Karate SM 2018

Eihyvinmee

Näyttäisi menevän vituilleen ennen kuin alkaakaan.

18

1990

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sm2018

      Huh huh, näin se taitaa kyllä olla. Käytiin ilmottautumassa. Olihan liukasta. Siis tatamit. Voi voi....

      • Luistelua

        Se on kyllä aina helvetin kumma että pitää kaikista liukkaimmat olla näissä meiä kilpailuissa


    • ainajokinmättää

      Siis mistä tällä kertaa kiikastaa? Liukkaat tatamit? Mitä muuta?

    • Positiivistapalautetta

      Järjestelyt ja tubekanava 👌

    • Kiertänyt

      No en kyllä sanoisi että järjestelyt mitenkään erinomaiset oli, mutta onneksi suomessa ollaan tyytyväisiä siihenkin vähään.

      • Perustelujakiitos

        Mitä olisit kaivannut, mistä tasan tarkalleen kiikasti? En ole liiton tai Lohjan miehiä, minua vaan kiinnostaa nämä ongelmat järjestelyiden kanssa.


    • kisaajakoutsihuoltaja

      Ulkomaan kisoja kiertäneenä (muissakin lajeissa) huomaan kyllä myös että Suomessa tyydytään aika lailla vähempään. Siihen mihin on totuttu.

      Muuten olen kyllä sitä mieltä, että järjestelyt olivat ihan kohdallaan. Talkoovoimin kun tapahtumaa tehdään, niin aina on jotain mitä ei ole hoksattu, ehditty tai muistettu tehdä tai varmistaa. Esimerkiksi sitä, että joku osaisi käyttää tulostinta. Tai jos vaikkapa olisi toinenkin tulostin mukana.

      Se, että kaaviot oli pyritty printtaamaan seuroittain valmiiksi (vain ne joissa oli seuralainen mukana), oli erittäin hieno juttu. Mutta eihän se ihan toiminut koska.... no, joku siinä printterissä nyt taas oli. Eilen se oli kuulemma toiminut mainiosti!!!!

      Tatamit on toki ihan kiva kun on uusia, mutta liukkaitahan nuo olivat. Aiheutti monelle katassa ongelmia.

      Streamaus oli ehdotonta plussaa. Olenkin ihmetellyt miksei sitä ole osattu aiemmin hoitaa kun kerran Kirkkonummella. Ihan yksinkertainen, miltei ilmainen palvelu joka tuo paljon lisäarvoa tapahtumalle. Ehdoton plussa tästä.

      Kisapaikka oli hivenen sekava, mutta semmosiahan ne urheiluhallit tuppaa Suomessa olemaan. Tilaa oli kivasti ja erillinen lämppäpaikka plussaa. Kahvio oli hyvä ja tavaraa monipuolisesti. Katsomo oli kyläkisaluokkaa.

      Ilmoittautuminen hivenen sekavaa kun kolmella ihmisellä oli periaattteessa samat listat (jos osallistuit sekä kataan että kumiteen). Yksi ruksasi sinut rekisteröidyksi, mutta muissa papereissa sitä et ollut. Aiheutti ongelmia lähinnä tilanteessa että maksukuitin oli näyttänyt seuran edustaja, mutta urheilija tuli rekisteröitymään myöhemmin, että mistä listasta se tieto kuitista oikein löytyy.

      Parkkipaikka ja ohjaus siellä ehdottoman plussaa. Tuli heti olo että nyt ollaan suuressa urheilujuhlassa. Vielä kun kulkulätkät oli ihan pro eikä mallia karateliitto, niin hienon säväyksen teki.

      Aikatauluthan elää aina ja kaaviot muuttuu. Olen kyllä sitä mieltä, että jos loppuvaiheessa tulee poisjääntejä kaavioita ei tulisi muuttaa.

      Tuomariongelmastahan on puhuttu viime aikoina. Vaikka SM-kisoissa varmasti oli Suomen parhaat paikalla, niin ihan kolmelle tatamille ei tarpeeksi laadukasta tuomaristoa Suomesta näemmä löydy. Onneksi siellä oli joka tatamilla näitä ehdottomia huippuja myös paikalla Pirkon johdolla. Oikeusmurhia asian johdosta tuskin tuli, mutta saattoi sieltä jokunen piste jäädä liputtamatta!

      Toimitsijat olivat ystävällisiä ja auttavaisia, vaikka hommaa oli varmasti ihan riittävästi. Tatamimanagerit hoitivat hommansa kitettävästi. Kilpailijan näkökulmasta katsottuna tiesi aina missä mennään. Kuulutukset olivat selkeitä. Pari sekavaa viestiähän sieltä kisan aikana tuli, mutta se kai kuuluu hektiseen kisaan.

      Kisa-alueella pyöri ihan turhia ihmisiä aivan liikaa. Jos urheilija ei kisaa juuri nyt, tai valmistaudu juuri alkavaan sarjaan niin katsomoon vaan. ja ne ilman kortteja liikkuneet vanhemmat/mukakoutsit katsomoon vaan. Alussa järjestys piti mutta lopussa siellä oli ihan liikaa sakkia.

      Kisakaavioiden tulisi olla valmiina minimissään 2-3 päivää ennen kisoja, varsinkin kun ilmoittautumisaika loppui jo hyvissä ajoin. En ymmärrä niiden pihtaamista. Ainahan niihin muutoksia tulee, mutta mitä sitten? Tuleehan niitä vielä kisa-aamunakin, eli se ei ole hyvä syy viivyttää niitä. Kun ilmoittautumisaika loppuu, maksut todennettu, lisenssit tarkistettu ja sarjat jaettu niin kaaviot vain heti nähtäville ilmoituksella että muutokset mahdollisia.

      Tulokset livenä, niinkuin sportdata sen mahdollistaa, tulisi olla selviö myös muissa kisoissa. SM-kisoissa tämä hoitui mallikkaasti.

      Kaiken kaikkiaan annan hyvän/kiitettävän arvosanan järjestelyille. Pikkuisen enemmänhän noita kisaajia olisi saanut olla, mutta sehän ei riipu järjestäjästä. SM-kisojen arvolle ei mielestäni sovi pokkausmitalit, eikä edes se, että kisaamalla arvotaan vain mitalin väri.

      Siihen en ota kantaa että mitä lisäarvoa ne jujutsun kisat tuovat tapahtumalle. Karateväen kannalta tuskin mitään, mutta pysyypähän Ave tyytyväisenä. Kohtuuttomasti se kyllä pitkittää karatekisaa.

      • Tuomaritsurkeita

        Tuli kyllä vähintään yksi valtaisa oikeusmurha otteluissa, ja taidetaan tietää mitä tällä haetaan


      • Voivoijalämminleipä

        No valaise minua. Kataan viittaat luultavimmin?


      • voitajaleipää

        OTTELUISSA <- miesten alle 67 kilon sarjaan viitaten. kyllä tässä kohtaa pitäisi jo tietää mistä puhutaan


    • Nakki

      Kuooopiooo!!!! Ei se makara kyllä ollu parempi, väärä mies voitti .

    • EnUskoTätä

      No tuosta voidaan olla montaa mieltä toki. Seniori otteli maltilla ja tarkasti, eikä esittänyt niin kuin eräs pomppija. Enkä nyt tajua miksi siellä joku salaliitto olisi. Sympatiat varmasti oli seniorin puolella kaikilla mutta tuskin se nyt tuomioihin vaikutti.

      No kerrotko mitä sillä muka haettiin? Nuorempi valittiin kuitenkin EM-kisoihin.

      • Jotainihmeellistä

        Matsi löytyy youtubesta käy ihmeessa kattomassa! Meni aivan päin helvettiä että Kolarilta jäi monista tekniikoista pisteet saamatta koska nimenomaan sympatiat seniorin puolella. Aivan käsittämätöntä toimintaa tuomareilta, jotka kyllä kuuluvat varmasti päätuomarilta kommentit ottelun päätteeksi


      • Stunttiseis

        Heitähän esimerkki yhdestäkin tekniikasta joka jäi pisteyttämättä. Yleensähän Kolaria kohtaan ollaan oltu sympaattisia kotimaan kisoissa, miksi nyt sitten näin päin? Kyllä Nakki otteli ihan menevästi, ja hyödynsi saamansa tilaisuudet. Toinen otteli tuloksesta, toinen veti show'ta. Vähemmällä hosumisella ja enemmällä maltilla Kolari veisi koko sarjan ihan helposti.


      • Silmätyhjäänkäteen

        Miten urpo voi joku olla. Siellähän se varsinainen nakkihype näköjään onkin


    • turhaavalitusta

      Se tais päättyä 5-3? Eli meinaat että 2 pistettä jäi Kolarille liputtamatta? En kyllä tuosta videolta niitä löydä. Senkin edestä hösyämistä ja hyppimistä kyllä.

      Nakin ippon oli ihan selvä, countterit oli vähän fifty-sixty että miten ne meni, mutta nyt näin päin. En sanoi että parempi voitti, vaan tässä matsissa parempi voitti.

      • Faktatkuntoon

        Kolarille jäi kyllä liputtamatta ihan 5 pistettä, ja 3-2 päättyi Nakille. Ootkohan kenties yksi tuomareista kun noin kärryillä olet.


    • Olinhansielläminäkin

      Yksi tuomareista tai yksi Kuopiosta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1565
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1204
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1036
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      985
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      967
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      892
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      880
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      724
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      670
    Aihe