Mites pizzapaikalle on käyny?

Pizza-ihmettelijä

Ei kuulunu mitään että avautus makasiini. Mikä ongelma siinä on? Tuleeko muuta tilalle?

33

1110

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Enkestä

      Samaa mietin!!! On tää... ku menee kerrassaan kaikki mestat nurin.

    • Hetkensuojatyöpaikka

      Peurankrouvista saa kuulemma tätänykyä pizzoja ja Makasiini on lopullisesti suljettu. Nopeet syö hitaat jotka vaan pitää ovensa säpissä ja vetää kotona lonkkaa. Taitaa olla liian hyvät starttirahat näillä tähdenlennoilla ja kun ne loppuu puljut kiinni.

    • Ymmärrettävää

      Rahan ansaitseminen varmasti perimmäinen syy. Alkuperäisten omistajien kiinteistö josta täytyisi yrittäjän vuokraakin maksaa. Ei naurata sateisena päivänä kun liikevaihto varmaan alle satasen..

    • Pitzaonhyvää

      Peurassa on hyviä pitsoja. Sama tekijä kuin makasiinissa oli. Koettakaa käydä viikonloppusin hakemassa, et säilys edes yksi ruokapaikka.

    • Siitäilostaenmaksa

      En astu viikonloppuna kyseiseen pizzantekopaikkaan koska en siedä juopuneita ympärilläni jos menen sinne syömään. Heittäisivät ensin ne paikalliset kännikalat ulos ja sitten voisi alkaa ruokakauppakin kukoistamaan.

      • Aasillaonsilta

        ainoat asiakkaat usos että sinulle tulee hyvä mieli, olet joko vajakki tai vain helvetin itsekäs.


    • AsiakasOnKunkku

      Ei vaan viitti kuunnella kännisten örinää kun sitä ei mainita pizzalistalla lisämausteena vaikka se tulee automaattisesti ja siitä joutuu maksamaan.

    • Hyväpitsa

      Hae pitsas mukaan ja mene ylivelkasees taloos syömään. Siellähän ei oo muuta kun velkaa kaverinasi.

    • AsiakasONkunkku

      Täidat hyväpitsa omata omakohtaista kokemusta ylivelkaisessa talossa asumisesta.Ei sulla reppanalla taida olla edes varaa muuhun kuin Atrian roiskeläppiin tilipäivänä jos sattuu muutama euro siitä jäämään ylivelan jälkeen.

      • Aivanvitunsamaolet

        kunkku olet omasta mielestäsi, Hyväpitsan kanssa ihan samaa mieltä. Sinunlaisiasi minäinäminä idiotteja ei jaksa edes kuunnella!


    • Taashuomennamennään

      Saahan Salesta ja Koosta Atrian ja Saarioisten roiskeläppiä jos ei rahat riitä ylivelkaisen talon maksujen lisäksi kalliisiin pizzalättyihin . Jos haluaa mennä ns ulos syömään on paras suunnata Vesilahden rajojen ulkopuolelle niin ei pety rahan vastineesta

    • Voihyvätavaton

      Juu menkää muualle vaan syömään. Loppuu viimeinenkin ruokapaikka kylältä.

    • VoihyvätavatonNiin

      Juu mennään Tampereelle elokuviin ja sitten odotellaan että vesilahdessa avataan hyvä ruokapaikka jos vaikka elokuvaillan päättääksi ajetaan katsomaan olisiko se jo auki ja uuni lämmin. Etkö hyvätavaton tajua tätä yhtälöä. Se on vaan pakonsanelemaa että rahaa pitää mennä tuhlaamaan sinne missä on toimintaa.

    • Kohtaexyrittäjää

      Onhan kylässä ravintola. Kovin vaan on hiljasta. Eihän paikalliset kannata paikallista yrittäjää. Kateellisia kaikki. Sitten rutistaan kun yritykset loppuu niinkuin nyt makasiini. Kyl ne yrittäjänkin rahat loppuu joskus. Rakkaudesta lajiin.

      • Perustelejosälysit

        Mistä helvetistä sinä joka täällä kirjoittelet,niin luulet että kateudesta johtuu yleisökato.Perustele se .Kyllä se yleisökato johtuu ihan muista syistä.


      • Tietoo

        Oon samaa mieltä et kateus kasvaa vesilahdella.


      • ertttr

        Ei voi käydä perheen kanssa laittamaan pöytää koreaksi kun ei oo koskaan auki normaalien ihmisten ruoka-aikoina. Aukiolo on ajotettu siten että kusisten juoppojen on kaikkein sopivin ryömiä sinne koloistaan.


      • TulikoJOselväksi
        ertttr kirjoitti:

        Ei voi käydä perheen kanssa laittamaan pöytää koreaksi kun ei oo koskaan auki normaalien ihmisten ruoka-aikoina. Aukiolo on ajotettu siten että kusisten juoppojen on kaikkein sopivin ryömiä sinne koloistaan.

        Tätähän tässä on koitettu tehdä selväksi,mutta ei perkele mene jakeluun,siksi on mentävä johonkin muualle missä voi sen pöydän pistää perheelleen koreaksi.Kateudesta ei ole kysymys jos on mentävä sinne missä on liikeyritykset auki normaaliin aikaan.


    • Voimahoton

      Valitetaan kun ei oo auki. Kunhan ny kävisitte ensin nykyisillä aukioloajoilla niin varmaan yrittäjä avaa aikaisemmin jos ka nattavaa olis.

