Tarvitsen harrastusvinkkejä, 13-vuotias tyttö.

Herkkä

Olen 13-vuotias tyttö ja haluaisin harrastaa jalkapalloa, mutta en kehtaa mennä pelaamaan koska olen hidas juoksemaan ja on huono kunto. Vanhemmat sanoo että sillä ei ole väliä koska taidot kehittyy silloin ja ehdottaa taistelulajeja mutta ei minua kiinosta taistelulakit. Muita harrastuksia en uskalla myöskään aloittaa koskaan en osaa. Saisinko harrastus vinkkejä tai joitakin itsetuntoa kasvattavia kommenteja?

13

888

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Herkkä

      *taistelulajit

    • pcd

      ihan vähän kerrallaan aloita: meet lenkille ja juokset sata metriä ekaksi, sit muutaman päivän päästä 200 m ja meet vaan vaikka ei huvittaisi, kahden viikon päästä vedät jo 200 m juoksua, sit hämmästyt miten se menee :) Ihan kohta puolimaraton, mutta muista syödä...

    • Aina jalkapallossakin joku on se hitain. Ei se haittaa. Jos olet isommassa paikassa asuva. Valkkaan sellaisen joukkueen joka ei menesty.
      Mites polkujuoksu? Siinä kehittyisi?

    • Jokuvaa

      No käy vaikka alus lenkeillä ja kohota kuntoa

    • Geokätköily

      sopii kaikille. Ei varsinaista kilpailua, mutta kunto kohoaa kyllä!

      • Polkkamestari

        Tässä sinulle hyvä ja halpa kuntoa tulee varmasti, jos asut sellaisella paikka kunnalla missä harrastetaan Tanhuja .Siinä opit tanssimaan kaikki tanssit tangosta polkkaan . Itse menin Polkka kurssille ja ,se vei mukanaan 15 vuodeksi ja kivaa oli, Päästiin jopa edustaan Suomea Saksaan pohjoismaiden Kansan tanhu päiville.


      • Polkkamestari

        Lisään edelliseen voit jopa löytää tulevan avio siipan,siinä kun parissa tanhutaan pari tulee tutuksi ajan myötä. Tässä urheilussa ei jalat mee rikki mutta kuntoa tulee ihan varmasti. Puhun kokemuksesta .


    • welttoväne

      rupeet maalivahdiks, makoilet maalissa sohvallasi.. siinä se kunto kasvaa. samoin voit käydä salilla, vänekatsomassa muiden touhuamista.. ei tuu lihakset kipeeks.

    • Silminäkijä

      Ratsastus on yksi vaihtoehto.Sellaisella nuorella orivarsalla aloitat rauhallisesti ja sitten siitä hiljalleen isompiin ja raisumpiin orhiin kokemuksen karttuessa:)

    • Lentopallo

      Lentopallo olisi joukkuelaji ja melko edullinen.

    • Syyskaipuu

      Mene uimahalliin uimaan. Se on kokovartalo liikuntaa. Ja rentouttavaa polskintaa. Siinä kunto kasvaa tehokkaasti. Kirjoita runoja. Lainaa kirjastosta runokirjoja ja ala matkimaan niiden kirjoitustapaa. Vaikka näin: Tyttö tuo vaalea, ja poika komea. Kohtasivat illan tulleen lenkkipolulla. Rakkauden kipinää, pientä kitinää, ai pohjetta niin kummallakin kivistää. Tai lainaa askartelukirjoja ja ala askartelemaan vaikka paperiorigameja. Pyydä vanhempia tilaamaan Cals Ohlsonilta akvarelli eli vesiväri tai akryyli- tai öljyvärit. Maksaa vain 38e setti ja muista ostataa ja ohenne. Ja piirtele muutoinkin kuin vain koulun kuvaamataidon tunnilla. Niin minäkin teen , vaikka en ole hyvä piirtämään ja maalaamaan, mutta se on hauskaa. MUISTA ETTÄ JOS AJATTELET ETTET OSAA, NIIN ET MYÖSKÄÄN KOSKAAN OPI! Ja olet sitten vain tavallinen tallaaja maan päällä, etkä eroitu eduksesi joukosta. Voit tietysti lukea myös nuorten kirjallisuutta. Kirjasto on halpatapa harrastaa.

    • Harrastelija78

      Kirjastossa voi myös tunkea paksuja romaaneja (ei manneja) hanuriin, samalla kun nauttii capuccinoa ja huutelee nokikepeille rivouksia. Lentopallossa myös voit antaa vastustajalle alakoukun leukaan, jos hän sattuu olemaan musta.

    • Viiltelyarvetmulla

      No voit sit vapaa-ajan, eli vapaa-ajalla kun on aikaa nii mennä lävelee ja juoksee, ja sit venyttele, syö terveellisesti, tee kyykkyjä, juokse portaita ylös ja alas, punnerra eli harrasta liikuntaa noin 4 kertaa viikossa, edes 1h 30m päivä. Nii kyl se siitä sitten.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      20
      1283
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1272
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1186
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1184
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1163
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1161
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1147
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1144
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1129
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1120
    Aihe