Mitä tarkoittaa hölmölässä

HölmölässäEletään

Minäpä kerron mikä on hölmölä me asumme täällä suomessamme hölmölässä jossa esimerkiksi terroristit nostetaan kunniajalustalle kuin he olisivat oikeita sankareita. Miksi Turun puukottaja terroristia näytetää mediassamme kuin tämä olisi jokin sankari joka pitää tappamiaan ja vaikeasti hänen puukostaan loukkaantuneita vallan pilkkanaan. Veronmaksajien pitää nyt maksaa tuo leikkiminen tuon terroristimurhaajan oikeudenkäynnistä vaikka hän on selvästi tappanut ihmisiä rutaalisesti katkomalla uhreiltaan kaulat? Nyt tuo terroristi saa hillua mielensämukaan ja nämä oikeuspellet kyykkivät tämän tappajan pillin mukaisesti ja kaiken lisäksi terroristi näyttää mallia muille tappajille kuin yllytykkeennä ettei tappamisesta saa muuta kuin ihailua ja kunniaa.
Tämä kirjoitus poistuu kun ylläpito on terroristin puoltajia ja kunnioittaa tätä tappajaa samalla pilkkaa niitä uhreja jotka joutuivat tuon terroristin tappolistalle.

10

2255

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • HölmölässäEletään

   "Turun viime elokuisista puukotuksista syytetty marokkolaistaustainen Abderrahman Bouanane, 23, järjesti maanantain ja tiistain välisenä yönä vakavan välikohtauksen Saramäen vankilassa. Alibin luotettavan lähteen mukaan Bouanane oli alkanut riehua sellissään ja rikkoa paikkoja. Hän oli riehuessaan hajottanut ”kaiken minkä irti saa”.

   Tämä terroristi yritti tappaa vartijan nyt hän ei halua osallistua oikeusistuntoihin?
   Tämä terroristi tulee maksamaan veronmaksajille kymmeniä miljoonia ja leikkiminen tuon terroristin kansa vain jatkuu täällä hölmölässä ?
   Milloin jollain päättäjällä olisi järkeä lopettaa tämä hölmöily ja laittaa tuo terroristi suljetulle osastolle ja piikkiä perseeseen että tokenee?
   Pitäisi ottaa huomioon ne kustannukset mitä tuo töhnä aiheutti tappaessaan veronmaksajia ja ne sairaalakulut veronmaksajien piikkiin?

  • vaikeakäsittääkkö

   Kitisijöillä ei nähtävästi ole ymmärrystä oikeusvaltion käytännöstä. Kun puhutaan tasapuolisesta puolueettomasta oikeusistuimesta, niin silloin jopa terroristit saavat samanlaisen oikeudenkäynnin kuin muutkin. Se on äärimmäisen tärkeää, jotta voimme nimittää maatamme oikeusvaltioksi, jossa kunnioitetaan sen periaatteita. Hullu koira saa puolueettoman oikeudenkäynnin ja luultavasti tuomiona elinkautisen. Elinkautinen tarkoittaa yleensä 13 vuotta vankeutta. Saa sitten nähdä mitä se tämän terroristin kanssa on.

   • EiHölmöilläEnää

    " Hullu koira saa puolueettoman oikeudenkäynnin ja luultavasti tuomiona elinkautisen. Elinkautinen tarkoittaa yleensä 13 vuotta vankeutta. Saa sitten nähdä mitä se tämän terroristin kanssa on."
    Jos nyt kävisi niin surkeasti että tämä terroristi sattuisi saamaankin sen elinkautisen niin hän aikaisemmin mainittujen hyvin käyttävien perustelujen mukaisesti hän istuisi puolet tuosta tuomiostaan ? Mennäänpä vaikka sitten siihen kun terroristi vapautuu niin onko hän muuttunut Isisin kannastaan vai saammeko taas ruumiita joilta on kaulat viilletty poikki?
    Mielestäni jo tuo Turun mrhenäytelmä pitäisi riittää että tämä terroristi suljettaisiin elinikäiseen mielisairaalaan suljetulle osastolle.


  • InhottavaTerroristi

   Olen hyvin ymmärtänyt, mutta onko tämä maamme muka oikeusvaltio?
   Turha tulla paskaa jauhamaan kun tämä hölmölä ei edes täytä oikeusvaltion riteerejä.
   Täällä toimitaan korruptiolla ja yritetään esittää mitä viattominta mutta kun rikollisuus rehottaa korruption muodossa valtaapitävillä ja nyt tuon terroristin oikeudenkäynti on vain eräitten oikeusoppineitten pelleilyä ja rahastusta veronmaksajiemme piikkiin.
   Meillä olisi otettava mallia USA: asta siellä tämän laatuinen terroristin pelleily ei olisi mahdollista ja tämä rikollinen olisi jo ammuttu rikostilanteessa.
   On myös ihmeellistä että tämä terroristimannekiini esitellään mediassamme jonakin erikoispalvelua tarvitsevana sankarina jonka teko on nostettu kunniapaikalle uutisoinneissa esimerkiksi valemedia YLE:ssä. Kuinka monia ihmisiä mahtaa inhottaa koko tuon terroristin naaman näkeminen joka uutis lähetyksessä ?

  • MissäOnOikeusvaltio

   Suomi on terroristeja suojeleva maa missä terroristien uhrit on jätetty toisarvoiseen asemmaan ja terroristi saa ylenmäärin huomiota esimerkiksi pilkatessaan niitä uhreja joilta hän viilteli kaulat poikki. Suomen oikeuslaitos on oikea mätäpaise missä hyväveli toiminta ja korruptio saa vapaasti rehottaa ja toimia. Oikeasti syylliset tuohon Turun terroritekoon on löydettävissä eduskunnastamme ja sieltä lähinnä hallituksen mätäkoplasta joka kutsui tuonkin terroristin tänne maahamme .

   • aivottomiennäkemykset

    Kun ymmärrys koko oikeusvaltiossa on kissan tasoa, niin turha jatkaa keskustelua.


  • VääryysOnVallanSaanut

   Hölmölä on semmoinen missä rikolliset ja terroristit ovat etusijalla ja ne jotka ovat joutuneet näitten uhreiksi heillä ei ole mitään oikeuksia ja jäävät kuin varjoon pahuuden saadessa oikeutta.
   Olisipa mukava jos täällä meidän hölmölässämme joskus tämä oikeus käsittelisi uhreja ja heidän kärsimyksiään jotenkin asiamukaisesti että hekin saisivat edes jotain oikeutta kärsimyksistään siitä mitä terroristi on heille aiheuttanut? YLE:n uutisissa jankataan jatkuvasti miten tuo terroristi ei nyt voi istua tuoliin ja miten tämän terroristin mielenala on milloinkin ja missäkin tilassa, eikö tämä ole medialta hölmöyden hölmöyttä ? YLE on muutenkin vasurianarkistien hallinnassa toimiva törkylaitos joka pitäisi lakkauttaa välittömästi tuosta propaganda möhellyksestään.
   Tuolla nimimerkki "aivottomiennäkemykset" mitä hän tietää muusta, kuin siitä mitä hänen omassa lantussaan milloinkin sattuu säteilemään jos edes sitäkään ja mitä hän on ketään arvostelemaan.

  • HölmölässäEletään

   "Kun ymmärrys koko oikeusvaltiossa on kissan tasoa, niin turha jatkaa keskustelua."

   Minä olen aina pitänyt kissoja melko viisaina eläiminä vaikka ovatkin omapäisiä ja omanlaisia.
   Oikea hölmöys näkyy maamme päättäjissä ja oikeuslaitoksessa, mutta siellä myös samalla kartutetaan omaa tiliä veronmaksajien piikkiin välittämättä siitä mikä on asiaoikeus ja ymmärrys.

  • TerroristiOliKohtelias

   "MTV:n tietolähteet luonnehtivat epäiltyä fiksuksi, kohteliaaksi ja asiallisesti käyttäytyväksi."

   http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201708242200348140_u0.shtml

   Siis heti puukottamisen jälkeen jotkut idiootit menivät toteamaan, että tero on "fiksu, kohtelias ja asiallinen"!

   Millaisia vähäjärkisiä hölmöläisiä tässä maassa oikein on??

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tiedätkö autereen?

   Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
   Tunteet
   14
   2244
  2. Mikä tekee kaivatustasi

   haluttavan?
   Ikävä
   109
   2013
  3. Naisten pitäisi lähestyä miehiä enemmän.

   Milloin viimeksi lähestyit miestä ja pyysit kahville tai treffeille?
   Sinkut
   146
   1841
  4. Jos Harris saa naiset liikkeelle,niin kenties.....

   Myöskin Nikki Haleyn tukijat lupasivat Harrikselle tukensa.Harris vain 2-3% jäljessä vaikka ei ole edes viellä ehdokas.
   Maailman menoa
   166
   1394
  5. Luulin olevani ainoa... Mutta jättääkö muutkin tosiaan lääkärikäynnit sivuun?

   Lueskelin netistä uutisia ja iltalehdessä oli juttua, että ihmiset eivät hakeudu hoitoihin. Luulin olevani ainoa, joka t
   Maailman menoa
   106
   1372
  6. Joonas Rask viettänyt omasta

   mielestään kivaa iltaa hyvässä hengessä.. https://www.is.fi/sm-liiga/art-2000010582941.html
   Maailman menoa
   2
   1341
  7. Olit kiinnostunut mutta

   varovaisesti. Elämä koetellut sua mies? 😔
   Ikävä
   76
   1144
  8. Yksi syy miksi kaipaan sua

   On se että luulen sun ymmärtävän mua hyvin. Ollaan jokseenkin samanlaisia vaikka hyvin erilaisia.
   Ikävä
   66
   1000
  9. Olet hyvin

   rakastettava ja kaipaan sinua.
   Ikävä
   42
   946
  10. No oletko miten paljon miettinyt

   Sitä että mentäiskö me naimisiin? Mieheltä
   Ikävä
   68
   928
  Aihe