Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

helvetti äänestäkää oikein

isä-aurinkoinen

Ihmiset tajutkaa jo seuraavissa vaaleissa todellinen vaihtoehto kokoomus keskusta lahtareille on niin SKP. äänestäkää joukolla SKP.TA NIIN PASKA MAAMME PARANEE PORVARISTON IKEEN ALTA . EN TARKOITTANUT PORVARISTOLLA KAUPUNGIN ASUKKAITA VAAN OIKEISTO LAHTAREITA. PUNALIPPU SOJOSSA ÄÄNESTÄMÄÄN SKP. PÄÄMINISTERI PUOLUEEKSI. TE ORJAT SORRON YÖSTÄ NOUSKAA KOITTAA VALO UUSI VÄISTYY PAKKOVALTA MAASTAMME . TOVERIT.

14

389

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vaihdetaan.eduskunta

      Harjoitan postiivista syrjintää seuraavissa vaaleissa kuten Helsingin kaupunki työpaikoissa. Jos on kaksi tasavertaista eduskuntavaaliehdokasta, äänestän etnisen taustan omaavaa. Äänestetään maahanmuuttajat eduskuntuntaan päättämään aisoistamme. He ovat niin paljon kyvykkäämpiä joka alalla.
      Muistakaa toreilla ja turuilla kysellä vaalitilaisuuksissa, olisiko puolueella etnisen taustan omaavaa ehdokasta.
      Tehdään tästä kansanliike!

      • tiinati

        Jos maahanmuuttajat olisivat kyvykkäämpiä joka alalla niin miksi he täällä olisivat. Hehän ovat tulleet tänne saamaan meidän apuamme.


      • siinäpävaikeus

        Se on tuo maahanmuutto sellainen hapatyö agenda ,josta on etnissy kaukana. Pelkkää bisnestä.

        Pitää ajatella aatteis´den sisältöäkin ja ruotia harjoitetun politiikan seuraamuksia. Vsemmisto näyttää tukevan kovin tuota oikeiston harjoittamaa maahanmuuttoa,jota nyt pyritään posittivisen kuvan luomiseksi kutsumaan työperäiseksi maahanmuutoksi. Pahaa pelkään että näin ollen Vasemmisto politiikka on lähinnä kolikko kärryille pyrkimistä ns."rikkaiden rattaille" ja aatteiden eepos on tuulen viemää kun päämäärä on saavutettu. Voin olla väärässäkin,mutta ... Toki muutosta kovin kaivataan yhteiskunnassa tasapainoisempaan ja kansalaisten tulevaisuudenkautta taloudellisesti kantavampaan työllä pärjäämiseen ja sosiaalisesti turvatumpaan suuntaan.

        Maahan muuton perusteeksi asetetaan tänäpäivänä tuo huoltosuhteen rasitus ja yli 55 vuotiaissa katsotaan olevan potentiaalia työvoimaksi eniten. Ikäväkyllä tuo haavekuva on yhtä pohjaton kuin maahanmuuton kautta visiointi asian ratkaisemiseksi. Työmarkkinoilla ei ole aikoihin kevnnnut yli 50 vuotias töihin ,ikäsyrjintä on vallinut jo kymmene vuoden ajan ja tilanne pahentunut ,sillä nykyöään kuulee jo hiukka yli 40 :pisen olevan liian vanha töihin. Työmarkkinoille on syntynyt ns. teinityö kulttuuri. Kyse ei ole työvoiman saatavuudesta lainkaan vaan puhtaasti palkkojen alasajosta ja työnantajkapuolen hhalsta hillitä palkkatasoja .Sama kululeikkaus pyrkimys näkyy eläke asioiden tiimoilta eläkkeiden maksu haluttomuutena ja pyrkimyksenä rajoittaa eläkkeille pääsyä eläkeikää nostamalla tai muin toimin.

        Joten.. äänestäjänä kyllä kannatta tarkkaan harkita ,mitä seuraamuksia on mitäkin puoluetta äänestämällä ja palkansaajana katsoa kenet päätää päättämään ja milaisia päätöksiä tulee,että täyttyykö kukkaro vai tuleeko eteen pidempiä työpäiviä ,pienemmällä palkalla ja heikentyvillä työehdoilla. Jos äänestät vihreitä ,uskottavasti ei ainakaan maksajamäärä näille eneneville kustanuksille lisäänny suvaitsevaisuus politiikan kulkiessa kärkiaatteena. Ketä jää jäljelle ,kun tuntuu että oikea äärilaita ei hyvä ,vasen ääri ei sen parempi? Hmmm....


