Naisten Liiga 18-19

Kiekkotietoo

Onko tietoa vielä kokoonpanoista?

Facebook nytti että Ilves ja Blues aloittaneet yhteisen kesäharjoittelun. Ja samoin Hpk. Lukko mikä tilanne siellä? Kalpa?

Mielenkiintoista tulee nähdä sillä Ruotsista ilmeisesti tulee takaisin Suomeen?? Ainakin kaksi pelaajaa Tukholman alueelta entisiä Kärppä ja Ilves pelaaja? Muuten onko pelaajia palaamassa? Ainakin maajoukkuepelaajat kirjoittivat uudet sopimukset Ruotsiin.

34

4443

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kiekkooa

      Kalpa on julkistanut oman kesäryhmänsä, Kärpät on julkistanut kärkipelaajiensa jatkon seurassa, Kjt on julkaissut pari ulkomaan vahvistusta, Hpk julkistaa joukkueensa 23.5, Sport on tiedottanut uusista sopimuksista ja mm Tiia Pajarinen siirtyy Sportin maalille , Ilves on tiedottanut että muutama uusi pelaaja on liittynyt joukkueeseen. Lopulliset kokoonpanot selviävät sitten vasta syksyllä, mutta eiköhän voimasuhteet ole suunnilleen samat kuin tälläkin kaudella paitsi että nyt Kjt:n ja Lukon seurana häntäpäässä on myös Tps ja Sport.

    • seuraaja234

      Varmaan joku voi Ruotsista palatakin, mutta näyttää myös halukkuutta olevan siirtyä Suomesta Ruotsiinkin päin. Ainakin Lukko menettää maalivahti Suonpään Ruotsiin ja ilmeisesti muutenkin Raumalla on pakka aika levällään ensi kautta ajatellen. Jotenkin näyttää nyt siltä että muutamilla paikkakunnilla yritetään satsata ensi kauteen, mutta sitten monissa seuroissa nukutaan ruususen unta eikä tehdä mitään.

    • heikoltanäyttää

      Hpk:n voi lisätä sinne Kjt:n, Lukon, Sportin ja Tps:n seuraksi jos ei saa muutamia todella hyviä pelaajia jotka ilmeisesti vielä neuvottelee Hpk:n kanssa. Ei ihme että uusi valmentaja ei aseta mitään tavoitteita ensi kaudelle.

    • AkKkk

      Miltäs tämä KJT’n jengi vaikuttaa, kilpailukykyinen vaiko ei?
      KJT Haukkojen naisten joukkue kaudella 2018 - 2019

      Moilanen Serviss
      Molina (USA)
      Lahtinen
      Soukko
      Lehikoinen
      Udd
      Leyre Villar (ESP) - Try out 1.-5.8.

      Puputti
      Kokkoniemi
      Sinkkonen
      Miettinen
      Hakku
      Oikkonen
      Snickars
      Helansuo
      Nuutinen
      Kemppainen
      Kivimaa

    • uskokoloppui

      JYPin nousun kariuduttua näyttää jonkinlainen pelaajavirran poikanen olevan kohti KALPAa

    • Kuulolla

      Ilves pudotellut väkeä?

    • Viisas

      Hifk on tulossa ja jyrää.. Tervettä kilpailua etelään..

    • naiskiekkofani

      Mielenkiintoista nähdä minkälaisia joukkueita lopulta seurat saa kasaan. Paljon ei ole kotimaahan palaamassa pelaajia, mutta toisaalta ei juuri ole kovin moni lähtemässäkään ulkomaille. Jos nyt pitäisi veikata niin kahden kierroksen jälkeen viisi parasta jotka jatkavat varsinaisessa sm-sarjassa on Ilves joka saa hyviä pelaajia lopettaneiden tilalle, Kärpät, Kuortane, Blues ja pienin varauksin Kalpa. Hpk saanee muutaman hyvän pelaajan lisää ja voinee haastaa Kalpan. Kjt:n menestyminen on paljon kiinni siitä kuinka hyviä heidän ulkomaalaiset pelaajansa ovat.

      • Kjtn

        Ulkomaalaiavahvistusten täytyisi olla Välimäki-tasoa, jotta top 5 mahikset


      • tarkkailija1234
        Kjtn kirjoitti:

        Ulkomaalaiavahvistusten täytyisi olla Välimäki-tasoa, jotta top 5 mahikset

        Ehken ei kjt mene viiden sakkiin, mutta ehdottomasti hyvä asia että joukkuemäärää lisättiin ja sarjan pelaamistapa on myös erittäin hyvä. Nyt tullaan näkemään paljon enemmän tasaisia pelejä kuin viime kaudella ja sarjan lopulla nähtyjä repsahduksia tuskin nähdään tällä järjestelmällä ja nyt myös karsinnat palaavat joka sekin on hyvä asia. Tps ja Sport pääsevät pelaamaan 2 ensimmäisellä kierroksella sarjan parhaita joukkueita vastaan ja se toivottavasti kehittää pelaajia ja 3 viimeisellä kierroksella nähtäneen lähes poikkeuksetta tasaisia pelejä. Ainut pieni miinus tässä systeemissä on se että kasvaako kuilu sarjan keskivaiheilla suuremmaksi kuin se on nyt johtuen siitä että sarjassa viiden parhaan joukkoon pääsevät saavat pelata keskenään hyviä ja kehittäviä pelejä ja kuinka paljon se tulee näkymään seuraavien kausien sarjassa.


