Suomalaisista löytyy tyhmiä ja laiskoja äänestäjiä

annamunkaikkikestää

Vuoden päästä eduskuntavaalit ja mahdollisuus vaikuttaa vaikuttaa asioihin. Mutta, jo etukäteen tiedämme, että lopputulos on se, että mikään ei muutu, sillä suomalaisten vaalikäytös on täysin EU-mielisten isäntien hallitsemaa. Vaikka kuinka surkeasti menisi, niin jopa monet köyhätkin äänestää Sipilää tai jotain kokkareita... "kun se on niin mukava..." -teemalla tms.

Kun korruptoitunut EU-mielinen poliitikko markinoi itseään vaikka "laitetaan Suomi yhdessä kuntoon" tyyliin, niin äänestäjät saattavat luulla, että se tarkoittaa Suomen palauttamista sellaiseksi, kuin monet meistä sen tottuivat näkemään ja kokemaan. Yhtenäisenä hyvinvointikansana. Nämä EU-mieliset isännät eivät rakenna sellaista Suomea, vaan EU-Suomea. Siinä hämäävän markkinoinnin alla on suuri ero. EU-Suomi on nimenomaan sellainen maa, jossa EU-rintama rakentaa maata Unionin näkövinkkelistä. Se järjestelmä eroaa vanhasta Suomesta mm. siten, että sillä on taipumus jakaa kansa kylmästi kahtia, menestyjiin ja putoajiin, koska EU-järjestelmä luo pysyvän suurtyöttömyyden, sillä ulkomaiseen omistukseen yritys yritykseltä siirtyvät kansalliset markkinamme eivät työllistä, kuten aiemmin. Kotimaisuus ja kotimainen tuotanto vähenee, koska mm. yrityksiä myydään sijoitusfirmoille ja tuotantoa, alihankintaa jne. siirretään halvempiin tuotantomaihin ja muuten ostettavat hyödykkeet tulee ulkomailta. EU-järjestelmä on luonteeltaan sellainen, että suomalaiset paneutuu siihen laiskasti ja uskovat, että poliitikot hoitaa asian. Siksi luotetaan sokeasti näihin "mukaviin miehiin ja naisiin", jotka sanovat, että "nyt kääritään hihat".

Vain äänestämällä voit vaikuttaa - joko hyvin tai huonosti. Sinä äänestäjänä päätät, millaisen Suomen haluat poliitikoiden rakentavan. Tähän mennessä teidän äänestäjien äänestyskäyttäytyminen on ollut surkeaa ja ajattelematonta. Siksi olemme tässä huonossa jamassa. Ja kun poliitikot kikkailee ja saa näyttämään, että "Suomi voi hyvin", niin senkin te uskotte. Koska sanomalehdessä on totuus - Amen! Ja sitten kiukutellaan kun tsytseemi on mätä.

13

154

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • älkäääänestäköenää

   Älä perhana yllytä.Neet äänestää kummiski taas Kokoomusta ja Keskustaa.Jo ny on työaikaa pidennetty,lomarhoja leikattu,irtisanomissuojaa ja työttömyysturvaa leikattu . Kortistossa oleviin kohdistettu akttivitoimet.Parempi et pysyyvät kotonaan ei tuu suurempii tuhoja enää. Koht on meinaa kaikki harjottelemassa työntekoa aktiivitoimissa peruspäivärahalla, jonka poistaavat turhana rasitteena.

   • rerereryrrrdrrdrdr

    Sanoisin että jos tämä keskuta kokomuslainen politiikka saa yli 15% kannatuksen jomman kumman puolueen äänimäärinä on syytä epäillä vaalivilppiä. Jo galluppeina esitettävät kannatusluvut epäilyttävät nyt joita Kokoomuksen puolueen kannatuksen suhteen tuodaan esiin.Viisainta olisi että Suomessa olisi ulkomainen taho suorittamassa vahvasti puolueetonta vaalivalvontaa. En usko alkuunkaan enkä vaikka kuinka vakuuteltaisiin että nykyisillä hallituksen toiminalla saataisiin 15 % kattavampaa kannatusta millään ilveellä.Leikkaukset ovat koskeneet työväestöä kauttaaltaan perjheellisistä työttömin ja eläkeläisiin. Rharikkaista työelämästä hyötyjiä jotka kannattavat hallitorekisteriä yms tuonsuuntaisia toimia ei yksinkertaisesti ole Suomessa edes tuon 15% vertaa.

    Aktiivimallin kaltaiseen asemaan tai tuollaiseen asemaan asetetutu käyvät tuskin kiitämässä vaaliuurnilla hallitusta noista toimista:

    http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201805222200961366_u0.shtml

    Yleisesti ottaen sisäistetään että äänestämättä jättämisellä on huono vaikutus ja sellaisella näytetään vihreää valoa nykyisen kaltaisille toimille jatkoa seuraa . Uskottavasti kansa tulee näyttämään vaaleissa selkeästi mielipiteensä nykymenosta ja se ei tule olemaan Kokoomukselle ,senenenpää kuin Keskustalle edullinen näytös.


   • tfgfhgjhjkjköjlölmk

    Seuraaviin vaaleihin mentäessä,yhteiskunssa on poliittisella saralla kehittynyt selkeä vastakainasettelu joka on kärjistynyt tällä hallituskaudella.

    Käytänössä ollaan tultu tilanteeseen jossa on tullut aika äänestäjäkunnan kautta päättää käännetäänkö kehitys ja kehitetään yhteiskuntaa tasaarvoisempaan suuntaan vai puretaanko työttäömyysturva /irtisanomissuojat ja annetaan nykyisen kehityksen jatkua ennallaan,jolloin väestöö tulee jakautumaan . Yhteiskunta muuttuu harvojen ja valittujen hyvinvointivaltioksi,jossa rahalla saa ja toimeentulomahdollisuudet heikkenevät suurelta osalta kansalaisia entisestää. Tuolloin yhteiskunnan menttaliteetti on ,kukin pärjätköön omillaan kuten parhaakasi näkee.

    Eriarvoitumisen synnyttyä nykyhallituspohjalta on selkeää että oppositiopuolueista löytyy se vastavoima joka nykyisen kehityksen pysäyttää jos pysäyttää ja hallituspuolueita äänestämällä varmistetaan nykytoimien varma jatkuminen. vaikkakin tuokin taho vaalien alla mieluusti ilmoittautuu työväestön puolueeksi ,sillä noita 10% hyödyntäviä päätöksiä ei ole muutoin mahdollista saada läpi.

    Yksiasia mikä on varmaakin varmepaa on se että tulevissa vaaleissa vasta äänien jättämättä jättäminisellä varmistetaan nykyisten leikkausten jatkuminen. Äänestäjät ovat varsin kyllästyneitä nykytilanteeseen syystä että äänestämällä ei tunnu voivan vaikuttaa enää yhtikäs mihinkään.ja sen voi selkeästi aistia .Kylmä totuus on kuitenkin se että heikomassa osassa olevat on silloin selätetty kun he eivät enää äänestä ja areena on vapaa leikkausten jatkotoimille,jotka koskettavat niin eläkeläisiä,työttömiä ,kuin opiskelijoitakin, eikä maksumiehen osasta tulla unohtamaan palkansaajiakaan.


  • tupuliini10

   joo ja tässä toinen, mikä saa minut ainakin ällikälle taas. tää jungerin ja hjallis harkimon poliittinen yhdistys. ihmiset kuulemma tulee äänestämään tuota. yksien luuserien vetämää touhua taas. kyllä suomalaiset ovat kusetettavissa olevaa kansaa. kysympä vaan, mitä junger on saanut koskaan aikaan politiikassa. rakkautta se ylsiti muutama vuosi sitten eduskunnassa ja entäpä harkimo? arvostelee kaikkia, jotka eivät ole hänen kanssaan samaa mieltä asioista.

   • Lane

    Nähtiin mitä vihreät tekee kun pääsee valtaan. Helsingin kaupunginvaltuusto täynnä vihreitä ja nyt talous täysin kuralla. Lainarahalla eletään ja paperittomat suuntaavat Helsinkiin, kun vihreät lupaavat kustantaa elämisen. Kekkonen aikoinaan sanoi, että älkää päästäkää kokoomusta hallitukseen. Kepu pettää aina. Vasemmisto haluaa monikulttuurisen Suomen. Sinisillä pyörii takki päällä. Ei kauheesti jää vaihtoehtoja.


