus on siis järjetön!!!

        " Palan halusta tarjoilla sinulle samanlaista kohtelua mitä mustat sai 1970 luvulla Etelä-Afrikassa; esimerkkinä vaikkapa Steven Biko. "

        Kyseinen henkilö rikkoi lakia pahemman kerran, miksi haluat antaa minulle samanlaista kohtelua kuin tunnetulle rikolliselle, joka btw lienee ainoita apartheidin uhreja????????? Yleisesti mustia kohdeltiin hyvin ja heillä oli hyvä elintaso, miksi tuot yhden poikkeustapauksen julki?

        Kukaan ei väitä, että rikollisia kohdeltiin hyvin Etelä-Afrikassa apartheidin aikoihin. Mustien tilanne yleisesti ottaen oli erinomainen apartheidin aikoihin verrattuna nykyiseen mustaan hirmuhallintoon.

        "Voitko todella palauttaa ihmisoikeudet?"

        Valitan, ihmisoikeudet kuuluvat vain ihmisille; sinä selvästi et kuulu joukkoon.


      • Quicknes
        PysytIlman kirjoitti:

        "Voitko todella palauttaa ihmisoikeudet?"

        Valitan, ihmisoikeudet kuuluvat vain ihmisille; sinä selvästi et kuulu joukkoon.

        "Valitan, ihmisoikeudet kuuluvat vain ihmisille; sinä selvästi et kuulu joukkoon. "

        Ymmärrän hyvin kantasi, monet kiusaajat eivät pidä helppoja uhreja ihmisinä. Ne keitä kiusataan, niin heidän kiusaajansa tuskin näkevät heitä ihmisinä.


      • kummia.luuloja
        Quicknes kirjoitti:

        "Voitaisiinko tehdä tästä kirjallinen sopimus?"

        Voitko todella palauttaa ihmisoikeudet? Enpä usko, sopimus on siis järjetön!!!

        " Palan halusta tarjoilla sinulle samanlaista kohtelua mitä mustat sai 1970 luvulla Etelä-Afrikassa; esimerkkinä vaikkapa Steven Biko. "

        Kyseinen henkilö rikkoi lakia pahemman kerran, miksi haluat antaa minulle samanlaista kohtelua kuin tunnetulle rikolliselle, joka btw lienee ainoita apartheidin uhreja????????? Yleisesti mustia kohdeltiin hyvin ja heillä oli hyvä elintaso, miksi tuot yhden poikkeustapauksen julki?

        Kukaan ei väitä, että rikollisia kohdeltiin hyvin Etelä-Afrikassa apartheidin aikoihin. Mustien tilanne yleisesti ottaen oli erinomainen apartheidin aikoihin verrattuna nykyiseen mustaan hirmuhallintoon.

        "miksi haluat antaa minulle samanlaista kohtelua kuin tunnetulle rikolliselle"

        "Yleisesti mustia kohdeltiin hyvin ja heillä oli hyvä elintaso, miksi tuot yhden poikkeustapauksen julki?"

        No, kelpaako sitten Soweton malli?

        Biko oli rikollinen rasististen valkoisten mielestä koska hän koitti muuttaa orjien elinolot; ja kansallissankari mustien mielestä. Länsimaissa myös valkoiset olivat ja ovat ylivoimaisena enemmistönä sitä mieltä ettei Biko ollut rikollinen. Olet siis hyvin pienessä rasistisessa vähemmistössä mielipiteinesi.


      • Quicknes
        kummia.luuloja kirjoitti:

        "miksi haluat antaa minulle samanlaista kohtelua kuin tunnetulle rikolliselle"

        "Yleisesti mustia kohdeltiin hyvin ja heillä oli hyvä elintaso, miksi tuot yhden poikkeustapauksen julki?"

        No, kelpaako sitten Soweton malli?

        Biko oli rikollinen rasististen valkoisten mielestä koska hän koitti muuttaa orjien elinolot; ja kansallissankari mustien mielestä. Länsimaissa myös valkoiset olivat ja ovat ylivoimaisena enemmistönä sitä mieltä ettei Biko ollut rikollinen. Olet siis hyvin pienessä rasistisessa vähemmistössä mielipiteinesi.

