Kontio & Parmas on surkea!

alamäki_menossa

Surkea oli uusi hehkutettu kummeliporukan tekemä tv-poliisisarja Kontio ja Parmas. Surkea aloitusosa, ei naurattanut yhtään. Tuntuu kuin olisi tehty lapsille mutta ei naurata niitäkään. Kontio-hahmo eli Heikki Silvennoinen oli vakavailmeinen ja ainoastaan mutisi kiroili ja huusi. Timo Kahilaisen poliiisipomo ei tuonut mitään kummelimaista hauskaa.

Kummeli-elokuvatkaan eivät ole toimineet, eikä toimi tämäkään. Meille riitti katsomista puolen tunnin verran, sitten piti digitallentimesta alkaa katsomaan muuta leffaa. Kummeli-tv-sarja toimi aikoinaan, koska sketsijaksot olivat samasta aiheesta sopivan lyhyitä ja hahmoihin oli saatu luonnetta. Nyt luovuus on hukassa. Kannattaisiko kummelimiesten siirtyä eläkkeelle tai kokeilla viel kerran lyhyt-tv-sketsiohjelmaa eli aitoa Kummelia?

75

9645

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • muslimiterrorirtit.ry

   Täysin samaa mieltä ! Hirveää tökeröä kuraa oli. Kuin yläasteen näytelmä kerho tehnyt. Ei naurattanut vaikka ilmeisesti olisi pitänyt.

  • gy6575

   Näkyy jatkossa vain maksullisena Ruudussa. Taas laitettiin täkynä näkymään ensimmäinen jakso ilmaiseksi jotta saataisiin taas uusia maksavia asiakkaita Ruudun puolelle. Ruudulla ilmeisesti ei mene oikein hyvin kun pitää aina laittaa näitä uusia sarjoja ja uusien sarjojen houkutinjaksoja ilmaiskanavan puolelle jotta saadaan katsojia maksulliselle puolelle . Sama oli Paon, 24:n uuden tuotantokauden ja Keisari Aarnion kanssa.

   • Bisnestä_Tyhmillä

    Kai tiedät että puolen vuoden jälkeen se näytetään Nelosen kanavilla ilmaisesksi ;-)

    Ihmettelen ettei kukaan ole nostanut kannetta näitä Cmore,katsomo, ruutua jne vastaan. Ihmisiä johdatellaan harhaan ostamaan maksullistasisältöä joka vähän ajan päästä näkyy kaikille ilmaiseksi

    Esim. Katsomon/Cmoren aalonmurtaja oli maksullinen mutta yllätys yllätys näytettiin ilmaiseksi maikkarin kanavalla vähän ajan päästä !!


   • Riitanmaitotonkka
    Bisnestä_Tyhmillä kirjoitti:

    Kai tiedät että puolen vuoden jälkeen se näytetään Nelosen kanavilla ilmaisesksi ;-)

    Ihmettelen ettei kukaan ole nostanut kannetta näitä Cmore,katsomo, ruutua jne vastaan. Ihmisiä johdatellaan harhaan ostamaan maksullistasisältöä joka vähän ajan päästä näkyy kaikille ilmaiseksi

    Esim. Katsomon/Cmoren aalonmurtaja oli maksullinen mutta yllätys yllätys näytettiin ilmaiseksi maikkarin kanavalla vähän ajan päästä !!

