Jalkapallon mm-kisojen alustavaa pohdintaa

Saksa (5,50) tuntuu olevan materiaaliltaan heikoin vuosikausiin ja samaa sanovat valmistavat harjoitusottelut, joista kummastakin tuli kuokkaan. Maalintekijä puuttuu ellei Müller kaiva jostain sitä kuuluisaa arvokisavirettään. -Lumiukko ei usko Saksan menestyvän.

Espanjalla (7,00) on ollut aika monta suvantovuotta menestyksen, mutta onko joukkue valmis menestymään? Espanja murskasi messittömän Argentiinan 6-1 maaliskuun harjoituspelissä, mutta eipä siitä juuri mitään voi päätellä. Loistava maalivahti, loistava puolustus, Isco ja Asensio juonittelemassa hyökkäyksessä, mutta se jäätävä viimeistelijä uupuu ja peliä rikkova suurlahjakkuus (Messi, Rollo ja Neymar).

Krisu vihjaa Belgiaa (12,00), mutta -Lumiukko ei Belgiaan luota et sillei hei! Lukakun voisi tosin laittaa voittamaan maalikunkuuden, sillä paikkoja petaamassa on Hazard. Alkulohkossa on heittosäkkeinä Panama ja Tunisia. Eiköhän Englantiakin vastaan maaliverkko heilu.

Argentiinaa (10,00) -Lumiukko betsaa satavarmasti tuolla kertoimella hei! -Lumiukko nostaa Argentiinan voittajasuosikiksi Brasilian rinnalle et sillei hei! Neymar on luultavasti hieman puolikuntoinen ja onhan Messi parempi pelaaja. Brasilialla on tietysti etu maalivahdeissa, mutta niistä ei koskaan tiedä, että kuka saa ihmeellisen suonenvedon kisojen ajaksi. Hyökkäyksessä ja keskikentällä riittää laatua Messi, Di Maria, Agüero, Mascherano, Biglia ja Dybala. Keskuspuolustajina häärivät Otamendi ja Fazio.

Brasilia (5,00) on kisojen ennakkosuosikki, mutta -Lumiukko ei Brasiliaa tykkää betsata. Samba soi ja taitoa löytyy, mutta miten se joukkuepeli? Brasilia on vähän kuin jääkiekon Venäjä, jossa lopulta alkaa supertähtien sooloilu.

Ranska (7,50) on myös -Lumiukon top-3 suosikeissa voittamaan hei! Espanja on ehkä sitten se neljäs hei! Tasaista huippulaatua löytyy jokaiselta pelipaikalta ja joukkue janoaa mestaruutta sen em-kotikisojen finaalitappion jälkeen.

Mustina hevosina -Lumiukko nostaa Englannin (17,00), Portugalin (26,00), Uruguayn (29,00) ja Kolumbian (41,00). Kolumbia ja Uruguay ovat saaneet todella helpot alkulohkot hei! Tuskin Kolumbia nyt aivan voittoon asti voi yltää, mutta jonkinlaisia etenemisvetoja voisi betsata. Muilla on ihan rehellinen mahdollisuus.

130

3334

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sveitsin kerroin on muuten 101, joten pakko sitäkin jollain ilmaisvedolla nykäistävä hei!

    • DonKyösti

      Kyöstikin on mietiskellyt tulevia kisoja kotikorsun viileydessä. Kyöstillähän ei tällä kertaa varsinaista suosikkia ole, koska Hollanti ja Italia puuttuvat, eikä Englantiakaan joudu kannattamaan Steven Gerrardin takia. Ehkäpä Argentiina-Brasilia olisi unelmafinaali.

      Kyösti on alustavasti pohtinut betsausstrategiaa otteluihin. Tuntuisi siltä, että suosikeista on tehty alikertoimisia, joten saattaa olla, että Kyösti lähtee betsaamaan altavastaajia maalin tasoituksella. Esim. pelissä Englanti-Tunisia ladien kerroin on pelikelvoton tasuririskiin nähden, joten Tunisia( 1) öbaut kolmen kertoimella tuntuisi hyvältä haulta. Tokihan Englanti varmaan voittaa, mutta tässähän on kyse kertoimista.

      Avausmatsiin Venäjä- S-Arabia Kyösti harkitsi saudeja maalin tasoituksella, mutta kaipa Venäjä omin avuin tai tuomarin avustuksella sen nihkeän voiton ottaa, koska kisat lässähtävät heti alkuunsa, jos Venäjän tie nousee pystyyn. Uruguay voittanee lohkon, Saudit jäävät viimeisiksi, mutta onko toinen jatkaja Egypti vai Venäjä? Kyösti haluaa ehdottomasti nähdä noiden kahden välisen matsin 19.kesäkuuta, koska sen voittaja luultavasti menee jatkoon. Olisi hienoa, jos Mo Salah kuntoutuisi siihen peliin ja pistäisi Venäjän verkot tötterölle et sillei hei! Venäjän tappio tietäisi varmaan mellakoita, mutta sehän ei taas meidän ongelmamme olisi, kjäh kjäh.

    • Huh huh, perjantai ja lauantai ovat olleet todella karmeita vedollisesti, vain Espanjan ja Portugalin tasapeli on osunut. Sen lisäksi blackjackissa tuli melkoisen ruhtinaallisesti kuonoon lauantaina. Älkää lapset pelatko humalassa! Sunnuntaina karmea darra, mutta jokainen veto napsui kuin Gilbsun nyrkki alaikäiseen. Serbia (2,00) ja Meksiko tekemään eka maali (3,80) et sillei hei! Nyt vihjeet sisuksiin ja sen jälkeen muutaman tunnin pyörälenkki hei! Loman ekat päivät ovat olleet suorastaan helvetilliset ja olo on ollut kuin merenrantakaupungilla viikinkien lähdettyä.

      Belgia - Panama
      Joku aisantuntija YLE:n studiossa sanoi, että Belgian joukkue on rakennettu tuhoamaan pikkumaita ja Lumiukko on samaa mieltä hei! Pienet maat kaatuvat suurinumeroisesti. Lumiukko veikkasi pohdintaketjussaan Lakulakun maalikuninkaaksi ja se on vieläkin hyvä veto, vaikka Kortonkinaldo itsensä suursuosikiksi kiilasikin hattutempullaan. Belgian lohkossa on kuitenkin kaksi heittopussia, joita vastaan Lukaku pääsee mättämään maaleja. Olisi ihme, jos miehellä ei olisi alkulohkon jälkeen vähintään neljää maalia hei! Panama on luultavasti turnauksen heikoin nippu ja Belgia takoo tänään rumat numerot taululle hei! Tiukasti puolustava Egypti kaatui tokavikassa valmistavassa ottelussa 3-0 ja Panama ei ole lähelläkään Egyptin tasoa. Ja vielä juuri ennen kisoja Costa Rica 4-1, vaikka kahvipojat saivat ekan maalin. Puntti ei siis ala tutisemaan, vaikka vastustaja tekisikin ekan maalin.
      Belgia vähintään kolmen maalin voitto (2,65)
      De Bruyne syöttää maalin (2,50)
      Lukaku vähintään kaksi maalia (4,33)
      Lukaku hattutemppu (18,00) 1/5 panoksella

      Ruotsi - Etelä-Korea
      Tämä tulee olemaan vähämaalinen nyhjäys, joskin Meksikon eilisen voiton myötä joukkeudein on haettava voittoa aggressiivisemmin. Lumiukko ei usko, että Etelä-Korea saa edes väkisiin tehtyä maalia. Ruotsi nusaisee sen yhden maalin ja sen jälkeen vetäytyy kuin kilpikonna hei! Ruotsi voittamaan tasan yhdellä maalilla (3,60)

      Nutisia - Ladit
      Tässä on taas olemassa ne legendaariset katastrofin ainekset Ladien sulamiselle ja sen jälkeen tietysti brittimedian sekoamiselle. Noh, tuskin Englanti häviää, mutta joku 0-0 tai 1-1 nyhjäys voi olla mahdollinen. Lumiukko ei matsia betsaa, mutta katselee silmä kovana Englannin peliä. Lumiukko toivoo Englannin etenevän pitkälle hei!

      • DonKyösti

        Kyösti vielä miettii, betsaako tänään mitään vai ei. Englannin tasan yhden maalin voitto on mielessä. Näissä kisoissa pelataan aika paljon 1-0 tuloksia, joten ottaisivatko Swedut ja Ladit tänään sen niukimman mahdollisen voiton?


      • DonKyösti kirjoitti:

        Kyösti vielä miettii, betsaako tänään mitään vai ei. Englannin tasan yhden maalin voitto on mielessä. Näissä kisoissa pelataan aika paljon 1-0 tuloksia, joten ottaisivatko Swedut ja Ladit tänään sen niukimman mahdollisen voiton?

        Swedut ainakin hoitivat homman kotiin. Lumiukko ei raaski betsata, sillä haluaa kerrankin katsella matsin niin että ei tarvitse jännätä vetoa samalla.


      • DonKyösti
        DonKyösti kirjoitti:

        Kyösti vielä miettii, betsaako tänään mitään vai ei. Englannin tasan yhden maalin voitto on mielessä. Näissä kisoissa pelataan aika paljon 1-0 tuloksia, joten ottaisivatko Swedut ja Ladit tänään sen niukimman mahdollisen voiton?

        TUN-ENG tilanne 1-1 70min. Englanti aloitti vauhdikkaasti, mutta mihin se hyvä vire katosi? Paikkoja oli, mutta kun ei muut kuin Kane saa survottua palloa sisään, niin kärsikö moraali? Näyttää pahasti tasurilta.


      • DonKyösti kirjoitti:

        TUN-ENG tilanne 1-1 70min. Englanti aloitti vauhdikkaasti, mutta mihin se hyvä vire katosi? Paikkoja oli, mutta kun ei muut kuin Kane saa survottua palloa sisään, niin kärsikö moraali? Näyttää pahasti tasurilta.

        Kaneeee!!!! On se kova! Ei montaa paikka tarvitse.


    • Lumiukko4

      lumiukko ja donkyösti on yksi ja sama moniongelmainen.
      miksi olet siirtynyt vihjaamaan tämän ketjun alle lumiukko2?
      viimeiset vihjeesi olet ryssinyt lumiukko1 alle.
      Syöttövihjeesi ovat olleet loistavia hakuja...

    • Eilinen oli hyvä päivä vetojen suhteen, toivottavasti voittoputki jatkuu tänään et sillei hei!¨

      Puola - Senegal
      Lumiukko ei oikein luota afrikkalaisiin joukkueisiin, näissäkin kisoissa kaikki taitavat olla nollilla. Puola on täynnä suhteellisen kokeneita karjuja, jotka tietävät kuinka alkulohkovaihde hoidellaan kunniakkaasti et sillei hei! Onhan Puola toki myös materiaaliltaan parempi. Tämä lohko on kuitenkin se selvästi tasaisin, joten ensimmäiset pelit saattavat olla varovaista tasapelinyhjäystä ja vasta toisella kierroksella laitetaan kierroksia koneeseen hei! Puola tosin pelasi karsinnoissa erittäin hyökkäysorientoitunutta peliä ja samalla myös oma verkko heilui aika usein. Sama tahti jatkui valmistavissa peleissä. Piikissä on tietysti huippuvireinen Lewandowski, joka on Lumiukon yksi betseistä maalikuninkaaksi. 2014 Puola eteni puolivälieriin asti, mutta tänä vuonna se on luultavasti putoaminen ekalla pudotuspelikierroksella tai sitten vasta välierissä. Ekalla pudotuspelikierroksella vastaan tulee näet Belgia tai Englanti, mutta jos sen hoitelee, niin vastassa on Sveitsi tai Meksiko. Mikäli Puola haluaa voittaa tämän pelin, on Lewandowskin avatta maalitilinsä hei! Tänään vain kaksi betsiä ja nekin puolella panoksella.
      Lewandowski tekee pelin ekan maali ja Puola voittaa 6,41 WIlliam Hill
      Lewandowski tekee maalin ottelussa, Puola voittaa ja kummatkin joukkueet tekevät maalin 8,59 William Hill

      • tiedättekyllä

        Lewandowskin pelit taitavat loppua alkulohkoon, kjäh kjäh. Senekaali johtaa 2-0, eikä polakit tuosta enää nouse.


    • Näissä kisoissa tuntuu tulevan paljon rangaistuspotkuja VAR:n myötä, joten voisi huvikseen kokeilla muutaman päivän betsata jokaiseen matsiin rangaistupotkua. Myös 1-0 -voittoja tuntuu tulevan paljon, joten niitäkin voisi kokeilla.

      • Lumiukko4

        Melko terävä havainto!


    • Kyllä näyttää joo. 1:0 ennakkosuosikille

      20 peliä pelattu ja 1:0 tuloksia ennakkosuosikit on napsinut 7kpl. Bet365 kertoimilla yhteiskertoimeksi sain 40 = pal% 200 tosi yksinkertaisella kikalla olisi tehnyt tähän mennessä hyvää tulosta.

      • tepifani

        Et tainnut saada Tepon vihjeitä omaan yksityiseen sähköpostiisi? Teppohan vihjasi jo ennen kisoja, että kannattaa betsata kaikkiin matseihin tulosta 1-0 hei!


      • Patukka26
        tepifani kirjoitti:

        Et tainnut saada Tepon vihjeitä omaan yksityiseen sähköpostiisi? Teppohan vihjasi jo ennen kisoja, että kannattaa betsata kaikkiin matseihin tulosta 1-0 hei!

        Minä sain Tepon vihjeet suoraan yksityiseen ... enpä kerrokaan mihin.


    • Noin. Päivän ekassa matsissa heti pilkku ja päivä on jo voitollinen, vaikka muissa ei pilkkua nähtäisikään.

      • DonKyösti

        Toinenkin rankkipilkku olisi pitänyt tuomita, kun aussi roikkuu tanskalaisen paidassa rankkialueella. Tuomarilinja on hieman lipsunut kisojen vanhetessa, mutta kaipa pleijareihin valitaan parhaat tuomarit.


      • DonKyösti kirjoitti:

        Toinenkin rankkipilkku olisi pitänyt tuomita, kun aussi roikkuu tanskalaisen paidassa rankkialueella. Tuomarilinja on hieman lipsunut kisojen vanhetessa, mutta kaipa pleijareihin valitaan parhaat tuomarit.

        Totta. Kaatunut pelaaja roikkui tanskalaisessa niin, että melkein paita kuoriutui päältä ja esti pääsyn hyvään laukaisupaikkaan.


    • Ei saanut Messi upotettua pilkkua ekassa pelissä ja tässä pelissä Caballero lahjoitti voittomaalin. Nyt on Argentiina kuilun partaalla. Pääseeköhän tunnettu Argentiina-fani, Erkka V. Lehtola, huomenna asiantuntijaksi studioon vai onko pää täynnä?

      • DonKyösti

        Kroatia näytti kyllä tosi vahvalta. Sen betsaamista voi harkita melkeinpä mitä maata vastaan tahansa. Täytyy pistää Kroatian kertoimet erityistarkkailuun.


      • DonKyösti kirjoitti:

        Kroatia näytti kyllä tosi vahvalta. Sen betsaamista voi harkita melkeinpä mitä maata vastaan tahansa. Täytyy pistää Kroatian kertoimet erityistarkkailuun.

        17,00 oli heti Argentiina-voiton jälkeen Kroatian kerroin maailmanmestatuudelle. Ennen peliä oli 29,00 tai 41,00. Lumiukon piti eilen aamulla laittaa betsit kaikille potentiaalisille altavastaajille (Portugali, Kroatia, Sveitsi, Uruguay ja ehkä jopa Venäjä), mutta unohtui piru vie. Enää Kroatian kerroin ei juurikaan houkuttele, vaikka välieriin asti olisi melkoisen helppo tie tarjolla ja jopa finaaliin, sillä välierissä vastaan asettuu todennäköisesti Englanti tai Belgia. Toki onhan heti ekassa parissa vastassa Meksiko ja sen jälkeen puolivälierissä Portugali tai Espanja, mutta Lumiukko pitää Portugalia todennäköisempänä voittamaan sen lohkon kuin Espanjaa ja voittaja tulee siis tänne Kroatian puolelle kaaviota. Aika epäatasapanoissa on kaaviot Saksan munimisen myötä, kun toisella puolella ovat Espanja, Ranska, Brasilia, Argentiina (jos selviää jatkoon), Saksa ja Englanti/Belgia. Helpommalla puolella on isoista maista on vain Portugali ja Englanti/Belgia.

        Jos Portugali voittaa lohkonsa, niin se on erittäin lähellä finaalipaikkaa et sillei hei! Lumiukko ei näe Kroatian tai Meksikon pystyvän murtamaan Portugalin puolustusta ja kun siellä kärjessä on hirviömäisessä formissa oleva Ronaldo, joka laittaa paikasta sen pallon maaliin, niin Portugali on paha voitettava. Lumiukon kaavailujen mukaan Portugali tiputtaa ensin Venäjän, sen jälkeen Kroatian ja välierissä nappaa finaalipaikan Englannin nenän edestä. Finaaleissa voi siis hyvinkin jälleen ollan Portugali-Ranska.


      • Lumiukko2 kirjoitti:

        17,00 oli heti Argentiina-voiton jälkeen Kroatian kerroin maailmanmestatuudelle. Ennen peliä oli 29,00 tai 41,00. Lumiukon piti eilen aamulla laittaa betsit kaikille potentiaalisille altavastaajille (Portugali, Kroatia, Sveitsi, Uruguay ja ehkä jopa Venäjä), mutta unohtui piru vie. Enää Kroatian kerroin ei juurikaan houkuttele, vaikka välieriin asti olisi melkoisen helppo tie tarjolla ja jopa finaaliin, sillä välierissä vastaan asettuu todennäköisesti Englanti tai Belgia. Toki onhan heti ekassa parissa vastassa Meksiko ja sen jälkeen puolivälierissä Portugali tai Espanja, mutta Lumiukko pitää Portugalia todennäköisempänä voittamaan sen lohkon kuin Espanjaa ja voittaja tulee siis tänne Kroatian puolelle kaaviota. Aika epäatasapanoissa on kaaviot Saksan munimisen myötä, kun toisella puolella ovat Espanja, Ranska, Brasilia, Argentiina (jos selviää jatkoon), Saksa ja Englanti/Belgia. Helpommalla puolella on isoista maista on vain Portugali ja Englanti/Belgia.

        Jos Portugali voittaa lohkonsa, niin se on erittäin lähellä finaalipaikkaa et sillei hei! Lumiukko ei näe Kroatian tai Meksikon pystyvän murtamaan Portugalin puolustusta ja kun siellä kärjessä on hirviömäisessä formissa oleva Ronaldo, joka laittaa paikasta sen pallon maaliin, niin Portugali on paha voitettava. Lumiukon kaavailujen mukaan Portugali tiputtaa ensin Venäjän, sen jälkeen Kroatian ja välierissä nappaa finaalipaikan Englannin nenän edestä. Finaaleissa voi siis hyvinkin jälleen ollan Portugali-Ranska.

        Kroatiallaekassa parissa on siis vastassa Tanska eikä Meksiko.


      • DonKyösti

        Kyösti ei ole kisojen alun jälkeen miettinyt kaavioita, vaan miettii sitten, kun jatkajat lohkoista ovat selvillä. Pudotuspeleissähän periaatteessa "pelejä ei tarvitse voittaa", vaan riittää, että välttää tappion, kjäh kjäh. Tämä sopii juuri vähän maaleja laskeville maille, kuten Portugalille, Ranskalle, Kroatialle ja Brasilialle. Kaipa Saksakin parantaa kisojen edetessä. Ranska ja Brasilia eivät ainakaan maalivahtiinsa kaadu. Mielenkiintoisia matseja on tulossa. Pleijareissa pitää varmaan katsella tasureiden kertoimia sillä silmällä, että mentäisiinkö jatkoajalle.


    • humalan-käsi

      Luulisi jo vihdoin näiden kaikenlaisten messi- ja ronaldo-hihhuleiden vähitellen edes hieman hiljenevän. Messin touhut eli täydellinen saamattomuus ja laiskuus Kroatiaa vastaan olivat lähinnä säälittävää katseltavaa. Ylen selostajahihhuli yritti vielä ekajaksolla puolustella äijän laahustelua kentällä, että sille kuulemma riittää vaaniminen pelkästään kävelemällä!!! Siinähän sai vaania yli 90 minuuttia tyhjän panttina ja sai seurata katseella kolmea HIENOA vastustajan maalia.
      Oli pakko pistää matsista yle-mussutus kokonaan pois siihen saakka, kunnes täystumpeloveskari "syötti" upeasti Kroatian avausmaalin.
      No Argentiinan valmentaja sentään käveli messinkin edestä. Voiko jalkapallomatsissa yksi ainoa laahustelija saada koko pakan enää pahemmin sekaisin. Vastaus on helppo: tuskin voi.
      Erilaisten potkupalloasiantuntijoiden mielestähän Venäjän piti olla kisojen heikoin lenkki. Minä puolestani ennustan, että Venäjä pelaa mitaleista, jos se jatkaa samaa rataa.
      MM-kisat ovat hienot kisat juuri siksi, että lähinnä median keksimät "supermiehet" ovat useimmiten osoittautuneet aivan samanlaisiksi pullanpurijoiksi kuin kaikki muut - niin nytkin.

      • DonKyösti

        Argentiinan koutsia alkoi jo melkein käydä sääliksi, koska mies näytti olevan ihan hukassa, eikä osannut tehdä muuta kuin heittää takin pois ja marssia edestakaisin. Kukahan on seuraava koutsi? Joko uusi mies on peräsimessä seuraavassa pelissä?


      • Totta. Messillä murenee pääkoppa näissä elämän suurimmissa peleissä. Siitä täytyy kuitenkin olla eri mieltä, että Ronaldo on iskussa. EM-kisoissa johdatti Portugalin finaaliin ja sama meno tuntuu jatkuvan.


    • Teppo.wapitse

      On kyllä surkeatasoista futista tämä Brasilia - Costa Rica. Muutenkin näissä kisoissa tuntuu, että tasoerot eivät näy joukkueiden osalta juuri yhtään.

    • heikoin-lenkki

      Jos harrastaisin mestarista vedonlyöntiä, en laittaisi rahojani Portugalille, Brasilialle saati Argentiinalle. Syy: jalkapallo on yhä JOUKKUEpeli, jossa joukkue on tasan yhtä vahva kuin sen heikoin lenkki. Tasaisin jengi vie mestaruuden. On aina vienyt.

      • SiltiSeuraanKisoja

        Kuitenkin vaikka jalkapalloa mainostetaan pelattavan yli sadassa maassa ja on maailma laajin laji jota ei edes voi verrata muihin joukkulajeihin, niin totuus paljastuu kun hiukan rauhoittuu ja perehtyy. Kisoja siis pelataan kaksi vuotta, maita mainostetaan oleva hirveän paljon mukana vuosikymmenestä ja vuosisadasta toiseen. Kuitenkin taulukot näyttää että menestyneitä maita ei kovin paljon siihen nähden miten mainostetaan. Hyvin paljon kyse rahan teosta ja huijauksesta korpputiota unohtamatta. Nyt Venäjän kisoista ja miten siellä ovat saisi romaanin.

        Mutta tuohon vedolyöntiin niin aika pitkälle pääsee historian taulukoilla.

        https://fi.wikipedia.org/wiki/Jalkapallon_maailmanmestaruuskilpailut#Mitalistit

        Kun vielä tuosta vähentää noita yksittäisiä onnenkantamuksia, kuten Espanjia Turkki Ruotsi niin ei jää kovin suuri joukko mistä valita maita peleihinsä.


    • tiedättekyllä

      BEL-TUN 3-1 HT Lakuletku tehnyt jo kaksi maalia 1. puoliajalla. Tuleeko hattutemppu?

      • Tietää hyvää Lukakun maalikuninkuudelle ja se taas tietää fyffendaalia Lumiukon lompakkoon et sillei hei!


    • Ketä kiinostaa?

      • l-tepi

        Kiinnostaisi tietää, mitä Lukakun lahkeesta löytyy.


      • Gilbert
        l-tepi kirjoitti:

        Kiinnostaisi tietää, mitä Lukakun lahkeesta löytyy.

        Minkä ikäinen Lukaku on?


    • Ladien peli sunnuntain iltapäivään, oujee et sillei hei!

      Lumiukko väsäsi nopeasti pienen kaavion, jotta palstan tuulipuvut näkevät myös kaavion epätasapainon tällä hetkellä et sillei hei! https://i.imgur.com/4RwGAnv.jpg

      Belgian ja Englannin lohkossa kumpainenkin luultavasti haluaa tulla toiseksi lohkossaan, sillä se tietää paikkaa kaavion helpommalla puolella, se ottelu saattaa siis lässähtää, jos kumpikin haluaa hävitä. Tosin Englannille sopii luultavasti tasurikin, sillä Belgialla on todennäköisesti parempi maaliero. Portugalin ja Espanjan lohkossa puolestaan voittaja pääsee kaavion helpommalle puolelle, joten kummatkin haluavat voittaa sen verisesti. Brasilian ja Sveitsin lohkossa voittaja joutuu vaikealle puolelle kaaviota ja Sveitsi ja Brasilia ovat kummatkin neljässä pisteessä. Serbia kuitenkin hengittää niskaan kolmella pisteellä, joten varaa löysäilyyn ei ole, joten Lumiukko sijoittaa Brasilian suuremmalla todennäköisyydelle kaavion vaikealle puolelle. Ekalla pudotuspelikierroksella on siis todennäköistä nähdä Brasilia-Saksa!

      • DonKyösti

        Brasilia-Saksa olisi kyllä herkullinen matsi. Brasilialla on enemmän taitoa, mutta Horstit taasen omaavat kovemman henkisen kantin. Neymar on ihan ratkeamispisteessä, joten Saksan kaltainen peikko voi syöstä hänet reunan yli. Toivottavasti Coutinho jatkaa joukkueen kannattelemista siihen asti, että Neymar saa itkettyä itkunsa ja koottua voimansa.

        Mitäs mieltä lähipäivien ratkaisumatseista, esim. MEX-SWE? Eikös tuo peli ihan huuda tasuria, koska Meksikolle riittäisi 1p lohkovoittoon? Samoin CRO-ICE näyttäisi tasurilta. Kroatia ei voittoa tarvitse, mutta eipä kai se kehtaa ihan hävitäkään, vaikka moni runkopelaaja istuukin penkillä. MM-kisat ovat niin harvinaista herkkua, ettei niihin mennä pelleilemään, vaan jokainen peli pelataan kunnolla.


      • DonKyösti kirjoitti:

        Brasilia-Saksa olisi kyllä herkullinen matsi. Brasilialla on enemmän taitoa, mutta Horstit taasen omaavat kovemman henkisen kantin. Neymar on ihan ratkeamispisteessä, joten Saksan kaltainen peikko voi syöstä hänet reunan yli. Toivottavasti Coutinho jatkaa joukkueen kannattelemista siihen asti, että Neymar saa itkettyä itkunsa ja koottua voimansa.

        Mitäs mieltä lähipäivien ratkaisumatseista, esim. MEX-SWE? Eikös tuo peli ihan huuda tasuria, koska Meksikolle riittäisi 1p lohkovoittoon? Samoin CRO-ICE näyttäisi tasurilta. Kroatia ei voittoa tarvitse, mutta eipä kai se kehtaa ihan hävitäkään, vaikka moni runkopelaaja istuukin penkillä. MM-kisat ovat niin harvinaista herkkua, ettei niihin mennä pelleilemään, vaan jokainen peli pelataan kunnolla.

        Mikäli Ruotsi olisi eilen pitänyt tasurin, niin tuo tasapeli olisi ollut varma, sillä silloin Ruotsillekin olisi käynyt tasuri. Nyt Ruotsi on uudessa paikassa, kun sen tarvitsee voittaa peli eikä pelkästään puolustaa. Noh, eiköhän Ruotsi silti lähde aika puolustusvoittoisesti ja anna pallonhallinan Meksikolle ja yrittää tintata sen maalin vastahyökkäyksestä. Toisella puoliajalla vähitellen nostetaan riskiä ja Meksiko siirtyy puolustusasemiin (siis mikäli pelin on tasan vielä siihen mennessä). Eli onhan tasuri vieläkin ihan hyvä haku, mutta täytyy vielä miettiä Meksikon voiton ja tasurin väliltä. Kummatkin tekemään maali ja Meksiko voittamaan maalilla kuulostaa myös hyvältä. Panama riepoteltiin tänään kuin kuoropoika Miehelän saunan lauteilla. Kane otettiin vaihtoon 62. minuutilla hattutempun jälkeen ja Lukaku taidettiin otettiin eilen 59. minuutilla kahden maalin jälkeen. Selvästi valmentajat säästelevät ässiään.


      • DonKyösti

        Noin siinä Meksikon ja Swedujen pelissä saattaa käydä. Saatetaan siinä olla puoliajalla kiikarilukemissakin, joten täytyy tarkkailla undereiden kertoimia. 2. puoliajalla taatusti jompikumpi tai kumpikin verkko heiluu, kuten myös kortit heiluvat.

        Kyöstiltä on jäänyt näissä kisoissa katsomatta vain 1.5 peliä. Tanska-Peru humalatilan vuoksi ja sitten Englanti-Panama 2. puoliaika, koska peli oli jo ratkennut. Kanen hattutrikki saattoi olla helpoin ikinä MM-kisoissa. Pari maalia rankkarista ja huomasiko hän edes, että teki sen kolmannen kjäh kjäh? Lingardin maali oli kyllä komea, ihan selvästi Coutinholta apinoitu, kjäh kjäh.


    • Senegali ja Japani tasasivat pisteet, joten Kolumbia ja Puola tarvitsevat vähintään pisteen, jotta jatkohaaveet säilyvät. Ei ole oikeastaan väliä voittaako vai ei, sillä vikalla kierroksella on käytännössä silti voitettava. Tasapeli tuntuu siis ihan hyvältä haulta 3,50

    • Jahas, Venäjä taktikoi itsensä kaavion helpommalle puolelle jättämällä Golovinin pois kokoonpanosta ja varmuuden vuoksi ottamalla vielä punaisen. Kahden keltaisen ottaja tietysti rotaatiopelaaja, joka ei ollut kahdessa edellisessä ottelussa kentällä.

    • Egyptin ja Saudi-Arabian ottelua katsomatta saudeille annettiin kaksi pilkkua tokan puoliajan lopussa. Eka tuhrittiin, joten toinen luonnollisesti ajassa 45 6. Olikohan saudeilla isot öljyvoitelurahat tuomareille, että saudit nussivat vaikka väkisin yhden lohtumaalin ekalla puoliajalla

      • Siis ekan puoliajan lopussa rankkarit


      • DonKyösti

        Täytyy katsoa nuo saudien rankkipotkutilanteet, vaikka peli sinänsä ei kiinnosta pätkääkään. Venäjä oli ihan uskomattoman vaisu hyökkäyspäässä. Keskitykset karkailivat kolmanteen kerrokseen, kuten myös vaparit. Jos Venäjän huonous oli näyteltyä, niin Oscarit pitäisi antaa koko joukkueelle. Edelleenkin tuntuu siltä, ettei Venäjästä ole vastusta sille, joka sen kohtaa seuraavassa pelissä. Venäläisten taito nyt vain ei taida riittää kovia puolustuksia vastaan.

        Jaahas, Egyptin veska torjui hyvin saudien ekan rankkarin. Toivottavasti epäonnistunut laukoja saa pitää päänsä, kun palaa Saudeihin. Rankkari tuli kyllä melko selvästä käsivirheestä, joten siinä ei ole mitään epäselvää.

        Toinen rankkari tulikin sitten aika helposti. Moni tuomari olisi jättänyt viheltämättä, vaikka Egyptin puolustaja näkyi silmänräpäyksen verran pitäneen kiinni hyökkääjästä. Tuomarilinja on kyllä vaihdellut ihan älyttömästi ottelusta toiseen, juurikin näissä selkään tönimisissä ja kädestä kiinnipitämisissä.


    • Portugali siis joutui kaavion vaikealle puolelle ja se tietää sitä, että Portugalin turnaus loppuu lyhyeen, luultavasti jo heti ekassa ottelussa Uruguayta vastaan. Uruguay vaikuttaa todella pelottavalta joukkueelta. Pakkiparina 1-0 voitoista kuuluisan Atletico Madridin pakkipari ja kärjessä Cavani ja Suarez et sillei hei!

      Olisihan Rollo voinut upottaa rankkarinsa, niin portugali olisi helpommalla puolella. Tai olisihan Iranin ampuja voinut epäonnistua tai olisihan sen koko naurettavan Iranin pilkun voinut jättää viheltämättä, jossa pallo siis osui pallontavoittelutilanteessa korkeammalle itsensä kammeneen Iranin pelaajan päästä suoraan portugalin pelaajan käteen, joka oli siis noin puolen metrin päässä. Meni kyllä aivan naurettavaksi se VAR-laukkaus tuossa ottelussa. Tuomari tuntui olevan hiukan hukassa. Ja se keltainen korttikin Rollolle VAR-tarkistuksen jälkeen, joka ei sääntöjen mukaan pitäisi olla edes mahdollista. Noh, tai jos Espanjan viimehetkien väärältä puolelta annettu kulmapotku ei olisi päätynyt maaliin, niin siinäkin tapauksessa Portugali olisi helpommalla puolella. Noin viisi päätöntä random eventiä tai järkyttävää tuomarivirhettä ottelun loppuminuuteilla Portugalia vastaan ja lopputulos on tämä. Espanja marssii välieriin Venäjän ja Kroatian yli.

      • DonKyösti

        Muutama Uruguayn pelaaja on kyllä melkoinen patukka. On tullut käytyä salilla ja syötyä vitamiineja. Uruguayn verkkoon ei monta maalia tehdä tässä turnauksessa. Hyökkäyspäässä Cavani on pyssytellyt aika paljon, mutta vain yksi räkämaali on tilillä. Suarezilla on osunut vähän paremmin. Uruguay on paha voitettava, mutta saattaahan Portugali selvitä rankkareihin, missä taas voi käydä ihan miten vain. Alustavat kertoimet ovat aika lailla tasoissa, mikä tarkoittaa sitä, että Kyöstikin nykäisee Uruguayta.

        Espanja-Venäjä, heh, kaiken järjen mukaan pelissä sattuu ja tapahtuu kaikenlaista, overilta haiskahtaa. Jokohan Venäjän velikullat saisivat laakinsa kohti maalia, eikä yläilmoihin? Overin kertoimet näkyvät olevan noin 2.25, mikä on yllättävän korkea kerroin. Venäjä tekee ehkä yhden, Espanja pari kolme, kaikki ovat tyytyväisiä, harasoo.


      • DonKyösti kirjoitti:

        Muutama Uruguayn pelaaja on kyllä melkoinen patukka. On tullut käytyä salilla ja syötyä vitamiineja. Uruguayn verkkoon ei monta maalia tehdä tässä turnauksessa. Hyökkäyspäässä Cavani on pyssytellyt aika paljon, mutta vain yksi räkämaali on tilillä. Suarezilla on osunut vähän paremmin. Uruguay on paha voitettava, mutta saattaahan Portugali selvitä rankkareihin, missä taas voi käydä ihan miten vain. Alustavat kertoimet ovat aika lailla tasoissa, mikä tarkoittaa sitä, että Kyöstikin nykäisee Uruguayta.

        Espanja-Venäjä, heh, kaiken järjen mukaan pelissä sattuu ja tapahtuu kaikenlaista, overilta haiskahtaa. Jokohan Venäjän velikullat saisivat laakinsa kohti maalia, eikä yläilmoihin? Overin kertoimet näkyvät olevan noin 2.25, mikä on yllättävän korkea kerroin. Venäjä tekee ehkä yhden, Espanja pari kolme, kaikki ovat tyytyväisiä, harasoo.

        Islantia on kyllä pakko nykäistä, sillä Kroatia on 5 maalierollaan käytännössä varmistanut lohkovoiton ja kukaan pelaaja tuskin haluaa loukkaantua merkityksettömässä ottelussa Islantia vastaan. Joukkueet pelasivat muuten samassa karsintalohkossa, jossa kummatkin voittivat toisensa kotipeleissään. Islannilla on kaikki pelattavana ja knockout stage häämöttää näkyvissä. Lumiukko aistii Islannin niukan taisteluvoiton taitavempaa, mutta hengettömämpää Kroatiaa vastaan. Kroatia lepuuttaa Vrsaljkoa, Mandzukicia, Rebicia, Lovrenia, Rakiticia, ykkösmokkea, Domagoj Vidaa, Brozovicia, Strinicia. Noh, kahden edellisen pelin aloituskokoonpanosta on kentällä vain Modric, Perisic ja Kramaric. Eiköhän Modric tule myös ajoissa vaihtoon.


      • DonKyösti

        Argentiina sai sen verran irti itsestään, että pääsi jatkoon. Ei se kyllä vakuuttanut vieläkään, mutta olivathan maalit komeita. Diego Maradona eli kyllä täysillä mukana katsomossa, kjäh kjäh.

        Oli kyllä varsin kimurantti lohko. Jos ARG-NIG olisi päättynyt tasapeliin, olisi Islannin pitänyt voittaa vähintään parilla maalilla. Jos taas ARG olisi voittanut, kuten se voitti, olisi Islannille riittänyt yhden maalin voitto. Draamaa ei ehkä ollut yhtä paljon kuin Esbanjan ja Borthukaalin lohkon viimeisissä peleissä, mutta melekeen.

        Huh, vielä pitäisi jaksaa pari päivää istua illat ruudun edessä, sitten helpottaa hetkeksi...


      • Lumiukko.ei.kirjautunut
        DonKyösti kirjoitti:

        Argentiina sai sen verran irti itsestään, että pääsi jatkoon. Ei se kyllä vakuuttanut vieläkään, mutta olivathan maalit komeita. Diego Maradona eli kyllä täysillä mukana katsomossa, kjäh kjäh.

        Oli kyllä varsin kimurantti lohko. Jos ARG-NIG olisi päättynyt tasapeliin, olisi Islannin pitänyt voittaa vähintään parilla maalilla. Jos taas ARG olisi voittanut, kuten se voitti, olisi Islannille riittänyt yhden maalin voitto. Draamaa ei ehkä ollut yhtä paljon kuin Esbanjan ja Borthukaalin lohkon viimeisissä peleissä, mutta melekeen.

        Huh, vielä pitäisi jaksaa pari päivää istua illat ruudun edessä, sitten helpottaa hetkeksi...

        Taisi Maradonalla olla kokkelit vedettynä nokkaan. Messin maalin jälkeen näytti olevan transsissa ja Rojon maalin jälkeen viuhuivat keskarit et sillei hei! Lumiukko odottaa jo ilta-pulun otsikoita hei!


      • Lumiukko.ei.kirjautunut
        Lumiukko.ei.kirjautunut kirjoitti:

        Taisi Maradonalla olla kokkelit vedettynä nokkaan. Messin maalin jälkeen näytti olevan transsissa ja Rojon maalin jälkeen viuhuivat keskarit et sillei hei! Lumiukko odottaa jo ilta-pulun otsikoita hei!

        Tulosseurannan mukaan Islannilla oli paikkansa varsinkin ekan puoliajan lopussa, mutta eivät saaneet palloa verkkoon. Olisi ollut eri peli 1-0 johdossa, kun olisi voinut vetää kilpparit. Täytyy vielä huomenna aamukaffen äärellä silmäillä se peli. Nyt unta palloon (siis päähän, ei keskivartaloon)


    • DonKyösti

      BRA-SRB, SWI-CRC Mielenkiintoiset matsit, koska sekä Sveitsi että Brasilia varmaan haluaisivat sijoittua toiseksi lohkossa, mutta silti ei saisi lepsuilla niin paljon, että Serbia tulee takaa ohi. Kyösti betsaa Brasilian ja Sveitsin tasan yhden maalin voittoja, vaikka penkkiurheilumielessä toivookin, että Sveitsi ottaisi murskavoiton voittaen samalla lohkon maalieron turvin. Sveitsille luultavasti Saksa ei olisi pudotuspeleissä niin paha painajainen kuin Brasilialle.

      ENG-BEL Kumpikaan ei varmaan halua voittaa lohkoa, koska kakkonen pääsee kaavion helpommalle puolelle, ainakin Kyöstin laskelmien mukaan. Belgia kuulemma kierrättää aika reilusti kokoonpanoa, eli ilmeisesti ainakin Belgia haluaisi hävitä tämän pelin? Voittaako Englanti suosiolla, vai haluaako sekin hävitä, kjäh kjäh?

    • Olipa englantilaisfaneilla hieno tunnelma varsinkin pelin ensimmäisellä jaksolla, vaikka kyseessä olikin vain läpsyttely, jonka kumpikin halusi hävitä. Meinasi tulla tippa silmään.

    • Näyttääpäs nurmi olevan muuten aika välttävässä kunnossa.

    • Kyöstin suosikkipelaaja iskee Espanjan johtoon vai olikohan oma maali. Tässä ottelussa nähdään luultavasti todennäköisemmin pilkku kuin tavallisessa ottelussa, sillä 80-tuhatpäinen ylesö kiljuu kuin kuoropoika Miehelän saunassa. Seuraavan maalin tekotapa: pilkku 8,00

    • DonKyösti

      Tulihan se pilkku sieltä, aika onnekkaasti tosin. Vielä olisi vajaa puoli tuntia aikaa kolmannen maalin tekoon, joten saa nähdä, tuleeko sitä vai ei. Saattaa olla, että siihenkin vaaditaan erikoistilanne, koska ei tuosta pelinrakentelusta näytä tulevan lasta eikä sitä toista asiaa. Nurmi tosiaan näyttää aika kärsineeltä. Muutama pelaaja onkin jo liukastellut.

      • DonKyösti

        Pöh. 1-1 ja jatkoajalle mentiin. Tämä on kyllä ollut umpisurkea peli verrattuna eilisiin trillereihin. Ihan karmeata saamatonta nysväystä, ilman mitään halua hyökätä. Koska Kyöstin vetolappu kusahti, hän toivoo, että Venäjä pudottaisi rankkareilla Espanjan, koska Espanjan mitäänsanomaton tuhertaminen rupesi kyrsimään. Näistä kumpikaan joukkue ei ansaitsisi paikkaa kahdeksan joukkoon. Bärkkel ja näkemiin.


      • DonKyösti

        Heh, joko Kroatia tai Tanska tuulettaa villisti tänään, koska umpisurkea Venäjä on seuraava vastustaja. Miten voi Espanja olla voittamatta Venäjää? Brassit tai Ranska olisi murskannut sen. Venäjä tipahtaa komeasti seuraavalla kierroksella, tai Kyösti syö hatullisen Gilbertin valmistamaa pastaa. Venäläisten kunto meinasi loppua jo tässä pelissä, joka kesti 120 min, joten seuraavassa pelissä tulee kylmää kyytiä et sillei hei.

        Maanantain matseissa on aika selvät sävelet, joten Kyösti taitaa vedellä pelkästään pöytälaatikkoon.


      • DonKyösti kirjoitti:

        Heh, joko Kroatia tai Tanska tuulettaa villisti tänään, koska umpisurkea Venäjä on seuraava vastustaja. Miten voi Espanja olla voittamatta Venäjää? Brassit tai Ranska olisi murskannut sen. Venäjä tipahtaa komeasti seuraavalla kierroksella, tai Kyösti syö hatullisen Gilbertin valmistamaa pastaa. Venäläisten kunto meinasi loppua jo tässä pelissä, joka kesti 120 min, joten seuraavassa pelissä tulee kylmää kyytiä et sillei hei.

        Maanantain matseissa on aika selvät sävelet, joten Kyösti taitaa vedellä pelkästään pöytälaatikkoon.

        Englanti varmasti kiittää ja kumartaa Venäjän suuntaan. Tie finaaliin helpottui juuri huomattavasti et sillei hei! Toivottavasti illan peli ei ole yhtä unettava. Eiköhän Mandzukic kolistele kunnolla Tanskan puolustuksen kanssa hei! Toisaalta hieman haikea fiilis, kun jalkapallon huippujen sukupolvi tekee kovasti vaihdosta uuteen. Messi, Ronaldo, Iniesta, Busquets yms. Ei taideta enää nähdä mm-kisoissa. Tai no ehkä Ronaldo nähdään, mutta silloin hän ei enää ole se dominoija, vaan ehkäpä vaihtomies.


    • Lumiukko.kirjautumaton

      Olipas raastava tapa hävitä veto hei! On varmasti pelaajan elämän jännittävin hetki ampua pilkku mm-pudotuspeleissä. Valioliigan liemissä keitetty Eriksenkin näytti sortuvan paineiden alla. Tuntui olevan ihan eri maailmassa eikä hallinnut edes kielensä liikkeittä.

      • DonKyösti

        Modric näytti yllättäen tavalliselta kuolevaiselta. Yksi huono rankkari varsinaisella peliajalla, jonka mokke torjui. Sitten rankkarikisassa umpisurkea rankkari, joka meni juuri ja juuri maaliin. Ei ihme, että Modric manasi kävellessään takaisin keskiympyrään. Kyöstillä ei siinä pelissä ollut suosikkia, mutta vähän harmittaa, että Tanska putosi pikku-Schmeichelin urotekojen jälkeen. Iso-Schmeichel tuuletti katsomossa ihan turhaan pojan torjuntoja. Jos vielä Englantikin alisuorittaa, niin Ruotsihan tästä kaavionpuoliskosta menee finaaliin, kjäh kjäh.


