Miksi Hakkaraisesta ei saa kirjoittaa

outoa_sakkia

Kansanedustajan kritisoiminen käyttäytymisestään ja korkkiin turvautumista on ilmeisen tabu asia tällä palstalla. Myös lepakoita käsittelevät avaukset ja kommentit häviävät tässä ilmeisen avointa keskustelua sietämättömässä neuvostoliittotyylin perussuomalaiset keskustelualueessa.


Herkkähipiäisiä poloisia ovat kaikki tyyni.

Voisiko kuitenkin todeta, että pullo on väärä lääke ongelmien ratkaisuun ainakin Hakkiksella jolle tuo tapa on poikinut pelkästään lisää ongelmia, mutta kummasti tuo tapa myös pitää miehen pinnalla ja jopa puolueen johdon suosiossa ja väitetysti jopa ääniharavana. Onko siis niin, että valtaosa perussuomalaisista on pelkkiä häiriökäyttäytymistä ihannoivia työpaikkajuopottelua ja työpaikkaahdistelua lakivelvotteiseksi ajavia ja toivovia kohnoja?

154

2150

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vakaumus_persu

      Ei kyllä tottavie meidän juopporemmeistä seksiorgioista saa muistuttaa. Ryyppäämme ja tappelemme ja se on meidän kulttuuria valehtelun lisäksi.
      Ohoh....lips..

      • olis_hyvä_tietää

        Missähän päin Teuvo nytkin häirik..lomailee?


    • helppo.vastaus

      Aavikon.minipeenis ei osaa kirjoittaa. Siksi.

      • KIRJOITUS_OPE

        Siksi = lause?


    • HienoHomma

      Sairaasta "arvostetusta"ihmisestä ei ole sopivaa kirjoittaa.
      Tyypillistä"paapomista"maassamme.
      Asemaan päästyään ei haittaa ala-arvoinen käytös tai rikollinen toiminta,koska eduskunnan "hyväveli" systeemi suojelee puolueesta riippumatta.
      Työelämässä normaalisti on tilanne toinen ja hyvinkin pienistä rikkeistä voi joutua vaikeuksiin.
      Wc-paperirullan varastava siivoaja on roisto jonka työsuhteen voi armotta irtisanoa.
      Ei auta sairauslomalle jäänti ja paluu työhön muutaman kuukauden toipumisen jälkeen,kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan!

      • Valitettavasti.näin

        Jo Henry Ford sanoi aikanaan, kun hänen autojaan moitittiin: "Pääasia, että puhuvat. Ja kun puhuvat, niin ostavat".

        Pätee yhä. Suomen politiikassa, suomen elinkeinoelämässä, kaikkialla.


      • teukkalaisuus---
        Valitettavasti.näin kirjoitti:

        Jo Henry Ford sanoi aikanaan, kun hänen autojaan moitittiin: "Pääasia, että puhuvat. Ja kun puhuvat, niin ostavat".

        Pätee yhä. Suomen politiikassa, suomen elinkeinoelämässä, kaikkialla.

        teukkalaisuus ei ole harvinainen ilmiö sattuu sitä paremmissakin kulttuureissa

        Brasilialainen urheilutoimittaja Julia Guimarães joutui ahdistelluksi sunnuntaina Jekaterinburgissa

        https://yle.fi/uutiset/3-10278441


    • Ryystäinen

      Saahan Hakkaraisesta kirjoittaa, ja on kirjoitettu kyllästymiseen asti. Ei nyt yhden juopon toilailut ole kiinnostava aihe muulloin kuin jos repäisempää sattuu, eikä aina silloinkaan loputtomiin märehdittäväksi.
      Vai pitäisikö YLE:n perustaa vaikka Urheiluruudun jatkeeksi 10 minuutin päivittäinen ohjelma "Teuvo tänään"?

      • Teukka_roskaa

        OLET VÄÄRÄSSÄ! Niin kauan kuin tuota örveltäjää peesataan ja nosteaan ehdolle ja ajetaan maan päättäjän asemaan, on syytä muistaa ja muistuttaa mikä tämä tapaus todellisuudessa on!


      • Ugga_Bugga
        Teukka_roskaa kirjoitti:

        OLET VÄÄRÄSSÄ! Niin kauan kuin tuota örveltäjää peesataan ja nosteaan ehdolle ja ajetaan maan päättäjän asemaan, on syytä muistaa ja muistuttaa mikä tämä tapaus todellisuudessa on!

        No juurihan tuo edellinen ehdotii televisioon päivittäistä "Teuvo tänään"-ohjelmaa, että mies muistetaan japysytään ajan tasalla Hakkaraisesta.


      • vakka_väne
        Ugga_Bugga kirjoitti:

        No juurihan tuo edellinen ehdotii televisioon päivittäistä "Teuvo tänään"-ohjelmaa, että mies muistetaan japysytään ajan tasalla Hakkaraisesta.

        Nii se on väärässä olemista, että väitetään Teuvosta kirjoitetun kyllästymiseen asti ja siksi keskustelut Teuvosta tältä palstalta poistetaan. . .

        Teuvosta on syytä keskustella Perussuomalaisten keskustelualueella, niin kauan kuin hän edustaa Perussuomalaisia valtakunnan politiikassa ja nostaa siitä palkkaa ja sairaskorvauksia.
        Televisiossa saisi tosiaan olla poliitikoista myös tällaiset kriittisemmät uutiset törttöilyistä vaikkapa kerran viikossa ja uskon, että Teukka olisi siellä aika korkeasti edustettuna.


      • Veeti.Käkriäinen

        Tuvon toilailuijen uutisoinnilla saadaan typerän rahvaan mielenkiinto suunnattua pois tärkeämmistä, suuren luokan puhalluksista, joita Eliitti samaan aikaan tekee.
        Tämä toimii AINA!


      • pikkusormi

        Outoa ettei tähän kohtaan tahdo saada kommenttiaan.. Suuremman luokan puuhasteluille jäisi uutisointitilaa, kun Persut siivoisivat tuon roskan pois sakistaan!


    • Äiti_pese_miunkalsarit

      Nyt ollaan niin kovia poikia, mutta työläisiä kyykytettiin kovalla kädellä eikä kukaan uskaltanut (muutama poliisiedustaja kyllä) vastustaa isä aurinkoista. Monta päätöstä tehtiin, juuri niin kuin Petteri ja Juha käski.

      • säätiökritisoijat--

        Säätiökötöstys kritisoijat savustettiin puolueesta selkäpuukkoa lensi


    • Koknakkimies

      Teuvo Hakkarainen presidentiksi.

    • outoja_persut

      Miksi Teuvoa pitää äänestää? Mihin Teuvoa eduskunnassa tarvitaan? Sairaslomalla ja kähmimään vai?

      • perSSiistä

        Persut haluavat sinne jonkun, johon pystyvät samaistumaan. Jos persut saisivat päättää, koko eduskunta olisi täynnä työtä vieroksuvia rappioalkoholisteja.


