Aihe

Stadin kundilla varmat pitää!

Teppo.moi

Tepi tietää mut ei kerro, et sillei hei! Viikonloppuna jokainen paperi tyhjensi pajatson, eikä Tepin tarvinnu muuta kuin kaataa uusia jallushotteja hulppeassa penthousessaan. Ja sit sillai hei, et ihan turha ruinata viikon 22 varmoja, koska jos stadin kova kundi on taas iskeny kultasuoneen nii ei sinne koko Klondikee tarvita paikalle, et sillei vaa hei.

Mut Teppo on aina reilu kundi ja nytkin toivottaa hyvää kesää seuraajilleen ja vihjeitä laitetaan jakoon taas ennen syksyy. Et ei muuta ku et pitäkää lippu korkeella ja tanko liukkaana hei!

12

201

  Vastaukset

  • Onko Teppo poistanut nimimerkkinsä, kun sitä joku rekkaamattomana käyttää... Kirjoitustyyli tosin muistuttaa vuosien 2006-2007 Teppoa et sillei hei!

   • No joo. Stadin kundi on pitäny vähä lomaa näistä keskusteluproggiksista: under the radar and over the top, kato. Hillon purkittaminen ja naisten tyydyttäminen on melkei kokopäivästä duunii, et sillee. Tepi laittaa kohteet kii ilman tasureita ja kilisyttää loppuviikosta kassakonetta. Stadin friidut saa kohta Tepin kuningasboaa mut palataa me hei sit jatkossa lätkän ja fudiksen paris.

    Ja sit viä sillee hei et vaik stadin kundilla omat varmat pitää nii vinkit on aina vinkkejä, et jos Tepi heittää koiralle luun nii ei vittu kiinnosta maistuuko se vai ei. Massimiestä ei kato kiinnosta persaukisten vinkuminen. Et jokanen pelaa vaan niil omil pikku pennosillaa, mut hyvin on Tepin vihjeet aina pitäny ja kiitosta on fanipojilta vuosien mittaa tullu, et sillei hei.


   • kato, Gilbert sai välillä lomaa ja ryhtyi Tepoksi.


   • luuletko.etten.tiedä kirjoitti:

    kato, Gilbert sai välillä lomaa ja ryhtyi Tepoksi.

    Tepi rulaa ja heittarit fulaa, kato. Välil tekee hyvää laskeutua tänne tavallisten kuolevaisten pariin ja tsekata mikä pössis tuulipukukansan veikkauslaudalla on, et sillee hei. Tepi kyl jeesaa ja heittelee välil makeita luita hyvistä kohteita mut räksyttäjät kusee fanipoikien muroihi jos alkaa repii liikaa turpaansa. Et se on sillee hei.


  • Itä-Suomen veto-keisari nauraa räkäisesti tollasille itsestään suuria luuleville sossutuilla eleleville pelleille.

   Itse pystyisin vetotietämykselläni elättämään kokonaisen pikkukaupungin, mutta eihän julkisilla vetopalstoilla voitollista tipsaajaa katsella hyvällä valtiovallan toimesta, joten muut eivät "valitettavasti" pääse nauttimaan ilmaisesta rahasta.

   • Jos Teppo edelleen klaaraa yli 90 osumaprosentilla, niin Joensuun käteenveto-keisareilla ei oo paljoo jakoja. Jengi seuraa aina tietäjää ja tietäjät tietää. Toivotaan että Tepi alottaa ens kauden änärin ja valioliigan vihjeiden tiputtelun ajoissa, niin päästään me muutkin purkittaan hilloo :)

    Jos Tepi esim. 10-kertaistaa pelikassan, niin yksikään fanipoika ei hauku Tepiä homoks.


  • Kohta alkaa jalkapallon mm-kisat, joissa on hyvä paikka osoittaa tietämys yhden jos toisenkin. Joku voisi jälleen järkätä jonkinlaisen vedonlyöntikilpailun palstan jäsenten kesken. Missä on p.e.r.c.h.e.s.t.e.r kun häntä tarvitaan?

   • Ei oo ne skabat Tepin agendalla mut jos pelaa voittajiks Saksaa, Ranskaa, Brasiliaa ja Argentiinaa nii saa oman pikku kupongin täyteen. Finaalis Saksa voittaa yli kahden maalin erolla, et sillee. Tylsät tasurit sotkee alkulohkoo mut siks ei pelatakaan pilipalimaiden matseja. Löysät pois ja massit taskuun, kato.

    Ehkä stadin Tepi lyö pari donaa varmoihin kiinni mut ei viä tiiä, et sen näkee sit hei. Seuraajat voi kertoo mite kilisee, mut stadin kundin heteroutta tai mainetta naistenmiehenä ei kandee kyseenalaistaa jos sattuu näpit palaa, et sillei hei.


   • Teppo.moi kirjoitti:

    Ei oo ne skabat Tepin agendalla mut jos pelaa voittajiks Saksaa, Ranskaa, Brasiliaa ja Argentiinaa nii saa oman pikku kupongin täyteen. Finaalis Saksa voittaa yli kahden maalin erolla, et sillee. Tylsät tasurit sotkee alkulohkoo mut siks ei pelatakaan pilipalimaiden matseja. Löysät pois ja massit taskuun, kato.

    Ehkä stadin Tepi lyö pari donaa varmoihin kiinni mut ei viä tiiä, et sen näkee sit hei. Seuraajat voi kertoo mite kilisee, mut stadin kundin heteroutta tai mainetta naistenmiehenä ei kandee kyseenalaistaa jos sattuu näpit palaa, et sillei hei.

    Heittikö tepi vihjeet ihan lonkalta vai onko kyse tietämisestä? Finaalissa yli kaks maalia on aika paljon, kun johtava joukkue alkaa varmisteleen mestaruuttaan? Mutta siinä stadin kundi on oikeessa, että pilipalimaat (Meksiko, Uruguay yms.) tekee helposti tasureita.

    Ehkä pelaan jatkosarjaan saakka tepin vihjeillä ja isolla panoksella. Tepin varmat pitää ja 5x alkukassa olis ihan jees tulos. Mestaria en viitti veikata, vaikka Saksa kisat vissiin viekin. Syksyä ja tepin änärivihjeitä odotellessa :)


  • Mites Satadin kundilla mahtaa nyt homma toimia ja peitto heilua ku korona laittanu vetokohteet säppiin? Ja vaikuttaa siltä, että S24 on taas poistanu Tepin käyttäjätunnuksen! Liekö sitten kateutta vaiko mistä kyse.

   Kiitollisuudella muistelen Tepin voitokkaita vihjeitä ja siks haluan muistuttaa, että Teppo oli todellinen naistenmies eikä missään nimessä homo.

   • Teppo oli 100% hetero kundi hei! Ei se sitä paitsi tee kenestäkään homoa, vaikka välillä antautuukin nauttimaan toisten kundien intiimistä seurasta et sillei hei!


  • Suuri ikävä on muistellessa Stadin Tepon legendaarisia tempauksia. Teppo ei ollut varreltaan kuin 152cm (hatun kanssa), mutta hänestä löytyi sisäistä voimaa ja suuruutta vaikka muille jaettavaksi. Hän auttoi kisällitoiminnallaan lukemattomia nuoria miehiä pääsemään kiinni voitolliseen vedonlyöntiin. Bookkerit kiroilevat vieläkin niitä tappioita, joita Teppo aiheutti. Teppo itse tuli karuista olosuhteista, pakeni Vietnamista maitotölkeistä tehdyllä veneellä Suomeen. Hän aloitti siivoamalla maanmiestensä ravintolan vessoja, mutta nousi nopeasti arvoasteikossa älykkyytensä ja komean ulkonäkönsä avulla. Tepolta ei kulunut montakaan vuotta yletä reservin kapteeniksi sekä ansaita niin paljon rahaa, että sillä sai ostettua huvilan sekä hulppeita autoja, jotka saivat Cheekinkin muuttumaan kateudesta vihreäksi. Nykyään Stadin Tepi on eronnut normaalista yhteiskunnasta, eläen miljonäärinä merenrantatalossaan. Hän välttelee julkisuutta, mutta näyttäytyy muutaman kerran vuodessa lähimmille ystävilleen, joka kerta kaunis mallimisu molemmissa kainaloissa et sillei hei.

   Terveisin,
   Stadin Tepon tiedotussihteeri

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Korona räjähtämässä käsiin 618 uutta tartuntaa 5 uutta kuolemaa

   Marin ja Kiuru karjaisivat kunnille mm. HUS-alueelle viime hetkellä, eivät ne pysty hoitamaan asioitansa vaan tarvitaan Marinin hallituksen tiukkaa oh
   Maailman menoa
   727
   17090
  2. Seiska: Sedu Koskinen vaihtaa nimensä eksoottiseksi Zedu Di Lucaksi!

   No nyt! Ja nimen takana vanha ystävä Andy McCoy... https://www.suomi24.fi/viihde/seiska-sedu-koskinen-vaihtaa-nimensa-eksoottiseksi-zedu-di-lucaksi-ni
   Kotimaiset julkkisjuorut
   147
   14241
  3. Joskus naista ei vaan tajua

   Nainen ostaa netistä tavaraa 30 eurolla kengät ja sitten lähtee hakee niitä 30km päästä eli ajaa 60 km edestakas kun kaupassa samat kengät maksaa 40 e
   Parisuhde
   140
   8874
  4. Helsinkiläiset köyhtyvät vauhdilla, syy vuokralla asuminen

   Helsingissä on erikoinen muutos, nuoret aikuiset tulevat olemaan "varattomampia" kuin aikaisempi sukupolvi. Syy on asuntojen erittäin korkea ostohinta
   Helsinki
   247
   7956
  5. Erätauko: Suomalainen nettikeskustelu julkisuuden henkilöistä - unohtuuko empatia?

   Erätaukokeskustelu tiistaina 1.12.2020 klo 14-16., tervetuloa! Julkisuuteen tavalla tai toisella päätyneistä henkilöistä keskusteleminen netissä tunt
   Viihde ja kulttuuri
   49
   1853