      • eipärjääkuortane

        Näinköhän Kuortane pärjää kuten viime kaudella? Viimevuoden ykkösmaalivahti lähti Sporttiin, Säkkinen lähtee yliopistosarjaa ja koko sarjan parhaita pelaajia ollut Nieminen Ruotsiin. Kova on maine Ruotsin sarjalla kun parhaat Suomalaiset menee sinne.


    • tasainensarja

      Sarjan tasaisuuden kannalta on aina vaan parempi mitä enemmän sarjan kärkipelaajia lähtee Ruotsiin tai Jenkkeihin. Vielä kun saataisiin Ilveksen, Kärppien ja Bluesin kärkipelaajat lähtemään Ruotsiin niin voitaisiin nähdä todella tasainen sarja. Se mitä tämä kärkipelaajien lähtö vaikuttaa sarjan tasoon onkin sitten toinen juttu.....

    • komposiitti

      Keväällä Säkkinen ja Nieminen olivat poissa Kuortaneen joukkueesta,kun Kuortane pelasi parhaat pelinsä.Olivat siis naisten joukkueen matkassa.En usko että joukkue paljon heikkenee joukkueena.Uusia hyviä tyttöjä on joukkueessa.

      • kuortane

        Tulee varmasti uusia lupaavia pelureita ensi kaudelle, mutta luulen että viime vuoden joukkue oli historian paras ja menee muutama vuosi ennen kuin Kuortane pystyy samaan. Kuitenkin paljon puhuttujen Säkkisen ja Niemisen lisäksi lähtee ykköspakkipari Karjalainen-Savander ja pleijjareiden pistepörssin voittaja Nylund, sekä tietysti Pajarinen. Uskon kuitenkin että Kuortane pääsee ylempään jatkosarjaan, jossa kovat pelit kehittää nuoria!


      • lissu1982

        Millä mittarilla parhaat pelinsä? Vastustajina ei silloin tainnut olla ihan sarjan parhaat joukkueet ja muiltakin puuttui maajoukkuepelaajat. Tiukkaa tekee kuortaneella ensi kaudella päästä viiden sakkiin, mutta niin se on kaikilla joukkueilla jos kentällinen kärkipelaajia lähtee.


      • kuortane
        lissu1982 kirjoitti:

        Millä mittarilla parhaat pelinsä? Vastustajina ei silloin tainnut olla ihan sarjan parhaat joukkueet ja muiltakin puuttui maajoukkuepelaajat. Tiukkaa tekee kuortaneella ensi kaudella päästä viiden sakkiin, mutta niin se on kaikilla joukkueilla jos kentällinen kärkipelaajia lähtee.

        Kuortaneen loppukausi oli todella loistava ja se alkoi Olympialaisten aikaan. Kun kisat olivat ohi Kuortane pelasi heikomman viikonlopun, mutta se on toki ymmärrettävää kun kentät taas vaihtuvat. Mutta pariin huonoon peliin se sitte jäikin ja loppu onkin historiaa.


      • naiskiekkofani
        lissu1982 kirjoitti:

        Millä mittarilla parhaat pelinsä? Vastustajina ei silloin tainnut olla ihan sarjan parhaat joukkueet ja muiltakin puuttui maajoukkuepelaajat. Tiukkaa tekee kuortaneella ensi kaudella päästä viiden sakkiin, mutta niin se on kaikilla joukkueilla jos kentällinen kärkipelaajia lähtee.

        Kuten tässäkin ketjussa joku totesi että jos kärkipäästä lähtee kentällinen pelaajia niin se näkyy missä joukkueessa tahansa, mutta ihan varmasti myös uusia lupaavia pelaajia menee Kuortaneelle. Kuortaneen joukkue heikkenee kuitenkin jonkin verran, mutta muistetaanpa mikä on se Kuortaneen tehtävä. Kuortanetta ei perustettu sitä varten että se voittaisi mestaruuksia, vaikka eihän menestyminen koskaan miltään joukkueelta ole kiellettyä, mutta Kuortaneen tehtävä on kehittää pelaajia matkalla huippupelaajiksi. Kaikista ei tietenkään tule huippuja koskaan, mutta hyvä 3 - 4 vuoden etappi matkalla huipulle Kuortane on niille joilla "resurssit" riittää. Kuortane voisi pärjätä ensi kaudella ihan yhtä hyvin kuin nyt jos se muuttaisi pelitapansa passiiviseksi prosenttilätkäksi, mutta tuskin tai toivottavasti Kuortane ei sitä tee. Kuortane pelasi nyt hyvin aktiivista kiekkoa jota oli mukava katsoa ja tämä kansainvälinen pelityyli kehittää pelaajia parhaiten ja toivottavasti sama jatkuu vaikka sitten hieman menestyksen kustannuksella. Samalla pelitavalla millä Kuortane pelasi niin myös Usan ja Kanadan maajoukkueet pelasivat olympialaisissa.


    • Komposiitti

      Siinä se oli Niemisen ura.Jos sitä oli joskus ollutkaan

      • hyväpetu

        Millähän tuon perustelet? Luleån joukkueessa pelaa paljon parempia pelaajia kuin Kuortaneella ja näin Nieminen pääsee harjoittelemaan hyvien pelikaverien kanssa eikä pääse niin helpolla kuin Kuortaneella ja esimerkiksi nuorista Luleån Suomalaisista pelaajista Ronja Savolainen on ottanut isoja kehitysaskelia juuri Luleåssa ollessaan.


    • tarkkailija4321

      Liiton uudessa strategiassa on mielenkiintoinen tavoite seuraavalle 4 vuodelle. Naisten maajoukkuepelaajien harjoittelu ja pelaaminen pitäisi olla ilmaista? Mistä rahat vai maksaako liitto? Oli muuten järkyttävä virhe laajentaa sarjaa. Nyt kun katsoo ilveksen rosteria niin eihän vaikkapa sportista tai kjt:sta kukaan mahtuisi ilveksen porukkaan. Taitaa olla sama melkein jakaa kannu jo valmiiksi ilvekselle. Näinhän tämä homma pyörii kun hpk:lla oli vaikeaa niin paras pelaaja siirtyy ilvekseen ja samalla myös ykköskentän pakki. No jokainen tietenkin haluaa pärjätä, mutta nyt vain käy niin että nähdään poikkeuksellisen isot tasoerot.

      • K46

        Ilvekseltä myös lopettanut moni pelaaja. Kyllä taitaa Kärpät olla tälläkin kaudella mestari


      • tarkkailija4321
        K46 kirjoitti:

        Ilvekseltä myös lopettanut moni pelaaja. Kyllä taitaa Kärpät olla tälläkin kaudella mestari

        Ainut merkittävä lopettanut on Kärnä, mutta hänkin oli vaisu viime kaudella. Kaitala ja Juutilainen ovat isoja vahvistuksia Ilvekselle ja onko Kärpille tullut ketään uusia pelaajia?


      • K46

        Missä on Vaattovaara, Kärnä, Koivula, Koskelin, Niinimäki, Halmetoja,Rantanen, Saarimäki, Mikkola, Murtola jne...


      • Näinsemene
        K46 kirjoitti:

        Missä on Vaattovaara, Kärnä, Koivula, Koskelin, Niinimäki, Halmetoja,Rantanen, Saarimäki, Mikkola, Murtola jne...

        Kärnä lopetti keskittyy uraansa poliisina, Vaattovaara lopetti eläinlääketieteellinen Englannissa ja ura sitä myöten, nuorempi Vaattovaara aivotärähdys keskeytti kauden, opiskelut Italiassa odottaa. Rantanen keskitty perhe elämään, lopetti, Tuomanen, Halmetoja, Niinimäki lppettivat pitkä ura jo kiekossa.


    • turunlinnaanko

      Bkuesin koppiin näyttää tulevan tilaa, kun pelaajavirta vie Turkkuuseen.

    • Kumpiviä

      Kumpi vie ilveksen vai kärppien rosteri

    • Jepppppp

      ”Vahvistuksilla”

    • tarkkailijareunalta

      https://www.is.fi/jaakiekko/art-2000005760894.html
      Naisten liiga mukaan is tv:n kuvattaviin sarjoihin. Pelit jotka kuvataan näkyvät ruutu palvelussa. Kuinkahan paljon pelejä oikeasti näkyy vai velvoitetaanko joukkueet kuvaamaan kaikki pelit??
      Kuinkahan paljon hyviä pelaajia on vielä ilman seuraa?

      • jeppijee

        Kaikki pelit kuvataan ja näkyy Ruutu palvelussa. Kaikille joukkueille on jaettu lähetyslaitteistot.


    • seurasiirtoja

      Jatkoajan keskustelupalstalla näyttäisi olevan yhteenvetoa kesän pelaajasiirroista Naisten liigan kausiketjussa. Tosin kohtahan tuo kiekkokin putoaa jäähän, että sitten ne kokoonpanot nähdään ihan kaukalossakin.

    • Lukkofani82

      Lukon joukkoe näyttää todella heikolta vaikka saivat "huippuvalmentajan" täksi kaudeksi. Ei taida olla valmentaja aivan ajan tasalla. Rauman naapurissa olisi monta entistä lukkolaista joista saattaisi löytyä apu pelaajapulaan. Fisk, Järvinen ja Gustafsson nyt ainakin näyttäisi olevan ilman sopimusta tällä kaudella.

      • mitenlienee

        Oletkos varma ettei ole kysytty, mutta ihan kaikkia ei miellytä lähteä pelaamaan sarjaa kun tietää että ei ole toivoakaan menestyä kunnolla.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6183
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3966
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      255
      2349
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1920
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1383
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1306
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1077
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1040
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      986
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      951
    Aihe