Apinan raivo on hyödytöntä tieteen edetessä.

voidaanosoittaa

Jos voidaan osoittaa, että dinosaurukset kuolivat sukupuuttoon vain joitakin vuosisatoja sitten, tämä tuhoaa ateismin ja palauttaa Raamatun arvovallan. Tämä selittää sen ”apinan raivon”, millä tuoreita tutkimustuloksia torjutaan ja Raamatun mukaiseen luomiseen uskovia pilkataan.

Dinosaurukset ovat muuttuneet evolutionisteista evankelistoiksi
Ne ovat kumonneet geologisen iänmäärityksen ja samalla koko uusdarvinistisen maailmankuvan.

Genetiikka vahvistaa historiallisen Aadamin

Jos ihmiskunta olisi kehittynyt apinankaltaisista esi-isistä, DNA:ssa pitäisi näkyä merkkejä miljoonien vuosien aikana tapahtuneista sattumanvaraisista ”yritys ja erehdys” -mutaatioista. DNA ei kuitenkaan ole täynnä tällaista sekasotkua, vaan se on kaunis ja siisti tiedosto. Evoluutioteorian edellyttämää ”roska-DNA:ta” ei sitten ollutkaan, vaikka uusdarvinistit väittivät, että 97% ihmiseen DNA:sta olisi sitä. Mielenkiintoista on, että paniikkiin joutuneiden evolutionistien mukaan ihmisen DNA:sta vähintään 75 prosentin on "pakko olla roska-DNA:ta", koska evoluutioteorian mukaan "näin täytyy olla", muuten teoria kaatuu!

Lähde: Pekan blogin viimeisin pläjäys

11

233

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • >Lähde: Pekan blogin viimeisin pläjäys

      No hyvä ettei kukaan tiedemies ole seonnut. Pekka nyt aina menee eräänlaisena kylähulluna.

    • "Jos voidaan osoittaa, että dinosaurukset kuolivat sukupuuttoon vain joitakin vuosisatoja sitten, tämä tuhoaa ateismin ja palauttaa Raamatun arvovallan."

      Reinikaisen dementia etenee. Elävänkään dinosauruksen löytyminen ei kumoaisi ateismia eikä sen puoleen evoluutioteoriaakaan. Kiinnostavaa se kyllä olisi.

      Jos dinosaurukset elivät vielä joitakin vuosisatoja sitten, luulisi niistä löytyvän maalauksia - pari dinoa marssimassa Nooan arkkiin tai kurkistelemassa Paratiisin metsiköstä. En ihan ensimmältä usko tätä aidoksi Albrecht Dürerin työksi:

      http://www.freakingnews.com/pictures/93000/Dinosaurs-in-Albrecht-Durer-Painting-93238.jpg

    • YstäväsiJyri

      Kiitos kun tulit palstalle.
      Täällä on aivan liian vähän MTK.laisia.

      Evokit eivät uskalla haastaa Modernia Tieteellistä Kreationismia puolustavia, mutta nuoren maan keskiajan munkkiteologeja vastaan heidän on helppoa sotia.

      Tämän palstan evot ovat ihan täysiä pellejä ja ihan tietämättömiä evoluutioteorian historiasta. He eivät millään halua muistaa edes sitä 1950-1970 luvuilla tapahtunutta valtaisaa apinaihmispopulaatioiden etsintärumbaa josta mediatiede hehkutti punaisena että kuinka kukin retkikunta oli ihan melkein löytänyt niitä otuksia. Ja tiedelehdet tekivät kauppansa.

      Tiedemedia on aivan uskomaton tahallinen väärinesittäjä. Nytkin tuore Tieku vikalla sivullaan väittää että geneetikot ovat muka oppineet luomaan dna:ta muokkaamalla ihan uusia eläinlajeja. Eli kohta sitten nähdään kissakoiralajistoja, hehe! Vitsi että mediatiede jaksaa puhua täyttä pötyä joka numerossa.

      Tämän päivän yksi keskustelunaihe palstalla on trendikäs, eli koska evokit pyrkivät esiintymään fiksuina ja humaaneina ja nykyaikaisina sallivaisina niin joka iikka heistä onn sateenaarrettaja tai homo itsekin, kun he antavat pettää itsenä vastoin kaikkia tietokirjoja uskomaan että homous on muka luonollista ja että keskeneräinen evoluutio muka on järjestänyt ihmiset sellaiseiksi että kuukaan ei muka ole täysin mies tai täysin nainen vaan että kaikki ovat jotain siltä väliltä ja jotkut ovat muka valitettavasti syntyneet ihan eri sukupuoliseen ruumiiseen kuin mitä he ovat sisäisesti.

      Niin että tervetuloa palstalle.

      • UlosJyriKaapista

        ...kirjoittaa dementoitunut kaappihomo, jonka uskonlahko suojelee pedofiileja.


      • minäkö.muka.ilkeä

        Soisinpa että jyrbä jonakin aamuna herätessään löytäisi jalkojensa välistä naisen elimet.


    • ReinikainenTaas

      "...DNA ei kuitenkaan ole täynnä tällaista sekasotkua, vaan se on kaunis ja siisti tiedosto. "

      DNA:stamme on n 10 % muinaisten retrovirusten pätkiä, eli se siitä tiedoston siisteydestä. Onko Reinikainen noin pihalla vai valehteleeko hän tahalaan?

      • Blogistaan päätellen "tohtori" alkaa olla pihalla kuin entinen lumiukko. Ei edes tiedä, että dinosaurusten paikan ovat nykyisin ottaneet hait (ainakin jos joidenkin sekatavarakanavien ohjelmaoppaista voi jotain päätellä).

        https://luominen.fi/pekan-blogi/kaikki-rakastavat-dinosauruksia

        Siellä täällä pari palaa tosiasioita ja loput sepitystä ja sen lajin valheita, että kun niitä tarpeeksi kauan toistaa, alkaa lopulta uskoa niihin.

        Entisen ateistin kristilliset löpinät ovat ensiluokkaista uskonnonvastaista mainontaa.


      • marsunkiillottaja kirjoitti:

        Blogistaan päätellen "tohtori" alkaa olla pihalla kuin entinen lumiukko. Ei edes tiedä, että dinosaurusten paikan ovat nykyisin ottaneet hait (ainakin jos joidenkin sekatavarakanavien ohjelmaoppaista voi jotain päätellä).

        https://luominen.fi/pekan-blogi/kaikki-rakastavat-dinosauruksia

        Siellä täällä pari palaa tosiasioita ja loput sepitystä ja sen lajin valheita, että kun niitä tarpeeksi kauan toistaa, alkaa lopulta uskoa niihin.

        Entisen ateistin kristilliset löpinät ovat ensiluokkaista uskonnonvastaista mainontaa.

        https://luominen.fi/pekan-blogi/kaikki-rakastavat-dinosauruksia

        Vai noin pitkällä Pekka jo on. Soisin että hänet raiskattaisiin tiineeksi ja evättäisiin abortti. Armokuolemaa en liioin hänelle sallisi, koska kärsimys jalostaa.


    • Useat tieteentekijät ovat sitä mieltä, että jako lintuihin ja dinosauruksiin on keinotekoinen. Eli metsässä kukkuu dinosaurus. Joka tapauksessa on selvää, että jos noudatamme jakoa linnut vs. matelijat (joka ei ole tarkasti fylogeneettisen systematiikan mukainen), niin dinosaurukset olivat ilman muuta lähempänä lintuja.

      Esimerkiksi sorsalinnut ovat ryhmä joka on syntynyt paljon ennen dinosaurusten joukkotuhoa. Miksi siis jonkun (muun kuin lintu-) dinosauruslajin pelastuminen sukupuutolta olisi joku evoluutioteorian (ja vielä vähemmän ateismin) kumoava havainto?

    • Monessa järvessä kuuluu vieläkin olevan järvihirviö, lähin Ruotsissa!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Täytyy tunnustaa

      että olet kauneinta mitä olen nähnyt. Käteni tärisevät vieläkin. Olen tosiaan ihastunut. Tästäkin vaikenen.
      Ikävä
      128
      2074
    2. Se ääni ja

      Olemus vaan, kyl teis jotain samaa on ja samoja luonteenpiirteitäkin löytyy vaikka paljon on höpöäkin mukana 😍😂🤭 vaik
      Ikävä
      13
      2054
    3. jos saat yhden

      Toiveen esittää niin mikä olisi
      Ikävä
      117
      1393
    4. Vanhempi mies

      Minä rakastan sua. Ja tiedän, että sullakin on tunteita mua kohtaan. Tätä elämää ei pitäisi tuhlata enää päivääkään. J
      Ikävä
      75
      1307
    5. Jorma Uotinen jakoi hämmentävän kuvan tiukoissa trikoissa - Jopa Vappu Pimiä häkeltyy: "No wau"

      Jorma! Ei huono! Aikamoisen häkellyttävä kuva totta tosiaan! Lue lisää ja katso kuva: https://www.suomi24.fi/viihde/jo
      Suomalaiset julkkikset
      10
      1264
    6. Huomenta päivää

      Somen ihmeelliseen maailmaan. 🤗☕🌞💞
      Ikävä
      201
      1108
    7. Hallitus heitti kymmeniä miljoonia

      Yksityislääkäri kela korvauksiin. Ei ole mikään ihme, että se ei lyhentänyt terveyskeskusjonoja niinkuin hallitus väitti
      Maailman menoa
      90
      1028
    8. Tänään kun näin sinut

      olit kuin taideteos. Arat ja väsyneet silmäni kaipaavat lepoa sinussa, mutta en voinut katsoa sinua niin paljon kuin hal
      Ikävä
      66
      1013
    9. Anna anteeksi

      Olen rikkonut sinua vastaan tavalla, josta minäkin kärsin. Syitä tutkiskellessani löydän vain itseni. Minä kuulin jokais
      Ikävä
      78
      973
    10. HUS näyttää, kuinka paljon turhaa tai vähemmän tarpeellista tehdään verorahoilla

      HUS on laskeskellut, että sieltä voidaan vähentää melkein tuhat ihmistä ilman, että se toiminta häiriintyy, johon verora
      Hallitus
      56
      960
    Aihe