    Jep ja sitten kun se Aalonmurtaja vuodenpäästä tuli ensimmäistä kertaa tv:stä (1. osa lähetettiin tyrkkynä) kerrottiin että nyt uusintana alkaa sarja.. Ihme BS:ää


   • Bisnestä_Tyhmillä
    Riitanmaitotonkka kirjoitti:

    Jep ja sitten kun se Aalonmurtaja vuodenpäästä tuli ensimmäistä kertaa tv:stä (1. osa lähetettiin tyrkkynä) kerrottiin että nyt uusintana alkaa sarja.. Ihme BS:ää

    Ja kuikas kävikään 12.9.2018 alkaa Kontio ja parmas NELOSEN kanavalle. Taas kusetettiin ihmisiä hommamaan kanavapaketti ;-)


   • deeänaa-tv
    Bisnestä_Tyhmillä kirjoitti:

    Ja kuikas kävikään 12.9.2018 alkaa Kontio ja parmas NELOSEN kanavalle. Taas kusetettiin ihmisiä hommamaan kanavapaketti ;-)

    Koko ajanhan tuo on ollut tiedossa, että Kontio ja Parmas tulee syksyllä neloskanavalta ja näkyy ruudussakin jonkun aikaa ilmaiseksi. Oletko yksinkertaisesti vain tietämätön, vai yksinkertainen sekä tietämätön.


  • Kjlä

   42minsaa kohellusta johon mahtui 41 minuuttia huonosti tehtyä kuraa....pari parempaa leukaa, mutta ei jatku meitin teeveessä tuon katsominen. Eka jakso riitti...enpä ole koskaan ruvennut torkkumaan kummelia katsellessa vielä :(

  • jflkjdlkfjlsj

   Miten tämä nyt muka erosi Kummeleista? Ei niitäkään jaksanut aikuinen katsoa.

   • Anonyymi

    Kun vertaa esmes nykyseen ''tosi-tv'' paskaan, vaikka nyt johonkin big-brotheriin josta ei jaksa kattella edes esittelypätkää kokonaan, menee K&P ihan kirkkaasti 6-0 voittoon.... Ja - sarkasmi/parodia tunnetusti on vaikea laji


  • rämärinne

   parmas on suuren vasemmisto räkättäjän tytär ja takuu sössö, ei mitään huumoria kuinka voisi olla kun on Tampereen kommarien pää ideologin tytär , kommunismi on aina vakava asia.tampereella niitä riittää!voi v.ttu tätä vasemmistolaista "huumoria"!ihmetyttää miksi pojat on sotkeutunu vasemmisto propagandan koneistoon, tarinan kerronnan vesittämikseksi.oikeat yrittäjät loistaa poissaolollaan, v.tun vassut on vallannu ylen Tampereen osaston ,haistakaa luikeron ripuli paska?vasemmisto on tehny Tampereesta päämajan, sieltä löytyy ddr-proffilta kyllä myötätuntoa rinteen valheille?asiantuntiat!ei vaan läydy maailmasta valtiota joka menestyisi vasemmisto metoodilla kaikki ovat joutuneet antaman periksi kapitalismille!
   kommareita ei pidä palkata huumori ohjelmiin ,eivät onnistu!eikö näistä ikinä pääse eroon? nyt kun rinne on jyränny valhekoneisto täysillä päälle, eikö siitä osaa kukaan kirjoittaa? kun nyt rinne on saanut perustuslautakunnan ddr-proffat kertomaan asiantuntia lausuntojaan suoraan vaikuttamaan tulokseen. ja kansa uskoo!hitto kun kansa on tyhmää ,vedätettävissä ilman oikeaa vaihtoehtoa!sossut ruhjoo ja runnoo kaiken alleen välittämäättä mitä seuraa!ne on tottunu siihen että kaikki pannaan matalaksi kuitenkaan pystymättä parempaan!

   • Hilduliini

    Mitä ihmeen kommarijuttua? SKP on nykyisin todella, todella pieni puolue ja marginaalissa. Eivät ole eduskunnassa, siis 0 paikkaa, miten nämä vähävaraiset kommarit muka vaikuttaisivat yhteiskunnassamme. Vaikuttamiseen tarvitaan niin rutosti rahaa, hilloa, moneyta, takataskut eikun tilit pullollaan. Eihän noilla syrjäytyneillä kommareilla ole varaa vaikuttamiseen. Tiedät politiikasta tosi vähän, jos väität Rinnettä tai sos.demokraatteja kommareiksi. Tiedätkö, mikä on kommarin mielestä pahin vihollinen, pettäjä-Juudas? Se on sossut eli sosiaalidemokraatit. Kommari diggaa mieluummin kokoomusta ja RKP:tä kuin sosiaalidemokraattia. Näin on, käväsäpä kysymässä pesunkestävältä kommarilta vaikka.


