Kirkon vastainen kampanja sahaa omaa oksaansa

AteistitPelkäävät

Kirkon vastainen kampanjointi on epäsuora arvostuksen osoitus. Kirkon toimintaa pidetään sekä tuloksellisena,että potentiaalisesti kasvavana uhkana sekä uskonnottomien etuoikeuksille (esimerkiksi vapautus kirkollisverosta), että ylipäätään ateismin voimistuneelle asemalle yhteiskunnassa.

Tyypillisenä loanheittokampanjoinnin muotona valheellisten otsikoiden ja väitteiden lisäksi on aktiivisten kristittyjen henkilöön käyvää verkkovaino. Tälläkin palstalla sellaista on kohdistettu KD :n puheenjohtaja Päivi Räsäseen, arkkipiispaan, piispoihin ja muihikin pappeihin. Oma lukunsa on palstalla kirjoittaviin kristittyihin kohdistunut kymmenien viestien ja satojen nostojen verkkovaino, joka tosin on viime kuukausina laantunut, ilmeisesti aktiivisten ateistien kääntymyksen seurauksena. Positiivisen uskonnonvapauden ja kristinuskon vastainen kampanjointi on jatkunut tällä palstalla jo useita vuosia.

17

225

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Nebukd

      Sä voit keksiä vaikka 666 nikkiä, pääsi on yhtä hajalla aina vaan 🤪

    • latytjahillo

      Päivi Räsänen ei ole KD:n puheenjohtaja. Eipä sillä että teitä teistejä faktat olisivat ennenkään kiinnostaneet :)

      • 6654.8765

        Päivi Räsäseen kohdistettiin valtava noitavaino tällä palstalla hänen toimiessaan KD :n puheenjohtajana. Sari Essayah on päässyt helpommalla.


      • Kivattonet
        6654.8765 kirjoitti:

        Päivi Räsäseen kohdistettiin valtava noitavaino tällä palstalla hänen toimiessaan KD :n puheenjohtajana. Sari Essayah on päässyt helpommalla.

        Päivi Räsäsen pahin vihollinen oli Päivi Räsänen itse, se oli KD joka hänet savusti ulos koska Päivi tuhosi koko puolueen.


      • hattiwatti

        "Päivi Räsäseen kohdistettiin valtava noitavaino tällä palstalla.."

        Nyt kyllä puhut puppua. Päivi Räsänen on ateismin ystävä! Kun Päivi avasi suunsa televisiossa niin 40 000 jätti kirkon siltä seisomalta koska eivät halunneet olla missään tekemisissä sellaisen organisaation kanssa, joka jakaa arvonsa Päivin kanssa. Kuten edellä todettiin. Päivi on itsensä sekä kirkon pahin vihollinen :)


    • Kivattonet

      Ei ole mitään kirkonvastaista kampanjaa,kristinusko on vaan kuoleva uskonto.

      • AteistitPelkäävät

        Aivan!


    • AteistitPelkäävät

      Jeesus tuo sianlihaan laukeava jänispelkuri ei osaa puollustaa taaskaan itseään

    • eettä.silleen

      Ja sinä, uskovainen, olet niin huolissasi ateistien oman oksansa sahaamisesta, että hyvää hyvyyttäsi heitä tästä varoitat? Olisikohan kuitenkin niin, että harjoitat käänteispsykologiaa. Sanot tasan päinvastoin kuin todella ajattelet, ja kuvittelet niin edistäväsi omaa agendaasi.? Olet siis itseasiassa kovin huolissasi että tuo ateistien kampanja kirkkoa vastaan on tuloksellinen.

      Uskovaisten suorasanaiset, ja/tai sinun tapaisesi epätoivoiset käänteispsykologiset vaikutus-/harhautusyritelmät, osoittavat epäsuoraa arvostusta ja pelkoa sitä kohtaan, että ateistien perustellut vaatimukset kirkon/uskovaisten ikiaikaisten etuoikeuksien purkamisen välttämättömyydestä erilaisten vakaumusten yhdenvertaisuuden ja tasa-arvoisuuden nimissä, kantavat vihdoinkin hedelmää.

      Puhut uskonnottomien etuoikeuksista, ja mainitset ontuvana naurettavana, kun ei parempia ja uskottavampiakaan ole, esimerkkinä uskonnottomien 'vapautuksen kirkollisverosta'.

      Sinulla on siis puolestaan sellainen etuoikeus, että sinut on vapautettu Vapaa-ajattelijoiden jäsenmaksusta? Ja kaikki puolueet voivat kiukutella sitä, että minut on 'vapautettu' niiden jäsenmaksusta, koska en ole yhdenkään puolueen jäsen. Ja onpa minutkin vapautettu Vapareiden jäsenmaksusta kun en ole jäsen. Mahtavat olla minulle kovin vihaisia?

      Sinun mielestäsi siis kaikkien suomalaisten tulisi maksaa kirkon jäsenmaksua, riippumatta siitä ovatko kirkon jäseniä. Miten sinusta on noin omahyväinen ja itserakas tullut? Kun sinä arvostat kirkko, olet sen jäsen ja ilomielin maksat sen jäsenmaksun, kirkollisveron, niin siitä seuraa sinun mielestäsi se, että kaikki olisi pakotettava maksamaan kirkollisveroa?

      Tasapuolisuuden nimissä, vaikka eihän se sinua kiinnosta, kaikkien suomalaisten tulisi maksaa jäsenmaksua kaikille sellaisille tahoille, ei vain evl. kirkolle, jotka jäsenmaksua perivät. Esim. sinun Vapaa-ajattelijoille. Eikös tunnukin sinusta kovin pahalta, jos noin olisi?

      Ihan yhtä pahalta minusta tuntuu, että joutuisin maksamaan kirkon jäsenmaksua. Riittävän pahalta tuntuu jo se, että joudun omalta osaltani osallistumaan maksamaan valtionveroni kautta kirkolle ylikompensoituja valtiontukiaisia 114Me 6Me kirkolle myönnettyä palvelumaksualennusta kirkollisveron keräämisestä ja tilityksestä kirkolle = yhteensä 120Me. vuodessa.

    • korvaustakehiin

      Kirkko voisi kyllä antaa osan verotuloistaan Uskontojen Uhrit Ry:lle. Hyvitysmaksuna tai uhrilahjana, ihan miten sitä haluaa nimittää. Erityisesti lahkolaiset ja jehovan todistajat ketkä ovat sieltä pahimmasta päästä ihmisten mielenterveyden tuhoajina.

    • AteistiVaan

      Uskonsa menettäneille papeille tulisi myös jakaa enemmän tukea. Mikä onkaan traagisempaa kuin hankkia ammatti ja valmistuttuaan ymmärtää, ettei uskokaan Jumalaan, minkä voidaan katsoa olevan pappiuden edellytys. Moni tälläinen pappi jatkaa papin virassa, koska jollakin tavalla ne laskut on maksettava.

      En tiedä edes, onko Suomessa tukea saatavilla. Maailmalla tukea saa esimerkiksi The clergy projektilta.
      http://clergyproject.org/

    • uskonpasko

      MInä en tiedä mitään sen pahempaa kirkon vastaista kampanjaa kuin mitä kirkko ja sen edustajat itse julkisuudessa tekevät. Mikään, mitä minä tai joku muu ateisti tekee, ei koskaan vedä vertoja sille miten kirkko ja sen jäsenet asiansa julkisuudessa munaavat kerta toisensa jälkeen. Kirkko ja sen arvomaailma edustaa lähinnä pimeintä varhaiskeskiaikaa

      "Minun odotetaan kunnioittavan perusteettomia uskomuksia, epätasa-arvon, ihmisoikeusloukkausten ja syrjinnän mahdollistavia oppeja, nais- ja homovihaa, tieteellisen tiedon vastustamista, lasten uhkailua helvetillä, lähetystyötä, joka johtaa homojen vainoamiseen, instituutioita, jotka suojelevat rikollisia, lasten kohtelua epätasa-arvoisesti julkisrahoitteisissa kouluissamme, uskonnollisen yhteisön oikeutta kerätä veroja ja oppia, jonka mukaan minä ansaitsen tulla kidutetuksi ikuisesti. Kunnioittaa pitäisi, vaikka kristinusko on epäonnistunut kerta toisensa jälkeen ansaitsemaan ajattelevan ja inhimillisen ihmisen kunnioituksen."

      Kirkon edustajat muistavat toki joka käänteessä valehdella, miten kirkon varoja ja kirkollisveroa käytetään muka hyödyllisiin tarkoituksiin. Totuus on kuitenkin jotain ihan muuta:

      http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016061821695674_uu.shtml

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/15056136/verotiedot-piispojen-keskipalkka-118-000-euroa

    • "Kirkon vastainen kampanja sahaa omaa oksaansa"

      Onko kyseessä se oksa josta Eva otti omenan ja antoi Eskolle?

      "Kirkon vastainen kampanjointi on epäsuora arvostuksen osoitus."

      Idiootin mielestä.

      " Kirkon toimintaa pidetään sekä tuloksellisena"

      Idiootin mielestä.

      "että potentiaalisesti kasvavana uhkana sekä uskonnottomien etuoikeuksille (esimerkiksi vapautus kirkollisverosta), että ylipäätään ateismin voimistuneelle asemalle yhteiskunnassa."

      Idioottien mielestä.

      "Tyypillisenä loanheittokampanjoinnin muotona valheellisten otsikoiden ja väitteiden lisäksi on aktiivisten kristittyjen henkilöön käyvää verkkovaino. Tälläkin palstalla sellaista on kohdistettu KD :n puheenjohtaja Päivi Räsäseen"

      Idiootin mielestä KD on kirkko.

      "arkkipiispaan, piispoihin ja muihikin pappeihin"

      Papit tykkäävät raiskata pikkulapsia.

      "Positiivisen uskonnonvapauden ja kristinuskon vastainen kampanjointi on jatkunut tällä palstalla jo useita vuosia."

      Idiootin mielestä.

    • eihöynäytettävissä

      "uskonnottomien etuoikeuksille (esimerkiksi vapautus kirkollisverosta)"

      HAHAHAHA! Ottaako päähän kun ateistit eivät ime viimeistäkin roposta ihmisiltä? Kenelle tarkalleenottaen ateistin tulisi maksaa veroa?

    • Lukuje.huom

      Edistää itse kirkosta eroamista:
      "Evankelis-luterilainen kirkko ei ala vihkiä samaa sukupuolta olevia pareja. Kirkolliskokous jätti aloitteen asiasta raukeamaan tänään äänin 59–46." https://yle.fi/uutiset/3-10212107

      Ei tupata jossei tykätä.

      • ikäviätotuuksia

        Kohta tullaan taas näkemään huomattava eropiikki kirkosta. Jonka on aiheuttanut kirkko aivan itse omalla toiminnallaan, joka ei noudata tasa-arvoa eikä Suomen lakeja. Tuossa linkissä pisti aivan erityisesti silmään tämä huvittava kohta:

        "kirkolliskokous pyytää piispainkokousta edistämään kunnioittavaa keskustelua ja edelleen selvittämään vaihtoehtoja avioliittokäsityksestä vallitsevan erimielisyyden ratkaisemiseksi."

        Eli samalla kun homoille haistatetaan pitkät ja näytetään keskisormea, halutaan muka kunnioittavaa keskustelua? Eiköhän se ole jo lähtökohtaisesti mahdotonta tuo kunnioitus, kun yhtä osapuolta kohtaan osoitetaan vain avoimesti vihamielistä halveksuntaa. Eikä "erimielisyyden ratkaisemiseksi" edelleenkään voida edes yrittää tehdä yhtään mitään, koska ainoat vaihtoehdot ratkaisemiseksi on nyt jo lähtökohtaisesti kokonaan hylätty.

        Kun kirkon korkeimmat edustajat avoimesti osoittavat miten he halveksivat ja vihaaavat tiettyä ihmisryhmää, niin jokainen ajatteleva ihminen tekee siitä omat johtopäätöksensä. Ei voi olla nauramatta tälle:

        "on löydettävä yhteisiä ratkaisuja niin, että eri tavoin ajattelevat voivat kokea kirkon omakseen."

        kun tietylle ihmisryhmälle täysin selvästi osoitetaan etteivät ole tervetulleita kirkkoon ja ettei heillä ole samaa ihmisarvoa eikä samoja oikeuksia kuin muilla ihmisillä.


    • "Oma lukunsa on palstalla kirjoittaviin kristittyihin kohdistunut kymmenien viestien ja satojen nostojen verkkovaino, joka tosin on viime kuukausina laantunut, ilmeisesti aktiivisten ateistien kääntymyksen seurauksena."

      Missähän mielikuvitusmaailmassa sinäkin elät? Tällä palstalla kirjoittavat kristityt ja "kristityt", Mark5 etunenässä, eivät käännytä ketään uskovaksi. Hehän päinvastoin edistävät ateismia osoittamalla havainnollisesti, miten absurdisti he maailmaa tulkitsevat.

      Marttyyrin viitta ei pue sinuakaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Sullahan oli ihan valtavat t...., nainen

      Aivan suunnattomat ja hyvin muodostuneet. Luulisi että olisit uskaltanut tehdä selvän aloitteen jos jotain haluat. Miksi
      Ikävä
      72
      3640
    2. Minkälainen ihminen

      kaivattusi on?
      Ikävä
      147
      2898
    3. Minkä ikäinen

      Kaivattusi on?.
      Ikävä
      116
      2432
    4. Mitä haluaisit sanoa

      kaivatullesi juuri nyt?
      Ikävä
      128
      2190
    5. Minkä näköinen

      Kaivattunne on?
      Ikävä
      86
      2097
    6. Kepun kansanedustaja Aittakumpu loikkasi persuihin!

      Purran hallitus saa lisävahvistuksen! Oppositiota taatusti kismittää! https://www.is.fi/politiikka/art-2000010774118.
      Maailman menoa
      390
      1804
    7. 421
      1639
    8. Miten sulla meni niin tunteisiin yksi mies?

      Hyvässä ja pahassa? Tähän voit tilittää, jos aavistat kuka minä olen.
      Ikävä
      101
      1529
    9. IS Viikonloppu 19.-20.10.2024

      2 ½ -tasoiseksi merkitty Kovis Arto Kuivaselta. Kiva ristikko, jonka vaikeustaso en mielestäni 2+. Pääkuvasta johdetut s
      Sanaristikot
      95
      1426
    10. En halua puolustella valheitani

      jne jne... Olen ollut ihan sekaisin sinusta. Haluan vaan vastauksen haluatko minut vai et??? Vain yksi asia on totta ja
      Ikävä
      42
      1337
    Aihe