Oriveden kaupungin rantaosayleiskaava

SulleJaMulleToveri

Kevät talvella luki Oriveden kaupungin nettisivuilla että kaava tulee kaupunginvaltuuston hyväksyttäväksi kesään mennessä. Nyt on kesä parhaimillaan eikä ole mitään tietoo koska kaava tulee valtuuston hyväksyttäväksi. Kaavaa ollaan puuhasteltu kohta 10 vuotta ja eikä loppua näy.

Kaupunginjohtaja Kuusisto johtajana ei tee mitään että oltaisiin pysytty alkuperäisessä aikataulussa. Rantaosayleiskaavan piti olla valmis jo viisi vuotta sitten. Eikö Teitä Oriveden päättäjät yhtään hävetä?

9

635

Vastaukset

 • Mitäs sitä suotta häppeemään, kun palkka juoksee ja samat tyhjäpäät valitaan valtuustoon seuraavissakin vaaleissa. Pikkusen meinasi tulla takapakkia, kun tuli alotettua liikenneympyröitten teko ennen suunnitelmien hyväksymistä. Mutta konsultithan on sitä varten että ne osaa kiertää lakia.

 • Juhis vaan mielistelee joka ilmansuuntaan. Johtajasta se on kaukana.

 • Mielistelee joka ilmansuuntaan, mutta tavan kuntalaiselle pyllistää.

 • Onko missään muualla tehty kaavaa yhtä pitkään?
  Kaavatoimikunnan puheenjohtaja on kokkari Antti Nieminen ja lieneen hänellä on kokemusta suunnittelutehtävistä........

 • Taas on joku konsultti tehtnyt hianon työn: http://www.orivesi.fi/fi/palvelut/elinkeinopalvelut/elinvoimaohjelma-2018-2021

  Liirun laarumia on ohjelma täynnä mutta Oriveen todellisuudesta kertoo se että rantakaavaa ollaan tehty todella pitkään, lähes 10 vuotta. Eikö sillä ajalla voisi Orivesi julistautua myös Suomen Mestariksi?

  Ei ole Orivesi tulevaisuuden paikkakunta muille kuin konsulteille jotka myyvät hianoi visioita mitä pitäisi tehdä. Mutta kun konsultti myy nää samat visiot ; lisää työpaikkoja muille hätää kärsiville kunnille. Lisää vuokra-asuntoja on todella helmi keksintö........siitä se kunnan kasvu lähtee kasvuun!

 • 22.10.2007
  Oriveden kaupunginhallitus päätti§ 297
  kaupungin ranta-alueita koskevan oi-
  keusvaikutteisen osayleiskaavan laadinnasta.

 • Mitä sitä suotta kiirehtimään. Sitä paitsi hyväksymisen jälkeen se makaa seuraavat pari kolme vuotta tuomioistuinkierroksella kumminkin.

 • Tänään taas päivittivät Oriveen kaupungin sivuille uutta tietoo että kaava koitetaan saada valuston käsittelyyn alkuvuodesta 2020. Aiempi tieto oli että loppuvuodesta 2019 kaava hyväksytään. Eikö Orivesi voisi jo lopettaa tuon rantakaava projektin kun ei tuu milloinkaan valmista? Kaupunginjohtaja johtaa, siis mitä johtaa? Hyvä näyttö tämäkin projekti kun ollaan 13 vuotta tehty......toisaalta Oriveen myyrä tai oikeestaan rotta sanoi heti alkuunsa; ettei usko et koskaan kaava valmistuu. En ymmärrä miksi Oriveellä maksetaan palkkaa kaupungin toimesta tämmöisille virkamiehille jotka nakertaa kaupungin uskottavuutta.

  Jään odottaan että Oriveen kaupumki päivittää keväällä Oriveden kaupungin nettisivulle uuden aikataulun seuraavasti: "Kaavaehdotus pyritään saamaan kaupunginvaltuuston käsittelyyn alkusyksyn 2020 aikana."

 • Sää jäädä tekemättä koko kaava, päin helvettiä on paikkapaikoin kaavoitettu. Mm. vakituisesti asuttuja kiinteistöjä on merkitty kaavaan loma-asunnoiksi ja maatalouskäytössä olevia peltoja kaavoitettu rakennusluvan alaiseksi tonttimaaksi.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Aamun kolari ja tienhoito

  Aamulla tapahtui kuolonkolari hiljaisten risteyksen kohdalla. Ajettiin juuri ennen kolaria Kuusamo-Suomusalmi väliä. Ehdittiin Suomussalmelle kun alk
  Suomussalmi
  54
  1400
 2. Työssäkäyvien köyhyys

  oli uutisissa. Jopa 200 000 ihmistä saattaa ajoittain tarvita sosiaaliapua "pärjätäkseen palkallaan". Silppu- ja osa-aikatyöt eivät lyö leiville.
  Maailman menoa
  100
  1200
 3. Oliko autokolarissa ollut...

  ... lapsia? Tämän aamusessa.
  Suomussalmi
  1
  693
 4. Sun katseessa on jotain mikä ei sovi sinne

  Sellaista surumielisyyttä. Vaikka muuten vaikutat olevan iloinen ja puhelias. Kerran aiemmin ajattelin, että se on voisi olla halveksuntaa mua kohtaan
  Ikävä
  38
  599