MOT: Peliriippuvuudella rahastajat

MOT 14.5. Kuka tienaa kun keskipalkkainen ongelmapelaaja pistää kuukaudessa kymppitonnin ulkomaiseen verkkopeliin?

Mitäs tässä vain ulkomaisia peliyhtiöitä syytetään? Kyllä kaikki rahat ja pikavipit ovat menneet ihan Veikkauksen (ja Rayn) "vastuulliseen" toimintaan. Ja tuskin olen ainoa.
Ilmianna
Jaa

9 Vastausta


Sevittää pitäs myös veikkauksen toiminta, että mihin rahat päätyvät. Johtajat pääjehut tienaa 30 000€/kk Kaikenlaisia hyväntekeväisyyttä säätöitä yms on kyllä ,mutta nämä rahat menevät säätöiden johtajille. Olisi hyvä selvitää paljonko rahaa menee juuri sille joka on oikeasti esim. näkövammainen .Veikkaan, että ei mitään. No en hauku veikkausta. Olen nykyään tyytvyäinen pitkäänvetoon ja livepokeri tarjontaan. Paljon on paranettu niistä surkeista 15-20v takaisista ajoista jolloin pitkäänvetoon oli pakko pelata kolme kohdetta ja livepokeria oli tarjolla ainoastaan casino helsingissä. Silloin oli yksinkertaisti pakko pelata ulkomaille, koska kotaimaisen monopoliyhtiön peliehdot oli niin surekat. Nykyyän on ihan hyvät, mutta senkin voisi katsoa niin, että veikkaus monopoliyhtiönä ainakin vedonlyönissä kilpailee ulkolaisten yhtiöiden kanssa jollin pelit tulsi vapauttaa niin, että ulkolaiset yhtiöt saisi tarjota pelejä myös suomessa esim lisenssilä.
Ilmianna
Jaa
Veikkauksen peleihin ei kannata laittaa rahojaan, sieltä ei voittoja kaikille tipu. Vilkaiskaa pelaamoissa kenellä näkyy olevan tuuria, yllätyt.
Ilmianna
Jaa
Tässä varmaan tarkoitetaan näitä "affeja" eli julkimoita, jotka mainostavat rahapelejä. Kun ihmiset rekisteröityvät heidän linkkien kautta he pelaavat heidän allaan ja mitä enemmän pelaajat häviävät, sitä enemmän he tienaavat. Melkonen rahasampo, mutta todella moraalitonta.

Lisätietoa: https://yle.fi/aihe/artikkeli/2015/03/16/mot-teki-vihjeseurannan-julkkisten-vihjeet-osuivat-huonosti

Suurimmalla osalla näistä julkkiksista ei lisäksi ole mitään verotuloja, kun vetävät pimeänä nämä tulot.
Ilmianna
Jaa
Oli käsittämätön tuo MOT. Ihan samalla lailla Veikkauksen peleihin häviää rahansa ja pikavippinsä.

Yrjöttää YLE kun se on samaa pataa näiden hyväveliveikkausten kanssa. Veikkauksen johtajat kähmii rahaa minkä ehtii ja verkostot pyörii.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
tämä pulju huijasi yli miljardin euron verran rahaa pelaajilta. Ei YLE MOT nähnyt aiheelliseksi mainita . Hävetköön YLE ja etenkin Veikkaus huijauspeleineen.

https://www.veikkaus.fi/fi/yritys#!/yritystietoa/veikkaus-numeroina

Veikkauksen avainluvut 2017
Veikkauksen vuoden 2017 tulos oli odotusten mukainen, 1 021,3 milj. euroa. Ensimmäisenä toimintavuonnaan Veikkaus panosti erityisesti pelitoiminnan häiriöttömään jatkuvuuteen, pelijärjestelmien ja toimintatapojen integrointiin sekä vastuullisen rahapelaamisen välineiden kehittämiseen. Uusi Veikkaus syntyi, kun kolme entistä rahapeliyhteisöä, Veikkaus, RAY ja Fintoto, yhdistyivät vuoden 2017 alussa.

