Maahanmuutto - täsmälääke alhaiseen syntyvyyteen

Aavikon.Hallitusohjelma

https://yle.fi/uutiset/3-10103685
Suomalaisten syntyvyys on nyt 1800-luvun nälkävuosien tasolla. Tämän pitäisi jo herättää ajatuksia tyhmässäkin päässä. Väestön ikääntyminen yhdistettynä alhaiseen syntyvyyteen on myrkkypilleri. Tätä menoa Suomesta tulee eläkeläisvaltio, jossa parempikuntoinen eläkeläinen yrittää auttaa huonompikuntoista eläkeläistuttavaansa.

Alhaista syntyvyyttä tuskin saadaan millään naimatalkoilla muutettua, vaikka poliitikot tyhmyyttään tällaisia välillä huutelevat. Vain maahanmuutto voi pelastaa tilanteen. On aika nostaa kissa pöydälle.

Maahanmuuttokeskustelussa pitäisi tehdä selkeä ero työperäisen maahanmuuton ja turvapaikan hakijoiden välillä. Viittaamani HS:n juttukin sotkee ja soosaa termejä parhaansa mukaan. Jutun kuvatekstissä lukee: "Maahanmuuttajia suomen kielen oppitunnilla Jyväskylässä.". No ei ole. Kuva on turvapaikan hakijoiden tai turvapaikan saaneiden kotoutuskoulutuksesta.

Työperäisestä maahanmuutosta ei tarvitse paljoa väitellä. Työntekijä voi tulla EU-alueelta tai EU-alueen ulkopuolelta, jolloin tarvitaan työlupa. Niin tai näin, henkilöllä on työpaikka tiedossaan jo maahan tullessaan ja muutenkin selvät sävelet; töihin vaan ja onnea työuralle.

Työperäisten maahanmuuttajien työllisyysaste Suomessa on noin 95%. Kotimaisten kerviisien työllisaste on nyt noin 70%. Ajatteleva ihminen ymmärtää nämä luvut. Leikillisesti sanottuna lieksalaiset työttömät nuoret kannattaisi kaikki lastata laivaan, lähettää Afrikkaan ja ottaa tilalle työperäisiä maahanmuuttajia.

Pakolaisuus on kokonaan toinen juttu. Me emme voi päättää, missä kriisejä milloinkin on tai mistä maasta haahuillaan pakolaiseksi Suomeen. Nyt voi tulla eritrealaisia, ensi vuonna vaikka korealaisia. Me emme valitse pakolaisia, pakolaiset ovat itse valinneet Suomen. Meidän tehtäväksi jää seuloa tästä massasta aidot pakolaiset ja muuten vaan matkustelevat.

Rassukoiden puheet siitä, että pitäisi suosia niitä tai näitä maita, tai jättää ottamatta nuo tai tuo, voi jättää omaan arvoonsa. Pakolaisen valintaperusteena on suojelun tarve, eikä rassukan stereotypiset ennakkoluulot.

Näin. Tästäpä tuli niin hieno teksti, että kelpaisi vaikka persujen hallitusohjelman pohjapaperiksi. ;)))

64

774

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • AfrikanSarvi

      Maahan muutto ei lisää suomalaisten syntyvyyttä yhdelläkään henkilöllä. Päinvastoin jokainen maahanmuuttajan jälkeläinen vähentää suomalaisten osuutta maan väestöstä. Ilmeisesti tällainen pieni kansa vain kokee luonnollisen poistuman, se on sitä evoluutiota.

      • 123f123f123f123f

        Totta. Maahanmuttajat eivät lisää suomen, suomenkulttuurin, tai suomalaisten geenien olemassa oloa pätkän vertaa.
        Sen sijaan matuja on lähi-idässä jo 1,7 miljardia ja afrikassakin miljardi. Ei heidän olemassa olo ole millään tavalla uhattuna.

        Ja kolmas juttu, entä sitten jos suomalaiset kokee luonnollisen poistuman ja häviävät täältä?

        Syy on niin monisyinen ja monen tahon aiheuttama etten rupea yksilöllistämään miksi suomen syntyvyys on niin alhainen mutta se johtuu vääryydestä ja pahoista teoista suomalaisia kohtaan.


      • qåaäzm

        Niin, mitä sitten vaikka suomalaisia olisi kolmekin miljoonaa joskus sadan vuoden päästä tai aiemmin? Olisi vähemmän työttömyyttä, ja luontokin kiittäisi. Luonto ei todellakaan kiitä hiekkakulttuurin tuloa, kun heitä miljoonittain saapuu tulevaisuudessa. He nimittäin ei ensimmäisinä luontoarvoja kunnioita. Näkeehän sen näissä maissa joista tulevat. Sotkua riittää.


      • qåaäzm
        qåaäzm kirjoitti:

        Niin, mitä sitten vaikka suomalaisia olisi kolmekin miljoonaa joskus sadan vuoden päästä tai aiemmin? Olisi vähemmän työttömyyttä, ja luontokin kiittäisi. Luonto ei todellakaan kiitä hiekkakulttuurin tuloa, kun heitä miljoonittain saapuu tulevaisuudessa. He nimittäin ei ensimmäisinä luontoarvoja kunnioita. Näkeehän sen näissä maissa joista tulevat. Sotkua riittää.

        Kuinka sovitetaan yhteen nykyinen työttömyys, mahdollisesti miljoonat tulevaisuuden tulijat sekä automaation kehitys? Robotithan ne hoitaa hommat enenevässä määrin? Kuka käy silloin työssä kun automaatio on vienyt työpaikat suurelta osin? Mistä kansa saa rahaa omaan elämiseen, ja lumipalloefektin (tulijat kasvattavat entisestään työttömyyttä sekä rahoituksen tarvetta valtiontaloudessa) rahoittamisen? Taivaaltako ne rahat tippuu niskaan? Sanokaa viisaat se?


      • qåaäzm
        qåaäzm kirjoitti:

        Kuinka sovitetaan yhteen nykyinen työttömyys, mahdollisesti miljoonat tulevaisuuden tulijat sekä automaation kehitys? Robotithan ne hoitaa hommat enenevässä määrin? Kuka käy silloin työssä kun automaatio on vienyt työpaikat suurelta osin? Mistä kansa saa rahaa omaan elämiseen, ja lumipalloefektin (tulijat kasvattavat entisestään työttömyyttä sekä rahoituksen tarvetta valtiontaloudessa) rahoittamisen? Taivaaltako ne rahat tippuu niskaan? Sanokaa viisaat se?

        Tuleeko niitä vastauksia? Mistä se raha otetaan? Tehdäänkö sitä tyhjästä, ja jaetaan sitten kansalle niin paljon kuin tarvis? Ei ilman myytävää tuotantoa synny rahaa. Sitä siis on pakko siinä tilanteessa painaa lisää rajattomasti, mutta silloin sen arvo on nolla. Kukaan ei tee työtä, ja yhteiskunta luhistuu anarkiaan. Tämä on elitistien unelma. Näin saadaan liittovaltio pystyyn ja heidän mielestään mitään ajattelemattomat kansalaiset palvomaan eliittiä, muka.


    • Gjhgjhh

      Lapsia syntyy vain tekemällä. Kansalaispalkka käyttöön vaan

      • väärätlisääntyvät

        Työn ja lasten hankinnan yhteensovittamista pitäisi parantaa. Esimerkiksi mahdollisuus osa-aikatöihin ilman pelkoa syrjäytymisestä työelämästä tms.

        Työnantajathan tämän ongelman ovat tehneet. Työelämä on niin rankkaa, että lapsia ei ole mahdollista hankkia. Lasten saaminen vie kunnollisen työssäkäyvän naisen köyhyysloukkuun. Toisin on, jos ei ole mitään menetettävää eli elää jo nyt toimeentulotuella.

        Lapsilisiä pitäisi korottaa niiltä henkilöiltä, joilla on älykkyysosamäärä esimerkiksi 110. Tämä olisi yhteiskunnan kannalta hyödyllistä, kun älykkäimmät lisääntyisivät. Valtioiden menestys riippuu niiden kansalaisten älykkyydestä. Siksi mm. Afrikassa ja Lähi-Idässä on niin paljon köyhiä maita, koska näissä maissa ihmisten älykkyysosamäärä on matala.

        Lapsilisät voisi myös poistaa kokonaan, jos äidin tai isän älykkyysosamäärä on alle 90 ja jos lapsista ei pysty huolehtimaan, niin lapsen voisi antaa adoptioon.

        Nyt väärät henkilöt lisääntyvät ja se on ongelma.


    • Absolutisti

      Tilanne on yhtä hullu kuin jos Suomalaiset ryyppäisivät liian vähän ja tänne roudattaisiin kaikki maailman juopot tätä vajetta paikkaamaan.

    • Onneksmaailmaloppuu

      Jippii lisää ”kädettömiä” apinoita sosiaalieläteiksi juhuuuuuuuu

    • Maksettu.aloitus

      Palstan virallinen mokuttaja aivopieri jälleen mieleisensä aloituksen vaikkei itse asu Suomessa. Voi isaiahin idiotismit. Persuvihansa syvyyksissä lieksalaisiakin urakalla nälvii, vaikka juoksisi ensimmäistäkin kurat pöksyissään karkuun. On se niljakas tuo aavikonrotta.

    • Suuruudenhulluus.aavikon

      Mikäs osaaja siellä öyhöttää kun ihailemansa HS : kin muka soosaa? Aikamoinen moniosaaja narsisminsa huipulla.

    • Aavikon.ajattelija

      Hyvä aloitus, hyvä minä. Sain lyhyessä ajassa 6 vastausta, joista yksikään ei liittynyt avauksen aiheeseen.

      Älkääpä nyt hyvät pojat öyhöttäkö taas. Jos teillä ei ole asiaa, voitte vallan mainiosti olla vastaamatta minulle. Enhän minä öyhötyksiä kaipaa vaan asiallista keskustelua. ;)))

      • Juttusi.oli.öyhötystä

        Tervaa ja höyheniä. Niistä kesäasun oivan ansaitset asiallisena pukeutumisvinkkinä tyhmään avaukseesi.


    • arjatanita

      Persujuntit ovat tyhmiä juoppoja.

    • Suomesta on tehty niin huono valtio ettei tänne kukaan halua synnyttää lapsia. Ei siis ole minun syyni vaan kaikkien muiden.

    • 3243425

      Olipa taas vitsikäs provo. Matujen syntyvyys on pikemminkin täsmälääke kehitysmaalaistumiseen. Sinäkin elänet sen näkemään.

      • RobertKinty

        Juurikin näin. Ei mulla muuta.


    • toiveelää

      Niin että elätettäviä vain lisää, ei se mikään lääke ole eikä vaikuta vielä vuosikymmeniin. Suomalaiset vaan naiskentelemaan, mukavampaa puuhaa saa etsiä. Tyäelämän epävarmuus suurin tekijä, korkea hintataso, yksin on helpompaa kun ei ole tarve huolehtia muista.

    • Oikeat.lääkkeet

      Jos edes hyväksymme sen premissin, että alhainen syntyvyys on jotenkin huono asia, niin maahanmuutto ei ole paras keino sen korjaamiseen, ei edes se työperäinen. Paras keino olisi suomalaisten syntyvyyden parantaminen. Siihen tarvittaisiin parempaa uskoa tulevaisuuteen ja omaan kulttuuriin. Nämä saadaan lisäämällä kansallismielistyyttä. Suomi suomalaisille!

    • Aavikon.Hallitusohjelma

      "....alhainen syntyvyys on jotenkin huono asia..."
      Onhan se sikäli huono asia, että jos naisten kokonaishedelmällisyys on alle 2.1 (elinaikainen lapsiluku), väkiluku laskee. Suomessa kokonaishedelmällisyys on nyt noin 1.5.

      Huonoin asia on, jos syntyvyys muuttuu nopeasti suuresta matalaksi. Tällöin väestörakenne nyrjähtää ja yhteiskunnan on vaikea selvitä muutosten vuosista. Suomessa tapahtuu parhaillaan tällainen muutos, jossa suuret ikäluokat eläköityvät ja toisaalta syntyvyyden lasku on taannut sen, että nuoria ei ole kasvamassa työikää riittävän paljon.

      Tilanne normalisoituu taas, kun suuret ikäluokat ovat kuolleet pois. Tilalle tulee hitaasti pienenevä väkiluku, mutta huoltosuhde pysyy siltikin joltisessakin kunnossa.

      Syntyvyyden lasku on tapahtunut tosiasia. Perimmäinen syy tälle on nuorten miesten nopea syrjäytyminen. Se alkaa jo koulussa, jatkuu ammattiin kouluttamattomuutena ja huipentuu työttömän uraputkeen. Noin viidennes nuorista miehistä on niin syrjäytyneitä, että kukaan täyspäinen nainen ei kelpuuta heitä jatkamaan sukua. Tästä on niin selvää tutkimusnäyttöä, että asiasta on turha kiistellä.

      • Oikeat.lääkkeet

        Tyypillistä Aavikon.Harhautusta. Käytät kolme ensimmäistä kappaletta saivartelemaan ensimmäistä lausettani, jossa vain sanon sivuhuomautuksena etten välttämättä usko tähänkään, mutta ei siitä enempää nyt. Näistä kolmesta kappaleesta on vielä suuri osa tyyliin: vedessä kastuu, koska se on märkää.