    • Kuvitellanliikoja

      Maahanmuuttajat ihme kyllä saa pizzeria/kebappilansa pyörimään jos ei Suomalainen saa tai viitsi. Ja kauppa käy ainakin siinä Lempäälässä vanhan apteekin vieressä Tokamannin talossa missä tulee usein käytyä.Lounasaikaan käy paljon myös vakiasiakkaita heillä.Ehkä Vesilahdessa/Vesilahtelaiset ei vaan osaa tätä lajia . Kannattaisi ottaa mallia näistä ahkerista puurtajista,jotka ei varmasti kuvittele aloittaessaan että nyt tulee asiakkaita ja rahaa ovista ja ikkunoista. Saa tässä kyseisessä paikassa kuitinkin pyytämättä ja käy pankkikortti saa leimoja ostoksista joita keräämällä kuponkiin tulee sitten ilmainen kun leimoja tarpeeksi.Makasiinin omistajan kannattaisi vuokrata paikkansa ahkerille maahanmuuttajille kun ne näköjään on sen alan taitajia ja saisivat paikan taas uuteen nousuun.

      • Eivoitotta

        5e tunti palkkaa ja joskus ei edes sitäkään. Näin se vaan menee et kanta asukkaista ei kukaan tuu tollasilla palkoilla töihin. Siinä yksi syy.


      • Eikäannakuittia

        Panee vähemmän täytettä pizzaan ja hinta sama niin jää se 6-7€ tunnille kyttäämisestä tuleeko iso vai pieni tilaus.


      • todellamaukasta

        Akaan Viialassa on kanssa todella hyvä pitza paikka ja sitä pitää myös ulkomaalaiset.On hintaansa nähden kookas ja todella hyviä.Ne osaa paistaa ne niin kun kuuluukin.Se on se pieni paikka siellä sillan lähellä.Sitä pitzaa kannattaa hakea kauenpaakin ja sielläkin sen saa syödä.Suosittelen sitä paikkaa.


    • KunnonPizzaKebappila

      Muttä Vesilahden kaltaisessa tuppukylässä vedetää esiin melkoisella varmuudella se R-kortti joiltain tahoilta jos edellämainittu ehdotus toteutuisikin.

      • asiakaspulakomiksi

        Joka kerta kun kuulen jonkun yrittäjän lopettavan tai vähentävän aukiolo aikoja,kysyn itseltäni ai niin koskas itse kävin siellä viimeksi asiakkaana?


      • Idiottejakaikki
        asiakaspulakomiksi kirjoitti:

        Joka kerta kun kuulen jonkun yrittäjän lopettavan tai vähentävän aukiolo aikoja,kysyn itseltäni ai niin koskas itse kävin siellä viimeksi asiakkaana?

        Juuri näin. Käyttäkää ny paikallisia yrityksiä. Kohta ei niitä oo missä käydä. Valitetaan aukioloajoista. Mutta ei käydä nykyisillä aukioloajoillakaan.


    • VaihdoinMaisemaa

      Vesilahti - uskalla yrittää!

      Siitä yhtä hyvä matkailumainos kunnalle kuin tien varressa oleva, kunnan toimesta pystytetty kehotus vaihtaa maisemaa.

      Vesilahdella kun yrität, voit olla varma että niitä henkilöitä joita naapurikunnissa kutsuttaisiin potentiaalisiksi asiakkaiksi kutsutaan Vesilahdella kateellisiksi kyyliksi jotka seuraavat tarkkaan miten sinulla ja firmallasi menee, mutta ovat hyvin tarkkoja siitä että he eivät suin surminkaan osta sinulta mitään. Herranen aika - yrittäjähän saattaisi vaikka menestyä jos oman kylän ihmiset erehtyisivät häneltä jotain ostamaan.

      • Kylmnäin

        Mä olen niin samaa mieltä kanssasi.


    • Saatiinhankirjastoedes

      Onneksi on sellainen toimiala omassa yrityksessä ,ettei tarvitse edes odottaa että Vesilahtelaiset tekisi tilauksen ja ostaisivat. Hyvin menee ja asutaan vaan täällä "kateellisten seassa" työt tehdään ihan muualla.

    • onkojärkeevaiej

      ei uskalla yrittää kun pähkähullut! kirjaimellisesti. paikka on kiinni ruoka-aikaan ja myy lounasta iltapuuro aikaan.

      tästä enää puuttuu se että avais aamupäivästä jolloin myydään pelkästään alkoholia, illasta sitten lopetettais alkoholinmyynti jolloin alettais nykynen epänormaalien yöruokailu

    • Vääräätietoapaskapuhetta

      Ei pizzamakasiinissa muuten ole koskaan myyty alkoholia.Koskas olet itse syntynyt kun et tuota asiaa voi tietää.

      • onkojärkeevaiej

        puhuinkin kylän ainoasta 'ravintolasta' joka varmasti oli ilmiselvää kaikille muille paitsi sinulle arvon sherlock.


    • AinutlaatuaanSuomessa

      Uuteen kirjastoon voisi perustaa pizzanurkan jossa saisi itsepalveluperiaatteella lämmittää pientä korvausta vastaan Atrian ja Saarioisten pizzäroiskeläppiä.Maistuis varmaan sullekkin.

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      336
      3794
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1689
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1510
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      57
      1458
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      28
      1308
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      51
      1292
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      57
      1264
    8. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      194
      1221
    9. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1190
    10. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1157
    Aihe