Rinne, selvittämään Kittilän sotkua !

Kukasyyllinen

Tällainen rehellinen kaveri on valittu demarien
keulakuvaksi

- Isännöitsijänä kirjanpito epäselvyyksiä
- Kittilässä laitonta vallankäyttöä
- Sakkoja laittomien lakkojen järjestämisestä
- Mitähän muuta jos paljastuu ?

Eipä ihme että kannatus laskee kun tällainen
luikuri johtaa puoluetta

8

1065

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Miksiei

      hänhän tuntee asian..

    • Poliisikoira

      Kylläpä oli vaikea keksiä konnuuksia. Vaatimattomia ovat silakat joulukaloiksi.
      Oikein kirjanpitoepäselvyyksiä ja ammattiyhdistyspomolle lakkosakkoja. Kittilästä ei muuten ole virallista reittiä tullut minkäänsortin rikkeistä tietoa, päinvastoin. Keppanoiden sisäinen tietotoimisto tottakai on keksinyt jos jotain. Mutta teidän virallinen kantannehan on, että hissikaupoissa ei ollut mitään epäselvyyksiä. Kepulaisia vain innostuttiin syyttelemään aiheetta?

      Jaksan ihmetellä kuinka teillä kepulilla riittää pokeria kirjoitella toisten epärehellisyyksistä, kun nytkin menossa on mm Nuorisösäätiön keplottelut, Väyryspaten matkalaskut ja tämä Kittilä, josta löytyy esim omituisia "totuuksia", kuten väite, jota foorumilla on levitelty ahkerasti: "poliisia on kielletty tutkimasta". Ajattelematon trolli on, kuten hyvin usein on käynyt, on keksinyt idioottimaisen väitteen, joka kaikuu moninkertaisena takaisin. Kuka kieltänyt? Millä perusteella? Miksi ei hallitus puutu moiseen konnuuteen?

    • Kupinkääntäjä

      Kuinkas se nuorisosäätiö??

    • OsmiU76

      NIIN, siinä sopiva kysymys Älypelin järjenjättiläisille. Jos vaikka Suomen keskustan entinen puoluejohtaja Matti Vanhanen, tämä syytesuojan saanut emärosvo ja joka pillun perässä juokseva vanha teini, hänellähän on omakohtaisen toiminnan kautta kokemuksista rikollisen toiminnan hänelle tulleesta taloudellista hyödyistä. Kehittyvien maakuntien Suomi ry, Nuorisosäätiö, Rovaniemen kelkkatehdas, jne.
      Kuka sanoi nämä viisaat sanat: "Puoluetta johtaa puolirikollinen poppoo, joka veljeilee rikollisten kanssa, ottaa rahaa mistä vaan ja suhmuroi kuntakaavoja..."
      Aki Haaro, Arto Merisalmi, tai mites olis vanha rikollisuuden mestari, kepuluotettu, Valtakunnan Oikeudessa tuomittu Kauko Juhantalo

      Yksi mahdollisuus on ankarassa ryssänkiimassa oleva Golgatan Anneli, tämä Älypelin kaunistama Oikeus- ja totuustollisko? "puhun nii totta kun voin", "Nämä (4500 sivua faxìsista)tulivat yllättäen ja pyytämättä.."
      Ei kukaan täysjärkinen usko että kepulainen puhuisi totta, kun vain vahingossa ja tietämättään, mutta TOLLISKOT, SIIS ETELÄPOHJLAISET, KEPULAISET EIVÄT KOSKAAN!

    • S24uomlaineN

      Miksi polisia kiellettiin tutkimasta Rinteen Kittilän rikosta?

      • sgfsdfgsdfgsdfg

        Miksi Rinne yleensä sekaantui rinneyhtiön toimintaan, erottamiset ja hankinnat kun yleensä ratkaistaan yhtiön johtokunnan kokouksissa ja laittomuuksia tapahtui joka käänteessä, MIKSI EI TUTKITA ?


      • KUKA KIELSI POLIISIA TUTKIMASTA KITTILÄN TAPAUISTA JA KEPULAISTEN LUKUISIA RIKOKSIA? Miten Antti Rinne liittyy kepupaskiaisten monimutkaiseen rikosvyyhteen?
        Eikö sinne HH:lle tule yhtään sellaista lehteä, joka kertoisi oikeaa totuutta. Hullujen huoneen poika painaa paskiaistotuutta niin, että puolet Älypelin paskasta tippuu puhtaiden suomalaisten elintarvikkeiden joukkoon!Maaliman suurimman rikollisjärjestön Suomen keskustan puheenjohtaja kielsi uutisoimasta hänen ikiomia kuprujaan Ylen toimittajilta ja uhkaili heitä jopa lainvastaisesti. Luuletteko te vähä-älyiset Älypelin järjen tuomalla apinan raivolla, että rehelliset ihmiset toimiva kuten kepuänkyrät, tolliskot ja varsinkin kepupaskiaisten hullujen huoneen siipi?
        Etkö sinä HH:n jälkeen jäänyt typerys tiedä mistään mitään?


      • Paavo_kerran

        Ja kaikkein oleellisin kysymys: Jos poliisia todella on kielletty tutkimasta, niin hallitus joutuu todella arveluttavaan valoon. Miksi sen enempää poliisiministeri kuin Sipiläkään ei tee mitään tapauksen selvittämiseksi. Jos keputrolli tietää väitteensä todeksi, niin on ilmiselvää, että myös hallitus on asiasta perillä! Eikö ilmitulo olisi valtava moraalinen voitto hallitukselle ja kepulle!

        Mutta eiköhän totuus ole jotain muuta. Väitän, että kyse on jälleen kerran keputrollien keksimästä valheesta.

        Tämä toinen hihhuli esittää toisen valheen, joka jälleen on made by kepuli: Onko taaskaan mitään todellista dokumenttia esittää Rinteen tekemisistä? Tai kuten herra sgfsdfgsdfgsdfg ilmaisee: sekaantumisesta toimintaan. Tunnustan rehellisesti etten tiedä jutun syviä käänteitä, mutta muutama fakta :
        Palosaaren kolttosista on hyvin suuret määrät fyysisiä todisteita kuten esimerkiksi keleellinen nippu valokopioita herran viestinnästä eri laitetoimittajien kesken, eikä vaikutelma ole kovin rehdin oloista. Rinteen osuudesta taasen on vain KTT:n levittämiä huhuja. Toisaalta II: Eikös Rinne ole omistajan edustajana suorastaan velvollinen toimimaan, kun homma menee turhan härskiksi?

        Katsokaapa tätäkin ketjua mahdollisimman puolueettomin silmin. Itse näen selkeimmin kepulaisten yhteishengen, joka voittaa yksiköiden oikeustajun ja tosiasiat.
        Tässäkin keississä kaikki muut ovat kepulaisten silmissä roistoja paitsi "omat", joista jokainen voisi nytkin ryhtyä varajeesukseksi. Uskovatko nuo muutama vakinimimerkki itsekään "sepustuksiinsa"? Eiköhän, itsehän he oman valhemaailmansa ovat luoneet.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Et voi olla loputtomasti hiljaa

      Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
      Ikävä
      144
      2327
    2. Nainen mitä tekisit

      Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
      Sinkut
      175
      1392
    3. Ajatus aamuun

      Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
      Ikävä
      72
      1167
    4. Rita syyttää muita "virheistään"

      Taas Donnasta lasu ilmoitus ja kaiken maailman kriisejä Akin virheen takia. Aki teki vakavan rikoksen, turha sitä on mui
      Kotimaiset julkkisjuorut
      97
      1128
    5. Milloin ajattelit

      Nähdä minut? Onko jotain odotuksia?
      Ikävä
      91
      1080
    6. Ihastuin sun kaksoisolentoon

      Kaipaan sitä nyt tästä eteenpäin. Joskus käy näin. 👋🏻
      Ikävä
      168
      1067
    7. Yksi mies ajatteli hyvin pitkään

      ja hänen kaipauksensa menetti kiinnostuksensa häneen…
      Ikävä
      96
      1015
    8. Jos saisit nainen vielä pudotettua 20 kiloa?

      Niin voitaisiin katsella uudestaan.
      Ikävä
      49
      957
    9. Niiiiin pihkassa

      Hänen ihanan vuoksi minulla on pikkarit märät koko ajan. Säikähdin vähän, näetköhän kaiken minusta? Yritän pitää perusil
      Ikävä
      39
      930
    10. Maailmanlaajuinen tietokone ongelma?

      Kuinka systeemit voidaan rakentaa niin että yksi tietokone ongelma vaikuttaa miljardin ihmisen elämään jopa viikkokausia
      Maailman menoa
      64
      847
    Aihe