isänmaan etua vastaan

Partacus

Yhdysvallat, Kiina ja molemmat Koreat ovat neuvotteluyhteydessä Korean niemimaan kriisin ratkaisemiseksi. Edistystä on tapahtunut.
Suomen ulkoministeri Timo Soini lyttää suhteiden normalisoinnin 29.4. 2018 plokissan kielteiseksi toimeksi.
Suomi on ollut ehdolla moninkeskisen neuvottelun osallistumispaikaksi. Hän tuhoaa Suomen mahdollisuuden olla neuvottelujen pitomaana.
Soini toimii epäisänmaallisesti rauhantilan saavuttamisen estämiseksi maailmalla.

22

310

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Partacus

      Timo Soini on ministeri ja hän vastaa sanoistaan toisella painoarvolla kuin rivikansalainen, yksityisplokissaankin.
      Soini väittää Helsinigin Sanomat lehteä Pohjois-Korean agentiksi. HS kertoi rauhanprosessin neuvottelujen etenemisestä.
      Soinin blogikirjoitus vei mahdollisesti Suomen pois rauhanneuvottelujen huippukouspaikkana. Menetys olisi vertaansa vailla. Soini käytännössä vetoaa Trumpiin neuvottelujen katkaisemiseksi.
      Soinin sooloilu konfliktien neuvotteluratkaisua vastaan on sabotaasi suomalaista isänmaata vastaan. Soini toimii Suomen kansallista etua vastaan olla välittäjäosapuolena kriisien ratkaisuissa.
      Poliittinen oikeus toteutuisi, mikäli Soinille annettaisiin kenkää poliittisesta virastaan.

      Ohessa kansalaisten mielipiteitä Soinin tempauksesta.
      https://www.ksml.fi/kotimaa/Timo-Soini-irvaili-Pohjois-Korean-johtajan-tempauksesta-Propagandistit-hymyilevät-hihaansa-–-katso-kuva/1190344#comments

    • Partacus

      Soinista riippumatta Koreoiden ympärillä yritetään sopua. Monia myönteisiä merkkejä on havaittu.
      Timo Soini pyrkii lietsomaan epäsopua.
      Trump ja Koreoiden johtajat tulevat tapaamaan jossakin mutta luultavasti Soinin tempauksen jälkeen ei Suomessa.
      Herää kysymys, miksi ulkoministerimme Soini suhtautuu vihamielisesti jännityksen lieventämiseen. Uutisten mukaan Trump on myönteisesti mukana. Soini puolestaan ratsastaa peitsi tanassa täyttä laukkaa halventavilla lausunnoilla.
      Ylinpäänsä on outoa että jokin korkea-arvoinen poliitikko asettuu vastahankaan vastakkaisten osapuolten neuvottelukosketukseen.

      Tiedämme, että Soini on edelleen työväenliikkeeseen vihamielisesti suhtautuva perussuomalainen. Kansainvälisissä suhteissa aatteellinen vihamielisyys ei saisi sokaista kuten Soinin tapauksessa on tapahtunut.
      Edistyminen Korean niemimaalla voi edistää rauhanprosessia myös Syyriassa.

      Kuinka hallitus voi sietää epämoraalista ulkoministeriä??

    • zned

      Miten mahdollista, ettei media, presidentti ja hallitus puutu Soinin ulostuloon.
      Vain onko vedettävissä siten, että hallitus on maailmaa vastaan ja toivoo epäsovun jatkuvan?

    • KOULUVERKKOMESTARIT007

      LAINAUS ja nyt lainauksen kirjoittaja on KKR

      PS: "Tiede on irtisanoutunut henkien maailmasta. Jos jokin ilmiö tapahtuu, sen perustana on aina materia. Joko aivojen ulkopuolella tai sen sisällä."

      Voimme kai todeta sen asian, että Luonnontieteen VALTAVIRTA on tasan tarkkaan tällä hetkellä Suhteellisuusteoria, AIKA-AVARUUS ja Professori Zöllnerin Neliulotteinen Geometria.
      Nyt kai Te Don Spartacus ehkä tiedätte sen, että F. Engels Luonnon Dialektiikka -kirjan keskeinen siis keskeinen Punainen Lanka on todellakin se, että arvostellaan todella voimallisesti tätä ns. Professori Zöllnerin Neliulotteinen Geometria rs:ää siis sitä Teidän Leninistien ja Teräsmiehet rs:n ylistämää Neliulotteista Avaruuskäsitystä kuten myös sellaista ilmiötä epäsuorasti kuin AIKA-AVARUUS rs:ää.

      Nyt toivon sitä asiaa, että Te Toveri Spartacus kerrotte lopultakin meille Marxilainen Revisionismi LD rs:n kannattajille siis REVARIT-ryhmään kuuluville sen, että mikä todella voisi olla MarxismiLeninismiFilosofia rs:n takana olevan Tietoteorian Lausepuun peruslause. Niin ja nyt Teidän Toveri Spartacus pitää muistaa se asia, että on olemassa Käytännöllinen Filosofia rs:ssä seuraavat osa-alueet: SYSTEEMITEORIA, PELITEORIA, SOSIAALIFILOSOFIA, KIELITIEDE eli LINGVISTIIKKA, MORAALIFILOSOFIA, KIRJALLISUUSTIEDE, POLITOLOGIA NOVA.
      Niin ja nyt Teoreettinen Filosofia rs.ssä on seuraavat osa-alueet: ONTHOLOGIA, ONTHOLOGIA FORMALIS, COSMOLOGIA, THEORIA INFORMALIS, PHILOSOPHIA HISTORICA, PHILOSOPHIA NATURALIS, PHILOSOPHIA SCHIENTICA.

