Stadin kundilla varmat pitää!

Teppo.moi

Tepi tietää mut ei kerro, et sillei hei! Viikonloppuna jokainen paperi tyhjensi pajatson, eikä Tepin tarvinnu muuta kuin kaataa uusia jallushotteja hulppeassa penthousessaan. Ja sit sillai hei, et ihan turha ruinata viikon 22 varmoja, koska jos stadin kova kundi on taas iskeny kultasuoneen nii ei sinne koko Klondikee tarvita paikalle, et sillei vaa hei.

Mut Teppo on aina reilu kundi ja nytkin toivottaa hyvää kesää seuraajilleen ja vihjeitä laitetaan jakoon taas ennen syksyy. Et ei muuta ku et pitäkää lippu korkeella ja tanko liukkaana hei!

16

211

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Lumiukko-

      Onko Teppo poistanut nimimerkkinsä, kun sitä joku rekkaamattomana käyttää... Kirjoitustyyli tosin muistuttaa vuosien 2006-2007 Teppoa et sillei hei!

      • No joo. Stadin kundi on pitäny vähä lomaa näistä keskusteluproggiksista: under the radar and over the top, kato. Hillon purkittaminen ja naisten tyydyttäminen on melkei kokopäivästä duunii, et sillee. Tepi laittaa kohteet kii ilman tasureita ja kilisyttää loppuviikosta kassakonetta. Stadin friidut saa kohta Tepin kuningasboaa mut palataa me hei sit jatkossa lätkän ja fudiksen paris.

        Ja sit viä sillee hei et vaik stadin kundilla omat varmat pitää nii vinkit on aina vinkkejä, et jos Tepi heittää koiralle luun nii ei vittu kiinnosta maistuuko se vai ei. Massimiestä ei kato kiinnosta persaukisten vinkuminen. Et jokanen pelaa vaan niil omil pikku pennosillaa, mut hyvin on Tepin vihjeet aina pitäny ja kiitosta on fanipojilta vuosien mittaa tullu, et sillei hei.


      • luuletko.etten.tiedä

        kato, Gilbert sai välillä lomaa ja ryhtyi Tepoksi.


      • luuletko.etten.tiedä kirjoitti:

        kato, Gilbert sai välillä lomaa ja ryhtyi Tepoksi.

        Tepi rulaa ja heittarit fulaa, kato. Välil tekee hyvää laskeutua tänne tavallisten kuolevaisten pariin ja tsekata mikä pössis tuulipukukansan veikkauslaudalla on, et sillee hei. Tepi kyl jeesaa ja heittelee välil makeita luita hyvistä kohteita mut räksyttäjät kusee fanipoikien muroihi jos alkaa repii liikaa turpaansa. Et se on sillee hei.


    • Taavetin.karkoittanut

      Itä-Suomen veto-keisari nauraa räkäisesti tollasille itsestään suuria luuleville sossutuilla eleleville pelleille.

      Itse pystyisin vetotietämykselläni elättämään kokonaisen pikkukaupungin, mutta eihän julkisilla vetopalstoilla voitollista tipsaajaa katsella hyvällä valtiovallan toimesta, joten muut eivät "valitettavasti" pääse nauttimaan ilmaisesta rahasta.

      • abbacd

        Jos Teppo edelleen klaaraa yli 90 osumaprosentilla, niin Joensuun käteenveto-keisareilla ei oo paljoo jakoja. Jengi seuraa aina tietäjää ja tietäjät tietää. Toivotaan että Tepi alottaa ens kauden änärin ja valioliigan vihjeiden tiputtelun ajoissa, niin päästään me muutkin purkittaan hilloo :)

        Jos Tepi esim. 10-kertaistaa pelikassan, niin yksikään fanipoika ei hauku Tepiä homoks.


    • lantapuntti4

      Kohta alkaa jalkapallon mm-kisat, joissa on hyvä paikka osoittaa tietämys yhden jos toisenkin. Joku voisi jälleen järkätä jonkinlaisen vedonlyöntikilpailun palstan jäsenten kesken. Missä on p.e.r.c.h.e.s.t.e.r kun häntä tarvitaan?

      • Ei oo ne skabat Tepin agendalla mut jos pelaa voittajiks Saksaa, Ranskaa, Brasiliaa ja Argentiinaa nii saa oman pikku kupongin täyteen. Finaalis Saksa voittaa yli kahden maalin erolla, et sillee. Tylsät tasurit sotkee alkulohkoo mut siks ei pelatakaan pilipalimaiden matseja. Löysät pois ja massit taskuun, kato.

        Ehkä stadin Tepi lyö pari donaa varmoihin kiinni mut ei viä tiiä, et sen näkee sit hei. Seuraajat voi kertoo mite kilisee, mut stadin kundin heteroutta tai mainetta naistenmiehenä ei kandee kyseenalaistaa jos sattuu näpit palaa, et sillei hei.