        Viimeisessä kappaleessa sitten alat jo hieman puhumaan aiheesta ja luulet minun olevan jotenkin eri mieltä asiasta eri mieltä. Kyllä, nuorten miesten syrjäytyminen ON ongelma. Sen aiheuttaa näköalattomuus, jonka globalisoitunut yhteiskuntamme on saanut aikaiseksi. Laajemmin, se aiheuttaa ongelmia myös ei-syrjäytyneille pareille, jotka lykkäävät lastentekoa liian epävarman elämäntilanteensa vuoksi.

        Kukaan ei halua rakentaa taloaan juoksuhiekkaan. Ihmiset tarvitsevat peruskalliota jalkojensa alle, uskoa tulevaisuuteen ja omaan yhteiskuntaansa. Edelleen, kansallismielisyys tähän oiva lääke.


      • ooh.ihanaa
        Oikeat.lääkkeet kirjoitti:

        Tyypillistä Aavikon.Harhautusta. Käytät kolme ensimmäistä kappaletta saivartelemaan ensimmäistä lausettani, jossa vain sanon sivuhuomautuksena etten välttämättä usko tähänkään, mutta ei siitä enempää nyt. Näistä kolmesta kappaleesta on vielä suuri osa tyyliin: vedessä kastuu, koska se on märkää.

        Viimeisessä kappaleessa sitten alat jo hieman puhumaan aiheesta ja luulet minun olevan jotenkin eri mieltä asiasta eri mieltä. Kyllä, nuorten miesten syrjäytyminen ON ongelma. Sen aiheuttaa näköalattomuus, jonka globalisoitunut yhteiskuntamme on saanut aikaiseksi. Laajemmin, se aiheuttaa ongelmia myös ei-syrjäytyneille pareille, jotka lykkäävät lastentekoa liian epävarman elämäntilanteensa vuoksi.

        Kukaan ei halua rakentaa taloaan juoksuhiekkaan. Ihmiset tarvitsevat peruskalliota jalkojensa alle, uskoa tulevaisuuteen ja omaan yhteiskuntaansa. Edelleen, kansallismielisyys tähän oiva lääke.

        Se onkin aavikonnysän tyypillistä taktiikkaa, levittää eripuraa sekavalla pohjalla. Ei pysty itse lisääntymään enää, joten cuckjuhlaa hehkuttaa.


      • Dönitz

        Kappas, aavikön.öyhökki onkin "Lassukka". Olisiko muuten linkittää sitä selvää tutkimusnäyttöä?

        "Syntyvyyden lasku on tapahtunut tosiasia. Perimmäinen syy tälle on nuorten miesten nopea syrjäytyminen. Se alkaa jo koulussa, jatkuu ammattiin kouluttamattomuutena ja huipentuu työttömän uraputkeen. Noin viidennes nuorista miehistä on niin syrjäytyneitä, että kukaan täyspäinen nainen ei kelpuuta heitä jatkamaan sukua. Tästä on niin selvää tutkimusnäyttöä, että asiasta on turha kiistellä."


    • Sairasmaailma

      Maapallo kiittää jokaisesta syntymättömästä lapsesta! Ja joku itsekäs pellehermanni jaksaa täällä vielä jauhaa jostain "hoitosuhteesta" kun väestöräjähdys tuhoaa koko pallon! Sallikaa minun nauraa!

      • Aavikon.ajattelija

        "Sallikaa minun nauraa!"
        Ole hyvä vaan.

        Hoitosuhde tarkoittaa sitä, että sinä käyt terkarissa. Sinun ja hoitavan yksikön välille muodostoo hoitosuhde. Puhuin vallan muusta.

        Yritä nyt vaan ymmärtää, Einari-parka. ;)))


      • Sairasmaailma
        Aavikon.ajattelija kirjoitti:

        "Sallikaa minun nauraa!"
        Ole hyvä vaan.

        Hoitosuhde tarkoittaa sitä, että sinä käyt terkarissa. Sinun ja hoitavan yksikön välille muodostoo hoitosuhde. Puhuin vallan muusta.

        Yritä nyt vaan ymmärtää, Einari-parka. ;)))

        Älä selitä ja saivartele taas pelle, osaan kyllä lukea, ja eiköhän aiemmatkin saivartelusepustuksesi ole jo kertoneet mikä itsekäs maailmanpilaaja olet! Samallainen siipeilijä taidat olla kuin kiihkeästi palvomasi vapaamatkustajat! Joten nauretaan,,, sinulle!


      • Aavikon.ajattelija
        Sairasmaailma kirjoitti:

        Älä selitä ja saivartele taas pelle, osaan kyllä lukea, ja eiköhän aiemmatkin saivartelusepustuksesi ole jo kertoneet mikä itsekäs maailmanpilaaja olet! Samallainen siipeilijä taidat olla kuin kiihkeästi palvomasi vapaamatkustajat! Joten nauretaan,,, sinulle!

        Mukavaa, että ymmärsit. Puhumme siis huoltosuhteesta, jookos . ;)))


      • Sairasmaailma
        Aavikon.ajattelija kirjoitti:

        Mukavaa, että ymmärsit. Puhumme siis huoltosuhteesta, jookos . ;)))

        Näytät puhuvan asianvierestä edelleen ja saivartelet hädissäsi:) Ota nyt kuitenkin ihmeessä selvää mitä kaikkea huoltosuhde pitää sisällään! Jookosta tyhmä, ettet nyt ihan taas häpäise itseäsi.


      • Aavikon.ajattelija
        Sairasmaailma kirjoitti:

        Näytät puhuvan asianvierestä edelleen ja saivartelet hädissäsi:) Ota nyt kuitenkin ihmeessä selvää mitä kaikkea huoltosuhde pitää sisällään! Jookosta tyhmä, ettet nyt ihan taas häpäise itseäsi.

        "Ota nyt kuitenkin ihmeessä selvää mitä kaikkea huoltosuhde pitää sisällään!"
        Toedän jo satavarmasti sen, että kyseessä ei ole hoitosuhde, kuten pöljä luuli. ;)))


      • Oletko.pöljä
        Aavikon.ajattelija kirjoitti:

        "Ota nyt kuitenkin ihmeessä selvää mitä kaikkea huoltosuhde pitää sisällään!"
        Toedän jo satavarmasti sen, että kyseessä ei ole hoitosuhde, kuten pöljä luuli. ;)))

        Toedän ?


      • Aavikon.ajattelija
        Oletko.pöljä kirjoitti:

        Toedän ?

        Täytyneen sitten lausua pitkän kaavan mukaan: Tarakka kakara. ;)))


      • Hektinen.hemmo
        Aavikon.ajattelija kirjoitti:

        Täytyneen sitten lausua pitkän kaavan mukaan: Tarakka kakara. ;)))

        Olet siis Tarakka kakara. No niinhän se onkin, lapsellinen papparaista leikkivä finninaamainen penikkahan tuo Aavikon.ajattelija on. Tykkäät roolileikeistä? Täytyneen ei ole suomalainen sana. Tarkista vaikka Kotuksesta, samalla koeta nyt opetella kirjoittamaan, vai eikö oppi mene öyhöttäjän kaaliin? Heppu tärkeilee saivarrellen asian vierestä oppimatta koskaan kirjoittamaan. Valkoinen lakki sinulla saattaa olla. Tosin Nasse-sedän tyylinen. Juu... älä lausu mitään. Et osaa.


      • Naurattaameitä
        Aavikon.ajattelija kirjoitti:

        Täytyneen sitten lausua pitkän kaavan mukaan: Tarakka kakara. ;)))

        Tarakka =pyörän tavarateline! Ainakin helsingissä, teidän oulun aisankannattajien ja lieksanvokkinussijoiden höpinöissä se voi tietenkin tarkoittaa vaikka mitä kivaa:)


    • Kai se suomalaisten syntyvyys laskee,kun eriarvoistetaan näiden matujen rinnalla,ei ole varaa tehdä porukalla lapsia,kun näitä toisia hyysätään ja suomen kansalaisille tarkolitettu sosiaaliturva jaetaan muille,kun omalle kansallle,ei suomalaiset saa lapselle toimeentulo tukena kaikkia lastenvaunuista ja peli vehkeistä,polkupyöristä urheilukamppeista vaatteista tai puhelimesta/tietokone yms,jotka sosiaalitoimi kustantaa näille tulijoille meidän verovaroin,jos valtio tukisi kotimaisia,yhtä kovasti niin varmasti syntyvyys rupeasi nousemaan,mutta onhan tämä kansan vaihto jo menossa,ja suositaan vain islamin uskoista väkeä ja omat vähempiosaiset ovat kärsineet tästä jo pitkän aikaa.

      • Oletpahastiharhateillä

        Syntyvyys alkoi laskea 1960-luvulla.


      • Oletpahastiharhateillä kirjoitti:

        Syntyvyys alkoi laskea 1960-luvulla.

        Ja tämä eriarvoistaminen alentaa sitäkin,jotka voisivat lisätä syntyvyyttä,monella on huoli juurikin toimeentulon kanssa,ja eivät siksi halua tehdä lapsia,kun omakin elämä on kurjuutta rahan puolesta.Nykyään ei ole enään suurperheet yleisiä,kuten ennen jo kuluistakin johtuen,sekä maailma muuttunut siitä pienviljelystilojen ajasta jolloin myös lapset olivat työvoimana lähes jokaisessa maatalossa.


    • Puhdasluontoinen

      Jokainen eläkeläinen maksaa veroja. Eli näin ollen se suuri eläkeläisten määrätarkoittaa myös suurta raha n kierrätystä valtion kassan kautta.

      Suomessa on suuri joukko työttömiä. Ei täällä tarvitsisi muuta kuin laittaa vahustenhoidon palkat kohdilleen ja koulutus helpoksi, niin koko "ongelma" poistuisi.

      Ihmisten määrän vähentyminen on postitiivinen asia maassa, josta myös työpaikat katoavat.

      Ja jos syntyvyys halutaan nousuun, sen voi helposti saada aikaan luomalla työpaikoille lapsiparkkeja osittain yhteiskunnan tuella. Ongelmammehan ei ole se, etteivätkö ihmiset haluaisi saada lisää lapsia. Ongelma on se, ettei työssäkäyvällä ole varaa niitä hankkia. Jos turvapaikanhakuprosessit keskeytettäisiin viiden vuoden ajaksi, voitaisiin säästyneillä rahoilla saada suomalaisten syntyvyys kasvuun.

      Mutta paras vaihtoehto on vain antaa väkiluvun kääntyä hieman laskusuuntaan. Loppupeleissä tärkeintä tulee olemaan puhdas vesi, energiansaanti ja kansan homogeenisyys. Ylikansoitetuista monikulttuurisista maista pyritään jatkuvasti pois. Suomen ei kannata ajautua sille tielle.

      • arvostukseni

        Erittäin järkevä ja hyvä kirjoitus.


    • Aavikon.ajattelija

      Maapallon resurssien kannalta matala syntyvyys on vain hyväksi, olen samaa mieltä "puhdasluontoisen" kanssa.

      Suomen ongelma on nyt toinen. Suuren syntyvyyden ikäluokista olemme siirtyneet alhaiseen syntyvyyteen.

      Siirtyminen korkeasta syntyvyydestä alhaiseen ja siinä tarvittava siirtymäaika aiheuttavat ongelmia. Suuret ikäluokat siirtyvät eläkkeelle ja toisaalta nuoria ei tule riittävästi työelämään, jotta meillä olisi riittävästi hoitajia, siivoojia, lääkäreitä ja kaikkea muuta, mitä tarvitaan lisääntyvää vanhusväestöä varten.

      Muutoksen rahoittaminen ei myöskään ole helppoa. Lisääntyvät eläkeläisväestö kuormittaa eläkejärjestelmään ja toisaalta eläkkeitä maksavia työikäisiä on aiempaa vähemmän. Lopputuloksena on rahoituskriisi, jossa eläkkeiden suuruudesta on radikaalisti tingittävä. Olemme viime vuosina nähneet useita muutoksia eläkejärjestelmässä (eläkeikien muutokset, elinajanodotteen käyttöönotto eläkkeitä määrättäessä, indeksikorotusten leikkaaminen ym. ). Ajatteleva ihminen ymmärtää, että tämä on vasta alkusoittoa.

      Tästä muutosajasta selviämiseen Suomi tarvitsee maahanmuuttajia. Toinen vaihtoehto on, että annetaan muutoksen tulla hallitsemattomasti; mummon vaippaa ei vaihdeta, asukoot kaikki horiskot vaan kotonaan hautaan saakka, hullut avohoitoon vaan, leikataan eläkkeitä jatkuvasti .... keinoja kyllä piisaa.

      Noin kolmenkymmenen vuoden siirtymäajan jälkeen tilanne kyllä normalisoituu. Syntyvyys on edelleenkin pieni, mutta ylisuuri vanhuusväestö on omia aikojaan kuollut.

      Pääsemme kyllä loppupeleihin, jossa laine liplattaa ja päivä paistaa. Kysymys on vaan siitä, miten ja millä hinnalla loppupeleihin päästään. ;)))

      • Älä.viitsi.öyhöttää

        Onneksi olet vanha. Joutaakin jo unholaan juttusi ja unelmasi. Ei vaan tule toimimaan haaveilemasi utopia.


      • Aavikon.ajattelija
        Älä.viitsi.öyhöttää kirjoitti:

        Onneksi olet vanha. Joutaakin jo unholaan juttusi ja unelmasi. Ei vaan tule toimimaan haaveilemasi utopia.

        Pidän mieluummin omat unelmani. En suostu omaksumaan rassukoiden pelkoja ja ennakkoluuloja. ;)))


      • Ujo-Piimäparta_
        Aavikon.ajattelija kirjoitti:

        Pidän mieluummin omat unelmani. En suostu omaksumaan rassukoiden pelkoja ja ennakkoluuloja. ;)))

        Se kyllä on huomattu. Unimaailmassa tunnutkin elävän. Silti täriset koneen äärellä.


      • Aavikon.ajattelija
        Ujo-Piimäparta_ kirjoitti:

        Se kyllä on huomattu. Unimaailmassa tunnutkin elävän. Silti täriset koneen äärellä.

        Jokos asia loppui?;)))


      • Asiattomalle
        Aavikon.ajattelija kirjoitti:

        Jokos asia loppui?;)))

        Mitä mariset? Lopeta öyhöttämisesi.
        Trollina aloitat jo aamusta yksinäisyyttäsi vinkuen lässytyksesi. Asiaahan et palstalle tuota.
        Ainoastaan omia mielipiteitäsi.
        Voi voi rassukkapeikkoa. Mene bingoon.


      • Aavikon.ajattelija
        Asiattomalle kirjoitti:

        Mitä mariset? Lopeta öyhöttämisesi.
        Trollina aloitat jo aamusta yksinäisyyttäsi vinkuen lässytyksesi. Asiaahan et palstalle tuota.
        Ainoastaan omia mielipiteitäsi.
        Voi voi rassukkapeikkoa. Mene bingoon.

        Joo, näytti se asia loppuvan uunelolta taas, kun jouduit siirtymään henkilökohtaisuuksiin.

        Tätä se on. Olisisi sinunkin kannattanut käydä kouluja, niin osaisit pysyä asialinjalla. Ota minusta mallia. ;)))


      • Asiattomalle
        Aavikon.ajattelija kirjoitti:

        Joo, näytti se asia loppuvan uunelolta taas, kun jouduit siirtymään henkilökohtaisuuksiin.

        Tätä se on. Olisisi sinunkin kannattanut käydä kouluja, niin osaisit pysyä asialinjalla. Ota minusta mallia. ;)))

        Taitaapa olla niin, että oma koulupohjani kestää vertailun omasi rinnalla vallankin hyvin. Aiheesta huomautin sinua, parahin trollinkuvatus. En todellakaan ota mallia sinusta, Hulluhan olisin silloin.
        Parempi on että lopetat öyhöttämisesi kiltisti ja harjoittelet muutaman vuoden sitä asialinjaasi.
        Se on todella ala-arvoista luettavaa.


      • Aavikon.ajattelija
        Asiattomalle kirjoitti:

        Taitaapa olla niin, että oma koulupohjani kestää vertailun omasi rinnalla vallankin hyvin. Aiheesta huomautin sinua, parahin trollinkuvatus. En todellakaan ota mallia sinusta, Hulluhan olisin silloin.
        Parempi on että lopetat öyhöttämisesi kiltisti ja harjoittelet muutaman vuoden sitä asialinjaasi.
        Se on todella ala-arvoista luettavaa.

        No jopa nyt tuli marinaa.

        Eiköhän lähdetä yhdessä käymään bingossa.;)))


      • Asiattomalle

      • ajattelepa.aavikoitunut

        "Muutoksen rahoittaminen ei myöskään ole helppoa. Lisääntyvät eläkeläisväestö kuormittaa eläkejärjestelmään ja toisaalta eläkkeitä maksavia työikäisiä on aiempaa vähemmän. Lopputuloksena on rahoituskriisi, jossa eläkkeiden suuruudesta on radikaalisti tingittävä."

        Tai sitten nostetaan eläkemaksuja. Todellisuudessa koko "ongelma" on helposti korjattu nostamalla hiukan verotusta. Omaisuusvero takaisin ja pääomavero progressiiviseksi, kuten se tilanne olikin ennen EU:hun liittymistä. Oma valuutta, tietty määrä tulleja ja sopiva devalvaatiovauhti ja työttömyys on sillä selvä ilman mitään kurjistavia "aktiivi"malleja.


        " Olemme viime vuosina nähneet useita muutoksia eläkejärjestelmässä (eläkeikien muutokset, elinajanodotteen käyttöönotto eläkkeitä määrättäessä, indeksikorotusten leikkaaminen ym. )."

        " Ajatteleva ihminen ymmärtää, että tämä on vasta alkusoittoa."

        Varmasti, jos on tarkoitus "ratkaista" tämä ongelma maahanmuuton avulla. Mutta mitäpä se vilkas mielikuvitus ei keksisi muka yrittääkseen välttää tulevat verojen korotukset.

        Koko ongelma on tietenkin vain trollin mielikuvituksessa. Työvoiman vähenemisestä seuraa vain työttömyyden poistuminen, ei mitään muuta. Siitä toki taas seuraa palkkatason nousu, joka tarkoittaa sitä, että jos keskitason ja suuremmat eläkkeet tiputetaan indeksistä, työeläkemaksut riittävät eläkkeisiin, joista osa tulee jo nytkin rahastotuotoista. Paitsi, että ajatus kohoavasta verotuksesta pelottaa ja sitäkin enemmän historiamme parhaan eläketurvan itselleen junaillut sukupolvi pelkää indeksileikkausta. Niinpä sitten pitää yrittää pettää itseään sillä, että uusjako olisi vältettävissä jollakin kuvitteellisella "työperäisellä maahanmuutolla", jota ei koskaan tule tapahtumaan.

        Ongelmana tässä on se, että "viisaiden" johtajiemme valitsemalla tiellä me emme voi luopua massatyöttömyydestä, koska tullirajojen ja oman valuutan puuttuessa me emme voi antaa palkkatason kohota normaalisti. Meidän on sen sijaan mentävä samaa tietä kuin muutkin EU-maat ja yritettävä luoda halpatyömarkkinat vaikka sitten pakolaisten avulla. Vapaan liikkuvuuden oloissa edes se ei onnistu Suomelta kovin hyvin: tänne tulijoita pitää maassa vain sosiaaliturva ja sekin vain jos se on riittävän korkea. Me olemme väistämättä periferiaa tässäkin. Koska verotusta ei voi nostaa eikä palkkojenkaan antaa nousta, on ainoa mahdollisuus se sama mikä on ollut arkipäivää maatalouspolitiikassa jo vuosikymmeniä: yhteiskunta maksaa. "Kilpailukykyistä" palkkataso pidetään yllä yhteiskunnan tuella (palkkatuet, työharjoittelut yritystuet ja verohelpotukset) kaikissa toistensa kanssa kilpailevissa maissa ja kun samalla kilpaillaan verotuksella, kaikki nämä maat velkaantuvat. Ei ole sattumaa, että euroalueen "talousveturi" Saksa on myös yksi velkaisimmista.

