Kanta-Hämeen keskussairaala

Kokemustaon

Eniten hoitovirheitä koko Suomessa. Hoitavat lääkärit epäpäteviä erikoistuvia harjoittelijoita , jotka vielä haukkuvat potilaalle toisiaan ja antavat eri ohjeita. Jos haluat elää ilman hoitovirhettä, älä valitse Hämeenlinnaa. Itseni pelasti Tays, joka ymmärsi, että hoitoon ja leikkaukseen on päästävä heti. Hämeenlinna sanoi, että unohda koko sairaus, jonka seurauksena olisin halvauspotilas. Minun hoitoni aikana Hämeenlinna tapahtui kolme hoitovirhettä, eli aika huimaa menoa.

Älkää ikinä menkö, ainakaan jos teillä ei ole mitään kovin vaativaa. Sairaalan neurokirurgisen osaston jälkihoidossa, johon minut Taysin jälkeen kiikutettiin, selvisi, että osastolla pääsääntöisesti työskentelevä hoitohenkilökuntakin on koululaistyttöjä tekemässä loppuharjoitustyötään ja lääkärit tosiaan erikoistumisvaiheessa olevia harjoittelijoita.. Teillä on oikeus valita, käyttäkää sitä. Olisi parempi, jos koko Hämeenlinna sairaala lakkaisi olemasta olemassa ja hallitus käyttäisi nekin rahat Helsinkiin tai Tampereen erikoissairaanhoitoon, jossa oikeasti hoidetaan ja osataan hoitaa ihmisiä. Ainoa, mikä on hyvä on magneetti ja kuvauspalvelut, mutta nekin kannattaisi kärrätä jonnekin hyvään sairaalaan.

131

10849

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • stop.poltetun.maan.tak

      Riippumattoman sveitsiläisen instituutin pitäisi selvittää mikä oikeasti on paikallinen eliniän odote ainakin miespuolisilla henkilöillä - se voi olla täällä yllättävän matala kuin banaanivaltiossa tai nekruilla synkimmässä ja mustimmassa afrikassa.

      Pitäisi nyt osata ottaa huomioon se, että terveyspalvelujen huonous on osa puolueiden laajempaa agendaa ja poltetun maan taktiikkaa - mitään todellista syytä sairaalan ja sosiaali- ja terveyspalvelujen huonouteen paikkakunnalla ei tarvitse olla. Ne voidaan laittaa mallilleen, jos vain hyvää tahtoa asiassa on.

      Paikkakunnan vallitseva tämän hetken elinvoima ei enää riitä erikoissairaanhoitoon mutta normaaleihin hyviin sosiaali- ja terveyspalveluihin ne riittävät - jos vain halutaan.

    • SiihenRahkeita

      Halutaan perustaa maaailman suurin autotalo.

      • sälli.ei.oikealla.asiall

        Olisi kiva olla kärpäsenä katossa ja seurata mitä sällin ruudulla virka-aikana näkyykään.


      • vubuq22

        Suljetulta on näemmä vapaa pääsy suolikanavalle. Kuvittelet itsesi kärpäseksi ja virka-aikaan.


      • sälli.sutii.tyhjää

        Sällin teho loppuu.


    • tämmöinenpoli

      Olin aikoinaan kolme kertaa päivvystyspolilla rytmihäiriöitten takia. Joka kerta ennen kun sinne pääsin niin rytmi tasaantui. Siellä lyötiin kyllä heti piuhat kiinni ja kerrottiin että kunnossa on rytmit. Pilli lyötiin joka kerta suuhun ja käskettiin puhaltaan, ei auttanut vaikka sanoi että viinaa ei ole tullut otettua moneen vuoteen. Epäilivät kai että olen rapulassa kun oli tärinä päällä, tärinä johtui aiemmista rytmäreistä. Kolmannella kerralla joku nuori naislääkäri sanoi että älä tänne tule ennen kun on todellisia vaivoja. helvetin tollo tuli nariseen vaikka ei edes tutkinut, hoitajat teki kaikki hommat ja olivat asiallisia.Silloin meni maku koko helvetin Hämeenlinnan päivystykseen. Onneksi löytyi lääkäri joka otti tosissaan ja antoi lääkkeet tähän vaivaan.

      • lähti.tärinät.kerralla

        Kokeile huviksesi laittaa asunnosta etäluettavat mittarit kylmäksi. Saattaa auttaa vaivaan. Voi olla ns. "sähköherkkyyttä".


      • Hyvin.menee.yli70v

        "Olin aikoinaan kolme kertaa päivvystyspolilla rytmihäiriöitten takia. Joka kerta ennen kun sinne pääsin niin rytmi tasaantui. "

        Minulla oli samallaista, mutta ei rytmihäiriö, mutta sydän krahisi kuin laakeri olisi ollut rikki. Se oli rasittavaa ja se alkoi aina kun tulin töistä kotiin. tunne oli melko voimakas useana iltana töistä tulon jälkeen nukkumiseen saakka.

        Alkuviikon kärsi ja mietin, sitten perjantaina menin töiden jälkee sairaalaan. Krahina ja outo tunne tuli paljon heikompana ja kun siinä odottelin, katselin tv huomasin että vaivat loppuu. Kyllä filmi otettiin ja sanottiin että "hieman oli" mutta ei syytä huoleen.

        Kun sitten menin kotiin, Krahina tuli taas, SILLOIN TAJUSIN, kodissa on vikaa.
        Tajusin, meillä ei ole vaimon kanssa ystävällisiä välejä. Mutta kaikki on kunnossa, myös raha-asiat ja 4 hienoa lasta, keskustelin heti vaimon kanssa ja se auttoi. Seuraavina päivinä keskustelin lkisää ja sitä ei voi tajuta, kolmantena päivänä ongelmat loppui.

        Kaikesta on 30 vuotta ja asiat on edelleen hyvin.
        Tämä tarina on todella tosi, todella joku vaivasi välillämme, ehkä neljän 5-8 vuotiaiden kanssa oli liian kiireistä, huolehtia harrastuksista, koulusta, päiväkoti, vaatteet, jne. Aikuisilla ei ollut moneen vuoteen yhtään aikaa, molemmat tekivät ja töitä oli aina, vain töissä oli helpompaa.

        (olen raitis, tupakoimaton, paino ok jne.


      • Anonyymi

        Kuka haluaa mennä päivystkseen jos haluaa säilyttää henkiriepunsa. Ei ainakaan hämeenlinnan päivystykseen. Apua apua apua


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuka haluaa mennä päivystkseen jos haluaa säilyttää henkiriepunsa. Ei ainakaan hämeenlinnan päivystykseen. Apua apua apua

        Kannattaa kiertää kaukaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuka haluaa mennä päivystkseen jos haluaa säilyttää henkiriepunsa. Ei ainakaan hämeenlinnan päivystykseen. Apua apua apua

        Ei koskaan sinne. Ennemmin meen arkkuun ja maan alle. Ei minkään laista hoidon tasoa. Eivät saa edes verinäytettä otettua.


    • etyuioijhgf
    • SurkeaesitysHml

      Toivottavasti Hämeenlinnan opiskelijasairaala lopettaa toimintansa kokonaan. Sairaala on vitsi. Ei pitäisi päästää lääkäri- ja hoitajaopiskelijoita leikkimään ihmisten hengellä. Itseänikin hoitaneet siellä täysin ammattitaidottomat lääkärit, jotka paljastuivat lääkäriharjottelijaksi kun valitin asiasta.