        "Biko oli rikollinen rasististen valkoisten mielestä koska hän koitti muuttaa orjien elinolot; ja kansallissankari mustien mielestä. Länsimaissa myös valkoiset olivat ja ovat ylivoimaisena enemmistönä sitä mieltä ettei Biko ollut rikollinen. Olet siis hyvin pienessä rasistisessa vähemmistössä mielipiteinesi. "

        Elinolosuhteet olivat apartheidin aikaan Etelä-Afrikassa paremmat kuin missään muualla koko Afrikassa. Varsinaisesta orjuudesta ei todellakaan ollut kysymys, kysymys oli lähinnä siitä, että mustat eivät saaneet mennä pariin pubiin.

        Voisiko olla, että Biko oli rikollinen sen takia, koska hän todella oli rikollinen. Se mitä sinä ajat takaa on ihan tyypillistä ihmisluonnolle. Billy The Kidistä, joka myöskin oli rikollinen, tuli myös kuolemansa jälkeen marttyyri. Jokaisesta itsensä ja lukuisia muita tappaneesta terroristista myöskin on tullut palvottuja marttyyreja näiden kuoleman jälkeen. Dillinger, Biko, Billy The Kid ja Ted Bundy olivat kaikki tietynlaisten ihmisten mielestä marttyyreja sekä sankareita. Ihmiset haluavat nähdä hyvää pahassa ja monesti rikolliset ja hirmuhallitsijat saavatkin saman mielisiltä ihailua, joistakin näistä rikollisista tulee peräti kansallissankareita kuolemana jälkeen.Ymmärrän ajatusmaailmasi bro, ja tiedän monen ajattelevan samoin kuin sinä!!!


      • rasistin.painajainen
        Quicknes kirjoitti:

        "Biko oli rikollinen rasististen valkoisten mielestä koska hän koitti muuttaa orjien elinolot; ja kansallissankari mustien mielestä. Länsimaissa myös valkoiset olivat ja ovat ylivoimaisena enemmistönä sitä mieltä ettei Biko ollut rikollinen. Olet siis hyvin pienessä rasistisessa vähemmistössä mielipiteinesi. "

        Elinolosuhteet olivat apartheidin aikaan Etelä-Afrikassa paremmat kuin missään muualla koko Afrikassa. Varsinaisesta orjuudesta ei todellakaan ollut kysymys, kysymys oli lähinnä siitä, että mustat eivät saaneet mennä pariin pubiin.

        Voisiko olla, että Biko oli rikollinen sen takia, koska hän todella oli rikollinen. Se mitä sinä ajat takaa on ihan tyypillistä ihmisluonnolle. Billy The Kidistä, joka myöskin oli rikollinen, tuli myös kuolemansa jälkeen marttyyri. Jokaisesta itsensä ja lukuisia muita tappaneesta terroristista myöskin on tullut palvottuja marttyyreja näiden kuoleman jälkeen. Dillinger, Biko, Billy The Kid ja Ted Bundy olivat kaikki tietynlaisten ihmisten mielestä marttyyreja sekä sankareita. Ihmiset haluavat nähdä hyvää pahassa ja monesti rikolliset ja hirmuhallitsijat saavatkin saman mielisiltä ihailua, joistakin näistä rikollisista tulee peräti kansallissankareita kuolemana jälkeen.Ymmärrän ajatusmaailmasi bro, ja tiedän monen ajattelevan samoin kuin sinä!!!

        Kuten totesin, olen halukas jakamaan sinulle sellaista kohtelua mitä värilliset saivat Etelä-Afrikassa Apartheidin aikana.

        Koska olet valmis käsittelyyn?


      • Quicknes
        rasistin.painajainen kirjoitti:

        Kuten totesin, olen halukas jakamaan sinulle sellaista kohtelua mitä värilliset saivat Etelä-Afrikassa Apartheidin aikana.

        Koska olet valmis käsittelyyn?

        Ajattelit siis ruokkia minut hyvin ja tuoda minulle keskivertoa paremman toimeentulon!! Sellaista elämä oli tämän apartheidin aikoihin. Mustilla oli huomattavasti parempi toimeentulo Etelä-Afrikassa kuin muilla mustilla keskimäärin koko Afrikassa - kukaan ei kärsinyt nälästä, he mussuttivat maukkaita ruokia minkä kerkesivät - kun taas muualla Afrikassa miljoonat ihmiset näkivät nälkää!

