Mitä tarkoittaa hölmölässä

HölmölässäEletään

Minäpä kerron mikä on hölmölä me asumme täällä suomessamme hölmölässä jossa esimerkiksi terroristit nostetaan kunniajalustalle kuin he olisivat oikeita sankareita. Miksi Turun puukottaja terroristia näytetää mediassamme kuin tämä olisi jokin sankari joka pitää tappamiaan ja vaikeasti hänen puukostaan loukkaantuneita vallan pilkkanaan. Veronmaksajien pitää nyt maksaa tuo leikkiminen tuon terroristimurhaajan oikeudenkäynnistä vaikka hän on selvästi tappanut ihmisiä rutaalisesti katkomalla uhreiltaan kaulat? Nyt tuo terroristi saa hillua mielensämukaan ja nämä oikeuspellet kyykkivät tämän tappajan pillin mukaisesti ja kaiken lisäksi terroristi näyttää mallia muille tappajille kuin yllytykkeennä ettei tappamisesta saa muuta kuin ihailua ja kunniaa.
Tämä kirjoitus poistuu kun ylläpito on terroristin puoltajia ja kunnioittaa tätä tappajaa samalla pilkkaa niitä uhreja jotka joutuivat tuon terroristin tappolistalle.

10

2184

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • HölmölässäEletään

      "Turun viime elokuisista puukotuksista syytetty marokkolaistaustainen Abderrahman Bouanane, 23, järjesti maanantain ja tiistain välisenä yönä vakavan välikohtauksen Saramäen vankilassa. Alibin luotettavan lähteen mukaan Bouanane oli alkanut riehua sellissään ja rikkoa paikkoja. Hän oli riehuessaan hajottanut ”kaiken minkä irti saa”.

      Tämä terroristi yritti tappaa vartijan nyt hän ei halua osallistua oikeusistuntoihin?
      Tämä terroristi tulee maksamaan veronmaksajille kymmeniä miljoonia ja leikkiminen tuon terroristin kansa vain jatkuu täällä hölmölässä ?
      Milloin jollain päättäjällä olisi järkeä lopettaa tämä hölmöily ja laittaa tuo terroristi suljetulle osastolle ja piikkiä perseeseen että tokenee?
      Pitäisi ottaa huomioon ne kustannukset mitä tuo töhnä aiheutti tappaessaan veronmaksajia ja ne sairaalakulut veronmaksajien piikkiin?

    • vaikeakäsittääkkö

      Kitisijöillä ei nähtävästi ole ymmärrystä oikeusvaltion käytännöstä. Kun puhutaan tasapuolisesta puolueettomasta oikeusistuimesta, niin silloin jopa terroristit saavat samanlaisen oikeudenkäynnin kuin muutkin. Se on äärimmäisen tärkeää, jotta voimme nimittää maatamme oikeusvaltioksi, jossa kunnioitetaan sen periaatteita. Hullu koira saa puolueettoman oikeudenkäynnin ja luultavasti tuomiona elinkautisen. Elinkautinen tarkoittaa yleensä 13 vuotta vankeutta. Saa sitten nähdä mitä se tämän terroristin kanssa on.

      • EiHölmöilläEnää

        " Hullu koira saa puolueettoman oikeudenkäynnin ja luultavasti tuomiona elinkautisen. Elinkautinen tarkoittaa yleensä 13 vuotta vankeutta. Saa sitten nähdä mitä se tämän terroristin kanssa on."
        Jos nyt kävisi niin surkeasti että tämä terroristi sattuisi saamaankin sen elinkautisen niin hän aikaisemmin mainittujen hyvin käyttävien perustelujen mukaisesti hän istuisi puolet tuosta tuomiostaan ? Mennäänpä vaikka sitten siihen kun terroristi vapautuu niin onko hän muuttunut Isisin kannastaan vai saammeko taas ruumiita joilta on kaulat viilletty poikki?
        Mielestäni jo tuo Turun mrhenäytelmä pitäisi riittää että tämä terroristi suljettaisiin elinikäiseen mielisairaalaan suljetulle osastolle.


