Kärpät voittaa mestaruuden

tapparaeitarvitse

Kärpät voittaa mestaruuden, Tapparalla joutuu tyytymään hopeaan ja se on Tapparalle oikein.

15

3016

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • triplatapparalle

      Empä usko, että Kärpillä ole tässä sarjassa mitään palaa Tapparaa vastaan. Hyvin moni asia puoltaa Tapparan mestaruutta.

      -lepoetu. Kärpät jaksoi painaa omaa aktiivista peliään kuusi ottelua hifkiä vastaan, mutta eilen Kärpät joutuu vaihtamaan passiivisempaan träppiin. Finaalit tulevat niin nopeasti, ettei Kärpillä ole aikaa muuhun kuin yrittää palautua sen verran minkä pystyy palautumaan. Tapparalla on ollut viisi päivää enemmän aikaa palautua ja parannella vammoja. Lisäksi Tappara saa myös etua valmistautumisessa; se on voinut keskittyä tuleviin finaaleihin viikon ajan, kun Kärppien fokus on ollut samaan aikaan välierissä. Kärpillä on vain kaksi lepopäivää fyysisesti ja henkisesti kuluttavien finaalien jälkeen. Tappara saa tästä selvän edun.

      -materiaalietu. Tästähän ei ole mitään epäselvää, se menee Tapparalle. Tapparalle on parempi ja leveämpi materiaali kuin Kärpillä ja lepoetu siihen lisäksi ei lupaa Kärpille hyvää. Tapparalla on myös Henrik Haapala, poikkeusyksilö, "liian hyvä Liigaan". Sebastian Repo on toinen pelaaja, jolla potentiaalia nousta tällaiseksi poikkeusyksilöksi finaaleissa. Kärpillä ei ole tällaistä poikkeusyksilöjä tai edes pelaajia, jolla on potentiaalia siihen. Vesalainen on liian nuori, noin nuoren pelaajan pitäisi olla Patrit Laineen tasoa, että pystyy ratkaisemaan finaaleja.

      -pelitapaetu. Kärpillä on kuluttava pelityyli ja se on kusessa silloin kun se ei pysty toteuttamaan sitä. Eilen huomasi kuinka haavoittuva Kärpät on jos se ei pysty pelaaman omaa aktiivista peliä. Kärpät on virhealtis joukkue omassa päässä ja keskialueella ja lahjoittaa vastustajalle liikaa hyviä paikkoja. Hifkin tasapaksu materiaali ei niitä pystynyt hyödyntämään, mutta Tappara pystyy. Kärppien pitäisi pystyä pelaamaan sitä aktiivista peliään, jotta se on mahdollisimman paljon hyökkäysalueella ja mahdollisimman vähän omalla puolustusalueella, jossa se on heikko. Eilen se ei enää pystynyt siihen, koska jalka alkaa painaa. Jos jalka alkaa painamaan hifkiäkin vastaan, niin Tapparaa vastaan se alkaa painamaan vielä aikaisemmin. Tappara taas osaa sekä puolustuvoittoisen träpin että aktiivisen hyökkäyspelin ja molemmat mielestäni paremmin kuin Kärpät. Tapparalla on myös toimivat ketjut ja ne pääsevät tehoille, mutta Kärpillä on tehottomuutta tulosketjuissa ja Manner onkin yrittänyt muokata ketjua, mutta ei ole saanut joukkueesta irti lisää tehoja tai pystynyt vähentämään helppojen virheiden määrää. Tapparalle menee tämä vertailu.

      -potentiaalietu. Kärpät pelaa jo aivan potentiaalinsa ylärajoilla, mutta Tapparalla on edelleen ulosmittaamatonta potentiaalia. Kärpät ei tuosta tule enää parantamaan, mutta Tappara saattaa hyvinkin parantaa. Tapparan kuntokäyrä on ollut myös nousujohteisempi kuin Kärpillä. Tapparalle menee.

      -maalivahtietu. Vehviläinen on hyvä, mutta Hrachovina on parempi. Hrachovinalla on lisäksi kokemusta finaaleista ja on ollut jo ykkösmaalivahti mestaruuden voittaneessa joukkueessa. Vehviläinen ei ole vielä joutunut kunnon pommitukseen, mutta Tapparaa vastaan joutuu. Tapparalle menee.

      -kokemusetu. Tapparalla on rutkasti enemmän kokemusta näistä peleistä. Tappara näytti jo Kalpaa ja Tepsiä vastaan, että he tietävät miten näissä peleissä pitää pelata ja puntti ei tutise tukalissa tilanteissa. Kärpillä ei vastaavaa kokemusta ole .

      -kotietu. Tämä on ainoa joka menee Kärpille, mutta mielestäni se on eduista pienin.

      Kyllä se on Tapparan laadukkaampi ja leveämpi materiaali paremmilla yksilöillä sekä lepoetu, joka eniten kääntää todennäköisyydet Tapparan suuntaan. Muita etuja en pidä yhtä merkityksellisinä. Jos Kärpät haluaa nostella kannua, niin sen pitäisi pystyä katkaisemaan sarja nopeasti, joko 4-0 tai 4-1. Siihen en usko. Sarjan pitkittyessä Tapparan materiaali- ja lepoetu alkaa kääntämään sarjaa Tapparalle. Jos sarja on ensimmäisen neljän pelin jälkeen jotain muuta kuin 4-0 tai 3-1 Kärpille, niin kannu pysyy Tampereella.

      Veikkaus: Kärppien seinää tulee vastaan, ne eivät enää pysty enää nostamaan tasoaan, mutta Tapparan parasta ei ole vielä edes nähty. Tapparalle menee 4-1.

      • äässää

        Oletkohan kuunnellut liikaa näiden Köllein ja Sihvosien kommentointia Tapparan parasta ei olla vielä nähty eikä nähdä


      • Hookeheta

        Sujuvan oloista analyysiä, mutta täysin vihkoon. Lepoetu lukuunottamatta tietysti. Runkosarjassa mitataan joukkueiden paremmuusjärjestys ja pudotuspeleissä kevään kunto. Siksi tappara on se osapuoli, jonka on ylisuoriuduttava mestaruuteen päästäkseen. Toki heillä siihen sitkeänä ryhmänä on kahden tappionkin jälkeen mahdollisuus (kuten viime keväänä saimme havaita) mutta kalpa ei kyllä ollut aivan saman kaliiberin vastus kuin kärpät on.


      • ss3434g

        Kuinka tyhmältä tuntuu just nyt triplatappara? Kuolen nauruun!


    • Kärpät_

      Trappara ei pärjää, POHJOINEN voittaa ylivoimaisesti niin kuin tänään 3-0.

      • pallo-leipuri

        tappara tulee takaa ja ohi HAH HAH pohjosen karjalaumat takaisin helvettiin xd


      • Hockeyfan
        pallo-leipuri kirjoitti:

        tappara tulee takaa ja ohi HAH HAH pohjosen karjalaumat takaisin helvettiin xd

        Häähähähähäh kärpät voitti


    • Mouhijärvi

      Kyllä Mouhijärvi voiton vie!

      • Mouhijärvi

        Mouhijärven kirkolla juhlat viikon päästä on!


    • kahvara

      Kahvaran kahvauspeli ei oikein onnistunut Oulussa.

    • kahvara

      ei onnistunut kahvara kahvaamaan voittoa kotonaankaan vaikka tuomarit tekivät kaikkensa auttaakseen kahvaraa.

    • Naurattaapaljon

      4-0 kärpille tai 4-1 koska tappara on paska :DD liikaa homoilee pukkarissa. Ne on siellä pukkaris ringissä ja jokainen imee vieruskaveril munaa aina ennen matsia. Taikka ne on ringis ja jokainen painee toista perseeseen xDD eihän nyt tollai mitää mestaruutta tuu.

    • kärppä-fani

      GAME6.Kannu Ouluun.
      Paras joukkue voittaa mestaruuden.Runkosarjan voitto ja Suomen mestaruus.

    • pekka-nekalasta

      Oletko vähän pöljä vai oletko kännissä?
      Tappara voittaa Game6 sitten on jo Game7.
      Kylmää kyytiä Kärpille.Kannu Manseen.

    • kahvara

      Ei tullut kahvaran paskaralle mestaruutta. Eihän tuo kahvasakki koskaan voita kärppiä finaaleissa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      110
      1907
    2. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      9
      1539
    3. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      13
      1499
    4. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      81
      1477
    5. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      150
      1415
    6. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      107
      1350
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      23
      1307
    8. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      648
      1239
    9. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      16
      1147
    10. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      1108
    Aihe