  • asdffaaa

   Surkeat ekt kaksi jaksoa. Älkää vaan maksako tästä.

   • silverbe

    Ei yhtään surkea milään tasolla.. ja on useampia niitä - naurattikin ja tarttui aina ja nytkin
    ajankohtaisiin aiheisiin. Vinyyli- ja lintubongarit - itse edellisiä ollut - saavat osansa ja ymmärrystä - kirjallisuus myös. Mitä vielä tuleekaan? Suosittelen.


  • Dedepe

   Itkettävän huono, ei pystynyt katsomaan ensimmäistä jaksoa loppuun täälläkään. Ensimmäinen virhe on ollut tehdä jaksoista 40-minuuttisia, missä on ainakin puolet liikaa. Toinen virhe on ollut laittaa ohjaajaksi Aleksi Mäkelä, jonka muukin tuotanto laahaa. Käsikirjoitus ei loista muutenkaan, mutta kamalinta on kun huonoja vitsejä venytetään ja venytetään. Vitsit ovat tosiaan kuin peruskoululaisen vääntämiä, mikä voisi vielä toimia, jos hahmot ja esillepano olisi tehty samalla naiviteetilla kuin sketsisarja tai vaikka Lihaksia & luoteja aikanaan. Näin ei kuitenkaan ole tehty, vaan ollaan lähempänä tavallista tv-sarjaa, mikä ei toimi niin ollenkaan. ”Vanha leipääntynyt patu vs. nuori, innokas tosikko” -dynamiikka on aika klassinen huumorin lähde, mutta tässä siitä ei ole saatu irti niin mitään hauskaa – Kontiossa on vähän huumoria, ja Parmaksessa ei sitäkään. Viimeisenä vitsauksena kakku on kuorrutettu julkkiscameoilla, mikä on yleensä varma merkki siitä, että nyt on raavittu tynnyrin pohjaa.

   Huumori on vaikea laji, missä voi samoistakin lähtökohdista onnistua tai epäonnistua, minkä voi havaita katsomalla vaikka Downshiftaajien ensimmäistä ja toista tuotantokautta (eri käsikirjoittaja, toinen kausi liki katsomiskelvotonta väkinäisyyttä ja epähauskuutta). Mielestäni Kummeleista alkoi huumori kaikota kun Vihinen liittyi mukaan, ja sama mieshän siellä nytkin on ollut käsikirjoituksen ääressä. Ei todellakaan mennyt jatkoon.

   • VANAJA

    Vihinen on tehnyt kummelien parhaimman hahmon1


  • Huomioita

   Silvennoinen oli roolissaan hyvä, kuten aina. Tv-sarjaksi asti tuosta ei kuitenkaan olisi ollut.

   Olisiko tekijäryhmän kannattanut ensin katsoa vaikkapa pari jaksoa vanhaa kunnon Reinikaista? Sarja olisi kannattanut rakentaa puhtaasti Silvennoisen hahmon varaan, ja jättää muut tekijät selvästi sivurooleihin.

  • fkjfckfgg

   Olisi voineet keksiä välillä jotain muuta kuin niitä iänikuisia poliisiaiheisia sketsisarjoja.

   • Capotheking

    Itse nyt muutaman jakson seuranneena pidän kovasti ja etenkin poikien tuoma vinyylilevyharrastus lämmittää mieltä.
    Hyvä sarja.


  • tyu6786

   Huono. Kummeli oli ja Kummeli meni. Mitä sitä enää tuolla porukalla vääntää väkisin "huumoria"?

  • grillit---huurussa

   Kausi 1 - Jakso 4: Mainitaan tavallaan "kuuma koira" kun puhutaan munkin väliin tulevasta makkarasta. Nokialtahan tuokuuma koira on lähtöisin ja sitäpaitsi se on sokerimunkki eikä hillomunkki. Luulisi että olisi paremmin hommat hallussa.

  • RJN

   Täysin eri mieltä kuin kaikki muut. Hauska sarja ja mukava kun sivuhahmot vaihtelevat jaksosta toiseen.

  • köyhäxi

   Oli mainio eka jakso, mutta hatuttaa vain se, kun ei näe muita!

  • eerre

   Kommunisteja löytyy Suomessa eniten Karkkilasta, Tampereelta ja Forssasta, ei se ole mikään uutinen. Kolme paikkaa jotka kannattaa järkevän ihmisen kiertää kaukaa.

   • JimiH

    Mun mielestä aivan törkeen hauska sarja. Pitkästä aikaa sopivan kevyn ja kunnon läppää ja musaa varsinki! Woodstock muistotilaisuus oli paras.😂 Parasta kummelia mitä ne on koskaan tehny.


  • Jussi2085

   Ihan kelpo sarja! Eka jakso oli vähän tönkkö, mutta mielestäni paranee vaan sarjan edetessä. Varsinkin siihen nähden mitä shittii tvstä muuten tulee, niin oikein viihdyttävää matskua! Kotimaista komediasarjaa vaan enemmän kehiin!

  • Syöpersees

   Kontio on luunkova skoude.

  • TapioSodankylästä

   Mukava ja hauska sarja minusta.

  • nimim97syntynyt

   täytyy sanoa että tää ahdasmielisyys on nykyään trendi. eipä suomalaisista pelleistä muuhun olekaan. mielestäni JA HUOM MINUN MIELESTÄNI VAIKKA EN OLE OLLUT SEN IKÄINEN ETTÄ OLISIN TAJUNNUT on hienoa että kontioparamas sarjassa mainitaan peräti jopa legendaarisimpia letkautuksia kummelista. sarja saisi jatkua. vihdoinkin suomalaista tuotantoa jota jaksaa katsoa eikä tarvi olla ahdasmielinen. avoiminmielin saa katsoa ja nauraa ja nostalgioida vaikka olenkin katsonut kummelit jälkeenpäin...... kokeilkaa joskus. se ainainen valittaminen ei kannata pitemmän päälle

  • Peremetzi

   Todella hyvä sarja. Mielelläni otin ruutu kuukaudeksi jotta näki kaikki jaksot. Toivottavasti tulee vielä joskus neloselta uusintanakin. Ei sellaista aivotonta normaalia kummelishittiä vaan aidosti hyvä ja viihdyttävä sarja. Silvennoinen on edelleen kuningas.

  • Kostamivaara

   Aivan törkeen hyvä sarja! Sumelius on huikee!

  • Sumelius-fani

   Samaa mieltä! Näyttelijä, joka näyttelee Sumeliusta, ansaitsisi jonkun palkinnon.

  • Miia.Selin.paras

   Kakkaa ja ala-arvoista komediaa kaikki kummeliviihde. Kahilainen ärsyttävä kaikissa rooleissa, eikä Silvennoinenkaan osaa juuri muuntautua, paitsi ulkoisesti.
   Ainoa ja paras ja luonnollisin näyttelijä kummelisketseissä, on ollut Miia Selin.
   Hänellä on muitakin loistavia näyttelijäsuorituksia.
   Esim. Täällä Pohjantähden alla Leppäsen Aunen roolissa.

   • kummeliteläkkeelle

    Kummelit voisi jo jäädä eläkkeelle. Kyllä on jo niin loppuun kulutettua huumoria. Samoja vitsejä ja hahmoja on pyöritelty kohta 30 vuotta, niin alkaahan se puuduttamaan.

    Muutenkin suomi-viihteen nykytaso on surkea. Huonosti käsikirjoitettua ja näyteltyä kuraa.

    Kyllä tulee ikävä aikaa jolloin tehtiin esim. Reinikaiset ja Tankki Täyteen. Näissa sarjoissa näkyy laatu. Nämä sarjat on hyvin käsikirjoitettu ja jokainen asia on tarkaan mietitty. Lisäksi kohtaukset on harjoiteltu viimeisen päälle ja näyttelijätyö on ammattimaista. Mutta siksi nämä sarjat kestävätkin aikaa ja niitä katsoo mielellään näin 40-vuoden jälkeenkin, vaikka repliikit osaa jo ulkoa.

    Nykyinen tusinaviihde haudataan heti, kun se on esitetty.


   • hei_hoi

    Voisit jo luopua tavastasi lisätä kommentteja ketjun sisään.


  • tyytyväinenkatsoja

   iHan tän hetken parasta viihdettä pitkästä aikaa

  • Jo.riittää

   Väkisin tehtyä tuubaa. Ei pysty katsoo.

  • Kummeli4ever

   Aivan helvetin hyvä sarja! Hyviä henkilöhahmoja, ja välillä ihan hauska kässärikin. Hyviä näyttelijöitä, Silvennoinen ja etenkin tämä hottis Elsa Saisio :) "Posti on ihan perseestä!"

  • Orkkar-inte

   Todella hyvä sarja minulle, tykkään. Sitä ihmeettelin kuinka kummeleilta on kaksi sarjaa samaan aikaan, joisto toinen on näin hyvä, ja toinen (gaala) aivan pelkkää sontaa. Tajusin se sitten hetken päästä, Tietenkin kun Hirviniemi on mukana tulee kaikesta väkisin tehtyä, eli pas...aa.

  • CALMA

   Katsoin putkeen jaksot ja pakko sanoa et piiiitkään aikaan en oo kotimaisen sarjan kanssa näin hyvin viihtynyt - ihan törkeen hyvä sarja! Toivottavasti saa jatkoa!

  • Kantoi.surmas

   Yks surkeimmista sarjoista kautta historian. Niin kulunutta huumoria että eihän tota pysty Erkkikään katsomaan.

  • Pullero

   Hahmot ovat tosi hauskoja. Sumelius on paras.

  • sarjadiggari

   Satuin tuossa vilkasemaan pätkän, ja Otso Kontiohan on NAINEN. Jaksossa 8/10 henkilötunnukseksi sanottiin 190859-234L. Tuo loppuosan yksilönumero 234 tarkoittaa naista, miesten yksilönumero on pariton.

  • hamalainen

   Ihan kiva ja leppoisan hidastempoinen sarja. Joka ei tykkää, tuskin on katsonut kaikkia jaksoja, eli ei ole sitten haaskannut aikaansa sen enempää. Antaa meidän muiden tykätä.

  • hyväon

   Huikea on oikea sana, jatkakaa..

  • Javiimesenpäälle

   Paras sarja

  • kannustaja

   Muutama hyvä jakso on ollu. sarjaa ei pidä ottaa turhan vakavasti.

  • Tyttitttt

   Todella hyvä sarja,parempi kuin yksikään putous kausi tai muukaan koko perheen viihde ohjelma. Tykättiin koko perhe,toivottavasti tulee uusia kausia..

  • Jorge2

   Paras kotimainen sarja vuosiin.

  • Volvoisbest

   Vihdoin ohjelma jonka jaksoja odotetaan koko viikko. Toivottavasti saadaan jatkoa...

   • Juhnu

    No,on se nyt monta kertaa parempi kun joku Homo salkkarit
    tai noo samat pellenaamat mitä näkyy joka kanavalla


  • samrap

   Ihan parasta viihdettä, tykkäsin. Hyviä hahmoja. Toivottavasti saadaan jatkoa!