    • Ehkäpä Kroatia oli tuossa ottelussa juuri tuon yhden pilkkumaalin verran parempi ja kyllähän Kroatia viimein ansaitsi selvittää pitkästä aikaa sen kuolemanpelin. Ehkäpä tuo voitto vapautti nyt Kroatia marssii finaaleihin? No ei kai sentään, vaan tippuvat välierissä Lädejä vastaan. Ehkäpä pronssi on Kroatian.

      Tänään isojen ennakkosuosikkien päivä. Belgian pitäisi voittaa Japani vähintään kahdella maalilla, mutta Brasilialle Lumiukko ennustaa erittäin hikistä iltapäiväpuhdetta hei! Brasilian puolustusta ei ole juurikaan testattu tässä turnauksessa, sillä Sveitsi rakentelee peliä hitaasti, Costa Rica on Costa Rica ja Serbia oli aika köysissä, mutta tokalla puoliajalla sai hulinaa brasilian maalille, kun alkoi rohkeasti haastamaan. Meksiko iskee nopeasti ja tappavasti kuin huumeparonin palkkamurhaaja. Meksiko on Lumiukon mielestä näistä ns. keskitason joukkueista juuri se pahin vastustaja Brasilialle. Mikäli Meksiko saa tehtyä ensimmäisen maalin tai jos peli pysyy pitkään 0-0, voivat brassit turhautua. Filmaavalla itkupillillä pettää siinä vaiheessa kupoli, joten ratkaisu jää Coutinhon varaan.

      • DonKyösti

        Kyösti suunnittelee betsaavansa Brasilian tasan yhden maalin voittoa. Kyöstin märässä unessa puoliajalla ollaan tasoissa, mutta sitten Poolin Bobby Firmino tulee vaihdosta ja survaisee pelivälineen väkisin sisään. Coutinho saattaa syöttää. Neymar seuraa maalintekoa kentän pinnassa selällään pötköttäen.


      • DonKyösti kirjoitti:

        Kyösti suunnittelee betsaavansa Brasilian tasan yhden maalin voittoa. Kyöstin märässä unessa puoliajalla ollaan tasoissa, mutta sitten Poolin Bobby Firmino tulee vaihdosta ja survaisee pelivälineen väkisin sisään. Coutinho saattaa syöttää. Neymar seuraa maalintekoa kentän pinnassa selällään pötköttäen.

        Hyvin selvitti Brasilia yllätysvalmiin Meksikon. Olihan Meksikolla ne omat paikkansa ensimmäisellä puoliajalla, mutta meni siirtelyksi silloin kuin olisi pitänyt tällä kohti maalia.


      • Lumiukko2 kirjoitti:

        Hyvin selvitti Brasilia yllätysvalmiin Meksikon. Olihan Meksikolla ne omat paikkansa ensimmäisellä puoliajalla, mutta meni siirtelyksi silloin kuin olisi pitänyt tällä kohti maalia.

        Siis tällätä.


      • DonKyösti

        Bärkkel. Firmino tuli ja survaisi, mutta valitettavasti Naimaari oli jo tehnyt yhden maalin, joten Kyöstin veto ei osunut. Illan toiseen peliin Kyöstillä ei olekaan vetoja, joten sitä voi katsella ihan muuten vain.


    • DonKyösti

      Japani 2-0 johtoon! Hah, jälleen kerran Belgia floppaa. Ettei vain miljonääreillä ole asenneongelma? Harry Kanen maalikuninkuus alkaa varmistua.

      • Huh huh, taitaa olla suurempi paukku kuin Saksan jääminen alkulohkoon hei! Jää Belgia - Brasilia sivun suun.


      • Lumiukko2 kirjoitti:

        Huh huh, taitaa olla suurempi paukku kuin Saksan jääminen alkulohkoon hei! Jää Belgia - Brasilia sivun suun.

        Pitäisiköhän nusaista tasuria livestä? Yksi maali, niin sen jälkeen on luultavasti helvetti irti koko loppupelin Japanin maalilla.


      • Lumiukko4
        Lumiukko2 kirjoitti:

        Huh huh, taitaa olla suurempi paukku kuin Saksan jääminen alkulohkoon hei! Jää Belgia - Brasilia sivun suun.

        Joo ei ole HÖH HÖH


    • Lumiukko678

      Nyt pysykää tasoissa!

    • Phuuh, taas on takki tyhjä jalkapalloillan jälkeen, vaikka vedot tulikin myytyä 89. minuutilla. Pettymys Japanin kannalta, mutta toisaalta nyt nähdään Belgia - Brasilia. Ehkäpä jatkoaika olisi ollut mukava nähdä.

      • DonKyösti

        Kyösti betsailee tiistaina lämpimikseen Ruotsia lopulliseksi voittajaksi kahden kertsillä. Iltapeliin tasuria yli kolmen kertsillä, vaikka toki toivookin Englannin ottavan voiton jo varsinaisella peliajalla. Englanti-Kolumbia haiskahtaa vähämaaliselta väännöltä, jossa kumpikin lähtee varmasti puolustuksen kautta hakemaan yhtä osumaa, jolla tod.näk. voitto irtoaisi. James varmaan puuttuu Kolumbialta, joten tuskin Falcao yksin maalijuhlia järjestää. Lauantaiksi olisi tilauksessa puolivälierä SWE-ENG et sillei hei! Onneksi huomisen jälkeen saa kotikatsomossa vetää henkeä parin päivän ajan.


    • Likainen, törkeä ja rikkova mätäpaise nimeltä Kolumbia potkaistiin eilen pellolle kuin Gilbert kuoropoikien kesäleiriltä hei! Lumiukko ei uskaltanut katsoa pilkkuja suorana, vaan seurasi tulospalvelun kautta ja sekin meni vauhdilla kiinni Hendersonin epäonnistuttua. Muutaman minuutin päästä epätoivo vaihtui iloon, kun Englanti olikin voittanut et sillei hei!

      Perjantaina on todellinen monsteripäivä, kun ensin Ranska ja Uruguay iskevät yhteen, mutta se onkin vasta alkulämmittelyä, sillä illalla nokikkain ovat Belgia ja Brasilia. Yksi pehmeä pee muuttuuu kovaksi. Onneksi on muutama välipäivä, on tämä jalkapallon arvokisojen penkkiurheilu sen verran rankkaa varsinkin henkisesti, kun joka ilta on tankki tyhjä.

      • Englantilaiset olivat varovaisia näissä kisoissa joukkueensa suhteen (toki jokainen alitajunnassa janosi menestystä). Ehkäpä joissain nurkkapubeissa pauhasi "Football's coming home". Nyt ensimmäisen pudotuspelikierroksen ja varsinkin rankkarivoiton jälkeen varovaisuus ja kaunistelu on heitetty romukoppaan ja joka paikassa lauletaan jalkapallon kotiin tulemisesta.


      • DonKyösti

        Perjantai saattaa olla yksi kisojen parhaimmista pelipäivistä. Kyöstikin katsoo matsit ihan pelkästään vissyvettä juoden. Lauantaina voikin sitten korkata ekan Nobelanerin, kun Englanti ja Ruotsi alkavat pelailla tasaista vääntöään, joka Kyöstin ennusteen mukaan menee jatkoajalle, ellei peräti rankkipotkukisaan. Näyttää siltä, ettei Harry Kane osaa enää tehdä pelitilannemaaleja, joten varmaan taas eruotuomari saa ravata katsomassa videoita, koska ihan taatusti äijää menee lakoon rankkarialueella. Jos Hartsa tekee maalin, niin veikkaus on, että tekee sen pilkulta. Kyösti varmaan betsaa tasuria siihen matsiin, koska Englannin kerroin on niin pieni.

        Perjantaiksi ei oikeastaan tarvitsisi vetolappuja tuomaan lisäjännitystä, koska muutenkin on luvassa herkkua oikein urakalla. Nähdäänkö laiska Ranska vai tehokas Ranska? Jos Mbappe taas lähtee kuin kuppa Töölöstä, niin siinä on Uruguaynkin puolustuksella tekemistä. Iltapelissä Kyösti toivoisi, että Brasilia voittaisi, mutta jos Belgia voittaa loistavalla pelillä, niin sekin käy. Olisi kuitenkin ihan kiva saada yksi E-Amerikkalainen tiimi semeihin.

        Kyösti ei ole vielä hakuja tehnyt, mutta yksi idea voisi olla betsata tasuria kaikkiin neljään puolivälierään, koska kertoimet ovat päälle kolmen. Kyöstin experttiarvion mukaan ehkä kaksi matsia neljästä menee jatkoajalle. Lähinnä kai Ruotsi-Englanti ja Kroatia-Venäjä näyttäisivät tasurikandidaateilta. Rankkaria Kyösti odottelee lähinnä Uruguayn ja Ranskan matsiin.

        Kolumbia-Englanti -matsista vielä sen verran, että Englanti oli pelin loppupuolella puolen tunnin ajan oudon hengetön, vaikka se aloitti vahvasti. Kyösti ihmetteli, että voiko Englanti haluta rankkarikisaa, koska se jätti hyökkäämisen kokonaan Kolumbialle. Englannin tipahtaminenkaan ei olisi ollut suuri shokki, mutta kyllä se kirpaisi, kun Liverpoolin mies meni sössimään. Noh, onneksi myös pari kolumbialaista sössi, joten nyt on rankkaripeikkokin sitten pois lädien selästä.

        Hendersonista vielä sen verran, että Kyösti repesi hillitsemättömään nauruun, kun mies menee maihin kuin pikkulapsi, kun Kolumbian kundi vähän puskee. Mutta kaipa se on pelin henki, että pitää ottaa ilo irti, kun vastustaja vähänkin rikkoo, jotta tuomari varmaan huomaa. Eihän Henderson tuolleen kehtaisi näytellä Anfieldilla, mutta nyt ei ollakaan siellä, vaan itärintamalla et sillei hei.


      • DonKyösti kirjoitti:

        Perjantai saattaa olla yksi kisojen parhaimmista pelipäivistä. Kyöstikin katsoo matsit ihan pelkästään vissyvettä juoden. Lauantaina voikin sitten korkata ekan Nobelanerin, kun Englanti ja Ruotsi alkavat pelailla tasaista vääntöään, joka Kyöstin ennusteen mukaan menee jatkoajalle, ellei peräti rankkipotkukisaan. Näyttää siltä, ettei Harry Kane osaa enää tehdä pelitilannemaaleja, joten varmaan taas eruotuomari saa ravata katsomassa videoita, koska ihan taatusti äijää menee lakoon rankkarialueella. Jos Hartsa tekee maalin, niin veikkaus on, että tekee sen pilkulta. Kyösti varmaan betsaa tasuria siihen matsiin, koska Englannin kerroin on niin pieni.

        Perjantaiksi ei oikeastaan tarvitsisi vetolappuja tuomaan lisäjännitystä, koska muutenkin on luvassa herkkua oikein urakalla. Nähdäänkö laiska Ranska vai tehokas Ranska? Jos Mbappe taas lähtee kuin kuppa Töölöstä, niin siinä on Uruguaynkin puolustuksella tekemistä. Iltapelissä Kyösti toivoisi, että Brasilia voittaisi, mutta jos Belgia voittaa loistavalla pelillä, niin sekin käy. Olisi kuitenkin ihan kiva saada yksi E-Amerikkalainen tiimi semeihin.

        Kyösti ei ole vielä hakuja tehnyt, mutta yksi idea voisi olla betsata tasuria kaikkiin neljään puolivälierään, koska kertoimet ovat päälle kolmen. Kyöstin experttiarvion mukaan ehkä kaksi matsia neljästä menee jatkoajalle. Lähinnä kai Ruotsi-Englanti ja Kroatia-Venäjä näyttäisivät tasurikandidaateilta. Rankkaria Kyösti odottelee lähinnä Uruguayn ja Ranskan matsiin.

        Kolumbia-Englanti -matsista vielä sen verran, että Englanti oli pelin loppupuolella puolen tunnin ajan oudon hengetön, vaikka se aloitti vahvasti. Kyösti ihmetteli, että voiko Englanti haluta rankkarikisaa, koska se jätti hyökkäämisen kokonaan Kolumbialle. Englannin tipahtaminenkaan ei olisi ollut suuri shokki, mutta kyllä se kirpaisi, kun Liverpoolin mies meni sössimään. Noh, onneksi myös pari kolumbialaista sössi, joten nyt on rankkaripeikkokin sitten pois lädien selästä.

        Hendersonista vielä sen verran, että Kyösti repesi hillitsemättömään nauruun, kun mies menee maihin kuin pikkulapsi, kun Kolumbian kundi vähän puskee. Mutta kaipa se on pelin henki, että pitää ottaa ilo irti, kun vastustaja vähänkin rikkoo, jotta tuomari varmaan huomaa. Eihän Henderson tuolleen kehtaisi näytellä Anfieldilla, mutta nyt ei ollakaan siellä, vaan itärintamalla et sillei hei.

        Hender-Sonnin eduksi täytyy kuitenkin todeta, että isku tuli yhtäkkiä ja odottamatta leukaan. Ja kun viiden kilon solidi luupallo jysähtää leukaan, niin siinä on äkkiä taju kankaalla tai jalat löysänä. Ja totta kai saattoi myös jonkin verran pelästyä. Mutta olishan siinä varmaan hitusen verran filmaamista mukana. Lumiukon mielestä Englannin ylistetty valmentaja, Gareth Southgate, jäätyi pelin lopussa. Jätti vaihdon käyttämättä, kun se olisi ehdottomasti pitänyt käyttää siinä lisäajalla ennen kuin Kolumbia iski tasoituksen, jotta saisi aikaa kulumaan ja Kolumbian momentum rikkoutuisi hieman. Sterling olisi pitänyt ottaa myös vaihtoon ainakin 10 minuuttia aiemmin ja vaihtaa puolustavampaan pelaajaan, mutta hänet vaihdettiin Vardyyn. Mikä ihmeen järki siinä oli vaihtaa hyökkääjä hyökkääjään, kun suojellaan yhden maalin johtoa pelin loppuhetkillä... Siinä Southgate teki Lumiukon mielestä selvän virheen ja se kostautui.


    • DonKyösti

      Bärkkel, kun ei tiedä, pelaako Cavani vai ei, mutta tuli nyt vetäistyä BTTS, koska ei Ranskankaan voittokerroin saanut aikaan hurraa-huutoja. Kyöstin valistunut arvaus on, että jos Cavani pelaa, mennään jatkoajalle lukemissa 1-1, mutta jos ei pelaa, Ranskan ei tarvitse pelätä vastahyökkäyksiä, vaan se voittaa 2-0. Tai jotenkin silleen, kjäh kjäh.

      • DonKyösti

        1. puoliaika pelattu ja Ranska johtaa 1-0. Kyösti pelasi huvikseen Vakioon pari pikkuriviä, joissa kaikissa puoliaikatilanne tasan, joten se lappu meni tuohon Ranskan maaliin.

        Mut jees, ihan hyvää futista, yllättäen ranskalaiset pelasivat likaisempaa peliä kuin uruguaylaiset, paidasta roikkumista, pöksyjen vetoa yms. Kyösti toivoo, että Uruguay saisi tehtyä maalin 2. puoliskolla, koska hän pelasi vedonlyönnin puolelle BTTS. Paikkojahan Uruguaylla oli, mutta kaipa Cavanin viimeistelyä olisi kaivattu.


    • Olipas ponneton matsi. Ehkäpä italialaisen orivarsan poisjäänti söi ainakin Uruguayn tunnetasoa ja tietysti suoritusta. Hyökkäyspeli oli lähes olematonta. Ehkäpä Suarez & Cavani -duo olisi löytänyt toisensa samaan tapaan kuin Portugalia vastaan. Tosin mikäli Uruguay olisi tehnyt siitä ensimmäisen puoliajan paikastaan maalin, niin peli olisi ollut aivan erilainen. Pusku oli kuitenkin aika voimaton ja Godinin jatko maalin edestä täysin luokaton. Toivottavasti illan iso matsi tarjoaa enemmän. Enää seitsemän peliä jäljellä. Panokset ja pelit kovenevat kuin Tepon temmi Miehelän saunan ovella. Nauttikaa nyt vielä kun voitte.

    • Kirveellä veistetty Fellaini sekä Chadli ovat näköjään nousseet Belgian aloittavaan kokoonpanoon ja Carrasco sekä mertens ovat pudotettu penkille. Fallos tuo ainakin pääpelivoimaa. Tuikkaisiko Fellaini päällään ottelun voittomaalin jostain kulmasta tai faparista ja Belgia voittaa 0-1?

      • DonKyösti

        Ei tuikkaa, vaan pallo katoaa Fellaation afroon. Kyllä siinä niin käy, että Hazard tekee rankkipotkusta maalin, mutta kuka on se sukeltaja, joka tuo rankkipotkun Belgialle? Eihän Lukaku kai mene maihin kovin helposti? Kyöstin ainoa vetolappu kusahti Uruguayn maalittomuuteen, eikä hän taida jaksaa enää miettiä tänään vedonlyöntiä. Eiköhän illan matsi tuo jännitystä ihan ilman vetämistäkin et sillei hei. Lauantaina tasuria lapulle molempiin matseihin.


      • DonKyösti

        Ohhoh, puoli tuntia pelattu ja 2-0. Ensin surkea oma maali ja sitten upea tykki Tintiltä. Näinköhän peli on jo taputeltu? Jos Belgia tästä menee semeihin, niin Kyösti toivoo, että se menee saman tien päätyyn asti. Ainakin tämän matsin perusteella Belgia pelaa paljon katsojaystävällisempää futista kuin Ranska. Olisihan se aika vänkää, jos finaali olisi Belgia-Englanti, kjäh kjäh.


    • Pienellä 1/10 panoksella lähti seuraavat vedot sisuksiin ihan hupimielessä hei!

      Fellaini Man of the match 34,00
      Fellaini tekee puskumaalin 12,00
      Fellaini tekee maalin ja Belgia voittaa 0-1 76,00

    • Tulihan tästä vielä peli. Tehkääpäs vielä se tasoitus, jotta nähtäisiin vaikkapa pilkut hei! Niitä on mukava katsella neutraalista näkökulmasta.

      • DonKyösti

        2-1 FT Belgialle. Brassit aloitti kirin vähän liian myöhään. Hazard vei 10-paitojen taistelun, koska Neymar keskittyi tällä kertaa pallonmenetyksiin ja puskemaan läpi harmaan seinän. Hazard pelasi fiksusti. Ansaittu voitto Belgialle, toivottavasti Ranskakin kaatuu samaan syssyyn. Ranskalle syntyy aina uusia tähtiä, mutta Belgian pitäisi ottaa se pytty näissä kisoissa, koska pikkumaasta ei tule huippuja jatkuvalla syötöllä. Kyösti päättää raporttinsa tähän. Takaisin Pasilan studioon.


      • DonKyösti kirjoitti:

        2-1 FT Belgialle. Brassit aloitti kirin vähän liian myöhään. Hazard vei 10-paitojen taistelun, koska Neymar keskittyi tällä kertaa pallonmenetyksiin ja puskemaan läpi harmaan seinän. Hazard pelasi fiksusti. Ansaittu voitto Belgialle, toivottavasti Ranskakin kaatuu samaan syssyyn. Ranskalle syntyy aina uusia tähtiä, mutta Belgian pitäisi ottaa se pytty näissä kisoissa, koska pikkumaasta ei tule huippuja jatkuvalla syötöllä. Kyösti päättää raporttinsa tähän. Takaisin Pasilan studioon.

        Onneksi Belgia tiputti Brasilian, sillä nyt Lumiukon kahden suurimman ennakkosuosikin ohipelaaminen onnistui täydellisesti hei! Toki Belgia ja Kroatia ovat vielä jäljellä olevia joukkueita, joille Lumiukko ei ole tintannut rahaa. Ranskan, Englannin, Ruotsin tai Venäjän mestaruudella tulee ihan sievoinen summa rahaa. Välieräpaikka on jo erittäin kova saavutus Belgialle ja Lumiukko asettaa Belgian voittamaan pronssia. Valmentajalla näytti ainakin olevan masukki täynnä jo Brasilian voitosta. Pelin jälkeisessä haastattelussa hän puhui siihen tapaan, kuin he olisivat jo mestareita ja Brasilian lyöminen pudotuspeleissä olisi ollut se pääsaavutus. Kompanykin taisi sanoa ennen peliä, että peli Brasiliaa vastaan määrittää heidän pelaajasukupolvensa. Lumiukko uskoo Ranskan ottavan kliinisen kuivan voiton Belgiasta ja marssivan jälleen kerran (häviämään) arvokisojen finaaliin.


      • DonKyösti

        Finaalista tulee väkisinkin pienimuotoinen antikliimaksi, koska huippujoukkueen lisäksi sinne on tyrkyllä hieman huonompi joukkue. Miten voi innostua jostain Kroatiasta tai Englannista, kun on nähnyt Belgian, Brasilian ja Ranskan pelaavan jo aikaisemmin toisiaan vastaan? Ranska-Englanti tai Belgia-Englanti olisi vähiten huono vaihtoehto, mutta eihän siitä mitään iloisen futiksen riemujuhlaa tule, jos Englanti lähtee vain puolustamaan ja selviytymään jatkoajalle ja rankkipotkukisaan. Ehkäpä jalkapalloilullisesti viihdyttävin finaali voisi olla Belgia-Kroatia, vaikkeivät nuo joukkueet mitään suuria tunteita Kyöstissä herätäkään.

        Tänään ei vetoa läiskitä suurilla panoksilla. Kyöstihän on varmaan Kroatia-Venäjän aikaan suht kovassa tuiskeessa, mutta iltapäivämatsia hän katsoo täysissä ruumiin ja sielun voimissa. Kyösti ajatteli huvikseen pelata pari riviä Veikkauksen Päivän Trioon Ruotsi ei maalia/ muu SWE pelaaja - Englannin 1. maali Harry Kane / maali tulee jatkoajan 1. /2. puoliskolla. Eli Ruotsi jää nollille, Englanti voittaa Kanen jatkoaikamaalilla. Rankkarikisa on tietysti varsin mahdollinen, jos mennään jatkoajalle, mutta sen kerroin on niin pieni, että yritetään josko ratkaisu tulisi pelaamalla ennen rankkareita.

        Kyllähän nämä kisat ovat olleet siitä hankalat, että on pitänyt kunnon glory hunterin tapaan vaihtaa suosikkia useammin kuin kalsareita, kjäh kjäh. Kun Brasilia tippui, Kyösti rupesi toivomaan Belgian mestaruutta. Jos Belgia tippuu, Kyösti toivoo Englannin mestaruutta. Jos finaali on Ranska-Kroatia, Kyösti ihan piruuttaan toivoo Kroatian voittoa, vaikkei se todennäköistä olekaan. Jokin siinä Ranskassa tökkii, vaikka onhan toki Mbappen kirmailua kiva katsella. Ranskalla on ehkä paras veskari jäljellä olevista, toki myös Belgian veskari on huippu. Mitenkähän kävisi, jos Courtois ja Lloris kohtaisivat rankkarikisassa...


    • MÄKUIREEEEEE!!!!! ENGLANTILAISIMMAN NÄKÖINEN LÄDI TINTTAA LÄDIT JOHTOON!!! Ja kuunnelkaa laulua! Nyt saa huutaa! Ruotsi on ollut hyvä pääpalloissa, mutta Englannin vahvat pääpelaajat Kane ja Maguire nussivat pallon väkisin maaliin

    • Lumiukko.ei.kirjautunut

      Sellainen Coca-Cola -harjoittelupeli puoliteholla Englannille. Eihän Ruotsin olisi kuulunut olla kahdeksan parhaan joukossa. Lepo tekee toki hyvää rankan Kolumbian jälkeen hei!

    • Lumiukko.ei.kirjautunut

      Kroatia oli pulassa Tanskan kanssa, mutta Venäjä ei ole Tanskan tasoinen vastus ja sai kisapaikkansa tietysti isäntämaana ilmaiseksi. Venäjän puolustajilla on tankki tyhjänä. Golovinin kun pitää kurissa, niin koko Venäjä pysyy kurissa. Rankkarivoitto vapautti Kroatian peliä, joten Lumiukko uskoo Kroatian palaavan alkulohkosta tuttuun peliin. Modric parantaa tänään taatusti. Kroatiaa lapuille hei! Burb ja röyh! Nyt lisää olutta hei!

    • Muutama päivä vedetty happea, tai no sunnuntai meni krapulan kourissa, mutta nyt on keskittyminen välierissä et sillei hei! Lumiukko katseli tänään Kroatian ja Venäjän matsin ja täytyy kyllä sanoa, että Kroatia oli heikko vaikka pelin loppupuoliskolla sai näennäistä otetta pelistä. Kaksi peräkkäistä pilkkukisaan mennyttä peliä painaa jaloissa varmasti, varsinkin kun pelien väleissä on vain kolme välipäivää hei! Jo viime pelissä Mandzukic oli ongelmissa ja myös Subasic sai pahan krampin takareiteen. Pelaakohan Subasic edes? Englanti ei muuta pelitapaansa, vaan ottaa pill...siis pallonhallinan. Kuiten Crisukin jo ennakossaan totesi, niin Englanti on kisojen tehokkain erikoistilannejoukkue. Englannin kerroin on paljon korkeampi kuin mitä Lumiukko ajatteli. Kolumbiaa vastaan Englannin kerroin oli noin 2,10 ja nyt Kroatiaa vastaan 2,40. Lädit finaaliin 2,45! Belgian ja Ranskan pelistä Lumiukko ei saa ainakaan tällä hetkellä kiinni oikein mistään päästä. Ehkäpä Kyöstin suosima BTTS? Eiköhän kerroinlistalta huomenna jokin erikoisveto osu silmiin hei!

    • DonKyösti

      Ranskan ja Belgian BTTS-kerroin on Veikkauksella 1.80, joka on tosi hyvä, mutta ei siihen nyt varmaan koko omaisuutta kannata sijoittaa. Ranskaa voisi periaatteessa betsata, koska se vaikuttaa hyvin vaikealta voitettavalta, mutta pistihän Belgia brassitkin ulos, joten kaipa se pystyy Ranskankin viemään ainakin jatkoajalle. Kyösti siis vetelee ajankuluksi molemmat scoraavat KYLLÄ.

      Jos Ranska menee finaaliin, niin sitten Kyösti suorastaan odottaa kärsimättömänä, että kaveriksi menee myös Englanti. Kroatia sinnittelee, mutta kyllähän sen tankki alkaa olla tyhjä, joten Kyösti odottelee Englannin tekevän ratkaisun viimeistään jatkoajalla. Hendersonni kärsi kai krampista, mutta lädeillä ei muita suurempia vaivoja pitäisi olla, joten terveystilanne on paremmalla tolalla kuin kroaateilla, joiden kuntoa koetellaan toden teolla. Kyösti ei tällä hetkellä ole betsaamassa Englannin peliä, mutta miettii asiaa uudelleen keskiviikkona.

    • Lumiukon papereissa Brasilia ei vakuuttanut missään vaiheessa ja pelasi jopa huonot kisat. Puolilöysä tasapeli Sveitsiä vastaan, jossa Sveitsi oli hyvin kartalla mukana. Costa Rican kanssa suuria vaikeuksia ihan viimeisille minuuteille asti ja sen jälkeen itkut, kun saatiin voitto suuresta ja mahtavasta Costa Ricasta. Serbiaa vastaan voitto, mutta siinäkin ongelmia tokalla puoliajalla. Meksiko VEI peliä ekan puoliajan, mutta siitä saivat voiton otettua tokalla puoliajalla. Belgia kävi tuikkaamassa maalit ja sen jälkeen antoi täydellisen hallinnan brasseille, tuloksena muutama kaukolaukaus. Brasilia oli näissä kisoissa heikko eikä peli ollut missään pelissä vakuuttavan näköistä. Lumiukko ei ymmärrä, että miksi YLE:n kisastudion tietyt henkilöt ylistivät brassien peliä. Heikkoja olivat myös Espanja, Saksa ja Argentiina. Nämä kisat olivat suurmaiden rimanalitus. Peliesityksiinkin peilaten kisojen neljä parasta joukkuetta ovat jatkossa, no ehkäpä Kroatian voisi korvata Kolumbialla (loistavia otteita joka pelissä, ekan pelin tietysti pilasi alkuminuuttien suora punainen ja rankkari) tai sitten Uruguaylla. Ranska on Lumiukon papereissa ollut kisojen vahvin joukkue, Belgian ja Englannin jakaessa toisen paikan. Belgia kohtaa Ranskassa suuremman haasteen kuin Brasilia.

      • DonKyösti

        Mmnojoo, Kyösti on ehkä tarkastellut Brasiliaa Liverpoolin punaisten taikalasien läpi, koska on toivonut Firminon heiluttavan verkkoja. Hyvinhän brassit lohkossa pyörittivät peliä, mutta kun vastustajat pysäyttivät Neymarin, niin koko joukkue pysähtyi. Miksei taktiikkaa muutettu, vaan annettiin Neymarin puskea puolustusmuuria vastaan vielä pleijareissakin? Onko mies niin iso tähti, ettei edes koutsi saa häntä neuvoa? Voisihan sitä jossitella, että jos ei olisi tullut sitä omaa maalia Belgiaa vastaan ja jos Casemiro olisi pelannut, niin Belgia olisi ehkä kaatunut, mutta eihän siitä mihinkään pääse, että Brasilia oli tehottomampi kuin Kyösti odotti.

        Kyösti harmittelee sitä, että Cavani loukkaantui, koska Kyösti tykkäsi Uruguayn taisteluasenteesta, mutta ilman Cavania Suarezkin oli liian yksin. Espanjaa ei tullut ikävä sen pudottua, koska jos ei hyökkäys kiinnosta, niin sitten pitää pudota jatkosta, kjäh kjäh. Ranska on Kyöstinkin arvio maailmanmestariksi. Isoja ja vahvoja pelaajia... noh, Greasemannia lukuun ottamatta, joita on hankala kukistaa pääpalloissa tai muissa kaksinkamppailuissa. Tämä siis Kyöstin henk.koht. mielipide. Kyöstihän ei ole juuri studion asiantuntijoiden jorinoita kuunnellut, paitsti tietysti Littiä ja Pasasta. Ranska-Englanti olisi kaikista suurimmat tunteet herättävä finaali ainakin Kyöstin mielestä.


    • Kisojen laadukkain peli menossa hei! Kummallakin paikat vaikka kahteen maaliin, mutta maaleilla seisovat turnauksen kaksi parasta maalivahtia.

      • DonKyösti

        Harmi, ettei Belgia saanut hyödynnettyä alun pyöritystään, koska kun Ranskan maali tuli, niin heti tiesi, että siitä alkoi puolustaminen. Kaikki kunnia Ranskalle, joka ansaitsi voittonsa, mutta ei sen hyökkäyspeli ollut yhtä iloista kuin Belgian. Toivottavasti finaalissa Ranska saisi maistaa omaa lääkettään, eli ensiksi heiluisi Ranskan verkko, minkä jälkeen Ranska joutuisi tekemään muutakin kuin vain puolustamaan.

        Kyöstin BTTS ei siis toteutunut, pitkälti loistavien maalivahtien takia, mutta jos pömpelin edessä olisivat seisseet tavalliset moket, niin maaleja olisi tullut molempiin päihin.


    • RANSKAAAA!!!!!!!

    • Palstan vetokuningas laskeutuu voitollisena palstalle hei! Vain Kroatia voi enää uhata Lumiukon totaalista jättipottia hei! Lumiukko ei uskonut Saksaan, Lumiukko ei uskonut Brasiliaan, Lumiukko ei uskonut Belgiaan, Lumiukko ei uskonut uskomattoman alkulohkon jälkeen hehkutettuun Kroatiaan. Ja kaikki Kroatiaa lukuunottamatta eliminoitu. Ranskan voitolla tulisi reilusti eniten fyffeä, mutta Englannin voitolla tulisi fyffeä sekä erittäin paljon tunnearvoa. Lumiukko ei voi hävitä, jos Kroatia kaatuu huomenna.

      • LOL4REAL

        vetokuningas? Jätkä veikkas hei argentiinaa reilul 10 kertoimella mestariksi. Sen lisäksi olet ilmeisesti veikannut myös Ranskaa, Espanjaa, Urgaytä, portugali, sveitsiä ja kolumbiaa. Nyt sitten nimität itsesi palstan vetokuninkaaksi kun yksi sinun seitsemästä mestariehdokkaasta todennäköisesti voittaa. Surkuhupaisaa.


      • taavettl2
        LOL4REAL kirjoitti:

        vetokuningas? Jätkä veikkas hei argentiinaa reilul 10 kertoimella mestariksi. Sen lisäksi olet ilmeisesti veikannut myös Ranskaa, Espanjaa, Urgaytä, portugali, sveitsiä ja kolumbiaa. Nyt sitten nimität itsesi palstan vetokuninkaaksi kun yksi sinun seitsemästä mestariehdokkaasta todennäköisesti voittaa. Surkuhupaisaa.

        Tuttu Tepon menestystaktiikka. Teppohan avasi aina ennen usean ketjun yhdelle kohteelle, mihin hän vihjasi sivupersooniensa nimimerkeillä eri vihjeet. Sitten kun yksi niistä vihjeistä tietysti osui, niin Teppo laskeutui palstalle ottamaan kunnian osuneesta vihjeestä. Hän ei tietysti maininnut mitään niistä väärin menneistä vihjeistä.