      • Anonyymi

        Siksi vaadin tampeereelle leikkauset en halua hämäläisten käsiin kuolla


    • potilasminäkin

      Ihme miten uusia lääkäreitä yleensä saadaan ,jos ei harjoittelijoita mihinkään sallita. Tärkeät päätökset ja lausunnot antaa virallinen lääkäri. Harjoittelijat voi kirjoittaa em. paperit valmiiksi ,mutta lääkäri tarkistaa ne aina ennen allekirjoitusta! Mitä sitten ruokajuttuihin tulee ,on sairaalassa jokaiselle potilaalle määrätynlainen annos ,joka on sairaan kannalta hänelle hyväksi. Homeisia tms pilaantuneita ruokia ei tarvitse syödä.

    • Ikinäenää09

      Käsittämättömän kelvoton sairaala - ilmapiiri ihan kammottava, näkyy potilaille pahasti joillakin osastoilla.

      Ajat venyy kuukausien päähän, asiatonta kohtelua.

      'Sinua ei kuunnella eikä hoideta' -sairaala.

      • Anonyymi

        Ajat venyy tolkuttomiksi Hämeenlinnan keskussairaalassa. Epäpätevät sairaanhoitajat ei anna aikoja riittävän nopeasti. Joudut itse soittamaan kymmeniä kertoja. En ole koskaan saanut sieltä sairaanhoitajajilta kutsua vaikka olisi pitänyt tpimenpiteisiin tai lääkärille. Aina on viime tippaan jäänyt kutsut kokeisiin, tpimenpiteisiin ja lääkäriaikoihin jos mitään muistavat. On pitänyt aina soittaa perään ja vaatia hoitoa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ajat venyy tolkuttomiksi Hämeenlinnan keskussairaalassa. Epäpätevät sairaanhoitajat ei anna aikoja riittävän nopeasti. Joudut itse soittamaan kymmeniä kertoja. En ole koskaan saanut sieltä sairaanhoitajajilta kutsua vaikka olisi pitänyt tpimenpiteisiin tai lääkärille. Aina on viime tippaan jäänyt kutsut kokeisiin, tpimenpiteisiin ja lääkäriaikoihin jos mitään muistavat. On pitänyt aina soittaa perään ja vaatia hoitoa.

        Huonoja jokemukIa eikä hoitoa saa rittävässä ajassa. Osaamista puuttuu. Sinut unohdetaan.


    • kiitokset

      Minä sain hyvää hoitoa asiantuntevilta lääkäreiltä ja hoitajilta, joita arvostan kovasti. Kaikki sujui ihan nappiin ja nyt on leikkauksen jälkeen kaikki hienosti. Lähetin osastolle kiitokseksi ruusut ja täytekakun osaaville ammattilaisille. Narisette ihan turhaan täällä juopot persut taikka vaan yksi juoppo persu.

      • TervePersuTäälläVastaa

        Ylläkirjoittava edustaa loukkaavasta ja törkeästä loppukaneetistaan päätellen "Hallintolois"-edustustoa !

        Ihmisten, terveiden tai sairaiden, leimaaminen ja halventaminen sairaanhoidossa puoluekannan mukaan ei muuten ole ylläkirjoittaneen tekstissä selitettävissä!


      • Anonyymi

        Minäkin sain hyvää hoitoa Hämeenlinnassa. Olin isossa leikkauksessa ja kaikki meni hyvin ja toivuin nopeesti. No ruoka oli laitosruokaa ja huonontunut siitä kun sairaalat itse valmistivat ruuan. Söin silti, vaikkei ne mitään makuelämyksiä ollutkaan. Aikoinaan 90 luvulla kun sain lapseni niin oli tosi hyvät ruuat Jyväskylän keskussairaalassa. Kohtelu oli Hämeenlinnassa kuitenkin paljon parempi, sekä hoitajien kuin lääkäreidenkin osalta.


      • Anonyymi

        En turhaa. Potilasasiamieheltä tuli ehdoton vastaus et pitää tehdä hoitovirhesyyte ja usealta yksityisiltä et tukevat minua. Minulle ehdotettiin jopa kantelua vielä ylemmälle taholle. Ja on kipupalstoja, jotka kertovat myös muista Hämeenlinnan surutarinoista. Ei kysy lääkärin mokat oletko persu tai kokoomuslainen tai SDP kannattaja. Itse taidat olla aikamoinen rasisti itse kun tollaisia huutelet ja toisia juopoksi haukut. Hämeenlinnan tyrijän aiheuttama kolmoishermovaurio pitää huolen etten tule juomaankaan. Meni kyllä oma arvostukseni sinua kohtaan nollaan. Minä arvostan ihmisiä puheiden ja tekojen mukaan, en puoluepapereiden.


    • Oispatervelopunikää

      Vituttaa koko laitos. Veroni olen maksanut, mutta olettaen, että sillä saa muutakin kuin vähättelyä ja vittuilua. Pelkkää ylimalkaista paskaa.

    • U3rttt

      Kokonaisuuteen sopii hyvin, että tiedotuspäällikkö on tuomittu rikokssta, mm. Yksityiselämän rääpimiseen julkisesti ja rampaa vielä vuosikausia oikeudessa maksellen satojen tuhansien korvauksia typeryydestään. On meillä todellakin sairaala juu.

    • Terveyskeskukset

      Sairaalan sijaan kohdistaisin risukasoja terveyskeskuksen toimintaan. Vuodeosastoa myöten, kaikki päin honkia. Kauhistus millaisten lääkäreiden terveys asemilla annetaan hoitaa potilaita!

    • JatkossakinLapsia

      Synnytysosasto ainakin toimii, lääkärit ja kätilöt ammattitaitoisia. Toivottavasti pysyykin täällä.

    • Anonyymi

      Toivottavasti lopetetaan koko paska ja harjoittelijat siirtyvät leikkimään ruumiilla.

    • Anonyymi

      Kävin KHKS:ssa leikkauksessa vuosikymmenen alkupuolella. Menin heti aamusta sisään, kuten kutsuttiin, mutta kun otettiin viimeisenä työn alle, oltiin jo pitkälti iltapäivän puolella. Ensin homman piti hoitua paikallispuudutuksella, mutta lavetilla maatessani yhtäkkiä päätettiinkin nukuttaa.

      Heräsin vuodeosastolla tokkuraisena 5-6 hengen huoneessa ikkunapaikalla. Parin tunnin kuluttua naishoitaja tuli huoneeseen, löi muovitötterön pöydälleni, kääntyi kannoillaan ja minua vilkaisemattakaan huusi vihaisesti mennessään SIINÄ ON KIPULÄÄKE!

      Kummastelin itsekseni tuon tuntemattoman hoitajan töykeyttä, suoranaista vihamielisyyttä. Hivuttauduin katsomaan tötsän sisältöä: siellä oli kolme erilaista pilleriä. Päätin ottaa tuon kolmiosaisen kipulääkkeen siinä tapauksessa, että alkaisi kipuja ilmaantua.

      Aamulla toinen, ihan asiallinen naishoitaja kysyi, miksen ollut ottanut lääkkeitäni. Kerroin ettei ollut kipuja, niin en tarvinnut. Hän sitten kertoi, että yksi niistä oli antibiootti. Vai niin, olisi kai kannattanut minullekin kertoa? Aloitin sitten kuurin, ja onneksi sen pahempaa ei siitä seurannut.

      Hoitajapula taisi olla jo siihen aikaan niin paha, että täytyi kiukuttelevia kakaroita ottaa töihin.

    • Anonyymi

      Eikös sen sairaalan voi valita esim Tampere tai Helsinki. Itse olen nähnyt toimintaa khks:ssa aikanaan, hoitajien perehdytystä ei tehty ainakaan kaikilla erikoisaloilla. Nyt olen kuullut että hoitajia siirretään yhtäkkiä aivan toiselle erikoisalalle jos jossain on esim. sairastapaus. Eli perehdytysasia on taas unohtunut. Tämä on sitä potilasturvallisuuden vaarantamista.

    • Anonyymi

      Mites mrsa eli se vastustuskykyinen bakteeri. Onko joku nähnyt tilastoja? Toki bakteerinäytteiden otto on vähentynyt ainakin maakunnassa.

      • Anonyymi

        Ainakin omaiseni sai jonkun bakteerin juuri. Rankka antibioottihoito jatkui kotonakin suoneen viikkokausia. Tuntuu nykyään olevan hälläväliä-tyyli.
        Corona-aikana asiat tuntuu olevan viestintäjohtajan käsissä. Ei ole tartuntautilääkärin kommentointia näkynyt.. Toki ylilääkäri on asiallisen tuntuinen.. Voisko hän kertoa mrsa tilanteesta


    • Anonyymi

      Vaikka haluan sanoa, että on siellä sellaisia jotka haluaa ihan vilpittömästi auttaa, niin ... yleisesti silti ehkä totuutta kirjoituksessa aikalailla.

      Isälle määrättiin uimista kipeään lonkkaan ja selkään... onneksi sitten käytiin yksityisellä - syöpähän siellä luuta söi. Isä kuoli 3 vuotta sitten.

      Tosin, olisi se jo siinävaiheessa varmaankin vienyt, ehkä vaan hieman hitaammin, jos keskussairaala olisi sen ottanut asiakseen.

      Hämeenlinnan terveydenhoidosta tuntuu ikävä kyllä löytyvän paljon sellaisia jotka ei vaan jaksa vaivautua ottamaan tosissaan ja vähättelevät.

      Varsinkin Jukolan terveysasema. Kerran jouduin tivaamaan 10 minuuttia että voisiko otsaonteloihin edes katsoa, kun terveydenhoitaja ei suoraansanottuna uskonut.

      Vastahakoisesti sitten katsoi ja täynnä ja turvoksissahan ne oli.

      Monta muutakin kertaa kun kaikkea mitä sanon vähätellään perusflunssaksi tms... Vatsakipujakaan ei otettu vakavasti - sitten kävin yksityisellä, jonka kautta tähystykseen ja "atrofinen gastriitti" ja ruokatorven tulehdusta refluksitaudin takia.

      Eräältä leikkausvälinehuoltajalta sai myös kuulla pari vuotta sitten kuulla hämeenlinnan sairaalan hoitajien touhuista... kuinka taukohuoneessa naureskellaan ja pilkataan potilaita. Hohhoijaa. No... kunhan pysyis perseily taukohuoneessa.

      • Anonyymi

        Mäkin pyysin Jukolassa hoitajaa katsomaan mun housuihin, ei katsonut vaikka pullottikin etumus. Ihan vastuutonta meininkiä sielläkin.


      • Anonyymi

        Huonoja kokemuskia Ojoisten terveysasemasta.


    • Anonyymi

      Olen itse saamut erinomaista hoitoa ja ensiapua ja lukuisia kertoja! Todella hyvä hoito. Omasta asenteesta täysin kiinni, kuinka kohdellan.

      • Anonyymi

        Pieni sairaala, ei saada kunnon lääkäreitä, henkilökunta osittain ylimielistä. Ei voi saada hyvää hoitoa, vanha homeinen laitos.


      • Anonyymi

        Onpa itselläsi onni ollut etteivät ole sinulle aiheuttaneet pysyviä vaurioita. Meitä on monia ja siksi Hämeenlinna komeilee potilasvahinkotilastojen kärjessä. Luin lehtiartikkelin sairaalan ylilääkäristä, jolla oikea sympaattisuus näitä hoitovirheitä tekeviin lääkäreihin kun itsekin sellaisen tehnyt. Palkannut varmaan sinne lääkärit, jota muut ei huoli. Pelottaa mennä sinne.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onpa itselläsi onni ollut etteivät ole sinulle aiheuttaneet pysyviä vaurioita. Meitä on monia ja siksi Hämeenlinna komeilee potilasvahinkotilastojen kärjessä. Luin lehtiartikkelin sairaalan ylilääkäristä, jolla oikea sympaattisuus näitä hoitovirheitä tekeviin lääkäreihin kun itsekin sellaisen tehnyt. Palkannut varmaan sinne lääkärit, jota muut ei huoli. Pelottaa mennä sinne.

        Voi kun päättäjät tekisivät sellaisen Soten, että Hämeenlinnan sairaala lopetettaisiin ja hoito keskitettäisiin osaaviin yliopistosairaaloihin kuten Tampereelle ja Helsinkiin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Voi kun päättäjät tekisivät sellaisen Soten, että Hämeenlinnan sairaala lopetettaisiin ja hoito keskitettäisiin osaaviin yliopistosairaaloihin kuten Tampereelle ja Helsinkiin.

        olisi aihetta mutta jätän kertomatta muuten eivät hoida ensi kerralla laisinkaan?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        olisi aihetta mutta jätän kertomatta muuten eivät hoida ensi kerralla laisinkaan?

        Tämähän ei kyseistä sairaalaa koske. Vaan länsimaista lääketiedettä, joka aiheuttaa enemmän ongelmia kuin ratkaisuja. Ja tämä johtuu yksityiskohtiin focusoitumisesta, sekä biologian yksityiskohtien tutkimuslöytöjen kaupallisesta hyödyntämisestä.


      • Anonyymi

        Neurologian osastolla ainakin oli taannoin tosi miellyttäviä, ihania söpöliinejä hoitsuina 😍😳. Ylilääkäri Mannila oli mukava ja asiallinen. Mika Koskisesta tuli myös hyvä vaikutelma, mutta sittemmin ollut julkisuudessa negaa. En nyt muista mihin liittyen ja missä enkä viitsi etsiä.