    • InhottavaTerroristi

      Olen hyvin ymmärtänyt, mutta onko tämä maamme muka oikeusvaltio?
      Turha tulla paskaa jauhamaan kun tämä hölmölä ei edes täytä oikeusvaltion riteerejä.
      Täällä toimitaan korruptiolla ja yritetään esittää mitä viattominta mutta kun rikollisuus rehottaa korruption muodossa valtaapitävillä ja nyt tuon terroristin oikeudenkäynti on vain eräitten oikeusoppineitten pelleilyä ja rahastusta veronmaksajiemme piikkiin.
      Meillä olisi otettava mallia USA: asta siellä tämän laatuinen terroristin pelleily ei olisi mahdollista ja tämä rikollinen olisi jo ammuttu rikostilanteessa.
      On myös ihmeellistä että tämä terroristimannekiini esitellään mediassamme jonakin erikoispalvelua tarvitsevana sankarina jonka teko on nostettu kunniapaikalle uutisoinneissa esimerkiksi valemedia YLE:ssä. Kuinka monia ihmisiä mahtaa inhottaa koko tuon terroristin naaman näkeminen joka uutis lähetyksessä ?

    • MissäOnOikeusvaltio

      Suomi on terroristeja suojeleva maa missä terroristien uhrit on jätetty toisarvoiseen asemmaan ja terroristi saa ylenmäärin huomiota esimerkiksi pilkatessaan niitä uhreja joilta hän viilteli kaulat poikki. Suomen oikeuslaitos on oikea mätäpaise missä hyväveli toiminta ja korruptio saa vapaasti rehottaa ja toimia. Oikeasti syylliset tuohon Turun terroritekoon on löydettävissä eduskunnastamme ja sieltä lähinnä hallituksen mätäkoplasta joka kutsui tuonkin terroristin tänne maahamme .

      • aivottomiennäkemykset

        Kun ymmärrys koko oikeusvaltiossa on kissan tasoa, niin turha jatkaa keskustelua.


    • VääryysOnVallanSaanut

      Hölmölä on semmoinen missä rikolliset ja terroristit ovat etusijalla ja ne jotka ovat joutuneet näitten uhreiksi heillä ei ole mitään oikeuksia ja jäävät kuin varjoon pahuuden saadessa oikeutta.
      Olisipa mukava jos täällä meidän hölmölässämme joskus tämä oikeus käsittelisi uhreja ja heidän kärsimyksiään jotenkin asiamukaisesti että hekin saisivat edes jotain oikeutta kärsimyksistään siitä mitä terroristi on heille aiheuttanut? YLE:n uutisissa jankataan jatkuvasti miten tuo terroristi ei nyt voi istua tuoliin ja miten tämän terroristin mielenala on milloinkin ja missäkin tilassa, eikö tämä ole medialta hölmöyden hölmöyttä ? YLE on muutenkin vasurianarkistien hallinnassa toimiva törkylaitos joka pitäisi lakkauttaa välittömästi tuosta propaganda möhellyksestään.
      Tuolla nimimerkki "aivottomiennäkemykset" mitä hän tietää muusta, kuin siitä mitä hänen omassa lantussaan milloinkin sattuu säteilemään jos edes sitäkään ja mitä hän on ketään arvostelemaan.

    • HölmölässäEletään

      "Kun ymmärrys koko oikeusvaltiossa on kissan tasoa, niin turha jatkaa keskustelua."

      Minä olen aina pitänyt kissoja melko viisaina eläiminä vaikka ovatkin omapäisiä ja omanlaisia.
      Oikea hölmöys näkyy maamme päättäjissä ja oikeuslaitoksessa, mutta siellä myös samalla kartutetaan omaa tiliä veronmaksajien piikkiin välittämättä siitä mikä on asiaoikeus ja ymmärrys.

    • TerroristiOliKohtelias

      "MTV:n tietolähteet luonnehtivat epäiltyä fiksuksi, kohteliaaksi ja asiallisesti käyttäytyväksi."

      http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201708242200348140_u0.shtml

      Siis heti puukottamisen jälkeen jotkut idiootit menivät toteamaan, että tero on "fiksu, kohtelias ja asiallinen"!

      Millaisia vähäjärkisiä hölmöläisiä tässä maassa oikein on??

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5730
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3607
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      215
      1804
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1732
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      94
      1192
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      29
      1155
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      927
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      263
      910
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      74
      867
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      848
    Aihe