VÄHÄVARAISTEN VERORAHOISTA ??????

Syytönmaksaja

Hos­sa-Ir­nin pa­lis­kun­nan po­ron ­hoi­ta­jis­ta kuu­si on La­pin Kan­san suu­rim­pien pe­to­va­hin­ko­jen saa­jien lis­tal­la.
HUOMAA KORVAUSSUMMAT !!!!!!

Hos­sa-Ir­niin mak­set­tiin Suo­men kol­me suu­rin­ta pe­to­va­hin­ko­kor­vaus­sum­maa vuon­na 2016. Tuo­na vuon­na suu­rim­man pe­to­va­hin­ko­kor­vauk­sen sai La­pin Kan­san mu­kaan Ka­ler­vo Jun­tu­nen (218 176€), toi­se­na Har­ri Ku­va­ja (133 543€) ja kol­man­te­na Nii­lo Po­lo­jär­vi (122 756€).

Lisätään tähän vielä liikennevahinko korvaukset ?
Otetaan vähävaraisten toimeentulosta arvatekkin ?

7

2032

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Uunokammarista

      Vähävaraiset eivät maksa veroja. Liikennevahinkokorvaukset ovat tietenkin petokorvauksia, onhan auto melkoinen peto. Pitäisikö autoillekkin tehdä poroaita että eivät pääsisi poroja vahingoittamaan?

      • anttitanttari

        Olipa järki jättöinen kommentti peräkammari poijalta.
        Vähävaraiset maksaa veroja aivan samalla tavalla kuin kaikki muutkin, eli bensasta, elintarvikkeista, sähkölaskuista ja palveluista. Myös tavallista veroa maksavat, vaikkakin vähemmän, koska tienaavat vähemmän. Vähävaraiset maksaa tupakoinnista ja alkoholijuomista ihan samalla lailla, joten peräkammari poika ei tiijä mistään mittää.

        Kun porot laitettaisiin ympäri vuotiseen aitaukseen, niin liikennevahinko korvauksissa säästettäisiin huimia summia. Myös petokorvaukset vähenisi, kun olisivat isännän talon lähettyvillä aitauksessa valvonnan alla.
        On se niin hirveän väärin, kun vakuutusyhtiöt ei maksa porojen aiheuttamia vahinkoja viljelijöille, eivätkä omakotitaloille ja mökkiläisille, joiden pihat ja puutarhat on tuhottu ja sotkettu kusella ja paskalla. Vakuutusyhtiöt perustelee tätä sillä, ettei poro ole villieläin, vaan kotieläin. Poro äijät taas sanoo, että poro on villieläin tai puolivilli, mutta se ei muuta vakuutus yhtiön kantaa asiaan. Valtio on taas pöljyyttään alkanut maksamaan poroporhoille korvauksia rapipäiden menetyksistä, vaikka ei saa mitään vastinetta , eikä tarvitse olla oma vastuutakaan.

        Peräkammari poijan mielestä porot ovat pyhitettyjä pyhimyksiä, joita pitäisi autojenkin kunnioittaa ja hidastaa liikkumista päälleajon estämiseksi. Tiellä suhaa lukemattomat linja-autot ja tavaraliikenne, joiden pitäisi hyödyttömien rapipäiden takia vauhtia hidastaa ja liike-elämän pysähtyä, jotta rapipäille ei varmasti mitään pahaa tapahtuisi.

        Aivan selvästi verrattavissa Intian pyhiin lehmiin, jotka saa paskannella kadut täyteen ja kaikkien muiden väistellä. Huoh ja vielä kerran huoh


      • Whislingonhishead

        Ei muuta kun juot vaan enemmän niin valtio saa lisää rahaa ja pystyy työttämyyskorvauksesi maksamaan. Samalla voit sillä Ladallasi pyöriä vuorokaudet ympäriinsä poron perseitä kyttäämässä, siitäkinhän se valtio sinun mukaasi tienaa. Saattahaan siinä itselläsi kuitenkin suurin osa mennä omia eurojasi, älykkyytesi ei kuitenkaan riitä sitä ymmärtämään. Vähävaraisillahan sitä euroja riittää kulutusveroja maksamaan.


      • jonijuppura
        Whislingonhishead kirjoitti:

        Ei muuta kun juot vaan enemmän niin valtio saa lisää rahaa ja pystyy työttämyyskorvauksesi maksamaan. Samalla voit sillä Ladallasi pyöriä vuorokaudet ympäriinsä poron perseitä kyttäämässä, siitäkinhän se valtio sinun mukaasi tienaa. Saattahaan siinä itselläsi kuitenkin suurin osa mennä omia eurojasi, älykkyytesi ei kuitenkaan riitä sitä ymmärtämään. Vähävaraisillahan sitä euroja riittää kulutusveroja maksamaan.

        Ota huomioon, ettei kaikki ole niin pöljiä, että juovat ja polttavat. Ladojakaan ei enää juuri missään näe, ne ovat jo sukupuuttoon kuolleet. Eikä niitä porojen perseitä tarvitse haeskella ladoilla, kyllä ne rapipäät osaa tulla norkoilemaan hoidetuille pihoille, joissa on rehevää ruohoa ja puutarhojen hyötykasveja. Sanon vieläkin, että me porottomat osaamme olla paljon järkevämpiä suhteessa teihin poronmunien purijoihin, jotka koitatte vesittää koko ajan elukoitanne maailman navaksi, joita ilman koko yhteiskunta pysähtyisi.

        Pankaa poronne ympäri vuotiseen aitaukseen, niin ei tarvitse niiden perässä olla pakettiauton rämillänne alinomaa törryyttelemässä ympäri pitäjää. Älyvapaata touhua haeskella kantturoita milloin mistäkin kun ihmiset soittelee tuskastuneina.

        Mikä siinä on, ettei ne kamuranne muka hengissä pysyisi ympäri vuotisessa aitauksessa, kun pysyyhän nuo kaikki muutkin maailman eläinlajit. Lohi on vaativa laji, mutta silti pärjää Norjan kassi altaissa. Visentti, biisoni ,Ketut, kanat, jääkarhut ja mitä kaikkea niitä vielä onkaan, saksanhirvi jne. kaikkia noita tarhataan, mutta te jästipäät ette halua siihen alkaa, vaikka tienaisitte enemmän ja pääsisitte paljon helpommalla työllä.


    • Porojatienvarteen

      Oulu-Kuusamontien varren asukkaana olen jo vuosia ihmetellyt, miksi keväisin tuodaan sivukylältä poroja pakettiautolla vilkkaan valtatien varteen .
      Tässä tulee väistämättä mieleen tietynlainen ajatus, mutta sitähän ei uskalla ääneen sanoa.
      Tämä on faktaa

    • pyhäporo

      Leo Kalervo Juntunen 218176 e
      Jari Kalervo Juntunen 57494 3e
      Tommi PeteriPyykkönen 103435 e
      Paukuttajan poro ja peto mafia yhteensä 379105 e.
      Tiedot löytyy Lapin Kansa lehdestä.Martinselkonen tuottaa hyvin rahaa poro ja miehille ja Määtän karhunkuvaus bisnekselle.Pitkälti Määtän ansiosta petojenpesä koko selkonen ja sitä osataan käyttää röyhkeästi hyväksi.
      Korvaukset ovat vuodelta 2016 ja pian lankeaa maksuun vuosi 2017 joka ei tule juurikaan poikkeamaan edellisestä.Ollaanpa kuulolla

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      75
      1286
    2. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      68
      1185
    3. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

      Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
      Ikävä
      138
      886
    4. huono omatunto

      johtuu siitä, että minulla on tunteita sinua kohtaan. Se vaikuttaa asiaan. Kaipasin sinua tänäänkin.
      Ikävä
      51
      852
    5. Mietitikö nainen koskaan

      Miksi me ollaan päädytty tähän pisteeseen. Lähestmistapaa ei ole. Tarvitaanko me oikeasti enää tätä.
      Ikävä
      73
      743
    6. Päätin juuri että

      En odota että meidän välillä enää tapahtuisi mitään. Tämä on aivan liian monimutkaista ja kyllä sinäkin olisit joskus mi
      Ikävä
      29
      742
    7. Suomalaisia naisia lennätetään seksimatkoille

      https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/1f5f5e20-8c36-4907-9640-8e0c3b017c5a Gambia on jo vuosia ollut yhtä kuin munanhaku ma
      Lieksa
      157
      724
    8. Huomenna se

      Tulee kohta, odotatko?
      Ikävä
      59
      718
    9. Onnistuit sohaisemaan mua

      Kaikkein herkimpään kohtaan ja kyseenalaistamaan mun luottamuksellisuuden. Kun sitä ei ole niin ei ole mitään muutakaan
      Ikävä
      58
      717
    10. Mitä kaipaat

      Usein elämässäsi
      Ikävä
      76
      655
    Aihe