        Jos suomalaisten keskipalkka on yli 3500 €/kk, sinä sitten antaisit minulle paremman palkan kuin heille. Syön jo nyt hyvin, mutta ilmeisesti haluat tarjota minulle täysylöspidon joka päivä. Ajatella, kuinka kivaa olisi tulla kohdelluksi yhtä hyvin kuin mustia kohdeltiin Etelä-Afrikassa verrattuna siihen, miten mustat kärsivät muualla Afrikassa. Elikkäs Etelä-Afrikan onnekkaiden mustien, jotka elivät kultaisia apartheidin aikoja oli erittäin hyvä olla verrattuna muuhun Afrikkaan.

        Kuuntelisit jotain järkevää, etkä valheilla päällystyttyä sontaa apartheidista. Lopeta se häiriintyneiden rikollisten palvominen, kuuntele vaikka mieluummin musiikkia

        https://www.youtube.com/watch?v=wE1EKjs0WmM

        En todellakaan ole rasisti, mistä luulet nimimerkkini (rekisteröimätön) muuten tulevan.

        with the quickness I people are her to stay...


      • hyvä.elämä
        Quicknes kirjoitti:

        Ajattelit siis ruokkia minut hyvin ja tuoda minulle keskivertoa paremman toimeentulon!! Sellaista elämä oli tämän apartheidin aikoihin. Mustilla oli huomattavasti parempi toimeentulo Etelä-Afrikassa kuin muilla mustilla keskimäärin koko Afrikassa - kukaan ei kärsinyt nälästä, he mussuttivat maukkaita ruokia minkä kerkesivät - kun taas muualla Afrikassa miljoonat ihmiset näkivät nälkää!

        Jos suomalaisten keskipalkka on yli 3500 €/kk, sinä sitten antaisit minulle paremman palkan kuin heille. Syön jo nyt hyvin, mutta ilmeisesti haluat tarjota minulle täysylöspidon joka päivä. Ajatella, kuinka kivaa olisi tulla kohdelluksi yhtä hyvin kuin mustia kohdeltiin Etelä-Afrikassa verrattuna siihen, miten mustat kärsivät muualla Afrikassa. Elikkäs Etelä-Afrikan onnekkaiden mustien, jotka elivät kultaisia apartheidin aikoja oli erittäin hyvä olla verrattuna muuhun Afrikkaan.

        Kuuntelisit jotain järkevää, etkä valheilla päällystyttyä sontaa apartheidista. Lopeta se häiriintyneiden rikollisten palvominen, kuuntele vaikka mieluummin musiikkia

        https://www.youtube.com/watch?v=wE1EKjs0WmM

        En todellakaan ole rasisti, mistä luulet nimimerkkini (rekisteröimätön) muuten tulevan.

        with the quickness I people are her to stay...

        "mistä luulet nimimerkkini (rekisteröimätön) muuten tulevan"

        Oletan että kyseessä on joku satanistinen viittaus; huolimatta mitä sanot itse.

        Miksi sä valitat kohtelustasi? Sulla on hyvä elämä, toki sulta on ehkä viety pari oikeutta ja naapuri joskus kalistelee kattiloita ja vetää vessan keskellä yötä; mutta kaikenpuolin sulla on asiat hyvin.


      • Quicknes
        hyvä.elämä kirjoitti:

        "mistä luulet nimimerkkini (rekisteröimätön) muuten tulevan"

        Oletan että kyseessä on joku satanistinen viittaus; huolimatta mitä sanot itse.

        Miksi sä valitat kohtelustasi? Sulla on hyvä elämä, toki sulta on ehkä viety pari oikeutta ja naapuri joskus kalistelee kattiloita ja vetää vessan keskellä yötä; mutta kaikenpuolin sulla on asiat hyvin.

        "mistä luulet nimimerkkini (rekisteröimätön) muuten tulevan"

        "Oletan että kyseessä on joku satanistinen viittaus; huolimatta mitä sanot itse."