        lajijasuris


    • Anonyymi

      Aivan törkeän naurettava aloitus. Heh heh heee.
      Päinvastoin kuin todistelet empiirisellä kokemuksellasi Khks sairaalan hoitohenkilökunnan muka osaamattomuutta (kohdallasi) olet asian kohdalla täysin hakoteillä.
      Nuoret lääketieteen opiskelijat tarvitsevat työharjoittelua valmistuessaan hoitajiksi, yleis-ja lopulta erikoislääkäreiksi jonka edelllytys on päästä kokeneen erikoislääkärin ohjauksella harjoittelemaan tulevaa omaaa osaamisluettaan lääkärin työssä. Kukaan, (paitsi ilmeisesti sinä) ei ole seppä syntyessään.
      Luin tarkkaan aloituksesi ja ymmärsin, että sinua on kohdannut vakava aivoperäinen sairaus joka oli olisi voinut sinut halvaannuttaa, mutta onneksi nämä nuoret työharjoittelevat mielestäsi täysin osaamattomat lääkärit saivat kuin onnen kantamoisena, (ilman pätevyyttä jota edellytät urputuksessasi ) "vahingossa" pelastettua sinut halvaukselta ja ehkä jopa ennenaikaiselta kuolemalta. Mitä neurologiseen hoitoosi tulee, on hyvin valitettavaa, että nuori harjoitteleva hoitohenkilökunta ei kyennyt taikomaan järkevää arvostelukykyä ja asiallisuutta päähäsi, mikä ilmenee aloituksesi pahantahtoisesta ilkeämielisestä panettelusta hyvän keskussairaalamme (Khks) hyviä lääkäreitä kohtaan. Ehkä ajatuksesi muuttuvat jos seuraavan kerran, kun päässäsi alkaa "hummeeti sassaroida" ja sen seurauksena kellistyt kotikapakkasi baaritiskin eteen paikalle sattunut sairaanhoitoharjoittelija arvioi avun tarpeesi ja soittaa HäKen työharjoittelussa olevalle päivystäjälle, joka tilaa ambulanssin jonka työharjoittelussa oleva ensihoitaja arvioi tilasi ja vievät sinut piipaa piipaa kyydillä Khks ensiapuun, jonka työharjoittelussa oleva päivystävä nuori lääkäri tutkii sinut, arvioi tilasi ja kiidättää hätäleikkaukseen (Khks), jonka suorittaa onnistuneesti aivokirurgiaan erikoistuva nuori tuleva erikoislääkärie.
      Kuultuasi, että tapauksesi oli äärimmäisen vakava, henkesi oli ollut hiuskarvan varassa, mutta se saatiin pelastettua, koska jokainen osa hoitoosi vaikuttaneista työharjoittelijoista toimi riittävän nopeasti ja oikein tapauksessasi, ehkä osaisit olla kiitollisempi.
      Häpeä.

      • Anonyymi

        Peukutan👍


      • Anonyymi

        Olen ollut myös Taysissä hoidossa ja siellä nämä harjoittelevat lääkärit ovat osaavan kanssa ja tutkivat potilaan harjoittelijan jälkeen potilasriskin minimoimiseksi. Hämeenlinnan sairaalassa nämä harjoittelijat hoitavat kokonaan potilaat ja pieleen menee. Varmaan iso säästö kunnalle, kun hoitovalitus harjoittelijat säheltävät ja tekevät tuhojaan eikä tartte maksaa kovaa palkkaa. Oppia toki pitää, mutta ei pidä jättää vaativaa hoitoa harjoittelijalle.

        Itselläsi oli onni että lähettivät oikeaan sairaalaan. Minun harjoittelijani teki itse, vaikka olisi pitänyt lähettää osaavalle kirurgille ja pieleen meni. Ikuiset hermokivut. Minulla olisi hirveämpikin juttu Hämeenlinnasta kerrottavana, mutta olkoon nyt tässä. Toivon, että Hämeenlinna lopetetaan täysin ja hoiti siirtyy yksityiselle tai muille sairaaloille, jossa on osaavia lääkäreitä, jotka kouluttavat niitä harjoittelijoitakin samalla, eikä jätä heille koko hoitovastuuta. Kun miehenikin oli sairaalassa, häntäkin hoiti ei-pätevä lääkäriharjoittelija. Välillä mietin, onko siellä päteviä henkilöitä ollenkaan vai pyöriikö sairaala pelkillä harjoittelijoilla.


      • Anonyymi

        Kovasti Hämeenlinna komeilee hoitovalitusten kärjessä ja valitettavasti pystyn todistamaan, että kohdallani tehtiin vakavia hoitovirheita. Enkä valitettavasti ole ainoa. En ole kiitollinen Kanta-Hämeen sairaalan valehtelusta ja lausuntojen vääristelysta ja suorastaan halveksun että kyseinen sairaala saa jatkaa toimintaansa ilman mitään sanktioita.


    • Anonyymi

      Olin itse hammaslääkärillä siellä ja tuli olo että täysin epäpätevä ja kovakourainen, ei suomalainen.. onkohan koronan takia poissa ammattitaitoisia? Menin yksityiselle ja eri diagnoositkin!
      On syytä aina kriittisyyteen, hoitojen ja lääkkeiden kanssa. Itse otettava selvää riskeistä ja muusta. On oudon paljon lääkäreillä eri näkemyksiä samoista asioista! Miten osaa löytää
      kokenutta ja luotettavaa tietoa?

    • Anonyymi

      Missä sairauksissa on ollut hoitovirheitä Kanta- Hämeen keskussairaalassa?
      Miten liittyy ylilääkäreihin ja minkä hoitoalueen lääkäreihin?

    • Anonyymi

      Silmäpoli, etenevä, hoitoa vaativa silmäsairaus. Ensin venkoiltiin diagnoosin suhteen, sitten kun siitä tuli selko ei millään olisi annettu lähetettä yliopistolliseen leikkaukseen. Kait toivoivat että väsyn ja menen yksityiselle omakustannuksella. Muiltakin kuullut juttua että kaihileikkauksissa olisi näkö lähtenyt, eikä vain yhdeltä vanhukselta.

    • Anonyymi

      Törkeää panettelua. Minulla on toinen kösitys. Sairaala on hyvä. Itseltäni pakeni järki päästä 2007, siis kokonaan. Jouduin vastentahtoiseen pakkohoitoon lepositeissä ja rauhoittava piikki perseessä. Tätä hoitia jatkui 3 kuukautta. Päästessäni pois jäeki oli palannut päähäni ja jopa moninkertaisena aiempaan määrään verrattuna. Nykyään olen todella viisas. Jopa jos en koko maailman niinn ainakin euroopan viisain mies. Kiitos hoidostani psykiatri Vellu Pirinen.
      T. Martti

    • Anonyymi

      Erikoislääkäri ja hoitaja leimasivat jonkin päihteen käyttäjäksi, vaikka mitään siihen viittaavaa ei ole ollut potilas kertomuksissa eikä käytöksessä.
      Tahallista kiusaa :(

      • Anonyymi

        Samoin kävi. ja paljon,paljon muutakin.
        Jos haluat tietää, saat yp:nä kuunnella elämäsi uskomattomimman "terapiatunnin". (puolituntisen)

        Potilasasiamies ei ole valmis antamaan totuutta julki,puolustaen johtaja ylilääkäriä.

        Myös peruspilarina jo 15 vuotta oleva valmiste jätettiin tarkoituksella uusimatta, vaikka ilmoitin lukuisia kertoja puhelimitse, sp:lla, viesteillä, aloittaen pyynnöt yli 2 vkoa ennen lääkkeen loppumista (puhelut ja sp:t tallessa) mutta ei uusittu ,vaan lääkäri lähti lomalle ja jäin ilman lääkkeitäni yli viikon ajaksi.

        Minut on myös leimattu uhkailijaksi ja päihteen käyttäjäksi, (näistäkin kumoavat todisteet nauhoitteella) vaikka olen absolutisti, pitkälti johtuen synnynnäisestä työkyvyttömyyseläkkeelle ajaneesta sairaudesta.

        Valmisteet,jotka ovat pitkäaikaiskäytössä jatkuvan sairauden oireita vastaan, uusitaan potilaalle normaalisti 6-12 kuukaudeksi kerrallaan.
        Minulle kirjoitettiin vihdoin tästä max.annostuksella olevasta lääkkeestä 9 pvn resepti!
        Lääkkeet jäivät taas saamatta,koska kyseisiä pakkauskokoja ei juuri apteekeista löydy vahvimmalla valmistettavalla mg:lla, ja oli farmaseutin ilme näkemisen arvoinen, tästäkin reseptistä on kuva omakannasta otettuna, mutta tämäkin meni muistutuksessa apteekin virheeksi.