      • Samppadaa
        Teppo.moi kirjoitti:

        Ei oo ne skabat Tepin agendalla mut jos pelaa voittajiks Saksaa, Ranskaa, Brasiliaa ja Argentiinaa nii saa oman pikku kupongin täyteen. Finaalis Saksa voittaa yli kahden maalin erolla, et sillee. Tylsät tasurit sotkee alkulohkoo mut siks ei pelatakaan pilipalimaiden matseja. Löysät pois ja massit taskuun, kato.

        Ehkä stadin Tepi lyö pari donaa varmoihin kiinni mut ei viä tiiä, et sen näkee sit hei. Seuraajat voi kertoo mite kilisee, mut stadin kundin heteroutta tai mainetta naistenmiehenä ei kandee kyseenalaistaa jos sattuu näpit palaa, et sillei hei.

        Heittikö tepi vihjeet ihan lonkalta vai onko kyse tietämisestä? Finaalissa yli kaks maalia on aika paljon, kun johtava joukkue alkaa varmisteleen mestaruuttaan? Mutta siinä stadin kundi on oikeessa, että pilipalimaat (Meksiko, Uruguay yms.) tekee helposti tasureita.

        Ehkä pelaan jatkosarjaan saakka tepin vihjeillä ja isolla panoksella. Tepin varmat pitää ja 5x alkukassa olis ihan jees tulos. Mestaria en viitti veikata, vaikka Saksa kisat vissiin viekin. Syksyä ja tepin änärivihjeitä odotellessa :)


    • Anonyymi

      Mites Satadin kundilla mahtaa nyt homma toimia ja peitto heilua ku korona laittanu vetokohteet säppiin? Ja vaikuttaa siltä, että S24 on taas poistanu Tepin käyttäjätunnuksen! Liekö sitten kateutta vaiko mistä kyse.

      Kiitollisuudella muistelen Tepin voitokkaita vihjeitä ja siks haluan muistuttaa, että Teppo oli todellinen naistenmies eikä missään nimessä homo.

      • Anonyymi

        Teppo oli 100% hetero kundi hei! Ei se sitä paitsi tee kenestäkään homoa, vaikka välillä antautuukin nauttimaan toisten kundien intiimistä seurasta et sillei hei!


    • Anonyymi

      Suuri ikävä on muistellessa Stadin Tepon legendaarisia tempauksia. Teppo ei ollut varreltaan kuin 152cm (hatun kanssa), mutta hänestä löytyi sisäistä voimaa ja suuruutta vaikka muille jaettavaksi. Hän auttoi kisällitoiminnallaan lukemattomia nuoria miehiä pääsemään kiinni voitolliseen vedonlyöntiin. Bookkerit kiroilevat vieläkin niitä tappioita, joita Teppo aiheutti. Teppo itse tuli karuista olosuhteista, pakeni Vietnamista maitotölkeistä tehdyllä veneellä Suomeen. Hän aloitti siivoamalla maanmiestensä ravintolan vessoja, mutta nousi nopeasti arvoasteikossa älykkyytensä ja komean ulkonäkönsä avulla. Tepolta ei kulunut montakaan vuotta yletä reservin kapteeniksi sekä ansaita niin paljon rahaa, että sillä sai ostettua huvilan sekä hulppeita autoja, jotka saivat Cheekinkin muuttumaan kateudesta vihreäksi. Nykyään Stadin Tepi on eronnut normaalista yhteiskunnasta, eläen miljonäärinä merenrantatalossaan. Hän välttelee julkisuutta, mutta näyttäytyy muutaman kerran vuodessa lähimmille ystävilleen, joka kerta kaunis mallimisu molemmissa kainaloissa et sillei hei.

      Terveisin,
      Stadin Tepon tiedotussihteeri

      • Anonyymi

        Vetopalstalla on kova ikävä Teppoo. Stadin kovalla kundilla oli aina parhaat vihjeet ja rasvaisimmat jutut. Edelleen kai kova naistenmies, eikä se mikään perseaukinen venepakolainenkaan voi olla, jos omasta yksityisrannasta tosiaan löytyy hulppea jahti, jossa Tepi niitä naisiaan sitten viihdyttää.

        Teppo rakas, tuu takas!


    • Anonyymi

      Rauha hänen sielulleen. Huonosti kävi lopulta.

      • Anonyymi

        No miten kovan kundin lopulta kävi??


    • Anonyymi

      Onko vaikea vaihtaa sivupersoonaa lennosta? Vaihdatko Gilbertin Tepoksi kun et saa riittävästi huomiota? Mikset esiinny koskaan omana itsenäsi? Annapa kun arvaan: sulla ei ole omana itsenäsi mitään annettavaa. Olet kyllä säälittävä, Taavettiin verrattava ihmisjäte.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      360
      4175
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1779
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      44
      1536
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      63
      1520
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      29
      1360
    6. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      59
      1321
    7. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      52
      1319
    8. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      201
      1306
    9. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      8
      1208
    10. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1205
    Aihe