      Nyt olisi hyvä tietää se, että onko Teille tuttu asia se, että Akateeminen Filosofia rs:ssä on kaksi osa-aluetta siis Teoreettinen ja Käytännöllinen Filosofia rs. Niin ja Akateeminen Filosofia rs:ssä on nyt molemmissa siis Käytännöllinen Filosofia ja Teoreettinen Filosofia rs:ssä kaksi Osa-aluetta siis Idealistinen Filosofia eli Subjektiivinen ja Objektiivnen IDEALISMI sekä vielä Materialistinen Filosofia rs. Me nyt voimme vielä kysyä sitä asiaa, että onko todella olemassa Leninistien ja Teräsmiehet-yhteisön jäsenten mielestä loogisesti ja reaalisesti enää mitään muuta kuin Objektiivinen IDEALISMI rs, koska nämä Leninistit kuten Toveri Spartacus korostaa sitä, että on olemassa Luontokuvioissa ainakin NELJÄ ULOTTUVUUS rs:ää sekä he korostavat vielä erityisesti, että myös MarxismiLeninismiFilosofia rs pohjautuu Suhteellisuusteoria, AIKA-AVARUUS ja Neliulotteinen Geometria rs.

      Me REVARIT voimme vielä kysyä sitä, että jos Materialistinen Filosofia on todellakin sama asia kuin MarxismiLeninismiFilosofia rs ja että nämä Leninistit korostavat vielä sitä, että ei ole minkään muunlaista Materialistinen Filosofia rs:ää kuin tämä MarxismiLeninismi, niin ihan hyvin ME REVARIT voimme vielä kysyä sitä, että miten pitää todella tulkita tämä F. Engels Luonnon Dialektiikka -kirjan Teoriakehikko, sillä Luonnon Dialektiikka LD rs:n lausepuun peruslause on A)AINE-MATERIA(MASSA) sekä B)Kolmiulotteinen Luontoavaruus eli GEOMETRIA ja N-ulotteinen Kategoria- eli Laatuavaruus.

      Teidän Don Spartacus pitää ilmeisesti tajuta sen, että onhan Kolmiulotteinen Luontoavaruus ja AINE-MATERIA(MASSA) rs varmasti täysin eri asia kuin on Teidän Leninistien ja Teräsmiehet-yhteisön Neliulotteinen Geometria, AIKA-AVARUUS ja Suhteellisuusteoria rs. Me REVARIT ainakin olemme sitä mieltä, että Kolmiulotteinen Luontoavaruus siis VIIVA, PINTA-ALA, TILAVUUS on varmasti täysin eri asia kuin Teidän Leninistien ja Teräsmiesten Neliulotteinen Luontoavaruus.
      IlmiannaJaa

    • Partacus

      Soini suoraan sanoen oksentaa rauhaprosessin päälle. Hänellä ei voi olla ulkoministerinä oikeutta julkisesti asettua neuvotteluja vastaan. Vain tyhmä vastustaa neuvottelukosketusta.
      Soinin henkisen terveyden tilaa voi vain arvella. Hän kirjoittaa plokeissaan usein samaa mitä muutkin perussuomalaiset; marxistit ja kulttuurimarxistit (=kaikki demokraatit) olisivat mätäpaiseita. Tässä yhteydessä hän kohdistaa asian siten, että Pohjois-Korean kanssa ei tulisi neuvotella. Toinen tie voi vain silloin olla aseet ja sota.

      Preidentti Niinistöllä on toinen kanta. Hän suhtautuu neuvotteluihin myönteisesti ja olisi ollut valmis ottamaan rauhanprosessin huippukokouksen Suomeen ja joka saattaa olla menetetty Soinin takia.
      Huomattakoon, ettei Trump ole uhonnut sodan puolesta. Hän on antanut ymmärtää liennytyksen myönteiseksi seikaksi.

      • En nyt tarkalleen tiedä mitä Soinin väitetään sanoneen mutta sen mitä olen lukenut noista sanomisista on lähinnä sitä, että niihin pitää suhtautua varauksella. Pohjois-Korean Kimittäjä kun on ylikielinen komuloinen joten hänen sanaansa voi luottaa ainoastaan hänen kuoltuaan koska harva mieltään enää sen jälkeen muuttaa vaikka olisi miten tiukka komuloinen.

        Kimittäjän sanaan voi, kuten kommunistin yleensäkin, luottaa vasta kun hän ei enää voi perääntyä.


    • VERKKOKOULUMESTARIT0070

      OPISTOPALVELUMESTARIT007

      Nyt kysyisin Teiltä, jotka olette sitä mieltä, että Kommunistinen Työläisliike rs ei voi perustua yhtään mihinkään muuhun kuin siihen, jota pitivät ainoana oikeana Neuvostokommunistit siis He, jotka uskoivat sellaiseen aatekuvioon kuin STALINISMUS et LENINISMUS eli Teräsmiesaate ja Leninaate rs:ään. Niin ja nyt Me voimme vielä ihmetellä sitä asiaa todella painokkaasti, että MIKSI Te Teräsmiehet ja Leninistit ette ole yrittänyt meille kulkureille ja katunarreille kertoa sitä kuviota, että mikä voisi olla Materialistinen Filosofia rs:n lausepuun peruslause silloin, kun toteamme sen asian, että myös Materialistinen Filosofia rs perustuu Suhteellisuusteoria, AIKA-AVARUUS ja Neliulotteinen Professori Zöllnerin Neliulotteinen Luontoavaruus eli Geometria. Nyt sitten yhtä painokaasti Me voimme todeta sen, että jos Meidän Materialistinen Filosofia rs perustuu Suhteellisuusteoria ja AIKA-AVARUUS rs:ssä Neliulotteinen Luontoavaruus eli Geometria rs:ään, niin tällöin Meidän Materialistinen Filosofia rs:ssämme Lausepuun Peruslause ei voi olla sama kuin Luonnon Dialektiikka LD rs:n lausepuun peruslause A)AINE-MATERIA(MASSA) sekä B)Kolmiulotteinen Luontoavaruus eli GEOMETRIA ja N-ulotteinen Kategoria- eli LAATUAVARUUS. Olisiko nyt liikaa pyydetty se asia, että Te Leninistit ja Teräsmiehet kertoisitte meille sen, että mikä voisi nyt olla Stalinismus et Leninismus siis MarxismiLeninismiFilosofia rs:n lausepuun peruslause, kun se ei voi Suhteellisuusteoria ja Neliulotteinen Geometria rs:stä johtuen olla sama kuin Luonnon Dialektiikka LD rs:n

      Nyt Dialectica on suomeksi MURTEELLISUUS, joten Dialektinen Materialismi on toisin sanoin ilmaistuna MURTEELLINEN tai LIIKKEESSÄ OLEVA AINEELLISUUS. Voin nyt sanoa kuitenkin siten, että en tiedä sitä, että mitä sellaiset henkilöt, jotka vannovat tulisesti MarxismiLeninismiFilosofia rs:n nimeen, niin tarkoittavat sanalla Dialektiikka tai Dialektinen Materialismi. Mitä mieltä nyt Materialistinen Filosofia LD rs:stä ovat Don Spartacus, Don Lazarus, Don Leonidas, Don Josif Stalin ja Don Victor Lenin rs:t?

      Nyt taas HE, jotka vannovat Materialistinen Filosofia ja Sosiologia LD rs:n nimeen, niin perustavat tulkintansa DIALEKTIIKKA-sanasta DIALECTICA NATURALIS eli Dialectics of Nature eli Luonnon Dialektiikka LD rs:ään. Tehän varmaankin tiedätte sen, että Luonnon Dialektiikka LD rs:n lausepuun peruslause on A)AINE-MATERIA(MASSA) sekä B)Kolmiulotteinen Luontoavaruus eli GEOMETRIA ja N-ulotteinen Kategoria eli Laatuavaruus.

      Te varmaankin tiedätte nyt myös sen, että VALTAVIRTA Talous- ja Yhteiskuntatieteen kohdalla on ns. Uusklassinen Talousoppi eli Odotuksilla Täydennetty KLASSIKKOMALLI. Niin ja nyt ilmeisesti Luonnontieteet rs:n kohdalla ei ole VALTAVIRTA kuten ei myöskään MarxismiLeninismiFilosofia rs:n kohdalla VALTAVIRTA ei ole Luonnon Dialektiikka LD vaan Suhteellisuusteoria, AIKA-AVARUUS ja Professori Zöllnerin Nelulotteinen Geometria.

      Mehän voimme nyt kysyä vielä kerran sitä, että mikä todella voisi olla MarxismiLeninismiFilosofia rs:n lausepuun peruslause, kun se ei voi olla Luonnon Dialektiikka LD. Olisikohan oikea arvaus MarxismiLeninismiFilosofia rs:n kohdalla sama kuin on Objektiivinen Idealismi eli Looginen Positismi ja Empirismi rs:n kohdalla siis A)HENKI-KÄSITE sekä B)N-ulotteinen Luontoavaruus eli GEOMETRIA ja N-ulotteinen Kategoria- eli Laatuavaruus.

      Niin ja kysyn vielä Teiltä sitä, että onko MarxismiLeninismiFilosofia rs sellainen, joka kuuluu Materialistinen Filosofia rs:ään vai vain ja ainoastaan Objektiivinen Idealismi eli Looginen Positivismi ja Empirismi rs:n kuvioihin. Mitäs Te voitte sanoa nyt MarxismiLeninismiFilosofia rs:stä, että jos Materialistinen Filosofia ja Objektiivinen Idealismi eli Looginen Positivismi ja Empirismi rs:llä on sama lausepuun peruslause, niin onko enää olemassa sellaista Filosofiasuuntausta kuin Materialistinen Filosofia? Jos me nyt uskomme siten, että ainoa oikea Materialistinen Filosofia on MarxismiLeninismiFilosofia rs, niin on kai pakko sanoa myös siten, että nyt täten on vahvistunut se Porvariremmi rs:n mielipide, että Materialistinen Filosofia on puhdasta sekoilua. Me voimme kuitenkin nyt myös sanoa siten, että onhan olemassa Luonnon Dialektiikka LD eli DIALECTICA NATURALIS DN eli DIALECTICS OF NATURE rs.