        Kiitos Riihimäki.
        Haluatteko tulla mukaan MOT-ohjelmaan kommentoimaan toimintaanne?
        Pääsen tod.näk. muuallekin julkisuuteen, sillä kaikki tapahtumat yhteensä kuultuaan, ei olisi ihme, että kiinnostuneita kuulijoita riittää. Itselläni ei asiassa ole mitään hävettävää. Päinvastoin.

        Haluaisin,ettei kellekään muille tulisi moista helvettiä elämään läpikäytäväksi ja leimaa otsaan ilman hyväksyttäviä syitä, eikä kyseiset hlöt enää jatkaisi ammattiaan,joka velvoittaa heidät toimimaan täysin päinvastoin , valaehtoisesti.


    • Anonyymi

      Terveysasemalla ei enää pääse lääkäriin, asiat hoidetaan hoitajan kanssa, lääkäriin ei saa kontaktia edes puhelimitse. Hoitoa ei saa ja myös kieltäydytään kirjoittamasta tarpeellista reseptiä. Ja jos lääkäri jotenkin hoitaa, niin tämän nimeä ei haluta paljastaa potilaalle, eikä hoitajankaan. Mielestäni luottamukselliseen potilassuhteeseen ei kuulu tällainen salaaminen ja toiminta potilaan selän takana, se vaarantaa potilasturvallisuuden. Ja potilaan pitäisi luottaa hoitopäätöksiin tai lääkemääräyksiin vaikka tälle ei kerrota kuka taho niitä on laatinut. Mitä täkäläiset lääkärit ja hoitajat pelkäävät?

      • Anonyymi

        Sinua.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sinua.

        Eipä hätää. Kun suunnitellaan vielä 50 miljoonalla Assia, saadaan niiiiiiiin tehokas ja hyvä sairaala ettei lääkärin tarvi kun puhaltaa niin syöpä on veks.


      • Anonyymi

        Kai tiiät, ett lekureist on pula. Voitha sä tyhjään huoneeseen mennä


      • Anonyymi

        Mulla oli veriarvot tosi pajat ja korkeet. En saanut siihen mitään hoitoa Kanta-hämeen keskussairaalasta. Koko jomma unohdetiin. Oltiin luvattu hoitojakin ja ne peruutettiin siellä kun oli heidän kesäloma.


    • Anonyymi

      Psykiatria on yksi iso hoitovirhe itsessään.

    • Anonyymi

      Juuh, sitä Aassia kehutaan jo etukäteen maan edistyneimmäksi. Nooh, tällä hetkellä Suomen erikoistuneiden lääkäreiden, ja hoitajien, parhaimmisto toimii tällä hetkellä Helsingissä, sanotaan pääkaupunkiseudulla. Kuinka suurella todennäköisyydellä veikkaatte että tuo parhaiden joukko, suurella joukolla, päättäisi yht'äkkiä että siirrytäänpä duuniin Hämeenlinnaan Ahveniston rinteeseen? Sen se kuitenkin ratkaisee, sen Aassin tarjoaman hoidon tason. Helsingissä on sekä moderneja että vanhanaikaisempia sairaalatiloja, olen itse nähnyt niitä. Katossa risteilevät putket tai kolhiintuneet seinät eivät vaikuta yhtään kun pääsee potilaaksi taloon jossa "tehdään ihmeitä" (erään kanssapotilaan kuvauksen mukaan).

    • Anonyymi

      Näyttää olevan Ass-sairaalan paikalla muutama paalu sikin sokin ja helvetisti lunta.

      Ilmeisesti Sunny Car Centerit senkin kanssa?

      Itse sain kondrosarkooma-diagnoosin muutama vuosi sitten Kantiksesta.
      "Jalka pois ja kolmannes lonkasta".

      No eipä ollut sarkoomaa, bakteeritulehdus - Tays pelasti jalan, lonkan ja varmasti hengenkin.
      Hämeenlinnassa tuntuu joka vaivaan hoitona olevan amputaatio 1700-luvun malliin.

      Terveisin,

      -Vieläkin vituttaa ja tuonne en mene enää ikinä-

      • Anonyymi

        Meillä kanssa täkäläisten "experttien" kanssa kaikenlaisia "kämmejä" sattunut joita sitten Helsingin ammattilaiset saaneet korjailla, pysyviäkin vahinkoja päässyt joitakin aiheutumaan. Oma mielipide on ettei kannata pitää turhan korkeaa kynnystä Helsinkiin hoitoon hakeutumiseen. Jos yksityisvastaanotto siellä maksaa jotain 30-40 e enemmän niin kannattaa maksaa kun lääkärillä kuitenkin aivan eritason osaaminen ja myös asenne potilaaseen ja tämän asiaan täysin eri tasolla tähän tuppukylään verrattuna. Yksityisyyskin voi säilyä paremmin, ainakin osittain, kun täällä joutuu asioitaan selittään aina jollekulle puolitutulle tai vaikka naapurille. Sitten houkutus juoruilemiseen on kova kun tietävät että heitä on käytännössä mahdotonta saada vastuuseen kuitenkaan.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Meillä kanssa täkäläisten "experttien" kanssa kaikenlaisia "kämmejä" sattunut joita sitten Helsingin ammattilaiset saaneet korjailla, pysyviäkin vahinkoja päässyt joitakin aiheutumaan. Oma mielipide on ettei kannata pitää turhan korkeaa kynnystä Helsinkiin hoitoon hakeutumiseen. Jos yksityisvastaanotto siellä maksaa jotain 30-40 e enemmän niin kannattaa maksaa kun lääkärillä kuitenkin aivan eritason osaaminen ja myös asenne potilaaseen ja tämän asiaan täysin eri tasolla tähän tuppukylään verrattuna. Yksityisyyskin voi säilyä paremmin, ainakin osittain, kun täällä joutuu asioitaan selittään aina jollekulle puolitutulle tai vaikka naapurille. Sitten houkutus juoruilemiseen on kova kun tietävät että heitä on käytännössä mahdotonta saada vastuuseen kuitenkaan.

        "Oma mielipide on ettei kannata pitää turhan korkeaa kynnystä Helsinkiin hoitoon hakeutumiseen."

        Siellä hesassa sitten on myös niitä vähemmän taitavia .  Siellä tulee aina uusia potilaita.

        Toiseksi, vaikka yksityispuolelta haimme hoitoa,  odotus olisi kestänyt ainakin 4 viikkoa, ehkä enemmän.  Hml odotimme 7 viikkoa ja sitte koko operaatio oli 7 tunnissa ohi ja seuraavana päivänä kotiin. Ja kaikki sujui hienosti.

        Hesan hinta oli yli 5000 ja arvio sairaalassaolosta lähes viikko tai tarvittaessa enemmän,  niin olen muistavani.  Hml maksoi alta 100 e kun oli maksukatto jo täysi.

        Muuten oletteko ajatelleet maksukatosta, se alkaa tammikuussa ja päättyy vuoden lopussa.
        Meillä alkoi samoin sairastelu , kaikki 1 vuoden aikana.
        Mutta jos oltais sairastuttu kesäkuussa ja sairastettu kesäkuuhun olisi kaikki maksanut 2 kertaa enemmän. 
        On sairaanhoidolle, lääkkeille ,  taxi kyydeillä.
        Meillä olisi maksanut reippaasti yli 1200 e. Kyllä asiakkaan pitäisi saada määrätä mihin aikaa vuodesta em. kattosummia aletaan laskea.


      • Anonyymi

        Järkyttävää. Itsekin jouduiin odottamaan toimenpidettä 6 kk, vaikka löheye oli laitettu kiireisenä. Kiireisen lähetteen lääkärin mielipide tulisi aina huomioida jollain tapaa.. sAjoissa tehddyt hoidot tpimii paremmin eikä ole niin suurta komplikaatioriskiä.


    • Anonyymi

      Virheellisten potilastietojen korjaaminen mahdotonta. Potilastietoja levitellään vapaa-ajalla. Ei tietenkään kaikki, vain murto-osa.

      • Anonyymi

        Jokainen saa levitellä omia tietojaan niin paljon kuin huvittaa.
        Revi siitä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jokainen saa levitellä omia tietojaan niin paljon kuin huvittaa.
        Revi siitä.

        Kieronki saiomasta mielestään levitellä toisten tietoja niin paljon kun häntä huvittaa. Oikeus oli eri mieltä.
        Mies repi siitä itselleen tuomion.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kieronki saiomasta mielestään levitellä toisten tietoja niin paljon kun häntä huvittaa. Oikeus oli eri mieltä.
        Mies repi siitä itselleen tuomion.

        Ei ollut sairaalassa työssä silloin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei ollut sairaalassa työssä silloin.

        Onko hän siis sairaalalle ja potilastiedoille tietoturvariski, kun kontolla on jo ennestään oikeuden tuomio yksityisyyden suojan piiriin kuuluvien tietojen luvattomasta levittämisestä?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onko hän siis sairaalalle ja potilastiedoille tietoturvariski, kun kontolla on jo ennestään oikeuden tuomio yksityisyyden suojan piiriin kuuluvien tietojen luvattomasta levittämisestä?

        Sairaala palkkaa rikollisia kuten kiemungin tai kiekuran. Outo talo


      • Anonyymi

        Ai vielä levitellään potilastietoja? Kannattaa tilata lokitiefot ja laittaa vastuuseen. Lörpöttelystäkin voi jäädä kiinni.


    • Anonyymi

      Hei, LOWELL SUOMI kokemuksia, tuntui että viivytti selvityksiä jotta sai lisää korkotuottoa.
      LOWELL SUOMI perii jos jää maksut maksamatta. Me emme saaneet 1. kirjettä, jolla olisimme maksaneet.  Syyksi ensin epäilin postia, nyt on epäilyt lisääntyneet , onko sairaala edes lähettänyt laskua.
      No ei ole meillä talous juttu, mutta eipä ole reilua tuollainen ajattelutapa.

      Kanta hämeen keskussairaala kokemuksia, hoidoista vain hyviä kokemuksia, on hoidettu hyvin vaikeita juttuja ja leikkaukset yms ovat sujuneet hyvin.
      Nyt on saatu olla monta vuotta täysin terveenä, harmi vaan kun ei pääse ulkomaille matkustelemaan.
      Kanta hämeen keskussairaalalassa on myös selkeä kulkea, koskaan ei ole tarvinnut kysyä mitää. Tampereella oli hyvin seksista. Lisäksi tuntui että vastasyntyneitä "säilytettiin " käytävällä jossa oli ohikulkuliikennettä. runsas 3 v takaperin.

      Turussa on kyllä muutamia ehkä suomen parhaita laitteita, muuta en tiedä.

      Ainoa ikävä oli kanta hämeen keskussairaalassa , kun mentiin leikkaukseen. Meidät vastaanotti joku eläkeläismummo joka oli tuuraamassa. Hän sanoi vaimolleni ponnekkaasti, " minä olen muutaman vuoden sinua vanhempi, olen vain pitänyt itseni terveenä".
      Onneksi vaimo ei ehkä tajunnut ja minua säälitti kun pitää käydä töissä 70-v iässä. Ite jäin ensin vapaalle 48v kun aloimme hoitamaan 4 lastemme lastenlapsia. Eläkepuhteen sitten hoisin itseni 55-v. , vuonna 2001.

      • Anonyymi

        ...hoisin...heh heh heh heh.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ...hoisin...heh heh heh heh.

        ...hoisin itseni, voi tsiisus!!!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ...hoisin itseni, voi tsiisus!!!

        Joo, tänne kirjoittelevat tuohtuneet kansalaiset voisivat opetella kirjoittamaan kunnollista suomen kieltä ennen kuin rupeavat moittimaan saamaansa hoitoa.


    • Anonyymi

      Pääasiassa minulla on vain hyviä kokemuksia ja kiitettävää tästä sairaalasta.
      Mutta huonot fiilikset ovat tuoneet vuosien saatossa, vain ja ainoastaan muutama henkilökuntaan kuuluva. Saanko sanoa "mätämuna" Sanon silti, vaikka en saisikaan.
      Yksi sisätautiosastolla ja yksi yöhoitaja ensiavussa, molemmat nuoria, työhaluttomia. Yrittivät teettää potilaalla kaikki heille kuuluvat hommansa.
      Huonot fiilikset on jättäneet myös, röngten osastolla kerran vuorossa ollut
      (magneettikuvaukseen vastaanottava) tylyhkö, empaatiakyvytön/robottimainen hoitaja.
      Sekä ensiavussa, yksi nuori, ylimielinen ja puhumaton miespuoleinen hoitaja
      ( ehkä harjoittelija?) Olen pistänyt merkille, että muutamat nuoret mieshoitsut on siellä hiukan ylimielisiä. Tosin ei kaikki.
      Mutta tästä ehkä tunnistavat itsensä, he kaikki jotka ei ole hoitajan työssä ihan kutsumusammatissaan. Kannattaisiko miettiä duunin vaihtamista muualle?

      • Anonyymi

        älä nyt ehdottele alan vaihtoa, kun ovat itsekin suurin joukoin sitä tekemässä


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        älä nyt ehdottele alan vaihtoa, kun ovat itsekin suurin joukoin sitä tekemässä

        Vartijoiksi juntan keskitysleireille.


    • Minut on siellä hoidettu kolmen eri vaivan takia. Aina on mennyt vikaan. Voidaan puhua hoitovirheistä.

      • Viimeksi kävin aivan turhaan keuhkolääkärin vastaanotolla, nuori naislääkäri osasi vain sanoa, että keukossa on vikaa. Taisi olla niitä opiskelijoita joita sairaala käyttää lääkäreinä pienempien palkkakustannusten takia.
        Edellisessä viestissäni puhuin hoitovirheistä, kahdessa tapauksessa minulle on jäänyt pysyvä haitta. Yhdessä tapauksessa ei pitkäaikaista haittaa jäänyt, mutta oli muuten varsin epämiellyttävä. Hakeuduin päivystykseen eräiden lääkkeiden aiheuttamasta ummetuksesta, virtsakaan ei kulkenut. Minut otettiin osastolle, jossa maha saatiin toimimaan, mutta lääkäri halusi kuitenkin leikata vatsani auki. Vastustin, mutta piti lääkärin painostuksesta myöntyä, muuten minulle ei annettaisi ruokaa, eikä edes vettä.
        Kokematon kirurgi hoki ääneen itsekseen 'minä teen sen minä osaan, jos en osaisi en tekisi.' Leikkaus kuitenkin taisi epäonnistua, koska hän halusi tehdä sen uudestaan. Kun en siihen suostunut minut vietiin Tampereella, eikä siellä leikkausta uusittu.
        Siihen sairaalaan en enää mene. Lain mukaan jokaisella on oikeus itse valita hoitopaikkansa, jos tarvitsen lääkäri- tai sairaala-apu menen yksityiselle ja pyydän lähetteen Meilahteen, jossa kävin Keski-Uudellamaalla asuessani. Siellä on kokeneita ja osaavia lääkäreitä.


