Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

SUOMI SÄILÖÖ TERRORISTEJA !

20

5356

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • peiofperoi
    • Ei_kuolemantuomiota

      Late, muista nyt. Meillä ei ole kuolemantuomiota lainsäädännössämme.

      • Ei ole kuolemantuomiota, mutta karkoitusoikeus luulisi olevan jopa EU,n mallioppilas Suomella!

        Late Lapista. SSSS Ry!


      • Karkotus
        Late_Lapista1 kirjoitti:

        Ei ole kuolemantuomiota, mutta karkoitusoikeus luulisi olevan jopa EU,n mallioppilas Suomella!

        Late Lapista. SSSS Ry!

        Late, entä jos karkotus ei toimi?
        Äijä karkotetaan ja käy niin, että kotimaassaan vapautetaan heti. Ei ole täyttä varmuutta, onko se demokratian vienti täysin onnistunut.


    • SuvakkiNytVaanOn

      Edessä loistava tulevaisuus! :/
      Kiitos maanpetturisuvakkien! :)
      Kiitos sydämellisesti! Toivottavasti ootte noitten ensimmäiset uhrit!

      • No Vankiloissa terroristin säilöminen johtaa terrori-iskuihin. Euroopassa 12 terrori-iskussa tekijät ovat olleet vankilassa. Kuolemantuomio on ainoa oikea tapa käsitellä terroristejä.'Että silleen.


    • helppo.elämä

      2015 suomiherrat tilasivat 46000 Usan siipeensä saanuttta isisteroa lokoisille veronmaksajien kustantamille eläkepäiville

    • No Suomen vankiloissa on radikalisoitumassa 112 terroristiä ja Supon " tarkailussa " 350 lisää reservissä. Että silleen.

      • Ja lisää on tulossa ambomaista !

        Late Lapista. SSSS Ry!


    • xlkdcfhfg

      Nuo vaaralliset vangit takaavat että jännitystä riittää Suomessa valovuosiksi eteenpäin.

      • Ja Suomi tilaa lisää jännityksen lisääjiä!

        Late Lapista. SSSS Ry!


    • drftlfhq

      Makaavatko virolaiset, liettualaiset ja latvilaiset vangit edelleen Suomen vankiloissa vai onko saatu aikaan siirtosopimusta että pääsisivät lusimaan oman kotimaansa vankiloihin?

    • jhgnghjhgjghj

      Nimenomaan entisiä vankejahan monet terroristit ovat olleet, varmaankin vankiloissa radikalisoituneet entisestään.
      Kyseinen sakki tulisi häätää suomesta tai laittaa jollekin leirille asumaan tuomionsa jälkeen...

    • Vuokraselli

      Eikö vankilapaikkoja voisi vuokrata Venäjältä?

      • No eiköhän tuolla Venäjällä ole niitä jälleen käsittelyleirejä jossa terroristit loppu sijoitetaan pysyvästi. Että silleen.


    • No nyt tuli tieto, että vankiloilla ei ole oikeutta kertoa radikalisoituneista vangeista. Että silleen.

    • KeinBlut

      Jos tuokin Turun terroristi on bluffia niin kuin melkein kaikki sanotaan 32 vuoden aikana tehdyt terroriteot ovat ollet ns. false flag operaatioita niin mainitseppa Euroopassa ja Jenkeissä tapahtunut joku oikea terroriteko tai koulu- tai kirkkoampuminen. Ne on taidolla tehtyjä ettet heti huomaa niiden oleen huijausta.

      Tässä viimeinen huijaus. https://www.youtube.com/watch?v=kMSebdA-K-8
      Sinähän osaat saksaa ja englantia. Kohdassa 3:44 eteen päin mies saoo: "Aber kein blut!" Ei pisaran pisaraa verta. "Kein Tropf Blut, Nichts!" Tuo "No Blood" hoax-terrorismi jatkuu ja yksittäisen tai "yksinäisen hullun" seikkailut terrorismi-markkinoilla jatkuu.

      The mainstream media-- being dishonest at its very core-- is deliberately distorting the record on Alek Minassian for the sake of social engineering, and thus casting aspersions against introverted/quiet/'incel' people.

      Valtamedia - ollessaan perinpohjin epärehellinen - tarkoituksellisesti vääristää Alek Minassianista kertyneitä tietoja sosiaalisen manipulaation nimissä ja siten heittää määrättyä negatiivista leimaa introverttien / hiljaisten / "incel" -henkilöiden ylle.
      Tuo incel onkin sitten vaikeampi määritellä mikä se on, mutta joku naisten vihaaja se on. Eli yksinäinen hullu jatkaa touhujaan false flag huijauksillaan ja media repii rahaa tällasilla artikeleilla.

      https://www.youtube.com/watch?v=7pMGdJ-8so4

      Nyt on alettu puhuman manipuloinnista, kun radikalisoituminen meni jo muodista. Te lukijat olette uhri ja hyökkääjänä toimii kaikenlaiset tyypit mediassa jotka uskottelee meille kaikenlaisia valheita. Niitä tyyppejä voivat olla kuka tahansa joka puhuu muunneltua totuutta, eli on itsekin muka ottavinaan tosissaan jonkun tapahtuman ja siten osaa puhua uskottavasti.

      Sitten kun tekijä pääsee karkuun niin ei voida suoranaisesti tehdä analysointia rikoksen tekijästä. Islam-terrorismissa, mitä tehtiin (huijattiin tehdyksi) länsimaissa, tekijä melkein aina ammuttiin ja kaverit ja sukulaiset olivat ihmeissään kun (taas yksinäinen hullu) eivät yhtään osanneet odottaa että kuinka se nyt tollasen tempun teki, kun sehän oli ihan mukava tyyppi, mutta hieman hiljainen ja yksikseen vetäytyvä. Kunnes sitten muka radikalisoitui ja ajoi ihmisten päälle tai puukotti heitä. Nyt kun ajaja on rodultaan armeenialainen niin pasmat on hieman sekaisin. Hän ei radikalisoitunut vaan tais muuten seota. Tämä vain jos hän oikeasti ajoi ihmisten päälle ja on siinä mielessä oikeesti olemassa.

      Kuvansa sai lehtiin, josta kai tulee jonkinlainen ikoni. Turun puukottaja oli tai on myös naisten vihaaja. Tämäkin vain jos hän oikeasti on se kuka hänen väitetään olevan. Minä luulen että nämä kaksi juttua on huijausta niin kuin moni muukin juttu. Palmen murhaajasta yritettiin tehdä jotain profiilia, mutta vaikea sellaista on tehdä kun koko murhaa ei ole edes tapahtunut. Niistä jotka tuollaista huiputusta tekee vois tehdä jonkinlaisen profiilin.

      Lavastettu hyökkäys tarkoittaa itse (valtio-terroristi) tehtyä operaatiota, jonka tekijäksi lavastetaan jokin vihollinen (Islamisti, kommunisti tai naisvihaaja). Kyseessä voi olla aseellinen hyökkäys, terrori-isku, sabotaasi tai salamurha, mutta myös sanallinen hyökkäys. Tarkoituksena voi olla esimerkiksi saada aikaan vihollisuuksia, hankkia oikeutus tai kansan suosio omalle toiminnalle (russofobia), tai mustamaalata poliittista vastustajaa. Niitä on oikeita false flag lavastettuja hyökkäyksiä ja lavastettuja lavastettuja hyökkäyksiä, jotka vaativatkin sitten vähän enemmän selittämistä. Tehdään tempaus mikä on täyttä teatteria ja sitten lavastaan sen tekijäksi joku joka itsekin on juonessa mukana. Kukaan ei ole siis oikeesti syyllinen kun tekoa vaikka ajoa ihmisten päälle ei oikeesti tapahtunut, mutta kaikki leikkii että se tapahtui. Tai vaikka murha.

      Onhan niitä oikeitakin terroristeja ja eri valtiot saattavat luokitella jopa laillisen puolueenkin terroristiseksi. Mutta nuo yksittäisen tai yksinäisen hullun tekeleet on kaikki huijausta ja sitten on tuo No Blood (ei verta) terrorismi, joka on tullut tavaksi viime iskuissa. Torontosa ei ollut verta missään ja Bostonissa sitä oli yllinkyllin (tekoverta) ja itse saatte päättää näyttääkö Palmen verilätäkkö oikealta maalilta vai ei. Jos ei niin se onkin sitten kimurantimpia juttu.

    • huonoapolitiikkaa

      Tulee meille veronmaksajille aika kalliiksi etenkin nuo ulkomaalaiset vankilassa istujat.
      Varmaankin on vankilassa jo puolet siellä istujista maahanmuutto taustaisia.
      Ja päättäjät vaan tuumii, lisää niitä rötöstelijöitä suomeen.
      Meidän oma lintukotomme on murskattu. Sitä ei enää ole.

      • Hammashampaastavaan

        Niitä on pakko pitää täällä vankilassa koska kotimaassaan heidät päästettäisiin heti vapaaksi ja annettaisiin palkkiot ja kunniamerkit siitä että yrittivät tuhota tai tappaa vääräuskoisia niin paljon kuin kerkesivät ja tulisivat pian yrittämään uudestaan.
        Ainoa oikea kohtelutapa tuolloin olisi että Suomen lainsäädäntöä pitäisi muuttaa ja noille määrätä kuolemantuomio vankilassa istuttamisen sijaan,kuten nyt tuolle Turun puukottajallekin.
        Olemme sodassa noita terroristeja vastaan,tuomioiden kuuluisi olla myös sitä mukaan.


    • Maatalousloinen

      Eikö vankeinhoidon voisi ulkoistaa venäjälle.
      Kulut laskisivat samoin rikollisuus olis varmaan ‰

    Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      84
      2190
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      49
      1906
    3. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1828
    4. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      71
      1570
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      10
      1568
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1472
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      22
      1379
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1342
    9. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      72
      1301
    10. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1294
    Aihe