      • Iohannes.Ancelos

        Vähemmä Teuvo on tehnyt kansakunnalle vahinkoa kuin nämä toiset, korkeammat päättäjät. Todennäköisesti pressanakaan ei tekisi ainakaan suurempaa vahinkoa kuin Kekkosen jälkeiset pressamme. Vaan sitähän meidän ei anneta todistaa, koska "edustuksellinen demokratia".


      • kuusessa_oltaas
        Iohannes.Ancelos kirjoitti:

        Vähemmä Teuvo on tehnyt kansakunnalle vahinkoa kuin nämä toiset, korkeammat päättäjät. Todennäköisesti pressanakaan ei tekisi ainakaan suurempaa vahinkoa kuin Kekkosen jälkeiset pressamme. Vaan sitähän meidän ei anneta todistaa, koska "edustuksellinen demokratia".

        Vähemmän on tehnyt vahinkoa koska ei onneksi ole päässyt kiipeämään ministeriksi saakka. Mutta auta armias jos se virhe olisi tapahtunut..


    • vaaravaanii

      vaarana on aina se että antopersuks työntää rasvaisen sormensa Harakraisen perseeseen sen jälkeen kun
      persehiseensä sormen työntänyt ja sitä imevä Antipersux kirjoittelee itsensä kanssa yllä

    • Plagiaatti-Laura

      Olenko minä kopiokone?

      • laser_jet

        Voit olla myös tulostin. Luultavasti juurikin tulostin, kytkettynä koneeseen jolla tallessa paljon valmiita muiden töitä tai yhteys sellaisiin, jonkinlainen word tai joku tekstinkäsittelyohjelma jolla kopioidaan pätkä sieltä ja toinen täältä ja vaihdetaan allekirjoitus ja asiakirjan omistaja ja sitten vaan tulostaa. Toi onnistuu varmaan myös kännis joten Hakkiskin on kohta tohtorismiäs alkon etikettiasiakirjalla.


    • EinoPoutiainenElää

      Ostakaa nyt persut helvetissä sille Tepille vaikka japanilainen seksirobotti mätkittäväksi ennen kuin se tappaa jonkun naisen!

      • En_ole_robo

        Tämänsuuntaisesti toimii myös persujen virallinen mielipide. Meille tarvitaan lisää robotteja, ettei tarvi luonnotonta aktia kahden ihmisen kesken. Pomolle toki sallitaan akti kahdenkin ihmisen kanssa - sehän on merkki Pomon aktiivisuudesta.

        Outoa tosiaan, että halla haluaa robotit hoitamaan suomalaisia lapsia ja vanhuksia, ajamaan taksia ja bussia, jakamaan postia ja tekemään kaikkea, mikä ennen on osattu tehdä itse, kun yhteiskunta on paaponut laiskoja joutilaisia paljon vähemmän kuin nyt.


    • pöhnä_leppis

      Jos saki juo itsensä jatkuvasti örvcelökuntoon, on seuraksena katkokävelyä ja kakat housussa. Lobotti siistailee purnaamatta jokaisen persujuopon pyllyn ja siksi halla niitä halajaa. Oiva keino kerätä kannatusta näissä piireissä siis, joissa ehdokkaan mittapuu on kurkkuun kaadettujen kossujen määrä, kähmiminen ja uhohorina.

      • näköhavaintoja

        Onko arvauksia mitkä ovat Teukan juuri tämän hetken promillelukemat. Mahtaa lomalla maistua..


    • etova_otus

      Äitinsä ei siedä silmissään sitä mikä jalkovälistä pullahti..

    • tohtorihukassa

      Joko Hakkarainen on jossain kertonut oikean totuuden, missä maassa hän laitatti hampaansa kuntoon pakkolomansa aikana? Samaa jaskaa sieltä suusta tuntuu tulevan kuin ennenkin.

    • teukan_tahdit

      Eipäs unohdeta tänäänkään tätä Perussuomalaisten yhtä pahinta ja pitkäänjatkuneinta ongelmaa.. Hakkaraisen Teukkaa ja tempauksiaan.. Siinä kopsaus, lepakoituminen, rasismi, ja jäsenten ja kannattaajien täystyperyys menevät sivussa ihan huomaamatta.

    • yjyuumyumy

      Mix kirjoitella joutavia, kuuntelee ja katsoo illalla telkkaria, niin aina jossain mediassa kerrotaan tilanne.

    • etova_teukka

      Mutta Hakkarainen on pelkkä tuurijuoppo, tuurilla saaduilla rahoilla ja baarikansan äänillä.

    • leppis_lätkä

      Lepakkokerhon pääsyvaatimukset, runsas alkoholin kulutus ja ainakin syytte seksuaalisesta härinnästä, mutta tuomioista palkitaan edustustehtävillä ja palkkatyöllä.

    • minipeenustepa

      Onkohan Teukalla pienuuskompleksi? Poikamies ja lapseton vaikka rahaa tuntuu olevan ja näkyvällä paikalla. Jotenkin tuo käytös ja alkoholilla lotraaminen kertoo heikosta itsetunnosta jonkin ulkoisen avun puutteen takia?

    • juopon_tavat

      Sillä on minilepakko housuissa.. Pelkää tuulimyllyjen räjäyttävän senkin ja siksi joutuu ottamaan rohkaisua. Pari kertaa se posaus on ollut jo niin lähellä, että on pitänyt yrittää väkisin edes kerran käyttää ennen totaalista..

    • nuija_mees

      On taas hyvä hetki muistaa mitä liian sinisilmäisestä persuilusta voi seurata.. Ei unohdeta persujen pimeää puolta, joka sivistysvaltiosta huolimatta tuo esiin alkuasukasmaiset käytöstavat ja kivikauden luolamiesten stereotypian jotenkin ihailtavaksi ominaisuudeksi..

      Lukutaito on siis turha ja kohtuullliset juomatavat..

    • kakolasta_karanne

      Kuvotuksen edustaja tuo esiin kansasta sen puolen, josta mielellään vaietaan.

    • unhola_uhkaa

      Hakkiksen pitäis ottaa vähän kupposta ja törttöillä mitä pikimmiten. Muuten koko mitättömyys jää muiden Hallojen, Kiekejen ja Huhtisten varjoon ja ilman jatkokautta.

    • lepakko_mania

      Pieni mieli.. Iso jano

    • hömppä_teuvo
    • PS_kansan_pettureita

      Hakkaraisen tapaus ja sen hoito Perussuomalaisten sisällä kertoi kaiken oleellisen puolueesta.

      Ei jatkoon

    • irvokas_puolue

      Paljonko Perussuomalaisten Teuvo Hakkarainen on juonut viinaa, tehnyt tyhjiä lupauksia ja kähminyt naisia poliittisen uransa aikana?

      Paljonko tällaisen poliitikon sekä puolueen teot ja asema painaa vaakakupissa ja mihoin suuntaan?

    • kuitenkin_näin

      Taitaa Soini jälleen kerran vetää pitemmän korren, on tämä jämäsakin persuilu kyllä niiiin hapuilevaa ja itseään kampittavaa että...

      • joka_tapauksessa

        Joka tapauksessa ketään ei ole kuitenkaan puukotettu eikä selkään-puukotettu


    • juoman_puutetta_luulen

      Nostetaas Hakkarainen näkyville, häntä kun ei kukaan noteraa, kuten ei muitakaan persuedustajia yhtään mitenkään.

      Soini, Terho, Lingström ja Niinistö ne huomataan ja ovat mediassa näkyvillä. jopa presidenttikin huomioi taas Soinin ja mainitsi oikein nimeltä.

      Näyttää hiukan heikolta nyt Persuleilla :(

      Noh aina ei voi voittaa, ilman häviäjiä ei olisi voittajia.

      • Oma.Mokka.Mussukka

        Homppeli-Seba pistää kohta median sekaisin:

        Sebastian Tynkkynen suunnittelee häitä ja lapsia mosambikilaisen Alan-rakkaansa kanssa: "Minulla on haaveena kasvattaa pikku poika"

        Pikku poika... kumpihan se pullauttaa ulos, ja miksi juuri poika? Siittä vaan reippaasti haastamaan Tepin näkyvyyttä.


    • Eiongelmaa

      Hakkaraisesta, mutta kaikkea ahdistelevista turvapaikkaturisteista on, ja se on todellinen tabu.

      • persulien_teema

        Niin Hakkarainen saa kähmiä ja repiä hiuksista ja olla töissä lärvit, mutta se ei ole ongelma Persuille ja miten tuo sakki voisi vaatia sitten parempaa käytöstä toisilta? Ei kyllä yhtään mitenkään. Mitä Hakkarainen edellä sitä moukat perässä.


    • Lillepo

      Teukkahan on pistetty hyllylle jo kotikaupunkinsa Viitasaarenkin päätöksentekoelimistä rötöstelyjensä vuoksi. -Eiväthän asiat etene juovuksissa naisia ahdistelemalla vaikka persu-
      poppoossa vahvasti näin kuvitellaankin,eiks jeh? Teuvon tähti on kyllä jyrkässä laskussa koh-
      den rosiksen mankelia kaikessa turhuudessaan kansanedustajana... ;)

    • yli_96pros_neroja

      Joku kirjoitti, Perussuomalaiset ovat viisaimpia? Yhtä viisaita kuin Teuvo Hakkarainen?
      Verrattuna mihin? Lattarautaan vai?
      XD XD XD ;D XD

    • missa_on_se

      Tuli Teuvoa ikävä---
      tv. naiskansanedustajat <3


      ei
      tää oli sarkasmia
      joten pidähän näppis kurissa

      pervo

    • persuilla_vaalitappio

      Perussuomalainen rinnastaa itsensä ruotsidemokraatteihin . . . On kuitenkin merkittäviä eroja persuilla ja Ruotsidemokraateilla. Ensinnäkin Ruotsidemokraatit puhuvat kieltä jota persu ei voi sietää eikä tavuakaan siitä ymmärrä, toiseksi Ruotsidemokraateissa ei ryypätä eikä kähmitä, vaan ollaan asiallisia, sivistyneitä ja itse moraalin esimerkkeinä. Tuossa muuten tuli jo neljä asiaa jotka ovat persuleille täysin ylivoimaisia.

    • roti_oltava

      Eipä vieritetä Teuvoa tapista!

    • Kaatuuko_Kuningas_Teuvo

      Tepipojulla on kaksi viikkoa armonaikaa. Sitten alkaa persujen rinki.unkkareiden kerhossa ennenkuulumaton selittely, kun alkaa tuomiota lätisemään pikku keppostelusta. Rasvatkaahan pojut vehkeet kuntoon. Tepi tarvii tukea kaikista suunnista.

    • kerrasta_viisastunut

      Joskus kauan sitten, jytkyn aikaan.. Minäkin äänestin Persuja, kun en tiennyt Hakkaraisesta ja muista venkuloista jotka nyt puoluetta johtaa. Enää en voi tuollaista menoa äänestää.

      • teukka_ei_persut

        Teukka ei edusta kaikkia persuja vain itseään


    • kähmyä_juopaa_vilunkia

      "Jo vääryys vallaan saapii, se huutaa taivaaseen." Kuvastaa tämän päivän persupuoluetta varsin hyvin, liekö kyseistä virttä siksi siteerattu pulueen lehdessä aikanaan.

    • pääseekö_kuulemaan

      Hakkaraisen käräjät taisi olla tällä viikolla?

    • HakkaraisestaTykkäävä

      Hakkarainen on tosi komea mies, tykkään! Mums ja pusi

      • eitarvetta

        Totta moni tykkää myös sivistymättömistä kehitysmaalaisista, joihin kyseisen herran habitusta ja käytöksen tasoa voi hyvinkin rinnastaa. Se sitten mikä merkitys tällaisilla on kansantaloudelle ja yleensä päätöksenteossa onkin täysin eri asia kuin päiväunet.


    • tekojen_uusija

      Suomen kansalaisena minulla on sekä oikeus, että velvollisuus, sekä luja tahtotila ja fyysiset edellytykset tehdä välitön kiinniotto ja kansalaispidätys ja estää tekojen uusiminen ainakin siksi aikaa kun paikalla olen ja virkavalta korjaa tuon iljetyksen parempaan talteen.

      Hyvin monia näyttöjä erilaisista varsinkin naisiin ja ainakin yhteen miesoletettuunkin kohdistuneista ahdisteluista ja muusta häiriökäyttäytymisestä sekä tuomioita rasistisista kirjoituksista ja yllytyksistä kansanryhmää vastaan on esitetty joten kiukaan asiallinen ja täysipäinen kansalainen ei voisi edes toisin toimia. Tekoja on kohdistettu myös maamme päätöksentekokoneiston merkittävimpiä henkilöitä kohtaan, joten kyseessä myös ilmeisesti terrorismiin rinnnastettava vihatoiminta.

      Kehotankin jokaista olemaan vaalppaana ja estämään Teukan nähdessään häntä uusimasta tekojaan!

    • elinkautinen_sopisi

      Persujen johtoportaan kuuluminen hyväveli kerhoon paistoi räikeästi tänään kun hakkarainen selvisi ensimmäisestä erästä pelkillä sakoilla. Toivottavasti syyttäjä ja Ruoho valittavat päätöksestä ja asia siirtyy hovioikeuteen ja viedään viimein aina Haagiin saakka.

      Kaiken maailman lunttilapuista selityksensä tavaaville naisia pahoinpiteleville ja väkisinlikistelijöille on saatava selkeä viesti, että tällaista ei suvaita olipa kuinka hyvässä ja suojatussa asemassa oleva apina tahansa.

      • Ei__kukaan_puolustele

        Ei tuota käyttäytymistä kukaan puolustele on vain olemassa ihmisiä joille viina ei sovi pätkääkään


      • rähmä_persut
        Ei__kukaan_puolustele kirjoitti:

        Ei tuota käyttäytymistä kukaan puolustele on vain olemassa ihmisiä joille viina ei sovi pätkääkään

        Eikä tuollainen torvelo sovi kansaa edustamaan. Joka Teukkaa äänestää on kaiken toivonsa ja järkensä hukannut.