  • sumeliuksenkulli

   Todella hyvin esitetty eri eri tunteita ja olotiloja, niinkuin teatterin pitäisikin, en ymmärrä mitä vihaajat vihaa, taitaa olla aivot turtunut liiallisesta ruudun tuijottamisesta.

  • Kummelifani

   Monta jaksoa tullut neloselta katsottua ja olen päässyt tunnelmaan :)
   Kylähullut ovat mielenkiintoisia persoonia, jokaisella on ne 'omat juttunsa' ja sarjassa on jollain tapaa kotoinen tunnelma, ehdottomasti paras sarja pitkään aikaan mitä telkusta tulee. Tekis mieli mennä itsekin mokkapirttiin tunnelmoimaan ja kuuntelemaan vinyylilevyjä ;)
   Parmaskin on järkevänä naisena alkanut lipsumaan ja alkanut näkemään asioiden hmmm.. hyvällä tavalla hullun puolen. Tätä sarjaa on mukava katsoa :D

  • Anonyymi

   Kontio ja Parmas on ihan helvetin hyvä sarja. Hienoa, että saadaan toinen kausi.

  • Anonyymi

   Aivan parasta mitä televisiosta on tullut aikoihin. Tuotanto/teho/maksimointitalouden ym. kannattajille voi olla kova pala, kun satsataankin yllättävästi älyllisyyteen, ihmisarvoihin ja humanismiin. Todella parasta viihdettä pitkiiiiiiiin aikoihin. Kultainen parhaan A-luokan porkkana näille akoille ja ukoille, jotka jaksavat painaa vielä.

   • Anonyymi

    Ja silkkaa paskaa tuli ja en aio maksaa paskasta vaikka naisella on hyvät perät.


  • Anonyymi

   Porukka kyllä jaksaa haukkua kaikkia sarjoja paskoiksi näkemällä vain yhden jakson... ja joka tapauksessa tän ajan vanhempi kansa ei osaa mitään muuta kuin valittaa joka vitun asiasta.... Menkää hautaan tai antakaa edes nykypolven elää. Itse tykkäsin sarjasta ja nyt vielä enemmän pelkästään lukemalla näitä kommenteja.

  • Anonyymi

   Ihan saatanan hyvä sarja. Nauroin niin perkeleesti. Hauskoja juttuja.
   Katsoin nyt kaikki mitä ilmaiseksi näki, kahdessa päivässä.

   • Anonyymi

    Nauroit? Kertonee jo aika paljon sinusta.


  • Anonyymi

   naama hiljaa...

  • Anonyymi

   Paras viihde/komediasarja pitkiin aikoihin!! Ei perinteistä kummelihuumoria, mutta hienosti toimii tämäkin!

  • Anonyymi

   Mutta kattokaa Kummellin Jackpot 🤣 No, tietysti toiset tykkää, toiset ei. Minä nauroin 👌

  • Anonyymi

   Tällä toisella kaudella olen nauranut eniten sille hullulle Sirkka-lääkärille ja hänen räävittömälle ja suoralle kommentoinnille. Sanoja ei säästellä,

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Erittäin hyvä sarja.

  • Anonyymi

   ett sä vaan ymmärrä kun et asu koskissa. mee itkee johonkin muualle aikuinen ihminen

  • Anonyymi

   Sehän on helvetin hyvä, Sumelius ja Sirkka on sika hyviä kuten muutkin. Persoonat on niin äärimmäisiä kuten hurtta ja aseita ihaileva nais poliisi ja lintuja harrastava Ljunkka.

  • Anonyymi

   Silvennoisen paisunu maha alkaa Olla esteenä ja hidasteena monessa kohtaa.

   • Anonyymi

    Lääkärin heittämä läppä ravistelee kivasti. Sumelius myös loistava puhumattakaan Hurtasta. Jotkut hahmot hiukan ajan täytettä kuten Lätkäsulho ja Sumeliuksen serkku. Mutta kyllä näitä aina odottaa. Nautin!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Lääkärin heittämä läppä ravistelee kivasti. Sumelius myös loistava puhumattakaan Hurtasta. Jotkut hahmot hiukan ajan täytettä kuten Lätkäsulho ja Sumeliuksen serkku. Mutta kyllä näitä aina odottaa. Nautin!

