EI VIKAA JUURIKAAN OLE WARKAUDESSA

UusiWarkautelainen

Mielestäni Warkaus on tosi kaunis kaupunki , paljon vesistöä ja ihmiset uskaltaa jutella. Ehkä ainut miinus on sairaalan sijoitus ,se on kaukana jos sittaa mestoil ,minun mielestä sen pitäis sijaita siinä citymarketin vieressä,puskissa,turha haukkuu Warkautta .

25

481

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Telluvainaa

      Rumia läskejä tyhmiä ihmisiä.

      • XDXDXD

        Ja sinäkin zombi märkänet pystyyn.


    • SataCafe

      Minustakin on huono puoli että sairaala on Satakunnankadulla !

      • Parempihenkilö

        Mitäs olette niin sairaita. Eipä ole sairaalaa tarvinnut moneen vuoteen käyttää. Häh hähhää. Ei se Satakunnankadulla ole.


      • liianmyöhäänkömeni

        Sairaala Satakunnankadulla?


      • Miilukujalta

        Missä on sairaala Satakunnankadulla ?


      • PäikkärinKing
        Miilukujalta kirjoitti:

        Missä on sairaala Satakunnankadulla ?

        Sairaala on Savontien varrella. Kaupunki on kaunis ja mukava. Ei tee heikkoa kävellä keskustasta sairaalaan.


      • entiennytkään
        Miilukujalta kirjoitti:

        Missä on sairaala Satakunnankadulla ?

        Porissa? Onko Varkaudessakin Satakunnankatu?


      • MrKomia

        Kyllä on , asuin lapsena siellä.


    • jurpokind

      Punikit on vallassa, siinä suurin vika että on niin ankea paikka. Kehitystä ei tule ennen vallan siirtymistä oikeistolle.

      • ahlamsumsahlum

        Nii on se oikeisto saanu aikaan hienoja uudistuksia ihan jo noin valtiollisella tasolla, on älykkäitä nämä kok., kesk. & persut/sinisenkukertavat. Että vedä siitä huumoria.


    • Kummastelia

      Syyntakeettomia saa liikkua vapaana.

      • Einämäihmisetymmärrä

        Syyntakeettomasta voisi käyttää ilmaisua diplomaattinen koskemattomuus


      • Ööööhhööh

        Tämän kirjoituksen lukijat ajattelevat norjalaista joukkomurhaajaa ja turkulaista poliitikkoa. Kirjoitus ei kuitenkaan ole kommentti, vaan johdanto tai kertaus.

        Syyntakeisuus eli kyky ymmärtää tekojen tosiasiallinen luonne tai oikeudenvastaisuus on vanha ja epäselvä termi. Perusopetuksessa sanoin, että jos eläkkeellä ollut vääpeli näki oman vaimonsa kimppuun käyvänä neuvostosotilaana, tai jos Jeesus käski hänen hukuttaa vaimonsa saunomisen yhteydessä, ainakin tuomarin mieleen tulee syyntakeettomuus eli ymmärrystä vailla tehty teko. Henkilö, jonka aisteja ruokkivat harhat, on syvästi epänormaali. Sanoin aisteja, en ajatuksia. Näkee omiaan, kuulee olemattomia.

        Laki tunsi syyntakeettomuuden jo 500 vuotta sitten (esim. Bambergin rikoslaki, Lex Carolina –teksti jne., ja myös Ruotsin maakuntalait). Ajatus vastuuttomasta hullusta on välttämätön, koska se liittyy tahallisuuden määrittelemiseen. Tahallisuus on tahdon suuntautumista. Hullulla ei ole tahtoa eli hän on kuin tanssitautinen, jota nykii mikrobi.

        Ellemme tunnusta syyntakeettomuutta, emme voi käyttää erottelua tahallisuus – tuottamuksellisuus – tapaturma. Tapaturma hengenmenetyksen yhteydessä on tyypillisesti tapaus, jossa joku syöksyy hämärissä valtatielle metsästä tai tilustieltä aivan arvaamattomasti. Päälle ajanut ei ole syyllinen.

        Ihmiset ovat huolissaan siitä, etteivät vangit ja hullut pääse liian vähällä. Olen ehdottanut, että halukkaille jaettaisiin jakoavaimia ja tilaisuus käydä hakkaamassa laitoshoidokkeja esimerkiksi perjantaisin. Ehdotukseni ei ole hyvä. Useimmat eivät huomaa, että miettiessään ehdotustani myönteisessä hengessä he muuttuvat sellaisiksi ihmisiksi, joita haluaisivat lyödä.

        Kommentoijat kysyvät, entä jos vankimielisairaalaan lähetetty kävelee vapaana pitkin raittia viikon kuluttua. Ei kävele. Voi olla, että joku tapon tehnyt on päässyt uhrin omaisten mielestä kovin varhain pois, ja se tarkoittaisi viittä – kahdeksaa vuotta. En tunne sellaistakaan tapausta, mutta en pidä sitä mahdottomana, koska lehtien välittämän mielikuvan vastaisesti osa surmaajista on reaktiiviseen psykoosiin ajautuneita ihmisiä vailla muuta rikollisuutta. Kukaties nykyiset lääkkeet purevat sellaiseen hyvinkin muuttuneissa oloissa. Kuinka moni arvioisi täysin syyntakeiseksi henkilön, joka surmaa perheensä ja itsensä? Teoissa on takana hurja henkinen ja ympäristön paine.

        Siinä toisessa asiassa tarvitaan luultavasti prejudikaatti. Laki on muuttunut. Lahjonta ei edellytä enää lahjaa. Rikoslain tekstissä on vuodesta 2002 täsmennys ” joka on omiaan vaikuttamaan virkamiehen toimintaan palvelus-suhteessa”. Tuo määre katkaisee tietenkin kärjen väitteeltä, että ”tarjottu vieraanvaraisuus ei vaikuttanut ratkaisuuni”. Se tarkoittaa myös tilannetta, joka vain näyttää pahalta. Virkamiehen ei sovi viettää aikaa päivästä toiseen sveitsiläisessä loistohotellissa yhdessä varakkaaksi tunnetun afäärimiehen kanssa.

        Olen itse asunut toisen kustannuksella hotellissa, jossa pelkkä huone maksaa 1 500 dollaria vuorokaudessa. Olisi ollut myös sviitti hintaan 4 000 $/vrk. Maksaja oli Amerikan Yhdysvallat ja olin ilmoittanut asiasta ulkoministerille. En ollut enää patenttituomari, mutta porukoissa oli niin paljon tuttuja, että kutsu oli käynyt. Hotellin nimi on Oriental Mandarin ja kysymyksessä oli Washington D.C. Järjestelyistä vastasi liittovaltion vetoomustuomioistuin (Federal Court of Appeals).

        Jos minut olisi nähty tuossa hotellissa kulkemassa käsi kaulaa suomalaisen vuorineuvoksen kanssa, luulisin tuon rikoslain määritteen täyttyvän. Asetelma olisi omiaan herättämään vakavia epäilyjä. Olisin luultavasti saanut tuomion, vaikka vuorineuvoksen kanssa ei olisi puhuttu mitään patenteista. Olen muuten ollut saman tason tekijän kanssa liikenteessä Kaliforniassa. Asuin yliopiston tiedekunnan pienessä huoneessa, joka on kostea ja vetoisa. Tarkoituksena oli rakentaa Kalifornian yliopiston ja Suomen elinkeinoelämän suhteita tohtoritason opiskelijavaihdossa ja huippuasiantuntijoiden rekrytoinnissa. Tarkoitus toteutui. Ei rikos.

        Miksi? Poliitikkojen ja poliittisten virkamiesten rooli on muuttunut. On sopivinta, että tuomioistuin vetelee rajoja. Äänestäjien epäluulo ei siitä vähene, mutta aidosti epäilyttävät tapaukset saadaan tutkintaan. Kansanedustajan standardin voi hakea Akavan tariffeista. Valtiolla on taksat. Professorina en saanut matkustaa junassa I luokassa. Tietääkseni valtio ei maksa liioin lentokoneessa ketään ykkösluokkaan (ilman lääkärintodistusta). Ja ministerien ja presidentin vastuu menee eri pykäliä pitkin. Ja alan kallistua aikaisemmin vastustamalleni kannalle. Tuomareilta voisi kieltää välimiesoikeudet. Niistä tienaa liikaa ja syntyy suhteita.


      • vLeo

        Niinpä vain sitten kopioit Kemppisen blogia vuodelta 2011! Tuntuuko hienolta?


    • TehtaanVarjossa

      Jossain radio-ohjelmassa Varkaus ja Kouvola valittiin Suomen rumimmiksi kesäkaupungeiksi.

    • DEMARINKULMA

      Syyntakeettomiapa hyvinkin ,pajallakin sai pedofiili olla töissä ja takuuvuokrat maksettuin ja hyysättiin.Se on hyvä joukolka syytellä tietämöttä mitään.Oletteko tutkituttaneet oman pääkoppanne.Jutuistanne päätellen kannattaisi.

      • Telluvainaa

        Enemmän on älyä kuin sinulla. Samat reitit leuhotat. Opettele elämään. Elämässä on muutakin kuin netti ;)


      • KANSANÄÄNI

        Mene sinä leuhottamaan demarikulmaan ja sieltä mielenterveyspolille.


    • joskusasunut

      Varkaudesssa Wartalo kodit on perseestä.

      • Telluvainaa

        Höpsö höpöä. Paras se on.


      • valluveeti
        Telluvainaa kirjoitti:

        Höpsö höpöä. Paras se on.

        Varkaus ihan ok! Onko asennevika, jos ei viihdy?


      • Telluvainaa

        NO sitä juuri sanottiin. Paras on. Keskusta, Wartalot.


      • Hiuspinni

        Wartalo antaa kodin niille joilla luottotiedot ei kunnossa. Nykypäivänä sellaisia ihmisiä on paljon.
        Kaupungin henki on kateus.
        Kateus naapurin talosta, autosta, hyväntuulisuudesta jne. Listaa voisi jatkaa pitkälle.
        Jos näytät iloista naamaa ja pärjäät työttöminäkin aukoina, ihmetellään millä oikein pärjäät, jotain hämärää tässä nyt on.
        Kaupoissa on nyreä palvelu ja myyjät vain juttelee keskenään, ei asiakkaalle.


      • Urinaa

        Moni yksityinen katsoo,ettei ole vuokrarästiä. Muuten ei vuokralaisen velat kiinnosta.Monella on konkurssi takana. Tunnen perheen,jolta meni firman myötä omakotitalo ja asuvat wartalon asunnossa. Ei se heidän elämäniloaan onneksi vienyt. Raha tai sen määrä ei ole yhtä kuin mieliala. Miksi on leipäjonot,kysyn vaan . Siksi,että niitä pienituloisia on paljon. Nostan olematonta hattua niille,jotka kaiken myllerryksen keskellä saa pidettyä ne luottotiedot.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      34
      1461
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1301
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1235
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      6
      1224
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1208
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      2
      1208
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1194
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1170
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1150
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe