Juniorimultovalio

Piksb

Netistä en löydä tietoa. Jääkö virossa juniori serti roikkumaan? Sen tiedän että iso serti ei jää alle 2v..

Onnistuuko siis ensin virosta käydä 1 juniori serti ja sitten koirasta tulee esim. Liettuan juniorimuotovalio, valioituuko samalla viroon ? Vai pitääkö sinne viroon vasta mennä sen jälkeen kun on jo jonkun muun maan junnuvalio ?

2

96

  Vastaukset

  • Liettuan junnuvalioksi pidä saada 2 junnun serttiä, jos koiran omistajaa ei ole esim. Virosta, Lätistä, jne. Virossa 3, jos koira ei vielä junnunvalio. Jos on, sitten viron sertti riittää junnunvalioksi.

  • Jos mun koira on Venäjän junnuvalio ja se saa virosta yhden junnu sertin niin tuleeko eejmva? Ja mites Sama menettely Latviassa?

   "Rodulla Ei tarvita käyttötulosta"

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  SEISKA.FI

  • Seksipommi Taru Kalenov tarjoilee herkkuja rivosti stringipeppunsa päältä: "Pitäisikö osallistua Talentiin?" - varoitus: sisältää paljasta pintaa!
  • Baywatchistakin tuttu näyttelijäkaunotar Naya Rivera hyppäsi järveen eikä palannut, 4-vuotias poika löytyi yksin veneestä - tässä ovat viimeiset kuvat ennen tragediaa
  • Pettäminen oli liikaa! Povipommi Erika Helin kommentoi ensimmäistä kertaa eroaan suosikkiräppäri Gettomasasta!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vihdoinkin Stefan avautuu Martinan röyhkeydestä

   Tätä ollaan odotettu. Stefan kertoo että Martina yrittää kiristää 200000 e Stefanilta . Näin me tää nähtiinkin. Muija sai harrastaa mitä halusi Stefan
   598
   9525
  2. Pelkkää rahastusta kunnallinen hammaslääkärikäynti

   Luulisi, että EU:n kireimpiä, jo tapissaan olevia veroja maksavat suomalaiset saisivat kohtuuhintaisen kunnan hammaslääkäripalvelun, kaikkea kanssa!
   Maailman menoa
   63
   1215