Lumiukon virallinen vihjeketju

-Lumiukko tekee itselleen nyt oman vihjeketjun ainakin jalkapallon mm-kisoihin asti, sillä palsta alkaa muistuttamaan sitä kuuluisaa petolinnun kloaakkia.

Espanjan La Ligan nousukarsinta
Valladolid - Gijon 1 2,20

Englanti - Costa Rica
Marcus Rashford eka maalintekijä 5,50 Bet365
Avauksen hyökkääjinä aloittaa tänään Rashford ja Vardy. Jompi kumpi tekee luultavasti ekan maalin, joten betsataan parempaa kerrointa.

20

952

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • No jopas napsuu kohdilleen.

    • DonKyösti

      Hyviä hakuja, mutta eikös tuo Espanjan peli alkanut jo 21.30? Kyöstikin nasautti parin kympin pikkuvoiton tuulipukurivillään, jossa oli Valladolid-Gijon BTTS sekä Islanti-Ghana BTTS. Maaotteluiden betsaaminen on tietysti aina melkoista arvontaa, koska ei tiedä, nysvätäänkö kiikarit vai yritetäänkö tehdä urakalla maaleja. Toivottavasti MM-kisoissa verkot heiluvat, tai ainakin tulee paljon maalitilanteita jot tällei moi.

      • Toki alkoi. -Lumiukko aloitti viestin kirjoittamisen noin 21:45, mutta internetin ihmeelliseen maailmaan eksyessä tuli lähetettyä vasta juuri ennen Valladolidin ekaa maalia. Vihjattu 2,20 kerroinkin oli senhetkinen (21:45) livekerroin. -Lumiukko itse betsasi jo päivällä 2,18-kertoimella, mutta se laski ennen peliä. Eikö 2014 kisoissa nähty maaleja oikein urakalla? Toivottavasti sama toteutuu tänä vuonna hei!

        Tänään näyttää olevan Norjan pääsarjaa ja Ruotsin Superettania eli homolottoa näin tuttavallisemmin. Taavetilla on siis tiedossa kiireinen, kofeiniintäyttämä päivä kirjaston tietokoneella Svenskafansin sivuja tutkien.

        -Lumiukko onnittelee Capitalsia ja Ovetskinia Stanley Cupin mestaruudesta! Luet kuitenkin hei!


    • Zaragozalla on ehkä hieman liian pieni kerroin -Lumiukon makuun, mutta koska jotain on pelattava, niin laitetaan Zaragoza (2,04) tuplaan Hakan (1,64) kanssa hei! -Lumiukko harkitsee Perun voittoa Ruotsista, sillä FIFA-rankingin 11. sijalla majaileva Peru on laadukkaampi joukkue. Etelä-Amerikasta tulee monia yllättävän kovia joukkueita. Toki eihän näistä voi koskaan tietää, minkä verran kierrätetään ja kokeillaan eri kokoonpanoja ennen kuin näkee kokoonpanot. Meksikollakin on aika korkea kerroin Tanskaa vastaan hei! -Lumiukko odottaa Meksikon ottavan vähintään tasurin Saksasta mm-kisojen alkulohkossa hei!

    • Lumiukko4

      Siis mitä. Ehkä hieman liian pieni kerroin???? Se joko on tai ei, kun laskee kerroinrajoja.
      Perua harkitset voittamaan Ruotsin. OK. Odotat kokoonpanoja OK. Eihän näistä voi koskaan tietää heh.
      Onko pelaaminen ongelma kun on Pakko pelata, vaikka ei löytyisi hyviä kohteita?

    • Lumiukko4

      JJK oli sitten piirun verran kovempi kuin Haka... 1.64... OK

    • vetti

      Ette te vaan osaa.

      • hilivatti2

        Kyllä muut osaa, mutta Taavetti ja Lumiukko eivät osaa.


    • DonKyösti

      No voihan bärkkeleen bärkkel! Kyösti betsasi overia Senegalin ja E-Korean matsiin, mutta eihän siitä ole live-seurantaa. Kyösti oli jo valmistautunut jännittämään, että koska se Flashscoren punainen tomaatti rupeaa sykkimään, mutta nyt pitää tyytyä pelkkään lopputulokseen, kjäh kjäh.

      • SemiLive

        60 min kohdalla tilanne 1-0 Senegalille


    • DonKyösti

      Futbol24.com näkyy toimivan. Siinä on kyllä aika ärsyttävä ääni...

    • Kiitos vihjeistä. 158% ollut palautus hei!

    • tiedättekyllä

      Kuinkas monta teitä Lumiukkoja oikein on, häh? Tässähän menee ihan sekaisin. Lumiukko2 on ilmeisesti se vanha tuttu Ännäritietäjä? Onkos muilla lumiukoilla erityisosaamista esim. jalkapallin puolelta?

      • Lumiukko4

        Lumiukko2 ei ole se NHL-tietäjä vaan tennis ja NBA. 2015 oli palautusprosentti huikeat 289. Muistan tämän tarkasti, koska beesasin häntä myös vedoissa, kaikissa.
        Lumiukko- on käsittääkseni moniosaaja.
        Oma osaaminen on mm.MM-fudis ja MLS, sekä Japanin liiga.


    • Huomenna ne vihdoin alkavat et sillei hei! Tänään on melkoisen köyhä pelipäivä, mutta muutama ylikerroin löytyy tenniksestä hei!

      Dennis Istomin - Florian Mayer 1 1,85
      Eilisessä pelissä Istomin löylytti Mayeriä paljon parempaa Kohlia hei! Tänään asettuu vastaan heikompi saksalainen. Istominin kerroin on laskussa. Betsson/Betsafe/Nordicbet tarjoaa vielä 1,85.

      Maximilian Marterer - Viktor Galovic 2-0 1,65
      Marterer on uskomattomassa vireessä hei! Ranskan avoimissa vain Nadal pystyi hänet pysäyttämään et sillei hei! Tämä ottelu ei kauaa kestä, kun Marterer ottaa nopean voiton erin 2-0

      -Lumiukko ei tykkää betsata alle 1,90 kertoimia singleinä, joten laitetaan tuplana sisuksiin et sillei hei! Lopullinen kerroin on 3,05

      • Lumiukko4

        Ensimmäinen erä ja poks. HÖH HÖH


      • Lumiukko4 kirjoitti:

        Ensimmäinen erä ja poks. HÖH HÖH

        Martererilla oli viisi mahdollisuutta syötönmurtoon ekassa erässä, mutta jätti tilaisuudet käyttämättä ja lopulta hävisi sen erän. Loppumatsi hoituikin sitten näytöstyyliin. Totta kai juuri siinä pelissä pudottaa täysin turhan erän, kun -Lumiukko häntä betsaa hei!


      • Lumiukko4

        Nyt napsuu...


    • DonKyösti

      Kyösti ei jaksa avata MM-vetoketjua, mutta jos joku muu avaa, hän kyllä kommentoi asiantuntevaan tyyliinsä kaikkia pelejä. Avauspäivänä Kyösti ei pelaa oikealla rahalla, mutta arvelee, että paras haku olisi Venäjän tasan yhden maalin voitto Saudeista, kerroin 3.20. Peli päättyy Kyöstin visiossa joko 0-0 tai 1-0. Nämä avauspelit eivät yleensä jää historiaan minään klassikkoina, eikä tämäkään kahden surkean tiimin kohtaaminen sellaiseksi muodostu. Venäjälle tappio olisi aivan järkyttävä katastrofi, joten puolustuksen kautta lähdetään pelaamaan. Jos Venäjä sen maalinsa saa tehtyä, niin sitten kyllä peli lässähtää lopullisesti. Kyösti lueskeli Daily Mailista, että Venäjä on poistanut usean sadan väkivaltaisen ultran porttikiellot stadioneille, joten on mielenkiintoista seurata, millä keinoilla viranomaiset pitävät nämä huligaanit aisoissa. Kyöstihän odottaa viikon päästä pelattavaa Venäjän ja Egyptin peliä puolittain innoissaan, puolittain peloissaan, koska jos Mo Salah pistää verkot tötterölle ja Venäjä putoaa, on kaduilla aika levotonta sinä iltana.

      • -Lumiukko luultavasti avaa ketjun tänään alkaville futiksen mm kisoille (tänään alkaville, onko ihanempia sanoja kuultu?). Joka paikassa tuntuu olevan jos jonkinlaista ennustustuskisaa ja ilmaisvetopromootiota, että kiirettä pitää saada tänään kaikki sisään.


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      192
      3291
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2151
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2061
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1925
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      70
      1598
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1351
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1251
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1247
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1207
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1198
    Aihe