      PS Toivon nyt sitä, että myös Porvarit ja Toverit sanovat jotain Filosofia ja Historia rs:n asiassa, mutta erikoisesti toivon sitä, että Te Teräsmiehet ja Leninistit siis He, jotka ovat sitä mieltä, että ainoa oikea Materialistinen Filosofia rs on sellainen, joka perustuu Suhteellisuusteoria, AIKA-AVARUUS ja Neliulotteinen GEOMETRIA rs:ään ei siis todellakaan sellaiseen kuin LUONNON DIALEKTIIKKA LD rs. Olisiko jo todellakin Hyvät Teräsmiehet ja Leninistit HYVÄ kertoa se, että mikä voisi olla Materialistinen Filosofia rs:n lausepuun peruslause, kun ei voi olla sama kuin Luonnon Dialektiikka LD rs:n?
      IlmiannaJaa

      • Vaikka mestari aloitit, "kysyn teiltä" tyyliin niin kuitenkin vain selitit. Missä se kysymys piilee sillä tuosta sotkusta sitä ei kukaan viitsi esiin kaivaa.


      • VERKKOPALVELUMESTARIT007
        Extyökkäri kirjoitti:

        Vaikka mestari aloitit, "kysyn teiltä" tyyliin niin kuitenkin vain selitit. Missä se kysymys piilee sillä tuosta sotkusta sitä ei kukaan viitsi esiin kaivaa.

        OPISTOPALVELUMESTARIT007

        Nyt kysyisin Teiltä, jotka olette sitä mieltä, että Kommunistinen Työläisliike rs ei voi perustua yhtään mihinkään muuhun kuin siihen, jota pitivät ainoana oikeana Neuvostokommunistit siis He, jotka uskoivat sellaiseen aatekuvioon kuin STALINISMUS et LENINISMUS eli Teräsmiesaate ja Leninaate rs:ään. Niin ja miksi nyt todella Kommunistinen Työläisliike rs ei voisi perustua STALINISMUS et LENINISMUS rs:n lisäksi myös sellaiseen asiaan kuin DIALECTICA NATURALIS eli DIALECTICS OF NATURE eli LUONNON DIALEKTIIKKA DN LD rs:ään sekä vielä Marxilainen Revisionismi LD ja Materialistinen Filosofia ja Sosiologia LD rs:ään sekä vielä Materialistinen HistoriaKäsitys LD rs:ään?


        Kysyisin vain nyt erityisesti sitä asiaa, että MIKSI Täydellinen Tieteellinen Teoria eli Stalinismus et Leninismus rs:n kannattajat haluavat todella keinoja kaihtamatta kusettaa Marxilainen Revisonismi LD rs:n. Onko nyt Hyvät Teräsmiehet ja Leninistit vaikeata myöntää se, että Te olette ehkä täysin tietämättänne olleet mukana siinä kuviossa, jossa Teologit siis Jumaliset ovat yrittäneet kusettaa täysin sellaisen asian kuin Materialistinen Filosofia rs:n niin ja jopa Generalissimus Josif Stalin rs:n johdolla? Niin ja se onnistuminen tapahtui siten, että alettiin väittämään siten, että Materialistinen Filosofia rs perustuu Suhteellisuusteoria, AIKA-AVARUUS ja Neliulotteinen Luontoavaruus eli GEOMETRIA rs:ään. Niin ja nyt sitten hyvättiin se asia, joka ilmenee Luonnon Dialektiikka LD rs:n lausepuun peruslause rs:ssä siis A)AINE-MATERIA(MASSA) sekä B)Kolmiulotteinen Luontoavaruus eli Geometria ja N-ulotteinen Kategoria- eli LAATUAVARUUS.


        Olihan nyt Materialistinen Filosofia rs:ssä todellakin pakko hylätä Luonnon Dialektiikka eli DIALECTICA NATURALIS DN LD, koska nyt Teräsmiehet ja Leninistit rs:n mielestä myös Materialistinen Filosofia rs perustuu Suhteellisuusteoria, AIKA-AVARUUS ja Neliulotteinen Professori Zöllnerin Geometria rs:ään. Nyt sitten Luonnon Dialektiikka perustuu AINE-MATERIA(MASSA) ja Kolmiulotteinen Luontoavaruus eli Geometria rs:ään, kun taas Uusi Materialistinen Filosofia rs perustuu todellakin Suhteellisuusteoria, AIKA-AVARUUS ja Neliulotteinen Geometria rs:ään, niin ja haluan vielä korostaa sitä asiaa, että Uusi Materialistinen Filosofia rs:n Luontoavaruus on Neliulotteinen, kun nyt sitten Luonnon Dialektiikka LD rs:n luontoavaruus on Kolmiulotteinen siis VIIVA, PINTA-ALA ja TILAVUUS.


        Onko nyt Teidän Arvoisat Teräsmiehet ja Leninistit vaikeata hyväksyä se asia, että Uusi Materialistinen Filosofia rs:n Luontoavaruus on varmasti täysin eri asia kuin Luonnon Dialektiikka LD rs:n?