    • Anonyymi

      Soihdunkantajassa (SoKa 18.3.) kerrottiin silmiä häikäisten että, 17%:ia SuPer-alan lajitoverinsa käytöksestä raportoinutta viestintuojaa oli ammuttu, toisin sanoen, kantelija oli saanut itse varoituksen moitittavasta oma pesän likaamisesta. Voi aikoja, eivät sisaret hennot valkoisetkaan ole aina pyhimyksiä, ja kuinka olisivatkaan, hennot valkoisetkin kun ovat meitä ihmisiä.

    • Anonyymi

      Hupsista! 21.5.2021
      Edellisen kommentoijan kanssa täysin eri mieltä. Olen viimeisen kolmen vuoden aikana ollut kolmessa jaksossa hoidossa erittäin vakavien ongelmien vuoksi . Vanhalla muistilla menin epäröiden sairaalan helmoihin. Mutta muutamassa vuodessa asenteet ja tavat olivatkin täysin muuttuneet. Potilasta kuultiin ja tarvittaessa palveltiin ensiluokkaisesti. Kaikkien hoitojen jälkeen on ollut helppo ottaa yhteyttä sekä poliklinikkaan että osastolle. Hankala potilas kaikkine vaivoineen ei enää ollutkaan hankala. Jokaiseen ammattiin on opeteltava ja lääkäriharjoittelija ja sairaahoidon opiskelija tarvitsee siihen valitettavasti potilaita. Itse tapasin pari viikkoa sitten leikkauksen yhteydessä vain iloisia ja yritteliäitä opiskelijoita, jotka tarmokkaasti poimivat myös ylimääräiset tiedonmurut vastaisen varalle. Vahinkoja ja virheitä joskus sattuu mutta ihmisiä kun on mukana, sekin on mahdollista. En halua ryhtyä kertomaan, mitä uskomatonta tapahtui TAYSissa, mutta niiden kokemusten jälkeen olen ollut todella tyytyväinen KHKSn hoitoon.
      Mummo lumessa

    • Anonyymi

      Ai niin, ja minuthan leikkasi Hämeenlinnassa 2021 HUSin lääkäri, että se siitä Helsinkiin hoitoon hakeutumisesta.
      Tyytyväinen mummo lumessa

    • Anonyymi

      K-HKS:n Ensiavussa on jäänyt tunnistamatta:
      - 5cm kokoinen aivokasvain
      - murtunut nilkka ja katkenneet nivelsiteet
      - paikaltaan luiskahtanut välilevy sekä välilevyn pullistuma

      Mikä prkl siinä on, että kuvantamista joka vaivan vuoksi pitää pihdata viimeiseen asti? Jos jollain on erilainen kipukynnys, että kävelee murtuneella jalalla tai vanha tervaskanto tuodaan kipujen vuoksi lanssilla sairaalaan, ei vaan voida kuvata...

      • Anonyymi

        Kalliit koneet kuluisivat.


      • Anonyymi

        Mulla on huonoja kokemuksia myös sieltä ensiavusta, pistäneet alkoholin piikkiin somattisia sairauksia ja diagnoosit on viivästyneet


    • Anonyymi

      Hyvää hoitoa saavat vaan varakkaat ja jonkun tittelin omaavat. Tavikset alinta kastia.

      • Anonyymi

        Todettu tosiasia tämäkin, lähihoitajatkin hyppivät silmille.


    • Anonyymi

      Lääkäreitä jotka harjoittelee, on kaikkitietäviä ja ei kuunnella potilasta, ai Akaan vanhempaa ihmistä. Ollaan kaikkitietäviä. Mutta kyllä se elämä opettaa.

      • Anonyymi

        Potilaat kuolevat opetellessa.


    • Anonyymi

      Harjoittelevat lääkärit pois vastaanotolta, kun ei edes kuunnella potilasta. Jos on palleatyrä. Ja hapan mahanesteen tulee kurkkuun ja vetää sitä keuhkoputkentulehdus. Se ei parane astmalääkkeellä. Hoitovirhe. Jonka kokeneemmat lääkärit joutuu korvaamaan.pois tuollaiset itseensä täynnä olevat opettavat harjoittelevat. Harjotelkoot vaikka nukella.KUUNNELkaa hyvät nuoret opettelevat lääkärit mitä potilas sanoo. Jäi tosi paha olo. Pitää mennä oikealle lääkärille.

    • Anonyymi

      Juuri tulin taas kerran keskarilla. Sellainen parjattu erikoistuva lääkäri pelasti henkeni, kun huomasi ihan silmämääräisesti tutkien, että syöpäni on uusimassa. Kokeet ja kuvat eivät antaneet viitteitä. Tutkittiin sitten toisella tavalla ja siellähän se vanha tuttu yritti toista kautta salaa kimppuun. Sanoipa näytteen leikannut lääkäri, että kylläpä sinulla kävi tuuri, kun oli näin tarkka lääkäri kontrollissa. Eikä siinä ensimmäisen kierroksen pitkäaikaisissa hoidoissakaan ollut pienintäkään valittamista. Kurjia hoitoja kylläkin, mutta sehän ei ole henkilökunnan vika. Ruusuja minulta🌹
      Karmeimpaan tilanteeseen olen joutunut TAYSissa, missä ylilääkäri alkoi riehua ja huutaa potilashuoneessa, kun ei itse ollut viitsinyt vilkaistakaan potilaan tietoja. Oli vähällä lyödä fysioterapeuttia, joka yritti selittää, että kyseessä on monivammainen kolaripotilas eikä pelkkä selkäleikkaus. Että kaikkea löytyy, kun paljon apua on tarvittu.

      • Anonyymi

        En tiennytkään, että kiemungilla on syöpä


    • Anonyymi

      😆ei mikään ihme!

    • Anonyymi

      Ja hämeenlinna mainostaa tulevaa sairaalaa suomen parhaaksi. Toisin päin suomen eniten hoitovirheitä tekevä. Hyvät lääkärit lähtevät pikapikaa toiseen sairaalaan töihin. Outoa johtamista sairaalassa. Lääkärit ei ota vastuuta virheistä. Sanovat en jymmärrä. Lääkäri ei ymmärrä potilaan kieltä potilas ei ymmärrä lääkärin hoonoo soomee

      • Anonyymi

        Joo samanlaisia kokemuksia......


    • Anonyymi

      Assista suomen paras sairaala johan vitsin väänsit. Kärkipaikkaa pitää hoitovirheistä. Lääkärit on toois huonoja hoonosoomisia mikä ei herätä luottamusta. Mamu saa valita lääkärin mutta mummo ei saa vaan piti tyytyä virolaiseen joka oli tosi tyly ja puheesta ei meinaa ymmärtää pitää seuraavan kerran pyytää tulkki avuksi. Harvinaista jos suomalainen lääkäri tulee vastaan. Eihän suomalaiset viihdy suomen huonoimmassa sairaalassa töissä. Asiakas palautteisiin ei vastata. Eivät uskalla. 4 sairaalassa olen ollut töissä mutta hämeenlinna on todella huonoin ja outo johtamistyyli kiitos ei

    • Anonyymi

      Rikkeistä selviää anteeksi pyytämällä, ja isompien pamppujen tekemisiä ei valvo kukaan.

    • Anonyymi

      se sairaala ois pitäny tehdä radan varteen. siksi kun tuo ahvenisto on kauhee liikenteellinen sumppu. ja toiseks kun se on koko kanta-hämeen keskussairaala, niin sinne pitää olla yhteys muillakin kuin hämeenlinnalaisilla. radan varteen ois päässyt helposti lähijunalla, kun apparalle saa odottaa tunteja, jos mahdollisesti joku bussi tulisi. Vaikka ne sanoo että se radan varren tontti kuuluu valtiolle, niin miksei siihen voi rakentaa. Krimi kuului ukrainalle, mutta putin otti sen. Miksemme mekin voi vaan ottaa tontin ja tehdä siihen sairaala.

      • Anonyymi

        Demokratiassa on hankalampaa rakentaa toisen maalle


    • Anonyymi

      Uusi sairaala on järjetön idea. Vanha toimii hyvin. Vai mikä siellä on ongelma? Päättäjiä on taas viety ja lujaa.

      • Anonyymi

        Valtio maksaa. There's no limit. EU paikkaa tappiot.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Valtio maksaa. There's no limit. EU paikkaa tappiot.

        Paikka on vähän huono, mutta vanhasta tarvitaan osia.


    • Anonyymi

      Hyvää hoitoa olen aina saanut keskussairaalassa kun olen apua tarvinnut. Suuret kiitokset sinne! ♥️

    • Anonyymi

      Kokemus ylimielisestä nuoresta mieslääkäristä päivystyksessä kesällä. Oma diagnoosini oli oikea, tilanne nopeasti apua vaativa eikä meinannut ottaa todesta millään, loukkaantui siitä että minulla oli oma mielipide. Lisäksi kerran tyly hoitaja. Ilmeisesti kummatkin stressaantuneita.

      • Anonyymi

        Tämä lääkäri oli todennäköisesti eliittiä. Ei ne ole "ylimielisiä", ne nyt vaan on ainoita "oikeita"ihmisiä ja halveksivat muita. Omasta mielestään käyttäytyi tavallisesti/normaalisti.

        en uskalla selkeämmin ilmaista asiaa, ettei mene ip jäähylle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tämä lääkäri oli todennäköisesti eliittiä. Ei ne ole "ylimielisiä", ne nyt vaan on ainoita "oikeita"ihmisiä ja halveksivat muita. Omasta mielestään käyttäytyi tavallisesti/normaalisti.

        en uskalla selkeämmin ilmaista asiaa, ettei mene ip jäähylle.

        Ilmoitin kuitenkin ylläpidolle. Syynä asiaton viesti.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ilmoitin kuitenkin ylläpidolle. Syynä asiaton viesti.

        Ei ole asiaton.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei ole asiaton.

        Ei todellakaan ole asiaton viesti, vaan asiallinen selitys lääkärin käyttäytymiselle. Olen kokemusasiantuntija ja psyk.asiantuntija.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei todellakaan ole asiaton viesti, vaan asiallinen selitys lääkärin käyttäytymiselle. Olen kokemusasiantuntija ja psyk.asiantuntija.

        Kirjoitin perusteeksi sille neuvolle, ettei kannata ylimielisen lääkärin käyttäytymistä ottaa henkilökohtaisesti. Ne kermaperseet ovat sellaisia kaikkia muita kohtaan, paitsi omaa e-ryhmää.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Iäkkäämpi mahdollinen koronapotilas joutui tunteja viikonloppuna odottelemaan lääkäriä päivystyksessä huonossa kunnossa ja näytti lähtevän jonkun nuoremman avustamana lopulta pois. Onko päivystyksen taso tosiaankin näin alhainen?! Huh huh.. Hämeenlinna.
      Teki mieli antaa oma aika tälle vanhukselle, jos se vain olisi onnistunut.

      • Anonyymi

        Niinpä. Ihminen on itsekäs otus. Ei omaa aikaa raski toiselle antaa. Olisit voinut vaihtaa sen vanhuksen kanssa.


    • Anonyymi

      Viikonloppuna oli ensiavussa empaattista ja mukavaa henkilökuntaa paikalla ja mieshoitaja erityisen hurtilla huumorilla varustettu, kiitos hyvästä hoitokokemuksesta!

      • Anonyymi

        Onko tämä se sama viesti joka on ollut kymmenen kertaa paikallissanomien tekstaripalstalla.


    • Anonyymi

      Erikoislääkärinä toistakymmentä vuotta ilman pätevyyttä, oivoi

      • Anonyymi

        Eihän autoakaan kortilla ajeta.


    • Anonyymi

      Koko aika tulee huonoa palautetta sairaalasta yhteishenki huonoa työpaikka kiusaaminen hyvin yleistä henk kunta ei viihdy. Nyt johtava sairaalan lääkärikin lähtee pois mitä tämä kertoo työhyvinvoinnista. Taitaa olla huono. Nim ent

      • Anonyymi

        Johtuu varmaan siitä kun on ankea vanha rakennus. Uudessa Assissa kaikki kyllä viihtyvät.


    • Anonyymi

      Jos olet hoidosta eri mieltä, niin hoitohenkilökunta kostaa huonona hoitona. Kokemusta on ja samasta sairaudesta7 kertaa hoidettavana. Aina on sattumaa millaisen lääkärin satut saada. Älä vaan koskaan sano omaa mielipidettä. Se kostetaan. Kysyn mihin vala jonka jokainen pätevä hoitohenkilökunta tekee

    • Anonyymi

      Psykiatrisella osastolla, hoitajat popsii lääkkeitä, niitä samoja joita syöttää hoidokeille. Ja luvalla. Hoitohenkilökunta on sairasta porukkaa.Itsevalvonta????

      • Anonyymi

        Helppo kyllä uskoa että ne on syöneet sinun lääkkeesi.


    • Anonyymi

      hoitovirheitä, krooninen kiire, työpaikkakiusaamista, tulehtunut työilmapiiri, kiiresäheltämistä 24/7 jne jne jne. Karmein painajainen eli "työpaikka" ikinä, älkää, älkää, älkää, menkö kantikseen "töihin".

      • Anonyymi

        Josset ota rokotusta sinun toivotaan eroavan.


    • Anonyymi

      Jos asia näin on niin ilmoitus Valviralle ja Aluehallintovirastolle.

      • Anonyymi

        Luuletko että tämä järjestelmä itseensä jotenkin puuttuisi. No ei puutu, kuten ei puutu koko suomen hallinto hallintoonsa. Kun pääset hallinnon aisalle, pitää hallinnon aisurit sut vaikka kukkuisit kuin käki.


    • Anonyymi

      Virheitä on mahdotonta korjata koska kaikki menee ja laitetaan sen syyksi että ei ole riittäviä resursseja. Käytäntö on vakio eikä kenenkään tarvitse ottaa vastuuta mistään tai ainakaan omasta toiminnastaan.

      • Anonyymi

        Amputoitiinko sulta väärä jalka vai mitä täällä rutiset?


    • Anonyymi

      Kantiksessa ei pitäisi hoitaa yhtäkään ihmistä, jonka on tarkoitus elää vuotta pidempään.

    • Anonyymi

      En menisi seuraavassa elämässänikään.

    • Anonyymi

      Sinne palkataan psykiatriselle puolelle, entisiä pillerien jä mömmöjen käyttäjiä. Varma tieto

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      16
      1419
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1285
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1182
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1072
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1026
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1015
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      1003
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      981
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe