PM-kisat Tanska

erikoistamenoa

Suomenjudoliitto ei järjestetä matkaa PM-kisoihin mutta liiton henkilöt täällä patsastelevat. Toivottavasti ovat omalla kustannuksella reissussa eikä liiton rahoilla. Urheilijoille ei järjestetä matkaa mutta tyhjäntoimittajille kyllä.
Jos ei ole maajoukkueen virallinen kisa niin valmenrajatkin ovat varmasti maksaneet itse matkansa.

17

1605

  Vastaukset

  • Nyt kyllä aika vahvaa skeidaa esitetään... maksimaalista roskapuhetta...

  • Toiminnanjohtajan käytös kisapaikalla on todella töykeää, eikä kukaan puutu asiaan?

  • Miksi toiminnanjohtajan käytös kisapaikalla EI olisi töykeää, kun se on aina töykeää kaikkialla muuallakin?

   Järjestön palkallisen toimihenkilön työnä pitäisi olla palvelu, auttaminen ja mahdollistaminen. Tässä tapauksessa on herrojen elkeet tarttuneet renkiin ja työnkuva ymmärretty ihan väärin.

   • Jos ihminen on saanut olla yli kaksikymmentä vuotta töykeä ja huonosti käyttäytyvä liiton jäseniä kohtaan, miten luulette sen muuttuvan ,kun tulee virkavuosia lisää. Pitää tyäpaikastaan kynsin hampain kiinni, koska kukaan ei tollasta palkkaa mihinkään työhön.Mitä tulee,että hyvä edustus johdosta liiton rahoilla kisapaikalla,ainahan judoliitolla on ollut rahaa johdon ja valmennuksen matkustamiseen, mutta ei urheilijoille.


  • Hienoa että aina löydetään syy miksi liiton toimihenkilöt käyttäytyy väärin. Jos eivät PMssä, niin "miksei ole raportoimassa, katsomassa kun porukka matsaa". Kun ovat paikalla niin "millä rahalla ovat paikalla".

  • Kuinka monta siellä pitää olla raportoimassa? Ja miten valmentajat? Ovatko kaikkien maajoukkueesta käytössä vai osalle vain? Totta, jos ei liiton matka niin liitto ei maksa matkoja.

   • Miten maajoukkuevalmentajat valitsevat kenen penkillä istuu? Nyt osa matsasi ilman valmentajaa ja osalla oli jopa kaksi maajoukkuevalmentajaa kannustamassa!


   • kukasaakukamaksaa kirjoitti:

    Miten maajoukkuevalmentajat valitsevat kenen penkillä istuu? Nyt osa matsasi ilman valmentajaa ja osalla oli jopa kaksi maajoukkuevalmentajaa kannustamassa!

    Kyllä siellä penkillä oli aina joku muutamaa ottelua lukuun ottamatta. Älä viitti jauhaa p...aa vaikka se tän palstan tarkoitus onkin.


   • siellämyös kirjoitti:

    Kyllä siellä penkillä oli aina joku muutamaa ottelua lukuun ottamatta. Älä viitti jauhaa p...aa vaikka se tän palstan tarkoitus onkin.

    No kun ei ollut läheskään kaikilla ja sitä ihmetteli myös kilpailijat. Eli en jauha p...aa... vaikka se olisikin tän palstan tarkoitus.


  • Tämä liitto on erittäin huonosti johdettu uskon että Olympiakomitean määrärahat supistuu entisestään, ja pakko sanoa että hyvä niin koska tuskin muutosta saadaan aikaan muuten.

   • Niin supistuu myös jäsenmaksujen osuus. Ei kukaan maksa tämmöisestä toiminnasta. Urheilijat keskiössä.... v..tun marjat...


  • Montako liiton toimihenkilöä / valmentajaa siellä oli? Ja mikä oli tämän joukon tarkoitus? Jos liitto ei tee urheilijoiden matkaa niin omituistahan tämä on. Oliko liiton tyhy-päivä Tanskassa? Tästä nousee tietysti kysymys, miksi liiton matkaa ei tehdä PM-kisoihin? Liiton matkojen ei pitäisi olla niin ylihinnoiteltuja että on mieluisampaa tehdä oma matka.

  • Tuohon reissujen hintaan kiinnittäisin kyllä huomiota! Nyt reissujen hinnat ovat sellaisia, että niillä saa kaksi omakustannematkaa, kun luulisi liiton päinvastoin tukevan urheilijoita.

  • Tämähän on taas aivan ratkiriemukas kritiikkiketju. : ) Tulosten mukaan PM-kisoihin osallistui yli 80 suomalaista. Hienoa! Totta kai silloin pitää olla myös mahdollisimman paljon majuvalmentajia paikalla. Ja vaikka olisivat kaikki, niin noin suuren joukkueen kanssa ei ehdi jokaiselle urheilijalle jokaiseen matsiin joku boksiin. Aina kaikki on ammattivalittajien mielestä joka tavoin väärin yhtä aikaa. Hyvää tulosta teitte kisoissa te, jotka sielä olitte. Suomi kahmi mitaleita, onnea kaikille niiden voittajille!

  • Outoa toimintaa, Ilmoittavat että eivät järjestä matkaa, jengi aktivoituu tilaamatkat ja lähtevät paikanpäälle, sitten pari päivää ennen ilmoitus että liiton henkilö kuntaa paikan päällä säätämässä.
   kuinka paljon olisi nuorten judokoiden vanhempien rahoja säästynyt jos asia olisi hoidettu alusta asti kunnolla. Ja vaikka liitolla rahaa onkin voidaan YT neuvottelut aloittaa. jospäätetään toimenkuvia muutaa.

  • Tuota tuota... se ettei liitto järjestetä kuljetusta PMiin ei kai kenenkään täyspäisen mielestä tarkoittanut sitä, ettei ole tarkoitus osallistua kisoihin. Harva nykyään suostuiskaan köröttämään Tanskaan vuorokauden bussilla ja laivalla. Kirjoittaja on siis harvinaisen uuno tai sitten tarkoituksena on uunottaa muita ihanaan liittovihaan tai vähintään epäluuloon kaikkea sitä kohtaan mitä liitossa tehdään. Sellaista täällä näyttää joku henkilö tai ryhmä muutenkin harrastavan. Jos ei tarjoudu oikeaa kritiikin aihetta, niin sitten keksitään. Syytä voi arvailla.

   • Laivat on perseestä, bussit on perseestä, liitto on perseest ja sinä myös.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Greta Thunberg kritisoi Suomen hallitusta

   ”Tämä on epäonnistuminen”. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006515088.html Thunberg on liittänyt mukaan perustamansa Fridays for Future -liikkeen
   Maailman menoa
   248
   10467
  2. Sedu Koskinen aikoo järjestää isot juhlat

   Näihin julkkiksiin ei näköjään päde mitkään lait tai korona tartu. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637821.html Kyllä esim. taviksen ylioppilas
   Kotimaiset julkkisjuorut
   121
   5478
  3. Tiesikö Martina miehensä taustat?

   Turkkilainen miljonääri onkin irakilainen jolla huikea rikostausta? Askarruttaa tiesikö Martina mistä on kyse vai tuliko yllätyksenä. Joka tapauksessa
   187
   5368
  4. Stefu kärähti taas amfetamiinista!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Eikö tuolle sekoilulle näy loppua? https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/b3a29a6e-ac7d-460f-bd45-23ee51898a72
   Kotimaiset julkkisjuorut
   63
   4601
  5. Vapaavuorelle tuli kiire - Kaikki yleisötilaisuudet kielletään, mutta mites juottolat?

   Pelimies Vapaavuoren loppupeli Helsingin johdossa meni kimuraiseksi koronakriisin vuoksi. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637875.html "Vapaavuori
   Maailman menoa
   103
   3231