Sijaisperheeseen?

Auttakaamua

~Aloitettu 5.2018~
Vastailkaas sitte.
Eli oon 12v tyttö, ja haluaisin sijaisperheeseen. Vanhemmat eivät ole tehneet mitään väärää vaikka siltä tuntuukin että olisi, en vaan enään kestä mun perhettä oikeesti, äiti ja isä saa mut aina itkemään ja aina huutaa mulle.. juu, tiedän että monilla on paljon vaikeampaa.. mutta vaikka siltä ei nyt kuulostakkaan, mullakun on vaikeaa. Viiltelen tosi paljon ja oon yrittäny 5kr itsarii.. en vaan jaksa mun perhettä, vihaan kaikkia maanpäällä.. haluaisin puhua tästä psykologilleni, mutta olen liian ujo. Ja tuntuu että kukaan ei ymmärrä.. toovottavasti osaatte auttaa miten pääsisin osastolle tai sijaosperheeseen, voimat alkaa loppua, enkä jaksa enää kauaa pitää kiinni.. 😞

4 kommenttia

Vastaukset

 • Jos olisit yrittänyt viisi kertaa itsemurhaa, olisit jo hoidossa osastolla. Älä siis viitsi höpöttää.

  • Ähh. Arvasun etäse tuollaisia kommentteja tulee, kukaan ei oikeesti tiiä mun pahastaolosta, viiltelystä, taiko itsemurha yrityksistä, sillä mulla ei ole perhettä, eikä ystäviä. Ei ketään ketä edes kiinnostaisi.. odotin että täällä joku voisi ymmärtää mua, mutta oon vaa yks kusipää joka ei ansaitse elää..


 • Hei,
  kuulostaa kurjalta. Mene ihmeessä samantien koulun terveydenhoitajan luokse kertomaan kuinka huonosti voit. Tai kerro jollekin luotettavalle aikuiselle, kummille tai mummille tai jollekin. Täältä käsin ei voi oikein muuta neuvoa antaa. Kun voit huonosti, sinun on päätettävä hakea itsellesi apua. Tietysti olisi paras, jos juttelisit äidin kanssa tai näytä hänelle tämän ketjun aloituksesi. Hän varmasti haluaa sinulle parasta, vaikkei se sinusta sille tunnukaan.

  Ole itsesi puolella, lämpimin ajatuksin,
  Pirkko-pappi

  • Et voi tietää, haluaako äiti lapsen parasta.


Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.