Hiilihapotuslaite

Tumpelox

Hei. Onko kellään kokemusta MySoda tai Sodastream laitteista. Mitä eroa näissä on. Kumpaa suosittelette. Mistä löytää kaasupullon hinnat yms...

10

4311

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • TurhaTuote

   Aivan joutava laite ja niitten esanssit. Näitä kokeiltiin jo 1960-luvulla ja todettiin silloin aivan turhanpäiväisiksi.
   Sen juotavan saa helposti kaupasta eikä tarvitse kaasupulloa kotiin kantaa. Kalliiksikin tulee ja turhaa työtä. Hanavesi on tosi huonoa monesti ja parempi olisi ostaa pullovettä.
   Miksi yleensä pitäisi lisätä hiilihappoa kun tavallinen mehu on parempi vatsalle.
   Lounaspaikoissakin on mehua aina vaihtoehtona. Hapotettua en joisikaan.
   Järjellä ajateltuna: TURHA INVESTOINTI!
   Se vielä kaiken lisäksi tukee apartheidia, eli on israelilaisten suurelta osin markkinoimaa tuotetta.

  • EiEiEi

   Ei kaasupullojen kantamista kotiin eikä pahalta maistuvaa hanavettä siihen sekaan. Sottem vielä joku tekokeinoaine joukkoon sekä pahalta maistuva limalta maistuva keinomakeutus!!
   EI KIITOS!!

  • Masa33

   Minä en ainakaan ala kantamaan kaasupulloja kotiin enkä juomaan epämääräisiä limun lisukkeita. Pelkkä pullovesi ok. Hanavesi on ruskeaa ja usein haisevaa, siitä ei kannata tehdä juomia.
   Kaasu on sitävastoin aivan tarpeeton mehuissakin.

  • Tsepu

   Noiden laitteiden kanssa on jumissa valmistajien esanssien kanssa ja ei liene mitään syytä olettaa, että lopputulos olisi yhtään markettien halpiskamaa parempi. Hiilihapotettua vettä niistä tietysti saa mutta sekään ei sitten ole mineraalivettä eikä tosiaankaan vissyä. Kyse on vain siitä, ovatko valmistajan makutiivisteet hyvänmakuisia (epäilen) tai kiinnostaako omien juomien hiilihapottaminen. Laitteisiin käyvät makupatruunat ja hiilidioksidi lienevät myös ylihintaisia.
   Meillä on kyllä hanavesi ihan hyvänmakuista, mutta laite ei kiinnosta.

  • Eikka29

   Sodastream ja kanna kaasupulloja kotiin!

  • einiinkutotta

   No ainakin Tukesin sivuilta löytyy jotain eli http://marek.tukes.fi/Hakutulos.aspx eli ei niin turvallinen laite - jo pelkästään ajatus jonkin lafkan tuotteesta on älytön ja oikeastaan mielenvikainen.

   Taustallahan on jiippo-lafka ja tietoistahan on jiippojen vakoilu kautta maailman niin tässäkin härpäkkeessä on jokin siru jossakin, joka kerää tietoja käyttäjästään lähettäen käyttäjän kodin avoimen wifin kautta tiedot eteenpäin esim. NSA:n käytettäviksi.

   Moni toki vähättelee tietojen keruuta, mutta näinhän on jo tapahtunut kuten feissarin, kuukkelin, aktiivirannekkeiden, pilvipalveluiden jne... kanssa ja pahemmaksi menee kunhan koko koti saadaan iot-rotuun kuten idiootti-ingenjöörit haluavat.

  • sodastreeeeeemOK

   Oikein hyvä vehje. Raanasta tulee suomen parasta vettä täällä missä asun, joka hiilihapotettuna ja jääkaapissa kylmenneenä tosi hyvää lipittely juomaa. Itselleni riittää yksi napin painallus (hiilihapon pumppaus) per litra, jolloin 10€ hintainen hiihappo pullo kestää 3-4 kk. Arviolta siis 130-150 litraa/10€. Makunesteitä en käytä kuin ehkä joskus satunnaisesti.

  • Ääni SodaStream ilme. Ollut meillä vuosikymmenen ja itse pidän hiilihapotetusta vedestä Jani ja ruokajuomana. Seiniin vettä ei tullutkaan juotua. Ne esanssit sopivat paremmin nuorten makuun. Aika äkkiä oppi jotta valitettu vesi on parasta!

   On myös hyvin edullista jos vertaa siihen että kantaisi jonkinlaista vissyä kaupasta kotiin.

   SodaStream on pullot ovat myös hyvin kestäviä, kaikki neljä alussa ostettua on edelleen käytössä.

  • Kirjoitusvirheet johtuu googlandroid tablun oikoluvusta. Sieniin=sitä ennen "aika äkkiä oppi jotta valitettu=hapotettu" vesi on parasta"

  • Esssa

   Ostaisin mysodan ihan vaan jo sen takia, että on suomalainen yritys! Makutiivisteet yms tässä myös reilusti halvemmat.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Halla-ahon pää petti

   Halla-aho toistaiseksi sairauslomalla. Taisi pää pettää lopullisesti.
   Maailman menoa
   286
   3629
  2. Mikä on kaivattusi etunimen alkukirjain?

   Jos ei tule kirjaintani, aion poistua palstalta vähin äänin. Siksi en voi sanoa omaani.
   Ikävä
   171
   1938
  3. Martina avautuu

   Gekkoselle. Tosi hyvin sanottu: https://gekkonen.net/martina-aitolehti-hannu-pikkarainen-18921/ Näen nyt ekaa kertaa videolla. Aika paljon muistutt
   Kotimaiset julkkisjuorut
   156
   1909
  4. Jos haluan sut (tai kun)

   ja sinä mut, niin kyllä meidän pitäisi se jotenkin jo toiselle saada varmistettua, ettei kumpikaan luule muuta. Haluan sut.
   Ikävä
   54
   980
  5. Koska Martina myöntää, että elämä päin peetä

   Tän naisen elämässä ei huonoja päiviä ole. Miten jollain ihmisellä voi olla kaikki aina hyvin... Yö unetkin on täydellisiä😄. Ei ole muijasta myöntämä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   79
   894
  6. Suojatie tappaja iski Karhulassa

   Auton yliajama pyöräilijä kuoli suojatiellä .Tapausta tutkitaan tällä hetkellä törkeänä rattijuopumuksena ja kuolemantuottamuksena.
   Kotka
   19
   886
  7. 46
   873
  8. Tohtori Jussi Halla-aho sairaslomalla

   Viikon ikävin uutinen oli Suomen suosituimman poliitikon, äänikuningas tohtori Halla-ahon joutuminen sairaslomalle. Peukut pystyyn, että Suomen ykkösp
   Maailman menoa
   21
   857
  9. Martinan tapa ylpeillä kaikella mahdollisella.

   On se kova nainen kehumaan itseään. Jos ei muuta löydy niin ainakin uni on hänellä täydellinen😉 Kaikki on ihanaa, huikeaa, mahtavaa ja onnellinen ja
   Kotimaiset julkkisjuorut
   84
   785
  10. Immuunikato luodaan rokotteella

   injektio sotkee elimistön luonnollisen puolustuksen. Kuka tarvitsee 3n rokotteen? NE MYY NIITÄ KOSKA NIILLÄ ON YLIMÄÄRÄISTÄ VARASTOSSA. Ja eläkeläise
   Maailman menoa
   278
   737
  Aihe