Liikevaihto 3 230,9 milj. euroa
Tulos 1 021,3 milj. euroa
Uusi veikkaus.fi-verkkokauppa lanseerattiin. Kaikki pelit yhdistettiin yhden pelitilin alle.
Veikkauksella on yli 2 miljoonaa Etuasiakasta.
Jännityspelit ja harrastuspelit olivat asiakkaiden suosiossa.
Liikevaihdosta 58 % myyntiverkostosta, 42 % digitaalisista kanavista.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Musta pitäisi olla itsestään selvää ja tajuta se, että ei jotain slotteja pelaamalla voi jäädä pidenmmänpäälle voitolle.

Okei myönnetään en minkään tätä jokus nuorena 15v kloppina tajunnut, mutta myöhemmin kyllä. Kun täytin 18v ja kuulin vuoksenmaasta ja pyysingistä. Ihmettelin, että miten voi olla joku poeriammattilainen tai vedonlyöntiammattilainen. Opiskelin pelin salat ja siinä samassa jäi kaikki slotit ja pokeri peliautomaatit.

Toki silloin 10-15v sitten nettipokerista voittaminen oli aika helppoa. Nykysin huomattavasti vaikeampaa,koska on tullut kaikkia apuohelmia ja ilman niitä on oiekastaan mahdoton pärjätä enää nettipokerissa ainakin vähän isomissa peleissä. ehkä jotkut ihan pienimmät voi voittaa ilmankin. Ja tappoista. Niitä tulee minullekin ja jos tulee tappiojakso pitäisi juuri silloin pienentää panoksia ja pelata nettipokerissa pienempää pöytää ja vedonlöyönissä pienetää panosta ja pelikassaa Tää nainen oli tehnyt juuri päinvastoin. se on tie tuhoon.
Ilmianna
Jaa
Mikä tämä MOT:n aineisto muka oli, ihan ammatit ja vuositulot mukana. Mikään Euteller tms. ei ammatteja ja vuosituloja kysele. Kyllä rahaa olen siirtänyt yleensä ihan suoraan pankkisiirrolla. Veikkaus se vasta imuri on, ei anna juuri mitään voittoja.
Ilmianna
Jaa
Hävinneiden pelaajien tulisi järjestäytyä.
Ilmianna
Jaa
Vuosia tiedetty häiriköinti henkirikokset raiskaus ym kuuluvat selvästi peliriippuvuuden tapahtuman kuvaan. Poliiisi saa viikonloppuisin satoja tehtäviä liiallisen rahalla pelaamisen seurauksena aiheutuneita häiriö tilanteita. Jotainhan pitäisi tehdä jos kotona pelataan paljon sitten lyödään pöytää rikki heitetään vaimo lapset pihalle sekä tapellaan paikalle häytetyn poliisin kanssa. Ei tällaista rahalla pelaamista pitäisi Suomessa sallia nuorienkin saaman huonon esimerkin vuoksi jotka tämän mallin seurauksena ajautuvat yhä koukuttavampiin rahapeleihin sekä rahoittaessa rahallapelaamista seurauksella niiden rikoksien kautta vie nuorena vankiloihin. Joisivat mielummin vanhaan malliin pullon tai kaksi valtion tuottamaa vodkaa perjantaisin ja pysyisi Suomi siistinä yleisen järjestyksen osalta. Sillä vain jäävuoren huippu tulee esiin rahapelien aiheuttamista henkilöön kohdistuvista rikoksista raiskaus hyväksikäyttö pahoinpitely kiristys ym luvaton työstäpoissalot
Ilmianna
Jaa

Vastaa alkuperäiseen viestiin

MOT: Peliriippuvuudella rahastajat

MOT 14.5. Kuka tienaa kun keskipalkkainen ongelmapelaaja pistää kuukaudessa kymppitonnin ulkomaiseen verkkopeliin?

Mitäs tässä vain ulkomaisia peliyhtiöitä syytetään? Kyllä kaikki rahat ja pikavipit ovat menneet ihan Veikkauksen (ja Rayn) "vastuulliseen" toimintaan. Ja tuskin olen ainoa.

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta