Sildenafil resepti netistä

EtälääkäristäResepti

Tänään avasin reseptori.fi ssä tilin josta hain e-reseptin sildenafilille. Tilasin yliopiston apteekin kautta saadun annoksen.

Eipä ollut lääkärissäkäynnin vaivaa eikä muutakaan. Sildenafilit ja farmaseutin ehdottama 500 mg l-arginiini tulee alkuviikosta postin pakettiautomaattiin...ja ei muuta kuin saparo suoraksi!

Olipas helppoa. Tiedän kyllä mistä tilaan tästälähtien sildenafilit. Reseptin uusimiseen taidan kyllä käyttää yliopiston apteekkia, näin lääkkeiden hankinnasta tulee vieläkin helpompaa.

27

3388

  Vastaukset

  • Katsoin juuri noi sivut,mitä ne kyseli reseptin saamiseksi?Hinnat olivat tosi edulliset!!

   • Peruskysymyksiä. (En muista tarkkaam mitä kysyivät). Lähinnä onko todettuja sairauksia/lääkitystä, onko aamuerektiota, onko oireet alkaneet vähitellen yms.

    Avaa tili ja vastaa kysymyksiin jos olet ns perusterve eikö sinulla ole mitään erityistä lääkitydtä saat todennäköisesti reseptin 30 minuutissa.

    Voit myös kokeilla yliopiston apteekin etälääkäriä, minulla ei tosin ole kokemusta tuosta.

    Reseptin uusin varmaan yliopiston apteekin etälääkärin kautta. Nyt lääkärin kirjoittama resepti maksoi 19,90. Reseptin uusonta maksanee 6.90. Ei kamalan kallista.


   • Löysin kysymykset terveys/miesten terveys säikeen alta (josta olin aiemmin löytänyt tuon reseptori.fi )

    - olenko aiemmin ollut tutkimuksissa erektiohäiriön vuoksi. 
    - onko oireet alkanut vähitellen
    - onko oireita jatkuvasti
    - onko aamuerektiota
    - onko stressiä
    - joitain sairauksia kysyttiin onko todettu
    - onko viime aikoina ollut terveydentilassa muutoksia tai uutta lääkitystä
    - käytänkö nitroja

    Vastaukset tyyppiä kyllä/ei

    Ja vastausten perusteella etälääkäri laatii e-reseotin jonka löydät omakanta.fi:stä.


   • Ostaa sildenafil. Ja tämän on osoitettu toimivan täydellisesti suurimmalla osalla miehistä, jotka kärsivät erektio-ongelmista http://eumedicines.com/ .


   • Hei,
    Olen vihdoin löytänyt tuotteen, joka antaa minulle hyvän erektio toisin kuin edellinen. Suosittelen sildenafil muita, joilla on ongelmia. http://eumedicines.com/  • Omalta lääkäriltä puhelimella resepti ja kanta.fi sivun kautta uusiminen, ei maksa mitään!!

  • Hei, täällä 40:nen parisuhteessa oleva nainen. Erektion kanssa ollut miehen kanssa ongelmia jonka hän itsekin myöntää ja sanoo sen olevan iän tuomaa 'vaivaa'. Olen ehdottanut lääkärille menoa jos saisimme seksi elämään (rakasteltu viimeksi 4 kk sitten) taas sitä intohimoa jne. Mutta ei ole vaan saanut aikaiseksi.Sen sijaan on passiivinen lähentely-yrityksille vaikka kuinka tekisin ne niinsanotusti tahdikkaasti enkä "nyt mennään panemaan hop hop"tyylillä.
   Onko tosiaan tämä mahdollista että netin kautta saa tuosta vaan tilata erektio lääkkeitä ilman lääkäriä?? Aika ihmeellistä jos tosiaan näin on mutta olisi pelastus olemattomalle seksielämällemme.

   • On se.

    Ainakin tuo reseptori.fi tai yliopiston apteekin nettilääkäri.

    Mehiläisellä on myös etälääkäri. Todella helppoa, yksinkertaista ja vaivatonta.

    Googlaa etälääkäri niin löytyy. Erektioongelmiin sain itse reseptin reseptorin kautta. Mainostavat vielä sivuillaan erektiovaivoihin etäpalvelua. Samoin taitaa olla yliopiston apteekin etälääkärillä.

    Muillakin apteekeilla saattaa olla vastaava palvelu.


  • Olen eri reseptipalveluja kokeillut ja toistaiseksi eLääkäri (www.elääkäri.fi) oman kokemuksen mukaan paras. Kaveri oli jouluaattona käyttänyt ja kehui nopeutta. Viimeksi sain vielä ilmaisen lääkärikonsultaation, kun lääkäri soitti tadalafiili reseptistäni ja tuli verenpainelääkekin uusittu. Ehkä vaikuttavin se että koko homma hoitunut yleensä alle 10min;)

   • Ja eLääkärillä taisi myös etävastaanotto olla, mutta tätä en ole toistaiseksi tarvinnut


  • Saako sieltä vuoden reseptin vai yhden kerta reseptin?

   • Mä saan reseptorista 2 x 12 kpl 50 mg reseptin, mikä on vuoden voimassa.


  • siis kertaresepti.
   vuoden voimassaolevan reseptin kannattaa hakea työpaikkalääkäristä tai terveyskeskuksesta. voi ehkä myös yrittää uusia nettilääkärin reseptiä pitempiaikaiseksi terveyskeskuksesta yms. mulla ei ole noista kokemuksia.

  • Lykkääkö he aina automaattisesti Sildenafil reseptin, vai voiko pyytää että kirjoittavat Cialista tai vastaavaa. Olis vaan paljon pidempi vaikutusaika eikä tarvitsisi kelloa kerätä.

   • No mulle tulee silde kun se toimii ja 50 mg vaikuttaa yli 12 tuntia 100 mg 24 tuntia.

    Voithan yrittää kysyä?


   • Sildemies kirjoitti:

    No mulle tulee silde kun se toimii ja 50 mg vaikuttaa yli 12 tuntia 100 mg 24 tuntia.

    Voithan yrittää kysyä?

    Ei kai pitäis noin pitkään vaikuttaa...
    Mulla ehkä 4-5 tuntia.
    Voihan sitä kysyä kunhan noi vanhat on saanut kulutettua. Just uusin reseptin...


   • totahei kirjoitti:

    Ei kai pitäis noin pitkään vaikuttaa...
    Mulla ehkä 4-5 tuntia.
    Voihan sitä kysyä kunhan noi vanhat on saanut kulutettua. Just uusin reseptin...

    Niin en sitten tiedä mikä mulla on syy katoavaan stondikseen. eilen testasin 1/4 osa sandozin 50 mg sildellä. aamulla otti ihan normi voimakkuudella eteen, vain halukas nainen puuttui..

    Mulla on ollut feelis että vaikutus on mulla todella pitkä. Ehkä seuraavaksi pistän napin taskuun/tyynyn alke jos toimisi noin!


  • Nyt on nettilääkärissä käyty ja pillerit tulossa YAsta. Helppoa kuin mikä ja ei tullut edes kolmea kymppiä kalliimmaksi.

   Odotukset korkealla :-)

  • Eihän L-Arginiiniin tarvita reseptiä. Sehän on vain tavallinen lisäravinne joka vaikuttaa typpioksidin tuotantoon.
   Hanki mielummin typpioksidiaa (NO) niin saat paljon paremmat tehot. Parempi pumppi, parempi stondis. Ne vaan ei auta heti peniksen verenkiertoon vaan ensin ne hoitaa pääsuonet ja siitä eteenpäin edeten pienempiin.

  • Julkisella puolella tämä on myös tosi helppoa: kirjoita terveyspalveluun viesti, saat ajan viikon sisään, juttelet lääkärin kanssa 5 minuuttia aiheesta ja jos et vaikuta täysin 100% viihdekäyttäjältä, saat reseptin. Apteekista kun haet, siinä ei ole mitään vaivaannuttavaa. Sen jälkeen on resepti, jonka voit uusia omakannassa. Ja 50mg sildet maksaa about 30s/kpl. Omat kokemukset Sandozista, ja toimii puolikkaanakin annoksena juuri niin kuin pitää.

   • 100 mg saman hintainen. Fiksu lääkäri kirjoitti niitä. Puolikkaalla pärjää aamuun asti.


  • tulee mieleen kaverin juttu,oli saanu lääkäriltä erektiolääkettä,,vaikutus aika,,millo rupee vaikuttaa...oli ottanu pilleri,uus emäntä tuli,,katto kaveri kelloa ei mitää tapahtunu,,huomautti siitä sitte lääkärille myöhemmi,,lääkäri sano et kato seuraava kerra sitä emäntää,ei kelloa

   • Mut jos se emäntä ei ollutkaan yhtään haluttavan näköinen?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Mut jos se emäntä ei ollutkaan yhtään haluttavan näköinen?

    No sepä se. Taitaa olla yleisin syy erektiolääkkeen syöntiin se mötkö siellä sängyssä. Pieraisee, levittää haarat ja sanoo että nouse pukille...kun ei se kikkeli tuosta värähdä niin vikahan on miehessä... :D


  • Minäkin hain ensimmäiset sildenafil annoksen ihana kun puolikkaalla 50mg jököttää kunnolla ennen meinas lerpahtaa kesken olen 47 v yrittäjä tressi varmaan vaikuttaa minkä ikäisenä olette muut ruvenneet tarvitsemaan kertokaa kokemuksia

  • Ei tarvitse reseptiä ja tulee kotimaan postilla parissa päivässä.
   Sildenafil
   Taladafil
   Vardenafil

   erektioapu@gmail.com

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 33 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kesämökkien hinnat romahtaneet

   koska nuoret aikuiset eivät ole kiinnostuneita mökkeilystä. https://www.iltalehti.fi/asumisartikkelit/a/d0e0b3ed-85bf-4388-ac02-3d6d1ef5a79b
   Maailman menoa
   109
   3685
  2. Suomeen tarvitaan minimipalkkalaki

   Suomesta on tulossa yhä enmmän kurjien palkkojen ja nollatuntisopimusten maa. "Kansainvälisen kilpailukyvyn" nimissä erityisesti sisämarkkinoilla toim
   Maailman menoa
   173
   3626
  3. MOT mustamaalaa ja valehtelee.

   Olen hetken jo katsellut näitä YLEN MOT ohjelmia ja olen huomannut kuinka paljon he antavat väärää tietoa ihmisille. Väärän informaation antamiseen r
   Yhteiskunta
   77
   2689