Kankaanpään Maila 2018

kuukkkeli

KaMan kausi alkaa siis torstaina 10.5. Pöytyällä klo 15 ottelulla Hyvinkään Tahkoa vastaan ja ensimmäinen ottelu Kankaanpäässä pelataan sunnuntaina 13.5. klo 17 kun vastaan asettuu Joensuun Maila.

Viime kausi oli vähän kaksijakoinen. Joukkueen tavoitteena oli paikka pudotuspeleissä ja jäätiin kauas niistä peleistä, mutta toisaalta yhdessä vaiheessa näytti jo lähes varmalta että edessä on putoaminen Ykköspesikseen, mutta joukkue taisteli pakon edessä kolmen pisteen voiton Oulusta ja pääsi sen ansiosta uusintaotteluun/karsintaotteluun Kempelettä vastaan ja voitti vielä senkin kyseisen jännitysnäytelmän. Lopuksi joukkue voitti vielä Siilinjärven ja säilytti siten sarjapaikkansa.

Paperilla kauden 2018 miehistö ei näytä viime kauden joukkuetta paremmalta, mutta ei kai pienen kaupungin joukkueelta voi lähtökohtaisesti paljon muuta odottaakaan kuin sarjapaikan säilyttämistä korkeintaan. Siihen pitäisi kyllä olla mahdollisuudet kun Jouni Itävalo saatiin jatkamaan joukkueessa. Itävaloa voinee ruveta jo kutsumaan jonkinlaiseksi KaMa-legendaksi, mies kun pelasi seurassa miesten pelejä ensimmäisen kerran jo vuonna 2002, eli sillä kaudella kun joukkue ei voittanut yhtäkään ottelua Superpesiksessä. Sen jälkeen on tullut kaksi pronssimitalia voitettua muualla ja useassa Itä-Länsi-ottelussakin pelattua.

Siinä vielä vähän fiilistelyä kautta 2018 varten parin linkin muodossa. Mahtui kauteen muutamia hienojakin hetkiä:

https://www.youtube.com/watch?v=WbE7tIA5dP4
https://www.ruutu.fi/video/3171456

54

1514

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kommentoin_kuitenkin

      Ihan sama, ei kiinnosta.

      • hkkfjnnk

        Taisi kuitenkin kiinnostaa kun päätit lukea läpi tämän topikin ja vielä kirjoittaakin tänne.

        Kankaanpäässä on asukkaita vain vähän yli 10 000 ja silti katsojia KaMan otteluissa on parhaimmillaan yli 1000. Ei hullummin.


      • Perus...typeryksiä

        Kai sitä kommentoida voi lukemattakin..?


      • nonytt

        Harvemmin kukaan vaivautuu avaamaan keskusteluketjun vain koska haluaa ilmoittaa muille että tätä yksittäistä henkilöä ei satu aihe kiinnostamaan


      • Hahahajuntit
        nonytt kirjoitti:

        Harvemmin kukaan vaivautuu avaamaan keskusteluketjun vain koska haluaa ilmoittaa muille että tätä yksittäistä henkilöä ei satu aihe kiinnostamaan

        Kyllä niitäkin löytyy aina silloin tällöin vai onko se täällä tuppukylässä joku uusi juttu teille?


    • sellaistavaan

      Uskon,että kama yllättää positiivisesti tällä kaudella,pari peliä kesässä tulee katsottua,matka aika pitkä.

      • kamakauppiaat

        Onko liian pitkä matka hakea kamaa? Pitää ymmärtää että ei sitä voi postissakaan lähettää.


    • Jääpesis

      Pienistä kaupungeista ne muutkin joukkueet ovat.

      • Futisfani_pesiskentällä

        "mutta ei kai pienen kaupungin joukkueelta voi lähtökohtaisesti paljon muuta odottaakaan kuin sarjapaikan säilyttämistä korkeintaan".
        Ihan seliseli. Mutta on hienoa kun joku jo etukäteen löytää syyn menestymättömyyteen asukasluvusta! Vertailun vuoksi, Vimpelissä on alle 3000 asukasta, mutta vastaavasti pelaajamateriaali sellainen, joista joku KaMa-fani voi vain uneksia. Niin vain Veto tänäkin vuonna tappelee kärkisijoista eikä pyytele etukäteen itse tai fanin toimesta anteeksi vähäväkisyyttä tai pitkiä pelimatkoja, huonoa säätä tai loistavaa sisäpeliä. En ole Veto-fani mutta käyn Saarikentällä tunnelman takia pari kertaa kesässä. 190 km suuntaansa.


