Lentopallo

Punnertaja

Mitenkä Oriveden lentopallo on näin surkeassa jamassa? Liigajoukkue konttasi täydellisesti ja ykkössarjassa taisi käydä yhtä huonosti. Ihmettelen kuinka joku viitsii omia rahojaan laittaa lippuihin ja maksella ulkomaisten pelaajien palkkoja sitä kautta. Onneksi Oriveden paras lentopalloilija Salla Karhu on ymmärtänyt jättää Orpon pallistit sikseen ja lähti viisaasti hakemaan muualta mestaruuksia. Orpon Homma on yhtä pysähtynyttä kuin katsojatkin. Keski-ikä on varmaan yli 55 vuoden katsomossa. Onneksi on Tampereen kiekkopelit lähellä, ettei tarvitse itseensä kiusata. Myös paikallinen Fortuna pelaa hienoa peliä nykyään, ihme etteivät saa myytyä sitä laajemmin orivesiläisille. Olen silloin tällöin päässyt paikalle ja viihdyn paljon paremmin jäähallissa kuin lentistä katsomassa. Kannattaako kaupungin tosiaan antaa avustuksia Orpon touhuun. Näkyvyys on hiekkoa, eihän mm. Hesari kirjoita yleensä riviäkään koko naisten liigasta. Se siitä huomioarvosta.

20

1987

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sanoeilentopallolle

      Jäähallissa on viihdyttävä tunelma ja Fortuna esittäytyy positiivisenä toimijana Orivedellä. Hyvää juuniorityötä johon kaupungin pitäisi panostaa pölhöpallon sijaan. Lentopallon alamäki on tosiasia ja vihdoin myös osa päättäjistä on huomannut ettei tämän avulla niitä uusia asukkaita tänne ainakaan saaha. Rahahanat kiinni ja enemmän panostusta nuorisotyöhön.

      • Onseniin

        Osuit naulan kantaan! Kaupungin rahat on ohjattava paikalliseen nuorisotyöhön. Fortuna, Tuisku ja lapsien liikuntakerhot saakoot minunkin veroeuroni kaikenmaailman brassi pelaajien sijasta. Orpo haalii pelaajia maailmalta, jotka eivät omien maidensa liigoissa pärjää. Säälittävää touhua. Näyttää sitäpaitsi Oriveden yrittäjillä menevän todella hyvin, kun olen katsellut mainoksia seinällä. Kuinkahan paljon on heidän kassansa kilissyt näiden sponsorirahojen ansiosta? Veikkaanpa aika rauhallista olleen. Miettisivät oikeesti mihin tukensa laittavat, kun vaakakupeissa on paikallinen nuorisotyö ja ammattiliiga. Hävettää yrittäjien puolesta!


      • Stiina

        Fortuna tekee hienoa työtä nuorison eteen. Täysi kymppi heille siitä. Miesten joukkueen pelejä olen muutaman ehtinyt talvella seuraamaan ja kyllä viihdyin! Siellä oli hieno tunnelma ja meno oli niinkuin isommassakin hallissa. Kaupunki voisi kyllä lämmitystä lisätä katsomoon, muuten aivan nastaa meininkiä.


      • Vieläkövirtaa
        Onseniin kirjoitti:

        Osuit naulan kantaan! Kaupungin rahat on ohjattava paikalliseen nuorisotyöhön. Fortuna, Tuisku ja lapsien liikuntakerhot saakoot minunkin veroeuroni kaikenmaailman brassi pelaajien sijasta. Orpo haalii pelaajia maailmalta, jotka eivät omien maidensa liigoissa pärjää. Säälittävää touhua. Näyttää sitäpaitsi Oriveden yrittäjillä menevän todella hyvin, kun olen katsellut mainoksia seinällä. Kuinkahan paljon on heidän kassansa kilissyt näiden sponsorirahojen ansiosta? Veikkaanpa aika rauhallista olleen. Miettisivät oikeesti mihin tukensa laittavat, kun vaakakupeissa on paikallinen nuorisotyö ja ammattiliiga. Hävettää yrittäjien puolesta!

        Orpon pallon läpsyttelijöitä tukevat yrittäjät heittävät rahansa hukkaan. Yleisön ikärakenne huomioiden kannattaisi ainostaan Tena inkontinenssi suojavaippa- ja rollaattorikauppiaiden mainostaa Pinnistyksen peleissä. Myös herrat Dementos ja Alzheimer ovat vakioyleisöä. Kuitenkin tämäkin yleisö on pelitapahtumia korkeammalla tasolla. Voi Orivettä ja Orpoa!


    • pelinseuraaja

      Karhun Salla Rules!! Mestarin on helppo hymyillä, eipä tarvitse katsella vanhoja hapannaamoja katsomossa ja Kallea huutamassa silmät kierossa typeryyksiä. Muu maa mansikka tässä tapauksessa.

    • MeikäläisenMatti

      Lentopallo on yksinkertaisten ihmisten peli. Palloa lyödään verkon yli periaatteessa kolmesta paikasta. Eipä siinä kauheesti tarvi miettiä mitä tekisi. Pituutta tarvitaan ja enpäs tiiä onko se naiselle kunniaksi hipoa paria metriä sukkasillaan. Ennen vanhaan puhuttiin ämmän raadoista ison naisen kohdalla. Yksinkertainen peli ansaitsee ainoastaan yksinkertaisen yleisön ja sitähän Oriveden liikuntahallilla riittää.

    • Nuorisolle

      Ehdottomasti panostus nuoriin väsyneen lentisjoukkueen sijaan. Muualta lennätetyt brassit ja muut muualta tippuneet pelaajat omalla eikä kaupungin kustannuksella tänne jos tarve on. Kyllä kuapungin tehtävä on panostaa ihan muualle kuin Orpon naisjoukkueen tukemiseen. Näkyvyyttä vastaan sitä rahaa on saanut ja luurankojakin taitaa kolista kaapissa eräiden valtuuttujen jäljiltä. Nyt panostus oikeaan kohteeseen eli nuoriin. Salivuorot jakoon oikeudenmukaisemmin!! Fortunan liikuntakerhot on loistava juttu ja samoin Tuiskun toiminta. Mahtavaa nähdä että nämä kaksi isointa seuratoimijaa tekee näin hyvää ja näkyvää yhteistyötä. Tässä sitä mainetta ja kunniaa kaupungille tulee väsyneen liigajoukkueen sijaan.

      • äänestänsitäminäkin

        Menit asian ytimeen! Peukut Tuiskulle ja Fortunalle, toivottavasti kuntapäättäjät heräävät nykypäivään. Uskomatonta että muutaman päättäjän selkeällä tuella on voitu tämmöinen lentiskupla rakentaa pikku kyläämme.


      • Nuorten-lasten-isä

        Itse olen ihmetellyt jo pitempään miksei nuoret saa harrastaa kunnolla esim liikuntahallille kun OrPon joukkue vie suurimman osan vuoroista.

        Fortunalaiset nuoret ja heidän vanhemmat keräävät rahaa että saavat vuokrata vuoroja jäähallilta, vievät roskia,myyvät mainoksia, pitävät kahviota,tekevät muita töitä.

        Sitten orpo liiga joukkue saa tukea kaupungilta ja vuoroja liikunta hallilta ilman vuokraa.

        Eikö tässäkin kylässä olisi jo aika herätä ja panostaa nuoriin ei turhaan rahasyöppöön johon on mennyt jo 90 luvusta saakka tuhottomasti rahaa.

        Muutenkin tässä kylässä pitäisi herätä että lapsiperheet ovat se tärkeä asia ja heidän viihtyminen kaupungin talouden kannalta ei mikään liiga joukkue /ulkomaalaiset pelaajat.


