Kysymys Paavosta?

Onko paavo tehnyt joskus todellista työtö?,vai onko mennyt elämänsä "ketunkengillä"
Ilmoita


Tarkoititko Arhinmäen Paavoa?
Ilmoita
On kolme Paavoa mitekäs sitten kuka jaa milläkin.

On Kauppamies, Saarnamies ja Höpömies Jokainen voi yhdistää minkä tahansa noista nimikkeistä kehen tahansa. Tuskin mikään on liikaa ??
Ilmoita
Kerropa ystävä hyvä, miten olla teille mieliksi. Ei ole kuin muutama päivä, kun täällä morkattiin demareita heikosta koulutuksesta: Kokemusta vain haalarihommista. Sinä puolestasi kyselet päinvastaista!? Tosiaan, kumpikaan ei kelpaa?

Muistelen, että joskus takavuosina valtiovarainministerillä oli kansakoulun päästötodistus. Puolueen jäsenkirja oli tärkeä pätevyystodistus ja niinhän se on nytkin. Ja totuushan on se, että korkeat poliittiset virat ovat nukketeatteria, jossa varsinaiset näyttelijät toimivat näkymättömissä.
Ilmoita
Kyllä Paavo on työllistänyt aikamonta Ensin valittiin kepun listoilta eduskuntaan Sitten tuli joku Kärnä Sitten tuli Paavo itse Sitten siellä istui Vehkaperä Nytte pitäs tulla joku Nivala viikoks Ja sitte vielä joku Raahelainen sen jälkeen Kyllä on kepulaiset kovia työllistämään ei ole ihme jos on kohta työvoimapula Sipilän hallitus on kova työllistämään
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Kysymys Paavosta?

Onko paavo tehnyt joskus todellista työtö?,vai onko mennyt elämänsä "ketunkengillä"

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta