Tuuli-yhtiöt pyrkivät vaikuttamaan

PateTeikka

Laajalla rintamalla kuntalaisiin ja päättäjiin.
Tarkoituksena on tietenkin manipuloida asukkaiden ja päättäjien mielipiteitä tuulivoimalle myönteiseksi.Näin on tapahtunut myös Haapajärvellä.
Päätöksen teko lähenee,joten lobbarit ovat aktivituneet loppukiriin ,kuten kuten palstalta voi havaita.
Äänestäjien kannattaa kuitenkin muistaa,että mikäli myönteinen lupapäätös tulee,niin todennäköisesti korruptiolla on osuutta asiaan.

PS. Niin kauan kuin tuulivoiman kannattajat käyttävät itse sähköä niin heidän tulee totta kai olla käyttämättä sähköä tuulettomina päivinä.

14

240

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tuulionluonnonvara

      Niin kauan kuin tuulivoimaa vastustavat itse käyttävät sähköä niin heidän tulee tottakai olla käyttämättä sähköä tuulisina päivinä.

      • ydinvoimaluonnonvara

        Miksi? Kyllä kait oikeat sähkövoimalat toimivat tuulisinakin päivinä.


      • Sähköpyörä

        Juuri näin,tuulivoima on ideologista energian tuotantoa.Se on mahdollista vain poliittisten päätösten ja tukitariffien avulla.
        Markkinaehtoisesti omilla rahoillaan sitä kenenkään kannata rakentaa.


    • TuulisähköVihreäSähkö

      Tuulisähkö on terveellisempää kuin ydinvoimalla tuotettu sähkö. Ydinjätteet jätätte lapsillenne, tulevien sukupolvien riesaksi!! Eikö tsernobyl opettanut mitään? Rahaa meillä on muillekin jakaa, siitä ei oo puutetta!

      • väritön_ja_hajuton_sähkö

        Sähkö on sähköä oli se tuotettu miten tahansa, joten sen suorat terveysvaikutukset eivät muutu tuotantotavasta riippuen.
        Melusaastekkaan ei ole terveydelle hyväksi, eli kärsitään joko heti tai myöhemmin, mutta sähköenergiaa pitää olla.
        Jospa se tsernobyl opetti niille, jotka näitä voimaloita suunnittelee ja rakentaa.
        Rahaa meillä ei ole jaettavaksi, sillä sittenhän sitä jaettaisiin! Ei se rahan määrä vaikuta siihen jaetaanko rahaa vai ei, sillä ihmisten ahneus päättää ettei sitä rahaa jaeta.


    • Kopsiskopsis

      Ei kannata alistua sakasalaisten kyykytettäväksi näissä tullivoima-asioissa. Pidetään elinympäristöstämme hyvää huolta, eikä anneta saksalaisten sijoittajien tulla raiskaamaan luontoamme ja tekemään rahaa meidän takapihoillemme. Heidän ajatuksensa on, että rahat meille ja haitat teille. Pitää muistaa, että kuntapäättäjillä ja varsinkin ympäristölautakunnalla on velvoillisuus vaalia kuntalaisten terveyttä ja pitää elinympäristöstämme hyvää huolta. Ei anneta valtaa ylikansallisille yhtiöille, ne vähät välittävät meistä pienen kunnan asukkaista.

      • mikä-vastuu-velvollisuus

        "Pitää muistaa, että kuntapäättäjillä ja varsinkin ympäristölautakunnalla on velvoillisuus vaalia kuntalaisten terveyttä ja pitää elinympäristöstämme hyvää huolta."

        Velvollisuudet tupaavat nykyään olemaan voittoa tavoittelevia. Tämä bisnes-Suomi meininki ei kinttaallaan viittaa tavallisen tallaajan hyvinvointiin, tai edes luonnon hyvinvointiin, ellei siitä ole rahallista hyötyä, tai vasta kun jokin lakipykälä pakottaa, mutta lakeja voidaan kirjoitaa uudestaan tarpeen mukaan, ja sitähän nykyinen hallitus juuri tekee.
        Siinä vaiheessa kun infrastruktuuria ruvetaan yksityistämään säästön nimellä, mutta tarkoituksella tehdään siitä bisnestä, ollaan kusessa.
        Infrastrukuurin myymin ja muuttaminen bisnekseksi on jo tosin aloitettua aikoja sitten, eli kusessa ollaan.


    • Anonyymi

      Näiden satojen metrien korkeiden teollisuustuulimyllyjen impulssi-infraäänipaineaaltoilut ulottuvat 60 kilometrin säteelle. Jokaisesta mylllystä lähtevät eri paineaaltoilut eri taajuisilla impulsseilla. riippuu siitä, mihin suuntaan rupellit on asennettu: merelle tai mantereelle. Vaikutus on oksettava luonnolle ja ihmisille. Mitä kauemmin vaikutuksen alaisena on sitä nopeammin ns. ’vanhuuden’ oireet alkavat. Sydämen rytmihäiriöt, tinnitusta, korkea verenpaine, paineen tunne päässä, päänsärky, niska-hartiasäryt, nivelkivut, oksettava olo, levottomat yöt, ripuli jne. Heti, kun ajat 60 km:n päähän pahimmalta tuulivoima-alueelta, oireet helpottuvat. Tunnet ihanaa vapautuneisuutta. Kireys häviää. Ihanaa!

    • Anonyymi

      Itä-Suomeen tuulivoimaa ei rakenneta, koska se haittaa Puolustusvoimien tutkia. Eikö Haapajärven tutkien tarvitse toimia? Myllyt vaikuttavat myös muihin signaaleihin mm. tv:n näkyvyys heikkenee! Joutuu asentamaan säteileviä lisälaitteita koteihin. Ei kiva!

    • Anonyymi

      On tämä sairasta aikaa, kun valtavia teollisuusvemputtimia lykätään joka niemeen ja notkelmaan paitsi Hesaan!

      Turha maaseudulle on yrittää saada paluumuuttajia, kun korvissa soi myllyt koko ajan. 30 km:n säteellä on jo 20 teollisuusmyllyä, niin melkoinen impulssi-infraäänisotku täällä!
      Lomilla pääsee Etelä-Suomeen ja silloin elimistö saa levähtää. Nuorena täällä kuollaan tätä menoa. Ei luonto, eikä ihminen kestä teollisuuden keskellä elämistä! Hah, muka maailma myllyillä pelastuu. Hah!

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Tämä ei ole mahdollista muualla kuin suomessa. Sudestako uusi liito-orava? Molemmat otukset näytttävät tulevan kalliiksi yhteiskunnalle


    • Anonyymi

      Lobbarit näyttävät soluttautuneen eri paikkakuntien facebook sivuillekkin,seuraavat kirjoitteluja ja henkilöitä jotka suhtautuvat negatiivisesti tuulivoimaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6353
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      4086
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      263
      2506
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1990
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1478
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1326
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1097
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1070
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1016
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      991
    Aihe