Aihe

Haluan pois...

MikäLieHörhö

En ole varma onko mulla kaksisuuntainen mutta vahvaa depressiota on ajoittain ja sitten joku päivä on taas aivan ihanan oloinen.
Nyt kun kuuntelen tunteellista musiikkia, tekee mieli poistua täältä...päättää elämäni.
On karmeata kuinka reagoin niin voimakkaasti asioihin...ja en enään jaksa sitä. En jaksa tätä herkkyyttä...se heitättää mua joka suuntaan..
Voi kun joku voisi rakastaa mua sellaisena mikä olen...olen herkkä, arka, ujo...

6

269

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Hei,

   Oletko miettinyt, että voisit saada helpotusta oloosi keskusteluavun kautta? Usein ulkopuolinen tuki auttaa jäsentämään ajatuksia, ja se voi olla myös tärkeä voimavara.

   On olemassa monenlaisia auttavia tahoja, joihin voit halutessasi olla yhteydessä.

   - Verkkokriisikeskus Tukinet, https://www.tukinet.net/. Tukinetistä saat halutessasi itsellesi tukihenkilön, jonka kanssa voit keskustella kahden kesken. Tukinetissä on myös monenlaisia keskusteluryhmiä ja chattejä, joista voi saada vertaistukea sekä ammattilaisten neuvoja.

   - Jos haluat keskustella tilanteestasi mieluummin soittamalla, niin valtakunnallinen kriisipuhelin päivystää numerossa 010 195 202 arkisin klo 09.00-07.00 sekä viikonloppuisin ja arkipyhinä klo 15.00-07.00.

   - Ympäri Suomea toimii myös kriisikeskuksia, joihin voi mennä keskustelemaan paikan päälle. Yhteystiedot löytyvät täältä: http://www.mielenterveysseura.fi/fi/tukea-ja-apua/kasvokkain/kriisikeskusverkosto

   Voimia tilanteeseesi!

   Ystävällisin terveisin
   SOS-kriisikeskus/Kata

  • suajohdetaan

   Älä kuuntele musiikkia, jonka huomaat aiheuttavan kertomasi reaktion.

  • Voimia

   Ei kuulosta kaksisuuntaiselta mielialahäiriöltä. Siinä maaniset/hypomaaniset vaiheet ilmenevät jaksoina jotka kestävät kauemmin kuin päivän (mania vähintään viikko ja hypomania muistaakseni neljä päivää). Poikkeuksena sekamuotoinen sairausvaihe, jossa mieliala voi vaihdella hyvin nopeasti. Tämä vaihe on yleensä hyvin raju ja johtaa äkkiä sairaalahoitoon.
   Kaksisuuntaisen mielialahäiriön mielialanvaihtelut eivät ole reagointia elämäntapahtumiin, kuten sinulla. Kaksisuuntainen voi masentua ilman mitään syytä, ja maaninen vaihe voi alkaa vaikka elämässä olisi asiat todella huonosti. Bipolla ei ole myöskään mitään tekemistä ihmisen herkkyyden kanssa, sarjamurhaajakin voi sairastaa kaksisuuntaista mielialahäiriötä.
   Maanisiin/hypomaanisiin vaiheisiin liittyvä kohonnut mieliala aiheuttaa ongelmia. Se ei ole mitään normaalia iloisuutta.

   Kuulostaa enemmänkin epätyypilliseltä masennukselta. Siihen liittyy juurikin mielialan hetkittäinen kohoaminen. Mieliala on voimakkaasti reaktiivinen ja sairastuneilla on usein pitkäkestoista hylätyksitulemisen pelkoa. Kannattaa googlettaa ja katsoa sopisiko oirekuva sinuun.

   Tsemppiä ja suosittelen että käyt puhumassa jollekin ammattilaiselle, että saat apua. Älä tee itsellesi mitään!
   Herkkyydessä on muuten se etu, että reagoi herkemmin myös niihin positiivisiin asioihin elämässä. Tunne-elämä on silloin paljon rikkaampi kuin niillä joilla on laimeammat tunteet. :)

  • ydtudtyudt

   Jeesus rakastaa sinua sellaisena kuin olet.
   Et varmaan menetä mitään vaikka kokeilisit, onko se Rakkaus aitoa.

   Voimia sinulle, olet tärkeä!

   • RahaAuttaaVarmasti

    Vielä kun teet testamentin Jesse et al yhteidölle, niin johan helpottaa.


  • NappiaNaamaan

   Kunnon kuuri neuroleptejä niin johan häipyy tunteet. Sitten voi olla vaan. Kaikki on vaan tämmöstä. Mikään ei tunnu miltään.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisan uupuvat päivitykset ja tuoreet rikosepäilyt

   Mikäs kun Maisa ei ole viikkoihin päivittänyt instaa ja nyt ollaan lehdissä tälläisistä.. 👀 https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/010c6594-780f-4
   Kotimaiset julkkisjuorut
   192
   14322
  2. Taksinkuljettaja Niina Syrjäläinen (Ristiinasta)

   https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/33ec61ee-a6fb-4422-8ecc-982c68a91196 Viimeinen havainto eilen tiistailta n.17:48. Kadonnut kotoaan tilataksin kans
   Kadonneet ihmiset
   133
   12208
  3. Notta ny se on tuloos! Sinimustat rekisteröityy puolueeksi.

   Vanhat hyvät ajat palaavat. Joukko ultra-isänmaallisia ovat perustamassa uutta puoluetta. Työnimenä on nyt Sinimustat. Nyt tulee vihervasemmistolaisel
   Maailman menoa
   567
   8531
  4. Huomio ! Huomio !

   HUOMIO HUOMIO HUOMIO Niina Syrjäläinen ja Taksi auto rek SNS-438 on kadoksissa. Nina ja hänen taksiautonsa katosivat Ristiinassa: ”Huoli on suuri” –
   Mikkeli
   124
   5596
  5. Ikea palkkaa pakolaisia hienoa!

   Huonekalujätti Ikea aikoo tarjota Suomessa työpestin noin 70 pakolaiselle kolmen seuraavan vuoden aikana, yhtiö kertoo tiedotteessaan. – Pakolaiset o
   Maailman menoa
   301
   4988