        PS Haluan vielä korostaa sitä asiaa, että me, jotka kannatamme Marxilainen Revisionismi LD rs:ään, niin olemme sitä mieltä, että on parasta antaa taloudellisten ja teknisten Liikelakien ja Liikevoimien määrätä täysin Yhteiskunta- ja Talousjärjestelmämme. Meidän mielestämme pitää uskoa ja luottaa siihen, että Objektivismi on aina ehdoitta ennen Subjektivismi rs:ää ja meidän pitää myös unohtaa täysin kaikenlainen Vallankumoussekoilu. Nyt sitten Vallankumouskuvio on aina sellainen, jossa pitää huomata se asia,että Vallankumoukselliset korostavat tulisesti sitä, että SUBJECTIVISMUS eli Subjektivismi on aina ennen OBJECTIVISMUS eli Objektivismi rs:ää, joka on todella voimallisesti vastoin sellaista asiaa kuin Luonnon Dialektiikka LD ja Materialistinen Historiakäsitys LD rs:ää.


        Mitähän nyt todella Porvarit ja Toverit sekä Teräsmiehet ja Leninistit haluavat sanoa yllätarinoidusta, niin MITÄ kaikkea todella?


      • VERKKOPALVELUMESTARIT007 kirjoitti:

        OPISTOPALVELUMESTARIT007

        Nyt kysyisin Teiltä, jotka olette sitä mieltä, että Kommunistinen Työläisliike rs ei voi perustua yhtään mihinkään muuhun kuin siihen, jota pitivät ainoana oikeana Neuvostokommunistit siis He, jotka uskoivat sellaiseen aatekuvioon kuin STALINISMUS et LENINISMUS eli Teräsmiesaate ja Leninaate rs:ään. Niin ja miksi nyt todella Kommunistinen Työläisliike rs ei voisi perustua STALINISMUS et LENINISMUS rs:n lisäksi myös sellaiseen asiaan kuin DIALECTICA NATURALIS eli DIALECTICS OF NATURE eli LUONNON DIALEKTIIKKA DN LD rs:ään sekä vielä Marxilainen Revisionismi LD ja Materialistinen Filosofia ja Sosiologia LD rs:ään sekä vielä Materialistinen HistoriaKäsitys LD rs:ään?


        Kysyisin vain nyt erityisesti sitä asiaa, että MIKSI Täydellinen Tieteellinen Teoria eli Stalinismus et Leninismus rs:n kannattajat haluavat todella keinoja kaihtamatta kusettaa Marxilainen Revisonismi LD rs:n. Onko nyt Hyvät Teräsmiehet ja Leninistit vaikeata myöntää se, että Te olette ehkä täysin tietämättänne olleet mukana siinä kuviossa, jossa Teologit siis Jumaliset ovat yrittäneet kusettaa täysin sellaisen asian kuin Materialistinen Filosofia rs:n niin ja jopa Generalissimus Josif Stalin rs:n johdolla? Niin ja se onnistuminen tapahtui siten, että alettiin väittämään siten, että Materialistinen Filosofia rs perustuu Suhteellisuusteoria, AIKA-AVARUUS ja Neliulotteinen Luontoavaruus eli GEOMETRIA rs:ään. Niin ja nyt sitten hyvättiin se asia, joka ilmenee Luonnon Dialektiikka LD rs:n lausepuun peruslause rs:ssä siis A)AINE-MATERIA(MASSA) sekä B)Kolmiulotteinen Luontoavaruus eli Geometria ja N-ulotteinen Kategoria- eli LAATUAVARUUS.


        Olihan nyt Materialistinen Filosofia rs:ssä todellakin pakko hylätä Luonnon Dialektiikka eli DIALECTICA NATURALIS DN LD, koska nyt Teräsmiehet ja Leninistit rs:n mielestä myös Materialistinen Filosofia rs perustuu Suhteellisuusteoria, AIKA-AVARUUS ja Neliulotteinen Professori Zöllnerin Geometria rs:ään. Nyt sitten Luonnon Dialektiikka perustuu AINE-MATERIA(MASSA) ja Kolmiulotteinen Luontoavaruus eli Geometria rs:ään, kun taas Uusi Materialistinen Filosofia rs perustuu todellakin Suhteellisuusteoria, AIKA-AVARUUS ja Neliulotteinen Geometria rs:ään, niin ja haluan vielä korostaa sitä asiaa, että Uusi Materialistinen Filosofia rs:n Luontoavaruus on Neliulotteinen, kun nyt sitten Luonnon Dialektiikka LD rs:n luontoavaruus on Kolmiulotteinen siis VIIVA, PINTA-ALA ja TILAVUUS.


        Onko nyt Teidän Arvoisat Teräsmiehet ja Leninistit vaikeata hyväksyä se asia, että Uusi Materialistinen Filosofia rs:n Luontoavaruus on varmasti täysin eri asia kuin Luonnon Dialektiikka LD rs:n?


        PS Haluan vielä korostaa sitä asiaa, että me, jotka kannatamme Marxilainen Revisionismi LD rs:ään, niin olemme sitä mieltä, että on parasta antaa taloudellisten ja teknisten Liikelakien ja Liikevoimien määrätä täysin Yhteiskunta- ja Talousjärjestelmämme. Meidän mielestämme pitää uskoa ja luottaa siihen, että Objektivismi on aina ehdoitta ennen Subjektivismi rs:ää ja meidän pitää myös unohtaa täysin kaikenlainen Vallankumoussekoilu. Nyt sitten Vallankumouskuvio on aina sellainen, jossa pitää huomata se asia,että Vallankumoukselliset korostavat tulisesti sitä, että SUBJECTIVISMUS eli Subjektivismi on aina ennen OBJECTIVISMUS eli Objektivismi rs:ää, joka on todella voimallisesti vastoin sellaista asiaa kuin Luonnon Dialektiikka LD ja Materialistinen Historiakäsitys LD rs:ää.


        Mitähän nyt todella Porvarit ja Toverit sekä Teräsmiehet ja Leninistit haluavat sanoa yllätarinoidusta, niin MITÄ kaikkea todella?

        Esitä vain kysymys! Tuota Marxilainen Revisionismi LD rs:ää ja muuta himphamppua en viitsi lukea. Tuskin kysymys selvällä perussuomenkielellä montaa riviä vie!

        Tulee tuosta esitystavastasi mieleen, yrität piilottaa tietämyytesi tuohon jorinaan!


    • ETSIVÄPALVELUMESTARIT007

      VERKKOKOULUMESTARIT007

      Mitä nyt Arvoisat PuolueSankarit PunikkiNerojen TOIVO- ja KAIKU-remmi rs tarkoittaa? Mitä nyt Arvoisa Toveri ExTyökkäri ja Vastaavat rs suuressa armossaan ehkä haluaa vastata Meille ehkä jopa vähän Onnellisille Komu- ja SossuSekosekoremmille?


      Miksi nyt Toveri ja Porvari ExTyökkäri rs suhtautuu niin tavattoman kielteisesti sellaisiin Puoluekuvioihin kuin Äärimmäinen OIKEISTO, Kansallinen OIKEISTO ja ns. Maltillinen OIKEISTO rs siis Teidän Toveri ExTyökkäri Aateveljiinne sekä vielä Teidän Aate- ja Puoluetoverit rs:ään? Miksi muuten Persunerojen KUNTO- ja KORSU-remmi rs suhtautuu niin tavattoman kielteisesti meihin, jotka kannatamme jotain sellaista kuin Vapaa Kommunismi, Vapaa Sosialismi ja UUSI LUONTO-OPISTO rs:ää? Pitäisikö nyt todella uskoa vain ja ainoastaan Lapuan Liike ja AKS IKL rs:ään periaatteella KOTI, USKO ja PUOLUEKOULU vai MIHIN todella?


      Millä tavalla SUOMI-kapot suhtautuvat NATSIT-yhteisöön? Ovatko nyt NATSILIIGA rs:n jäsenet todella SUOMI-valtion ystäviä vai jotain muuta siis MITÄ todella? Me voimme vielä kysyä sitä asiaa, että mitä kaikkea pitävät sisällään ja myös tarkoittavat tässä ja nyt seuraavat yhteisöt: NATSILIIGA, NEMOLIIGA, NASALIIGA, NOTAARILIIGA ja NATOLIIGA.


      Oletteko Te NATSIT kuulleet jotain sellaista, että TE olette hävinneet oikein tyrmäyksellä kaikki käymänne sodat tähän päivään mennessä, kun taas KOMUT ja SOSSUT ovat voittaneet täysin kaikki käymänsä sotakuviot kuten Talous-, Puolue- ja Armeijasodat sekä Vastaavat? Mistähän nyt se voisi johtua, että KOMUT ja SOSSUT ovat voittaneet Tyrmäyksellä kaikki siis korostan kaikki käymänsä Kulttuuri-, Puolue-, Talous- ja Armeijasodat? Mitä nyt Arvoisat Puoluenerot Äärimmäinen Oikeisto rs:n suunnalta voisivat vastata eräälle Kulkurille ja Katunarrille? Miksi Arvoisa Toveri Paroni ExTyökkäri rs ei ole hyvä unohtaa ja jopa kieltää selvää Historiatieteellistä TOTUUSKUVIO rs:ää ja ei myöskään esimerkiksi saisi hyljeksiä jotain sellaista asiaa kuin KULTTUURIPALVELU rs:ää?


      Nyt ymmärtääkseni oikean vastauksen löytäminen meidän Kulkurien ja Katunarrien uteluumme edellyttää tasan tarkkaan sitä, että tuntee myös todella perusteellisesti seuraavat Tiede- ja Ammattikuviot: HISTORIANET, POLITOLOGIANET, TECHNOLOGIANET, PHILOSOPHIANET, SEMOLOGIANET, SOCIOLOGIANET ja BIOLOGIANET. Mitä nyt Porvarikapojen TOIVO- ja KORVA-palvelu rs haluaa vastata meille Katunarreille ja Kulkureille sekä seuraavalle yhteisölle siis nimittäin PUNIKKINEROJEN VIESTI- ja KUNTO-remmi rs:n jäsen- ja kannattajayhteisölle?