    Nimeä Taapero ei saa yhdistää tosielämän poliisihahmoon Paatero... Huh! Nerokas oivallus kuten PulttiBois-maailmassa Iippo Vinetto [Iiro Viinanen] ja Eila-Pertti Shostakovits [Eila-Maija Mirolybov].


   • Anonyymi

    Kyrwän varressa kuitenkin sen verran pituutta, että ylettyy pohjaan asti vaikkei ihan iholla olekaan.


  • Anonyymi

   Tämä on sen tyyppistä hyvin näyteltyä komediasarjaa, jota ei enää paljoa televisiossa näe.

  • Anonyymi

   Hullua keskustelua että mainoskanavilta näkyisi jotain ilmaiseksi, kuluttaja maksaa mainoksista suuren hinnan vähän ehkä huomamattakaan. Samoja tuotteita saa jo aika mukavasti kaupparyhmien ommilla merkeillä mistä on hinnasta otettu mainoskulut pois, useissa tuotteisa mainoskulujen määrä on 30-70% ja kuluttaja maksaa kaiken. No, se siitä.. Kontio ja Parmas on mielestäni aivan loistava!

  • Anonyymi

   Onneks kohta alkaa kausi 4! Saatan siellä minäkin vilahtaa kahdessa jaksossa.

  • Anonyymi

   Minusta ihan kiva vaikka olen tällainen tavallinen katu nainen

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Haluaisin kyllä

   pyytää anteeksi. Sinä et varmaan enää juuri ajattele asiaa. Kuljet ylpeänä eteenpäin. Olit mulle se.
   Ikävä
   53
   1837
  2. Kappas! Jaajo Linnonmaa viestitteli näin nuorelle Janni Hussille: "Sulla oli siellä ihan..."

   Jaajo Linnonmaa on tehnyt pitkän uran Radio Suomipopin Aamulypsy-ohjelmassa. Mies jättää aamushown joulukuun lopulla ja samalla katkeaa hedelmällinen
   Kotimaiset julkkisjuorut
   22
   1688
  3. Sä oot nainen ihan hullu.

   Anna mun rakastaa sua. Anna mun himoita sua! Anna mun tulla sun päällesi ja sano mulle että sä rakastat mua. Mun päivä on muuten ihan pilalla
   Ikävä
   77
   1558
  4. Minkä biisin antaisit kaivatullesi?

   Jos voisit antaa kaivatullesi yhden biisin niin mikä se olisi? 🎶
   Ikävä
   109
   1317
  5. Tykkäisitpä minusta

   Edes ihmisenä. Kun minä tykkään niin paljon sinusta.
   Ikävä
   50
   1071
  6. Mikäs muutos Marttiinalla nyt tuli

   On niin salaperäknen päivitys et enteileekö muuttoa johkin?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   179
   1054
  7. Ymmärrän jos tää oli nyt tässä

   Mä mokasin ja toivon sulle pelkkää hyvää.
   Ikävä
   77
   1016
  8. Mitähän mietit mies

   Jäitkö minua kaipaamaan siitä ajasta kun vielä nähtiin? Nähdäänkö me enää koskaan?
   Ikävä
   67
   1008
  9. Etkai sää vaan puhu minusta

   sun tuttujen ja kaverien kans?
   Ikävä
   85
   887
  10. Veikkaus: Kuka voittaa Selviytyjät-kisan? Julia, Tommi vai Sami?

   Selviytyjät-finaali on sunnuntaina. Nyt voi veikata voittajaa: Kuka voittaa Selviytyjät-kisan? -Julia -Tommi -Sami Lue lisää finalisteista: https:
   Tv-sarjat
   43
   848
  Aihe