Eläinten hautausmaa

On aikoihin eletty eläinten hautausmaalla vappuviuhkat ja serpentiinit. Ei tuo ole mitään muuta kun joku liikuttelisi niitä niin pääsisi fb iin kirjoittamaan ja kuvaamaan. Kertoohan se ihmisestä kaiken. Mutta en ole yhdessäkään voivottelussa nähnyt että epäiltäisiin tuulta, lintuja tai oravia. Eihän se kuulostaisi yhtään jänskältä.Nämä POMOT näkyy syyttävän just toisia ihmisiä siitä mihin itse syyllistyy. On hurjan kuulosta, ottaa roskista homeisia multaisia kukan raatoja ja koristelee vieraitten lemmikkien hautoja, tuo on haudan häpäisyä jos mikä. SE on niiiiiiiin MAUTONTA.Mikä pahinta noissa serpentiineissä tullaan sotkemaan koiran hauta jonka omistaja ei varmasti itse laittaisi. Tarttee katsoa löytyykö lakia tälle porukalle. Hauta on yksityisomaisuutta,muista se.Minusta saavat
Ilmoita

Vituttaako? Muut laittaa sitä rahalla mut sinä kerjäsit kaiken ilmaiseksi,säälittävä olet!
Ilmoita
EI SÄÄLITTÄVÄ VAAN VIISAS,TUHLATA NYT RAHOJAAN TUOMMOISEEN.
Ilmoita
Kyllä minäkin vähän ihmettelen näitä hautojen koristeluja. Eihän vierailla ihmisillä ole mitään asiaa toisten haudoille.
Ilmoita
Mites se olikaan, hyvä antaa vähästään ,paha ei paljostaan.
1 VASTAUS:
No eipä tuo oo omista vähistään antanut, jos roskiksesta tonkii toisten pois heittämiä vanhoja kukkia. Toisten haudoille ei tartte mennä eikä mitään ylimääräistä laittaa. Jokainen huolehtikoot itse oman hautansa laittamiset.
+Lisää kommentti
Tuo hyvyys on nähty.Sama asia jos menee toisen kotiin,ja alkaa huseeraamaan, hautaan kajoaminen vielä törkeempää.
Ilmoita
Asut sä hautausmaalla,vai?
Ilmoita
Kohta en edes käykkään. Tiedän kuka olet .Parempi nimimerkki sinulle ,havukka.Havukka pelottaa kaikki ympäriltään , kuten pikkulinnut. Eipä laulele pikkulinnut kun havukka on katolla.
Ilmoita
Koirieni Lumon ja Aleksin hauta on hautausmaan peränurkassa oikealla. Olen istuttanut sille kaksi tuijaa ja muita kotipihan kasveja, joiden alla koirani tykkäsivät loikoilla. Haudan pääpuolessa kasvaa kuusi kuten kotipihalla. Minkäänlaisia muita koristeita haudalla ei tarvita. Kuten Iisalmen kaupungin nettisivulla sanotaan; "Jokainen huolehtii itse hautauksista ja hautojen hoidosta". Älä siis kajoa vieraaseen hautaan!
Ilmoita
Näinhän se on , ja näinhän sen pitää ollakkin. Joka ei halua katsella toisten hautoja ,menköön kotiinsa. Totisin totuus on se,jos joku haluaa siellä leikata ruohoa ,niin siitä vaan. He kuulemma on jollekkin laittanut texstiviestin, heille ei kukaan mahda mitään. Olisi paljon parempi jos koko hautausmaa menisi takaisin luonnontilaan. Minä minkä kirjoitan on joka sana totta,ja voin sanoa että olen VILI koiran haudan omistaja.Se hauta ei kaikkia miellytä,mutta ei tarkoituskaan ole. Nyt en tänä kesänä laita yhtään elävää kukkaa joten ei tarvii kuin ruoho käydä leikkaamassa(jonkun).Kaikki mikä sieltä on poistettu on "hautausmaanhoitajien tahto".MUISTUTUS VIELÄ KERRAN SE ON METSÄHAUTAUSMAA:
Ilmoita
APUA!!!! Peni koiran hauta raiskattu.Otettu tiiliskivet haudan ympäriltä ja viety toisten tiilien joukkoon mistä lupa ottaa haudoille jos tarttee. Aivan karmeeta.
Ilmoita
Ei hätää ystäväiset.Tänään selvisi että koristelijoille tulee vielä stop! Katsotaan sano täit löylyssä.
Ilmoita
On varmaan lääkitys jäänyt ottamatta,kun eri nimimerkeillä kirjoittaa koko ajan sama ihminen.
Hienoa,että ihmiset huolehtii eläinten haudoista ja koristelee niitä. Ei se ole keneltäkään pois,joten voisiko tämä jo loppua???
Ilmoita
EN PYSTY NIMELLÄNI KIRJOITTAMAAN ,ONJO KÄYTÖSSÄ .MUTTA SAMA NIM.MERKKI KOKO AJAN OLLUT, JOS YMMÄRRÄT TÄSTÄKÄÄN ASIASTA MITÄÄN. KIRJOITAN TÄMÄN AAMUN KUULUMISIA HAUTAUSMAALTA OLIVAT TARKASTAMASSA HAUTOJAAN ,ONNEKSI EI NIITTE HAUDOILLA OLLUT KÄYTY RÄMPIMÄSSÄ. HEIDÄN KOMMENTTI NIISTÄ TÖKERÖISTÄ TIEN VIITOISTA. TARTTIS KERÄTÄ POIS .JOS JOKU HAUDAN OMISTAJA HALUAA KERÄTÄ NE KASAAN, SEN SAA TEHDÄ, MUTTA EI SAA HÄVITTÄÄ.
Ilmoita
Höpö, höpö!
Ilmoita
Niinhän sitä äkkiä luulisi.
Ilmoita
Nimimerkille kana. sanonta kuuluu"loppui lyhyeen kuin kanan lento" Kyllä nyt tämä riitely on saanut niin mittavat puitteet ,että ihmiset jotka ei ennen ole ottanut kantaa ,ovat ruenneet huomaamaan todella kenessä on syy. Kun katsoo noita kannanottoja taaksepäin ei voi olla huomaamatta totisinta totta. Totta kai kissa nostaa häntäänsä itse ettei pasko sitä. On se hurjaa touhua tuo ruohon leikkuu, nykypäivänä.
Ilmoita
Haudan hoito laput koirayhdistyksen leimalla.Siinä näkisi moniko haluaisi ,vieraan ihmisen lemmikkinsä haudalle rämpimään. Ja noilla taidoilla.
Ilmoita
Muovikukista seppele, eipä ainakaan tarvii koko ajan tuhlata rahaa..
Ilmoita
Eikä tarvii käydä kastelemassa.Et ole tuossakaan tekokukka-asiassa ajan tasalla, ne olivat 40 vuotta sitten muovia. Hyvin näkyivät kelpaavan jopa roskiksesta sinullekkin. Minua ei kiinnosta koko hautausmaan törppöilyt ,kunhan saan hommani tehtyä.
Ilmoita
Nyt sain virtaa kirjoittamiseen tuon Lumon ja Aleksin mamman myötä.Meidän 2 koiraa lepää siinä lähettyvillä ilman mitään merkkiä, tarttenee käydä joku merkki laittamassa, kun alkaa levitä sinne päin.Ettei tapahdu päällehautaamista.
Ilmoita
Nuo fb kuvat ja kirjoitukset aivan täyttä soopaa.Ne polkuviitat piti näitten höyrypäitten laittaa että tulisi voivotuksen aihe, olen samaa mieltä monen muun kanssa,ettei niihin kukaan koske,vaan itse lavastavat kaiken.Haudoilla kävijät kukaan ei näe ilkivallan merkkejä, tämähän on aivan selvä että kuka tekee. Heidän tekemisensä nyt kevät talvella yhteen laskien, varmistaa kaiken.Oman lemmikkinsä haudalla kävijä ei välttämättä edes huomaa noita räpellyksiä jopa että niihin kajoaisi.Kylmien vesien virratessa,päässäkin surisee.