  • Hyväjampe

   Juurikin näin.
   Jarmo Korhosen kirjan "Maan tapa" sanoin - "Suomi on maa jossa korruptio voi hyvin".
   Todellakin - vaaleja odotellessa KANNATTAA lukea kyseinen teos.
   Olen vasta nelisenkymmentä sivua lukenut ja todellakin todennut (olen sen kyllä tiennytkin...) kuinka härskiä kähmimistä harjoitetaan politiikassa Suomessa kin.
   Sulle, mulle ja kaverille - mutta kun osataan nämä kieroilut ns. hienostuneesti niin kaikki näyttää ookoolta.
   Mielenkiinoista vaikkakin pää tulee kipeeks.

  • Liukkonen

   Suoran demokratian liitto on osoitus siitä, että Suomi on suomalaisten hallussa ja kaikki on suhteellisen hyvin. Jos haluat vaikuttaa niin vaikuta. www.sdl.fi

  • laiskuuskostautuu

   Kyllähän tuo aloitus oli aika rökittävä ,mutta ei aiheetta sillä mitä huonompi on äänestysprosentti sitä varmemmein Kokoomus /Keskutapolitiikka saa jatkoa tämänkauden jälkeen ja leikkaukset jatkuvat .

   Tätä kehitystä ei voi poikkausta kuin äänestäjät päättämäällä päättää nämä toimet muuttamalla äänestämiskäyttäytymistään varmistamalla, että Kokoomus, kuin sen kummemmin Keskusta ei tule istumaan seuraavassa hallituksessa.

   Jos tuo ei muutu ei ,ei muutu mikään. Tilanne pahenee entisestään ja yhä harvempi nauttii palkkasuhteisesta työstä ja eriarvoistuminen ,sekä toimeentulovaikeudet kasvaa maassa sosiaaliturva leikkausten myötä.

   Äänestämättä jättäminen on ääni näille puolueilla ja vihreä valo jatkaa toimia edelleen.

  • Nuoriso

   Köyhille järjestetään hoitokokouksia, missä läpsitään pyllylle ja varoitetaan isännöitsijäantista.

  • Hoitoon.ohjausta

   Jos äänestää Keskustaa tai Kokoomusta on tietysti tyhmä sen kaikki normaalit ymmärtää.

   Jos vassareita tai vihreitä on ongelmat henkilön kohdalla paljon suuremmat. Henkilöllä on varmasti huume tai joku päihdeongelma ja henkisestikin tarvitsee apua. Ei ole sopiva normaaliin yhteiskuntaan, sen jo osoittaa viime viikkojen tapahtumat.

  • Maaltamuuttanut

   Ruotsin eilisissä (9.9.18) vaaleissa äänestysaktiivisuus oli sikäläiseen tavanomaiseen tapaan 85 prosenttia. Niissä saman tason yli 80-prosentin lukemissa oltiin meilläkin 45-50 vuotta sitten. Nykyisin media ja politikot julistavat riemuaan, jos päästäisiin edes lähelle 70 prosenttia eikä yleensä päästäkään.

  • kylläjämptionnäin

   Tarvitaan 100% sosiaaliturvan leikkaus ennen kuin lähdetään äänestämään!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Huh! Kohujulkkis Sofia Belorf rajussa somerumbassa: "Pelleviihdettä" "White trash meininkiä"...

   Huh huh! Nyt käy tunteet kuumina - jopa hellelukemissa! https://www.suomi24.fi/viihde/huh-kohujulkkis-sofia-bel-rf-rajussa-somerumbassa-pelleviihdett
   Kotimaiset julkkisjuorut
   83
   13304
  2. Yllätyin Sofian ohjelmasta

   Ihan yllätin itseni , kun katsoin Sofian salaisuuksia , oli ihan viihdyttävä ja kyllä noiden kahden elämä on näin ruudun toiselta puolen katsoen aikam
   Kotimaiset julkkisjuorut
   106
   1568
  3. Koita rakas jaksaa

   Sitten kun oot mun, tehdään jotain muuta..
   Ikävä
   67
   1296
  4. En malta odottaa että nähdään

   Vihdoinkin, vähän rennommissa merkeissä. Toivottavasti osaan olla jotenkin järkevästi ja innostumatta liikaa, etten paljasta tunteitani. En halua sä
   Ihastuminen
   56
   1135
  Aihe