Jasmin ei taaskaan tuomitse!

Hymy.Vai.Kiukku

”Kyllähän minäkin sen myönnän, että tiettyjä piirteitä en voi suoraan sanottuna sietää toisissa. En kestä muun muassa tyhmyyttä, herkkähipiäisyyttä, ilkeyttä, toisten Tahallista loukkaamista, tunneköyhyyttä, mielensä Turhaa pahoittamista, huumorintajun puutetta, jäykistelyä ja niin edelleen. En vihaa ketään, enkä tuomitse ketään – nuo kaikki ovat vain niitä piirteitä, joita lähipiiriini kuuluvilla ei ikinä tule olemaan.”

Kävi nyt vaan niin hullunmyllynkurisesti että tuomitsi omat ominaisuutensa. Onneksi blogin mukaan Jasminilta ei puutu itseironian kykyä niin voi naureskella tällekin. Vai...?

38

1162

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hehhhehhee

      Minä en siedä tyhmää, ilkeää, itserakasta valepukki-Jaskaa. Mutta hei, en tuomitse, ne ovat vain piirteitä joita en voi sietää!

      Terveisiä sietämättömälle ja tyhmälle Jaskalle! Huumorilla.

    • puuttuikolistalta

      Pitkävihaisuus ei myöskään ole pitemmän päälle "hieno ominaisuus", ei kyseiselle daamille eikä kenenkään muullekaan.

    • HyvätHyssykäset

      ”Tyhmä, herkkähipiäinen, ilkeä, tunneköyhä”.... Näin kirjoittaa tosissaan valtakunnan turhis naurunaihe, kommenttien sensuroija, muita julkisesti haukkuva ja eksilleen julkisesti kostava sarjapettäjä.

      Päivän Naurut tarjoaa: Jasmin Mäntylä :-)

    • Lokkikarkottaalokin

      Yleensä ne inhottavimmat luonteet eivät siedä lähipiirissään toisia samanlaisia tyyppejä. Täytyy löytyä hyväksikäytettäviä.

      • Yhtäläisyydet

        Ja Rikun kanssa oltiin niin samiksii ettei tottakaan. Vaan mites sitten kävikään? Ukko olikin mt-ongelmainen sekopää vuoristorata. Niiiin.


      • Poistuuko

        Tosta nettikommentista Jassu kyllä nyt niin pahoittaa mielensä.


    • Iloaikäkaiki

      Katsotaan riittääkö Jassun huumorintaju, itseironia ja itsetunto julkaista mun kommentii:

      "Mielensä pahoittaminen on jo niin last season ilmiönä. Siitä on kirjoitettu jo pari kirjaa ja tehty elokuvakin, mutta sinähän laahaat aina niiiin jälkijunassa, huoh. Älä nyt pahoita tästä mieltäs, vaan julkaise reilusti mun kommentti. Sinähän olet huumorisnaisia. Ainakin kehut niin..."

      Tuskin riittää.

      • Sensuroitu

        Ei riitä mikään noista, niin on herkkähipiäinen.


    • ÄlkääPaijatko

      Jasu taas aloittaa että ei tuomitse, mutta ainakin se tummaihoinen missi tms. saa osansa. Ei saa olla herkkähipiäinen, kun Jasukaan ei ole. (Ai ei vai).

      ”Kyllä minä kiireideni lomassa vilkuilen (netin kautta) päivittäin aika lailla kaikki, myös ne viihdepuolen, uutiset. Suurimman osan jutuista ohitan vähäisen kiinnostuksen vuoksi, mutta tietynlaiset jutut jäävät kyllä mieleen. Ja niistähän minäkin sitten tietenkin jaan oman mielipiteeni, kuten tyyliini kuuluu.

      Uusi muoti-ilmiö tuntuu olevan mielensä pahoittaminen. Täysin turhista asioista, kuten vitsailusta tai vaikkapa nettikommenteista. On se kyllä hyvä, että tietyt ihmiset eivät osallistu esimerkiksi roustaamisiin… Itse olen aina tykännyt siitä, että ihmisillä on huumorintajua (myös oman itsensä suhteen), enkä tajua sitä tiettyä itseironian puutetta. Toki jokainen omalla tyylillään, kunhan vain ihmettelen. Minua on arvosteltu siitä lähtien, kun olin ekoja kertoja esillä lehdissä ja muussa mediassa – sitä arvostelua on nyt siis kestänyt sen parikymmentä vuotta, eikä se ole minua loukannut. Mitä sitten, jos joku ei tykkää tekemisistäni tai minusta? Eihän se vaikuta minun elämääni mitenkään. Julkkiksia, varsinkin sieltä missi- ja mallimaailmasta tuttuja naamoja on aina myös mollattu, mutta senkin voi kääntää positiiviseksi jutuksi, jos osaa.