      • rähmäpersevasuri
        rähmä_persut kirjoitti:

        Eikä tuollainen torvelo sovi kansaa edustamaan. Joka Teukkaa äänestää on kaiken toivonsa ja järkensä hukannut.

        äänestithän sinäkin, heheheheheee


    • viherTeukka

      Teukkaa sai sakkoja kun Veeraa vähän hiplasi.
      Jos Jani Toivola olisi tehnyt saman, kaikki olisivat olleet hiljaa...

      VihervasuriSuvaitsevaisuus rulaa!!!

      • persu_logiikkaa

        Persujen pitää siis saada örveltää vapaasti ja parjata muita samasta käytöksestä? Höh


      • Vasuri-logiikkaa
        persu_logiikkaa kirjoitti:

        Persujen pitää siis saada örveltää vapaasti ja parjata muita samasta käytöksestä? Höh

        Heh. Tyhmäkö olet! Vihervassujen erioikeuksista tässä puhutaan.
        Opettele lukemaan, vassu-pöljäke!!


      • vihreä_ruoho
        Vasuri-logiikkaa kirjoitti:

        Heh. Tyhmäkö olet! Vihervassujen erioikeuksista tässä puhutaan.
        Opettele lukemaan, vassu-pöljäke!!

        Onko sinulla luntti? Pölkkykirjaimilla varmaan? Olet tajunnut väärin (mikä ei ole tietenkään mikään suuri ihme), tällä palstalla keskustellaan Persuista ja ainoat asiat mitä persut edustaa ja tekee on kaikki käräjiin, viinaan, häiriköintiin, väkivaltaan ja naisten ahdisteluun ja alistamiseen liittyvää häiriökäyttäytymistä sekä sekavaa katkerankateellista örinää muista.


      • serkuksia
        Vasuri-logiikkaa kirjoitti:

        Heh. Tyhmäkö olet! Vihervassujen erioikeuksista tässä puhutaan.
        Opettele lukemaan, vassu-pöljäke!!

        Miksi dissaat vasureita persu juntti?.Persuthan on osa vasemmistoa.


    • persujen_idoli

      Teuvon juttu viedään hamaan loppuun asti, jossain vaiheessa siltä kaverit loppuu ja sitten reppana jää yksin miettimän tekosiaan, eikä kukaan halua häntä enää muistaa. Ei kyllä ole mitään syytäkään, juoppokouhkaajahan tuo on, ilman ainoatakaan oikeata asiaa tai tekoa koko deeku.

      • Jaakko-lahjuslaakso

        Jaakon juttu viedään hamaan loppuun asti, vai mitä vasuri-reppana


      • turhakeilla_hommaa
        Jaakko-lahjuslaakso kirjoitti:

        Jaakon juttu viedään hamaan loppuun asti, vai mitä vasuri-reppana

        Persureppana täällä taas uhoo kuristajajeesuksensa puolesta.. XD


    • kulta_lusikalla

      Teuvo tuo Viitasaaren katuojissa tulevaisuutensa viettävä sosiaalitapaus, jolle tarjottiin liian paljon, liian varhain ja ilman omaa ansiota.

      • kaikesta.huolimatta

        Teuvon käytös on ollut ala-arvoista, mutta hänellä on pitkä työhistoria toisin kuin mm. Halla-aholla, joka ei ole ollut päivääkään töissä.

        Teuvo menee myös seuraavissa vaaleissa läpi.


      • teukka_ei_paha
        kaikesta.huolimatta kirjoitti:

        Teuvon käytös on ollut ala-arvoista, mutta hänellä on pitkä työhistoria toisin kuin mm. Halla-aholla, joka ei ole ollut päivääkään töissä.

        Teuvo menee myös seuraavissa vaaleissa läpi.

        Kukaan ei varmasti väitä että teukka olisi paha mutta tämä tietty primitiivisyys on asia jota on vaikea tässä vaiheessa enää "korjata" valitettavasti


      • tosi_paha_tepi
        teukka_ei_paha kirjoitti:

        Kukaan ei varmasti väitä että teukka olisi paha mutta tämä tietty primitiivisyys on asia jota on vaikea tässä vaiheessa enää "korjata" valitettavasti

        Kyllä Teukka on paha, hän on sen seitsemästi tehnyt raitistumislupaukset ja parantaa tapansa ja aina rikkonut lupauksensa. Kun tyyppi vielä kehtaa jäädä sairaslomalle ja nostaa kansanesutajan palkkaa erikä eroa edustajan tehtävästään se on selvimpäin tehtyä tietoista ja röyhkeä kansan pettämistä. Teuvo on paha, jos väkivalta ja heikomman rusikointi toistuu useamman kerran.

        Vain ero tehtävästä ja julkinen anteeksipyyntö koko kansalta, sekä käräjillä tehty nöyrä tunnustaminen ja katuminen ilman lunttiselityksiä olisivat olleet merkki siitä, että miehellä on edes jonkinlainen omatunto ja halu parantua.

        Teuvo ei kuulu eduskuntaan eikä Persuihin muuten kuin äänestäjänä, näin se vaan on.

        Nyt puolueen pitää erottaa tuo malka, koska malka ei lähde itsekseen.


    • mamba_taitavampi

      Teuvo.. keisari jolla ei ollutkaan vaatteita, pelkkä lunttilappu lepatti tuulessa

    • valheen_paljastin

      Uskaltaisin lyödä jopa hiukan vetoa.
      - Siitä miten kansanedustaja Teuvo Hakkarainen vietti juhannusta.

      Ei ole vaikea aravata, että jälleen kerran, se juhlallinen lupaus on tullut rikottua ja sitten jotain muutakin. Puolueen ja oman uskottavuutensa Teuvo on rikkonut pysyvästi jo aikapäivia sitten.

    • jysky_tramppi

      Teuvolle sopisi nytkäsaha jossain Viitasaaren katkolaisten kuntoutuspisteessä.

    • Funlandiankansalainen

      Jos ei saa kirjoittaa niin ainakin ylessä saa mollata. Tänä aamunakin tv'ssä oli joku tyhmienkokous, jossa Hakkarainen sai jonkun eukon kiihkeään kiimaaan ,joka vaukosi täsysin rajoituksetta täyttä sontaa Hakakraisesta ja samalla persuista. Setayle pääsi taas oikeuksiinsa. Homoja kansasta ei tule vaikka yle siihen kuinka kiihottaa.

      • taidat_olla_aika

        Yksilöitkö mitä "sontaa" henkilö Hakkaraisesta sanoi tai "vaukosi"? Ja miten homokammosi liittyy Hakkaraisesta kirjoittamiseen? Tietääkseni Hakkarainen on likistellyt ainakin yhtä miessukupuolen edustajaa. Onko kantasi ja kannanottosi tässä henkilökohtainen vai mielestäsi puolueen kanta?


    • PylykönmäenArmas

      Nämä nyt on näitä persujen kaksoisstandardeja. Persujen mielestä Teukasta ei saa kirjoittaa, mutta muuten itketään sananvapauden rajoittamisesta. Vähän lapsellista porukkaahan nuo persut on, eivätkä siedä itseensä kohdistuvaa arvostelua, ei myöskään edellisen puheenjohtajan aikana.

      Jos jollain on alkohooliongelmia, niin se on juoppo. Jos joku mies tykkää toisesta miehestä, niin se on homo. Näin se vaan menee. Ja tästä asiasta pitää saada kirjoittaa vaikka joka päivä iltapäivälehden kanteen, turhaan sitä on sananvapautta rajoittaa. Täytyyhän ihmisillä olla hauskaakin, ja toisaalta kiva, että ihmiset näkee, että jollakin menee huonommin kuin itsellä.

    • ja_pari_muuta

      Teuvo ulos tai persuille koittaa kehno tulos!

      • ei_tukea_turhakkeille

        Näin juuri, Persut kaadetaan jos ei rotia omassa porukassa löydy ja heivata uusintahäiriköitä pois kuvioista.


      • hehhehhheeee
        ei_tukea_turhakkeille kirjoitti:

        Näin juuri, Persut kaadetaan jos ei rotia omassa porukassa löydy ja heivata uusintahäiriköitä pois kuvioista.

        Sinäkö kaadat? Korkeintaan halpaa punkkua rinnuksillesi.


      • näin_on_asia
        hehhehhheeee kirjoitti:

        Sinäkö kaadat? Korkeintaan halpaa punkkua rinnuksillesi.

        Suomalaiset äänestäjät kaatavat äänestämällä jotakin parempaa vaihtoehtoa kuin persulit ja minä teen kyllä parhaani, ettei kukaan vahingossakaan tue tällaista väkivaltapuoluetta suomessa enää nykyaikana, jossa tällaisia häiriköitä ja väkivaltaa viljeleviä juoppoja ihaillaan ja hyysätään. Jos sun tekee punkkua mieli, se ei ole mikään ihme viikonlopussa kun mennään, kaikkea alkoholipitoistahan se sinun idolisikin vetää ja sitten reuhataan. Itse vietän viikonlopun työssä valvontatehtävissä ja raittiisti.. ehkä tapaamme.


      • älä.unelmoi
        näin_on_asia kirjoitti:

        Suomalaiset äänestäjät kaatavat äänestämällä jotakin parempaa vaihtoehtoa kuin persulit ja minä teen kyllä parhaani, ettei kukaan vahingossakaan tue tällaista väkivaltapuoluetta suomessa enää nykyaikana, jossa tällaisia häiriköitä ja väkivaltaa viljeleviä juoppoja ihaillaan ja hyysätään. Jos sun tekee punkkua mieli, se ei ole mikään ihme viikonlopussa kun mennään, kaikkea alkoholipitoistahan se sinun idolisikin vetää ja sitten reuhataan. Itse vietän viikonlopun työssä valvontatehtävissä ja raittiisti.. ehkä tapaamme.

        "Itse vietän viikonlopun työssä valvontatehtävissä ja raittiisti.. ehkä tapaamme."

        Turha toivo, en liiku Puhoksen ostarilla päinkään.


      • tumputtava_perspans
        älä.unelmoi kirjoitti:

        "Itse vietän viikonlopun työssä valvontatehtävissä ja raittiisti.. ehkä tapaamme."

        Turha toivo, en liiku Puhoksen ostarilla päinkään.

        "Turha toivo, en liiku Puhoksen ostarilla päinkään."
        Jotenkin en tuosta yllättynyt, miten se peräkamaripoika uskaltaisi sieltä koneeltaan mihinkään lähteä, paisi pridekulkuetta salaa roskiksen takaa kurkkimaan.


    • lautapoika_ulos

      Hakkaraisen poliittinen ura on menneen talven lumia, nyt pitäisi vain saada äijä kartanolle heti tuolta eduskuntatalosta ja ehdottomasti ilman eläkkeitä, palkkoja tai korvauksia. Itse on tilanteensa aiheuttanut ja käytöksellään osoittanut, että kansalainen on se vihonviimeinen asia jota hän arvostaa ja jonka asiaa ajaa.

    • Funlandiankansalainen

      Nämä ryhmäjärkyttyneet suvakit, mamuttajat ja setalaiset paasaavat joka mediassa varsinkin ylessä Hakkaraisesta ja hänen kännisuudelmasta niin kuin se olisi pahempaa kuin mamujen tekemät raiskaukset. Raiskaukset vaietaan tai niitä käsitelläänvähätellen kultuurisena eritysipiirteinä, mutta kantasuomalaisen heteron kännisuudelma ei ole suomalaiskulttuurin eritysipiirre vaan rasistinen tasa-arvon vastainen väkivallanteko. Pari päivää ylen aaamulähetyksessä olitaas ryhmäjärkytteineitäihan ruudin täydeltä.

    • näin_on_poijjaat

      Ei persulit mitään sirpalepuolueiden jämäliisoja tarvi romuttamaan puoluetta. Heillä on jo omasta takaa tää Hakkanainen hoitamassa homman. Sahalta lautapoika hyvin siihen jousi..

    • te.onnettomat.alpakat

      Kaikki muut puolueet nuolevat perseitä. persut ei. Sehän teitä ottaa pattiin.Heh heh.

      • KommariMari

        Imbesillejä poikamiehiä siis ja puolueen nimityskin tyyliin: -siitä puhe mistä puute.
        Mutta Hakakrainen on pahin ongelma, yrittää nuolla väkisin ja sitten sillä ottaa pattiin kun ei sua.


    • pajakompis

      Missähän päin lautapoika mahtaa kuljeskella, olisi hyvä kaikkien tietää.

    • ei_leikinlaskun_paikka

      Hakkaanaisen jytky on vähän erilainen.
      Eikä se liity puolueen vaalimenestykseen.. Tai noh päinvastoin..

    • suojelu_kohteet

      Persuilla on kaksi maskottia, lepakko ja Hakkaanaisen Teukka.

    • ylös-nosto

      Tätä yhtä persujen pahinta ongelmaa ei ole vielä saatu ratkaistua, vaikka ratkaiseminen olisi sangen yksinkertaista ja nopeaa ja olisi osoitus siitä, että Perussuomalaisilla on edes pieniä viitteitä siitä, että se on oikea ja varteenotettava puolue.

      Pidetään siis asiaa esillä!

      Putkoselle ja Hakkaanaiselle on syytä antaa lähtöpassit ja nopeasti. Vaalit lähestyvät!

    • haloo_haloo

      Joko Puolue viisaa hakkaraiselle ovea?

    • cdee

      No, ei maassa makaavaa saa potkia...

      • hakkaa.naisen.tepiltä

        Onko Hakkarinen tehnyt tuollaistakin? Tämä oli uutta minulle, mutta jotenkin ei yhtään yllättänyt.


    • ke_eläke_vassuri

      Nyt vuotanut uusi paljastus eduskunnan tapahtumista niinsanottujen "pikkujoulujen" aikaan kertoo, että Teuvo Hakkarainen oli osallistumassa myös eduskunnan täysistuntoon tuntuvastaa humalastaan piittaamatta. Kyse ei siis ollut pelkästä pikkjujoulu sekoilusta vaan täydestä työyhteisön ja työtovereiden, valtiovallan ja muun pilkkaamisesta ja ylenkatseesta.

