Karate SM 2018

Eihyvinmee

Näyttäisi menevän vituilleen ennen kuin alkaakaan.

18

1902

  Vastaukset

  • Huh huh, näin se taitaa kyllä olla. Käytiin ilmottautumassa. Olihan liukasta. Siis tatamit. Voi voi....

   • Se on kyllä aina helvetin kumma että pitää kaikista liukkaimmat olla näissä meiä kilpailuissa


  • Siis mistä tällä kertaa kiikastaa? Liukkaat tatamit? Mitä muuta?

  • Järjestelyt ja tubekanava 👌

  • No en kyllä sanoisi että järjestelyt mitenkään erinomaiset oli, mutta onneksi suomessa ollaan tyytyväisiä siihenkin vähään.

   • Mitä olisit kaivannut, mistä tasan tarkalleen kiikasti? En ole liiton tai Lohjan miehiä, minua vaan kiinnostaa nämä ongelmat järjestelyiden kanssa.


  • Ulkomaan kisoja kiertäneenä (muissakin lajeissa) huomaan kyllä myös että Suomessa tyydytään aika lailla vähempään. Siihen mihin on totuttu.

   Muuten olen kyllä sitä mieltä, että järjestelyt olivat ihan kohdallaan. Talkoovoimin kun tapahtumaa tehdään, niin aina on jotain mitä ei ole hoksattu, ehditty tai muistettu tehdä tai varmistaa. Esimerkiksi sitä, että joku osaisi käyttää tulostinta. Tai jos vaikkapa olisi toinenkin tulostin mukana.

   Se, että kaaviot oli pyritty printtaamaan seuroittain valmiiksi (vain ne joissa oli seuralainen mukana), oli erittäin hieno juttu. Mutta eihän se ihan toiminut koska.... no, joku siinä printterissä nyt taas oli. Eilen se oli kuulemma toiminut mainiosti!!!!

   Tatamit on toki ihan kiva kun on uusia, mutta liukkaitahan nuo olivat. Aiheutti monelle katassa ongelmia.

   Streamaus oli ehdotonta plussaa. Olenkin ihmetellyt miksei sitä ole osattu aiemmin hoitaa kun kerran Kirkkonummella. Ihan yksinkertainen, miltei ilmainen palvelu joka tuo paljon lisäarvoa tapahtumalle. Ehdoton plussa tästä.

   Kisapaikka oli hivenen sekava, mutta semmosiahan ne urheiluhallit tuppaa Suomessa olemaan. Tilaa oli kivasti ja erillinen lämppäpaikka plussaa. Kahvio oli hyvä ja tavaraa monipuolisesti. Katsomo oli kyläkisaluokkaa.

   Ilmoittautuminen hivenen sekavaa kun kolmella ihmisellä oli periaattteessa samat listat (jos osallistuit sekä kataan että kumiteen). Yksi ruksasi sinut rekisteröidyksi, mutta muissa papereissa sitä et ollut. Aiheutti ongelmia lähinnä tilanteessa että maksukuitin oli näyttänyt seuran edustaja, mutta urheilija tuli rekisteröitymään myöhemmin, että mistä listasta se tieto kuitista oikein löytyy.

   Parkkipaikka ja ohjaus siellä ehdottoman plussaa. Tuli heti olo että nyt ollaan suuressa urheilujuhlassa. Vielä kun kulkulätkät oli ihan pro eikä mallia karateliitto, niin hienon säväyksen teki.

   Aikatauluthan elää aina ja kaaviot muuttuu. Olen kyllä sitä mieltä, että jos loppuvaiheessa tulee poisjääntejä kaavioita ei tulisi muuttaa.

   Tuomariongelmastahan on puhuttu viime aikoina. Vaikka SM-kisoissa varmasti oli Suomen parhaat paikalla, niin ihan kolmelle tatamille ei tarpeeksi laadukasta tuomaristoa Suomesta näemmä löydy. Onneksi siellä oli joka tatamilla näitä ehdottomia huippuja myös paikalla Pirkon johdolla. Oikeusmurhia asian johdosta tuskin tuli, mutta saattoi sieltä jokunen piste jäädä liputtamatta!

   Toimitsijat olivat ystävällisiä ja auttavaisia, vaikka hommaa oli varmasti ihan riittävästi. Tatamimanagerit hoitivat hommansa kitettävästi. Kilpailijan näkökulmasta katsottuna tiesi aina missä mennään. Kuulutukset olivat selkeitä. Pari sekavaa viestiähän sieltä kisan aikana tuli, mutta se kai kuuluu hektiseen kisaan.

   Kisa-alueella pyöri ihan turhia ihmisiä aivan liikaa. Jos urheilija ei kisaa juuri nyt, tai valmistaudu juuri alkavaan sarjaan niin katsomoon vaan. ja ne ilman kortteja liikkuneet vanhemmat/mukakoutsit katsomoon vaan. Alussa järjestys piti mutta lopussa siellä oli ihan liikaa sakkia.

   Kisakaavioiden tulisi olla valmiina minimissään 2-3 päivää ennen kisoja, varsinkin kun ilmoittautumisaika loppui jo hyvissä ajoin. En ymmärrä niiden pihtaamista. Ainahan niihin muutoksia tulee, mutta mitä sitten? Tuleehan niitä vielä kisa-aamunakin, eli se ei ole hyvä syy viivyttää niitä. Kun ilmoittautumisaika loppuu, maksut todennettu, lisenssit tarkistettu ja sarjat jaettu niin kaaviot vain heti nähtäville ilmoituksella että muutokset mahdollisia.

   Tulokset livenä, niinkuin sportdata sen mahdollistaa, tulisi olla selviö myös muissa kisoissa. SM-kisoissa tämä hoitui mallikkaasti.

   Kaiken kaikkiaan annan hyvän/kiitettävän arvosanan järjestelyille. Pikkuisen enemmänhän noita kisaajia olisi saanut olla, mutta sehän ei riipu järjestäjästä. SM-kisojen arvolle ei mielestäni sovi pokkausmitalit, eikä edes se, että kisaamalla arvotaan vain mitalin väri.

   Siihen en ota kantaa että mitä lisäarvoa ne jujutsun kisat tuovat tapahtumalle. Karateväen kannalta tuskin mitään, mutta pysyypähän Ave tyytyväisenä. Kohtuuttomasti se kyllä pitkittää karatekisaa.

   • Tuli kyllä vähintään yksi valtaisa oikeusmurha otteluissa, ja taidetaan tietää mitä tällä haetaan


   • No valaise minua. Kataan viittaat luultavimmin?


   • OTTELUISSA <- miesten alle 67 kilon sarjaan viitaten. kyllä tässä kohtaa pitäisi jo tietää mistä puhutaan


  • Kuooopiooo!!!! Ei se makara kyllä ollu parempi, väärä mies voitti .

  • No tuosta voidaan olla montaa mieltä toki. Seniori otteli maltilla ja tarkasti, eikä esittänyt niin kuin eräs pomppija. Enkä nyt tajua miksi siellä joku salaliitto olisi. Sympatiat varmasti oli seniorin puolella kaikilla mutta tuskin se nyt tuomioihin vaikutti.

   No kerrotko mitä sillä muka haettiin? Nuorempi valittiin kuitenkin EM-kisoihin.

   • Matsi löytyy youtubesta käy ihmeessa kattomassa! Meni aivan päin helvettiä että Kolarilta jäi monista tekniikoista pisteet saamatta koska nimenomaan sympatiat seniorin puolella. Aivan käsittämätöntä toimintaa tuomareilta, jotka kyllä kuuluvat varmasti päätuomarilta kommentit ottelun päätteeksi


   • Heitähän esimerkki yhdestäkin tekniikasta joka jäi pisteyttämättä. Yleensähän Kolaria kohtaan ollaan oltu sympaattisia kotimaan kisoissa, miksi nyt sitten näin päin? Kyllä Nakki otteli ihan menevästi, ja hyödynsi saamansa tilaisuudet. Toinen otteli tuloksesta, toinen veti show'ta. Vähemmällä hosumisella ja enemmällä maltilla Kolari veisi koko sarjan ihan helposti.


   • Miten urpo voi joku olla. Siellähän se varsinainen nakkihype näköjään onkin


  • Se tais päättyä 5-3? Eli meinaat että 2 pistettä jäi Kolarille liputtamatta? En kyllä tuosta videolta niitä löydä. Senkin edestä hösyämistä ja hyppimistä kyllä.

   Nakin ippon oli ihan selvä, countterit oli vähän fifty-sixty että miten ne meni, mutta nyt näin päin. En sanoi että parempi voitti, vaan tässä matsissa parempi voitti.

   • Kolarille jäi kyllä liputtamatta ihan 5 pistettä, ja 3-2 päättyi Nakille. Ootkohan kenties yksi tuomareista kun noin kärryillä olet.


  • Yksi tuomareista tai yksi Kuopiosta.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  SEISKA.FI

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sanna Marin Ylellä: Uusimaa avataan 19. huhtikuuta, jos tartuntamäärät tasaantuvat - Ei v-ttu nyt!

   Sanna Marin Ylellä: Uusimaa avataan 19. huhtikuuta, jos tartuntamäärät tasaantuvat https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/0701fdf9-a761-44ec-9579-40a
   Maailman menoa
   308
   10348
  2. Suojamaskisotku EN YMMÄRRÄ ??

   Iltasanomien jutussa Suojamaskeista maksetut rahat olivat menneet liikemies Sarmasteen tilille. Näin siis on todennut Tiina Jylhä. https://www.is.fi/
   Maailman menoa
   267
   4969
  3. Taisi pari ministeriä lähteä maitojunalla

   Kohu Suomen valtion pieleen menneen hengityssuojainoperaation ympärillä jatkui kiirastorstaina. Tiistaina Kiinasta saapui tilauslento ja toi Suomeen
   Suomen Keskusta
   97
   2066
  4. Varakaat maanomistajat miettivät pitäisikö suomalaisille työntekijöille maksaa parempaa palkkaa

   koska ulkomaista halpatyövoimaa nyt vaikea saada. Varaa isoilla isännillä varmasti on mutta kyse on nyt halusta maksaa kunnon palkkaa jolla suomalaine
   Maailman menoa
   95
   1974
  5. Paikallislehden kohulööppi

   Olipas kuhmolainen tekaissut jutun paikallisesta yrittäjästä. oikein etusivulle ja jatkoa sisäsivulle puolenaukeaman verran. Pyhää närästystä täynnä o
   Kuhmo
   26
   1706