    • Lumiukko tinttasi eilen lädejä 2,45-kertoimella. Tänään saa vielä Lukakun maalikuninkuudesta 23,00-kertoimen (ComeOnin mestat). Lukakulla on neljä maalia ja Kanella kuusi maalia. Lukakulla on edessä pronssipeli Kroatiaa vastaan ja pronssipelit ovat perinteisesti runsasmaalisia. Kai Lukaku haluaa edes kultaisen kengän itselleen ja samalla tietysti Belgian ensimmäisen mm-mitalin? Kanella ottelu edessä Kroatiaa vastaan ja sen jälkeen finaali Ranskaa vastaan, jossa tuskin maaleja tulee. Maalilla Kroatiaa vastaan Kane käytännössä varmistaa maalikuninkuutensa, mutta jos ei saa tehtyä maalia Kroatiaa vastaan, jää ovi vielä auki. Katsokaas lapsukaiset kun Lukakulla on myös maalisyöttö plakkarissaan, Kanella ei. Eli jos Kane ei tänään tee maalia (kerroin maalittomuudelle on noin 1,75), niin Lukaku voittaa maalikuninkuuden tekemällä Kroatiaa vastaan pronssipelissä kaksi. Lumiukko on jo ennen kisoja betsannut Kanea ja Lukakua ja molempia myös sijoille 1-3, joten Lumiukko ei enää Lukakua betsaa, muuta kuin 20 euron ilmaisveto tuli siihen tintattua. Eli Lukakun maalikuninkuus 23,00 2/10 panoksella

    • Laitetaan vielä Raheem Sterling man of the match 13,00 3/10
      Monen inhokki "mahcinegun midget" kuten ManU-fanit hänet tuntevat on ollut Englannin kyseenalaistetun pelaaja. Miksi mies pelaa, kun tulosta ei tule ja pallo ei mene maaliin kirveelläkään! Lumiukko uskoo Sterlingin olevan tänään isossa roolissa, ehkäpä jopa tekevän maalin. Mikäli Sterling tekee tänään maalin, selostajat taatusti kertovat ympäri maailmaa maalittomasta putkesta ja selässä olevasta gorillasta, joka maalin myötä heitettiin pois. Man of the match äänestetään ilmeisesti fanien toimesta FIFA:n sivuilla näissä kisoissa, joten selostajien hehkutus vaikuttaa.

    • DonKyösti

      ENG-CRO 80min pelattu 1-1. Menipäs jännäksi. Englanti näytti kruisailevan helpohkoon voittoon, mutta Kroatia sai jostain uutta virtaa. Tolppa jo helähti, joten Englanti saa olla aika tyytyväinen, jos selviää edes jatkoajalle. Sterling on kyllä ollut ihan hyvä, varsinkin 1. puoliskolla.

    • DonKyösti

      Lumiukko rupesi jakamaan finaalipaikkoja ja laskeskelemaan omia voittojaan hieman liian aikaisin. Englannin romahdus oli melko totaalinen.

      • Selvä jinxaus Lumiukon osalta eilisessä adrenaliinituiskeessa. No ainakin pronssipelin pitäisi olla viihdyttävä. Toivottavasti Ranska nyt voittaa, muuten Lumiukon kisat menevät penkin alle. Englannin olisi vain pitänyt hakea sitä toista maalia eikä yrittää tehdä ranskoja. Englanti ei ole Ranska.


      • DonKyösti

        Finaaliviikonloppu hieman lässähti, koska Ranskan ja Kroatian kohtaamisessa ei ole sellaista rakkaiden naapurusten nokitteluasennetta kuin lädien ja patonginlutkuttajien matsissa olisi ollut. Kyöstillä ei enää varsinaista suosikkia ole finaalissa, mutta toivottavati nähdään hienoja maaleja. Olisi kiva, jos Modric yltäisi huipputasolleen, ja pistäisi verkot tötterölle, jotta Ranska ei nyt ihan ilman hikeä pääsisi pokkaamaan mestaruutta. Nähdäänköhän pronssipelissä kierrätystä? Pronssi varmaan maistuisi molemmille, varsinkin Englannille, mutta toisaalta lädit näyttivät aika väsyneiltä semin lopussa, joten voisi kuvitella, että aloituskokoonpano muuttuu. Vieläkö Lukaku pystyisi tekemään pari maalia ja nousemaan maalipörssin kärkeen? Kanen maalivainu katosi kisojen edetessä, joten tuskin hän Belgiaakaan vastaan pääsee maalaamaan, paitsi mahdollisesta rankkarista.


      • DonKyösti kirjoitti:

        Finaaliviikonloppu hieman lässähti, koska Ranskan ja Kroatian kohtaamisessa ei ole sellaista rakkaiden naapurusten nokitteluasennetta kuin lädien ja patonginlutkuttajien matsissa olisi ollut. Kyöstillä ei enää varsinaista suosikkia ole finaalissa, mutta toivottavati nähdään hienoja maaleja. Olisi kiva, jos Modric yltäisi huipputasolleen, ja pistäisi verkot tötterölle, jotta Ranska ei nyt ihan ilman hikeä pääsisi pokkaamaan mestaruutta. Nähdäänköhän pronssipelissä kierrätystä? Pronssi varmaan maistuisi molemmille, varsinkin Englannille, mutta toisaalta lädit näyttivät aika väsyneiltä semin lopussa, joten voisi kuvitella, että aloituskokoonpano muuttuu. Vieläkö Lukaku pystyisi tekemään pari maalia ja nousemaan maalipörssin kärkeen? Kanen maalivainu katosi kisojen edetessä, joten tuskin hän Belgiaakaan vastaan pääsee maalaamaan, paitsi mahdollisesta rankkarista.

        Lumiukko pohti pitkään, katsooko edes pronssipeliä, mutta pakko se on katsoa. Kovat ovat kokoonpanot ja jopa Trippier on kokoonpanossa. Belgia luultavasti voittaa, mutta kerroin ehkä hieman liian pieni. Belgian tasan kahden maalin voitosta saa 6,50-kertoimen, joten sitä on tykitettävä. Tänään käydään myös kamppailu maalikuninkuudesta, joka tuo oman lisäjuonensa otteluun.


      • DonKyösti
        Lumiukko2 kirjoitti:

        Lumiukko pohti pitkään, katsooko edes pronssipeliä, mutta pakko se on katsoa. Kovat ovat kokoonpanot ja jopa Trippier on kokoonpanossa. Belgia luultavasti voittaa, mutta kerroin ehkä hieman liian pieni. Belgian tasan kahden maalin voitosta saa 6,50-kertoimen, joten sitä on tykitettävä. Tänään käydään myös kamppailu maalikuninkuudesta, joka tuo oman lisäjuonensa otteluun.

        Kyösti luki Hesarin ulkona puutarhassaan, Nobelanaerin kanssa toki, ja juuri kun Kyösti tuli sisään ja pisti television päälle, Belgia scorasi ekan kerran. Taitaa tulla over 3.5, jos Englannin puolustus jatkaa samaa rataa. Sääli, koska Kyösti tavallaan toivoi, että Englanti olisi ottanut bronzimitalit tuliaisiksi. Kyöstin filosofian mukaan Englannin faneille mitalit tulisivat enemmän tarpeeseen kuin Belgian faneille, koska Belgiahan lähti hakemaan kultaa, Englanti vain pelailemaan niin pitkälle kuin rahkeet riittävät. Camoon, lädit, nussikaa nysse tasoitus...


      • DonKyösti kirjoitti:

        Kyösti luki Hesarin ulkona puutarhassaan, Nobelanaerin kanssa toki, ja juuri kun Kyösti tuli sisään ja pisti television päälle, Belgia scorasi ekan kerran. Taitaa tulla over 3.5, jos Englannin puolustus jatkaa samaa rataa. Sääli, koska Kyösti tavallaan toivoi, että Englanti olisi ottanut bronzimitalit tuliaisiksi. Kyöstin filosofian mukaan Englannin faneille mitalit tulisivat enemmän tarpeeseen kuin Belgian faneille, koska Belgiahan lähti hakemaan kultaa, Englanti vain pelailemaan niin pitkälle kuin rahkeet riittävät. Camoon, lädit, nussikaa nysse tasoitus...

        Ei lädit ansaitse pronssia. Nuori joukkue ja kuitenkin ehkäpä kisojen viidenneksi paras joukkue, kun nyt katsoo otteluita taaksepäin. Hyvä että Belgian kultainen suihku...siis sukupolvi saa mitalin viemisiksi kotiinsa. Englannin aika tulee olemaan 2022 ja 2026 kisoissa et sillei hei! Ranska on tietysti kisojen paras joukkue, mutta Belgia tulee pienellä erolla heti toisena ja se ero ei tosiaan ole kovin iso hei! Brasilia ehkä kokonaisuutena kisojen kolmanneksi paras ja Kroatia neljänneksi paras.Uruguay ja Englanti ovat aika tasapäissä sijoilla 5 ja 6. Italialisen orivarsan ollessa kunnossa Uruguay olisi tietysti parempi. Harmi se loukkaantuminen. Olisi ollut mukava nähdä mihin Urugay pystyy kaksikolla Cavani - Suarez.


    • Ranska - Kroatia
      Ranskan pelaajat ovat puhuneet paljon siitä, että tällä kertaa eivät lähde finaaliin takki auki niin kuin tekivät kotikisoissaan Portugalia vastaan. Välierissä olivat voittaneet Saksan ja pelaajien mieliin hiipi ajatus siitä, että Euroopan mestaruus oli jo siinä ja sitä pääsee juhlimaan kotikisoissa. Tällä kertaa tehdään työtä loppuun asti. Ranskan pelaajilla on kokemusta suurten turnausten finaaleista. Kaikki pelaajat pogbaa myöten tekeväöt kuuliaisesti sen oman pelipaikkansa roolia eivätkä lähde kukkoilemaan. Kroatia on pelannut 90 minuuttia lisäaikaa pudotuspelien aikana ja sen täytyy alkaa näkymään pikkuhiljaa hei! Ja nyt on sellainen joukkue, jota vastaan ei ole varaa päästää maaliakaan, sillä Ranskaa ei yksinkertaisesti kammeta pois johtoasemasta näissä kisoissa. Edes kisojen paras hyökkäyskoneisto eli Belgia ei siihen pystynyt. Englannin kerroin Kroatiaa vastaan taisi olla 2,40 ja Ranskasta saa tällä hetkellä 2,10, jota tykitetään. Vielä kerran pojat!

      • Kroatia on yllättävän vahva vai onkohan Ranskan huonoutta hei!? Lumiukolla on vuoden suurimmat betsit Ranskassa kiinni, joten parempi voittaa hei!


    • Erkan mukaan Griezzmannen rankkari oli hyvä. Lumiukon mielestä se oli huono, sillä Subasic olisi sen ottanut, jos olisi heittäytynyt vain toiseen suuntaan. Hyvä rankkari on sellainen, johon maalivahdilla ei mahdollisuuksia ole, vaikka aavistaisikin oikein.

    • DonKyösti

      Kiitti Tepi taas loistavasta vihjeestä hei! Vihjasit yksityisessä sähköpostissasi, että kannattaa pelata yli 5.5 maalia hei! Uskomatonta tietämystä et sillei hei!

    • Lumiukko.ei.kirjautunut

      RANSKAAA!!!! Lumiukko lupaa lutkuttaa patonkia huomenna aamupalaksi et sillei hei!

    • skappari85

      Ehkä huonoin vihje finaaliin oli Iltalehden maalimäärävihje alle puolentoista kertoimella. Siis kuka yleensähän betsaa alle 2.5 maalia tuollaisella kertoimella?
      9302, Ranska - Kroatia, Yli/alle 2,5, Alle (kerroin 1,48)

    Ketjusta on poistettu 14 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      14
      1362
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1265
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      62
      1160
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1042
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1006
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1005
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      983
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      979
    9. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      970
    10. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      961
    Aihe