Ilmoita
Ja nyt taasen VILI koiran haudan edustalta viety askel laattoja jotka olivat nätisti kasattuna. Menimme ystäväni kanssa niitä hakemaan , hups ne olivat hävinneet.Oli monta päivää kun olin viimeksi käynyt, niin en tiedä tarkkaa ajankohtaa tapahtumasta. Ei siitä meille vahinkoa ole, mutta tuo toisen omaisuuteen koskeminen ja ottaminen on tälle ihmiselle/ihmisille näköjään synnyinlahja.Ensin kaivetaan jäätyneestä maasta metallinen tolppapilari ( haravointipäivä) ja viedään. SITTEN sotketaan tussilla VILIN hautakiveys. Ripustellaan kynttilälyhtyyn serpentiiniä.Te ihmiset jotka tykkäätte tämänkäytöksisestä ihmisestä/ihmisistä suotakoon teille.RAKASTAKAA toki ilkivaltaa ja sitä harjoittavia ihmisiä.
Ilmoita
Koirani hauta ei ole ollut hylättynä, vaikka siinä ei ollut kuin keramiikka kukkaruukku.Toinhan käydessäni aina kynttilän. Nyt on haudattu siihen joku JEKKU . Kuka voi tehdä näin.Pääsisinpä tietoon, eiköhän kesän mittaan satuta yhtä aikaa sinne.
Ilmoita
Ei ole näkynyt yhtään kynttilää, 2vuotta sitten löytyi risukosta , Jekku haudattiin siihen viereen ja vein ruukun jämät pois ettei kukaan säre siihen jalkaansa. Viime vuonna istutin siihen kukan ettei kukaan astu päälle. Käy katsomassa mitä muuta vajan takaa löytyy eläkä kuljettele rikkinäistä ruukkua...... hanki elämä.
Ilmoita
Tämä koiran omistaja on /oli Kuopiolainen nuori nainen.Hänen vanhempiaan ovat nämä " hautausmaan hoitajat jotka hautasivat paksun lumen aikaan kyseisen koiran.Olen 4v seurannut hautausmaan tapahtumia ja tiedän ettei siinä ojanpenkalla ole yhtään paikkaa uudelle haudalle.Perimmäiseltä haudalta nuori tyttö vei 3 v sitten luonnonkiven pois sanoi vievänsä kiven kotipihaansa. Se hautapaikka on lähellä sitä " joulukuusta".Ruukun reuna ei ole terävä siihen ei olisi voinut särkeä kukaan jalkojaan ,ruukkuhan oli upotettu maahan. Luulisi olevan hautapaikkoja eisiinä KAAHEEN LAAKELLA AAKEELLA. Se päällekäynti on vain mielessä. Seuraavaa epäkohtaa odotellen ,ei varmaan kerkee pitkästyä odottamiseen.
Ilmoita
Et sinä tiedä mitään koska sitä ei ollut silloin raivattu, yrität vaan päsmäröidä , sääliksi kävisi jos olisi joku muu. Elä puutu asioihin jotka ei sinulle kuulu. Haudanpeittelijä sinä olet. Hyi häpeä....
Ilmoita
Hautausmaan asiat kuuluu jokaiselle jolla lemmikki siellä nukkuu.Se ruohonleikkuu ei edellytä teitä sen isompiin oikeuksiin.Minulla on mustaa valkoisella.Te onnettomat luulette että omistatte hautausmaan, no olkaa hyvät minun puolesta. Olipa hyvä kirjoitus niiltä ihmisiltä jotka olivat valmiita auttamaan ruohon leikkuussa.Luulisi teikäläisiä ottavan pannuun, VYÖRYKÄÄ RAUHASSA.
Ilmoita
Hyi häpeä........
Ilmoita
Hävettää kun hautausmaalla noin epärehellistä porukkaa.
Ilmoita
Hyi häpeä......
Ilmoita
KOKO AJAN.
Ilmoita
Hyi häpeä.......
Ilmoita
Tänä aamuna klo 7.00 sain kuva-viestin Vilin haudalta.Olen sopinut lenkkeilijöiden kanssa ,ilmoittavat jos jotakin erikoista näkyy VILIN haudalla.Nyt oli joku iso ruukunkappale tuotu haudalle ,kuva todisti että kyse on ruukusta mikä oli sillä haudalla missä nyt on JEKKU koiran hauta. On outoa hautausmaan hoitoa ,ensin kissa haudataan polulle ja sitten koira, toisen päälle.(kuopiolainen KOIRA) Heidän motto on meille ei kukaan mahda mitään. Tähän ajatukseen nojaten tekevät niin kuin tekevät. Eiköhän se koiran omistaja parhaiten tiedä missä koiransa hauta sijaitsee.
Ilmoita
Meillä on parempaakin tekemistä kun väitellä sinun kanssa. Hyvää kesää!
Ilmoita
Niin onhan siinä tekemistä miettiä mitä piruilua tekisi seuraavaksi.Kenelläkä ei riitä ihania asioita omassa elämässä jopa niistä nauttii täysin rinnoin kun rehellisyys on 100%. MUISTA!Selvittelen välitöinäni asioita mikä rikkoo LAKIA tai SÄÄNTÖJÄ..
Ilmoita
Kuulemani mukaan maanäytteestä saadaan selville monenko koiran jäännökset on mullassa. AMEN.
Ilmoita
Hienoa niin saadaan samalla näyte esim. Kassun haudasta..........
Ilmoita
Lähimpä katsomaan asiokseni mitä siellä näkyy noin klo14.00. Eimitään uutta,vanhoja tulppaanin raatoja sen pyöreän haudan päälle syydetty,oli siitä osansa saanut viereinen hautakin.Haudan laitto nähtävästi vielä vähän kesken.,mutta mitä ihmettä,valehautoja, tuskin kukaan on niin huumori-ihminenJoko ne haudat rupesi risomaan, kun ovat niin erikoisen kauniit.Kauniin haudan lähettyville yleensä halutaan laittaa oma lemmikki,kauniisti laitettuna. Kun kerta on taitoa laittaa.Kuka toi Kassun, pankaa tilille nuo hautausmaan hoitajat.VILIN hautaa ovat haukkuneet liian isoksi nyt varmaan on liian pieni KASSU REPPANAN hauta.Ikää ei varmaanka ole monta kuukautta. Minä otan yhteyttä kenneliin,katsotaan mistä kana pissii. VOIMIA TEILLE.
Ilmoita
Minun mielestä joka hautausmaalla puuhastelee ei pitäisi sotkea toisten lemmikkien hautoja.On poliisilla töitä vielä jatkossakin käydä kirjaamassa näitten tekosia. Mitä pahaa se pikku Kassu on teille tehnyt vai onko hampaankolossa omistajalle jotakin. Eihä siellä kenenkään hauta teitä miellytä.Se kun on metsäaluetta saa jättää minkälaisen rytökasan jälkeensä kunhan on tarpeeksi syvällä. Olkaapa hautojen omistajat topakoita käykää Kivirannalla poliisin pakeilla,alkaa asiat .selviämään. Sitten löytyy oikeat omistajat haudoille.
Ilmoita
Ne valkoiset 2 tiiltä ovat kuulemma hautojen merkki.Olihan tuosta viimekesänä puhe että on .2hautaa sillä paikkaa. Eivät ole valehautojen merkkejä ,voi tuhannen tulimaista.
Ilmoita
Joku tiesi kertoa että siinä pienen pyöreen haudan kohdalla oli ollut keppi "varattu".en tiedä.Hautausmaalla on ollut puhe koko kevään että siihen tulee uusi hautarivi,se on joitakin kummastuttanut. mutta eihän siihen muualle mahdu mitenkään. On vähän ristiriidassa sen polkuviitan kanssa. SE OLI LIIAN ISO SYYTÖS ETTÄ VILIN HAUDANOMISTAJA TEKKEE VALEHAUTOJA. Tämä jouduttaa päätöstäni .
Ilmoita
Onko lemmikkien hautausmaalla aikarajoitus,koska saa käydä lemmikkinsä haudalla.FB:nsivuilla mielestäni,ilmeni,ettei aamulla saisi käydä.Miksi??Mietityttää vähän .Saisiko jostain tiedon.
Ilmoita
Saa ne kirjoitukset hävittää, meitä nokkelia on, jotka ottivat kuvia useammalla taholla. Tallessa on.
Ilmoita
VOIHAN.......Ei tarvii hyvät ihmiset kysellä milloin saa haudoilla käydä.Olen 4 v käynyt yleensä aamulla.Ikäihmiset tietää miksi aamulla. Ei näillä ruohonleikkaajilla ole mitään sanan valtaa ei hautapaikoista eikä haudalla käynnistä. Sitten!Hautausmaan hoit.Ettekö tunnista numeroita.Niissä tiiliskivissä on 2008 v. ja risti. On ihanaa jättää koko hautausmaa helmoistaan kun saamme 2hautaa laitettua. Eipä tuntunut paikallisten palvelut kelpaavan.
Ilmoita
On ihana kesäaamu menin tapani mukaan VILI koiramme haudalle ,ihanuus loppui lyhyeen kun näin haudan .Oli sotkettu ruohonsilpulla haudanpäällys.Olen ilmoittanut , että hoidamme ruohonleikkuun itse sitten kun sitä on.Nyt oli jyrsitty viereiseltä haudalta oikein mullan kans.Kyllähän tuollainen meukkaminen saa ihmiset liikkeelle. Tulevatpahan ruohon leikkaajat todella ihmisille tutuiksi mitä he puuhastelevat.Jos tämän pyöreä hauta on ongelma niitäruohonleikkaajille ,siihen löytyy kyllä ratkaisu. KOKO talven nämä höpsöt on viestittänyt että siihen tulee uusi hautarivi.No nyt siinä on aluksi.Olen jokaiselle viestittänyt asian ,on näköjään joku huomannutkin. Mutta kun piruilu on mielessä eihän mikään mene mieliksi.Sopii siihen lisääkin hautoja.Just oli aamulla puhetta haudalla,miksi te olette määräilemäässä hautojen paikkoja ja niiden reunuksia. Leikatkaa ruoho sotkematta hautoja jos ei ole parempaa tekemistä.Kaikki lähettämänsä viestit on puheenjohtajalla myös tämä hautarivi juttu.
Ilmoita
Ilmoita puheenjohtajan nimi niin minä otan häneen myös yhteyttä, vai oliko taas turha uhkaus? Olen kuunnellut nyt kun uhkailet poliisilla ja milloin milläkin virkamiehelle niin ,tee oikeasti jotain eläkä lässytä tänne.
Ilmoita
Nimimerkki koiransamenettänyt 11.5 2018. kirjoitti laittavansa jonku merkin koiriensa haudoille, ja ne merkit on nähtävästi ne tiiliskivet. te leikkaatte ruohon sieltä mistä pystyy, ei kenenkään tarvii hautaa laittaessaan ajatella ruohonleikkuuta. Hetkinen herrasväki.Kaksi viimeistä kesää hoidin hautausmaan siisteyspuolen jotenka kyllä oli saviruukku näkyvissä. Syytön ihminen ei pelekee polliisia. Tämä on KESKUSTELU palsta eikä lässytys. Nämä kirjoitukset alkavat saada lopun, olempahan taltioinut asiat näin kun vielätuoreeltaan muistaa,ettei tarvii narria laskea.
Ilmoita
Vanha mieshenkilö kiroili tyttärensä tihutyön jälkiä. Sanoi joutavan polku4 viitta nakata pois. Sanoin hänelle, minua ei haittaa. Surkuhupaisaa kun eivät ole osanneet päättää kulkeeko siitä polku vai hautarivi. Jokainen osaa kulkea omia polkujaan ,ja jokainen osaa haudata lemmikkinsä.Jopa niin ettei hautaa toisen päälle. Tässäpä melkoinen sepustus tuli tehtyä.
Ilmoita
Tuo kirjoitustyyli on niin sama, että miksi juttelet itsesi kanssa :)
Ilmoita
VOi pöljäpää.Tottakai olen yksi ja sama henkilö.Onhan nimimerkkikin koko ajan sama. Olen VILIN haudan omistaja.Minun ei tartte mennä nimimerkin taa,käyttäsin ristimänimeäni mutta on jo käytössä.Ei kannattasi tulla lukemaan keskustelu juttuja kun ei osaa.Halusin tuollaisen pienen päiväkirjan kirjoittaa tuosta hautausmaa hommasta. Nyt olen kijeen kirjoitellut onnea toivottelen vaan.???
Ilmoita
Lemmikkien hautausmaa Iisalmessa VILLILÄNSI.Joku kajoaa tuntemattomien lemmikkien haudoille. Ripustelee ylipitkäksi kasvaneita petunian taimia.Vai nuo pitäisi palauttaa ehjänä vajan seinustalle. jos meidän lemmikkien haudoille ilmestyy tuollaisia ,polkasen varmasti lähimpään kuoppaan. Moni siellä päivittelee, mitä minä teen. Ihmeellisiä kukkia Jauhiaisella, 2 kertaa olen käynyt koko puutarhalla enkä taida kolmatta kertaa käydä.
Ilmoita
Mielenkiinnolla seuraan tätä ketjua, koska itselläkin lemmikkejä, tosin ovat vielä elossa. Ei ole ihan täyspäisten juttuja nämä, nehän on vain eläimiä, jotka haudattu. Ja sitä ihmettelen miksi joillain risti, oliko sesse kristitty ja rippikoulun käynyt?
Taitaa vain olla joku valtataistelu siellä menossa, no joskus omistajat alkavat muistuttaa lemmikkejään, tulee mieleen räksyttävät pikkukoirat.
Ilmoita
Elläenten haatuumaa kässätäkseni mehtähaatuumaa.Ee piäes parturoijja kaekkee aakeeksi.Heinä vuan leekata, näen kai ollut aekonnaan tarkootus. Eekä polokuja ,eekä pakotteeta mihin suapi mirrisä mullata.On kuulunna jostaen valehaatoista.Onko jollain kassaantunna nurkkakolloihin valemöhkäleetä, nekö sinne on haavattu.Vastaaksia kiitoksia?
Ilmoita
Jaha vai tällänen porukka. Se on aivan sama teille rettelöijät mikä merkki meidän koirien haudalla on.Ne tiiliskivet on merkkinä haudoista ,ne saa riittää ,vaikkakin ovat nyt keskellä nurmikkoa, silloin olivat keskellä metriistä heinikkoa.Pelattiin varman päälle ettei tule päällekkäishautausta.Voidaanhan siihen joskus sitä surullisen kuuluisaa sepeliä kuormat kipata.Olemme joskus asuneet Linkinlahdella. TIEDETÄÄN.
Ilmoita
Tänään kävin vanhempieni kanssa koirani haudalla. Kauheeta, oli säretty haudan pinta valkoiset pyöreät kivet oli osittain vyörytetty ympyrästä pois.Eipä jäänyt mukava viilis, itse lähden Valtoihin pitemmäksi aikaa, mutta vanhempani kyllä käyvät tämän nähtyään tiheämmin . Saa nähdä pysyykö aurinkokenno valaisin paikallaan. Harmillista.
Ilmoita
Hei, perhoskenno, puhut varmaan Kassun haudasta, voisitko olla meihin hautausmaan pitäjiin yhteydessä? Tiedot löytyy fb sivulta.
Ilmoita
Olisko jotain tunnustettavaa. Ilkiöt.
Ilmoita
Olisiko tunnustettavaa.
Ilmoita
Haluaisin että kävisitte Iisalmen poliisilaitoksella kertomassa että Kassu on teidän koira vainaa , jos ette käy niin asiaa täytyy tutkia tarkemmin koska näytätte syyttävän meitä!
Ilmoita
Minkälaisia ihmisiä siellä hautausmaalla liikkuu.Luin fb sivuilta teidän syytöksen ,KASSUN hauta joku ihme valehauta. Sanokaapa syy miksi jostakin haudasta mitäisi ottaa näyte. Haudan paikan valinta perustui pieni kumpare ja lähistöllä haudoissa valkeaa väritystä. Siinä oli keppi jossa luki varattu. Metsähautausmaalla piilotetaan ystävä sinne minne haluamme.Keppi ei riitä varausmerkiksi. Vanhemmilleni jätän työksi ilmoitella lehdessä tästä hautausmaan toiminnasta. Edellinen kommenttini oli kysymys ei SYYTE jäi vain??? pois. Meidän kohdalta asia loppuun käsitelty ,kirjoittakaa mitä lystää. Rauha olla pitää KASSUN haudalla. Hullua toimintaa.Kuka vastaa tuollaisesta käytöksestä haut.maalla. ? Oliskohan kennelin väki.
Ilmoita
Onpa tuttu kirjoitustyyli,nimimerkki taas vain vaihtunut. Eli sama möykkääjä taas vauhdissa. Osasi jo lopettaa tämä ihminen
Ilmoita
Ei leijonakaan, Poista!
Ilmoita
Kävimme sunnuntai-iltana kaupungissa ja samoin tein hautausmaalla. Olipa yllätys vai oliko,kun katsoo noita kevään tapahtumia ja kirjoituksia.Että asiaan.Koiriemme hautamerkit,isot valkoiset tiilet joissa koiriemme nimet ja kuolin vuosi,olipahan paholainen siirtänyt työkalukopin viereen toisten tiilien joukkoon.Oottakaas kun meiltä loppuu kesän kiireet, niin laitamme ainakin yhtä näyttävät merkit kun ne polkuviitat tai vaikka vähän korkeemmatkin jospa ne miellyttäisi. Ruohonleikkaajia ei tarvis miellyttääkkään, eikä ketään.ONhan kuulunut että niille pelloille istutettaisiin puita, mene ja tiijä,antasimme ensi kevään taimistamme heti muutaman sata tainta.Nyt jos ei pysy hautamerkit paikoillaan,sitten seuraa?????
Ilmoita
Koirat levänneet jo 10v.ilman mitään merkkiä, miksi nyt niin kova melu? Ottakaa meihin yhteyttä niin selvitetään asia!
Ilmoita
Koska oli pelko että tulee päälle hautaus.Olkoon nukkuneet kuis kauvaa tahansa siellä ei ole aika rajaa.Olihan tuo koiran kallokin kuulemma pyörinyt lehtikasassa ainakin 10v. Sitten järkyttyneinä se haudattu. Teillä ei ole valtuuksia ei kerta kaikkiaan mihinkään.Teijän ei tartte tietää kenenkään lemmikeistä ei yhtään mitään,ei elävistä eikä kuolleista. Lähempä tästä koirieni kanssa piikkipäitä hoitaa.Asiassa ei mitään selvitettävää. Koirat nukkuu ja antakaa merkkien olla.Vai kiinnostaako onko siellä yhtään kallon kappaletta.Voe olla että seuraavalla kerralla on kaevettu monttuja, niinku siellä on tapana tehhä.Parreen on ku ei oo sanon minä PER***E.
Ilmoita
Hoitajat. Nämä kirjoittajathan on helppo selvittää nykyaikana. Teinä tekisin näistä syytöksistä ilmoituksen poliisille. Saisitte lopulta työrauhan hyvään työhön.
Ilmoita
Voi ressukoita!
Ilmoita
SE TUO TEKOÄLY EI PELITÄ EDES HAUTAUSMAALLA. Voi ryhävalaitten valtakunta.
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Eläinten hautausmaa

On aikoihin eletty eläinten hautausmaalla vappuviuhkat ja serpentiinit. Ei tuo ole mitään muuta kun joku liikuttelisi niitä niin pääsisi fb iin kirjoittamaan ja kuvaamaan. Kertoohan se ihmisestä kaiken. Mutta en ole yhdessäkään voivottelussa nähnyt että epäiltäisiin tuulta, lintuja tai oravia. Eihän se kuulostaisi yhtään jänskältä.Nämä POMOT näkyy syyttävän just toisia ihmisiä siitä mihin itse syyllistyy. On hurjan kuulosta, ottaa roskista homeisia multaisia kukan raatoja ja koristelee vieraitten lemmikkien hautoja, tuo on haudan häpäisyä jos mikä. SE on niiiiiiiin MAUTONTA.Mikä pahinta noissa serpentiineissä tullaan sotkemaan koiran hauta jonka omistaja ei varmasti itse laittaisi. Tarttee katsoa löytyykö lakia tälle porukalle. Hauta on yksityisomaisuutta,muista se.Minusta saavat

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta