Suomen joukkue karaten EM-kisoihin Serbiaan

Kovinikinä

No nyt on kerrankin loistava joukkue valittu kisoihin,

Naiset

Kata Bess Mänty
-61kg Emma Aronen
68kg Titta Keinänen
-68kg Sonja Voutilainen
joukkue Emma Aronen, Titta Keinänen, Maria Korpela ja Sonja Voutilainen

Miehet

kata Jesse Enkamp
-60kg Joni Kolari
-67kg Jani Karkkulainen
-75kg Aaro Tuominen
-84kg Niko Mantere
84kg Oskari Rajala
joukkue Joni Kolari, Jani Karkkulainen, Aaro Tuominen, Niko Mantere, Oskari Rajala, Lalli Nurmi ja Tuomas Suur-Inkeroinen

Niin sitä pitää!

27

1808

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Klupi

      Kuulostiko vähän sarkastiselta?

    • Jataasvalittu

      Puheenjohtajan poika!!

      • einarinari

        Noh, Tuominen on pihalla kisoista käsivamman takia. Tiedotusryhmä laittoi nimen turhan etuvetoisesti mukaan. Mutta se sanottakoon, että ennen loukkaantumista hän voitti selkeästi muut saman sarjan kandidaatit kotimaan kisoissa, että ihan oikea valinta oli.


    • Hahhahhahhaaaa

      😂😂😂😂

      • Ööööäeww

        Tiukkoja valintakriteereja täyttäneitä...


    • IHANOKPORUKKAA

      Vaan onkohan kaikilla edustusoikeus liiton rahoilla vainko vain osallistumioikeus omilla rahoilla? Sitä ei tarina kerro.

    • eipitäismutkuei

      Eikö ole mennyt jakeluun - liiton rahat menee Euraan.

    • Tittajyrää

      Eipä tossa porukassa ole muita kuin Titta joka voi pärjätä joten miksi noille muille pummeille mitään pitäisi maksaakaan

      • jyrääplussarjassa

        Pummeille :D


    • Katakata

      No, Pesulin kisa loppui lyhyeen.

    • Voivoi

      Mitalitoivo suihkuun ekalla kierroksella. Ei pistesuorituksia matsin aikana ja tuomarien päätettäväksi meni.

    • jalämminleipä

      Liiton FB:n perusteella, liitto on lanseerannut uuden Sloganin: Jäädään odottelemaan keräilymahdollisuutta. Pitäisi varmaan painaa toi niiden verkkareihin logon alle

      • ostaisinnuoverkkarit

        Kieltämättä melko sketsimäistä toistoa. Tietenkinhän se on hyvä mainita, että keräilytkin ovat mahdollinen tilaisuus menestyä, mutta jatkossa voitaisiin painottaa sitä, miten todennäköistä keräilyihin pääsy on. Aina voi painottaa, miten kovalle kaverille suomalainen hävisi. Esimerkiksi katassa Enkamp hävisi kivenkovalle turkkilaiselle, ja kumitessa Mantere rankingin huipulla olevalle azerille. Jos tulee takkiin verrattain nimettömältä kaverilta, maininta keräilyiden odottelusta on melko yhdentekevä.

        Tällä tasolla mitaliotteluihin pääsy on vaan niin tiukassa, ettei mielestäni ole järin mielekästä mollata Suomen joukkuetta karsiutumisesta. Näihin kisoihin valittiin aika rohkeasti porukkaa, mikä on mielestäni hyvä asia. Kokemus ja kompetenssi karttuu tehokkaammin, kun ei turhaan pantata ottelijoita, vaikkei heillä ole suoraan mahdollisuutta mitaleille.


    • Viestintäjamarkkinointi

      No kyllähän noita liiton julkaisuja joku vähälahjainen kirjoittelee, esim. Facessa jokaisessa urheilijaesittelyssä sama teksti: n.n on saavuttanut hienoa menestystä tällä kaudella mm.... ja itse asiassa suurimmalla osalla se menestys kuitenkin puuttuu. Tähän varmaan viittasi PJ blogitekstissään viestinnästä?

    • srthrtjerwjerjyt

      Kivahan se on että kirjoittelee. Ennen ei kirjoiteltu yhtikäs mitään mistään.

      Ja sulle tuskin olis oikeaa tapaa kirjoittaa kun osaat itse kaiken paremmin.

      • Jaseonmuutenjustnäin

        Julkaisut täynnä kirjotus virheitä ja muotoilut päin helvettiä, lisäksi hymiöiden ja puhekielen käyttö kun jollain teinilikalla mikä vaikuttaa todella mauttomalta ollakseen kansallisen urheiluliiton tekstiä


      • Hahahehe

        kirjoitusvirheitä*


    • Tietoakansalle

      Kiva olisi myös, jos tiedotettaisiin joukkueotteluista, miesten ja naisten, kuka otti ketäkin vastaan ja millä menestyksellä.

      • tätämieltä

        Se vaatisi todennäköisesti tarkempaa silmää, kuin mihin tällä optiikalla kyetään. Joukkueotteluita kommentoidakseen pitäisi joko tunnistaa suoraan, kuka mistäkin vihulaisjoukkueesta on kulloinkin tatamilla. Enemmän varautunut ja perehtynyt kaveri saattaisi tunnistaa esimerkiksi tunnettujen karatemaiden joukkueiden ottelijat, mutta joidenkin maiden kohdalla on vain mahdotonta saada pihalle vastustajien nimiä. Tiedotustehtäviin pitäisi näissä tapauksissa saada liiton valmentajia, tai muuten vaan lajin kilpapuoleen perehtyneitä heppuja.

        Menestyksestä kertominen käy kyllä mainiosti, mutta silloin tiedotus jää tasolle "turkkilaiselta turpiin 8-0." "Tanskalaista turpiin 2-0."


      • Erimieltä

        Valmentaja laittaa sihteerille vaan viestiä miten matsit mennyt ja eteenpäin liiton sivuille. Olispa vaikeaa


      • Kaverihei

        Missasit pointin. Viestissä johon vastasin tivattiin "kuka otti ja ketäkin vastaan", mikä ei ole mahdollista vastustajan osalta ainakaan henkilötasolla, ellei Suomenkin valmentaja saa itselleen vastustajan joukkueen ottelujärjestystä. Yksittäiset suurnimet saa kyllä poimittua, mutta esimerkiksi jotain Armenian tai Pohjois-Irlannin joukkuetta vastaan ei kyllä nimiä kauheasti löydy tiedotetta varten.


      • Olihanreissu

        Käypä joskus kisoissa. Ne nimet lukee siellä taululla. Ei tarvii hirveästi selvittää. Ja paikalla oli kuvaajaa ja tyhjäntoimenjohtajaa ja päävalmentaja ym. Turistia, joista joku olisi voinut vaikka ihan kännykällä tallentaa ne vastustajien nimet talteen. Taitaa vaan satakunnan porukkaa juilia ottelujen lopputulokset (naisten sarjoissa, väärä urheilija pärjäsi) sen verran, että ei huvita julkaista niitä.


      • Simmukäteen
        Olihanreissu kirjoitti:

        Käypä joskus kisoissa. Ne nimet lukee siellä taululla. Ei tarvii hirveästi selvittää. Ja paikalla oli kuvaajaa ja tyhjäntoimenjohtajaa ja päävalmentaja ym. Turistia, joista joku olisi voinut vaikka ihan kännykällä tallentaa ne vastustajien nimet talteen. Taitaa vaan satakunnan porukkaa juilia ottelujen lopputulokset (naisten sarjoissa, väärä urheilija pärjäsi) sen verran, että ei huvita julkaista niitä.

        Olen käynytkin, ja ollut itse tatamilla joukkuesarjoissa. Henkilökohtaisissa sarjoissa nimet on taululla, joukkuesarjoissa ei. Katso vaikka ensi kerralla.


    • Samaamieltä

      No jos kerrottaisiin edes ketkä suomalaiset olivat tatamilla ja millä tuloksella.

      • lajikärsijä

        Suurin ongelma ei kyllä näissä EM-kisoissa ollut tiedotus koska esimerkiksi fraasia "Kilpailijat saivat kuitenkin arvokasta kokemusta" en ole vielä huomannut missään.

        Tuloksellisesti nämä kilpailut olivat kauheaa seurattavaa. Asioita tehdään valmennuksessa pahasti väärin koska sarjasta ja kilpailijasta riippumatta ei päästä eteenpäin kun arvokilpailuista on kysymys.


    • Äijäteitykkää

      no jos leirit on pelkkää pykimistä, härkkimistä ja puikkaamista, niin ei niitä pisteitä oikeastaan voi odottaakaan. Ottaisivat matsia perkule koko viikonlopun, niin tai sitten vedetään kaiken maailman höpöhöpöä. Maajoukkuetoiminnassa ei ole koskaan ymmärretty sitä sparrin tärkeyttä.

      • Totta

        Tämä!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      26
      1356
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1282
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1196
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1194
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1173
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1171
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1167
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1154
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1139
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1130
    Aihe