      Me KOMUT ja SOSSUT toivomme vielä sitä, että Te Äärimmäinen Oikeisto ja MUSTA PÖRSSI rs:n Yrittäjä- ja Puoluenerot ette ottaisi hetulaan oikein kovalla tavalla Punikkihöpinöitä varsinkin, kun nyt Historiatieteellinen TOTUUS on sellainen, jota ei todellakaan voi muuttaa pelkän aatehaamun perusteella, sillä HISTORIA on se, mikä on ja sillä siisti. Voimme kai nyt todeta ainakin sen, että Te olette voineet todellakin voittaa jonkun MAFIA-mittelön. Nyt on sitten HYVÄ KYSYMYS todellakin se asia, että minkä todella, Onko nyt Laatukuvio ja Persunerous jotain sellaista, joka ehkä voi tulla näkyviin J. Halla-Aho Seura tai jopa todella sittenkin J. Havukka- Aho Seura rs:ssä?


      Mitä nyt esimerkiksi Viertolan Kansallisseura rs haluaa vastata erään Kulkurin ja Katunarrin uteluihin, niin MITÄ kaikkea todellakin Arvoisat Toverit ja Porvarit sekä erikoisesti myös Toveri Paroni ExTyökkäri ja Vastaavat? Niin ja nyt teidän vastaustanne odottaa jopa innokkaasti sellaiset VL-järjestöt kuin Kontu-Karjalan Työväenyhdistys RIENTO tai Kullaa-Koskelan Työväenyhdistys RIENTO tai jopa Kähärin Vapaa Työväenyhdistys RIENTO rs.
      KommentoiIlmiannaJaa

    • rapp

      Timo Soini on katala poliittinen konna. Aasiassa hierotaan kansainvälisen turvallisuuden edistämistä ja mitätön Soini yrittä lyödä kiilaa liennyksen väliin.
      Kiina haluaa varmistaa ettei sen lähiympäristöön tule USA:n sotatukikohtia. Luulisi ettei Suomen porvaristolla ole halua estää alueen rauhoittumista.

      • Onko Kiinan yksinvalta rauhoittumista? Kiinahan ei ole edes demokratia joten se on epäilyttävä kaveri kuten kaikki komuun suuntautuneet.


    • ariliiga

      Soinin plokit matkivat Trumpin tviittejä. Lyhyitä järjettömiä möläytyksiä ilman asiaperustetta. Punaisuus saa Soinin raivoon. Punaisuus alkaa Vihreistä ja sitten muuten vain vastaväittäjistä.
      Perusuomalainen Arto Luukkanen US-blogissa tukee Koreoiden rauhanprosessia ja haukkuu Soinia aiheellisesti. Luukkanen edustaa tässä tervettä järkeä.

      Onko Soini rukousaamiaisten ansiosta kiihkouskovien vanki!!
      Trump tosin esiintyy myönteisesti. Trump näkee Koreoiden avaukset myönteisinä.
      Kiina vaikuttanee taustalla myönteiseen suuntaan.

    • exparoni

      Soinin ja Trumpin yhtäläisyys on selvä. Molemmat ovat sekopäitä.
      Soinin plokit ovat kauttaaltaan itsekehua; minä tiedän ja pulinat pois. Homot saavat kyytiä. Ateistit lynkataan. Kulttuurimarxismi teilataan eli kaikki natsismista vasemmalla olevat olisivat roistoja.
      Soini toistaa virallisesti ulkopolitiikassa virkamiesten lasuntoja ja plokeissaan kumoaa ne trumpmaisesti.

      Miten hallitus voi hyväksyä ulkoministerin joka istuu kahdella pallilla!

      • On Soini sentään vuosien mittaan saanut enemmän seuraajia kuin komuloiset joten taidatte olla vain kateellisia!

        Ei meillä ole mitään natseja eikä natsismia, nuo ilmiöt ovat vain komuloisen märkiä päiväunia joiden he katsovat pyhittävän heidän omaa sekoiluaan.

        On sama oletko komu vai natsi koska molemmat ovat jotain historiasta ja periaatteessa samaa sosialismilantaa.


      • arvoisa.herra
        Extyökkäri kirjoitti:

        On Soini sentään vuosien mittaan saanut enemmän seuraajia kuin komuloiset joten taidatte olla vain kateellisia!

        Ei meillä ole mitään natseja eikä natsismia, nuo ilmiöt ovat vain komuloisen märkiä päiväunia joiden he katsovat pyhittävän heidän omaa sekoiluaan.

        On sama oletko komu vai natsi koska molemmat ovat jotain historiasta ja periaatteessa samaa sosialismilantaa.

        Natsikiimanne näyttää jatkuvan. Ette pääse millään irti.
        Ryti petti isänne maatilan Stalinille ja silti tuette fasismia!!!!


      • arvoisa.herra kirjoitti:

        Natsikiimanne näyttää jatkuvan. Ette pääse millään irti.
        Ryti petti isänne maatilan Stalinille ja silti tuette fasismia!!!!

        Mene hoitoon! Mistä sinä isäni tilat kuvittelet tietäväsi?

        Tosiasia on kuitenkin, Stalin petti Venäjän kansan lupaamalla paratiisin mutta tekemällä siitä helvetin!

        Sinä kaivannet aivopierujesi perusteella sitä helvetin lieskaa pöksyihisi jotta pää alkaisi toimimaan. Kun ne lieskat ovat hankalasti saavutettavia niin voit korvata ne sähköhellan pikalevyllä kiertämällä sen täysille ja istumalla sen päällä noin puolisen tuntia. Jos nuppi ei ala toimimaan niin jatka istumista mureaan kypsyysasteeseen asti. Se helpottaa!


    • arvoisa.herra

      Eikö Teidän nuppinne pysty tuottamaan muuta kuin porvaripaskaa!
      Ryti petti isänne ja hänen maatilansa. Stalin otti, Ryti antoi. Syynä vaihtoon suomalaisporvarin natsikiima.

      Oletteko miettinyt mihin natokiimanne voi johtaa. Nato: Jos yksi natomaa on hyökkäyksen kohde tai hyökkää jonnekin, kaikkien on puolustettava sitä.
      Nato tuhosi viimeksi arabimaailman. Tuhot rahassa suuremmat kuin toisessa maailmansodassa yhteensä. Nato tuhosi Vietnamin kemiallisilla myrkyillä ja kansa kärsii useita sukupolvia eteenpäin niistä.
      Ehkä Suomi on jo menetetty. Olemassaolevat natosopimukset sisältävät sotasolidaarisuuden ja perseemme saattaa olla liimattu natoon niin ettei siitä päästä helpolla irti.
      Kataisen ja Sipilän hallitukset ovat suuria isänmaan pettäjiä. Useampikin maatila saattaa olla uhanalainen.

      Jos nuppinne tuottaa edelleen paskanhajuisia aivopieruja, meikä ei siihen ole syyllinen.

    • pelsio

      http://timosoini.fi/2018/05/
      Sama narsistinen itsekehu jatkuu. Minä.....minä... ei kukaan muu.
      Normaalit poliitikot antavat sentään toisten kehua tai moittia.

      Milloinkahan on seuraava rukoilu Trumpin kanssa. Trump rukoillee sen puolesta ettei virka karkaa alta prostituutioseikkailujen johdosta. Yksityisasiahan se on mutta kuitenkin kun vannoo hurskauden puolesta....hah...hah.

    • Partacus

      Yhdysvaltain presidentti Donald Trump on vahvistanut tapaavansa Pohjois-Korean johtajan Kim Jong-unin. Trump tapaa Kimin 12. kesäkuuta Singaporessa.
      https://yle.fi/uutiset/3-10199260

      Timo Soini, jonka tulisi iloita Suomen puolesta rauhanprosessin etenemisestä repii varmaan pelihousujaan.
      Voidaan olettaa että neuvotteluissa on edistystä. Muussa tapauksessa ei tapaamisia järjestetä.

    • Partacus

      http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201805122200938452_ul.shtml
      USA:n ja Koreoiden väliset neuvottelut tähtäävät ydinaseiden riisuntaan tai että niitä on kummassakin Koreassa on saman verran.
      P-Korea sulkee ydintestausalueen kuun lopulla ja on kutsunut kansainvälisiä tarkkailijoita seuraamaan tapahtumaa.

      Mikä tässä mättää perussuomalaista (Siniset) ulkoministeri Timo Soinia!

      Yhdysvallat on luvannut Pohjois-Korealle taloudellista tukea ja ilmeisesti osana on pakotteiden purkaminen. P-Korea voi käydä laillisesti kauppaa maailmanmarkkinoilla eikä sinne tavaran viejiä "sakoteta".

      Vuonna 1990 P-Korean kansantuote oli neljä kertaa Etelä-Koreaa suurempi. Sosialistisen maailmanjärjestelmän murtuminen aiheutti P-Korean jäämisen niiden kaupan ja avun ulkopuolelle. Lisäksi vuosikymmenellä sääolot aiheuttivat katoja. Sittemmin P-Korean kieltäydyttyä hylkäämästä sosiaalisia rakenteita länsi aloitti kauppasaarrot.
      On ihme että maa selvisi. Voidaankin kysyä, oliko maalle lainkaan tarpeellista ydinaseen kehittäminen. Ohjusteknologia luultavasti poikii tulevaisuudessa korkean tieteellisen tason siviilituotantoa.
      Pohjois-Korea on avannut ns. NEP-talouspolitiikan, jossa valtion säätämissä rajoissa yksityinen pääoma voi toimia.

      Soini esiintyy suurempana sotahaukkana kuin nato konsanaan. Hänen mielestä P-Korea olisi tullut ilmeisesti kuristaa kuoliaaksi.

      ps. Kiinalla on huippua edustavat ohjussotavoimat naton vastineeksi. Se kykenee puolustamaan myös P-Koreaa. Kiina ei taatusti salli sinne naton sotatukikohtia. Mitäpä toisaalta nato siellä tekisikään. Se on lirissä kaikkialla muualla.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      67
      1696
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      163
      1401
    3. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      88
      1232
    4. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      120
      1194
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      48
      1096
    6. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      70
      859
    7. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      104
      825
    8. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      190
      758
    9. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      93
      737
    10. Mitä vastaat jos

      Kysyn maanantaina jutteluaikaa ihan arkipäivisistä asioista, rauhassa? Koska nimittäin aion 😍
      Ikävä
      36
      654
    Aihe