    • EskoAa

      Lentiskupla, todellakin. Ihmeellisen tyhmää porukkaa on päättäjissä istunut tähän asti kun ainoana keinona Oriveden markkinoinnissa on pidetty väsynyttä lentopallojoukkuetta. Täytyy olla sokea kuin sika kun ei tajua, että ei se lentopallo tänne sitä muuttoliikettä tuo. Melkoinen marginaalilaji joka kiinnostaa todella pientä kansalaismäärää. Täyttä humpuukia on kuvitella että tämän korruptoituneen kaupungin markkinoinnin hoitaa joku lentopallojoukkueen menestys..? Niitä mitaleita oli....öööh, menneiltä vuosilta...

    • lentopallo

      Naulan kantaan. Ketä kiinnostaa joku lentopallo? Ei varmaan ketään muita kuin niitä jotka sitä pelaa, eli noin ööh.. yhtä prosenttia asukkaista. Ja Kuusistoa.

    • ottaapäähänrajusti
      • Jyrkkäei

        No on kyllä törkeetä! Jos minä haluan tukea verorahoillani lentopallon läpsijöitä, niin minun kannattaa muuttaa Hämeenlinnaan tai Kangasalle. Mitä mainetta se peli Orivedelle tuo? Kaupungin tukieurot nuorisotyöhön urheiluun ja kulttuuriin. Sääliä täytyy niitä joiden maailmankuva on niin rajallinen, että -so last season- lentis jaksaa kiinnostaa. Tuisku ja Fortuna ynnä OSKO rulettavat!


      • Palloilenmitäpalloilen

        Kaupungin päättäjät laittavat verorahoja ammattiurheiluun parikymmentä tonnia ja lisäksi nämä palkkaa nauttivat palloilijat saavat harjoitella ilmaiseksi liikuntahallissa. Melkoinen kädenojennus, kun samaan aikaan pienet kiekkoilijat maksavat jäähallista satasen tunnnilta.
        Suorastaan irvokasta puhua Orpon tuomasta positiivisesta maineesta. Vaikka voittaisivat joka vuosi mestaruuden, niin Aamulehteä isompi media ei siitä rumpua lyö. Pelastakaa pikkupoikien ja -tyttöjen urheiluharrastukset ennen kuin on myöhäistä ja jättäkää lentopallo vaarien ja mummojen seurattavaksi heidän omilla rahoillaan.


      • koomista

        Vaarit käy katselemassa niukasti puettuja pelaajatytteleitä. Mummot taas toivovat vaarissa tapahtuvan jotain elonmerkkejä näytöksen jälkeen. Los Dementos on Orpon fanijoukkueen nimi.


    • äläkoskaanikinämuutu

      Onhan se kumma kun nuorisotyöhön ja vaikka mihin muuhun olisi tarvetta rahasta, niin sitten sitä lykätään johonkin helvatan letopallojoukkueeseen, joka ei edes lisää millään tavalla Oriveden elinvoimaa. Mutta niin mennään kuin on aina ennenkin menty - päin mäntyä.

    • hakkuri

      Olen vahvasti sitä mieltä, että lentopallon kannattajia kaupungin päättäjissä pitäisi lyödä vastapalloon.

    • Anonyymi

      Vieläkin syykätään rahaa orpon liigalentopalloon vaikka jokkeri ylin hahmo pilas lopullisesti maineen

    • Anonyymi

      Nyt sen sata vuotta seuran (nykyään onneksi ex-) puheenjohtajana ja silmänsä asialta sulkeneelle on tehty oma tribute hiihtolenkki… kuulemma kiitokseksi. ihan paikallislehdessä juttu tästä. Voi oksennus tätä touhua.

      • Anonyymi

        Niinpä kusikallen lentsu.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      697
      6329
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      527
      3749
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      188
      3611
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      172
      2814
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      10
      2519
    6. 288
      2245
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      24
      1603
    8. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      110
      1502
    9. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      100
      1439
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1220
    Aihe