    • ToimeenTyöläiset

      Keskusta ja Homoonnus ovat tuhonneet jo suomen! On aika alkaa kunnon lakot jotta yrityksiä saadaan kunnolla nurin!

      • Lisää_työttömiäkö

        Ajatuksellasi siis entistä vähemmän työpaikkoja. Sitähän se vassarilinja aina kyllä maailmassa on ollutkin, työtä tekevät verotetaan hengiltä ja kurjuutta jaetaan kaikille paitsi niille muutamalle puolueessa, jotka ovat kaikkia muita tasa-arvoisempia...

        Homman toimivuutta voi miettiä, miten sujui entisessä Neukkulassa tai Ddr:ssä; nykymenoa kertoo vaikka Venezuela jossa rikas öljyvaltio korruptiokonkurssiin tai Pohjois-Korea, jossa ihmiset orjatyössä ja nälkäänsä syövät perheenjäseniään. Sitäkö haluaisit tännekin?


    • yksioikeaeisamakaikille

      Valistus ja valveutuneisuus on avainasemassa. Suomalaiset äänetävät ja saavat sitä mitä ovat äänestäneet. Vallassa on yleensä ne joita on suoraan kansanvaltaisen äänestysjärjestelmän kautta äänestetty ja joille valta tuon äänestyksen kautta on luovuitettu tulevalle kaudelle asioita hoitaakseen.

      Vallilupauksia kyllä kuulemme,mutta oma kriittisyys ja riittävä ajankohtaisten asioiden seuraaminen auttaa kummasti luomaan näkemyksen lupausten lävitse ja titämään mitä kukin poliittinen taho todellisuudessa edustaa. Pelkkien vuolaiden vaalipuheiden varassa äänestäminen on sokkona äänetämistä ja lopputulos ei ole äänestäjän kannalta toivottu.

      Äänestys aktiivisuutta tuo kyllä laskee ja nyt on vihreiden toimesta aateena äänestämisiän laskeminen ollut puheena:

      https://www.pohjalainen.fi/tilaajalle/kotimaa/tutkija-ei-usko-vihreiden-esityksen-menestyvän-15-vuotiaiden-äänioikeus-tuskin-etenee-lähitulevaisuudessa-1.2634458

      Politiikassa kuitenkin päätetään valtiollisista asioista ,sekä kansallista hyvinvointia koskevista seikoista koko Suomen kansaa ja taloutta koskien ,joten en pidä tuota oikeana tapana lisätä vaaliaktiivisuutta ,tilastollisesti. Valtion kohtaloa ja asioiden hoitoa ei tule siirtää lasten käsiin,se on edesvatuutonta,sillä heille ei ole kehttynyt riittävässä määrin omaa harkintakykyä ,vaan ovat vielä monasti kovin vaikutusalttiita ja vanhempiensa huollettavia. Annetaan lasten kasvaa ja kehittyä täysiikäisiksi ja jätetään vastuunkanto täysiikäisille aikuisille. Täysi ikäisyys peruste tuntuu olevan kovin häilyvä Suomessa vaikkakin lakisääteisesti se on täysin selvä ja näin luulisi sen olevan päätöksentekijöillekin ,mutta vaan kun ei ole . Käsitys näyttää häilyvän tarkoitusperien mukaan ,kuten verraten asiaa voi punnita sosiaalisien tukien myötä jolloin aikuinen voidaan tulkita lapseksi samaan ruokakuntaan.

      Jos poliittisten päätöksien halutaan tulevaisuudessa vastaavan enenevässä määrin kansan äänesetyksen tulosta ,näkisin että poliittisilla uutisoinneilla tuossa suhteen vaalien alla olellinen asema .Tällöin ihmisille voidaan näyttää millasia päätöksiä puolueet ovat kauden aikana tukeneet /mikä on ollut eri henkilöiden kanta asioihin. Oikein voi äänestää vain jos saa oikeanlaista tietoa valintansa perusteeksi.

    • nainsevaanon

      Niinpä äänestäkää edes jotain muuta kuin keskareita, kokkareita tai vasemmistoa(paskanpuhujia, ongelman tuottajia). Mieluummin vaikka persuja jos ette muuta uskalla.. SKE on myös kuitenkin rakentumassa ja lähtee vaaleihin kannattaa tutustua.

    • öööhörrrrps

      Turha toivo. Suomalainen äänestäjäkarja on niin johdateltavissa, etteivät edes itse tajua toimivansa johdatteluiden mukaan. Suomalainen ei näet uskalla olla omaa mieltään, vaan sitä mieltä, mitä hänen käsketään olevan, eli valtavirran mukaan viedään kuin kaarnavenettä. Valtamedia julkaisee suggeroivia galluppeja ja tilastoja ja suomalainen äänestää just eikä melkeen niiden mukaisesti. Niinistölle ennustettiin yli 60%n enemmistöä ja äänestystulos oli juuri sen mukainen. Gallupit näytti Huhtasaarelle huomattavan korkeempaa kannatusta, mutta äänten laskemisen jälkeen tulos oli paljon alhaisempi. Mistä lienee tämä yhtäkkinen pudotus johtui :) Pressanvaaleissa nähtiinkin tätä valtamedian harjoittamaa suggerointia livenä, kun Huhtasaari sai urakalla vittuilua, vihaa ja paskaa niskaansa. Mulle tuli niin vitun rankka myötähäpeä, että eikö nuo pellet tajua kuinka läpinäkyviä ovat. EU-rintama pitää tiukan linjan, että EU-vastaisuuden suosio pidetään mahd. alhaalla tai sitten piilossa. Tästäkin on näkyvissä mallia, kun Persujen medianäkyvyyttä alettiin rajoittamaan. Kyllä me suomalaiset ollaan ihan vitun pelleä porukkaa, ja nyt saadaan kiittää itseämme. Mehän se demokratia ollaan. Silti ei osata käyttää sitä hyväksemme.

      • aivopesua

        Sithän se galluppi provoilu on .Äänten kalastelua ja milipiteen muokkausta. Nytkin kertoillaan 16 %kannatuksesta Keskustan tiimoilta.Ha hullu se tätyy olla jos tuohon uskoo .Pikemminki 6% on lähempänä.


    • jupy235

      Ei auta äänestys kun Tieto-Enator CIA päättää ohjelmallaan vaalituloksen ,. Ko. ohjelma on tunnustettu peukaloiduksi USA:ssa peukaloijan toimesta.

    • Ei_himoverottajille

      Vasemman laidan demarihimoverottelijoita ja muita vammaisia en ainakaan äänsetä. Jo nyt pazcasakki kotona lorvaillen saa suunnilleen saman, kuin pienipalkkainen koko viikon duunia otsansa hiessä vääntämällä. Äänestän vaan sellaista, joka lupaa pudottaa veroja ja kunnolla! Sdp, vihervammaiset, vasurit ja ehkä veroja maataloustukia varten hamuavat kepu ja yritystukia varten hamuavat kokkareet kaikki mustalle listalle!

      • jupy236

        Oikeita puhutte vaan skp myös mustalle listalle paskanpuhujia eivät ole yhtään lahtaria edes vieneet saunan taakse tai mitään köyhälistön vallankumousta muutakaan tehneet sitten 1918 ja kovat puheet on puheita pelkkää ilmaa kuten Esko Juhani Tennilä myönsi tv:ssä , todellista kapinahenkeä ei ole paskanpuhujia , vaikka sitä nyt Suomi tarvitsee. Mutta mitä mieltä siitä, että äänet on väärennetty jo monta vaalia sitten, eräs lääke tähän olisi läpinäkyvät uurnat , avoimeen lähdekoodiin perustuva laskentaohjelma varmenne äänestyslippuun, ettei voi vaalivirkailijat tehtailla ja please, jos joku vaan kannattaa ja tulee vastuuhlöksi niin kansalaisaloite miinusäänestä niin saa 4 vuoden takinkäännöt, lupaukset ja valeet kostaa yhteyttä [email protected]


    • vaaleillavaikutetaan

      Tämä hallitus on selkeästi lakannut kuuntelemsata kansan ääntä. Tuosta karkein esimerkki oli kansalais aloitteen täysin kuulematta jättäminen aktiibvimallin osalta .Tuolla ei ollut minkään laista vaikutusta vaikka nämä ovat toteuttamassa kansantahtoa,kansan mandaatilla,joka sekin on hälvennetty nykyisen hallitusmuodostuksen kautta. Tämmöinen ei käy kansanvaltaisessa tasavallassa,näyttäkäämme se seuraavissa vaaleissa ja äänetetään vain oppositiopuolueita ja näytetään että kansaa tulee kuunnella hallinossa ja toutttaa sen tahtoa,sillä siihen tarkoitukseen kansalaiset vallan päättjille luovuitaa vaalein valitsimilleen edustjilleen. Näytetään että vaalein voi vaikuttaa ja otetaan näiltä valta pois äänetämällä vain nykyisiä oppositiopuolueita.

    • GCMhullutus

      Katsokaa mitä tapahtuu kohta GCM sopimukselle ,joka pahimmillaan voi johtaa asuntojen ja liikennevälineiden takavarikoimiseen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      70
      2317
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2113
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1728
    4. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1536
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1530
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1457
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1429
    8. 52
      1298
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      68
      1241
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      30
      1209
    Aihe