      Teuvo oli humalassa joulukoriseet päässään pyrkinyt täysistuntosaliin!!

      Onko Teuvo pyytänyt tätä anteeksi sen kummemmin eduskunnalta, kansalta kuin puolueeltaankaan?
      EI OLE KOSKA TÄMÄ TYYPPI ON TÄYSIN SAIRAS SIVISTYMÄTÖN TORVELO JOKA EI OLE SAANUT KÄYTYÄ EDES PERUSKOULUN VIIMEISTÄ LUOKKAA VAIKKA ON OLLUT SIIHEN AIKAAN JO AIKUISEKSI LUOKITELTAVASSA IÄSSÄ AINAKIN MAAHANTULOKRITEEREISSÄ!

      Teuvo onkin ollut jo kahdeksannlla luokalla niinkutsuttu aikuisopiskelija, mutta tässä tämä lautapojan taso nyt sitten onkin, heivatkaa tuo toikkaroija äkkiä kartanolle puolueestanne, siis juuri nyt! On sieltä aikaisemmin lähtenyt paljon asiallisempaakin edustajaa kun on ovea osoitettu ja vain jytkyjä on tullut.

      Miksi persut pilaavat mahdollisuutensa, pitämällä tällaista alkuihmistä maskottinaan puolueessaan?

      • välttävä-kirjoitustaito

        Mitä oliko Hakkarainen 16 vuotias päästessään kahdeksannelta luokalta ja lopetti koulunkäynnit siihen??!!


      • hellan_pelsu
        välttävä-kirjoitustaito kirjoitti:

        Mitä oliko Hakkarainen 16 vuotias päästessään kahdeksannelta luokalta ja lopetti koulunkäynnit siihen??!!

        Lähempänä 17:sta ja hellantelttuna pääsi sahalle suoraan nytkäämään ja pörssäämään.


    • KommariMari

      Joka Hakkanaasen Derbiili on potkittu pellolle, tai laitettu suljetulle?

      - sinne hän on omiaan.

    • Hallaahon.kannattaja4.5v
    • persut_vokkeihin

      Paavo Arhinmäessä on monia huonoja puolia ja hän on tehnyt pahojakin virheitä. Kuitenkaan hän ei ole persu, ja todella kaukana Hakkaraisen töpeistä, jotka taas ovat rivipersuilla ihan jokapäiväistä ajankulua.

    • ruuti-persu

      kyllä sitä Persujen asiantuntemuksella atomi-insinööriksi sopii Teukkakin suoraan.

      • hakkaa_naisenäänestys

        Juu 2x kasiluokan niukin naukin läpäiseellä on jo vankka tuntemus tuulimylly uuuultTTRRAaaa äänistä ja lepakoiden 80 megatonnin tnt räpätystä vastastaavasta JYTKYSTÄ!


      • deeku_hakkaanainen
        hakkaa_naisenäänestys kirjoitti:

        Juu 2x kasiluokan niukin naukin läpäiseellä on jo vankka tuntemus tuulimylly uuuultTTRRAaaa äänistä ja lepakoiden 80 megatonnin tnt räpätystä vastastaavasta JYTKYSTÄ!

        Teuvosta ei ole tuulimyllyngäiselle vastusta, kunhan kaukaa räksyttää ja haisoo viinalta.


    • silmäkiilupersu

      Teuvo menisi miellään peruskouluun takaisin.. Mutta joku toinen on vienyt sen pulpetin.. YVÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ

    • suojelisi.puoluetta

      Teuvoakin voisi eppäillä tuota nui nii jostakkii ja pittää vähä aikaa talles, ainakin pahimpien helteiden ajan..

    • persu-uhriutuja1.nen

      Tyypillinen malliesimerkki uhriutujapersusta löytyy tuon tekstin takaa:
      https://www.oikeamedia.com/o1-74003
      Jos Juncker horjuu ja on humalassa, sen pitäisi riittää siihen, että Hakkarainen saa örveltää umpikännissä, repiä naisten hiuksia, kuristaa ja suudella väkisin??? Lenuta täysistuntoon kontttauskunnossa ja ties mitä.

      Noh otetaan nyt olettama, että näin tulee tehdä koska Juncker ja Hakkarainen saavat uhriutujapersu Tossavaisen logiiakan mukaan näin tehdä. Ja silloin kaikki mahdolliset mamut ja persut ja vasurit ja kaikki maailman miehet saavat ja oikeastaan noin pitää Tossavaisen mukaan tehdä???!! Tossavainen ilmeisesti näyttää tästä hyväksyntänsä merkisksi käytännön esimerkkiä vähintään kolme kertaa viikossa??

      Ei Säätänä sentään mikä tampiopersu, ja mää sanon, että kun tiedän Iranissa, Irakissa, Syyriassa, Venäjällä, Kiinassa ja Usassa tehtävän teloituksia, ne on sillä perusteltu! Monikohan Suomen Hakkarainen olisi päätään lyhyempi, kun tuolla logiikalla puolustetaan selvää käyttäytymisongelmaa ja lain ja järjestyksen törkeää ja aina uudestaan tapahtuvaa rikkomista ja pilkkaa teoilla.

      Juncker ei taatusti saisi minulta, tai oikeastaan keneltäkään toiseltakaan toimilleen suomen eduskunnassa sen suurempaa siunausta kuin Hakkarainenkaan. Se ero tässä on, että Hakkarainen on siellä Suomen eduskunnassa ja asia ei ole jäänyt horjumisen ja läpsyttelyn tasolle.

      Luojan kiitos tuo torveloTossovainen on eläkkellä, eikä varmasti olisi mitään mahkuja enää eduskuntaan jos ehdolle asettuisi. Eikä pidä olla persuissa Hakkaraisellakaan enää päivääkään.

    • persu_ydin

      Niin Teuvon kansanedustajan ura alkoi v.2011 vaaleista. Vaaliteemoina ja etuina itsestään mies kertoi olevansa uskossa (helluntailainen) ja olevansa raivoraitis yli 20 vuotta.. Kohtapa tuo vaalivoittaja dokasikin voimanpattejaan pullistellen paikallisessa kantakapakassaan. Yritti sitten väittää siellä olleen veljensä, kunnes joutui myöntämään olleensa siellä kun kuvat tulivat julki.

      Kohta tämä raivoraitis kohelteli muitakin ryyppymokia lisää ja kaahaili siinä sivussa ensimmäisen kansanedustajan ylinopeus sakkonsa.. Ryyppäämisen lupasi lopettaa ja hankkineensa apua ja terapiaa vuonna 2012.. Noh terapiaa tai ei ryyppäääminen ja kohellus ei ole loppunut lupauksista huolimatta ja joka kerta kun tämä sankari narahtaa uudesgta kännimokasta selitellään.. on ongelmia viinasten kanssa ja ja haetaan apua ja terapiaa, ja sitten ollaamnkin jossain eteläameriikoissa paikkauttamassa hampaita kun pitäisi olla terapiassa ja raitistumassa.