    • ohhhoh

      Ennakoissa KaMa on povattu viimeisten joukkoon mutta hienosti ainakin alkoi sarjapaikasta taistelu kun joukkue otti avausottelussa Tahkoa vastaan täydet kolme pistettä hyvän esityksen jälkeen. Jos ottelun ensimmäinen lyöntiyritys tuotti kunnarin.

      • jeees

        Korjataan kirjoitusvirhe viimeisessä lauseessa, eli "Jo ottelun ensimmäinen lyöntiyritys tuotti kunnarin".


    • KamaanKaMa

      KaMa pelaa muuten tällä kaudella valkovihreässä peliasussa. Aika erikoinen värivalinta, toivottavasti ensi kaudeksi palataan jo perinteisempiin väreihin.

      • Rumatvärit

        Täytyy sanoa, että on kyllä ruma asu... Edellinen paljon parempi


    • Rip

      Hei Kamalaiset, voittakaa, ja pelatkaa jokainen voittonne Eikalle.

    • KamaanKama

      Kauden ensimmäiset ottelut ovat ollet ihan lupaavan näköisiä. Nuori Joonas Peltomäki on pelannut hyvin.

    • Giveashit

      Tunkekaa ne mailanne sinne minne aurinko ei paista ja pallo perään.

      • lolllls

        Nimimerkki giveashitin harmiksi joudun kertomaan että KaMalla oli kauden ensimmäisessä kotipelissä Joensuuta vastaan yli 1200 katsojaa joka on todella paljon noin 11 000 asukkaan pikkukaupungissa.

        Eli kyllä KaMa ja pesäpallo yhä vaan kiinnostaa, vaikka kuinka yrittäisitkin luoda muunlaista kuvaa tilanteesta.

        Aihe ei kiinnosta mutta silti päätit klikata auki tämän keskusteluketjun :) :)

        KaMa KaMa KaMa KaMa KaMa, huomaatko, yhä täällä keskustellaan aiheesta, eli huono yritys oli.


      • jauhotsuuhun

        Giveashitille: On se "kamalaa" että Kankaanpään hiljaisessa kaupungissa on edes yksi pääsarjatason urheiluseura joka kerää paikallisia yhteen ja joka tuottaa vähän iloa heille. Olisikin "paljon parempi" kun KaMaa ei olisi ja kaupungissa ei siten olisi käytännössä mitään tekemistä.


    • ismolaitela

      Minäkin avasin tämän ketjun vain kertoakseni että tuo kaman säälittävä "pelaaminen" ei todellakaan kiinnosta valtaosaa kankaanpääläisistä, jos laitettaisiin äänestys siitä että poistetaanko ko. toiminta kokonaan ja käytettäisiin nuo tilat ja muut resursssit johonkin järkevään niin kaikki tietävät mikä olisi tulos! Ja nämä mainostamiset saisi ylläpito poistaa heti. Painakaa "ilmianna" nappia ja perustelkaa asia sillä että tämä ei ole kaman ilmotustaulu vaan keskustelufoorumi.

      Ilmoittakaa asiattomasta viestistä

      • eioootodellista

        Kylläpä on katkeraa tekstiä "Ismolta". Kertoo jotain kirjoittajasta jos puoli kolmelta lauantain ja sunnuntain välisenä yönä tulee avautumaan tuollaisesta.

        Tällaiset asiakirjoitukset heitetään suoraan Ö-mappiin. Hanki elämä, Ismo.


      • ismolaitela
        eioootodellista kirjoitti:

        Kylläpä on katkeraa tekstiä "Ismolta". Kertoo jotain kirjoittajasta jos puoli kolmelta lauantain ja sunnuntain välisenä yönä tulee avautumaan tuollaisesta.

        Tällaiset asiakirjoitukset heitetään suoraan Ö-mappiin. Hanki elämä, Ismo.

        Hienoa että näet huolta minun aikatauluistani, pahoittelen että en töiltäni ole ehtinyt vastaamaan sinulle konttoriaikana :) Mutta laita mappiin joo,, nolasit jo ittes jos et huomaa sitä niin kerron sen nyt.

        Hyvää kesän jatkoa.


        ps. uskon että jos ruudin kaava maailmasta hukkuu niin et ole ihan ensimmäinen ihminen jota avuksi haetaan ;) :D :D :D


    • ismolaitela

      "pienen kaupungin joukkueelta Miten tuo kaupungin koko vaikuttaa pelitaitoon??? Sitä joko on tai ei, oli sitten jurvasta tai helsingistä :D :D :D

      • hohhhoooooo

        "Miten kaupungin koko vaikuttaa pelitaitoon"

        No sitten kun asiantuntija-Ismo on saanut yläasteen käytyä loppuun niin hän saattaa ehkä jo ymmärtää että mitä vähemmän asukkaita niin sitä vähemmän ihmisiä joista voidaan kehittää hyvätasoisia pesäpallopelaajia. Mutta koska tämä oli liian vaativa asia sinulle ymmärrettäväksi, niin ehkä kannattaa jättää keskustelu muiden harteille jatkossa.


      • ismolaitela

        Joo, no se minun koulutuksestani :D Mutta yritin sinulta kysyä että miten nuo muut pienet paikkakunnat eroavat kpäästä? Eipä noissa paljon kokoeroja ole, mietippä itse sieltä takaa... ;) Ehkä hyvä raketti-insinööri tämä on tosiaan minulle liian vaikea asia ymmärrettäväksi. Mutta onneksi sinä hyvä oraakkeli olet niin viisas että hiot paskasta timanttia pelkällä mahtavalla älylläsi.


      • kuukkelikuuu

        Jos yritit sellaista kysyä niin mitä jos olisit sitte suoraan niin kysynyt, etkä vaan että "Miten kaupungin koko liittyy asiaan"?

        Ei ole ihan sama kysymys kuin että "Onhan Superpesiksessä muitakin pieniä paikkakuntia" :)

        Mutta ilmeisesti sinusta on :) Minäkin voisin kysyä sinulta vaikkapa että "Miksi se Kohonen ei ikinä tee sitä mitä niin monet ihmiset ovat varmasti odottaneet häneltä" ja jos et tajua tuosta että mitä tarkoitan niin se kertoo aika paljon sinun älykkyydestäsi sitte...........jos tällaiseen tuohuun lähdetään :)

        Ja vai että minä nolasin itseni kun sinä jäit juuri kiinni toisena henkilönä esiintymisestä? :D :D :D :D :D :D Hahahaha :) Olet niin nolo ettei mitään rajaa :) Tulet varmaan taas ensi yönä laittamaan jonkun sälittävän vastauksen kun sinun on pakko epätoivoisesti yrittää saada itsesi näyttämään voittajalta tässä naurettavassa trollausyrityksessäsi, joten laitan jo valmiin vastauksen siihen:

        Voit sanoa mitä tahansa mutta se ei EDELLEENKÄÄN muuta sitä että Kankaanpään Maila jatkaa toimintaansa ja kerää paljon paikallisia katsomaan otteluitaan.
        Yritä kestää ja hanki elämä.


      • ismolaitela

        Ymmärrän sinua, ymmärrän.. En voinut tietenkään odottaa sinulta sitä että olisit tajunnut mitä tarkoitin, olinhan lainannut vain rivin tekstiä jossa luki: "Miten kaupungin koko liittyy pelitaitoon". En huomannut kirjoittaa tarkennusta alle, oletit tietenkin että tarkoitin haavipallon piirinmestaruustaistoa, olisi minun höhlän pitänyt tuollainen tajuta! Pahoittelen SUURESTI vaivannäköäsi. Pyydän kuitenkin että et vääristele minun kirjoittamaani, jos et muutoin keksi sanottavaa :D :D No mutta silti, harva se meistä on tahallaan tyhmä, en usko että sinäkään ;)

        Saatan olla mielestäsi nolo, kyllä kyllä mutta... Miten sen nyt sanoisi ettei ketään luulla *********,, niin minä en todellakaan ole kommentoinut tähän ketjuun MITÄÄN toisella eri tunnuksella, mutta vaikka yritin olla näkemättä niin näin otsallani sinun jakautuneen eri nimimerkkeihin. Sait kyllä minulle nyt totaalisesti jauhot suuhun, en kyllä ehtinyt sitä kommentoimaan seuraavana yönä koska piti nukkua jotta jaksan taas duuniin aamulla. Ja vielä kun teen sen hölkäten tai pyöräillen koska minulla ei ole ylipainoa niin ehdin ajoissa noillakin tavoilla, muuten kuuluisi hirveää puu skutusta.