      Sitten seuraavaan asiaan… Erään realityn naispuolinen osallistuja käytti itseensä liittyen yhtä maailmalla paljonkin käytettävää sanaa itseruskettavaa mainostaessaan ja mistä häntä syytettiin? Rasismista. Häntä vastaan hyökkäsivät sekä jotkut tummaihoiset tyypit (koska he loukkaantuivat ”verisesti” tuosta vitsailusta) että häntä somessa seuraavat henkilöt. Siis mitä ihmettä? Milloin suomalaisista on tullut näin jäykkismäinen kansa? Olin itse pöyristynyt jo silloin, kun Neekerinsuukko -nimi bannattiin! Minua kutsuttiin penskana neekeriksi (koska olin pienenä todella tumma) ja tein siitä samantien laulun – osasin jo silloin ottaa asiat huumorilla. Oikea kiusaaminen on täysin eri asia kuin jokin vitsillä heitetty läppä ja itse asiassa juuri sillä kaikella ylireagoinnilla kuuluisi olla rajansa!

      Kun ihmisiä paijataan ja suojellaan liikaa, kaikki alkaa tuntumaan väärältä. Sanojaan pitäisi miettiä sata kertaa ennen kuin ne uskaltaa päästää ulos suustaan, ettei kukaan nyt vaan loukkaannu. Minähän en sellaiseen ole ikinä alkanut, enkä ala. Jos johonkin vitsailuuni kuuluu jokin ”väärä” sana, niin mitä sitten? Ei minun ainakaan tarvitse miellyttää niin herkkähipiäisiä ihmisiä, jos sitten yhtään ketään.

      Kuten olen ennenkin todennut, jokainen olkoon omanlaisensa ja myös ne erilaiset/toisenlaiset ihmiset kuuluu hyväksyä. Mutta. Kaikista ei tarvitse tykätä. Itse olen aina jakanut ihmisten mielipiteitä laidasta laitaan ja se on enemmän kuin ok – kuten sanottu, en ole täällä miellyttämässä ketään. Kyllähän minäkin sen myönnän, että tiettyjä piirteitä en voi suoraan sanottuna sietää toisissa. En kestä muun muassa tyhmyyttä, herkkähipiäisyyttä, ilkeyttä, toisten Tahallista loukkaamista, tunneköyhyyttä, mielensä Turhaa pahoittamista, huumorintajun puutetta, jäykistelyä ja niin edelleen. En vihaa ketään, enkä tuomitse ketään – nuo kaikki ovat vain niitä piirteitä, joita lähipiiriini kuuluvilla ei ikinä tule olemaan.

      Jasmin xxx

    • Vintinkummajainen

      Minkäs se huumorintajuton toljake tyhmyydelleen voi kun ei ikinä edes opi mitään?

    • Ilkeekersa

      Jassuu on paijattu lapsena liikaa ja äitin hemmoteltu ja herkkähipiäinen pikkuprimpsessa ei koskaan aikuistu, nytkin äityli joutunut käymään siivoamassa 35-55. vee pariskunnan taloutta.

    • todellaupeeta

      Hienoa, että hän ei tuomitse entistä aviopuolisoaan, eikä entistä miesystäväänsä.
      On ilmeisesti hyvin lämpimissä väleissä edelleen heidän kanssaan.
      Näin oletan rivien välistä, kun luin hänen bloginsa.

      • Missäkaverit

        Outoa ettei Jasulla ole ystäviä vaikka on kuvailemansa perusteella oiva ja herttainen ihminen.


    • Tölvintäpalvelu

      Kun Jassun tuomitsemattomuus vaikuttaa kaikelta muulta kuin tuomitsemattomuudelta, ja hän ei ole täällä miellyttämässä ketään eikä yhtään säästelemässä sanomisiaan, niin toivotaan ettei Jassun työnkuvaan kuulu asiakas”palvelu”. Joku Kelan asiakkaille tölvintäpalvelu voisi Jassulle soveltua.

    • TaistoJumula

      Tuomitsen teidät, Jasminille ivailijat !

    • taatonta.komiikkaaah

      Kirjoittamansa perusteella Jasmin on omasta mielestään älykäs, kiltti, tunne-elämältään monipuolinen, huumorintajuinen, rento ja niin edelleen. Hän ei omasta mielestään loukkaannu helposti eikä koskaan loukkaa ketään Tahallaan, eikä pahoita Turhasta mieltään.

      Herää kysymyksiä... Miksi Jasminista ei koskaan kuule mitään positiivista juorua? Miksi Jassua ei kutsuta tyrkkyjen tempauksiin tai bileisiin mukaan? Kyllähän noin mahtavalle persoonalle olisi sisällöntuottajillakin käyttöä! Nykyään mediaseksikkäät vihdeaiheet, joihin saa myytyä mainoksia, ovat juurikin kaikenlaista ns. positiivista värinää julkkiksiin liittyen...

      Muistuu nyt mieleeni Jassun esiintymiset...olenhan niin ilkeä.. Esiintyjänä Jassu on ylimielinen ja jäykkä kameran edessä. Aikoinaan Seden peleissä Jassu oli porukan ainoa, jolta ei irronnut hymyä missään kohdassa.. Se oli kyllä koomista katsottavaa :D

    • Ajankuluksi

      Kertoo että työaikana lukee netistä kaiken mahdollisen. Ei taida muuta tehdäkään. No, ruokatunnit, brunssit ja kahvitauot näyttäis olevan mieluisia, niihin Jassu järkkää ja duunaa tarjottavaa, milloin mitäkin...Onneksi työnantajalle työkokeilu päättyy pian.

      • vainpyllytpyyhitään

        Onneksi sinä et ole töissä, niin ei ainakaan työt häiritse juorupalstan kirjoitteluasi.


    • Oikeeduuni

      Miksei mee ravintolan keittiöön töihin, vaikka ekstraajaksi/oppisopparille. Onko koulutuksen puute esteenä? Sais laittaa ruokaa aamusta iltaan ja oppiski jotain.

      • ex-keittiömestari

        Ravintolassa pärjätäkseen pitää olla reipas ja oma-aloitteinen. Koulutuksen puute ei ole este, mutta asennevika ja velttous on.


    • PyllyseksiJaPettuleipä

      Jasmin kertoo vilkuilevansa kaikki juorut ja samaan aikaan postaa instaan että on ollut somehiljaisuutta. Hauska sattuma tosiaan että luetteli kaikki ne ominaisuudet mitkä kuvaavat häntä itseään. Vähän samaan tapaan täällä palstoilla riehuva "salaperäinen" trolli moittii meitä muita kaikesta siitä mitä hän itse edustaa. Hauska sattuma. Totta tosiaan.

      • suuresti....naurattaa

        Ettei vaan ole piilovittuilua.


    • minäolenparas

      "Kukas se kissan hännän nostaa, jos ei kissa itse".
      Tuli blogista mieleen.

      • tyhmä.kuin.saapas

        Ja siitähän se Jassun raivo taas repeää, kun muut ei ole Jassun kanssa samaa mieltä.

        Jassu ei kestä ollenkaan itseensä kohdistuvaa kritikkiä, puhumattakaan että kestäisi kahdensuuntaista keskustelua julkaisemistaan mielipiteistään ja ajatuksistaan. Jassulle käy vain samaa mieltä olevien mielipiteet ja näkemykset.

        Se ei ole mitään uutta, mutta ihmetyttää, miten ihmeessä hänellä on noin vääristynyt minäkuva...suorastaan pelottavan harhainen kuva omasta persoonastaan. Ja Älystään.


      • faktatekstiä

        Näin on, hyvin analysoitu. Jasson elämä pähkinänkuoressa.


    • Bomb

      ”Julkkiksia, varsinkin sieltä missi- ja mallimaailmasta tuttuja naamoja on aina myös mollattu, mutta senkin voi kääntää positiiviseksi jutuksi, jos osaa.”

      Eli Jasun mollaamien missien täytyisi vääntää Jasun tölväilyt positiiviseksi. Jos joku missukka kommentoisi Jasua blogillisen verran, pienistä hätkähtämätön Jasu vetäisi superherneen klyyvariin, unohtuisi positiivisuus siinä sekunnissa. Ketään missukkaa ei kuitenkaan nuoremmilleen ilkeilevä nevöhööd exmalli kiinnosta.

    • Yyyhnyyh

      Miksi Jassu ei käännä itseensä kohdistuvaa nettiveetuilua positiiviseksi? Eikö se osaa, vaan vetääherneetklyvariin ja kirjoittaa kymmeniä blogeja itseensä kohdistuvasta nettikiusaamisesta? Oli taas niin huvittava tuo Jassun blogi joka, jälleen kerran, kääntyi Jassua itseään vastaan.

      • jassu.on.vaikka.mitä

        Jassu väittää olevansa pr-person :D

        Vaikka ei edes omaa julkisuuskuvaansa ole kyennyt luomaan positiiviseki ja tuomaan sitä uskottavasti esille.. Aina menee päin mäntyä... tältä pr-kuvioiden ammattilaiselta :D

        Eihän hänelle voi kuin nauraa!


      • mahoton.ikävä

        Niimpä ja rakkaus Kososeen hiertää Jassoa joka hetki,,,,, hmmmm.


    • Omakehu.haisoo

      Miksi Jassun blogit ovat aina negatiivisiä, ei koskaan mitään positiivistä mistään asiasta. Katkeraa jauhantaa ja silmien pyörittelyä, paitsi mitä nyt itseään kehuu. Minä sitä ja minä tätä, minä en pidä siitä enkä tästä, minä en välitä mitä suustani päästän ja mitä teen, loukkaanko ihmisiä vai en, minun ei tarvitse sellaisesta välittää. Minä, minä, minä. Jokaisesessa blogissa valtava itsekehu. On sillä huono itsetunto.

      • PyllyseksiJaTwiitti

        Jos haluat nähdä vielä enemmän minä-minä-minää niin vilkaisepas hänen twitteriä :D


    • suomenkansakannustaa

      JASSO, JASSO...Suomi kannustaa JASSOA!

    • TyhmäJasso

      Jassoo ei siedä tyhmiä ihmisiä ympärillään. Huoh. Joku pilipali kiinteistörenki ja pitkän linjan siivooja ne nyt sitten esittävät älykkyyden huippua peruskoulun käyneen Jassoon elämässä. No, vähintäänkin ovat älykkäämpiä kuin Jassoo, joka ei, useista yrityksistä huolimatta, ole pystynyt suorittamaan edes ajokorttia ja vaativinta, mitä ikinä on tehnyt, on se allasjumpparin viikon perehdyttämiskurssi. Että repikääs siitä.

    • MaariaSaloomeSt1

      Jos laittaa liikaa pippureita, tulee paistist liian tulista? Luulin olevani kokki. Kunnes heräsin ja siitä maksettiin vasta sitten kun tulee isompi remontti. Mutta siis sijaisuuksia voisin ottaa huomioon. Mutta en pysty vieläkään. On se kertonut monta tarinaa. Ei vaan ole sitä tyyppiä. On vaan päivien hetki tai tuntien ei tartte kenenkään kanssa sopparin of the sands. Nyt pitää paikkaansa joka kohdassa tarkoitetun ilmoituksen uudesta kommentista tai siis Koti Kokkonen on mainio tilaisuus järjestetään tiistaina tai keskiviikkona ja torstaina. Heippa!

    • EiHarrmiita

      Aktiivimallia suorittaa tää Jasmin. Kuntouttavaa työkokeilua 9€/päivä. Siinä se.

    • siinäkaikki

      "Rakas äiti, muru ja Oulun lähiö".

    • Keppiheppa

      Tuksukin on mielestään tosi fiksu ja muut ovat tyhmiä. Laitapa Foodie älykkäänä tyttönä kuva taas vaikka kuorituista perunoista instaan.

    • Hohhoijjaavaan

      Mitähän herkkuja superkivat duunikaverit tänään saa? Jassu se tuntuu viihtyvän hyvin brunssi-, kahvi- ja ruokatunneilla jutustelemassa (itsestään) kunhan netin selaamiseltaan vaan malttaa. Nettihän on käytävä tarkasti läpi joka päivä ja jos vaikka löytyis joku syvällinen aforismikin elämänohjeeksi, kuten nyt esimerkiksi että In love is good to be tjsp pönkittään rakkautta Jarmo Heikkiseen.

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      137
      1926
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1908
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1858
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1640
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1448
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1266
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1160
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1137
    Aihe