        Että näin tämä tyhmyys vaan jatkuu ja jatkuu, kunnes huoralla repeää, ja aavikon.trollit vain jatkavat tyhjän naukumistaan ja ihmisten pilkkaamistaan. Turha on silti toivonsa. Eläkkeitään leikataan ja verot nousevat, ja jonain päivänä luultavasti kansalliset rajat palaavat, ihan vain siksi, että aavikon.trollit eivät ole valmiita muuten osoittamaan tarpeeksi solidaarisuutta lähimmäisilleen. Eivät edes sen vertaa, että talous saataisiin tasapainoon. Saati että tekisivät sen ihmisrakkaudesta. Nythän näiden pakolaisten auttamishalukin on vain pyrkimystä turvata itselleen hyvä elintaso eikä halua auttaa hädänalaisia ihmisiä. Jos sitä halua tosiaan olisi, niin autettavia löytyisi lähempääkin.


      • ajattelepa.aavikoitunut
        ajattelepa.aavikoitunut kirjoitti:

        "Muutoksen rahoittaminen ei myöskään ole helppoa. Lisääntyvät eläkeläisväestö kuormittaa eläkejärjestelmään ja toisaalta eläkkeitä maksavia työikäisiä on aiempaa vähemmän. Lopputuloksena on rahoituskriisi, jossa eläkkeiden suuruudesta on radikaalisti tingittävä."

        Tai sitten nostetaan eläkemaksuja. Todellisuudessa koko "ongelma" on helposti korjattu nostamalla hiukan verotusta. Omaisuusvero takaisin ja pääomavero progressiiviseksi, kuten se tilanne olikin ennen EU:hun liittymistä. Oma valuutta, tietty määrä tulleja ja sopiva devalvaatiovauhti ja työttömyys on sillä selvä ilman mitään kurjistavia "aktiivi"malleja.


        " Olemme viime vuosina nähneet useita muutoksia eläkejärjestelmässä (eläkeikien muutokset, elinajanodotteen käyttöönotto eläkkeitä määrättäessä, indeksikorotusten leikkaaminen ym. )."

        " Ajatteleva ihminen ymmärtää, että tämä on vasta alkusoittoa."

        Varmasti, jos on tarkoitus "ratkaista" tämä ongelma maahanmuuton avulla. Mutta mitäpä se vilkas mielikuvitus ei keksisi muka yrittääkseen välttää tulevat verojen korotukset.

        Koko ongelma on tietenkin vain trollin mielikuvituksessa. Työvoiman vähenemisestä seuraa vain työttömyyden poistuminen, ei mitään muuta. Siitä toki taas seuraa palkkatason nousu, joka tarkoittaa sitä, että jos keskitason ja suuremmat eläkkeet tiputetaan indeksistä, työeläkemaksut riittävät eläkkeisiin, joista osa tulee jo nytkin rahastotuotoista. Paitsi, että ajatus kohoavasta verotuksesta pelottaa ja sitäkin enemmän historiamme parhaan eläketurvan itselleen junaillut sukupolvi pelkää indeksileikkausta. Niinpä sitten pitää yrittää pettää itseään sillä, että uusjako olisi vältettävissä jollakin kuvitteellisella "työperäisellä maahanmuutolla", jota ei koskaan tule tapahtumaan.

        Ongelmana tässä on se, että "viisaiden" johtajiemme valitsemalla tiellä me emme voi luopua massatyöttömyydestä, koska tullirajojen ja oman valuutan puuttuessa me emme voi antaa palkkatason kohota normaalisti. Meidän on sen sijaan mentävä samaa tietä kuin muutkin EU-maat ja yritettävä luoda halpatyömarkkinat vaikka sitten pakolaisten avulla. Vapaan liikkuvuuden oloissa edes se ei onnistu Suomelta kovin hyvin: tänne tulijoita pitää maassa vain sosiaaliturva ja sekin vain jos se on riittävän korkea. Me olemme väistämättä periferiaa tässäkin. Koska verotusta ei voi nostaa eikä palkkojenkaan antaa nousta, on ainoa mahdollisuus se sama mikä on ollut arkipäivää maatalouspolitiikassa jo vuosikymmeniä: yhteiskunta maksaa. "Kilpailukykyistä" palkkataso pidetään yllä yhteiskunnan tuella (palkkatuet, työharjoittelut yritystuet ja verohelpotukset) kaikissa toistensa kanssa kilpailevissa maissa ja kun samalla kilpaillaan verotuksella, kaikki nämä maat velkaantuvat. Ei ole sattumaa, että euroalueen "talousveturi" Saksa on myös yksi velkaisimmista.

        Että näin tämä tyhmyys vaan jatkuu ja jatkuu, kunnes huoralla repeää, ja aavikon.trollit vain jatkavat tyhjän naukumistaan ja ihmisten pilkkaamistaan. Turha on silti toivonsa. Eläkkeitään leikataan ja verot nousevat, ja jonain päivänä luultavasti kansalliset rajat palaavat, ihan vain siksi, että aavikon.trollit eivät ole valmiita muuten osoittamaan tarpeeksi solidaarisuutta lähimmäisilleen. Eivät edes sen vertaa, että talous saataisiin tasapainoon. Saati että tekisivät sen ihmisrakkaudesta. Nythän näiden pakolaisten auttamishalukin on vain pyrkimystä turvata itselleen hyvä elintaso eikä halua auttaa hädänalaisia ihmisiä. Jos sitä halua tosiaan olisi, niin autettavia löytyisi lähempääkin.

        On jokseenkin huvittavaa, että nyt kun meillä on tosiaan edessämme biologisista faktoista johtuvat muutokset yhteiskunnassamme, sanaa rakennemuutos ei enää käytetäkään. Sen sijaan epätoivon vimmalla yritetään estää sitä tapahtumasta.

        Niin kauan kun oli kysymys vain työttömyyttä ja palvelujen kaikkoamista pakoon muuttavista maalaisista, kehityskulusta, joka sinänsä oli vain politiikan seurausta, oli se kuulema "välttämätöntä rakennemuutosta", johon vain tuli sopeutua.

        Niin se tuo termistö ja ajattelu sopeutuu aika joustavasti omaan ahneuteen ja tyhmyyteen, ihan "asiantuntija"tasollakin.

