Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Ihmiset ei osaa suhtautua

Väärin

Sosiaalisesta fobiasta kärsivään. Jännityskohtauksen jälkeen katsotaan oudosti ja aletaan vältellä. Koskaan ei mainita asiasta. Monet luulevat että äänen täriseminen, hengitysvaikeudet ja äänen oheneminen johtuvat siitä että häntä itkettää. Mistä moinen väärinkäsitys? Se on oire kovasta jännitystilasta joka salpaa hengityksen.

11

476

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • niintainäin

      Sosiaalisesta fobiasta kärsivä ei osaa suhtautua muihin ihmisiin, sillä ei ymmärrä että se kummaksuttaa joitakin ja se on ihan luonnollista.

    • Tärisijä

      Olen samaa mieltä aloittajan kanssa että ihmiset tölläävät kun joku alkaa täristä kun saa tuon jännityskohtauksen. Onpa omalle kohdalle sattunut että on kuulteni kysytty toiselta mikä sillä oli kun itse lähdin paikalta ei joudettu edes odottamaan että ehdin pois paikalta. Ahdistavaa tuollainen.

    • meitäonmoneen

      Antakaa niiden ihmetellä,eivät ole kai itse tarvinneet koskaan lähteä tilanteesta pois?

      • Hy543

        Joopa joo.
        Kukahan v*ttu vie muistaa edes 5 minsan päästä, että joku tyyppi tärisi jos hytisi.
        Suuretpa on luulot itsestäsi!
        Höh.


    • Kenenhäpee

      Onko kaikenlaisilla ihmisillä niin väliä? Mitähän ne ihmisetkin siitä ja tästä, aika kulunutta tuppukylän perua. Jospa määrittelisi, miten kivat ihmiset toimivat, ja tekee heistä sitten mittatikun.

      • advdfg

        Ihan hyvin ajateltu, mutta kaikki eivät elä sen kiva mittatikunkaan mukaan ja jos erehdyt kategorisoimaan ihmisiä heidän haluamatta, he eivät siitä pidä ja saa ylimielisen vaikutelman kun on niin valikoiva ihmisten suhteen.


    • kunhan_kysyn

      Jos ihmiset eivät osaa suhtautua, niin mitä sillä on väliä? Eivät ihmiset osaa suhtautua luontevasti moniin muihinkaan asioihin ja se on vain hyväksyttävä.

      Mitenkähän aloittaja toivoisi itseensä suhtauduttavan? Että joku tulisi ja haliusi ja sanoisi, ettei mitään hätää? Vai miten?

      • Tärinäkohtauksia

        Minä ainakin toivoisin että ihmiset suhtautuisivat sillä tavalla etteivät tölläisi ja olisivat kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan. Eikä ainakaan ääneen kommentoimaan ja ihmettelemään. Halimaan ei tarvi tulla kun en tykkää että joku vieras tulee liian lähelle.


    • part5

      Kun sanotaan että ihmiset "katsoo oudosti" niin se on suuressa määrin introverttien, ujojen ja neuroottisten ihmisten tulkinta tilanteesta vaikka katse olisi melko tavanomainen. Toki vapisevaa tai huomiotta heräävä ihmistä voidaan pitempään ja epäilyttävästikin katsoa mutta se ei ole lähtökohtaisesti pahantahtoinen tuijotus. Me introvertit annamme katseille niin suuren merkityksen, emmekä voi sille mitään. Sitä voi treenata sosiaalisissa tilanteissa mutta perusasetuksia ei voi päässä muuttaa.

    • Eettähaistakuulevittu

      Voisi olla vähän empatiaa eikä mitään tunnekylmää paskaaaaaa.

    • Ayey

      Mutta jos ei vain voi sietää Antti rinnettä.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      85
      2268
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      50
      1964
    3. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1848
    4. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      83
      1743
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      10
      1608
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1532
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      24
      1413
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1372
    9. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      37
      1347
    10. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      72
      1331
    Aihe