        Juu, voin sanoa ihan mitä tahansa mutta se ei muuta sitä totuutta että puolustelit tappioita kaupungin koolla joka oli erittäin harhaanjohtava selitys, onhan se kuitenkin väärin asiasta tietämättömiä kohtaan. Joku vielä voi luulla sitä todeksi, tuossa kyllä joku olikin jo huomauttanut tuosta 3000 asukkaan kaupungista :) Eikä sitäkään totuutta että nyt on vika jossain muualla, olisiko ehdotuksia?

        Ja muuten, minulla on oikein hyvä elämä. Kiitos jälleen huolenpidosta, jos sellaiseen lähdetään, olet kultainen.


      • gangaanbää
        ismolaitela kirjoitti:

        Ymmärrän sinua, ymmärrän.. En voinut tietenkään odottaa sinulta sitä että olisit tajunnut mitä tarkoitin, olinhan lainannut vain rivin tekstiä jossa luki: "Miten kaupungin koko liittyy pelitaitoon". En huomannut kirjoittaa tarkennusta alle, oletit tietenkin että tarkoitin haavipallon piirinmestaruustaistoa, olisi minun höhlän pitänyt tuollainen tajuta! Pahoittelen SUURESTI vaivannäköäsi. Pyydän kuitenkin että et vääristele minun kirjoittamaani, jos et muutoin keksi sanottavaa :D :D No mutta silti, harva se meistä on tahallaan tyhmä, en usko että sinäkään ;)

        Saatan olla mielestäsi nolo, kyllä kyllä mutta... Miten sen nyt sanoisi ettei ketään luulla *********,, niin minä en todellakaan ole kommentoinut tähän ketjuun MITÄÄN toisella eri tunnuksella, mutta vaikka yritin olla näkemättä niin näin otsallani sinun jakautuneen eri nimimerkkeihin. Sait kyllä minulle nyt totaalisesti jauhot suuhun, en kyllä ehtinyt sitä kommentoimaan seuraavana yönä koska piti nukkua jotta jaksan taas duuniin aamulla. Ja vielä kun teen sen hölkäten tai pyöräillen koska minulla ei ole ylipainoa niin ehdin ajoissa noillakin tavoilla, muuten kuuluisi hirveää puu skutusta.

        Juu, voin sanoa ihan mitä tahansa mutta se ei muuta sitä totuutta että puolustelit tappioita kaupungin koolla joka oli erittäin harhaanjohtava selitys, onhan se kuitenkin väärin asiasta tietämättömiä kohtaan. Joku vielä voi luulla sitä todeksi, tuossa kyllä joku olikin jo huomauttanut tuosta 3000 asukkaan kaupungista :) Eikä sitäkään totuutta että nyt on vika jossain muualla, olisiko ehdotuksia?

        Ja muuten, minulla on oikein hyvä elämä. Kiitos jälleen huolenpidosta, jos sellaiseen lähdetään, olet kultainen.

        niin, löytyyhän sitä toki superpesispaikkakuntia joissa on vähemmän asukkaita kuin kankaanpäässä ja kuitenkin saman verran tai enemmän katsojia otteluissa kuin kamalla, mutta.................löytyy sitä myös huomattavasti isomman kaupungin seuroja joilla ei kuitenkaan ole ainakaan asukasmäärään suhteutettuna enemmän katsojia kuin kamalla, joten ei tuo ismo laitelan vastaus ihan vakuuttanut, kun tavallaan keskitytään vain siihen kohtaan joka saa oman näkökulman näyttämään hyvältä ja jätetään ne vähemmän hyvältä näyttävät olennaiset muut asiat mainitsematta.

        mutta eiköhän tämä täysin turha keskustelu ole edennyt jo riittävän pitkälle.


