IPU:n SUURI RAHANKERÄYS ja V0ITTU!

me_jylätään

IPU tarvitsee poliittisen uskottavuutensa merkiksi hieman lihaa luide4nsa ympärille. Tuohon takoitukseen mitä mainioin välinen olisi nyt näin ensihätiin TV:ssä toteutettavaq mainoshanke ja kunnollinen edustava kulkuväline johtajalle jonka kuva on varsinkin somen kautta saatu jo poltettua hairahtuneiden verkkokalvoille.

Kuten tiedämme Putinilta vapautui hänen aiemmin käyttämänsä Mersedez Benz edustusauto jonka arvovaltaa ei voi kyseenalaistaa, ehkä se nyt juuri suurta IPU hurmosta edeltävänä aikana sopisi jonkinlaisetsi huomiokilveksi ja kertoisi IPU:n olevan vakavasti kansan asialla oleva kansanomainen puolue joille kansan etu on kaikista tärkein.

Hankkeen eteenpäin vieminen vaatii kuitenkin pienen ponnistuksen, nimittäin toimiva organisaattio tarvitsee toimitaansa ja varsinkin luodinkestävin lasein varustettu nelisen tonnia painava kansanauto myös menovettä sinkkiämpärillisen jos toisenkin vaalityötä tehdyillä yövierailuilla harttaiden ipuikineitojen iloksi ja mielenvirkeydeksi.

Siispä IPU ottaa lahjoituksia vastaan ja aiemminkin menohaluja mukavasti tukeneet tekstiviesti lahjpoitusmetodit on syytä ottaa käyttöön. Vanhat tietoarkistot varakkaammista uinuvista höynäytettävistä on syytä kaivella esille. Onhan vanhatkin velat tässä mäksettavina ennen suurta julkisuustempausta jolla kansaan tehdään turvallinen ja lutettava julkisuuskuva.

Ehkäpä jo kymmenen vuoden kuluttua on sitten se aika kun Mersusta voidaan luopua ja ostetaan samanlainen esikuvamaan kuljetuspeli, millä Putinin Mersukin siellä korvattiin.

Joten hyvältä näyttää ja availlaanpa niitä kukkaronnyörejä, nyt on sen aika kun ei ole tuota kannatinkorttishowtakaan nyt ollenkaan näköpiirissä!

7

118

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hmmmm_hmmm

      Niin ehkä se Idän tyrehtynyt ruplahana taas sitten aukeaisi..Uskottavuus pelissä

    • jhuurikin_näin

      Otamme vashtaan ja tulemme vastaan. Myös lahjoitukshia tarvitaan ja shitten hommiin tärkeälle, voitto on jo ihan näillä näppäimillä ja selkeä on sanomamme tää!

    • kotiryssillä_tuleva

      Juu kyllä Aitakari kunnon matrassilla varustetun saarnaskiesin tarvittee ja isoot oveet siihee, ku pittää saaja kuvansa ja oman nimeesä sen kylykee.

    • korian_oppikirjasta

      Kesäkuulla pidetään entisen suuren johtajan pyhimykseksi julistamisen juhlaa, jossa kerätään kolehti uuden johtajan Mersulia varten. Samalla vahvistetaan diktatuuria ja sukukeskeisyyttä ja Alajärven merkitystä dynastialle joka on miltei kuin Venäjä pienoiskoossa. Tilaisuuteen on vapaa pääsy, mutta nimi tulisi ilmoittaa rekistereitä varten jo kovatikin etukäteen. Ja ruokaakin on tarjon, tosin se pitää itse ravintolalle maksaa ja sekin pitää kertoa etukäteen kerholle, mitä syö ja kuinka paljon ja montako sokeria ottaa kahviinsa. Alkupuheita pitävät kaksi rämpyttelijää joille näennäinen valta on keskittynyt ja muuten tilaisuudessa kesskutellaan ja nuuhkitaan ummehtunutta ilmaa, kateutta ja homeen hajua. Katkeruutta länsimaita ja Natoa vastaan kasvatettaan, elvytetään kommunismia ja tietysti paljastetaan muutamat salaliiittokuviot MH17 ympärillä noin niinkuin luottamuksellisesti ensikäden tietona Donetskista kuultuna vessa-aula keskusteluissa joista ei sitten huudella. Tottakai todetaan, että EU on vienyt mahdollisuudet vaikuttaa ja olla esillä ja tottakai se on vienyt rahatkin joten nyt tarvitsee jokaisen raottaa kukkaroisen nyörejä ja vanhimpia hyväuskoisia muistutetaan myös testamentin mahdollisuudeta kerholle. Aika hassua ettei suuri johtaja itse testamentannut kerhulille, vaan piti jopa kerhulille näennäisesti itse itseään ja autiluaan varten lainaamansa velat voimassa. Mutta uskottava kerhuli tarvitsee tosiaan nyt autoa ja edesmenneitä suuruksia joiden ympärille rakennetaan hurmoskulttia.

    • ala_järven_ylläri

      Valetaanko 300 000 000 kilometrin saarnastuoli formaliiniin vai onko entisen johtajan viimeisenä lepopaikkana? Eikös siitä saisi pikku päivityksellä aimo kulkupelin jota IPU:n koko kaarti osaa kumartaa jo entuudestaan!

    • kateellinen_rapsutin

      Eiköhän Alajärvellä eli Iperien mekassa pidettävässä pyhimysjulistusjuhlassa kasteta uusi johtaja sinkkiämpärikasteella ja päätetä laittaa hänelle statustaan vastaava kultainen hammasrivi, ensi alkuun vaatimattomasti photoshopilla ja sitten suurella rahankeruulla pistetään leegopalikat kokonaan uusiksi ja loistamaan kilpaa idän auringon kanssa. Keräys polkaistaan tungokseen asti hartaita ipuloisia täynnä olevassa kuppilassa, jossa maksaja saa syödä ja juoda vatsansa täyteen ja maksansa halki. Suuria itämaan tietävien viisauksia samalla kuunnellessa.

      • hankkeet_tyrehtyy

        Taisi tyrehtyä 3:een paikallaolijaan ja kaksi niistä jopa söi, kolmas tyytyi imeä lutkuttamaan.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      203
      8158
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      43
      4622
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      28
      2230
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      20
      2137
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      28
      1935
    6. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      40
      1815
    7. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1736
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      23
      1726
    9. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1643
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      39
      1448
    Aihe