        Voi voi tätä muutosvastarintaa ;))


      • Aavikon.ajattelija
        Asiattomalle kirjoitti:

        Harrasta sinä sitä rasismiasi vaan ikäistesi kanssa:

        https://www.youtube.com/watch?v=6Qe9oCV1hkM

        Sinähän sitä bingomatkaa ensimmäisenä ehdottelit. Kaipa sinulla on kokemusta aisiasta. ;)))


      • ei.kiitos
        Aavikon.ajattelija kirjoitti:

        Sinähän sitä bingomatkaa ensimmäisenä ehdottelit. Kaipa sinulla on kokemusta aisiasta. ;)))

        Eihän noita kommenttejasi kukaan nauramatta voi lukea. Ajattelija mainostat olevasi, kirjoittaja et selvästikään ole. Todella epäonnistunutta aavikonpropagandaa kutumallin tuputtajalta.


    • Hutihomma

      Ei siinä suomalaiset lisäänny. Tulee vaan tämäkin maailmankolkka täpötäyteen lähi-itäläisiä, Alkavat sitten vähentää toisiaan kuten lähtömaissaan.

    • TaisteluRasismiaVastaan

      Aavikon.ulkoa-opittujen fraasien huutelijalle on esitetty tässä vastinev väittämiinsä . Olisiko liikaa pyydetty , mikäli Rasmus-pelle edes yrittäisi jotenkin vastata?


      "Muutoksen rahoittaminen ei myöskään ole helppoa. Lisääntyvät eläkeläisväestö kuormittaa eläkejärjestelmään ja toisaalta eläkkeitä maksavia työikäisiä on aiempaa vähemmän. Lopputuloksena on rahoituskriisi, jossa eläkkeiden suuruudesta on radikaalisti tingittävä."

      Tai sitten nostetaan eläkemaksuja. Todellisuudessa koko "ongelma" on helposti korjattu nostamalla hiukan verotusta. Omaisuusvero takaisin ja pääomavero progressiiviseksi, kuten se tilanne olikin ennen EU:hun liittymistä. Oma valuutta, tietty määrä tulleja ja sopiva devalvaatiovauhti ja työttömyys on sillä selvä ilman mitään kurjistavia "aktiivi"malleja.

      " Olemme viime vuosina nähneet useita muutoksia eläkejärjestelmässä (eläkeikien muutokset, elinajanodotteen käyttöönotto eläkkeitä määrättäessä, indeksikorotusten leikkaaminen ym. )."

      " Ajatteleva ihminen ymmärtää, että tämä on vasta alkusoittoa."

      Varmasti, jos on tarkoitus "ratkaista" tämä ongelma maahanmuuton avulla. Mutta mitäpä se vilkas mielikuvitus ei keksisi muka yrittääkseen välttää tulevat verojen korotukset.

      Koko ongelma on tietenkin vain trollin mielikuvituksessa. Työvoiman vähenemisestä seuraa vain työttömyyden poistuminen, ei mitään muuta. Siitä toki taas seuraa palkkatason nousu, joka tarkoittaa sitä, että jos keskitason ja suuremmat eläkkeet tiputetaan indeksistä, työeläkemaksut riittävät eläkkeisiin, joista osa tulee jo nytkin rahastotuotoista. Paitsi, että ajatus kohoavasta verotuksesta pelottaa ja sitäkin enemmän historiamme parhaan eläketurvan itselleen junaillut sukupolvi pelkää indeksileikkausta. Niinpä sitten pitää yrittää pettää itseään sillä, että uusjako olisi vältettävissä jollakin kuvitteellisella "työperäisellä maahanmuutolla", jota ei koskaan tule tapahtumaan.

      Ongelmana tässä on se, että "viisaiden" johtajiemme valitsemalla tiellä me emme voi luopua massatyöttömyydestä, koska tullirajojen ja oman valuutan puuttuessa me emme voi antaa palkkatason kohota normaalisti. Meidän on sen sijaan mentävä samaa tietä kuin muutkin EU-maat ja yritettävä luoda halpatyömarkkinat vaikka sitten pakolaisten avulla. Vapaan liikkuvuuden oloissa edes se ei onnistu Suomelta kovin hyvin: tänne tulijoita pitää maassa vain sosiaaliturva ja sekin vain jos se on riittävän korkea. Me olemme väistämättä periferiaa tässäkin. Koska verotusta ei voi nostaa eikä palkkojenkaan antaa nousta, on ainoa mahdollisuus se sama mikä on ollut arkipäivää maatalouspolitiikassa jo vuosikymmeniä: yhteiskunta maksaa. "Kilpailukykyistä" palkkataso pidetään yllä yhteiskunnan tuella (palkkatuet, työharjoittelut yritystuet ja verohelpotukset) kaikissa toistensa kanssa kilpailevissa maissa ja kun samalla kilpaillaan verotuksella, kaikki nämä maat velkaantuvat. Ei ole sattumaa, että euroalueen "talousveturi" Saksa on myös yksi velkaisimmista.

      Että näin tämä tyhmyys vaan jatkuu ja jatkuu, kunnes huoralla repeää, ja aavikon.trollit vain jatkavat tyhjän naukumistaan ja ihmisten pilkkaamistaan. Turha on silti toivonsa. Eläkkeitään leikataan ja verot nousevat, ja jonain päivänä luultavasti kansalliset rajat palaavat, ihan vain siksi, että aavikon.trollit eivät ole valmiita muuten osoittamaan tarpeeksi solidaarisuutta lähimmäisilleen. Eivät edes sen vertaa, että talous saataisiin tasapainoon. Saati että tekisivät sen ihmisrakkaudesta. Nythän näiden pakolaisten auttamishalukin on vain pyrkimystä turvata itselleen hyvä elintaso eikä halua auttaa hädänalaisia ihmisiä. Jos sitä halua tosiaan olisi, niin autettavia löytyisi lähempääkin."

      • Aavikon.ajattelija

        "Olisiko liikaa pyydetty , mikäli Rasmus-pelle edes yrittäisi jotenkin vastata?"
        On se liikaa pyydetty, kun pyydetään näin.

        Myös muille tiedoksi: Vastaan mielelläni ja kuuntelen mielipiteitänne muutenkin. Tämä kuitenkin sillä edellytyksellä, että asialliset käytöstavat ovat kunniassa.

        Tämä "liikaa pyydetty" vuodatus ei anna aihetta enempään kommentointiin. ;)))


      • Aavikon.ajattelija
        Aavikon.ajattelija kirjoitti:

        "Olisiko liikaa pyydetty , mikäli Rasmus-pelle edes yrittäisi jotenkin vastata?"
        On se liikaa pyydetty, kun pyydetään näin.

        Myös muille tiedoksi: Vastaan mielelläni ja kuuntelen mielipiteitänne muutenkin. Tämä kuitenkin sillä edellytyksellä, että asialliset käytöstavat ovat kunniassa.

        Tämä "liikaa pyydetty" vuodatus ei anna aihetta enempään kommentointiin. ;)))

        Annan esimerkkejä asiallisista käytöstavoista "keskustellesani" toisen minäni einarin kanssa.


    • masuri21

      Eukymmenien tuhansien irakilaismiesten ottaminen Suomeen siittäjiksi auta Suomea. Suomalaiset synnyttävät naiset eivä lisäänny ja mikäli risteytyvät kehitysmaalaismiesten kanssa, älykkyys laskee.
      Ei ole itsetarkoitus,että väestömäärä kasvaa.Vanhusväestön suhteellisen osuuden lisääntyminen voi tuottaa ongelmia.Huoltosuhde heikkenee.
      Ratkaisu on se ,että tuodaan Suomeen nuoria naisia.Hedelmällisissä iässä olevat naiset korjaavat huoltosuhdetta ja vaikuttavat väestökehitykseen myönteisesti.
      Kaukoidän ja Aasia naiset ovat ahkeria ja sopeutuvia.He ovat ratkaisu väestöongelmiin, eivät lähi-idän geelitukat.

    • Aavikon.ajattelija

      "Ratkaisu on se ,että tuodaan Suomeen nuoria naisia."

      Vaan kun tutkimukset ovat yksiniittisesti osoittaneet, että meidän syrjäytyneet nuoret miehet eivät ole kykeneviä perustumaan perhettä. Tokkopa ovat kykeneviä edes lisääntymään. ;)))

      • hfgdghf

      • Aavikon.ajattelija
        hfgdghf kirjoitti:

        Linkitä ihmeessä jotain tällaisia tutkimuksia siitä etteivät syrjäytneet miehemme ole kykeneviä perustamaan perheitä ja lisääntymään?

        Totuus on, että nykydemografiassamme lisääntymisikäisiä miehiä on enemmän kuin naisia on tarjolla. Ja kehitysmaalaisilla miehillä näkyy myös löytyvän kilpailuetuja kantaväestöön nähden.

        https://www.bustle.com/articles/103217-women-dont-want-to-date-men-with-blonde-hair-says-new-survey-but-heres-who-they

        https://www.kauppalehti.fi/uutiset/syntyvyys-laskee-suomessa--ja-yhtena-syyna-on-miesten-syrjaytyminen--vaestoliiton-johtaja-telle-miehet-syrjaytyvat-perheellistymisesta/J3WmSXGs
        Tässä Kauppalehden pohdiskelua asiasta.

        https://www.suomenmaa.fi/uutiset/oecd-yha-useampi-suomalainen-nuori-mies-syrjaytyy-varhaiskasvatus-laahaa-perassa-6.3.154566.08fc6aba43
        Siinä Suomenman versio OECD:n raportista vuodelta 2016.

        Varsinaista tutkimustietoa nuorten miesten syrjäytymisestä löytyy OECD:n ja Väestöliiton raporteista. Ne voit etsiä ihan itsekin. Jos et osaa itse etsiä, et sinä niitä raporttejaan osaa lukea. ;)))


      • syrjäytynyt.oot.itse
        Aavikon.ajattelija kirjoitti:

        https://www.kauppalehti.fi/uutiset/syntyvyys-laskee-suomessa--ja-yhtena-syyna-on-miesten-syrjaytyminen--vaestoliiton-johtaja-telle-miehet-syrjaytyvat-perheellistymisesta/J3WmSXGs
        Tässä Kauppalehden pohdiskelua asiasta.

        https://www.suomenmaa.fi/uutiset/oecd-yha-useampi-suomalainen-nuori-mies-syrjaytyy-varhaiskasvatus-laahaa-perassa-6.3.154566.08fc6aba43
        Siinä Suomenman versio OECD:n raportista vuodelta 2016.

        Varsinaista tutkimustietoa nuorten miesten syrjäytymisestä löytyy OECD:n ja Väestöliiton raporteista. Ne voit etsiä ihan itsekin. Jos et osaa itse etsiä, et sinä niitä raporttejaan osaa lukea. ;)))

        Et vain ymmärrä, ettei maahanmuutto ole ratkaisu asiaan. Tuotahan tuputat innoissasi aina.
        No onneksi se jää pelkäksi unelmaksi.


      • Aavikon.ajattelija
        syrjäytynyt.oot.itse kirjoitti:

        Et vain ymmärrä, ettei maahanmuutto ole ratkaisu asiaan. Tuotahan tuputat innoissasi aina.
        No onneksi se jää pelkäksi unelmaksi.

        Odottakaamme rauhassa, josko itse "hfgdghf" olisi tyytyväinen pyytämiinsä linkkeihin.

        Voihan se tietysti olla niinkin, että "hfgdghf" viuhtoi posket punoittaen karkuun ja myöhemmin inkarnoitui palstalle toisella nimellä. ;)))


      • Älä.yritä.taas
        Aavikon.ajattelija kirjoitti:

        Odottakaamme rauhassa, josko itse "hfgdghf" olisi tyytyväinen pyytämiinsä linkkeihin.

        Voihan se tietysti olla niinkin, että "hfgdghf" viuhtoi posket punoittaen karkuun ja myöhemmin inkarnoitui palstalle toisella nimellä. ;)))

        Sinun ehdotuksesi on väärä. Ja sellaisena pysyykin.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      83
      1958
    2. Suomalaisia naisia lennätetään seksimatkoille

      https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/1f5f5e20-8c36-4907-9640-8e0c3b017c5a Gambia on jo vuosia ollut yhtä kuin munanhaku ma
      Maailman menoa
      248
      1934
    3. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      96
      1646
    4. Mietitikö nainen koskaan

      Miksi me ollaan päädytty tähän pisteeseen. Lähestmistapaa ei ole. Tarvitaanko me oikeasti enää tätä.
      Ikävä
      112
      1461
    5. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

      Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
      Ikävä
      169
      1161
    6. huono omatunto

      johtuu siitä, että minulla on tunteita sinua kohtaan. Se vaikuttaa asiaan. Kaipasin sinua tänäänkin.
      Ikävä
      65
      1130
    7. Onnistuit sohaisemaan mua

      Kaikkein herkimpään kohtaan ja kyseenalaistamaan mun luottamuksellisuuden. Kun sitä ei ole niin ei ole mitään muutakaan
      Ikävä
      63
      968
    8. Päätin juuri että

      En odota että meidän välillä enää tapahtuisi mitään. Tämä on aivan liian monimutkaista ja kyllä sinäkin olisit joskus mi
      Ikävä
      32
      962
    9. Mitä kaipaat

      Usein elämässäsi
      Ikävä
      105
      934
    10. Huomenna se

      Tulee kohta, odotatko?
      Ikävä
      61
      886
    Aihe