      Niin mitä tuo kertoo.. Vain sen, että persuun varsinkaan persuehdokkaisiin ei ole luottamista koskaan. Mitä muuta se kertoo persuista? Mitä enemmän ja räikeämmin valehtelee sen suuremmin evlut juopot poikamiestorvelot palvovat. Kuinka monta perussuomalaista muuten näissä keulakuvissa onkaan näitä helluntaaalais ja vapaakirkkolaisia yrittäjiä.. aika moni..

      Mikä ihme se on, että nämä jenkkihihhuli huuhaa uskonnot ja kaiken maailman katolliset ovat muka jotain Suomalaisuuden perustaa sen kummemmin kuin muslimitkaan??

      Paremminkin nämä erikoisuskisten touhut vaikuttavat siltä, etttä evlut suomalaisia pidetään hyväuskoisina hölmöinä joita saa jo uskonkin puolesta höynäyttää.

    • totuudesta_välittämättä

      20 vuotta menee 20 tosi tiukan ja ankaran raivoraittiin päivän kanssa helposti sekaisin, kun on stressiä ja matikasta vitonen kasiluokalta ja puhuu enemmän kuin muut puhuisivat.

    • korkitonArhis

      Hakkarainenhan on kevytversio arhinmäestä.

      Arhishan ei koskaan osaa huolehtia korkistaan.

      • musuki_kiskoo_hiuksista

        "Olikos se Sinuhe W vai kuka se oli joka vinkkasi, että ko Hakkarainen tapaa olla aika usein aika tuiterissa eduskunnassa. Tämähän paljastui josku vuosikymmenen alkupuolella.. "

        Pieni korjaus tuohon: Eipä tuo taida eduskunnassa sentään hoipparoida muuten kuin pikkujoulujen aikaan, Sinuhe oli se edustaja joka kritisoi Hakkaraisen kuntoa Jyväskylän Moottoripyöränäyttelyssä. Lääkkeitä ja kaljaa päällekkäin ja painiksihan se tahtoo raavaan miehen laittaa kun pitäisi haastattelujakin antaa.


    • persustelu_ralli

      Teuvoo o o ooo o o o sun angliasi myytiin..

      • niinhän.se.on

        Vihervasemmisto ei omista edes Angliaa, vaan matkustaa bussilla Turkuun kakaten housuun.


      • kammottava_perspanssi
        niinhän.se.on kirjoitti:

        Vihervasemmisto ei omista edes Angliaa, vaan matkustaa bussilla Turkuun kakaten housuun.

        Juu sun neuroosis vasemmistoa kohtaan on pantu merkille. Liekö olet polo jonkun vasssarin persuraikaama vai mistäkö lie ongelmasi johtuu? Mutta tässä ketjussa ei ole tarkoitus ruotia vasureita vaan sitä, että Perussuomalaisissa on täydeksi vitsiksi luokiteltava kansanedustaja jonka toilailulle ei edes vuosia kestäneen mokailun jälkeen pistetä lopullista pistettä.

        Ongelma on niin merkittävä, että se estää monia äänestämästä kyseistä puoluetta, enemmän ääniä tulisi kun täydet roskat siivottaisiin ulos ja pulolue olisi siiti ja asiallinen asialinjan puolue.

        Vassareita ivaavia avauksia olet tehnyt ihan huomiota herättävän paljon, joten olet saanut siihen tarvitsemasi palstatilan ihan kiitettävästi käyttöösi. Mutta tyypillisenä Hakkaanaisen plagiaattina, et malta tyytyä kohtuuteen, vaan persuilet joka ikisen ketjun ja turmelet entisetään kyseisen puolueen uskottavuutta ja suosiota.

        Kiitos siitä, jos puolue ei pysty parempaan teet aivan oikein kun häädät kaikki kiinnostuneet palstalla ympäri vuorokauden. Voin uskoa että huoneesi on hämärä ja tunkkainen, joten pysy vain siellä ja jatka tapojasi, näin se on parempi meille kaikille muille. Olisi kamalaa jos tuollainen tulisi lenkkipolulla tai kadulla vastaan.


    • herkkä_hetki
    • lapo_seksi_mieles
    • vajakkaPersu

      Kansanedustaja edustaa kikkelinkuvia lähettelevää kansanosaa. Sinäkin taidat olla sitä porukkaa??

    • persu_jumala

      Ja persulien suuri idoli KANSANEDUSTAJA SAHURI YRITTÄJÄ TEUVO HAKKARAINEN nousee keulille NYT.

      On se niin NÄKYVÄ PERSOONA!

      • kolme_käryä

        Onkohan Teukka sakmoin kuin Huhtasaarikin oikeasti Vasemmistolainen tai peräti KomuUkko?

        Jänskättää.. mutta kohtahan tuokin tullaan näkemään, ainakin käytös on kuin täällä hyvin luonnehdituilla vassuilla. Halla.Ahokin taitaa pelata oikean ihanneaatteensa eli sosialismin piikkiin.


    • aikaansaapa_mees

      Onko mitään mitä Teuvo ei olisi tehnyt?

      • reha_persu

        Ei hän on aito persu! Missä persu siellä häiriö on mottomme!


    • loikkaava_persu

      Persspanssit kuvittelevat, että heidän ongelmansa hoituvat kolmen konstin logiikalla.

      1. kun ei ole ratkaisua tai vastausta vingu vassareista
      2. kun ei ole ratkaisua tai vastausta vingu muslimeista
      3. kun ei ole ratkaisua tai vastausta, heitä mahdollisimman härskiä veetuilua ja järjetöntä sontaa useina toistoina keskusteluun..

      ja jos nämä 3 keinoa eivät auta...

      lakaise maton alle ja vaikene (toivoen että kyllä asia siitä unohtuu ja joku muu älämölö uutinen vie huomion..

      Näin ei vain käy tapaus TEUVO HAKKARAISEN KANSSA. Potkikaa tuo häirikkö ja teukkaroija pellolle puolueestanne ja tuomitkaa hänen toimintansa selkeästi ja jyrkästi. Tälle otukselle pitää antaa porttikielto kaikkii puolueisiin ja edustustehtäviin!

      Muuten Persuista ei ole mihinkään oikeaan tai vaatimaan mitään oikeuksia. Tai osoittamaan mitään muiden tekemiä vääryyksiä.

      Ja niin kauan kuin ongelma Teuvo Hakkaraista ei ole ratkaistu, aihe pysyy esillä ja pinnalla.

      • hyhhhyh

        Aavikon. maailmanmatti on hyvä ja tumputtaa lisää. Ketku niljake.


      • persut_asialinjalle
        hyhhhyh kirjoitti:

        Aavikon. maailmanmatti on hyvä ja tumputtaa lisää. Ketku niljake.

        Kiitos nostosta, osallistukaa talkoisiin. Asia tarvitsee laajaa huomiota ja kenties se viimein pistää perussuomalaisessa kaaospuolueessa jonkinlaisen ryhtiliikkeen päälle.


    • olkoon_motto

      1. kun ei ole ratkaisua tai vastausta vingu vassareista
      2. kun ei ole ratkaisua tai vastausta vingu muslimeista
      3. kun ei ole ratkaisua tai vastausta, heitä mahdollisimman härskiä veetuilua ja järjetöntä sontaa useina toistoina keskusteluun..

      ja jos nämä 3 keinoa eivät auta...

      lakaise maton alle ja vaikene (toivoen että kyllä asia siitä unohtuu ja joku muu älämölö uutinen vie huomion..
      Hyvä analyysi!

    • Dent_tri_mengel

      Teen huomenna turistikierrosta Viitasaarella.. Missäs voisi ihailla sitä oman kunnan kansanedustajasta moottorisahalla veistettyä patsasta? Onkohan edustaja kotikunnassaan lomailemassa vai liekö jossain matumaassa relaamassa ja persutavoille opettamassa?

      • viitasaarella_piilosilla

        Kovasti on haeskeltu mallia ja kuvatusta, ei vilaustakaan kummastakaan. Paikallisilta jos yrittää kysyä, yleisin vastaus on jotain jaak taalar intte vinska ja muuten yleistä luimistelua ja kyräilyä. Se kyllä pitää todeta, että paikkakunta on muuten miltei siedettävä. Kylällä on jopa kaksi pullonpalautusautomaattia kaupan eteisessä, joista toinen jopa toimii ja siihen pitkät jonot. Kyllä näkee, että paikkaunnalta on edustaja eduskunnassa!


    • oooOOoo

      ralli kuskiksi pääsystä toiveita elätän
      Turha on äitien sankaripoikia neuvoa

    • uuUus

      Teuvo Teuvo, millä motiivilla ähötät Persusuomalaisten puolueryhmässä pilaamassa koko porukan maineen ja kyseenalaistat näin puolueen uskottavuuden. Ole mies ja perusta oma puolueryhmä, vaikkapa känniörveltäjät tai uamuyöstä nelijänaikoaan ujeltajat.. uuuUUUuuuuUu

    • monoa_ahteriin

      On tää Teukka kyllä.. lypsää rahaa kikkailulla ja antaa vastineen olevansa kansan asialla. Röyhkeä peruskoululainen josta kirjoittaminen on aina yhtä ajankohtaista. Persujen olisi syytä päästä eroon ja nopeasti..

    • laude_apina

      Miksi persut pitävät löylynlyömää suojattinaan ja maksattavat köyhällä kansalla viulut. Kaiken lisäksi tämä vie yhden paikan kahdensadan merkittävän joukosta, joiden pitäisi kyetä tekemään hyviä ja kansaa auttavia päätöskiä.

    • ellottavaTeuvo

      Öööö ymmäränkö nyt oikein ja Hakkis on nostanut kulukorvausta sauna-asunnosta koko kevättalven kestäneen sairaslomansakin ajan? Eikös Teeukka toteuttanut katkaisuterapiaa kunnostamalla hampaita jossain Etelä-Amerikan seutuvilla ja pikku visiitillä perheen sahalla lautapoikana Viitasaarella. Niin jos se lensi aina yöksi Helsinkiin, noistikohan matkakorvaukset ja päivärahat tuostakin.

    • voittaja_aines

      Joo sauna-asuntokikkailu on taas yksi hyvä esimerkki siitä, miten Hakkarainen onnistuu pilaamaan aina välittömästi persujen mahdollisuudet näyttää itsensä parempana puolueena, kuin muut pienpuolueet. Jos joku vihreä tai vasuri kämmii, niin eiköhän tämä kohno pistä jollain tempulla hölmöläisten toilailukisan pokaalipakan takaisin persuille.

    • on_edustaja

      Alakoholisoitunut entinen sahuri, nykyinen juoppo saunatonttu.. Joooo-o

    • asallisempia_kohteita

      Hakkaraiselle ei enää latiakaan minun tulojeni verotuksella-

      • Anonyymi

        Vasurihan on nettosaaja suomalaisessa yhteiskunnassa.


    • irvokas_pelle

      "Kaupunkiympäristölautakunnan ympäristö- ja lupajaostolle tullaan esittämään, että kellarikerroksen pesu- ja saunatilojen osakkeenomistaja Dennis Pastersteinille, vuokralaisille sekä Asunto Oy Rajasaarelle asetetaan velvoite lopettaa tilojen käyttö asuintiloina ja että kiellon tehosteeksi asetetaan uhkasakko" Lähde IS

      Eiköhän tuolle pelleilevälle saunatontulle tulisi jo tarjota vankilasta stadiasunto? Nytkin asuu jepen saunassa..

      Eipä näkynyt Teukkaa Turussa, muka maahanmuutto kriittisyydelläkin ratsastanut lallu ja naisten kiusaaja..

    • Anonyymi

      Hakkarainen on sekaantunut tummaan lihaan, onko oikein jos kyseessä maahanmuuttaja.

      Teukka ei saa suomesta römpsää vaan joutuu ottamaan tummaa lihaa kun suomineito ei hänelle anna enää.

      Sikis siirtyi Bryssseliin ja hyvä niin samoin Huhtasaari saa räksyttää siellä, ilman kenenkään kuulemista. Turhaa palkaa ja räksyttäjiä he ovat, ei mitään virkaa.

      • Anonyymi

        Onko vasurilla kovakin Teuvo-kateus??

        Olet varmaan hyvin ylpeä tuosta tuotoksestasi.

        No, tuon parempaan ei vasurit ole koskaan pystyneet ;DDDDDD


      • Anonyymi

        Oostendessa on Euroopan suurin torkkeli. Aika kuluu ratto(poika)isasti.


    • Anonyymi

      Teukalla menee hyvin nyt.
      Alkoholin käyttö on loppunut.
      Teukka löysi uuden naisystävän joka on 21 vuotta nuorempi.

    • Anonyymi

      Miten on selitettävissä kirkkohopeoiden varastaminen ja ehtoollisviinien ryystäminen tai 17-vuotiaan kanssa seurustelu?

      • Anonyymi

        Niin???

        Ja mikä oli ongelmasi??

        Rinne-haavisto ongelmako se nyt tarvitsee maalinsiirtoa???


    • Anonyymi

      Onko vasurilla kovakin Teuvo-kateus??
      Teuvo on se isähahmo jota Vasurilla ei ole koskaan ollut.

      Olet varmaan hyvin ylpeä tuosta tuotoksestasi.

      No, tuon parempaan ei vasurit ole koskaan pystyneet ;DDDDDD

    • Anonyymi

      Ongelmahan on nyt Rinteen ja Haaviston jatkuva valehtelu.

    • Anonyymi

      Seuraava hallitus:

      Tosielämän valehtelijoiden klubi.

      😆😀😁😂😂🤣😃😃😂😂😀😀😆😀😆😆

    Ketjusta on poistettu 17 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6579
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      27
      4243
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      270
      2647
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2040
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1558
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1407
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1111
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1107
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1066
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1031
    Aihe