      • 1024

        Avasin ihan mielenkiinnosta ketjun koska kommentointeja on runsaasti, pesäpalloihminen en ole. Ovathan "ennakkopelitkin" jo loppuneet. Ketjun aloittaja ei minua oikein saavuttanut tällä vastauksella kyllä, miten ihmeessä tuon saa väännettyä tuohon muotoon? Minulla ei ole luetun ymmärtäminen varmaankaan vahvimpia puolia mutta käsitin asiaa niin että tuota pelitaitoa ja menestystä ovat jotkin nimimerkit arvostelleet, miten tämä vastaus ruokki mitään?

        Voiko joku asian paremmin ymmärtävä kertoa, vai pitääkö olla pesäpallosta ymmärtävä että sisäistää tuon?

        En halua sen paremmin tähän osallistua mutta uteliaisuus pakotti kysymään.


      • hohhhoijaaa

        On se mielenkiintoista miten yhtäkkiä tällä kaudella useammalla henkilölle on tarvetta kertoa viestinsä aluksi että hän vain sattui avaamaan tämän keskusteluketjun, kun aiemmin ei ole kenelläkään ollut tarvetta tällaista korostaa. Ja nyt yhtäkkiä tulee useita viestejä joiden aihe on käytännössä vain puolustaa nimimerkki Ismoa ja jotka haluavat samalla korostaa miksi tulivat tähän topikkiin :)

        Ei mene ihan läpi, Ismo, ei vieläkään.

        Ja muutenkin aivan naurettavaa miten sinua voi ärsyttää se että paikallinen urheiluseura kiinnostaa väkeä. Ja sekin sinua tuntuu ärsyttävän jos otteluista kirjoitetaan täällä ennakkoon. Suorastaan säälittävää touhua. Ja jotain viestiesi tasosta kertoo se, että ylläpito on jo poistanut lukuisia niistä täällä.

        Yritä nyt vaan elää sen asian kanssa että Kankaanpään Maila tulee jatkossakin edustamaan Pohjois-Satakuntaa pesäpallossa ja yleisöä tulee otteluissa olemaan jatkossakin, eikä se muuksi muutu vaikka kuinka jatkaisit trollaamistasi.


    • mrhood

      Nyt tuli asia txt Ismolaitela nimimerkiltä, allekirjoitan myös koska jokainen joka haluaa saa nuo tiedot kyllä. Tuota mainostamista ei kaivata täällä, napsauttakaa sitä ilminna nappia ja perustelkaa tosiaan jotta saataisiin nuo kama tekstit täältä *******!

      • kukkelikuuuu

        Ei ole täällä aiemmin pahemmin kirjoiteltu yöaikaan ja nyt sattumalta ensin ilmestyy Ismo Laitelan viesti puoli kolmelta aamuyöllä.....ja tunti Ismo Laitelan viestin jälkeen (puoli neljältä aamuyöllä) kirjoitetaan viesti, jonka ainoa tarkoitus on kehua Ismo Laitelan viestiä :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

        Eipä voi paljon nolompaa ja kehnompaa massaspämmäysyritystä tehdä, Että piti nimimerkki Ismo Laitelan yrittää vielä esiintyä toisena henkilönä kehuakseen omaa mielipidettään :)

        Todella nolo yritys sinulta, "Ismo": Ei nyt tainnut mennä ihan putkeen. Siinä meni viimeinenkin mahdollinen uskottavuus.

        Ja kuten jo aiemmin täällä tuli todettua niin se mikä on fakta on tämä: Kankaanpään Mailalla on ollut tällä kaudella jo parhaimmillaan yli 1200 katsojaa kotiottelussaan joka on todella paljon 11 000 asukkaan kaupungissa. Se todistaa että joukkue kiinnostaa paikallisia, etkä sinä pysty tätä asiaa mitenkään kumoamaan vaikka kuinka yrittäisit kirjoittaa jotain säälittäviä "On ihan selvää että minä olen oikeassa"-viestejä ja vielä vastata omiin viesteihisi toisena henkilönä esiintyen :)

        Ei onnistunut, KaMa pysyy jatkossakin suosittuna paikallisten keskuudessa ja jatkaa toimintaansa, eli paikallisilla on jatkossakin yksi pääsarjatason joukkue ota seurata.. Yritä kestää. Deal with it.


      • noloa

        mrhood taitaa olla sama henkilö kuin se joka kirjoittaa nimimerkillä ismolaitela.


    • jepjepjep

      Parkkeerata ette ainakaan osaa. Siinä lähellä on parkkipaikkoja mihin vois auton jättää mutta ei voi kävellä metriäkään.

    • mainostusmainostus

      Vaikka kuinka eräs kirjoittaja tästä suuttuisikin niin aion kuitenkin vähän "mainostaa" KaMan tulevaa kotiottelua toteamalla että sunnuntaina 3.6. klo 17. pelataan säilymistaistelun kannalta todennäköisesti hyvinkin tärkeä ottelu kun Kankaanpää isännöi Alajärveä.

      Ainakin tällä hetkellä näyttää siltä että Alajärvi saattaa olla juuri niitä joukkueita jotka tulevat kiivaasti taistelemaan Kankaanpään kanssa sarjassa säilymisestä, mutta toki tilanne voi vielä muunlaiseksikin muuttua.

    • Popparitkaapista

      Nyt pitää antaa pojot ismolle, Kalle kun vielä tulee kehiin niin hyvä tulee :)

      • lolll

        Antaisin enemmän arvoa Ismon kehumiselle, jos ne kehut kirjoittaisi joku muu kuin Ismo itseään kehuen.


    • Verdöö

      Onks tää Ismo sekä joka ilmatteeksi seuraa matseja sieltä kakkospuolen männyn takaa?

    • TerkkujaMännystä

      Kuka noista peleistä maksaa kysyn minä.

    • lukutaitoinen

      Täälläkö mainostaminen kiellettyä? Palstaa tuskin kovin suuresti ylläpidetään.

      "Suomi24-palveluissa ei saa

      Rikkoa Suomen lakia
      Esittää rasistista tai muille vahingollista materiaalia
      Esittää laitonta tai loukkaavaa materiaalia
      Esittää väkivaltaa sisältävää kuvamateriaalia
      Esittää pornografista sisältöä, lukuunottamatta K18-osioita
      Tarjota tai tiedustella seksipalveluita
      Julkaista viestiä, jossa on pelkkä linkki
      Massapostittaa viestejä useille eri palstoille
      Esittää asiatonta sisältöä muista käyttäjistä tai uhkailla muita käyttäjiä
      Esiintyä toisena käyttäjänä
      Antaa vääriä tietoja käyttäjätunnuksen tietoihin
      Julkaista omia tai muiden henkilökohtaisia yhteystietoja kuten osoitetta, puhelinnumeroa tai sähköpostiosoitetta. Ei koske osto- ja myynti-ilmoituksia sekä tutkimusaineiston keruuta keskusteluista.
      Esittää tekijänoikeuksin suojattua materiaalia ja kopioida suoraa tekstiä muista julkaisuista
      Markkinoida tai mainostaa tuotteita tai palveluita ilman Suomi24:n lupaa
      Käyttää palvelun sisältöä kaupallisiin tarkoituksiin ilman Suomi24:n lupaa
      Pyytää rahaa tai lahjoitusta
      Esittää haittaohjelmia tai viruksia sisältävää materiaalia
      "

    • ffdffdd

      Jos tulee vielä yksikin kirjoitus tänne joka ei liity oikeasti Kankaanpään Mailan kauteen 2018 niin ylläpito voisi poistaa viestin ja bännätä kyseisen kirjoittajan ip-osoitteen. Eiköhän täällä ole jo tarpeeksi kauan jauhettu jostain täysin jonninjoutavasta.

      Jos tänne vieä kirjoitellaan niin silloin keskitytään KaMan kauden seuraamiseen.

      • surkeus.y

        just näin.keskitytään seuraamaan mailan marssia tappiosta toiseen.karsinnat odottaa syksyllä.


    • Justeerilainen

      Kankaanpään Maila on Kankaanpään ylpeys jo 60 vuoden ajalta ja sitä pitää kaikkien täällä asuvien kannustaa. Tätä mieltä olen minä mutta "juntit" voi olla eri mieltä.

      • lhfh

        hienosti sanottu tuossa edellä.mutta suomalaisen perusluonne on vittuilu ja pahan olon levittäminen.sen sijaan että kannustetaan ja toivotaan että maila pärjää.koska ollaan kuitenkin pääsarjassa mikä on osittain kovempi laji kuin potkupallo.


    • IlmatLoppuu

      Mistäs tän päivän häviöö syytetään? Kylmästä kesäilmasta vissii. Edellistä häviöö syytettiin auringon häikäsystä.

      • giggelisgoggelis

        Onhan se nyt selvää että joukkue jota on povattu ennakoissa karsijan paikalle tulee häviämään kauden aikana enemmän otteluita kuin voittamaan, joten eihän tuossa mitään ihmeellistä ole. Mutta tärkeintä olisi voittaa päävastustajia ja niinhän KaMa teki sunnuntaina ottaessaan tärkeät kaksi pistettä kotiottelussa Alajärveä vastaan. Yleisöäkin oli hienosti yli 1200 paikalla.

        Ja äsken tuli hieno 2-1-voitto Koskenkorvasta, mutta siitäpä ei huudella täällä. Tappioita tulee kyllä vielä kauden aikana lisää, mutta mahdollisuudet sarjassa säilymiseen ovat täysin realistiset.


    • hokkARI

      luovuttakaa jo .tätä rääpimistä on olllut koko homma liian kauan.jääkiekkoon ja jalkapalloon pitää satsata.

      • Kalikkakolahtaa

        Näin on. Vähän kun ilmasee omaa mielipidettä niin kaman kannattajat käy päälle ku yleinen syyttäjä.


      • lollls

        Jotkut/joku tykkää näköjään aina nostaa tätä topikkia ylös silloin kun KaMa on hävinnyt. Mutta silloin kun KaMa on voittanut niin ollaan hiljaa.

        Säälittävää.

        Häntä varmaan ärsyttäisi kovastikin jos toiset rupeaisivat puolestaan nostamaan tämän topikin ylös aina silloin kun KaMa on saanut hyvän tuloksen.

        Ja tässä nimimerkki Hokkarille lisää ikäviä uutisia:

        Kankaanpään oma kasvatti Jouni Itävalo on valittu jo neljännen kerran mukaan miesten Itä-Länsi-peliin! KaMa siis näkyästi mukana tässä suositussa tapahtumassa.

        On se varmaan rankkaa sinulle. Varsinkin kun näyttää siltä että yrityksistäsi huolimatta KaMa "yllättäen" jatkaa yhä toimintaansa. Koeta kestää.


      • tuhbj

        loistava 3pinnan voitto.juu varmaan moni on allapäin ku maila on pärjänny suht ok.vaikkei pitäny kuulua edes superiin arfmanin mukaan.


    • hokkari

      ei kkiinnosta pätkääkään missä jouni itävalo pelaa .seuraan mielenkiinnolla missä ville heinola pelaa tulevina vuosina.

    • kuuukkeli

      Sarjapaikan säilyttämisen suhteen näyttää melko hyvältä tällä hetkellä ja vaikka moni povasikin KaMaa taistelemaan lähinnä sarjapaikastaan niin joukkueella on vielä kaksi kierrosta ennen runkosarjan päättymistä mahdollisuus pudotuspeleihin. Se vaatii toki sekä Kouvolan että Oulun voittamista, mutta panosta siis riittää torstaina 26.7. klo 18 kun KaMan viimeisessä kotiottelussa vastaan asettuu sarjajohtaja Kouvola.

      Vierasottelussa Sotkamoa vastaan koettiin sellainen yllätys että KaMa takoi ekalla jaksolla peräti 14 juoksua. Lopulta ottelusta jäi vain yksi piste käteen, mutta aikamoinen ensimmäinen jakso Sotkamossa nähtiin.

    • wefewefewfw

      Kahden seuraavan kierroksen jälkeen pelataankin vielä vissiin kuusi lisäottelua, joten vaikka KaMa häviäisikin Kouvolalle niin ainakin teoriassa mahdollisuudet pudotuspeleihin ovat yhä olemassa.

    • kuukkkkeli

      Kankaapään kausi päättyi sitten niin että pudotuspeleihin ei selviydytty, mutta sarjapaikka säilyi lopulta melko selvällä erolla.

      • sellaistavaan

        Suunta on hyvä,tsemppiä sinne Kankaanpäähän.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      164
      2783
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      2011
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2006
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      88
      1816
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      68
      1557
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1313
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1212
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1201
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1171
    Aihe