Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Opettajien palkat/ lomat

Epistäääää

Opettajien lomat ovat liiallisia. Sama loma kaikille, kiitos.

35

1956

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • voivoi

      Hyppää homo voltti. Koitapa heikkolahjainen luuseri lukea ensin opettajaksi. Itse olen yliopettaja ammattikorkeakoulussa. Tienaan ihan ansaitusti 6000e kuussa. Mulla on 4 kuukauden kesäloma ja viikon syysloma, viikon talviloma ja noin 2 viikon joululoma. Olen kuitenkin opiskellut ammattiini 6 vuotta korkeakoulussa, joten olen lomani ja palkkani ansainnut.

      • voivoi

        Ja työpäivät noin 5 tuntiset. Kokeet ehdin korjata välituntien ajalla.🙋


      • ewewvwevwev

        Hohoijaa ,mitä paskaa jaksat suoltaa......


      • voivoi

        Olet kateellinen, kun et voi totuutta kestää. Opettajat ammattikorkeassa tienasivat jo 20v sitten 3500-4000e/kk, kun olin 10v. Palkat ovat nousseet siitä. Pitää käydä kouluja, niin pääsee suht. helpolla työllä tienaamaan. Näin se menee ja tulee jatkossakin menemään eli duunari joutuu palkanleikkauksiin, kun koulutetuilla on oikeus vaatia vähemmän.


      • Euroaikaan

        20-vuotta sitten oli käytössä markat, taitaa muutenkin olla hieman provoa liikkeellä.


      • voivoi

        Niin oli. Kyllä he tienasivat 240 000- 300 000 markkaa silloin 20v sitten. Nykysin jo ala-asteen rehtorit tienaavat 5000-6000e kuussa.


      • Ope

        No ei ihan varmaan tienannut! Turha puhua pskaa.


      • ooksnoinkaDE

        Et ole oikea opettaja. itse tiedän. Olet todella kateellinen, koska et totuutta kestä. Ala-asteopettajat tienaa sen 3000e, ammattikorkeakoulujen opettajat asia erikseen, He tienaa tuplasti enemmän.


      • tienaaaa
        voivoi kirjoitti:

        Niin oli. Kyllä he tienasivat 240 000- 300 000 markkaa silloin 20v sitten. Nykysin jo ala-asteen rehtorit tienaavat 5000-6000e kuussa.

        Samanlaisia summia sai tvo:lla käyttömiehet 15-20 vuotta sitten. Nyt he tienaavat vain ammattikoulupohjalla edelleen ,mutta yli 70 000e vuodessa. On toi opettajien palkka aika huono verrattuna koulutustasoon.


    • Samaamieltä

      Kyllä niitä muitakin ammatteja on joissa opiskellaan yhtä kauan/ paljon. Ei tuo välttämättä kateutta ole. Ei kai mikään ruudinkeksijä tartte olla päästäkseen luokanopettajaksi opiskelemaan.

    • kovatliksat

      Niin ja eihän noi ala-asteen opettajat saa kuin 3000e kuussa. Rehtorit asia erikseen. Yliopistojen opettajat tienaa parhaiten 7000-8000e kuussa ja rehtori 10000e kuussa, kun ammattikorkeassa tienaa sen 6000e kuussa.

    • itunvidiootti

      Jos aloittajan mielestä opettajat ei saa pitää lomaa kun oppilaat on kesälomalla niin mitä vaikka jonkun yläasteen matikan opettaja tekee kesällä jos kiellät häneltä yli kuukauden kestävän loman?

      Kai sitten sama koskee oppilaita? Lapset saa pitää kesälomaa vain kesäkuun, sitten kouluun niinkö? Vai yksinkö se matikan opettaja istuu luokassaan läpi kesän ja laskee matikan laskuja?

      • töitä

        Just noin. Eikä peruskoulujen ja lukion opettajilla ole kuin toi noin 2kk ja 2 viikon loma. Rehtorit joutuvat jo tulemaan töihin 4 viikkoa aiemmin tekemään tuntilistoja ja lukkareita. Ammattikorkeakouluissa opettajilla toin 4kk loma, mutta he joutuvat tulemaan aina välillä kesällä töihin pitämään uusintatenttejä (muutamia päiviä kesässä) Koulutus vaativa. Ammattikorkeassa opettajat ovat aika paljon vastuussa siitä miten oppilaat valmistuvat ajassaan jne.


      • Anonyymi

        Opettajalle maksetaan palkkaa, pistetään se siis töihin.

        Kouluissa tehdään perussiivouksia kesäisin, siivousalan ammattilaiset tekevät tätä työtä alimiehityksellä ja alipalkattuina. Meanwhile opettajat ottavat aurinkoa kotona korkealla palkalla, vaikka ei varsinaisesti edes ole loma vielä alkanut (kesäkeskeytys).

        Ehdotankin siis että opetushenkilökunta osallistuu perussiivoukseen kouluissa kesäisin, saadaan verorahat hyötykäyttöön.


      • Anonyymi

    • Luusereita

      Opet töihin vaan kesäks!

      • Anonyymi

        Jakamaan Satakunnan Känsää


    • duunarit

      Samaa mieltä

    • Lukioope

      Tuohan on ammatinvalintakysymys

      • Anonyymi

        Juuri näin.


    • eläkeope

      Just näin! Pääsykokeisiin seminaarinmäelle vaan ens keväänä!

    • Anonyymi

      Toisissa töissä on paremmat edut kuin toisissa. Toisissa taas paremmat palkat kuin toisissa. Sitten kai myös sama palkka kaikille?

    • Anonyymi

      Vuosityöaika tulee kaikille opettajille muutaman vuoden päästä kun KT huomaa rahojen olevan lopussa.
      Opettajat saavat myös aivan kaikesta ylimääräisestä työstä ylimääräisen korvauksen. Ei duunari saa ylimääräistä korvausta jos joutuu lyömään ylimääräisen naulan lautaan.

      Kun kunnilta alkaa rahat huveta, olisi syytä ryhtyä tutkimaan opettajien palkkausta ja erityisesti näitä "lisäkorvauksia".

      • Anonyymi

        Huomaa, että jälleen ongelmia naisvaltaisella alalla. Merkittävää, että kaikilla naisvaltaisilla aloilla on sama ongelma, ja ongelman nimi on nainen.
        Riitaisuutta työpaikoilla, kauheaa valitusta, kukaan ei tekisi mitään, ylityöllistetään väkeä niin että palkataan kolme naista tekemään yhden osapäivätyöläisen päiväivätyöt.
        Liukuvat työajat kuuluu ongelmaan, kukaan ei tiedä koskaan kuka on työpaikalla, kuka äitiyslomalla, kuka ruokatunnilla ja kuka etätöissä. Pointti on se että kukaan ei ole työaikana työpaikalla ja tavattavissa.


    • Anonyymi

      Eikö kunnalta löytyisi vaikka nurmikonleikkausta opeille kesäksi. Kesäloma max. 4 vko kaikille. 4 kk lomaan ei ole enää kunnilla varaa!

      • Anonyymi

        Niin ja sihteeriopiston listoille vaan kesäescortiksi.


    • Anonyymi

      On noilla opettajilla kyllä todella hyvät palkat ja pitkät lomat. Kelpaa sitten luppoaika käyttää vaikka politikointiin, saa sieltä erinäisiä etuja vaikka omaan työhön liittyviä. Me osa-aika työntekijät teemme vain pätkiä ja joudumme hakemaan elääksemme työttömyyskorvausta, tosin jokusilla on sivutyönä vaikkapa siivousta mutta harva sitä jaksaa ja saa töitä niin sovitettua.

      • Anonyymi

        Aika nauretttavia kommentteja ettenkö sanois tälle ei voi muuta kun naureskella ja kunnon työtä kun jotkut tekee 8 tuntia sitten kauhee valittaminen työstä tulee tressiä voi voi ja kun on väsy sitten otetaan 1 vuosi lomaa Noniin nyt olen huippu kunnossa ja sitten vähän aikaa valitetaan työstä täytyy saa palkkaa enemmän kun on liian alhainen


    • Anonyymi

      Tein 10 v opetustoimessa töitä, eikä sieltä saa virkoja, ei työsopimusta, ei mitään ylimääräisiä korvauksia, kunnat huijaa palkassa ja lomat oltiin työttöminä.

      Kuka täällä jauhaa paskaa?
      KUKA SAA LOMIA JA KORVAUKSIA?
      Niin, ne sai ennenvanhaan.

      Maassa on kymmeniä tuhansia työttömiä alan ihmisiä.

      • Anonyymi

        Opetustoimessa onkin kastijako. On vakinaiset virat ja sitten osa-aikaiset tuntiopettajat ja määräaikaiset, mutta kyllä palkat ovat toista lajia kuin esimerkiksi raskaissa maataloustöissä joissa vuorokautisia tuntejakaan ei aina lasketa vaan tehdään tarpeen mukaan.


    • Anonyymi

      Kyllä sitä kukkaruukkujen kastelijakin saa lähes kahdeksan viikon loman vuosittain kun on muutama palvelusvuosi takana. On ammattiliitto hankkinut niin hyvät edut .

    • Anonyymi

      En kyllä itsekkään ymmärrä ketä paskaa puhuu

    • Anonyymi

      Tästä voipi katsoa ihan itte.

      https://www.kt.fi/sites/default/files/media/document/ovtes-palkat-ja-palkkiot-01042021.xlsx

      Ny tarttee laskea matkaan, että työaikoja ei saapi itte päättää, pekkasia ei ole. Keskellä päivää kun menet hoitamaan vaikka vanhan äidin asioita niin otat PALKATONTA vapaata.

      Tuohon tessi palkkaa tuloo lisää vielä erityistehtävist ja työnvaativuuden lisää kunnan päättämän mukaan. ns. tva -lisä. ne löytyy varmaan kunnan sivuilta.

      Pitipä sanoa vielä, että kaikki ilta- ja viikonlopputyö ja lukujärjestyksen ulkopuolella tehtävä työ on työnantajalle ilmaista ja mitään ilta/viikonloppu tms. lisiä ei ole.
      Siitä sitten istumaan iltaisin kokouksissa ja vanhempainilloissa. Osallistuminen pakollista.

    • Anonyymi

      Vapaa-ajalla kannattaa myydä seksiä. Tienaa 600e tunti. Moni eurajokilainenkin käyttää minun palveluita.

    • Anonyymi

      Eli teet tunti töitä päivässä ja perustat miehesi kanssa osakeyhtiön. Veroprosentti 20. Hyvin jää käteen 180 000e käteen vuodessa. Aika raha

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      70
      2287
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2093
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1708
    4. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1526
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1520
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1417
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1389
    8. 52
      1278
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      63
      1221
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1196
    Aihe