Trumpin Venäjä kiristykset

USA:ssa on Demograatit väittäneet että Venäjällä on "arkaluontoisia" seksiseikkailu dokumentteja Trumpista . On väitetty , että nämä "pissaleikkikuvat" sitovat Trumpin toimet Venäjää kohtaan . Nyt iskun jälkeen mietitään , mitä vastatoimia Venäjä voisi tehdä USA:ta kohtaan .Jos näitä kiristyskuvia on , julkaisisi nyt edes ne vastatoimena . Taitaa nämäkin puheet Trumpin venäjän kuvista olla pelkkää paskapuhetta eli Clintonin porukan lokakampanjaa . Ainakaan Trump ei anna kiristykselle mitään arvoa , koska uskalsi iskeä Syyriaan. No niin ,,,, Nyt Trump vihaajat kommentoimaan , miksi Venäjä ei käytä Trump-korttia vielä nyt....

13

376

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • HorstWessel

      Trumppia on pissattu öögaan Moskovassa.

      • OudotOtukset

        Trolli on aina paikalla, kun KGB pissii?

        Oudot huvit Venäjällä.


    • aattelia

      Tämä on iso periaatteellinen asia . Meilläkin Suomessa monessa A-studiossa on epäilty , että Venäjä voi kiristää pippelikuvilla Trumpia .Trumpia haukuttiin presidentinvaalivoiton jälkeen Venäjän "sätkynukeksi" . Missä on nämä syyttelijät ja arvostelijat NYT ? Trump tulee tekemään Reaganit ja kovasta alkuarvostelusta päästyään nousee Arvostettujen Presidenttien joukkoon .

      • trumptrallallaa

        Trump on näyttänyt Venäjälle kaapin paikan, eikä Trumpista tullutkaan Putinin sylikoira. Vieläköhän Duumassa aplodit raikaa Trumpille?

        Mutta Venäjä on tunnetusti osannut aina ryssiä omat asiansa ja niin tälläkin kertaa. Olisiko sittenkin kannattanut trollata Hilary vaalivoittoon? Nyt Putinilla on paskat housussa Trumpin vuoksi.


    • Eisinunkannata

      Vo ulapsi parkaa, Putin ilmoitti jo heti kyseisen kohun alussa, ettei heillä ole mitään arkaluontoista materiaalia Trumpista.
      Turhaan siis rakentelet olkiukkoa tästä aiheesta.

      • HidasOppija

        Putinista on videomateriaalia nostamassa pikkupojan paitaa ja pussaamassa hänen paljasta vatsaansa.

        Pohdiskele näkemääsi, jos olet hieman hidas


      • EiKoskaanPuhuTotta

        Voi Tiltu-parka!

        "Vo ulapsi parkaa, Putin ilmoitti jo heti kyseisen kohun alussa, ettei heillä ole mitään arkaluontoista materiaalia Trumpista."

        Vale --> Emävale --> Putinin ilmoitus!


    • avainpelaajat

      Tämä oli pieni manööveri, johon Venäjä ei reagoi, koska Syyria saadaan puhdistettua islamisteista joka tapauksessa.

      • EiOleTodellistaEi

        Eeeheh heh heh hee.


    • aattelia

      Trump lisää Venäjäpakotteita huomenna , maanantaina . Kysyn : onko hän Venäjän kiristettävissä ? Obamakaan ei ollut yhtä tiukka Rosvovaltio Venäjää kohtaan . Joko uskotte , että meillä valtamedia on puolueellinen haukkuessaan Trumpia . Oli oikein , että hän myös rupesi puuttumaan Kiinan maailmanvalloitukseen ja kopioimiseen . Tähänkään ei kukaan toinen ole puuttunut . Lisäksi hän pitää vaalilupauksensa mikä on tosi tuntematon käsite Suomalaiselle poliitikolle ,esim. Sipilä , Soini ja kaikki muutkin... On oikein , että Eu:kin sai Trumpista mahtavan vastuksen . Meidän idiootti Katainen vastaan järkevä Trump . Eu on täynnä poliittisia palkintopalleja , tyyliin Katainen . Hänhän lähes tuhosi Suomen Fantastisuudellaan . Olen muuten kokoomuslainen , mutta ajattelen omilla aivoilla ja nyky kokoomus ei saa kannatustani . Olen iloinen , että edes Trump tuo kiilaa nykyjärjestelmille .

    • Tulipaloefekti

      Sotahulluus päihdyttää kansalaiset kuin huono viina aina kun uusi sukupolvi kasvaa. Viime maailmansodan sotaveteraanit eivät ollenkaan himoinneet sotiin takaisin. Päin vastoin. Nyt on maailma taas uuden sotahuuman kourissa. Sitä keitosta alettiin hämmentää Arabikevään nimellä jo vuosia sitten. Nyt ollaan siinä pisteessä, että on olemassa vain kaksi mahdollista skenariota. Informaatiosota, jossa hegemoniat taistelevat ja sen kanssa "Gypernorsu-sota. (Venäjä on uutisoinut itsensä Gypernorsuksi.) Tässä mallissa maa maalta romutetaan ne maat, joiden arvellaan uhkaavan valittua maailmanvaltajärjestystä ja joissa maissa on ryöstettävää, kuten öljyä.
      Toinen mahdollinen skenario ollee, että suurvallat ajautuvat niin suureen keskinäisten kunnianloukkausten kierteeseen tässä ahnaassa maailmanjaossa, että jompi kumpi, tai joku muu ydinasevalta päättää kostaa kerralla riittävästi, välittämättä omasta kohtalostaan. Esimerkiksi Iran, Intia, Pakistan, Venäjä, Pohjois-Korea, USA. Eskaloituessaan sota tekee sen, että maailma tulee näyttämään toisenlaiselta. "Idän lohikäärme nostaa päätään."

    • Hurjaruuti

      On siinä sekin vaihtoehto, että esimerkiksi Venäjä alkaa ydisaseistaa jotakin proxi-war subjektia valtiota, jolla on suuret kaunat jotakin maata kohtaan ja kiihkossaan tekee kaikkensa, eli laukaisee ydinohjukset johonkin maahan. Jo 6800 - 7500 ydinpommista kun lahjoittaa esimerkiksi 1000 kappaletta, alkaa polvihousut tutista isollakin mahtitekijällä. Kun tietää vihollisen käyttävän niitä. Jäähän Venäjälle vielä ainakin 6500 ydinpommia omiin tarpeisiinsa. Tällä hetkellä on selvää, että kaikki muslimimaat tulevat kokemaan vaikeita aikoja. Siksi viha niissä maissa luo alustan, josta fundamentalistisen ideologian ja koraanin sotaisien suurien innoittamana itsetuhoutumisesta välittämättä voi odottaa mitä tahansa.

      Siksi suosittelen mielivallan ja häpäisyllisen uhmakkaan ylimielisyyden sijaan kaikenkattavaa diplomatiaa ja rauhanpyrkimyksiä.

    • Tulipaloefekti

      Gybernorsuismi uhkaa maailmaa.

      Ohjuksia, ohjusten häirintää, ohjusten alasampumista, sateliittien tuhoamista, tietoverkkojen virustamista, pankkitilien ryöstämista, infrastruktuurien ja yhteiskuntien tietovewrkkoje alas-ajamista, tietokoneohjattujen laulaisualustojen kauko-ohjausta.... Huhhuh, mikä näkymä.

      Kenen nokkareiät näkyvät ylimielisestä narsismista pöyhistyneinä suurimpina alamaisille? Kunnia, kunnioittaa, pidän kunniana, olen ylpeä, olemme ylpeitä, me emme salli loukattavan ylpeyttämme.....loputon mantra, joka lähtee epäterveestä itsekeskeisyydestä ja narsismista. Siinä eivät muiden intressit ja oikeudet paina mitään.

      "Ylpeys käy lankeemuksen edellä" -Vanha viisaiden sanonta! On totta. Ylpeys, kunnia, Me-Minä!!! Köyhinkin on manipuloitu uhraamaan vaikka henkensä tai läheisensä oman kunnian eteen.

      Todellisuudesta puhuu vanha tuttu suomalainen kansanlaulu: "...ei muuta kunniaa, kuin kuulla kummultansa sun kuusiesi huminaa, kun sä kätkenyt olet hänet viime lepohon"...

      Kunnian kolkot kukkulat ovat täynnä ihmisiä, vainajia, jotka olivat aikanaan mielestään korvaamattomia ja muiden ihmisten yläpuolella kaikessa kunniassaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Yritin nainen

      Kaikkeni ettei meidän välille syntyisi mitään. Tiesin jo hyvin alussa että sinä olet minun heikko kohta. Lopulta kuitenk
      Ikävä
      90
      1758
    2. Miksi et voi

      Soittaa tai laittaa viestiä
      Ikävä
      118
      1482
    3. Käärijä jättäytyy pois illan viisufinaalista

      https://www.is.fi/viihde/art-2000010420075.html Voi voi sentään! Kuka nyt Suomen pisteet jakaa. Tosi pölvästiä käytöstä
      Maailman menoa
      110
      985
    4. Iso ikävä sinua nainen

      Aina vain, ei helpota millään. Ainoa varma helpotus olisi se et oltais yhdessä. Mutta se ei sinulle sovi.
      Ikävä
      31
      966
    5. Mistä tykkäät

      Erityisesti kaivattusi olemuksessa
      Ikävä
      45
      822
    6. Kaikkien Vuosien Äitien Äiti

      Huomenna aamulla MTV:ssä vaihteeksi taas linssiluteet Martina ja isällään asuva tytär Vicotria ylistämässä toisiaan . Ai
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      718
    7. Nainen, joskus päivällä kun tulet mieleen

      Olen puuhailemassa jotakin, yhtäkkiä ajattelen sinua, että olisit minun ja pääsisin iloitsemaan läsnäolostani, silloin k
      Ikävä
      30
      691
    8. Nainen, monta kertaa epäilin sinua

      ja koit sen syytöksinä ja ehkä jonkinlaisena vihan tai antipatian osoituksena, etten esim. sietänyt sinua tai oletin sin
      Ikävä
      51
      691
    9. Tunnustan nyt

      Tykkään katsella sua😍
      Ikävä
      32
      666
    10. Hyvää yötä

      Naiselle, joka ikävöi. 🩷
      Ikävä
      25
      623
    Aihe