Rouvat ovat parhaita poikuudenpoistajia.

Jampperi18

Osaavat ja tietävät. Ei tarvitse esittää kovaa panomiestä. Saa panna paljaalla ja laskea sisään. Ja kun kyllästyy, e iole ongelmia, ei soitella perään ja itketä.

12

2743

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kikkeliskok

      Noinhan se on. Kokemus jyrää tässäkin asiassa. Kun on nähnyt elämää jonkin aikaa, niin osaa suhteuttaa asiat oikeisiin mittasuhteisiin. Rouvat huolehtivat itse ehkäisystään ja kun he haistavat neitsytpojan metrien päästä, niin nenävirheen takia tuleva tautiriskikin on melko olematon. Osaavat sitten vielä sopivasti kannustaa ja auttaa poikaa pääsemään eroon kiusallisesta ongelmastaan. Win-win -tilanne kaikinpuolin.

    • höpösteleitekses

      Ei ne soittele kukaan muukaan kenenkään perään ja paljaalla panee vain typerys koko ikänsä kullikaruselleissa pyörineitä ihmisiä. Jos on puhdas mulkku kuten kokemattomilla on, niin älkää jumalauta tuhotko sitä aarretta sillä , että menette panemaan paljaalla lutkia ja imemään satojen ihmisten bakteerikannan omaan mulkkuunne taudit ja niitä riittää keskiikäisillä tallukoilla.

      • OnKokemusta

        No mitäs noita muita on kun lutkia, siis tuolla ns. sinkku puolella ? Kapakoissa kietäviä, ei kenellekkään yhtä yötä pidemmäksi aikaa kelpaavia, sieltä ne tautipesät löytyvät.


      • Jupe

        Jep,jep, on noilla vakituisessa suhteessa elävillä sentäs jonkinlainen kontrolli. heh


    • lerppa

      Eiku rojut ronttoseen ja näkemiin !!!!! Jätä mummeli puuhamaan kynttelikön kanssa

    • Innokas18v

      Tässä tuoretta juttua kehiin: Kuukausi sitten oli pudottamassa lumia naapurin katolta ja hikihän siinä tuli ...ja jano. Rouva oli yksin kotona ja kutsui minut kahville urakan päätteeksi. Ja tuossa talossa oli myös sellainen jatkuvasti lämmin sauna... siis rouvan lisäksi. Pyysi käymään saunassa ja menin myös. Ensin käytiin kahvilla ja sitten syötiin vasta:) Rouva toi pyyhkeen pukuhuoneeseen ja huikkasi oven läpi saunaan, että toin sulle pyyhkeen.
      Kun olin pukeutunut ja menin olohuoneeseen, niin siinä rouva istuis sukissa ja korkokengissä ja oli sillä jokin sifonkipuserokin päällä. Rouva riisui vaatteet päältä, siis minulta ja ohjasi makkariin. Sinne jäi mun neitsyys, eikä siinä kauaa mennyt. Kyllä teki höpöö. Ensi viikolla lupasin mennä pihaa siivoamaan ja kaivamaan pensaille kuoppia. Ei oo vaikee arvata, varmistetaanko tuo edelliskertainen ? Ei ole noista nuorista tytöistä kokemusta, joten siitä saa joku muu jatkaa. Morjens.

    • EiIkäRatisti

      Noihan se juttu on, kuten tuolla edellä kuvattiin. Timmissä kunnossa oleva viisvitonen on käypää kamaa. Ei tuu enään raskaaksi ja todellakin tuo "Rouva" status varmistaa noilta sukupuolitaudeilta.
      Tietenkin on mahdollista, mutta ei niin todennäköistä, kuin nämä 50-200 kertaa vuodessa, eri tapilla korkatut kapakkaristeilijät, jotka kutsuvat itseään sinkuiksi.

      • VoeHelveta

        No perkele just noin, oon 23v. ja erehdyin tuollaiseen ikisinkkuun. Ja nyt tuli sit vastaus, kun olin viikon kussut piikkilankaa. Noita ei kannata koettaa pitkällä kepilläkään. Ja kaiken lisäksi, ne on sitä ylijäämävarastoa, joka markkina-avoteoriassa on hyvin alhaalla. Hyvännäköiset naiset on kyllä varattuja... mutta siiderivalaita kyllä piisaa.


      • setietäjänäkijä

        Ei varmista..Ovat aivan yhtä tautisia kuin sinkutkin. Ovat pyörineet kullikarusellia ennen parisuhdettaan ja parisuhteiden välissä ja sitten vielä pettäneet parisuhteissaankin ja paljaalla tietysti. Sitten näiden miehet kiertävät huorissa ja thaikuissa ja paljaalla tietenkin, sitten taas panevat väliin tätä rouvaansa tartuttaen hälle aidsin sun muuta ja sitten tulee se kokematon pikkupoika, joka panee tätä "puhdasta" rouvaa ja paljaalla tietysti kun on pojat näin neuvoneet. Kehenkään ei voi luottaa ja kaikkein vähiten näihin pettäviin rouva ihmisiin.


      • Paljaalla

        Höpöjä puhut,

        mä olen pannut ainakin 60 vakisuhteessa olevan naisen kanssa, enkä oo kertaakaan saanut sukupuolitautia. Sen sijaa tuollaisia 20 -35 v sinkkuja baarista, hyi hitto. Kolme kertaa tippuri ja kerran kurkussakin. Ja ei noita kontakteja ole kuin 15 kpl abaut.


    • AikaKokematon29v

      Ja mistäs niitä tällaisia noin 50 vuotiaita rouva ihmisiä muka löytää joilta vois saada pesää. Tarvis olla noin 100 kilometriä Tampereesta pohjoiseen päin ja noin 100 kilometriä Seinäjoesta eteläänpäin. Vaikea ellei jopa mahdoton yhtälö.

    • Nakupoika

      Olen samaa mieltä otsikon kanssa. Olin kaverini kanssa hänen äitinsä ison siskon luona joka oli ehkä 40-45w paikkeilla oleva nais eläjä. Me pojat vain 14w kun mentiin sinne kylään ja se laittoi meidät saunaan. Se tulikin alaste maidän mukaamme sinne löylyyn. Meillä koveni heti se eräs osa ja se käski selkä seinään kiinni ja heti kumpikin poika. Ja levitti meidän koipemme levälleen sekä vain katseli kun meillä oli se ylhäällä. Kun oli saanut katseltua meidän kaluamme riittävästi. Pojat ette sitten kerro kellekkään mitä minä teille nyt teen. Emme kerro me luvattiin sille heti kun kumpikin ymmärrettiin nyt lähtee poikuus meiltä. Ehto sillä oli ei housuja jalkaan ennen sunnuntai iltaa kun se heittää meidät kotiin. Ja joka kerta kun tulette uudestaan tänne mun luokseni lähtee heti housut pois kummaltakin pojalta se lupasi meille. Se oli viikon loppu mitä me emme ikinä unohda pois.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      59
      1937
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      49
      1682
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1604
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1537
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1515
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1435
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1291
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1173
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1158
    Aihe