Hua Hinin laatuvesi

HuaHininvedenlaatu

Kuka haluaa matkailla Hua Hinissä?
Varmaan ainutlaatuinen kokemus peseytyä Hua Hinin vesijohtovedessä, huh huh huh, allasvetenä loistavaa ja kahvivetenä erinomaista, onhan väri jo valmiiksi sekoitettu:
https://www.facebook.com/ThaiVisa.HuaHin/videos/1691099910944287/?t=0

17

358

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jaanajalapset

      Voi hyvänen aika. Tuonne saastan sekaan ei kyllä mennä. Näytän ukolle tuon nii uskoo jotta lopettaa haihattelut Hua Hinistä ja mennään kunnon paikkaa

      • Jaanajalapset

        Minä kyllä menen mieluimmin Pattayan rottarannalle. Lastenkin on hauskempi leikkiä rottien kanssa kuin katsella likaista vettä-. Samalla matkalla voin opetta tytöilleni heidän tulevaa baaritytön ammattia. Ukko voi opettaa pojalle ladyboyn ammatin

        https://www.youtube.com/watch?v=SwvA4HjBwGU


      • 63NumBall

        tarkemmin ottaen sinä et mene lapsinesi minnekään, kun ei niitä edes ole, ethän sinä resu ole varma edes sukupuolestasi, reppana, vai onko Jaana 15v pojun erisnimi.


    • Numball63

      Rayong on kiva paikka.

    • Jaanajalapset

      Minä kyllä menen mieluimmin Pattayan rottarannalle. Lastenkin on hauskempi leikkiä rottien kanssa kuin katsella likaista vettä-. Samalla matkalla voin opetta tytöilleni heidän tulevaa baaritytön ammattia.

      https://www.youtube.com/watch?v=SwvA4HjBwGU

    • HuaHininvedenlaatu

      Pattayalla kaivataan kunnon rotantappajia, koska hullu miekkamies ei itse ehdi kaikkia rottia tappamaan ja tekemään niistä rottaburgereita.
      http://www.pattayamail.com/news/war-on-rats-moves-to-jomtien-beach-44573

    • HuaHininvedenlaatu

      Jokainen kynnelle kykenevä äkkiä Pattyalle, ennenkuin se on kadonnut mereen. Nauttikaamme Pattayan rannan viimeisistä hetkistä, koska se on Thaimaan paras paikki.

      Pattayan ranta saattaa kadota Thaimaassa

      Kuuluisa Pattayan ranta Thaimaassa saattaa kadota muutaman vuoden kuluessa, varoittavat viranomaiset. Thaimaan viranomaisten mukaan merivirrat ja turistikaupungin nopeasti lisääntynyt rakentaminen ovat nopeuttaneet eroosiota. Rantaviivaa katoaa kahden metrin vuosivauhtia.


      Tutkijoiden mukaan hiekkaranta saattaa olla kadonnut viiden vuoden sisään. Hiekkaranta on tänä vuonna kutistunut 1,3 hehtaarin kokoiseksi. Sen leveys on nyt vain kolmesta viiteen metriin, kun vuonna 1952 se oli yli 35 metriä.

      Pattaya oli unelias kalastajakylä 1970-luvulle saakka. Vietnamin sodan myötä amerikkalaissotilaat alkoivat käyttää sitä lomailuun. 15 viime vuoden aikana kaupunki on kasvanut räjähdyksenomaisesti.

      Rannan pelastamiseksi on tehtävissä vain vähän. Tutkijoiden mukaan rannan pelastaminen maksaisi ainakin 600 miljoonaa bahtia eli reilut 14 miljoonaa euroa.

      Rannalle tuotaisiin jopa 220 000 kuutiometriä lisää hiekkaa, jolla rantaviivaa saataisiin siirrettyä 40 metriä merelle.

      Pattaya sijaitsee noin 150 kilometriä Bangkokista itään.

    • Lerpanoksennukset

      Kyllä lerpalle tuli kiire, kun Hua Hinin vesijohtovedestä videon näki, alkoi välittömästi Pattayaa moittimaan, tapansa mukaan.
      Naisvanhukselle, vai liekö ukkorähjä? Tullut pakkomielle Pattayan mustamaalauksesta ja Hua Hinin kaiken rikollisuuden, paskarannat ym kiistämisestä.
      Hullulla on halvat huvit, kuten lerpalla kymmenillä nimimerkeillä palstoilla oksentaa.

      • Huvittaa

        Pitää paikkansa sanan varsinaisessa merkityksessä ja kukin voi päätellä onko lerppanimimerkin kirjoitukset halpaa vai kalliimpaa huvia.


      • HuaHininvedenlaatu

        Trollille kysymys. Mikä tässä on moitetta Pattayaa kohtaan

        "Jokainen kynnelle kykenevä äkkiä Pattyalle, ennenkuin se on kadonnut mereen. Nauttikaamme Pattayan rannan viimeisistä hetkistä, koska se on Thaimaan paras paikka."

        Trollille kysymys. Mikä tässä on moitetta Pattayaa kohtaan. Näköjään trolli on potkittu apukoulun toiselta luokalta pois, koska sisälukutaito ja luetun ymmärtäminen on noin heikolla tasolla.
        "Kyllä lerpalle tuli kiire, kun Hua Hinin vesijohtovedestä videon näki, alkoi välittömästi Pattayaa moittimaan, tapansa mukaan."


      • Lerpanoksennukset

        "Tullut pakkomielle Pattayan mustamaalauksesta ja Hua Hinin kaiken rikollisuuden, paskarannat ym kiistämisestä."

        Kuulehan trolli. Äly hoi, ymmärrys älä jätä. Koko keskustelussa ei ole puhuttu mitään rikollisuudesta, paskarannoista ym, sinua TROLLI lainatkseni. Minä olen ainoastaan kehunut Pattayaa.
        Nauttikaamme Pattayan rannan viimeisistä hetkistä, koska se on Thaimaan paras paikka.

        ps. toivottavasti hoitaja muistaa antaa sinulle iltalääkkeesi.

        .


    • Lerpanoksennukset

      "Näköjään trolli on potkittu apukoulun toiselta luokalta pois, koska sisälukutaito ja luetun ymmärtäminen on noin heikolla tasolla."

      Minut potkittiin toisen luokan joululta pois, koska olin tuplannut jo ensimäisen luokan.

    • ViisausOnLaatua

      Tämä Lerpattaja joka on rakastunut Pattayaan ja sairas kun on, käyttää aikaansa Hua Hinin vastaiseen kampanjaan on kertonut olevansa ravintoterapeutti ja vesilaitoksen valvomon vuorotyöläinen.
      Minä vastaavasti olen ammatiltani henkilö joka on yhteydessä useasti työmaiden kanssa, joissa vedentulo katkaistaan jonkin korjaustoimenpiteen johdosta.
      Kun vedentulo aukaistaan uudelleen, niin virtaama on korkeahko aiheuttaen putkiston seinämille kertyneen sakan irtoamisen ja sekoittumisen veteen.
      Kun tätä vettä sitten käytetään esimerkiksi normaalissa keittiössä, yleensä juoksuputken päässä oleva suodatinkin tukkeutuu täysin.
      Mikäli tuota vettä juoksutetaan puutarhaletkusta aloituksen osoittaman mukaisesti, niin samaa tarinaa voitaisiin aloittaa kirjoittamaan suomen jokaisella paikkakunnalla.

      Aloitus ja usea jatkovastaus on saman sairaan ihmisen tuotosta.

      • 63NumBall

        joo täällä korjattiin pääputkisto uuteen muutama viikko sitten, ja se on aiheuttanut sakkaa putkiston paineenvaihtelun takia, hin lek faihin vesi ei tule hua hinin vesilaitoikselta vaan pranburin, muutaman tunnin katkoksia vedenjakelussa on kerran pari kuukaudessa, vettä tulee nytkin ns. kusemalla... siis paine aika alhaalla... kun tuota runkoverkkoa rassataan parhaillaan.. Tämän takia kaikkien talojen pihalla on omat vesisäiliöt.


      • VesiMielenkiintoista
        63NumBall kirjoitti:

        joo täällä korjattiin pääputkisto uuteen muutama viikko sitten, ja se on aiheuttanut sakkaa putkiston paineenvaihtelun takia, hin lek faihin vesi ei tule hua hinin vesilaitoikselta vaan pranburin, muutaman tunnin katkoksia vedenjakelussa on kerran pari kuukaudessa, vettä tulee nytkin ns. kusemalla... siis paine aika alhaalla... kun tuota runkoverkkoa rassataan parhaillaan.. Tämän takia kaikkien talojen pihalla on omat vesisäiliöt.

        Mielenkiintoinen ilmiö että liikemies kaikkine nimimerkkeineen ei ole vielä aiheessa lerpattanut vaikka on vesilaitoksen monitoorin kolmovuorokyttääjä.


    • HuaHininRakas

      Mitä ihmettä. Onko imbesilli trolli joutunut takaisin suljetulle, kun tästä sekopäästä ei ole kuulunut mitään.

    • naamavärkki

      Elinympäristö tekee ihmisen ulkonäön kaltaisekseen. Sama luonnonlaki pätee parisuhteeseen. 30 vuotta Kiinassa niin naaman perusteella ei voi enään päätellä synnyinmaata. Pidättäydy kaikessa länsimaalaisessa ja etenkin suomalaisessa niin naama pysyy muuttumattomana.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1535
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1321
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      8
      1257
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1255
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1228
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      3
      1225
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1214
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1190
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe