Kertokaas tööttälijät varoituskolmio?

entajuatöttälijöitä

Usien täällä ylöjärvellä mulle tötättän kun olen kolmion takana aika varovainen eli ilmieesti jään sen taakse aika pitkään odottelemaan turvallista väliä.. Kerran joku tööttäs elon pihasta lähtiessä kun olin kolmion takana, mutta jatkuvasti meni autoja. Enhan mä silloin voi kolmion takaa lähtee ketään päin ajamaan jos tiellä menee jatkuvasti autoja vaikka olis kilmoterin jono takana ja vaikka kuinka töttäiltäisiin ja takana jonoa?

imiesti näiden tööttälijöiden mielestä johkin pieneen väliin pitäisi sitten ängetä vai?

No kerran taas menin liian rohkeasti liikenneympyrään salen kohdalla ja taas tötättiiin kun joku kääntykin selen suuntaan enkä sitä niin huomanannut. Mun olsi pitänyt väistää joo, koska minulla oli kolmio, mutta sitten taas jos väsität ja jäät odotatan ja taakse kertyy jonoa niin joku painaa siellä takana sitä tööttiä.


En tiedä sitten oonko ymmäränyt varoituskolmion väärin? Eihän se mikään STOP merkki tietenkään ole, mutta en mä nyt ketään halauis kolaroidakkaan siksi varoisuus, mutta mihkä teillä on kiire? ei siinä mitään voita jos olet minuutti tai kaksi aikeisemmin kotona.

13

426

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • YstävänNeuvo

      Kannattaisikohan viedä ajokortti poliisilaitokselle ja ostaa polkupyörä...

      • rbrbrbr

        Mun mielstä niiden pitäisi viedä jotka tööttää. Autokoulun käyneenä tiedän, että tööttäyys on vain vaaratilantaita varten. Ei sitävarten, että "nukutaan" liikennevaloissa tai kolmion takana ei ahatuduta pieneen väliin. Enkä mä ainoa tällä ole jolle töötätään. Olen huomannut, että muillekin töötätään,


    • ggfgfg

      Siellä kukaan tööttää... Taitaa vaan oman pääsi sisällä kuulua töööttööööt

      • koitappasjäädä

        Koittapas jäädä vaikka elon pihassa ruuhkaikana siihen pieneen mäkeen kolmion taakse vartoileen niin joku varmasti painaa tööttiä kun et mene johkin väliin vaikka jatkuvasti meneisi autoja. Todella herkässä on kyllä täällä ylöjärvellä tuo töötti. Ei kangasalla josta olen kotosin ole vastaavaa tööttäilyä. Ihan vaan siksi tööttäillään, että jollain on varnmaankin kiire johonkin,


    • töötööttöötötötö

      Ei niistä tööttäilijöistä kannata välittää. On minullekin töötäilty. Toki Tampereen Lielahden puolella kun jäin liikennevaloihin nukkumaan. Niin jokuhan sitä tööttiä painaa jos et lähde sillä sadasosasekunnilla kun valo vaihtuu vihreäksi. Kolmion takana varmaan sama juttu, mutta kyllähän sitä ehtii vaikka auto näyksikin olevan kaukana tulossa. Johkin väliin vaan rohkeasti menet, joillain on vaan niin kiire. Mistään muusta ei ole kyse.

    • aåögjii

      Valoissa jos nukkuu niin on ihan hyvä töötätä, tyhjäkäynti saastuttaa jos nukkujan takia joudut odottaan toisen kierroksen. Mutta ne keillä on aina kiire, ovat persaukisia.

    • tääonkummajuttu

      Mua jotenkin ärsyttää se, että jollain kuuluu s-marketin pihassa vielä nastarenkaiden krohina vaikka lämmintä on jo sellaiset 20. Noh omapa on asiansa.

      Mulla ei tulisi mieleenkään tässä säässä ajaa talvirenkaistani nastoja pilalle tai jopa irti ja sitten joutuisi nopeammin ostamaan uudet nastarenkaat jotka maksaa 300-600€ Jossain kuivalla Helsingin tielläkin 120 km/h tai ei edes vois ajaa tota vauhtii jollian moottoritiellä. Ei helkatti. Sais alkaa kyllä jo poliisit sakotteleen jos vielä nastoja käyttää? Miten vaikeata ne on vaihtaa jos ette itse osaa niin viekää johkin liikkeeseen esim elossa euromaster tai joku muu.

      • ajgklnn

        Oon nähny mm. kahdessa Kotipizzan jakeluautossa nastarenkaat hiljattain. Tosin en Ylöjärvellä. Ehkä ne pitää vielä aamulla lohkolämmityksessä että kakkakotterot lähtee käyntiin.


      • jljljljlj

        Vieläkin tuli nähtyä yhdet nastarenkaat vaikka päivällä lähes 30. Yllätys yllätys nainen ratissa.
        Nyt on sentään jo 99% ylöjärveläistä vaihtaneet kesärenkaat. En tiedä mikä siinä on, että ne nastat pitää kuluttaa irti kesällä. Ei ne talvella sitten pidä ja kuivalla talvirenkaat voi olla jopa vaarlliset jos niillä jarruttaa kovaa.


    • alijapab

      Siellä ny on semmosia kuskeja jotka eivät saa autoonsa vauhtia liikenneympyrän pitää olla tyhjä että mahtuu ja ehtii vaikka samaan aikaan samassa kohdassa olevien autojen pitää ja tietenkin mahtuvat turvalliseti suoriutumaan kiertoliikenneympyrästä parasta mitä liikenteeseen on tehty , mutta vilkun käyttöä pitäisi vielä parantaa ja vilkuttaa vain poistuessaan ja niiltä jotka vilkuttaa vasemmalle ympyröissä voisi viedä korttinsa ja nastarenkaansa pois ,eikä ajaa muuta kuin taxeilla.

    • varovainen

      Antaa vaan tööttäillä - koska sinä olet itse vastuussa jos joku onnettomuus sattuu eikä se tööttäilijä. Kyllä näitä hermoheikkoja piisaa kaikkialla. Kyllä sitä sellaisia tilanteista näkee, että suhahdetaan eteen yhtäkkiä mutta näillä tööttääjillä ei ole taitoa ottaa muita huomioon - minä itse vaan pitää päästä menemään ja äkkiä ja muista viis !!!
      Usein näkee sellaista että kun lähestytään liikenneympyrää, niin nasta lautaan jotta pääsee ympyrään ennenkuin tuo tuolta sivulta tulee... minä ensin!

      • dklhlööpl

        No, Tampereella tööttäilykin osataan paremmin: ajoin Pispalan suunnasta Tahmelan viertotietä Kotipizzan valoristeykseen kun valo vaihtui punaiseksi. Jo ennen kuin jarrutin taakseni reippaasti ajanut auto painoi tööttiä että mene nyt, vielä ehtii. Siinähän on kaiken lisäksi oikealla se pikkukatu missä ei ole kolmiota ja puskan takia huono näkyvyys. Pysähdyin risteykseen ja näin peilistä kun vanhempi herrasmies arvokkaan auton ratissa löi kättä otsaan, ja kiersi minut päin punaisia liikenteenjakajan väärältä puolelta ja poistui länteen Pispalan Valtatietä. Tämä siis ihan päiväsaikaan.


    • kerranymyrässä

      Mullakin on ympyröissä muutaman kerran töötätty ja vain varmaan siksi, koska jäin siihen "liian pitkäski aikaa" . Tämä ylöjärvi on kyllä jännä. Vanhalla kuruntiellä on välillä pirusti ruuhkaa, mutta sitten jos käännyt jonnekkin soppeentielle saat ajella rauhassa ja myös myöhään illalla täällä ei liiku juuri ketään muutakuin mopoautoja eli iltaisin varsin kuollut kaupunki vain teinejä mopoautoineen.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      115
      9194
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2698
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      150
      2484
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      2019
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1766
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1560
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1527
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      10
      1458
    9. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      7
      1320
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1316
    Aihe