Ministeri Lindström

Ajatuksia.herätät

Sinulle on esitetty paljonkin asiallisia kysymyksiä. Olisiko jo aika vastata. Näkyy olevan Kouvolan-Sanomien mielipidekirjoituksissakin ihan omalla nimellä kirjoitettu ja juuri asioista joista äänestäjäsi ja muutkin kansalaiset pohtii liittyen toimiisi joka tasolla Perussuomalaissa. Jos omatunto on puhdas ja tunnet toimineesi täysin demokraattisesti ketään pettämmättä ja ilman oman edun tavoittelua niin kerro se julkisesti ja esitä faktat toimistasi?

Paljon on myös keskustelua saanut aikaan toimesi eduskunnassa ja hallituksessa. Oletko toiminut juuri niin miten Persujen ajatuksilla ja millä omilla puheilla sait aikaan itsellesi äänet että pääsit eduskuntaa ja ministeriksi?

Aina löytyy ryhmiä ja henkilöitä jotka arvoslee politiikassa mukana olevia kovinkin sanoin. Sinun ja edustamasi ryhmän kohdalla tällä vaalikaudella on tapahtunut Suomen mittakaavassa ennen näkemätön takinkääntö jota suurin osa ihmistä pitää jo huijauksena. Mitä sanot tuollaisesta tulkinnasta?

30

1186

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • NäinköJarppaLupasi

      Lindströmin saavutuksia :On tehty heikennyksiä, eläkkeisiin, työttömyysturvaan,lääkkeitten omavastuu korotettu, palkansaajien lomaetuuksiin on koskettu, asuntovelallisten verovähennyksiin koskettu...........

    • Räähkäpoksi

      Minä ymmärrän muutokset, vaikkakin ne joitain satuttavat. Fakta on vaan että menkää töihin, älkääkä aina itkekö. Ei siinä, etteikö pelkästään viallisen maahamuuttopolitiikan takia kaikki joudu tiukoille, niin on vielä nämä omat suomalaiset elätettävät jotka vain kuluttavat valtion kassaa. Te ette ole turvapaikanhakijoita kummallisempia.

      • 58vukko

        Oisiko sinulla tarjota mitä töitä, ihan kohtuupalkalla? En tunnu, muualle kelpaavan.


      • Kohta.se.Jarppa.sanoo

        Ai pidät meitä koko ikämme töissä käyneitä aivan samalaisina tämän yhteiskunnan kannalta kun maahan tunkeutuneet meidän rahoilla elävät jotka eivät ole tuoneet mitään hyvää. Miten tuo että menkää töihin mitenkään liitty tähän? Jo osaat kaivaa esimerkiksi oikeita rikostilastoja niin määräänsä nähden nuo sinun "turvapaikanhakijat" on tehneet rikoksia paljon enenmän kun kantasuomalaiset, ilmeisesti sinun älyn huomioiden tarpeellista sanoa että huomioi rikoset maassa oleviin henkilömääriin.

        Jokainen itseään kunnoitava itse toimeen tuleva suomalainen kyllä ensin auttaa oman maan kansalaisia jolla mene heikosti.

        Ja tässähän oli kysekin Jari Lindströmin toimista jota itsekin äänestin ja petyin todella raskaasti. Lindström pääsi aikanaan eduskuntaan Perussuomalaisten ja Soinin ajatuksin kuinka he pitäisivät huolta heikossa asemassa olevista kantasuomalaista ja estäisivät näiden sinun "turvapaikahakijoiden" pääsyn tänne joilla ei oikeasti ole hätää vaan tulevat pelkästään sinun ja minun elätettäväviksi, todennäköiseti vain minun kun olet kuitenkin piipertäjä ja sinutkin elätän. Oikeat turvapaikahakijat on ihan toinen juttu. Mutta nämä sinun haluamat kun laittavat jo matkalla tänne kuvia sosiaaliseen mediaan kuinka elämä loistaa niin tyhmenpikin jo tajuaa asian paitsi sinä.

        Nimimerkki "Räähkäposki" miten tämä Soinin uuvatti hillotolppa sininen takapaksissa matkaava entinen Perussuomalaisiin kuulunut ryhmä mukaan lukien Lindström on pitänyt vaalilupauksena ja ne puheet mitä ennen vaaleja heitteli, Soini jopa viikottain heitti herjoa. Kaikella tuolla he äänet sai vaikka eivät sitten kuten tiedetään olleetkaan aitoja Persuja. Eivät edes EU:n suhteen.

        Minäkin luin tuon Lindströmin kirjoituksen kuten muutkin että älkää hätäilkö kohta hän antaa vastineen jossa kaikki nillittäjät saa nenilleen ja taisi vielä sanoa että kestättekö sen. Nyt uteliaat on odottanut jo viikkoja tuota Lindströmin kirjoitusta miksi Perujen uusia paikallisjärjestöjä ja uusia äänestyksiä tehtiin niin kauan että Lindströn tyytyväinen . Samoin lupasi selityksen että miksi esimerkiksi hänelle ei sopinut Perussuomalaisten demokraattiset päätöksen eikän Persujen aikasempi linja ennen vaaleja. Lindströmin hylkäämän Persujen puolukokouksen demokraattiset päätöset ei olisi tuonut mitään muutoksia hallitusohjelmaan mutta tuon hallistusohjelman ja sen noudattamien ei enää sopinut Sipilälle, eikä näille äänestäjänsä pettäneille pettureille jotka nyt yrittää esittää osuukauppaa sininen S-kirjain rinnassaan köyhien pelastajaa.


    • vesivoimaa

      Kyllä aktiivinen vähänkin viitseliäs töitä löytää. Autotehdaskin oli täälläkin etsimässä. Lähempääkin löytyy. Sitten on nämä työttömyyteen ja tukiin tottuneet joita ei töihin saa. Ilman ulkomaalaisia Suomi olisi pulassa. Hukkuisi paskaan. Hesan joukkoliikenne, lapin matkailupalvelut ei pelaisi. Työministeri saa aina silloin sulan hattuun kun työttömyys vähenee tai poistuu kuten nyt on käynyt. On ollut monia yrittäjiä tässä vuosien varrella. Siintä voi vääntää kättä mistä parantunut tilanne johtuu. Opposition kanta on aina selvä. Kun menee huonosti se on hallituksen syy. Kun menee hyvin. Se on kansainvälisten suhdanteiden ansiota.

      • Yritä_jotain-muuta

        "Työministeri saa aina silloin sulan hattuun kun työttömyys vähenee tai poistuu kuten nyt on käynyt"

        Missä tilasto oikeista työministerin luomista työpaikoista jotka oikeasti on työpaikkoja jossa työaika ja palkka on sellaisia että voidaan puhua järkevästi työpaikasta. Älä sotke tätä tempputyöllistämistä ja aktiivimallia tähän. Kaikki tietää miten tilastoja saatu näyttämään toiselta miten asiat on mutta löytyykö oikeita tilastoja, ei varmasti löydy. Hallituksen toimet saanet vain murhetta ja surua aikaan. Työministeristä en viitsi sanoa mitään kun muutenkin se on kaikkien tiedossa tällä paikkakunnalla ja pääosin koko maassakin.


    • OinosenÄänestäjä

      Jos oikein ymmärsin, niin pian ministerit vaihtuu.

      • 453453454

        Soini saa eläkeviran ja muut sininaamat menettävät uransa Soinin hillotolpan takia.

        Pääsee lindströmin pihvi aktiivimallin pariin. Ei kelpaa siellä burnout selitykseksi.


    • vesivoimaa

      Yritä jotain muuta nim. merkille vain lyhyesti. Tutustu Talous Sanomiin. Avartaa kummasti näkökulmaa miten markkinatalous toimii. Faktaa asiantuntijoilta ( joita et nettipalstoilta ja yleisönosastoista saa) Luotaa myös näkymiä tulevaisuuden työmarkkinoihin ja suuriin muutoksii joita on edessä meillä kuin muuallakin kilpailukyvyn säilyttämiseksi. Nimittäin suuri osa töistä voidaan jo nyt siirtää halvan sos. turvan ja hintatason maihin.

    • KummanPalkkalistoilla

      Kummassakohan puolukokouksessa Lindströn nyt on. Keskustan vai Kokoomuksen? No aikanaan tuokin selviää

      • Se.on.siinä

        Tuohon löytyy vastaus Ilta-Sanomista "Moni hieraisi silmiään, kun keskustan Sotkamon puoluekokouksessa hääräsivät kuin kotonaan myös sinisten valtiosihteeri Samuli ”takakontti” Virtanen (sin) ja työministeri Jari Lindströmin (sin) erityisavustaja Juha Halttunen (sin)."

        https://www.is.fi/politiikka/art-2000005715306.html

        Arveluhan olikin jo että ovat Sipilän osto väkeä.


      • Ny.tJarppa.iske
        Se.on.siinä kirjoitti:

        Tuohon löytyy vastaus Ilta-Sanomista "Moni hieraisi silmiään, kun keskustan Sotkamon puoluekokouksessa hääräsivät kuin kotonaan myös sinisten valtiosihteeri Samuli ”takakontti” Virtanen (sin) ja työministeri Jari Lindströmin (sin) erityisavustaja Juha Halttunen (sin)."

        https://www.is.fi/politiikka/art-2000005715306.html

        Arveluhan olikin jo että ovat Sipilän osto väkeä.

        Siis Jari Lindström Keskustan puoluekokousessa?

        Nyt jos koskaan olisi Lindströmin aika vastata tuohon Ilta-Sanomien toimittajan kirjoitukseen. Oliskohan oikeustoimet Ilta-Sanomia vastaa paikallaan tuosta uutisoinnista.


    • KouvolaOmaPoika

      Keskustan puoluekokouksessa käynnin jälkeen. Sipilän kanssa käytyjen supinoiden ja kestityksen jälkeen Lindströmin uudet ajatukset.

      https://www.is.fi/politiikka/art-2000005720164.html

    • tunposket

      Kaikkea nämä Lindströmit ja Kosket keksivät pienissä päissään työttömistä. Vaikka kaikki Suomen työttömät orjuutettaisiin ei tämän maan asiat muutu yhtään paremmaksi: muistutellaan vaan tavallisia ihmisiä siitä kuinka maasta löydetyistä pantillisista tölkeistä pitää muistaa mainita erikseen veroilmoituksessa, samanaikaisesti kun nämä Luxemburg/Irlanti viritelmät ja veropakoilu on jo juuttunut maan tavaksi. Leikataan vaan enemmän! ja lisätään etuja tälle Suomen omalle mandariini-luokalle!

    • lintsröm66

      Lindströmin pihvin saavutuksia on että monet työttömät saavat nyt myös toimeentulotukea, joka rasittaa kelan resursseja ja tulee maksamaan enemmän kuin ennen veronmaksajille.

    • VastauksiaOdotellen

      Kysymyksiä herra ministerille.

      Mikä merkitys puolueella Sininen tulevaisuus on nyt Suomelle ja mikä tulevaisuudessa.

      Miten herra ministeri itse arvio itsensä ja Sinisen tulevaisuuden ansiota olevan sen kehityksen mitä on tapahtunut viimeisen muutaman vuoden aikana pienipalkkaisten eläkeläisten työttömien ja muuten vähävaraisten kohdalla ja miten on suunniteltu tuon kehityksen jatkuvan.

      Onko herra ministerin mielestä Sininen tulevaisuus hoitanut asioita niin että yllä mainittuja kantasuomalaisia on kohdeltu vähintään yhtä hyvin kun maahan tulleiden maahanmuuttajien taloudellista hyvinvointia.

      Katsoin että herra ministeri on tänään kirjoittanut Kosarin sivuilla, että hereillä siis ollaan ja varmasti jaksaa tännekin vastata kun näkyy noita kysymyksiä kertyneen.

      • 65745

        Sininen tulevaisuus tarkoittaa sitä, että kaikilla sen jäsenillä on naamat sinisenä seuraavien eduskuntavaalien jälkeen, kun eivät saa yhtään edustajaa.


    • hallamaho

      Persereiät täällä kyselee.

      • Sinisten.tavat.on.tutut

        "Persereiät täällä kyselee."

        Jotenkin oli helppo arvata että noin vastaat asiallisiin kysymyksiin, ethän tavoistasi pääse. No nyt jätit tavoistasi poiketen sentään tuon nillittäjät sanan pois.


    • ent.pap.mies

      Varmaankin EK ottaa lindströmin omiin hoteisiin vaalikauden loputtua.

    • Sitä.kirjaa.odotellessa

      Ministeri Lindström julkaisee kirjan jossa nillittäjät ja häneen pettyneet äänestäjät saa kuulla totuuden kun Lindströn pelasti suomalaiset palkansaajat eläkeläiset työttömät ja muut vähävaraiset. Käytännössä pelasti koko Suomen.

      Tuossa kirjassa tullaan paljastamaan se kaikki kuinka tämä hallitus poisti työttömyyden ja ihmiset saanet töitä jolla elää, eivätkä tarvitse mitää avustuksia. On paljon niitä jotka luulee että aktiivimallit jotenkin saisi ihmisiä ja heidän talouttaan huonommalle tolalle, mutta Sipilän hallitus kaikkine toimineen on saanut nuo kaikista huonoimalla osalla olevatkin nauttimaan kohtuulliseta elämästä ja ei ole enää tarvinnut kenenkään pohtia että pystyykö ostamaan lääkkeensä ja ruokansa. Kunnan palveluksessa olevat ovat jo huomanneet että Sipilän hallituksen aikana kaikki parantunut ja nyt voi viettää kesälomansakin niin ettei tarvitse miettiä joka senttiä, ja edessä vieläkin parempi tulevaisuus.

      Kuten julkaistu että aktiivimalli on kohetanut tämän hallituksen aikana työttömyyden vähenemistä radikaalisti. Lindström tulee tuossa kirjassa tuomaan faktat joista selviää että kaikki tilatoihin vaikuttaneet työllistetyt on oikeasti työllistetty niin että ovat saaneet kunnon palkan eikä kyse pelkästä tilaston parannukseta tai palkkojen laskemisesta.

      Tuosa kirjassa varmasti käsitellään mitä Lindström ja kumppanit puhui ennen viime vaaleja ja miksi eivät hyväksyneet noiden puheiden takana ja sen mukana saamansa kannatuksen olleen Perussuomalaisten demokraattisia päätöksiä. Lindström varmasti käsittelee myös Perussuomalaisten paikallisjärjetön(jen) tapahtumia omalta kannaltaan jossa kaikissa oli kiistatta oiekassa..

    • Ympäröivätodellisuus

      Aktiivimalli on juoksupoika Jarpan sekä Sipilän että Orpon aikaansaannos, jolla työttömiä nöyryytetään olemattomien työpaikkojen pakkohakemisella. Miten yksinhuoltajaäiti voi lähteä kolmen lapsensa kanssa epävarman työpaikan perässä toiselle paikkakunnalle? Suoranaista kiusantekoa.

      Jarppa valittaa mennyttä stressiään. Kouvolan kaduilla kävelee Jarppaa vastaan tuhansia Jarpan toimien stressaamia työttömiä. Uskaltaako Jarppa katsoa heitä silmiin?

      • Kirjaa.en.kyllä.osta

        >>>Jarppa valittaa mennyttä stressiään. Kouvolan kaduilla kävelee Jarppaa vastaan tuhansia Jarpan toimien stressaamia työttömiä. Uskaltaako Jarppa katsoa heitä silmiin?<<<

        Mites tuo siellä Kouvolassa, katsooko Lindström kaikkia pettämiään äänestäjiä silmiin? Yleensähän joutuu syytteeseen petoksesta jos valitaan johonkin hommaan ja lupaa työnsä hoitaa tietyllä tavalla ja heti kuitenkin toimii toisin huijaten valitsijoitaan. Mutta eihän rikoslaki tietysti kansanedustajia koske, saahan ne näköjään nyt ihan vapaasti ryöstää kaiken porvareille. Eihän se mitään tapahtunutta poista vaikka kirjassaan tulee kertomaan huijauksistaan äänestäjiä kohtaa ja Sipilän häikäilemättömyyden kansaa kohtaan mutta kai se hänen omaa oloaan parantaa.


    • RahaRatkaisee

      Jarppa on meidän kaikkien sankari jotka käytti äänestäjien tyhmyyttä hyväkseen. Äänestäjät nyt nillittää mutta pitää tietää ja ymmärtää ketä äänestää. Asioista kun ottaa selvää niin ymmärtää keillä äänien saatuaan putkinäkö laajenee kummasti kun ehdokas käy katsomassa omaa saldoa. Ihminen kasvaa kummasti tuossa tilanteesa ja alkaa "ymmärtämään" asioita kuten se jonka lauluja lopulta laulat tilipussisi eteen.

      Ei Lindströn yksinään. Mutta kaikista naurettavin miljonääri Sipilän mukana liikkuva laborantti. Todella säälittävää jos ajattelee yksittäisen ihmisen kannalta ja hänen itsensä kannalta. todella surkea tapaus ja pääse kuten halunnutkin Suomen historiaan.

    • Valitettavasti.näin

      Lindströmin kertoi että ennen viime vaaleja hänellä oli ollut suppea putkinäkö kun hän ääniä kerääkseen meni lupailemaan että on työttömien eläkeläisten palkansaajien ja muiden vähävaraisten asiaa ajamassa ja puolustamassa heitä Keskustan ja Kokoomuksen tunnetuilta toimilta. Putkinäkö myös sekoitti puheittensa mukaan hänen mielen ja hän oli homoavioliittoja vastaan, samoin ei hyväksynyt maahantulleita elintasopakolaisia eikä lämmennyt EU:lle ja sen tuomille vaateille Suomen kohdalta alkaen Kreikan avustamisesta. Kaikki tämä siis silloin kun äänestäjät oikeasti luuli että Lindström on oikea Perussuomalainen ja uskoi että noin hän tulee toimimaan ja häntä äänestivät.

      Kaikella tuolla sai ääniä niin paljon että pääsi eduskuntaan ja ministeriksi. Melko nopeasti alkoi tapahtumaan ja paljon, niin paljon että sen voittajaa ei Suomen poliittisessa historiassa löydy eikä tule löytymään muuta kun nuo samaan porukkaan kuuluvat koko kansan halveksimat muut Sipilän sinipiiat. Näkö leveni ja omien sanojen mukaan viisastui nopeasti vaalien jälkeen, kaikki tuo yllä mainittu hänen ajattelu muuttui hetkessä, ei enää kelvannut entinen Perussuomalaisten paikkallisjärjestö eikä Perussuomalaiset enää puolueenakaan kun ei saanut mitään tehtävää puoluejohdossa koska suurin osa ei tuollaista takinkääntöä hyväksynyt hänen sanottua itsenä irti puolueen ajattelusta.

      Sipilän ja Kokoomuksen sote-kusetusta myös kannattaa. Lindströn ei ole missään eikä koskaan ollut sitä mieltä että Kouvolan kokoisessa kaupungissa pitäisi olla julkisenpuolen sairaala vaikka jopa itse täällä asuu, ainakin vielä jos ei ole sitten muuttamassa Kotkaan. Keskustan ja Kokoomuksen soten ajatushan lopulta on että kaikki terveyspalvelut menee yksityisenpuolen firmoille ja kustannukset tulee olemaan ihan toista luokkaa kun nyt koska ne firmat tekee oikeasti voittoa, eikä uutisten mukaan maksa edes veroja Suomeen.

      Jos joku osaa sanoa mikä kirjoituksessani ei pidä paikkaansa niin toivottavsti myös sen perustelee. Paljonkin voisi kirjoittaa aktiivimallista ja Kouvolan terveyspalveluista tai Soini heitoista ennen vaaleja hekotuksineen Keskustan ja Kokoomuksen suuntaan, mutta ehkä toiste.

    • Örnön_poika

      Ei sitä lurjusta tänne oteta!

    • Täys.sika

      Lindström on yksi pahimmista pettureista kautta aikojen.

      • Oikeasti.tuo.on.jo.noloa

        Kouvolan suuri sininen poika juuri nyt munaa itsensä telkkarissa kun ajaa Sipilän ja Kokoomuksen haluamaa köyhät kyykkyyn linjaa. Eipä paljon Sipilät ja Orpot itse puolusta ajamaansa asiaa. Nyt alkaa jo säälittämään mitä kaikkea joutuu hillotolpan päässä pysymiseen tekemään.


    • Raittius

      En muuta Kouvolaan edes työn perässä. Onhan karensseja saatu ennenkin ilman pätevää syytä, mutta joskus hermotkin voivat romahtaa asian takia. Miksi, Herra Lindström ei järjestä sosiaalituelle henkilöitä, jotka ovat vuosikausia olleet työ- ja elinkeinotoimiston asiakkaana? Työttömyys katkeaa väliaikaisesti, jos on välillä työllistämistöissä, mutta yhteensä työttömyyttä voi olla jopa yli kaksikymmentä vuotta.
      Onko Jari Lindström kateellinen työttömille niistä vähistä päivärahoista, jotka me työttömät saamme??
      Raittius kunniaan ja alkoholistit hoitokotiin. Ps. Lähtisin mieluummin vaikka vankilaan kuin olen lopun ikäni työ- ja elinkeinotoimiston asiakkaana, miettikää sitä....

      • TämäKaikkiSuomessa

        Suurin hämmästys tässä on ettei julkisesti Kokoomus eikä Keskusta tätä puolusta vaikka heidän kansanedustajat on pakotettu tämän puolesta äänestämään. Nyt kaikki menee Lindstromin ja luusereiden piikkin vaikka ovat vaan Sipilän palkollisia ilman oikeaa omaa äänioikeutta tehden vaan sen mitä hillotolpassa pysymiseen vaaditaan.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      48
      4944
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3237
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      27
      1385
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      180
      1216
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      66
      912
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      878
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      847
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      215
      731
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      718
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      697
    Aihe