        Jos on, en ole ainakaan itse kuullut sellaisesta viittauksesta.

        http://www.plyrics.com/lyrics/badbrains/withthequickness.html

        Tämä biisi on nimeltään Soul Craft, voisiko siinä olla viittauksia satanismiin?

        https://www.bing.com/videos/search?q=badbrains youtube music video&ru=/search?q=badbrains youtube music video&qs=n&form=QBRE&sp=-1&pq=badbrains youtube music video&sc=0-29&sk=&cvid=0E95B2558CAE40FCA8F383F73AF71A4F&mmscn=vwrc&view=detail&mid=F6498CA78D844F5A2F23F6498CA78D844F5A2F23&rvsmid=3F25B662CE5D036212C43F25B662CE5D036212C4&FORM=VDQVAP

        Eikö pikemminkin vaikuta siltä, että musiikki on tehty Pyhän Hengen vallassa? Ainakin laulaja eläytyy musiikkiin kuin hurmoksessa.

        https://www.bing.com/videos/search?q=badbrains youtube music video&ru=/search?q=badbrains youtube music video&qs=n&form=QBRE&sp=-1&pq=badbrains youtube music video&sc=0-29&sk=&cvid=0E95B2558CAE40FCA8F383F73AF71A4F&mmscn=vwrc&view=detail&mid=9F29D21068B1B29891AA9F29D21068B1B29891AA&rvsmid=3F25B662CE5D036212C43F25B662CE5D036212C4&FORM=VDQVAP


        "Miksi sä valitat kohtelustasi? Sulla on hyvä elämä, toki sulta on ehkä viety pari oikeutta ja naapuri joskus kalistelee kattiloita ja vetää vessan keskellä yötä; mutta kaikenpuolin sulla on asiat hyvin."

        Vähättelet nyt kovasti tapahtumaketjua, mutta tavallaan olet kuitenkin oikeassa: voin nyt paremmin kuin vuosiin.


    • Quicknes
    • Quicknes

      Maahanmuuttaja eliitin infrastruktuurin luomisella on ollut oma hintansa, näistä asioista halutaan vaieta. Seuraavalla videolla maahanmuuttaja eliitin luomisvimman takia uhreiksi joutuneet vaiennetut naiset kertovat kokemuksistaan: https://www.youtube.com/watch?time_continue=134&v=RJxU8iiyOS0

      Voitte vain kuvitella, millaisiksi asiat muuttuvat, kun maahanmuuttaja eliitti ottaa vallan sivistyneessä maailmassa. Video vain suuntaa antava, tulevaisuudessa maahanmuuttaja eliitin hirmuvalta tulee olemaan hirvittävyydessään vertaansa vailla.

    • Quicknes

      Maahanmuuttaja eliitin luomistahti kiihtyy

      Luin tänään uskomatonta kuraa maahanmuuttajista. Joku maahanmuuttajien estotonta suosimasta kannattava yliopistolainen oli tehnyt "tutkimuksen". Tämä tutkimus luonnollisesti on täysin arvon ja vain yhtä asiaa selkeästi kannattava: tutkimus on valeellinen faktoja vääristelevä huijaus. Tämän huijauksen tarkoituksena on salata maahanmuuttajien silmin nähtävä ja konkreettinen suosiminen sekä maahanmuuttaja eliitin kiihtyvä luomistahti.

      Tutkimuksessa väitettiin tyyliin, että kaikkia maahanmuuttajia syrjitään ja että nuorilla vieraskielisillä on vaikeuksia työllistyä. Voihan olla, että vieraskielisiällä tässä tutkimuksessa tarkoitetaan niitä, jotka eivät osaa suomea edes välttävästi ja on siinä mielessäkin erittäin surkea. Kuitenkin Hesarin haastattelema "psykologi" on selkeästi maahanmuuttajien suosimisen kannalla, ja hänen väitteensä maahanmuuttajien syrjinnästä ja rasismista ovat pelkkiä pahansuopia valheita. Ainoa asia, mikä on totta tässä Hesarin "artikkelissa", on se, että noin 10 vuoden kuluttua 25 % työikäisistä Helsinkiläisistä on vieraskielinen.

      Jos noin 10 vuoden kuluttua työikäisistä 25 % on maahanmuuttajia, niin tähän täytyy kuitenkin listä vielä eläke ikäiset sekä lapset, jotta saisimme tämän maahanmuuttajien invaasion kokonaislukumäärän selville. Suurperheet ovat tyypillisiä maahanmuuttajien keskuudessa.

      Eli olemme saaneet nyt selville, että tänne ei ikinä haettu tarkoituksella ensimäistäkään poliittisen turvapaikan tarpeessa ollutta maahanmuuttajaa. Eikä ensimmäistäkään valepakolaista ole tarkoitus palauttaa, he ovat täällä edustamassa tulevaa maahanmuuttaja eliittiä.

      Kuten huomaamme maahanmuuttajien räikeä suosiminen yritetään viimeiseen asti salata. Totuus on se, että alle 36 vuotiaat maahanmuuttajataustaiset ovat parhaiten työllistyvien listalla. Mielestäni on valitettavaa, että levitellään valheita siitä, että suomessa olisi maahanmuuttajiin kohdistuvaa syrjintää tai rasismia. Se mitä on tapahtunut on se, että asiat on käännetty päälaelleen: maahanmuuttajia suositaan ja he syrjivät todella rankasti gang stalkingin uhreja.
      Vaikka uskomaton prosentti maahanmuuttajista onkin osallistunut gang stalkingiin, niin ensimmäistäkään maahanmuuttajien tekemää törkeää syrjintä tapausta ei Hesarissa luonnollisesti mainita.

      Kuinka moni julkkis, yritysjohtaja, ravintololan omistaja (moniko ravintola on nykyään edes suomalaisessa omistuksessa), Terveydenhuoltosysteemin työntekijä tai opiskelija, bussikuski, koodaja, rakennustyömies jne. on maahanmuuttaja. Kaikki sellaiset työt jotka ovat kivoja ja joilla tulee hyvin toimeen ovat maahanmuuttajien valtaamia: heitä suositaan kantasuomalaisten ohi. Maahanmuuttajia ja maahanmuuttajataustaisia löytyy politiikan pelureista aina apulaispormestariin asti - missä se syrjintä on???

      Uskon, että maahanmuuttajat on otettu gang stalking murhiin mukaan vainoamaan ihmisoikeudettomia uhreja sen takia, että heidän sydämensä kovettuisi ja he olisivat valmiita murhaamaan kaikki valkoiset suomessa. Omaan vainooni on osallistunut tuhansia ihmisiä, minut on yritetty tappaa useita kertoja, henkeen ja terveyteen kohdistuvat rikokset ja niiden uhka ovat siis todellisia gang stalkingin uhreilla, kaikkia kokemiani rikoksia en ala edes luettelemaan. Kuitenkin on selvää, että ne keitä oikeasti syrjitään ja vainotaan, eivät ikinä saa oikeutta missään maassa -lienee itsestään selvää, että jos valtaisasta maahanmuuttaja populaatiosta löytyy pari oikeaa vainon uhria, niin heitä ei todellakaan ollut tarkoitus valita tänne roudattaviksi.

      Maahanmuuttaja eliitti on siis valtaisan kasvun vaiheessa ja voimme nähdä pikemmin kuin odotin ensimmäiset hälyttävät merkit maahanmuuttaja eliitin tulevasta hirmuvallasta. Salaliittoteoriani maahanmuuttaja eliitistä on päivä päivältä osoittautumassa yhä enemmän todeksi.

    • Quicknes
    • Quicknes

      Ennustukseni lopun ajan maahanmuuttaja eliitistä näyttää käyvän toteen. Amerikkalaisen yliopiston oikeustieteen professori pitää todennäköisenä, että Sharia laki tulee länsimaihin.


      https://mvlehti.net/2018/06/10/asiantuntija-sharia-laki-tulee-lansimaihin-ilolla-tai-pakolla/

      Eli ennustin, että ihmisten raajoja katkotaan keskellä päivää ja ohikulkijat katsovat näitä tapahtumia välinpitämättömästi, kuka tietää ehkä olenkin oikea lopun ajan profeetta!!!!!

    • PyhäProfeetta1
      • demonin.harhat.jatkuvat

        Paha Profeetta vain jatkaa Satanistisia kirjoituksiaan.

        Valeesi ja harhasi eivät todeksi muutu toistamalla niitä.

        Tällä palstalla ei ollakkaan hetkeen nähty yhtä viihdyttävää luisua normaalista hullusta täydeksi mielipuoleksi.


      • PyhäProfeetta1

        Totuus on, että pyhä profetiani on selkeästi käymässä toteen ja Jumala on antanut minulle selvännäkijän lahjan koskien lopunaikoja ja vain niitä. Lotossa ym.. rahapeleissä en ole kyennyt ennustamaan mitään tai näkemään oikeita tuloksia, mikä viittaa siihen, että näkyni ja profetiani tulevat suoran Jumalalta.


        Katsotaanpa tarkemmin viestiäsi: Paha Profeettaa, jatkaa Satanistisia kirjoituksiaan., valeesi ja harhasi, luisua normaalista hullusta mielipuoleksi. Eli viestisi sisälsi 7 herjausta (nimimerkkisi mukaan lukien), jotka yhdistit sidossanoilla - siinä koko lyhyt viesti, ei mitään sanomaa tai asiaa.


        Miksi näitä hyökkäyksiä tulee Pyhiä Profeettoja kohtaan? Daniel eli koko elämänsä syrjittynä ja vainottuna; Johannes murhattiin, hänen päänsä hakattiin irti. Voiko olla, että kunniattomasti elävät ihmiset eivät voi sietää pyhyyttä, mikä huokuu pyhistä teksteistämme ja saarnoistamme? Itse samaistun Danieliin, ota vainottiin ja kiusattiin koko kansan voimalla, pidän häntä edesmenneenä Pyhänä Profeetta veljenäni.


    • MiksiVainoatKaltaisiasi

      Onkos Pahalle Profeetalle vanhat opit tuttuja?

      "Kukaan ei ole Profeetta omalla Maallaan".

      Myönnät siis olevasi maahantulija itse.

    • PyhäProfeetta1

      "Onkos Pahalle Profeetalle vanhat opit tuttuja?"Kukaan ei ole Profeetta omalla Maallaan". Myönnät siis olevasi maahantulija itse. "

      Aloitat taasen tapasi mukaan viestisi herjauksilla, kahdella tällä kertaa. Olet ottanut tavaksesi tehdä nimimerkistäsi, joka vaihtuu alati myöskin herjauksen.


      Viestissäsi ei ole taaskaan mitään sanomaa. Siinä on lainaus, joka on irrotettu asianyhteydestä ja jonka tarkoitus on aivan eri kuin mitä väität sen olevan. Viestisi päättyy järjettömään väitteeseen, että olisin omaa etua toisten kustannuksella tavoitteleva hellitty ja lellitty joukkovainoamiseen taipuvainen maahanmuuttaja.


      En ole maahanmuuttaja, moraalini on aivan eri tasoa kuin näiden suomenvaltion valintoina itseään pitävien lellikkien: olen PYhä Profeetta.

      • vade.retro.satana

        Taas se nähdään, olet sokea tunnetuille ja yleisille sanonnoille.

        Jo pelkästään se että et omista Raamattua ja julistat itseäsi pyhänä on osoitus Jumalanpilkasta.

        Onneksi pääset sen ansiosta Helvettiin.

        Meidän muiden mielestä mukavinta olisi jos matkustat jo pikaisesti.


    • sitä.ei.ole

      Panepa se lista näkyville.

    • Nekala

      Hei Marco tai käytänkö mieluummin käyttämääsi HolyProphet nimimerkkiä?

      Tuolla tavalla kuin väittelet, et pääse listoille ollenkaan. Mutta väkivalta listoilla olet ehdotonta huippua.

      Näyte väkivallaton Marco "väittelee";
      https://youtu.be/8Y2aXAszDCI

      • TilanneAnalyysi

        Tästä onko Reikä Marco vai ei herättää mahdollisuuksia.

        Onko kukaan, tietenkin kameran kanssa, käynyt Marcolle kertomassa että täällä on palstalla tuollainen Reikä joka vaikuttaa riittävästi olevan Marco itse.

        Ja mikäli kyseessä tosiaan ei ole Marco (tai hänen toimeksiantonsa, kyseessähän saattaisi olla myös joku Marcon sylikoirista), hänen pitäisi oman poliittisen tulevaisuutensa nimessä ilmoittaa asia Poliisille ja tehdä siitä loppu. Marcon ilmoituksen jälkeen Poliisi ottaisi yhteyttä Suomi24 ylläpitoon jotta selviää kuka on näiden kirjoitusten takana, ja sitten Poliisi kävisi kylässä, ongelma poistuisi.

        Minä ainakaan en haluaisi että joku mielipuoli netissä "esittää" minua.

        Itse olen sitä mieltä että kyseessä on ennemmin häiriintynyt yksilö joka on jollain tasolla pakkomieltynyt Marcoon - jälleen Marcon kannalta pelottava ajatus. Ja vaikka en Marcosta välitä paskaakaan, haluaisin että hän Poliisille tulee esittämään tutkintapyynnön; ja ongelma korjaantuisi. Kukaan täysijärkinen ja vakavasti politiikkaan aikova ei alkaisi esittämään teorioita kahdesta Kuusta. En vain jaksa uskoa tuollaiseen.

        Ja mikäli taas kyseessä on Marco, on tärkeää että hänen poliittiset vastustajansa tehdään tietoisiksi tämän palstan kirjoitelmista. Siinä olisi kansalla huvia kuukausiksi kun vaikkapa Suuressa Vaalikeskustelussa aletaan keskustelemaan kahdesta Kuusta.


      • HolyProphet01

        "Hei Marco tai käytänkö mieluummin käyttämääsi HolyProphet nimimerkkiä?

        Tuolla tavalla kuin väittelet, et pääse listoille ollenkaan. Mutta väkivalta listoilla olet ehdotonta huippua.

        Näyte väkivallaton Marco "väittelee";
        https://youtu.be/8Y2aXAszDCI "

        Vaikka et minulta kysynytkään, vastaan silti.

        Mielestäni video on pätkitty, ja antaa väärän kuvan tapahtuneesta. Katso mieluumin vaika tämä pätkä: https://www.youtube.com/watch?v=Fgc_CQbbY_0


    • HolyProphet00007

      No niipsistä niin, nyt se on näytetty vihdoin toteen. Maahanmuuttajat saavat työpaikat ennen kantasuomalaisia ja heitä pelkästään suositaan!!! Kaikki maahanmuuttajat, jotka haluavat tai kykenevät tekemään töitä saavat HYVÄT työpaikat ennen kantasuomalaisia ja PASKAT työpaikat jäävät kantiksille.


      Ne maahanmuuttajat, jotka eivät ole töissä, vaikka haluaisivat ovat hulluja:

      https://mvlehti.net/2018/11/28/diakonilaitoksen-tuore-raportti-suuri-osa-suomessa-olevista-pakolaisista-on-psyykkisesti-sairaita/

      Maahanmuuttajien suosiminen täten viimeistä piirtoa myöten näytetty toteen.

      Ei ole muumipeikkoja, ei ole rotusortoa, on vain maahanmuuttajien suosimista.

    • HolyProphet00007
    • hyi

      """Kysymys herää ketkä ovat tästä vastuussa? Vapaamuurarit, Illuminati, Bildenbergiläiset, rasismin vastustamisella itsensä eduskuntaan ängenneet turhantoimittajat, yliopistosalaseurat... epäiltyjä on vain niin monia."""

      Tuo kähmäily onnistuu, koska nykysuomalaisesta väestöstä on jo valmiiksi 60% isälinjoiltaan mongoloidimatujen roiskeita. Isoviha jne. Kun tällainen kulttuuriton ja muutenkin alkeellinen kiipijäporukka saa valtaa, tulos on juurikin kehitysmaalainen kaatopaikka, koska pskasakki haalii kaltaisiaan. Nykysuomalaisten mongoloidisuus ei ole ollut mikään salaisuus eurooppalaisten keskuudessa, vaan onpa suomalaisia mongoloideja nimitetty ali-ihmisiksi yms. Ja aina vain jaksetaan ihmetellä miksi meno on mitä on. Vrt. Unkari, yhtälailla finnougrimaa ja originaaleja finnougreja, mutta ilman ali-ihmismongoloidipaskaa. Ei siellä matut viiltele kurkkuja kadulla, kuten Suomi-Mongolandiassa.

      • naurattaa.aina

        Hauskinta tässä on se että nää "isänmaalliset" pitää Suomalaista geeniperintöä puhtaana ja arjalaisena.

        Oikeasti Hitler kaasuttaisi kaikki sekarotuisina jos olisi vielä elossa.


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      374
      4764
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      86
      1914
    3. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      67
      1641
    4. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      44
      1566
    5. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      241
      1486
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      29
      1420
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      60
      1396
    8. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      54
      1377
    9. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      11
      1254
    10. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1245
    Aihe