Mikko Harju - hohhoijaa

Kertokaa

"Laulajalupaus" Mikko Harju on mielestäni ehkä epäaidoin artistiksi itseään sanova tyyppi joka on vastaan tullut. On ihan hirveää ja myötähäpeää herättävää katsottavaa kun hän muka oikein tunteellisesti tulkitsee mm fb liveissään. Oi kuinka hän katsoo niin syvälle kameraan ja luulee näyttävänsä tunteelliselta. :D ei tiedä pitäisikö itkeä vai nauraa.

Tekemänsä biisit on sanoituksiltaan niin kopioituja ja kliseisiä teinityttö -runoja että tulee mieleen, onko tämä tehty vitsillä esim parodiaksi vai ihan tosissaan. Musiikillisesti nuo sävellykset on myös niin mielikuvituksetonta parin soinnun liukuhihna -kamaa että jää idols -voittajakappaleetkin kauas taakse.

Taannoin eksyin katsomaan herran periscope -liveä jossa joku kritisoi hänen lauluaan ja tuotantoaan fiksusti ja perustellen. Mikko heitti heti bannit. :D vain sydän kommentit teinitytöiltä siis kelpaa.

Lauluääni on perus karaoketasoa ja livelaulanta hyvinkin epäpuhdasta, teknillisistä ja äänialan puutteista puhumattakaan.

En voi käsittää, miten tällainen sonta uppoaa ihmisiin, vai onko suurin osa faneista nimenomaan pikkutyttöjä? Mitä mieltä muut on?

9

1365

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tottaon

      Naulan kantaan. Ärsyttävä olemus ja musiikki.

    • suosikkini

      iihana!!!

    • Kukamuuuumuka

      Piti YouTubesta kuunnella ja katsella pari biisiä kun en ollut kuullut koko ukosta. Tuon näköisen kundin on vaikea välttää "unelma vävy"/" teinien märkä uni" leimaa ja ihmetteli että sitä oli jopa hieman korostettu musiikkivideossa, kuvakulmat, ilmeet, kampaus...

      Tuon olisi kannattanut vetää pipo korville ja vanha villapaita päälle, risat farkut ja soitella kitaran rämää jossain puistonpenkillä.. Toisaalta jos tyyppi on cheek tyylinen niin

      Musiikista sen verran että jostain pitää aloittaa... Voi tulla vielä ihan hyviäkin biisejä kunhan kehittyy biisin kirjoittajana / säveltäjänä.

      Tällä hetkellä, kuten huomasitte täälläkin, ulkomusiikilliset asiat menee edelle, eikä se ikinä tiedä hyvää

    • jooooo

      Niinpä, samaa kastia kuin joku Pete Parkkonen ja mitä näitä nyt on, ei kestä asiallista kritiikkiä, vaan kaikkien pitäisi tykätä ja kehua ja ooo ihanaa. Yök. Sitä se varmaan teettää, jos alistuu levy-yhtiön tahtoon eikä toteuta sitä mitä itse oikeasti musiikiltaan haluaa. Kyllähän nuo parempaankin pystyisivät.

    • AloittelijaltaKuulostaa

      Onko tää ihan suomalainen vai miksi artikulointi ei onnistu ollenkaan? :D ei osaa sanoa vokaaleita kunnolla, esim a ja e kuulostaa melkein samalta, ärsyttävää! Muutenkin tuntuu että ei taida olla nyt ihan luonnollinen tämä lauluääni vaan yrittää vääntää sitä jotenkin kummasti? Laulutunneille ainakin poika joutaisi. Ja biisien tekoon olisi hyvä saada apua kokeneemmilta kollegoilta.

    • BalticPrincess

      Hyvä aloitus viestiketjulle.
      Näin Mikon eilen ensimmäistä kertaa livenä laivalla. Ei karismaa. Spiikit tekemällä tehtynä, tosi heikko puheeen artikulointi. Laulussa hivenen parempi. Pinnistellen sai puheesta osittain selvän. Ei saanut väkeä tanssimaan, mikä on sangen hyvä artistimittari. Eturivin teinitytöt toki saivat haluamansa flirtin. Jätti todella kylmän jälkimaun. Mikon biiseissä on oma suomalaiseen melankoliaan taipuva potentiaalinsa, mutta levy-yhtiöllä on rutosti työtä jos haluaa hioa hänestä kansan kestosuosikin. Asetan panokseni pian sammuvalle tähdenlennolle.

    • Anonyymi

      On kyllä todella imelä kaveri aivan meinaa laatta lentää kun katsoo noita musiikkivideoita.

    • Anonyymi

      Ei ole kyllä kehitystä tullut. Biisit edelleen ihan samanlaisia ja tosi epäaito ja imelä vaikutelma. Yök. Uusin biisi kertsi: "joka kuuseen kurkottaa, voi kaiken saavuttaa" :D:D:D mitä ihmettä??

      • Anonyymi

        Luulee olevansa nokkela ja viittaa sanontaan "joka kuuseen kurkottaa, katajaan kapsahtaa". Harmi että hän ei ole edes sisäistänyt mitä ko sanonta tarkoittaa ennenkuin teki biisin joka kieltämättä, on todella naurettava.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      3010
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      117
      2184
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      43
      1594
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1408
    5. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      73
      1057
    6. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      921
    7. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      890
    8. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      884
    9. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      805
    10. Ma 30.9 tosiko tv klo 18 suorana Tikkalanmäeltä

      Virastolta suorana. Äänestyksistä sitten puhutaan illalla ja huomenna, onko kepuvasemmisto kuntalaisten tahdon mukaan to
      Pyhäjärvi
      93
      746
    Aihe