Paavo Väyrynen tekee paluun!

Anonyymi

Paavo Väyrynen tekee paluun kansakuntamme edun nimissä

Väyrynen palaa eduskuntaan ja voimme olla varmoja, että ilmatila sähköistyy – moni Sinisten kansanedustaja voi kokea Paavon Kansalaispuolueen houkuttelevaksi vaihtoehdoksi, sillä sieltä on parempi mahdollisuus päästä seuraavista eduskuntavaaleista läpi kuin olemattomiin painuneista sinisistä [1 – mutta miten äänestäjä kokee takinkääntäjät – sen aika näyttää.

Paavon paluuta yritettiin torpata ja vaikeuttaa ---
[ ~ http://www.iltalehti.fi/politiikka/201805142200941058_pi.shtml - ]

”Tätäkin yritettiin kampittaa "kärnäilynä". Asioista tietävät tahot arvelivat kärnäilyn lähteneen liikkeelle Keskustan puoluetoimistosta. Asia on selvä, ja Paavo perustaa Kansalaispuolueelle oman eduskuntaryhmän, johon saattaa liittyä yllättävästi nykyisiä kansanedustajia!

Mielipidetiedustelu antoi Kansalaispuolueelle "kuuden prosentin" kannatuksen* [2, joka on muuten liki sama kuin Väyrysen saama presidentinvaalikannatus. Nyt onkin toivottavaa, että vanhat riidat sovitaan ja hyväksytään yhteinen tie, sillä Kansalaispuolue on Paavo Väyrysen luomus”

Nyt Paavo saattaa olla vedenjakajalla – saadaanko ennenaikaiset eduskuntavaalit

Sote lähestyy äänestysmaaliaan ja tasapaino heiluu eduskunnassa. On 'harkimoa, lepomäkeä' ja muita oman itsekkään tien kulkijoita, joita ei välttämättä puoluekuri sido – Harry Harkimokin jo erosi Kokoomuksesta, Elina Lepomäestä emme tiedä – pyrky on korkealle – fiksu, nuori ja itsekäs nainen – terävä ja pätevä. Harkimosta en tiedä ---

Paavo avaa täysin uuden poliittisen aikakauden
[ … kansalaispuolue oli poliittinen innovaatio, sitten demareiden Forssan … ~ https://ilkkaluoma.blogspot.fi/2018/04/politiikan-rappiolla-ei-ole-hyva-olla.html - ]

Ulkopolitiikkamme on erittäin vaarallisella polulla ja tuo polku tulee kivetä umpeen ja valita parempi ja kansakunnalle turvallisempi liittoutumaton ja puolueeton kansainvälisten konfliktien välittäjä ja neuvottelupöytien kattajan rooli –

… tässä kattamisessa Väyrynen on aivan omaa luokkaansa, sillä hän tuntee idän, mutta on läntisen kulttuurin kriittinen kannattaja – Paavo tietää miten meillä eletään suomalaisten etujen mukaisesti … Aika juoksee ja Paavon paluu lähestyy!

MIELIPIDEKIRJOITUS

3 kommenttia

Vastaukset

  • Väyrynen tulee oletko valmis.Ilmeisesti kannattajakortteja sopiva määrä ja puolueella selvä suunta.Ei muuta ,kuin kiertelemään armasta suomeamme ja puhumaan kansalle tosiasioita.Presidentinvaalit enää 5 vuoden päässä,joten sanoisin,että Paavo tekee paluun vallan ytimeen meni syteen taikka saveen.Näin itse vakaasti ja luottavaisesti uskon ja toivon.Onnea vuodelle 2019 täältä Keski-Lapista.Tarkenee pakkasilla jalasmökissä ,kun menivät keksimään tuon ilmalämpöpumpun.Merkkiä en mainitse ,ettei mene mainosteluksi.

  • Paavo Väyrynen aikoo hakea keskustan puheenjohtajaksi – eroaa puolueesta, jos ei tule valituksi

  • Paavo Väyrynen on lahja suomen kansalle,joten en näe mitään syytä etteikö hän taas kohta ole käytettävissä,jos ministeriksi kauniisti pyydetään.Presidentin vaaleihin enää vajaa viisi vuotta ja kuten tunnettua aikahan menee koko ajan eteenpäin vaikka kellot välillä pysähtelisikin.Tässä välissä luen Paavolta ostamia kirjoja ja juon nokipannukahvit Paavolta ostamastani nimikkomukista.Seuraava presidentti on Paavo hän tuntee meidät ja me hänet.Kaikkea hyvää ja antoisaa marjasatoa.

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.