Suomen joukkue karaten EM-kisoihin Serbiaan

Kovinikinä

No nyt on kerrankin loistava joukkue valittu kisoihin,

Naiset

Kata Bess Mänty
-61kg Emma Aronen
+68kg Titta Keinänen
-68kg Sonja Voutilainen
joukkue Emma Aronen, Titta Keinänen, Maria Korpela ja Sonja Voutilainen

Miehet

kata Jesse Enkamp
-60kg Joni Kolari
-67kg Jani Karkkulainen
-75kg Aaro Tuominen
-84kg Niko Mantere
+84kg Oskari Rajala
joukkue Joni Kolari, Jani Karkkulainen, Aaro Tuominen, Niko Mantere, Oskari Rajala, Lalli Nurmi ja Tuomas Suur-Inkeroinen

Niin sitä pitää!

27

1145

  Vastaukset

  • Kuulostiko vähän sarkastiselta?

  • Puheenjohtajan poika!!

   • Noh, Tuominen on pihalla kisoista käsivamman takia. Tiedotusryhmä laittoi nimen turhan etuvetoisesti mukaan. Mutta se sanottakoon, että ennen loukkaantumista hän voitti selkeästi muut saman sarjan kandidaatit kotimaan kisoissa, että ihan oikea valinta oli.


  • 😂😂😂😂

   • Tiukkoja valintakriteereja täyttäneitä...


  • Vaan onkohan kaikilla edustusoikeus liiton rahoilla vainko vain osallistumioikeus omilla rahoilla? Sitä ei tarina kerro.

  • Eikö ole mennyt jakeluun - liiton rahat menee Euraan.

  • Eipä tossa porukassa ole muita kuin Titta joka voi pärjätä joten miksi noille muille pummeille mitään pitäisi maksaakaan

   • Pummeille :D


  • No, Pesulin kisa loppui lyhyeen.

  • Mitalitoivo suihkuun ekalla kierroksella. Ei pistesuorituksia matsin aikana ja tuomarien päätettäväksi meni.

  • Liiton FB:n perusteella, liitto on lanseerannut uuden Sloganin: Jäädään odottelemaan keräilymahdollisuutta. Pitäisi varmaan painaa toi niiden verkkareihin logon alle

   • Kieltämättä melko sketsimäistä toistoa. Tietenkinhän se on hyvä mainita, että keräilytkin ovat mahdollinen tilaisuus menestyä, mutta jatkossa voitaisiin painottaa sitä, miten todennäköistä keräilyihin pääsy on. Aina voi painottaa, miten kovalle kaverille suomalainen hävisi. Esimerkiksi katassa Enkamp hävisi kivenkovalle turkkilaiselle, ja kumitessa Mantere rankingin huipulla olevalle azerille. Jos tulee takkiin verrattain nimettömältä kaverilta, maininta keräilyiden odottelusta on melko yhdentekevä.

    Tällä tasolla mitaliotteluihin pääsy on vaan niin tiukassa, ettei mielestäni ole järin mielekästä mollata Suomen joukkuetta karsiutumisesta. Näihin kisoihin valittiin aika rohkeasti porukkaa, mikä on mielestäni hyvä asia. Kokemus ja kompetenssi karttuu tehokkaammin, kun ei turhaan pantata ottelijoita, vaikkei heillä ole suoraan mahdollisuutta mitaleille.


  • No kyllähän noita liiton julkaisuja joku vähälahjainen kirjoittelee, esim. Facessa jokaisessa urheilijaesittelyssä sama teksti: n.n on saavuttanut hienoa menestystä tällä kaudella mm.... ja itse asiassa suurimmalla osalla se menestys kuitenkin puuttuu. Tähän varmaan viittasi PJ blogitekstissään viestinnästä?

  • Kivahan se on että kirjoittelee. Ennen ei kirjoiteltu yhtikäs mitään mistään.

   Ja sulle tuskin olis oikeaa tapaa kirjoittaa kun osaat itse kaiken paremmin.

   • Julkaisut täynnä kirjotus virheitä ja muotoilut päin helvettiä, lisäksi hymiöiden ja puhekielen käyttö kun jollain teinilikalla mikä vaikuttaa todella mauttomalta ollakseen kansallisen urheiluliiton tekstiä


   • kirjoitusvirheitä*


  • Kiva olisi myös, jos tiedotettaisiin joukkueotteluista, miesten ja naisten, kuka otti ketäkin vastaan ja millä menestyksellä.

   • Se vaatisi todennäköisesti tarkempaa silmää, kuin mihin tällä optiikalla kyetään. Joukkueotteluita kommentoidakseen pitäisi joko tunnistaa suoraan, kuka mistäkin vihulaisjoukkueesta on kulloinkin tatamilla. Enemmän varautunut ja perehtynyt kaveri saattaisi tunnistaa esimerkiksi tunnettujen karatemaiden joukkueiden ottelijat, mutta joidenkin maiden kohdalla on vain mahdotonta saada pihalle vastustajien nimiä. Tiedotustehtäviin pitäisi näissä tapauksissa saada liiton valmentajia, tai muuten vaan lajin kilpapuoleen perehtyneitä heppuja.

    Menestyksestä kertominen käy kyllä mainiosti, mutta silloin tiedotus jää tasolle "turkkilaiselta turpiin 8-0." "Tanskalaista turpiin 2-0."


   • Valmentaja laittaa sihteerille vaan viestiä miten matsit mennyt ja eteenpäin liiton sivuille. Olispa vaikeaa


   • Missasit pointin. Viestissä johon vastasin tivattiin "kuka otti ja ketäkin vastaan", mikä ei ole mahdollista vastustajan osalta ainakaan henkilötasolla, ellei Suomenkin valmentaja saa itselleen vastustajan joukkueen ottelujärjestystä. Yksittäiset suurnimet saa kyllä poimittua, mutta esimerkiksi jotain Armenian tai Pohjois-Irlannin joukkuetta vastaan ei kyllä nimiä kauheasti löydy tiedotetta varten.


   • Käypä joskus kisoissa. Ne nimet lukee siellä taululla. Ei tarvii hirveästi selvittää. Ja paikalla oli kuvaajaa ja tyhjäntoimenjohtajaa ja päävalmentaja ym. Turistia, joista joku olisi voinut vaikka ihan kännykällä tallentaa ne vastustajien nimet talteen. Taitaa vaan satakunnan porukkaa juilia ottelujen lopputulokset (naisten sarjoissa, väärä urheilija pärjäsi) sen verran, että ei huvita julkaista niitä.


   • Olihanreissu kirjoitti:

    Käypä joskus kisoissa. Ne nimet lukee siellä taululla. Ei tarvii hirveästi selvittää. Ja paikalla oli kuvaajaa ja tyhjäntoimenjohtajaa ja päävalmentaja ym. Turistia, joista joku olisi voinut vaikka ihan kännykällä tallentaa ne vastustajien nimet talteen. Taitaa vaan satakunnan porukkaa juilia ottelujen lopputulokset (naisten sarjoissa, väärä urheilija pärjäsi) sen verran, että ei huvita julkaista niitä.

    Olen käynytkin, ja ollut itse tatamilla joukkuesarjoissa. Henkilökohtaisissa sarjoissa nimet on taululla, joukkuesarjoissa ei. Katso vaikka ensi kerralla.


  • No jos kerrottaisiin edes ketkä suomalaiset olivat tatamilla ja millä tuloksella.

   • Suurin ongelma ei kyllä näissä EM-kisoissa ollut tiedotus koska esimerkiksi fraasia "Kilpailijat saivat kuitenkin arvokasta kokemusta" en ole vielä huomannut missään.

    Tuloksellisesti nämä kilpailut olivat kauheaa seurattavaa. Asioita tehdään valmennuksessa pahasti väärin koska sarjasta ja kilpailijasta riippumatta ei päästä eteenpäin kun arvokilpailuista on kysymys.


  • no jos leirit on pelkkää pykimistä, härkkimistä ja puikkaamista, niin ei niitä pisteitä oikeastaan voi odottaakaan. Ottaisivat matsia perkule koko viikonlopun, niin tai sitten vedetään kaiken maailman höpöhöpöä. Maajoukkuetoiminnassa ei ole koskaan ymmärretty sitä sparrin tärkeyttä.

   • Tämä!


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sanna Marin Ylellä: Uusimaa avataan 19. huhtikuuta, jos tartuntamäärät tasaantuvat - Ei v-ttu nyt!

   Sanna Marin Ylellä: Uusimaa avataan 19. huhtikuuta, jos tartuntamäärät tasaantuvat https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/0701fdf9-a761-44ec-9579-40a
   Maailman menoa
   310
   10411
  2. Suojamaskisotku EN YMMÄRRÄ ??

   Iltasanomien jutussa Suojamaskeista maksetut rahat olivat menneet liikemies Sarmasteen tilille. Näin siis on todennut Tiina Jylhä. https://www.is.fi/
   Maailman menoa
   270
   5263
  3. Varakaat maanomistajat miettivät pitäisikö suomalaisille työntekijöille maksaa parempaa palkkaa

   koska ulkomaista halpatyövoimaa nyt vaikea saada. Varaa isoilla isännillä varmasti on mutta kyse on nyt halusta maksaa kunnon palkkaa jolla suomalaine
   Maailman menoa
   95
   2182
  4. Taisi pari ministeriä lähteä maitojunalla

   Kohu Suomen valtion pieleen menneen hengityssuojainoperaation ympärillä jatkui kiirastorstaina. Tiistaina Kiinasta saapui tilauslento ja toi Suomeen
   Suomen Keskusta
   102
   2151
  5. Paikallislehden kohulööppi

   Olipas kuhmolainen tekaissut jutun paikallisesta yrittäjästä. oikein etusivulle ja jatkoa sisäsivulle puolenaukeaman verran. Pyhää närästystä täynnä o
   Kuhmo
   27
   1756