filerimos village

onko kellään kokemuksia kyseisestä paikasta? ihan fiksun näköinen paikka ja ilmeisesti on huoneetkin nyt uusittu.
Ilmoita


6 Vastausta

Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.


älä oota liikoja
2 VASTAUSTA:
Täällä myös kaivataan tietoa kyseisestä hotellista ja ympäristöstä!
Oltiin just viikko sitten ja tykättiin kovasti. Mentiin sinne pe-la yönä ja aamulla huomattiin olevamme ihan täynnä hyttysenpuremia. Kannattaa siis listiä ne huoneesta ennen unille menoa. Lähikaupassa hyvä palvelu, mutta kovat hinnat. Edullisempaa on mennä 500 metriä lentokentän suuntaan ja siellä isompi market. Bussi Rodokselle pari euroa, mutta bussit aina tupaten täynnä eikö kulje ihan aikataulussa.
+Lisää kommentti
Parivuotta sitten oltiin filerimos villagen bungalowissa viikko ja kyllä viihdyimme. Huoneisto oli remontin tarpeessa mutta perus siisti vähemmänhän siellä huoneessa tulee oltua ja nythän näytti että bungalowit olikin remontoitu😊 Hotelli miljöö on viihtyisä. Ja oli vaihtelua ja mukava kun oli oma takapiha parvekkeen sijaan. Olimme toukokuun alussa siellä jolloin sesonki ei ollut vielä kunnolla alkanut. Vähän syrjässähän hotelli on mutta bussit ja taksit kulkee ja kävellenkin pääsee katselemaan paikkoja. Tänä kesänä menemme uudelleen 😊
Ilmoita
Emme pitäneet. Huoneet oli hyvät, mutta... ruoka ei mitenkään ihmeellistä, ei ansaitse kehuja. Snacbaarissa sama nakkihodari muutamalla kurkun palallaja suklaakakulla joka ikinen päivä! Ei pitsaa tms... altaat likaiset ja iltaohjelma oman väen pitämää väkisin kyhättyä ohjelmaa.
Ilmoita
En suosittele kenellekkään filerimos hotelleja. Täällä on iso ongelma että siivoojat varastavat tavaraa huoneista. Itseltäni hävisi n.100€ edestä ja kun kyselin samalla reissulla muilta asukkailta niin muiltakin oli hävinnyt. Muuten ihan ok mutta ruoka huotellilla aika kammottavaa joten jos erehdytte tänne niin syökää muualla.
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

filerimos village

onko kellään kokemuksia kyseisestä paikasta? ihan fiksun näköinen paikka ja ilmeisesti on huoneetkin nyt uusittu.

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta